Torsdag, 28.10.2021 13:23 Uke: 43
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Koeman sparket ? nå
hevdes Xavi å være
e...

(I dag, kl 13:14)
Klimamøte i kjølvannet
av ekstremvær og ...

(I dag, kl 13:14)
Helseministeren: ?
Kommer til å ta i
bru...

(I dag, kl 13:14)
Flest nissedøler ved
valgurnene

(I dag, kl 13:12)
Åpent igjegn på
Kroppan bru

(I dag, kl 13:12)
Tre nye smitta i
Gloppen

(I dag, kl 13:11)
Avis: Xavi enig med
Barcelona

(I dag, kl 13:03)
Stenger vegen til
Askvoll

(I dag, kl 13:02)
Narve (73) så fjøset
gå opp i flammer: ?...

(I dag, kl 12:54)
Solistprisen til
Amalie Stalheim

(I dag, kl 12:54)

Sistedistrikt
Åpent igjegn på
Kroppan bru

(I dag, kl 13:16)
Sykehus skjerper
smitte-sikkerhet

(I dag, kl 13:14)
Tre nye smitta i
Gloppen

(I dag, kl 13:14)
Flest nissedøler ved
valgurnene

(I dag, kl 13:06)
Stenger vegen til
Askvoll

(I dag, kl 13:06)
Årsak til brann ukjent
(I dag, kl 12:56)
Lite registrert smitte
i Bodø

(I dag, kl 12:55)
Stans i
helikoptertrafikken

(I dag, kl 12:44)
Softgun beslaglagt på
buss

(I dag, kl 12:44)
Kontroll på brann i
Moss

(I dag, kl 12:24)

Mest lest siste uke
Spektakulære bilder da
norske jagere ful...

(I går, kl 23:54)
Bayern-flause i den
tyske cupen

(I går, kl 22:41)
Kampen om
togtrafikken: Flytoget
vil ta ...

(I går, kl 22:55)
Nye
«Maskorama»-karakterer
avslørt

(I dag, kl 00:05)
Koeman sparket i
Barcelona

(I dag, kl 00:54)
Returnerer ikke
samlinger til Krim

(I går, kl 13:42)
Politiet trykket på
mobillenka. Den
ført...

(I går, kl 16:03)
Helland-magi og nye
Lehne Olsen-mål
send...

(I går, kl 21:54)
NRK Sørlandet kl.
22:55

(I går, kl 22:54)
City med cupsmell
etter straffekonk

(I går, kl 22:54)

Mest lest i dag
Maria Altmann
Haraldsvik (24) fikk
neste...

(25.10.2021, kl 19:42)
Bjørn Dæhlie selger
huset og forlater
«s...

(24.10.2021, kl 13:43)
Høy strømpris med
uforståelig
begrunnels...

(22.10.2021, kl 13:44)
Deltok i farlig
redningsaksjon

(26.10.2021, kl 00:53)
Her har de håp om funn
(26.10.2021, kl 00:53)
Nysingel Northug har
et klart mål(pluss)

(26.10.2021, kl 20:02)
Slo Leeds med Ødegaard
ute av laget

(26.10.2021, kl 22:44)
«Caro» sprudlet da
Norge tok tilbake
tab...

(26.10.2021, kl 22:46)
Spektakulære bilder da
norske jagere ful...

(I går, kl 23:54)
Slik var dramaet på
settet: ? Vi
trenger...

(23.10.2021, kl 00:53)

Været i dag
SkyetOslo
12 °C , 7 m/s S.
Kraftig regnBergen
12 °C , 5 m/s S.
RegnStavanger
12 °C , 7 m/s SSV.
SkyetTrondheim
9 °C , 0 m/s SSV.
RegnTrømsø
3 °C , 11 m/s SSØ.
SkyetKristiansand
13 °C , 9 m/s SV.
SkyetBodø
9 °C , 12 m/s SV.
SkyetHalden
13 °C , 9 m/s SV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Politiet har fått melding om en trafikkulykke på E39 i sørgående retning ved Solasplitten. Tre biler skal være involvert. Det er uvisst skadeomfang. Nødetatene er på vei.
Politiet har fått melding om et kjøretøy med motorstans på E39 ved portalen Gamlingen - Hundvågtunellen i Stavanger. Politiet er på vei.
Brannbåten i Kristiansand bistår en seilbåt som har fått motorstopp i Kvåsefjorden. Meldingen om motorstans ble sendt over kystradioen. Seilbåten slepes til land, opplyser hovedredningssentralen.
Ingen personer ble skadet etter at to personer fikk motorstopp med en båt ved øya Haneflu i Færder. Båten skal ikke ha gått på et skjær, men drev mot øya på grunn av mye vind og sjø. Personene kom seg trygt på land mens de ventet på brannvesenet. Begge blir med til fastlandet, og båten deres er også...
En 22 fot lang fritidsbåt med motorstans utenfor Risør fikk i formiddag bistand fra brannvesenets båt. Det var en person om bord. Redningssentralen for Sør-Norge ble involvert for å koordinere hjelp til havaristen som får hjelp for å komme inn mot Risør.
Brannvesenet i Bergen er på veg til ei trafikkulykke på Nyborg i Åsane. Ulykka skal vera mellom ein motorsykkel og ein personbil.
Nødetatene har rykket ut etter melding om trafikkuhell på E39 ved Auglendstunnelen i Stavanger. Uhellet har skjedd i nordgående retning på motorveien. Det skal være køer på stedet.
En bil og en motorsykkel har kollidert i Kongsvinger i formiddag. Skadeomfanget er ukjent, og nødetater er på veg.
Politiet stanset en motorsykkelfører på Lura i Sandnes klokken 01.10 for kontroll. Motorsykkelføreren, en mann i 20 årene, ble mistenkt for å ha vært ruspåvirket, og ble tatt med for blodprøve. Politiet har opprettet sak mot mannen.
En bil har fått motorstans i østgående løp på E39 ved Mjåvann mellom Kristiansand og Mandal. Politiet i Agder ber bilister ta hensyn på strekningen. Bilberger er på vei.
En buss fikk motorstopp i Rosenkrantzgata like ved avkjøringen til Per Sivles gate i Drammen i 10-tiden. Dette skapte trafikale problemer. Ifølge politiet ble bussen hentet av bilberger drøye kvarteret senere. Trafikken går nå som normalt.
En buss har fått motorstopp i Rosenkrantzgata like ved avkjøringen til Per Sivles gate i Drammen. Dette skaper trafikale problemer. Bilberger er på vei, opplyser politiet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Det er meldt om trafikale problem mellom Harafjell- og Kipletunnelen på riksveg 555 i Bergen. Årsaka skal vere at ein bil har fått motorstans. Politiet er på staden.
Politiet har rykket ut til en bil med motorstans mellom Harafjell- og Kipletunnelen på rv 555. Det skal være trafikale problemer.
Politiet fekk klokka 1522 melding om ein motorsyklist som hadde falle av sykkelen. Ulykka skjedde på Puddefjordsbrua i Bergen. Føraren, ein mann i 40-åra er ikkje skada, men blir sett på av ambulansepersonell. Politiet er framleis på staden.
Tre bilar kolliderte i nordgåande felt, om lag ein kilometer før avkøyringa til Stangeland i Sandnes i dag tidleg. Uhellet skjedde klokka 07. Det har skjedd ein mindre lekkasje frå ein av bilane.
Det er kø frå Hovekrysset på E39 sør for Sandnes og nordover på motorvegen. Årsaka er ei trafikkulukke ved Stangeland, rundt klokka 07.
Motorsyklisten som kjøre av vegen i Moi, er flydd med Luftambulansen til Stavanger universitetssjukehus (SUS). Politiet er ferdig på stedet og trafikken går som normalt.
Det var en lett motorsykkel som kjørte av vegen i Moi. Sjåføren er bevisst og framstår lettere skadd, ifølge politiet. Ulykka skjedde på E39 ved avkjøringen til Moi sentrum. Trafikken på stedet blir dirigert og flyter nesten som normalt.
En bilfører er anmeldt av politiet, etter at han stanset og snudde bilen i Larvikstunnelen på E18 lørdag ettermiddag. Det hører med til historien at han også kjørte mot kjøreretningen før han ble stanset.
En motorsyklist har kjørt av vegen på fylkesvei 2598 på Vinstra. Føreren var ved bevissthet og er kjørt til sjukehus.
Ein fritidsbåt er sett under slep på Raunefjorden, mellom Bergen og Sotra. MS Rygerfonn var raskt på plass etter at meldinga kom. ? Godt sjømannskap og rask respons, skriv Hovudredningssentralen Sør-Norge på Twitter.
Brannen i eit motorrom i ein bil ved Storavatnet terminal i Bergen er sløkt, melder brannvesenet. Bilbergar har rykka ut til staden.
Brannbåten har bistått en tråler som har mista motorkraft ute i Østergapet i Kristiansand. Tråleren er brakt i havn.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
AMG-direktør Philipp Scheimer beroliger bensintilhengere om at V8eren kommer til å leve videre i lang tid fremover.
Mens kjøkkenet gjerne må lukte av lam og kål, vil du ikke at bilen lukter fårikål. - Lukter det fårikål i bilen er det trolig fra klimaanlegget, sier Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver i NAF.
Det er fortsatt stor mangel på påhengsmotorer til båter. Flere forhandlere NRK har vært i kontakt med forteller om opptil fire måneders ventetid for å få levert ny utenbordsmotor. Koronapandemien har ført til økt etterspørsel, lavere produksjon og trøbbel med transport.
? Vi forutsetter at bensinpumpen virker ? hvorfor skal dette være annerledes?
Ein bil har fått motorstopp i Fløyfjelltunnelen på E39 i Bergen sitt nordgåande løp mot Åsane, melder politiet. Høgre felt i delar av tunnelen er difor stengt, melder Vegtrafikksentralen. Politiet har rykka ut til staden.
? Vi forutsetter at bensinpumpa virker ? hvorfor skal det være noe annerledes for elbilister, spør Christina Bu, generalsekretær i Norsk elbilforening.
Her har prisene gått opp det siste året.
Rekordhøye salgstall for elbiler i august og september gjør at mange skal ut på sin første langtur med elbil i høstferien. Turen bør planlegges nøye.
Første snøfall kommer som julekvelden på kjerringa hvert år. Kjører du med sommerdekk risikerer du både dobbel bremselengde og politianmeldelse.
En svensk speedbåt er beskrevet som sjøens Model S. Vel og merke om du ikke tenker på prisen.
Men bare 12 prosent velger elbil av miljøhensyn.
Snøen har gjort sitt inntog i fjellet. - Skal du på høstferie på fjellet er det lurt å legge om til vinterdekk. Holder du deg i lavlandet, la sommerdekkene være på, sier Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver i NAF.
Her ble det bruksforbud.
Yngre er blitt dyktigere til å kjøre bil, viser skadestatistikken. Forsikringsselskapet If endrer derfor bonusreglene så prisen på bilforsikring går ned for førstegangskjøpere.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.