Fredag, 28.01.2022 04:18 Uke: 04
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Slaktes etter nytt
restaurantbesøk

(I dag, kl 03:51)
- Hva blir det neste,
puter?

(I dag, kl 03:11)
Slaktes for nytt
restaurantbesøk

(I dag, kl 02:31)
Barn mer beskyttet
etter coronasmitte
en...

(I dag, kl 02:11)
DAGENS RETT: Slik
mekker du en chili
con...

(I dag, kl 00:11)
Star (16 md.) slått i
hjel

(I går, kl 23:41)
Legeforeningen
avslutter
blåreseptaksjon

(I går, kl 23:11)
Norske coronafunn
overrasker: ? Det
star...

(I går, kl 23:11)
Maanum spilte siste ti
da Arsenal økte l...

(I går, kl 23:11)
Peiskos med Støre i
Det ovale kontor:
Bi...

(I går, kl 23:01)

Sistedistrikt
Sjå Vestlandsrevyen
22:55

(I går, kl 23:02)
Se Midtnytt 22.57
(I går, kl 22:42)
NRK Sørlandet 22.57
(I går, kl 22:32)
Kontroll på person
(I går, kl 22:32)
Blues & Bullshit 27.
januar 2022

(I går, kl 22:12)
Tenåring mistet
førerkortet

(I går, kl 22:12)
Gudvangatunellen
stengt

(I går, kl 22:12)
Blottet seg på
digitalt
konfirmantmøte

(I går, kl 22:02)
Kolonnekjøring på E134
Haukelifjell

(I går, kl 21:22)
Stoppet og anmeldt to
dager på rad

(I går, kl 21:02)

Mest lest siste uke
Dinklage kritisk til
Disneys nyinnspilli...

(I går, kl 15:41)
65 millioner kroner
til stimulering av
f...

(I går, kl 12:51)
Emma (42) fikk
strømregning på 42.663
kr...

(I går, kl 17:01)
Mange foreldre vil
ikke vaksinere barna

(I går, kl 05:41)
Norsk industri sier
nei til datasentre

(I går, kl 13:31)
Væpna aksjon i
Kongsvinger

(I går, kl 16:11)
Kroniske pasienter må
betale for legeaks...

(I går, kl 16:31)
Arresterte
demonstranter

(I går, kl 16:43)
Julie Blakstad klar
for Manchester
City:...

(I går, kl 18:01)
Gaute måtte kjøpe på
apoteket: ? Nå er d...

(I går, kl 21:01)

Mest lest i dag
Vaksinetrøbbel:- Jeg
blir en prøvekanin

(23.01.2022, kl 06:41)
Fikk aldri holde
sønnen

(23.01.2022, kl 04:41)
Skadeverk på statue
(23.01.2022, kl 13:34)
Hvor ble det av tanken
om strøm som fell...

(24.01.2022, kl 22:01)
Husker du Bjørg og den
skyhøye strømregn...

(24.01.2022, kl 21:11)
Eks-generaler frykter
amerikansk borgerk...

(22.01.2022, kl 00:01)
Brøyt seg inn hos
tidligere samboer

(22.01.2022, kl 08:11)
Taliban ble flydd til
Norge i samme type...

(23.01.2022, kl 21:11)
Se seernes egne
vinterbilder

(24.01.2022, kl 21:51)
Opplysninger til VG:
Store Nato-land ber...

(21.01.2022, kl 16:35)

Været i dag
KlarværOslo
4 °C , 5 m/s NNV.
LettskyetBergen
2 °C , 4 m/s N.
KlarværStavanger
4 °C , 8 m/s NNV.
Delvis skyetTrondheim
2 °C , 9 m/s NV.
SnøTrømsø
-3 °C , 3 m/s SSV.
KlarværKristiansand
4 °C , 7 m/s NV.
SkyetBodø
-1 °C , 8 m/s NNV.
LettskyetHalden
2 °C , 2 m/s NV.

Værdata fra MET/ Yr.no

WASHINGTON (VG) Ved den brennende peisen i Det ovale kontor, ba USAs president Joe Biden om at statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) fortalte om Norges erfaringer med Russland som nabo.
I Ukrainas hovedstad står bomberom klare til hver og en av innbyggerne i tilfelle en russisk invasjon.
Studenter i flere amerikanske stater reagerer på at de ikke får muligheten til å lære om «hele» landets historie.
Studenter i flere amerikanske stater reagerer på at de ikke får muligheten til å lære om «hele» landets historie.
Studenter i flere amerikanske stater reagerer på at de ikke får muligheten til å lære om «hele» landets historie.
Håpet om en diplomatisk løsning på Ukraina-konflikten med Russland stiger. Selv om frontene fortsatt er steile, er det varslet nye møter de neste dagene.
Sykdomstoppen som følge av at smitten slippes løs i samfunnet, kan i verste fall føre til at opp mot 20 prosent av arbeidsstyrken blir hjemme på det meste.
Kabler fra havvind i Nordsjøen til utlandet vil gjøre strømregningen enda høyere, men gi kraftbransjen økte inntekter, ifølge NVE.
Hopperen Robin Pedersen fra Mo i Rana er tatt ut til helgens verdenscuprenn i Willingen i Tyskland, melder Skiforbundet. Daniel-André Tande og Johann Forfang er ikke tatt ut fordi begge venter på negativ koronatest.
WASHINGTON DC (VG) Russland må dempe den militære spenningen på grensen mot Ukraina. Det mener statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er et rimelig vilkår for å innlede videre forhandlinger med Nato og USA.
NEW YORK (VG) Bernt Apeland i Norges Røde Kors beskriver en desperat pengekrise i Afghanistan. Problemet er ikke Taliban, men vestlige land, sier han. Fra Kabul ber han statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) tar opp saken i FNs sikkerhetsråd.
En av Norges fremste Afghanistan-kjennere, tidligere UD og FN-topp Kai Eide, advarer Vesten mot å presse Taliban for langt. Da kan mer konservative krefter ta makten.
NEW YORK/OSLO (VG): USA og Nato vil fortsette på et diplomatisk spor med Russland om konflikten på grensen mot Ukraina. Men da må Russland redusere den militære trusselen, ifølge USAs utenriksminister Antony Blinken.
NEW YORK/OSLO (VG): USA har oversendt sitt skriftlige svar på russiske krav som president Vladimir Putin satte fram i desember, sa USAs utenriksminister Antony Blinken på en pressekonferanse onsdag.
Fra og med tirsdag blir det ingen coronarestriksjoner igjen å se i Danmark.
Tolv personer som enten var sosiale ledere, menneskerettsaktivister eller fredsavtaleunderskrivere i Colombia, ble drept på elleve dager i januar. Nå må Norge presse på for at fredsavtalen implementeres, mener norsk hjelpeorganisasjon.
Donald Trump har satt fyr på spekulasjonene om at han vil stille til valg på nytt, og selvsikkert omtalt seg selv som USAs neste president.
LONDON (VG) I etterkant av beskyldninger om bursdagsfest og kakespising mens landet var stengt ned ble Boris Johnson nok en gang grillet i Parlamentet onsdag.
LONDON (VG) En ny onsdag og en ny spørretime hvor en presset Boris Johnson blir grillet i parlamentet om «partygate». Statsministeren nekter fremdeles å svare på om han vil gå av.
Russland øker trusselbildet ved grensen mot Ukraina, samtidig som toppmøter i Paris forsøker å unngå en krig. Den russiske utenriksministeren advarer om at Russland må få gjennomslag for sine krav.
Corona skal ikke lenger defineres som en samfunnskritisk sykdom.
Oymyakon i Sibir er kjent for å være et av de kaldeste bebodde stedene i verden.
NEW YORK (VG) Som formannsland i FNs sikkerhetsråd, kan Norge få mer av Ukraina-konflikten i fanget de neste dagene.
LONDON (VG) Mens debatten går i Norge om man bør slippe enda mer opp på restriksjoner gjør man nettopp det i Storbritannia. Fra denne uken anbefales ikke lenger britene å ha hjemmekontor eller bruke munnbind.
? At vi er vertskap for disse samtalene betyr ikke at vi anerkjenner Taliban, sier statssekretær Henrik Thune (Ap) i Utenriksdepartementet.
Veteran Thorbjørn Tønnessen reagerer kraftig på millionene Norge har brukt på Taliban-besøket og mener det ikke blir tatt hensyn til hva soldatene har ofret i kampen mot dem.
SORIA MORIA /OSLO (VG) Norge tilrettelegger for en lang rekke møter mellom Taliban og Vesten, men så langt er det få tegn til endring fra islamistene.
BEIRUT/OSLO (VG) «Hamid», som jobbet for det norske forsvaret i Afghanistan, ble lovet evakuering til Norge. Det har ikke skjedd ? og nå reagerer han sterkt på at regjeringen i stedet prioriterer å hente Taliban til Oslo.
LONDON/OSLO (VG) Flere sosiale sammenkomster i statsministerboligen og i regjeringsbygget som kan ha vært brudd på corona-tiltakene, skal etterforskes får VG bekreftet av politiet i London.
Kraftig snøfall har ført til store trafikkproblemer i Aten i Hellas mandag og tirsdag, mens i Istanbul i Tyrkia er flyplassen stengt som følge av snøen.
NEW YORK (VG) Krig i vår tid foregår i byer. De som bor der, må bære lidelser, tap og ødeleggelsene etterpå. Tirsdag drar Norge den brutale sannheten om krig og den høye prisen som sivile betaler, inn i FNs sikkerhetsråd.
Statssekretær Henrik Thune (Ap) i UD møter Taliban tirsdag. Med seg har han konkrete krav til islamistene som sitter med makten i Afghanistan.
Åtte personer er drept etter at det utbrøt kaos utenfor stadion hvor det ble spilt kamp i Afrika-mesterskapet.
Politiet har fortsatt ikke løst saken etter at det nygifte ekteparet Crystal Turner og Kylen Schulte ble funnet drept i august. Politiet sier de har personer de mener er interessante for saken, og avdøde Brian Laundrie er ikke en av dem.
NEW YORK (VG) Russland-Ukraina konflikten kan komme til FNs sikkerhetsråd mens Norge har formannskapet, altså innen en uke. Det bekrefter statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) overfor VG sent mandag kveld.
Trym Nygaard Løken vant mandagens sprintrenn i verdenscupen i telemarkkjøring i Frankrike.Bækkelaget-kjøreren tok dermed sesongens første verdenscupseier.Det franske hjemmehåpet Theo Sillion ble andremann, mens sveitsiske Bastien Dayer endte på tredjeplass. (NTB)
I Talibans Afghanistan må norske Terje Watterdal finne løsninger i samarbeid med den ekstreme gruppen. ? Ingen ønsker Taliban-styre, men nå er de her, og vi må ha dialog.
LONDON (VG) Da faren til Natasha Hale for et år siden døde av corona på hennes egen bursdag gjorde restriksjoner til at hun ikke fikk besøke ham. Nå raser hun mot Boris Johnsons festdeltagelse under lockdown.
Gjerningspersonen som skal ha vært bevæpnet med et gevær er død. Ett av ofrene døde av skadene.
JOHANNESBURG/PRETORIA (VG) Mens Norge setter folk i karantene og satser på testing, mener sørafrikanske eksperter at omikron er så smittsomt at det å teste og isolere folk som ikke er syke har null effekt.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.