Tirsdag, 27.09.2022 03:42 Uke: 39
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Færre
elsparkesykkelulykker

(I dag, kl 02:51)
Brann i barnehage
truleg påsett

(I dag, kl 02:51)
- Hun er som
psykiateren min

(I dag, kl 02:31)
Skadet mann funnet i
Trondheim

(I dag, kl 02:31)
DAGENS RETT: Lag en
fyldig og kremet
gry...

(I dag, kl 00:11)
21-åring dømt for å
festvoldtekter

(I går, kl 23:41)
En til sykehus etter
ulykke ved Kongsvin...

(I går, kl 23:31)
Keepertabbe ødela
mektig engelsk
snuoper...

(I går, kl 23:01)
Forskar håpar på
«pakke» til streikande
...

(I går, kl 23:01)
Se Midtnytt 22:55
(I går, kl 22:51)

Sistedistrikt
Færre
elsparkesykkelulykker

(I dag, kl 02:52)
Brann i barnehage
truleg påsett

(I dag, kl 02:52)
Skadet mann funnet i
Trondheim

(I dag, kl 02:32)
21-åring dømt for å
festvoldtekter

(I går, kl 23:42)
En til sykehus etter
ulykke ved Kongsvin...

(I går, kl 23:32)
Forskar håpar på
«pakke» til streikande
...

(I går, kl 23:02)
Se Midtnytt 22:55
(I går, kl 22:52)
Streiken: Regjeringa
ber om info om elev...

(I går, kl 22:52)
Se Vestlandsrevyen kl.
22.55

(I går, kl 22:52)
En fastklemt etter
singelulykke i
Kongsv...

(I går, kl 22:52)

Mest lest siste uke
Advarer Putin: -
Katastrofale
konsekvens...

(I går, kl 09:11)
Bøtelagt etter
hotellbråket

(I går, kl 10:21)
Tobarnsmor søkkrik på
Jesus-porno

(I går, kl 17:21)
Båt synker i Grimstad
(I går, kl 07:41)
Valgt som
sentralstyremedlem

(I går, kl 07:51)
Ny korsbåndskade for
dansk spiller

(I går, kl 07:51)
- Putin kan la seg
friste

(I går, kl 07:51)
Nordmann med assist i
NHL-oppkjøring

(I går, kl 08:01)
Boksing kan bli vraket
fra OL-programmet

(I går, kl 08:31)
Vil trekke
nederlendere med
julebyen

(I går, kl 09:01)

Mest lest i dag
Truet folk med kniv ?
politiet avfyrte s...

(21.09.2022, kl 06:51)
Drepte ekskona etter
strømkrangel

(21.09.2022, kl 21:12)
Tror flere
«dumpsterdiver» på
grunn av ø...

(20.09.2022, kl 21:33)
Anmeldt for ruskjøring
(23.09.2022, kl 19:51)
Sveriges landslagssjef
ikkje til Qatar: ...

(23.09.2022, kl 20:01)
Nedslitt kobling årsak
til nestenulykke

(23.09.2022, kl 11:51)
Krigsseilerne har
premiere

(23.09.2022, kl 19:51)
Ungdommer tente på
papp i Fyllingsdalen

(23.09.2022, kl 20:01)
Johannessen klarte
ikke cuten i Paris

(23.09.2022, kl 20:01)
Opp fra dypet: - Et
mareritt

(24.09.2022, kl 21:41)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

En motorsyklist er kjørt til sykehus etter en ulykke på Lommedalsveien i Bærum. Ifølge politiet er det uklart hvor skadet føreren er, men hen var bevisst da nødetatene kom til stedet. Det er uklart hva som har skjedd, men politiet kaller det en singelulykke og skal undersøke ulykken nærmere.
Det har vært et sammenstøt mellom en bil og en motorsykkel på Mosseveien i Oslo. Politiet skriver på Twitter at motorsyklisten er fraktet til legevakta og sjekkes for et mulig benbrudd.
Sammenstøtet skal ha skjedd inne på en parkeringsplass på Slitu i Indre Østfold. «Politi og ambulanse på stedet i forbindelse med trafikkuhell. Bil mot MC. Fører av MC er våken, men har smerter», skriver politiet på Twitter klokken 17.26.
Politiet har tirsdag morgen fått inn en melding om en krasjet motorsykkel som ligger forlatt ved Spangereidveien i Lindesnes. Politiet er på stedet, men har altså ikke kontroll på fører. En person skal være observert gående i veibanen i samme område, og politiet ønsker tips fra publikum som har gjor...
Politiet har i kveld beslaglagt førerkortet til en motorsykkelfører. Vedkommende ble tatt i fartskontroll med en hastighet som ble målt til 101 kilometer i timen i 50-sonen. Politiet oppretter sak på forholdet.
Det står en bil med motorstand på E18 retning vest mot Arendal, melder politiet. Det oppfordres til å kjøre forsiktig og hensynsfullt.
Politiet melder om en hendelse på E39 ved Feda. En motorsyklist har fått motorstans og venter på veghjelp. Dette er retning øst like vest for Fedaheia. Kjør forsiktig og vis hensyn.
En motorsyklist har smerter i et ben og én arm etter en utforkjøring i Kongsberg. Motorsykkelen skal ha tatt fyr etter utforkjøringen, men sjåføren skal være oppegående.Nødetatene er på vei til stedet.
Politiet melder om innbrudd i en garasje i Porsgrunn. Blant annet stjålet en motorsykkel, en 2018 modell KTM Super Duke R med reg nr BZ6320. Det er også stjålet en del utstyr til motorsykkelen. Forholdet anmeldes.
En fritidsbåt er slept trygt til havn av MS Torungen Adventure etter å ha fått motorstans ved Torungen i Arendal lørdag kveld. Redningsskøyta Inge Stensland var klar til å bistå, men det ble ikke behov, opplyser Hovedredningssentralen.
Det skjedde eit mindre trafikkuhell i sørgåande felt på motorvegen, E39, ved Auglendstunnelen, klokka 0752 i dag tidleg. Uhellet førte Ikkje til personskadar, men det førte til kø og behov for dirigering på staden.
Ein motorsykkel og ein bil har kollidert på Slettestølsvegen i Bergen. Naudetatane er på veg. Sjåføren av motorsykkelen er vaken og bevisst, melder politiet.
Ein motorsyklist har velta på Breimsvegen i Gloppen. Heldigvis er det ikkje snakk om alvorleg personskade. Trafikken flyt fint forbi ulukkesstaden.
Ein person er skada og er under behandling av ambulansepersonell etter ei trafikkulykke med tre motorsyklar ved Tjågedammen på Notodden. Skadeomfang er ikkje kjent. Politipatruljen skal avhøyre dei som var involvert i ulykka.
Politiet har mottatt melding om en trafikkulykke med tre motorsykler involvert på Notodden. Ambulanse og politi er på vei til stedet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, melder politiet.
En motorsyklist har lørdag kveld kjørt seg av veien på Kvål. Sjåføren blir tatt med av ambulanse, og ifølge politiet fremstår vedkommende som lettere skadd. Politiet gjør undersøkelser på stedet og oppretter sak for videre etterforskning.
Naudetatar har rykka ut etter at ein motorsykkel har sklide ut av vegen. Ulykka har skjedd i Grimesvingane på FV. 587 Hardangervegen.
En MC-fører i 50-årene mistet i kveld førerkortet etter å ha kjørt 94 km/t i en 60-sone. Hendelsen skjedde i Haakon 7. gate ved Rotvoll i Trondheim. Føreren erkjente å ha kjørt for fort, og samtykka samtidig til beslaget av førerkortet.
Et fartøy med lekter på slep har motorstans og driver i området Mejulen fyr i Langesund. Det skal være to personer om bord, som ikke er i umiddelbar fare, melder Hovedredningssentralen. En redningsskøyte er på vei.
Lewis Hamilton tar i bruk sin fjerde motor for sesongen i helgens løp på Monza-banen i Italia, og går dermed over de tre tillatte. Det gjør at briten må starte bakerst i feltet når løpet starter på søndag. Mercedes har bekreftet motorbyttet, ifølge BBC-journalist Jennie Gow. De jobber samtidig med å...
En lett motorsykkel kjørte av veien på Radøy og inn i et gjerde like før midnatt. Ulykken skjedde på Radøyvegen. Føreren var bevisst etter ulykken og ble kjørt til sykehus med ambulanse. Politiet har opprettet sak.
En mann mistenkes for å ha kjørt motorsykkel i ruspåvirka tilstand i Lånke. Politiet har beslaglagt motorsykkelen. Mannen hadde ikke førerkort. Politiet oppretter sak.
Politi og ambulanse har rykkt ut til ei trafikkulukke i Førde. Ein motorsykkel med to personar skal ha køyrt av vegen, ifølgje politiet.
Én fører av motorsykkel er fraktet med luftambulanse til St. Olavs sykehus i Trondheim etter en ulykke.Det var like før klokken halv fem lørdag ettermiddag at politi og ambulanse rykket ut cirka 6 kilometer øst for Trofors etter motorsykkelen skal ha kjørt i autovernet.Politiet opplyser kvart over s...
Ambulanse og politi rykker ut til fylkesvei 73 etter melding om at en motorsyklist har kjørt i autovernet.
En motorsykkel har kjørt inn i et autovern ved Utne i Ullensvang. Føreren er bevisst, men har smerter og blir undersøkt av lege på stedet.
Det har vært en trafikkulykke i Grooseveien i Grimstad med en personbil og en motorsykkel involvert. Skadeomfanget er ukjent. Lege er på stedet og i kontakt med involverte parter.
Nødetatene er på vei til en trafikkulykke ved Haugenstua i Oslo. To motorsykler er involvert.? Skadeomfang uklart, skriver oslopolitiet på Twitter.Ulykken skaper også litt trøbbel for trafikken i området.
En motorsykkel og en elektrisk sykkel har kollidert i Fredlundveien på Løvstakksiden i Bergen. Ingen av de tre personene, som satt på kjøretøyene, skal være skadet, opplyser politiet. Ulykken fører ikke til problemer for trafikken i området.
En motorsykkelfører har kjørt av fylkesvei 44 på Braut i Klepp. Det var vitner til utforkjøringen som skjedde ved halv ett tiden søndag, som meldte fra. De opplyste at føreren framstod som uskadd. Politiet er på vei.
Ein motorsykkel med to personar har velta på E39 ved avkøyringa til Åsane terminal. Politiet opplyser om at det ikkje er snakk om alvorleg personskade.
Sør-Øst politidistrikt har i løpet av lørdagen fått inn flere meldinger om «idiotkjøring» med crossere i Grenland, melder Telemarksavisa. Trond-Egil Groth i politiet sier til avisa at de følger med på denne typen ulovlig kjøring, og at crosserne ikke får operere uforstyrret.
En motorsyklist er skada etter en kollisjon mellom bil og motorsykkel i Solheimsveien på Lørenskog, skriver politiet på Twitter.Foreløpig skriver de ingenting om skadeomfanget.
En motorsykkel skal ha veltet ved Hafrsfjord bru.
Dennis Hauger slet med motoren og fikk svært lite ut av fredagens trening foran VM-runden i Formel 2 på Spa-banen i Belgia.Nordmannen rakk kun å gjennomføre et fåtall runder i en treningsøkt som ble preget av mange avbrudd.Flere førere, blant dem japaneren Ayumu Iwasa, kjørte av banen. Det resultert...
To unge menn ble alvorlig skadd og er innlagt på Ullevål sykehus etter en motorsykkelulykke i Oslo torsdag ettermiddag.Tilstanden til de to, en 18-åring og en 20-åring, er ikke lenger livstruende, opplyser politiet til NTB like før midnatt natt til fredag.Ulykken skjedde på Østre Aker vei ved avkjør...
Nødetatene er nå fremme på riksvei 7 i Hallingdal hvor det har vært en MC-ulykke. Ifølge politiet er det snakk om en singelulykke. En motorsykkel har sklidd og veltet. Den har ikke truffet andre kjøretøy. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.
Politiet har rykket ut til en trafikkulykke med en motorsykkel involvert i nærheten av Høybråten.? Uavklart skadeomfang, men fremstår alvorlig per nå, skriver oslopolitiet på Twitter.
Føreren av en lett motorsykkel fikk mangellapp for manglende støydemping da politiet hadde kontroll i Frankendalsveien i Larvik. 10 bilførere fikk forenklet forelegg etter å ha kjørt for fort gjennom 40-sonen på stedet. Den høyeste hastigheten som ble målt, var 55 kilometer i timen.
Grenland mc-klubb støtter kravet om at vegmyndighetene må sørge for bedre sikkerhet for motorsyklister. Norges Automobil-Forbund, NAF, etterlyser økt innsats for MC-sikkerhet på grunn av mange dødsulykker i sommer. Leder av Grenland Mc, Tore Kverndokken, sier at kvaliteten på vegene varierer for mye...
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.