Torsdag, 03.12.2020 21:43 Uke: 49
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Du skjønner hva du er
i ferd med å gjøre...

(I dag, kl 21:41)
St. Olav kan tape
millioner på ny
pengef...

(I dag, kl 21:41)
Trafikkulykke i Oslo
sentrum

(I dag, kl 21:41)
Mye å gjøre før jul
(I dag, kl 21:41)
Evakuerer etter
bilbrann

(I dag, kl 21:41)
Det siste hoppet
(I dag, kl 21:33)
- Vi kan håpe på bedre
regler enn Oslo(p...

(I dag, kl 21:31)
Ikke la små problemer
vokse seg store 

(I dag, kl 21:31)
Sjåfør tatt i 135 km/t
(I dag, kl 21:31)
Ny bortesmell for
Elverum

(I dag, kl 21:31)

Sistedistrikt
Livsverket gikk
konkurs ? nå satser
Lass...

(I dag, kl 21:33)
Far og sønn
fusjonerer: ?
Hovedkontoret ...

(I dag, kl 21:33)
Måtte på
karantenehotell før
familiebesø...

(I dag, kl 21:33)
Det siste hoppet
(I dag, kl 21:33)
Sjåfør tatt i 135 km/t
(I dag, kl 21:33)
«Legges
oppvekstsenteret ned,
så dør hel...

(I dag, kl 21:23)
Lofotposten samler
dokumentasjon på
ramp...

(I dag, kl 21:23)
Rampenissenes
herjinger i Lofoten
desemb...

(I dag, kl 21:23)
Sender ut farevarsel:
? Det kan bli utfo...

(I dag, kl 21:23)
Nå er det snø i
Grenland - og her kan
du...

(I dag, kl 21:23)

Mest lest siste uke
FN-kommisjon fjerner
cannabis fra liste ...

(I dag, kl 01:11)
Sjåfør kjent skyldig i
lagmannsretten et...

(I dag, kl 02:11)
Stadig flere barn i
nød

(I dag, kl 00:11)
Esa har bedt om
informasjon om
karantene...

(I dag, kl 02:51)
USA: Høyeste daglige
koronadødstall side...

(I dag, kl 03:31)
Omdiskutert forsøk med
munnbind gir inge...

(I dag, kl 07:41)
Historisk underskudd
for SAS: 10,6 milli...

(I dag, kl 08:21)
Nedgang i antall
mottakere av
arbeidsavk...

(I dag, kl 12:11)
Tusenvis av kunder
venter ? her kommer
n...

(I dag, kl 12:31)
En liten Chablis
skader ikke

(I dag, kl 13:11)

Mest lest i dag
Kulturministeren lover
Folketeateret 47 ...

(26.11.2020, kl 22:31)
USA åpner for å
henrette flere ved
skyti...

(27.11.2020, kl 23:21)
Tusener demonstrerte
mot abortlegaliseri...

(29.11.2020, kl 00:31)
Tusener fulgte
Maradonas kiste på vei
ti...

(27.11.2020, kl 00:11)
Huset i Ytre Arna er
akkurat solgt. Kjøp...

(29.11.2020, kl 09:03)
Streikefare i
oljeserviceselskapet S
chlu...

(29.11.2020, kl 23:01)
Trump sender Kushner
til Midtøsten

(29.11.2020, kl 23:51)
Lederen for Polens
senat advarer mot
«po...

(27.11.2020, kl 23:21)
Støre vil ha
krisepakke for
utelivsbrans...

(27.11.2020, kl 23:21)
Mann satt fastklemt
etter ulykke i
Stein...

(28.11.2020, kl 01:21)

Været i dag
Lett sluddOslo
2 °C , 1 m/s NNØ.
SkyetBergen
4 °C , 3 m/s ØSØ.
Lett regnStavanger
4 °C , 5 m/s ØSØ.
SkyetTrondheim
4 °C , 2 m/s SSØ.
SkyetTrømsø
3 °C , 7 m/s S.
Kraftig regnKristiansand
4 °C , 11 m/s SØ.
Delvis skyetBodø
3 °C , 3 m/s ØSØ.
SkyetHalden
1 °C , 3 m/s ØSØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Det har vært en trafikkulykke mellom to biler ved Rådhusgata i Oslo. Den ene bilen har truffet et bygg, men det er ingen store skader på bygget. De involverte skal være lettere skadd. Politi og ambulansepersonell er på stedet.
Etter en tid på sidelinjen returnerer Frode Lafton til fotballen. Denne gangen som Jevnaker-trener på aldersbestemt nivå.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Nominasjonsmøtet i Rødt Oslo har valgt partileder og stortingsrepresentant Bjørnar Moxnes som førstekandidat til stortingsvalget i 2021, etterfulgt av stortingsvara Seher Aydar og fagforeningsleder Stine Westrum, skriver de i en pressemelding.
Aina Butkus (47) og kjæresten Erik har funnet sitt drømmested på Ringerike, men parkeringskaos ødelegger idyllen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Brannvesenet i Oslo rykket ut til en automatisk brannalarm i en leilighet i Trondheimsveien. Det viste seg å være åpne flammer i leiligheten, skriver Oslo 110-sentral på Twitter. En person har brannskader på hendene og får hjelp av helsepersonell.
To bilførere i 50- og 70-årene ble stanset av politiet uten gyldig førerkort torsdag.
? De som har fulgt Drolsum Stasjon fra den noe famlende starten for drøye 10 år siden, har ikke kunnet unngå å legge merke til en raskt stigende prestasjonskurve, skriver Tor Arne Johnsen. 
De fleste i Hønefoss har passert butikken Hos Tove i Hønengata, men de færreste vet at dette er Norges mest lønnsomme klesbutikk for kvinner.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke på E18. Ulykken har skjedd ved Askimporten i Indre Østfold. Politiet varsler at det kan bli trafikale utfordringer.
Uten å vekke verken voksne eller barn klarte tyven å ta seg inn i huset. Sylskarpe videobilder kan imidlertid ha avslørt ham.
Eleven ble ikke smittet på skolen, melder Hønefoss videregående skole på sine nettsider.
Theodor Svensgård har vokst opp på Røyse og i Åsa. Opprinnelig satset han som fotballkeeper i HBK, men endte opp som toppspiller på håndballbanen.
En 43 år gammel mann er dømt til 12 års forvaring etter at han sendte en bombe til politihuset i Ski, skriver RB. Retten mener handlingen var nøye planlagt og at hensikten har vært å drepe eller skade ansatte i politiet. Hendelsen skjedde i 2018.
Barnet som ble påkjørt i Stovner var en fem år gammel gutt, skriver Oslo-politiet på Twitter. Gutten kom inn under bilen, og har trolig fått hjernerystelse. Bilførerens førerkort er beslaglagt.
Fem biler har vært involvert i en trafikkulykke på E6 på Sandesundbrua i Sarpsborg. Politiet melder om at alle skal være ute av bilene. Det kan bli noe kø på brua.
Alle ansatte som jobber med norsk kollektivtrafikk bør bli prioritert når vaksineringen mot Covid-19 kommer i gang. Det skriver flere organisasjoner innen norsk kollektivtrafikkdrift i et felles notat, som ble sendt til Folkehelseinstituttet i dag.
Politiet melder på Twitter at barnet som ble påkjørt av en bil er kjørt til Ullevål sykehus. Hendelsen skjedde da to barn var i ferd med å krysse en vei, da ble den ene påkjørt av en bil. Skadeomfanget er ikke kjent.
Politiet har også rykket ut til Stovner etter melding om en påkjørsel. De sier til NRK at det trolig har vært et uhell der et barn har kommet til skade. Det er uvisst hva slags skader, men barnet er bevisst og snakker. Alle nødetatene er på stedet.
Ni personer er tiltalt etter Sian-demonstrasjonen i Oslo i august, skriver NTB. Bakgrunnen var at flere motdemonstranter gikk til angrep på politiet etter at Sian ble kjørt bort i busser. De er tiltalt for blant annet skadeverk og vold mot politiet.
En person er påkjørt av en bil i Stovnerbakken i Oslo. Det skriver Oslo 110-sentral på Twitter.
Kiwi og Meny dropper Trippel-Trumf i desember for å unngå at det hoper seg opp med folk i butikken. «Gjerrigknarken» reagerer kraftig.
Værmessig ligger det ikke an til at vi har de helt minnerike dagerne i vente her i distriktet.
Julekonserten «Rom i herberget» kom for tredje år på rad i Hønefoss. Da er det tradisjon!
Fremskrittspartiet vil ha flere kontroller av lastebiler på grensa. Bakgrunnen er at i løpet av ti dager i november fikk 40 prosent av kontrollerte vogntog kjøreforbud. Frp har stilt et skriftlig spørsmål til samferdselsministeren om saken. .
UP kontrollerer vanligvis opp mot 35.000 bilførere i aksjonsuke før jul.
Siste døgn er det ingen nye koronatilfeller i Lier. ? Det er selvsagt gledelig, sier kommuneoverlege Ingrid Bjerring. Antallet kan variere. ? Det kommer an på hvor mange som har testet seg, og når svarene fra laboratoriene kommer, sier hun.
Et jaktlag i Ringerike har feilrapportert etter felling av elg, og blir politianmeldt.
På riksvei 52 over Hemsedalsfjellet står det et vogntog og sperrer begge retninger ved Bjøberg. Veien er helt stengt og bilberger antas å være på plass klokka 14.30.
Alenemor Lene Jenssen (42) finner mye glede i å pynte til jul ekstra tidlig. I år gjør flere som henne. ? Det er viktig å finne personlige, meningsfylte måter å skape litt glede i hverdagen, sier psykolog.
Plutselig kan den være der, elgen. Det fikk Remi erfare.
Onsdag ble det registrert 14 nye koronasmittede i Asker og Bærum, ifølge de to kommunenes nettsider. Det er 13 færre enn døgnet før. De siste sju dagene er det påvist 140 nye smittetilfeller i området, 31 prosent færre enn i de sju dagene før.
Ringerike Ishockeyklubb skal ansette ny daglig leder, og prosessen er godt i gang. ? Vi har fått et bra søkerfelt, som vi nå skal evaluere. Planen er en tiltredelse 1. mars i 2021, sier Tor Frithjov Nerby til Ringerikes Blad.
Politiet har beslaglagt førerkortet til en person som kjørte inn i en fjellvegg i Flesberg. Bilen hadde fortsatt sommerdekk. Ifølge politiet er vedkommende ikke skadet.
En mann og hunden hans ble påkjørt av en bil i Gjettum i Bærum torsdag formiddag. Mannen fikk smerter i armen og ble undersøkt av ambulansen. Hunden ble kjørt til vetrinær, men livet sto ikke til å redde. Bilføreren er anmeldt, tvitrer politiet.
Eiendom Norge melder om det første boligprisfallet på åtte måneder i november. Prisen på bruktboliger i Norge falt/ med 0,1 prosent fra oktober til november, viser tallene. Boligprisene er nå 7,8 prosent høyere enn for ett år siden.
Nødetatene er på vei til fylkesvei 280 i Modum etter melding om en trafikkulykke. Ifølge politiet er ingen personer skadet, men en av bilene skal ha fått store skader. Veien er delvis sperret.
Den første hovedkontrakten på nye E18 fra Lysaker til Ramstadsletta i Bærum er nå lyst ut, opplyser Statens vegvesen. De regner med å inngå kontrakt med entreprenør mot slutten av 2021. Den nye motorveistrekningen skal stå ferdig innen 2028.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.