Mandag, 27.06.2022 08:11 Uke: 26
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Kommunen som vokser
mest i Norge setter
...

(I dag, kl 08:01)
Green Mountain satser
i utlandet

(I dag, kl 08:01)
? Pride er politisk,
også i 2022

(I dag, kl 07:31)
Skyer og byger over
Agder

(I dag, kl 07:31)
Oljeaksjene er
børsvinner

(I dag, kl 07:31)
Overlykkelig Chun vant
13,3 millioner kr...

(I dag, kl 07:21)
Vil ha mer konkret
grønn satsing

(I dag, kl 07:21)
Forsterker sikkerhet
rundt Pride-arrange...

(I dag, kl 07:21)
Høy aktivitet i
offshorerederi

(I dag, kl 07:21)
«Norsk» 20-åring med
enorm prestasjon i ...

(I dag, kl 07:11)

Sistedistrikt
Kommunen som vokser
mest i Norge setter
...

(I dag, kl 08:02)
Green Mountain satser
i utlandet

(I dag, kl 08:02)
? Pride er politisk,
også i 2022

(I dag, kl 07:32)
Skyer og byger over
Agder

(I dag, kl 07:32)
Oljeaksjene er
børsvinner

(I dag, kl 07:32)
Vil ha mer konkret
grønn satsing

(I dag, kl 07:22)
Forsterker sikkerhet
rundt Pride-arrange...

(I dag, kl 07:22)
Høy aktivitet i
offshorerederi

(I dag, kl 07:12)
Får sette en femte
vaksinedose

(I dag, kl 07:02)
Får ikke bygge tempel
i Arendal

(I dag, kl 06:51)

Mest lest siste uke
129 kontrollerte
førere

(I går, kl 14:01)
DAGENS RETT: Sandwich,
skinke og avocado...

(I dag, kl 00:11)
- Nord-Korea sverger
hevn

(I dag, kl 03:31)
Widerøe-kunder får
ikke booke om

(I dag, kl 05:21)
Brann i stikkontakt
(I går, kl 10:41)
Varslar fare for skred
(I går, kl 11:21)
Få innstillinger på
Stavanger lufthavn

(I går, kl 11:21)
Dansk tennissensasjon
åpner opp om draps...

(I går, kl 11:21)
Deltar på
sørgegudstjenesten

(I går, kl 11:21)
Få kanselleringer på
Stavanger lufthavn

(I går, kl 11:31)

Mest lest i dag
Ble registrert som
nagle, men er neppe
d...

(20.06.2022, kl 10:21)
«Vi vet at du finnes»
(I går, kl 07:21)
- Russland trener på
missilangrep mot Es...

(21.06.2022, kl 20:41)
Kan forutsi hvor lenge
du lever

(23.06.2022, kl 14:51)
Ukraina begrenser
russisk litteratur og
...

(20.06.2022, kl 10:21)
Fant 5000 år gamle
hellemaleri i Alta:
?...

(20.06.2022, kl 22:11)
Norwegian kansellerer
ni flyvninger onsd...

(21.06.2022, kl 15:11)
- Føler meg som en
kasteball

(21.06.2022, kl 20:51)
Ble sendt på flukt -
alene

(21.06.2022, kl 22:12)
Corona: - Markant
økning

(21.06.2022, kl 22:31)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Mathilde Myhrvold fra Gjøvik var raskest under sprintfinalen på rulleski i verdenscuprennet i Bø i går. Myhrvold vant prologen med over fem sekunder, og i finalen kom hun i mål fire tideler foran andreplassen, skriver NTB.
Sydney McLaughlin forbedret sin egen verdensrekord på 400 meter hekk da hun vant det amerikanske mesterskapet natt til søndag norsk tid. Den nye rekordtiden, 51,41 sekunder, er fem hundredeler bedre enn tiden hun vant OL-gull med i Tokyo sist sommer.Den nye rekorden ble satt på Hayward Field i Eugen...
Masseskytingen i Oslo vekker internasjonal oppsikt.
Som ett av syv europeiske land stakk Norge av med hele tre av syv toppriser i Star Wine List sin finale i London.
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Roer Kristoffer Brun skal ro dobbeltsculler med Oscar Helvig i verdenscupfinalen i Luzern i juli.? Jeg er selvsagt glad for den muligheten og skal gripe den, skriver Brun i en SMS til VG.Norges dobbeltfirer med Brun, Helvig, Erik Solbakken og Martin Helseth avsluttet samarbeidet tidligere i juni. År...
Utenriksministrene fra Danmark, Finland, Island og Sverige møtes i Bodø 27. juni.Det melder regjeringen i en pressemelding.Møtet skjer i det såkalte N5-formatet. Norge har formannskapet her i 2022.? De nordiske landene deler verdigrunnlag og har høy tillit til hverandre. Det er et unikt utgangspunkt...
Det internasjonale skiskytterforbundet har bestemt at VM-renn ikke lenger skal gi verdenscuppoeng. Målet er å styrke mesterskapet som egen konkurranse.Poengsystemet i verdenscupen endres også slik at vinneren av et renn får 90 poeng, i stedet for 60 som i dag. 2.-plass vil gi 75 poeng i stedet for 5...
Etter å ha blitt verdensmester i sandvolleyball i går, har Christian Sørum og Anders Mol vunnet alt. Nesten. For Sørum er det nemlig EN tittel som han ikke har klart å ta.
Ask Tjøm fra Tønsberg roklubb vant i dag verdenscup sammen med sin makker Lars Benske fra Fredrikstad roklubb i sin første internasjonale regatta sammen. Regattaen foregår i Poznan i Polen denne helga.
Birgit Skarstein tok sesongens første verdenscupseier i roing da hun vant søndagens finale i parasinglesculler i polske Poznan. Hun vant på tiden 10.19,72.Skarstein gjennomførte et testløp på verdenscuparenaen fredag. Da knuste hun sin egen bestenotering i parasinglesculler for kvinner i Poznan. Med...
Lars Benske og Ask Tjøm vant overlegent i sitt semifinaleheat i verdenscupen i roing i polske Poznan lørdag. Den norske duoen er klare til søndagens A-finale.Den norske duoen i lettvekt dobbeltsculler sikret beste tid av samtlige i semifinalen og vant sitt heat med over tre sekunder til tyskerne Pau...
To sørlendinger er med i troppen når verdenscupen i roing går av stabelen i Polen i helgen. Oskar Sødal og Oda Aagesen fra Kristiansand får dermed testet kreftene mot verdenseliten før høstens EM og VM. Begge lettvektsroerne satser mot OL i 2024.
Klimaendringene har allerede satt sine dramatiske spor i Burgunds vinmarker. De får denne etterspurte vinstilen, forbundet med eleganse og raffinement, til å kjennetegnes av stadig modnere frukt.
Vindmølleparker til havs og demontering av gamle oljeinstallasjoner har gitt grobunn for noen underlige giganter. Og de blir stadig større.
Helt fra hun ble født har Melina vært ut og inn av sykehus, og stadig nye utfordringer har dukket opp. Sykdomsbildet er veldig sammensatt, og på verdensbasis kjenner man ikke til noen med samme diagnose.
Det norske golfesset Viktor Hovland er denne uken rangert som den åttende beste spilleren i verden etter Rory McIlroys seier i Canada i helgen.McIlroy vant søndag PGA-turneringen i Toronto med to slag og bykset opp til tredjeplass. Det dyttet Hovland ned fra sjuendeplassen. Nordmannen har ikke fått ...
Casper Ruud vil være rangert som verdens femte beste tennisspiller når rankingen oppdateres mandag. Han tar plassen til Stefanos Tsitsipas.Tsitsipas røk mot den tidligere verdenseneren Andy Murray i kvartfinalen i ATP 250-turneringen i Stuttgart fredag. Murray vant kampen i strake sett 7-6 (7-4), 6-...
Universitetet i Oslo går opp én plass på en rangering av verdens fremste universiteter som QS World University Rankings publiserer årlig. 101.-plassen gir UiO førsteplass i Norge og fjerdeplass i Norden. ? Det er hyggelig, syns rektor Svein Stølen ifølge Uniforum.Lista inneholder navn på de 1500 fre...
Verdenshavsenteret, som skal etableres på Dokken i Bergen, skal få navnet «O». Det ble presentert under et arrangement på Den internasjonale havdagen onsdag. Navnet er plukket ut i en konkurranse hvor det kom inn 3500 bidrag. Senteret skal være et kunnskaps- og formidlingssenter for havet.
Vestfold og Telemark fylkeskommune bevilger 8 millioner kroner til verdensarven. Fylkesordfører Terje Riis-Johansen sier millionene vil gjøre det mulig å utvikle verdensarven i Vinje, Tinn og Notodden. Samtidig understreker han at de fremdeles mangler midler, og trenger mer penger fra Stortinget.
Israels okkupasjon av palestinske områder og diskriminering av palestinerne er hovedårsak til den voldelige konflikten i området, konkluderer ny FN-rapport.
Mobiltelefoner og flere andre typer forbrukerelektronikk i EU skal ha samme type ladeutstyr av typen USB-C fra 2024. Dermed avvises innvendingene fra Apple.
Flere soldater på russisk side skal nekte å returnere til den ukrainske frontlinja. Deres erfaringer fra krigen har satt dype spor, ifølge kilder BBC har snakket med.
Dustin Johnson velger å forlate den amerikanske PGA-touren etter at han bekreftet deltakelse i den nye Saudi-Arabia-finansierte LIV-touren.Det opplyste han om på en pressekonferanse tirsdag, ifølge Sky Sports.Johnson har vært verdensener i totalt 135 uker, og leverte en kjempesesong på PGA-touren i ...
Tre mennesker ble drept da en eller flere gjerningspersoner åpnet ild mot feststemte mennesker som var ute på byen i Philadelphia lørdag kveld.
Med «Diablo Immortal» har Blizzard Entertainment gjort noen som ingen andre har klart, nemlig å flytte grensene til hva som er mulig å få til på en mobiltelefon med et syvmilssteg.
Russland har igjen skutt raketter mot Kyiv og en av byens forsteder. Både militær og sivil infrastruktur ble truffet, ifølge det ukrainske militæret.
Tre mennesker er drept og minst elleve andre er såret i en masseskyting på gaten i den amerikanske byen Philadelphia, opplyser politiet.
Ukrainas hovedstad Kyiv er rammet av flere eksplosjoner, opplyser byens ordfører.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Svensk politi gjennomførte natt til fredag en aksjon mot et hus i nordre Bohuslän i forbindelse med jakten på drapsdømte Stig Millehaugen.
Svensk politi gjennomfører aksjon i Bohuslän i jakten på etterlyste Stig Millehaugen
Svensk politi gjennomfører aksjon i Bohuslän i jakten på etterlyste Stig Millehaugen
Kjetil Borch fra Horten skal ro singlesculler mens Ask Tjøm fra Tønsberg roklubb er tatt ut i klassen lettvekt dobbeltsculler. Konkurransen arrangeres i den polske byen Poznan 17-19. juni.
Katastrofen har ingen enkel løsning.
­­Forskere mener de har oppdaget det som må være jordas største plante i Australia.
Siste uke spilte superstjerne Alan Walker i Norge for første gang på to år og det i anledning Coca-Colas nye konsept, Coke Secret Sessions, skriver Kampanje. Tonje Haugen, markedssjef i Coca-Cola Norge, forteller at Coca-Cola vil være til stede på flere musikkfestivaler i sommer.- Coca-Cola har leng...
Vi snakker om hylleblomst som gir en helt utrolig god aroma til kremen i denne kaken. Du har bare en ting å gjøre: ut å plukke.
Johnny Depp får medhold fra juryen i den høyprofilerte rettssaken mot den tidligere ektefellen Amber Heard.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.