Fredag, 18.09.2020 16:43 Uke: 38
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Vil felle rein med
skrantesjuke

(I dag, kl 16:41)
Laus tennplugg årsak
til styrt

(I dag, kl 16:41)
Brann i firehjuling
(I dag, kl 16:41)
Sette i gong
leiteaksjon

(I dag, kl 16:41)
Asylmottak legges ned
(I dag, kl 16:41)
Tidligere
glamour-modell advarer
unge re...

(I dag, kl 16:41)
Topp 10 ting å gjøre i
Kristiansand

(I dag, kl 16:41)
Person med korona har
besøkt moské i Tro...

(I dag, kl 16:31)
Hareide bekrefter
Henriksen-samtaler(plu
...

(I dag, kl 16:31)
Topp 10 ting å gjøre i
Stavanger

(I dag, kl 16:31)

Sistedistrikt
Etter sju månadar utan
fotball er Vårin ...

(I dag, kl 16:33)
? Det har preget livet
mitt

(I dag, kl 16:33)
To trafikkuhell i
ettermiddagsrushet

(I dag, kl 16:33)
Her har flere gått i
«fella» den siste t...

(I dag, kl 16:33)
Ukjent mann gnikket
seg inntil bil ? så
...

(I dag, kl 16:33)
Fra Redalen stadion
til San Siro

(I dag, kl 16:33)
Alt tyder på at bommen
til Värmland fort...

(I dag, kl 16:33)
Ventet på viktig
avklaring, så kom en
ny...

(I dag, kl 16:33)
NAF-aksjon: ? Vi
aksepterer ikke at
folk...

(I dag, kl 16:33)
Asylmottak legges ned
(I dag, kl 16:33)

Mest lest siste uke
Dette mener Bill Gates
er eneste vei ut ...

(I går, kl 17:31)
Elverum med bragdseier
i mesterligaåpnin...

(I går, kl 23:41)
Antall koronatilfeller
i Oslo doblet den...

(I dag, kl 00:31)
Norge blant 29 land
som fordømmer
intern...

(I dag, kl 00:31)
Politiet etter
kontroll: ? Så mange
fore...

(I dag, kl 15:21)
Petter Stordalen: ?
Vil si unnskyld til
...

(I går, kl 18:11)
Kan ha funnet årsaken
til at nordmenn er...

(I går, kl 19:51)
Britisk avis avslører:
Saudi Arabia har ...

(I går, kl 20:31)
Dommer blokkerer
Trump-regjeringens
endr...

(I dag, kl 03:51)
Dette skjer i dag
(I dag, kl 06:11)

Mest lest i dag
Hellas ruster opp
militært midt i strid
...

(12.09.2020, kl 19:51)
Neida, det er ikke
tilfeldig at denne
st...

(13.09.2020, kl 12:01)
Sverige: Uskyldig
frisør skutt i
brutalt...

(14.09.2020, kl 21:21)
Hva er det som skjer i
USA?

(15.09.2020, kl 18:01)
CDU gjør det bra i
tysk lokalvalg

(13.09.2020, kl 22:11)
Hareide varsler kutt i
revidert transpor...

(I går, kl 00:31)
Warholm åpner opp om
privat drama: ? Jeg...

(12.09.2020, kl 21:31)
Først ble Sandra Lyng
(33) stemt ut av «...

(13.09.2020, kl 13:51)
Rettssak mot
britisk-iransk kvinne
utsat...

(13.09.2020, kl 16:11)
Fem nye
smittetilfeller på
Bjørknes Høys...

(14.09.2020, kl 20:21)

Været i dag
KlarværOslo
20 °C , 4 m/s V.
SkyetBergen
12 °C , 4 m/s SSØ.
SkyetStavanger
15 °C , 2 m/s VSV.
SkyetTrondheim
13 °C , 5 m/s V.
Kraftig regnTrømsø
8 °C , 7 m/s VSV.
KlarværKristiansand
21 °C , 5 m/s VNV.
Lett regnBodø
12 °C , 12 m/s V.
KlarværHalden
19 °C , 4 m/s VSV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Flere brannbiler rykket fredag ettermiddag ut til Hensmoen. Det var blitt branntilløp i en truck.
Endelig skal froskene rocke Hønefoss igjen. Men hvordan ble sommeren når de ikke fikk kvekke på Glatved brygge i juni som planlagt? For Pelvis ble sommeren helt spesiell. Han fikk pappa-premiere i stedet for froske-premiere.
Nordmannen held fram med å imponere på grus i Roma og slo tidlegare verdstreer og US Open-vinnar Marin Cilic 6?2 og, 7?6 (8?6) i åttandedelsfinalen.Casper Ruud er dermed klar for kvartfinalen.Ruud var overlegen i det første settet som han avgjorde på berre 34 minutt. Cilic skjerpa seg i det andre, men nordmannen let han aldri bryte og avgjere settet og kampen i tie-break ved hjelp av ein veldig god server. Dermed er han klar for kvartfinale i Masters 1000-turneringa i den italienske hovudstaden. Der blir det eit gjensyn med Matteo Berrettini, som tidlegare i månaden slo ham ut av US Open i 3. runde.Ruud er rangert føre Cilic, men den 31-årige kroaten har både rutine og betydeleg merittar å lene seg på. Så seint som i 2018 var han nummer tre på ATP-rankinga. (NTB)
Flere brannbiler rykket fredag ettermiddag ut til Hensmoen.
Med høy promille kjørte den unge kvinnen fra Gran bevisst inn i bilen til sin tidligere kjæreste.
Det brenner kraftig i lyng og busker på Flatåsen i Nesbyen. Brannvesenet er på stedet og har begynt å slukke. Området det brenner i er anslått til å være på cirka 30-50 kvadrameter. Det blåser kraftig i området.
Folkehelseinstituttet anbefaler fortsatt at folk bruker munnbind på kollektivtrafikk i Oslo, der man ikke kan holde en meters avstand. ? Munnbind erstatter ikke andre smitteverntiltak, sier Line Vold ved Folkehelseinstituttet.
I dag ble det kjent at Tom Hagen får flytte tilbake til Sloraveien 4. ? Det har vært en lang og krevende periode for han å være uten bolig. Vi håper inderlig at politiet har gjort funn som er egnet til å bringe saken videre, sier Holden.
Det er meldt om koronasmitte hos ansatte eller elever ved 20 skoler i Oslo. Syv av disse er videregående skoler. Ingen av skolene har vært helt stengt mer enn en dag. Det blir satt i gang hjemmeundervisning for de klassene som må i karantene
En henger med en båt på lå på hodet midt i Vesternbakken fredag ettermiddag. Den hindret naturlig nok trafikken i det ene kjørefeltet. 
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Lærere ved Steinerskolen på Holtebrekk skal ha bedt ordenselever om å vaske og sprite toaletter og servanter ved et felles toalett på skolen. Flere foreldre reagerte negativt på dette.
Smittetallene i Oslo har doblet seg den siste uken. ? Avhengig av utviklingen de neste dagene vil vi vurdere å sette inn nye og strengere tiltak allerede neste uke, sier byrådslederen. Det siste døgnet er det registrert 68 smittetilfeller i Oslo.
Etter 15 år med utvikling kan man nå bruke Vipps i matbutikkene, melder Dagens Næringsliv.
Smittetallene i Oslo går jevnt oppover. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad ber hovedstadens innbyggere ta mer ansvar. ? Ikke usannsynlig at Oslo blir blant de rødeste byene i Europa, sier Nakstad.
Politiet har fullført dei krimtekniske undersøkingane i huset til Tom Hagen, og fjerna idag sperrebanda frå huset i Lørenskog. Det betyr at Tom Hagen snart kan få flytte heim. Politiet har undersøkt huset i fem månader.
En voksen har testet positivt for koronavirus i Moss siste døgn. Smittesporing er igangsatt, men foreløpig er smittekilden ukjent. Person er ansatt i barnevernstjenesten, og syv andre ansatte er satt i karantene. Det opplyser Moss kommune.
Det har vært en front mot front ulykke på Knapstad i Indre Østfold. Fire personer er skadet og sendt til sykehus. Førerkortet til den ene føreren er beslaglagt grunnet brudd på vikeplikt, skriver politiet på Twitter.
Politiet har avsluttet etterforskningen etter at 22 elever og to lærere ved Glemmen videregående veltet på kano i Fredrikstad denne uken. De har nå konkludert med at det ikke har skjedd noe straffbart. Ingen av de involverte ble skadet.
Det blir ingen 2020-sesong for breddefotballen. Som følge av virussituasjonen har Norges Fotballforbund besluttet å sette sluttstrek.
Møller Eiendom regner med å åpne Deichman for fullt for publikum i 2028. I mellomtiden vil det være arrangementer i bygningen. Eiendomsselskapet har beregnet tre år på å få ferdig planene for det gamle biblioteket. Les mer om salget.
Det har skjedd en front mot front-kollisjon på fylkesvei 128 (Gamle E18) ved Knapstad i Indre Østfold kommune. Politiet melder at fire personer er involvert, og det er store materielle skader på de to bilene. Veien er stengt, og det er lange køer i området.
Fredag har Benterud-rektor Roy Korslien sin siste arbeidsdag etter avgjørelsen om at han går på dagen.
? Det er ikkje utenkeleg at Oslo kan verte ein av dei raudaste byane i Europa, dersom utviklinga held fram slik det er no. Det seier assisterande helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Han ber innbyggjarane i Oslo om å ta meir ansvar.
9 barn og to ansatte ved en privat barnehage i Vestre Aker bydel er satt i karantene etter at en av de ansatte har fått påvist covid-19 smitte. Det bekrefter Bydelsdirektøren. Hun ønsker ikke å gå ut med navn på barnehagen, men sier de allerede er i gang med samarbeid med smitteoppsporingsteamet.
Her er de siste kunngjøringene fra Foretaksregisteret for Ringerike, Hole og Jevnaker.
Her tør de å gå nye veier. Les testen:
Norges Fotballforbund avlyser 2020-sesongen for breiddefotballen. Det melder NTB. NFF avlyser på grunn av virussituasjonen i landet. Det har lenge vore diskutert om det er smittevernmessig forsvarleg å la trening og kampar gå for breiddelaga.
Politiet har i dag startet tekniske undersøkelser av branntomta i Gamlebyen i Fredrikstad for å finne brannårsaken. Onsdag ble en loftsleilighet under oppussing ødelagt i en brann. En person ble lettere skadet.
Rema har skrudd opp prisene mer enn konkurrentene det siste året, viser ny pristest. Dagligvarekjedene forsvarer økningen.
Natt til søndag ble to menn anmeldt for sexkjøp i Drammen.
Det har ikkje vore like mykje smitte blant studentar i Oslo som det har vore i Bergen. Likevel viser nasjonale tal at det er unge som er den største smittegruppa. Spreiinga av viruset i hovudstaden har dobla seg deg siste veka.
Trantjern gård ligger vakkert til på en solrik høyde ved inngangsporten til Nordmarka. Nå skal perlen selges.
Dersom passet ditt nærmer seg utløpsdatoen, bør du fornye det allerede nå. Det sier politiet. Når det etterhvert blir trygt å reise, kommer pågangen for å fornye pass til å bli stor. Ventetiden kommer da til å bli lang, tror politiet.
Forskere skal nå finne ut om kongekrabbe blir avlivet på en human måte. I dag er den vanligste metoden å knekke krabben i to. Nå skal måleinstrumenter teste hvor lenge krabben er bevisst og om den kjenner smerte før den dør, sier Sten Siikavuopio ved matforskningsinstiuttet Nofima.
Spredningen av koronaviruset i Oslo er mer bekymringsfull enn den er i Bergen. Det mener assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Den siste uka har smittetallene i hovedstaden doblet seg og det gir grunn til uro, sier han
Inger-Helen og Tor Wien møtte Benjamin Ree da han banket på døra til den lokale filmklubben som 15-åring. ? Da spøkte vi med at han en dag ville få en Oscar. Han lovte å invitere oss. Nå tror vi det er like før han må holde ord!
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Oslopolitiet leter etter føreren av en bil som ble funnet forlatt med materielle skader i Dikemarkveien i Asker. Politiet har vært i kontakt med bilens eier, men det var ikke han som førte bilen. Det er fremdeles usikkert om bilen er stjålet.
De som jobb-pendler over grensen til Sverige skal nå testes ukentlig for koronasmitte, etter at regjeringen har skjerpet kravene til de som pendler fra røde land. Halden kommune håper å få dette til så raskt som mulig.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.