Torsdag, 19.04.2018 17:07 Uke: 16
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Her er Brutterns
utvalgte mot
Litj-Ivers...

(I dag, kl 17:01)
Ny teknologi til
Trondheim Kino: - Du
ko...

(I dag, kl 17:01)
Stakk fra ulykke i
Tvedestrand

(I dag, kl 17:01)
Stakk fra kollisjon på
Varoddbroa

(I dag, kl 17:01)
Fem fikk fartsbøter
(I dag, kl 17:01)
Forsvant etter uvær
(I dag, kl 17:01)
Nå får Gull-Maren
gjøre som gutta ?
hopp...

(I dag, kl 16:51)
Slik nyter de
drømmedagen

(I dag, kl 16:51)
Mann dømt til 19 års
fengsel for knivdra...

(I dag, kl 16:51)
Dom i Trosterud-drapet
(I dag, kl 16:51)

Sistedistrikt
Må fjerne snø før
russetreffet

(I dag, kl 17:01)
Trippel-siktet raner
tatt en rekke gange...

(I dag, kl 17:01)
Tommelen opp for
hotellplanene

(I dag, kl 17:01)
Hurra for Torp!
(I dag, kl 17:01)
Stakk fra ulykke i
Tvedestrand

(I dag, kl 17:01)
Stakk fra kollisjon på
Varoddbroa

(I dag, kl 17:01)
Fem fikk fartsbøter
(I dag, kl 17:01)
Se bilder fra
hovedbassenget på
Kippermo...

(I dag, kl 16:51)
Sjekker utslippene fra
900 private avløp...

(I dag, kl 16:51)
Stenger veien til
bygda på grunn av
rasf...

(I dag, kl 16:51)

Mest lest siste uke
Juventus avga poeng
(I går, kl 23:01)
Posen på veggen sto
plutselig i full
fyr...

(I dag, kl 08:41)
[Ekstra] Bedrifter
presser ut eldre: ?
I...

(I dag, kl 14:01)
En av Norges mest
populære biler
forsvin...

(I går, kl 19:31)
Thea Mørk i storslag
da Larvik knuste St...

(I går, kl 21:41)
Helleland om
FIS-strid: ? Hadde
vært et ...

(I går, kl 22:31)
Mulig
Norwegian-oppkjøp gjør
katalanske ...

(I går, kl 22:51)
Ni minutters
VIF-fyrverkeri

(I går, kl 23:01)
- Nå teller vi ned, og
så klipper vi sno...

(I går, kl 23:01)
Stabæk slapp med
skrekken

(I går, kl 23:11)

Mest lest i dag
Mattis: Angrepene i
Syria er over

(14.04.2018, kl 04:31)
Vil Syria-krisen ende
i en storkrig?

(12.04.2018, kl 20:11)
SOHR: Luftangrep har
truffet militærbase...

(14.04.2018, kl 04:11)
Slik gikk det da
politiet kjørte i 160
k...

(16.04.2018, kl 22:51)
Det er gode grunner
til at denne ikke
se...

(14.04.2018, kl 08:51)
Uenige om rødfargen i
det norske flagget

(15.04.2018, kl 06:51)
For noen kan det bli
dyrt å velge bort d...

(15.04.2018, kl 09:31)
Norske tenåringsjenter
pågrepet i Thaila...

(15.04.2018, kl 20:11)
Aalesunds spissduo
herjet - Viking slo
t...

(15.04.2018, kl 22:21)
Israelsk politi brukte
sjokkgranater mot...

(15.04.2018, kl 22:31)

Været i dag
Delvis skyetOslo
15 °C , 2 m/s SSV.
KlarværBergen
19 °C , 6 m/s S.
KlarværStavanger
20 °C , 5 m/s S.
Delvis skyetTrondheim
13 °C , 1 m/s NNØ.
SkyetTrømsø
3 °C , 1 m/s .
KlarværKristiansand
12 °C , 0 m/s SØ.
SkyetBodø
7 °C , 2 m/s VSV.
SkyetHalden
15 °C , 3 m/s V.

Værdata fra MET/ Yr.no

En mann i 40-årene er pågrepet på Strømsø i Drammen etter at han i beruset tilstand veivet rundt med en øks. Ifølge politiet, oppførte han seg også truende. Ingen ble skadet. Mannen er kjent av politiet fra tidligere.
? Det er et veldig godt samhold i gjengen. Det er fint at man har respekt for andres meninger tross at man er uenig i mye, mener Ingvild Søreide fra Hole.
Arbeiderpartiet er skuffet over SV, som sikrer regjeringspartiene flertall for samboergaranti for eldre. Vedtaket får kritikk fra KS og ansatte i helsesektoren.
Optikerutdanningen ved Høgskolen i Sørøst-Norge er fortsatt svært populær. Studiet i optometri i Kongsberg har 200 søkere til 66 plasser, ifølge Samordna opptak. Også sykepleierstudiet i Drammen er populært. Nær 500 søkere konkurrerer om 180 plasser.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
UP skrev ut 15 forenklede forelegg da de avholdt fartskontroll i 60-sonen på riksvei 7 ved Bromma. Høyeste hastighet ble målt til 84 km/t.
Onsdag måtte to leiligheter på Brutorget evakueres etter at det ble brudd i et vannrør som følge av bygningsarbeider. Vannskadene omfatter åtte leiligheter.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Fresing, legging av membran og asfaltering på brua ved rådhuset i Hønefoss. Det fører til manuell dirigering fra 18 til 6 gjennom hele neste uke.
«Jeg har merket meg at enkelte nå svartmaler og gir inntrykk av at Ringeriksbanen nærmest er skrinlagt. Det er ikke riktig», skriver samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen i dette leserinnlegget.
Det sier inspektør Raymond Dervo fra Statens vegvesen. Tirsdag stoppet han denne bilen i Tana bru. Entreprenørbedriftens ansatte kjørte rundt med en 3500 kilos tung henger på slep med usikret materiallast.
En familie i Hol har spist et helt reinsdyr som er smittet med skrantesyke. Bukken ble skutt i Lærdal i 2016, og prøvene var ifølge prøver negative, skriver Hallingdølen. Men nå sier Mattilsynet at det likevel var funnet skrantesyke i dyret.
Da mannen trengte penger, ble løsningen å rapportere feil til Nav. Men det hadde han gjort før ? og heller ikke denne gangen kom han unna med bedrageriet.
Utrykningspolitiet har skrevet ut 64 bøter i 11 fartskontroller i Buskerud i en storaksjon i går. Kontrollene var en aksjon, der alle tilgjengelige ressurser i Norge og hele Europa på samme tidspunkt har jobbet 24 timer i strekk med farskontroller.
Den lange og kalde vinteren gir en kortere, men mer intens, pollensesong.
Blaafarveværket i Modum er kåret til årets museum i Norge. Kåringen skjedde i går kveld i forbindelse med Det nasjonale museumsmøtet. Juryen bemerker at Blaafarveværket er et levende museum i stadig utvikling.
Torbjørn Holden Søgaard kommer til å bruke flere millioner på produktutvikling før han har solgt en eneste enhet. Men i løpet av ett år er målet seks-åtte nye arbeidsplasser i Modum.
Torbjørn Holden Søgaard kommer til å bruke flere millioner på produktutvikling før han har solgt en eneste enhet. Men i løpet av ett år er målet seks-åtte nye arbeidsplasser i Modum.
Da Marianne Storsveen fant ut hvor mye plastleker det er blant søpla som havner i havet, følte hun seg truffet. Nå starter hun og lekebutikken hennes en egen søppelaksjon.
Som tidligere klager nordmenn mest på bil, bank og bolig. Men antall flyklager har steget med hele 80 prosent de siste tre årene ? og Norwegian er verstingen.
I dag torsdag behandler fellesnemnda for Hurum, Røyken og Asker saken om gatenavn som må endres når de blir én kommune. Det er 65 veinavn som er like eller likelydende i de tre kommunene. Innbyggerne skal involveres for å foreslå nye veinavn.
Handelsstanden på Rødberg er bekymret for at et nytt beredskapssenter skal flytte folk og arbeidsplasser ut av sentrum, skriver Laagendalsposten i dag. I tillegg til at nødetatene blir lagt til senteret, skal det utredes om andre etater og kontorer kan legges dit.
Beboere i flere hus i Ål er berørt etter en rekke jordras. Totalt fire ras har blitt registrert som kunne være til fare for hus eller fjøs og det er rasfare i hele øvre Hallingdal ifølge ekspertene.
St. Hallvard klarte ikke å rykke opp til eliteserien i håndball for menn. I den andre av to kvalifiseringskamper mot Bodø, var laget etter tap i den første kampen, avhengig av å vinne. Kampen endte uavgjort 27?27.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ringerike bilpleie overtar lokalene etter Vianor - og har store planer.
Rådmann Tore Isaksen er klar på at det er behov for et nytt krematorium i Ringerike både for å kunne gjennomføre flere kremasjoner, og fordi utslippskrav begrenser hvor mange som kan gjennomføres.
Utenfor Hole herredshus samlet i overkant av 150 personer seg for å trene på 1. etappe i Ringeriksmaraton.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Sakte ruller monsterfeiebilen til Mesta framover på Vestfold-veiene. Regelen er at bilistene mister tålmodigheten. Det kan bli farlig.
Hallingen Markus Thorberg pendler fra Nesbyen til Hønefoss for å spille for HBK. Nå vil matchvinneren fra førsterundekampen på Lillehammer, flytte til Tyristrand.
Østafjells 20:55
Tidligere skihopper Anders Jacobsen påpekte viktigheten for keeperne av å trene spenst og hurtighet.
Siden 2017 har pastor Frank Gunnar Håvik vernet om den afghanske småbarnsfamilien som oppholder seg i kirkeasyl i Hønefoss kirke. ? Gir tanker til andre verdenskrig, sier han.
? Jeg ber om at rådmann og politikere tenker seg om tre ganger før noe vedtas som gjelder utbygginger og byplan. Husk det er noen som skal bo i Hønefoss i framtiden også, skriver Jens E. Fjeld i dette leserinnlegget.
Helge Stiksrud mener kommunen må sikre seg hele Samfunnshuset og utvikle det til å bli et rent kulturbygg.
Her kan du se Østafjells 18.50:
Det har gått et jordras i Nesbyen som sperrer fylkesvei 214. Raset har gått i Rukkedalen opplyser brannvesenet som er på stedet. Skredet er 25 meter langt og 10 meter bredt og det er fortsatt i bevegelse.
Klokken 18 starter fotballkampen mellom Vestfossen og Strømsgodset. Kampen som er første runde i cupen, spilles på Isachsen Stadion i Mjøndalen.
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.