Tirsdag, 28.09.2021 01:29 Uke: 39
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
658 nye koronasmittede
registrert siste ...

(I dag, kl 00:31)
Sør-Korea: Nord-Korea
har avfyrt et uide...

(I dag, kl 00:13)
Sør-Korea: Nord-Korea
har avfyrt et uide...

(I dag, kl 00:11)
Brann på Hundorp
slukket

(I dag, kl 00:02)
DAGENS RETT: Legg litt
ekstra i tirsdage...

(I dag, kl 00:01)
Den britiske hæren
settes i beredskap
på...

(I går, kl 23:51)
USA fraråder reiser
til Norge

(I går, kl 23:43)
Den britiske hæren
settes i beredskap
på...

(I går, kl 23:43)
Brann på gård i
Gudbrandsdalen

(I går, kl 23:41)
Tre polske regioner
trekker
tilbake LHBT...

(I går, kl 23:41)

Sistedistrikt
Store styrker rykket
ut til brannen i Sø...

(I dag, kl 00:58)
Kraftig brann i
gårdsbygg i Sør-Fron ?
s...

(I dag, kl 00:35)
Se bildene fra brannen
i Sør-Fron

(I dag, kl 00:35)
Kraftig brann i
gårdsbygg på Sør-Fron
? ...

(I dag, kl 00:27)
Se bildene fra brannen
på Sør-Fron

(I dag, kl 00:27)
Låvebrann
(I dag, kl 00:25)
Fortsatt kniven på
strupen: ? Vi trakk
...

(I dag, kl 00:17)
79 nye smittetilfeller
og økning i antal...

(I dag, kl 00:15)
Sør-Korea: Nord-Korea
har avfyrt et uide...

(I dag, kl 00:15)
Brann i en låve: ? Det
er full overtenni...

(I dag, kl 00:06)

Mest lest siste uke
Britisk krigsskip
seiler gjennom
Taiwans...

(I går, kl 12:31)
DN: Rema mister
markedsandeler

(I går, kl 06:01)
Dette skjer i dag
(I går, kl 06:11)
Vulkanutbruddet på La
Palma har stanset

(I går, kl 12:31)
Berlin valgte
kvinnelig ordfører før
før...

(I går, kl 08:51)
Oppretter
sikkerhetssone etter
gasslekka...

(I går, kl 09:51)
Kongsberg kommune
advarer mot falske
cor...

(I går, kl 12:31)
Torghattens
bussvirksomhet selges

(I går, kl 12:41)
Den giftige fisken
dvergfjesing
oppdaget...

(I går, kl 13:11)
Sørlandsbanen ved
Vegårshei åpnes etter
...

(I går, kl 13:31)

Mest lest i dag
Klassiker med ellevill
historie: Brukt b...

(26.09.2021, kl 07:11)
Svensk klubb
presenterte ny trener
? slu...

(21.09.2021, kl 20:01)
892 nye koronasmittede
registrert siste ...

(22.09.2021, kl 00:31)
Snart blir også
bilskiltene digitale

(25.09.2021, kl 11:51)
Solskjærs B-lag slått
ut av ligacupen

(22.09.2021, kl 22:51)
Støre: ? Det blir noen
tøffe valg

(21.09.2021, kl 13:51)
Tidligere Sp-leder
støtter en
flertallsr...

(21.09.2021, kl 18:11)
Hoppstjernen
Schlierenzauer gir seg

(21.09.2021, kl 12:41)
Flere Nav-ansatte vil
slutte i jobben et...

(23.09.2021, kl 13:31)
Amerikanske
myndigheter tilbyr
påfylling...

(24.09.2021, kl 00:11)

Været i dag
Kraftig regnOslo
13 °C , 7 m/s SØ.
RegnbygerBergen
13 °C , 5 m/s SSV.
SkyetStavanger
13 °C , 4 m/s SV.
SkyetTrondheim
15 °C , 4 m/s SSØ.
Delvis skyetTrømsø
13 °C , 4 m/s S.
Lette regnbygerKristiansand
14 °C , 5 m/s SV.
Delvis skyetBodø
15 °C , 8 m/s ØSØ.
Kraftig regnHalden
13 °C , 5 m/s ØSØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

? Jeg var spent foran mitt første møte med moderklubben etter at jeg forlot Hønefoss, sier Sivert Øverby.
Sensommeren har vart lenge i år, men nå må vi lete fram gummistøvler og paraplyer.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Simen Grefsrud angrer ikke på mandagens fisketur. Han kunne reise hjem til Hønefoss med en laks på 15,3 kilo!
Søndag ettermiddag ga sokneprest Stian Roos (44) sin avskjed til Jevnaker menighet. Nå venter han en ny og annerledes arbeidshverdag.
? Slik jeg har forstått det, har framdriften i arbeidet med Lloyds marked blitt preget av demokratisk underskudd.
Politi og brann har rykka ut til Bauhaus varehus på Liertoppen hvor en henger skal ha velta. På hengeren er det noen fat med parafin som har begynt å lekke. Brannvesenet jobber med å få kontroll på lekkasjen.
En parkeringsvakt i sentrum i Sarpsborg ble mandag ettermiddag utsatt for vold da en mann i 40-årene tok kvelertak på vakten. Mannen ble utagerende da han skulle ilegges parkeringsgebyr, opplyser politiet. Begge parter var på stedet da politiet kom til stedet. Vakten ble ikke skadet som følge av hendelsen. Saken er anmeldt.
Sterke påstander er fremmet i høyhus-debatten. En av dem er at motstanderne vil hevne Hønefoss skole.
Statnett varsler nå kraftbransjen om at kraftsituasjonen er endret fra «normal» til «stram» enkelte områder i Sør-Norge.Tørt vær gjør at vannmagasinene særlig i Vestland og Rogaland har uvanlig lite vann for årstiden. Mange magasiner er på sitt laveste nivå på 20 år.Hvis det ikke kommer regn snart, er det en viss fare for at det i noen områder kan bli så lite vann at det blir vanskelig å håndtere utfall av kraftlinjer og lignende.Selskapet sier at de følger situasjonen nøye, men gjør ingen tiltak ennå.
Selv om Norge har åpnet opp igjen, skal Politiet fortsatt kontrollere ved innreise til Norge. Det betyr at reisende over Ørje og Svinesund fremdeles vil bli sluset gjennom tollstasjonene. Dette gjøres for at politiet skal ha mulighet til å gjennomføre stikkprøver og kontrollere de reisende som kommer fra land med høyt smittetrykk. Bommene vil fortsatt være nede på grenseovergangene på E6 og E18 og trafikantene må forvente saktegående kø i forbindelse med innreise. ? Politiet forstår at publikum er utålmodige, men politiet håper publikum skjønner at det fortsatt er regler for innreise, sier Trond Arvid Olsen i Øst politidistrikt.
Daria Johnsen gikk fra å være blakk lenge før hver lønning, til å spare 100.000 kroner på ti måneder. ? Sparer du en krone her og en krone der, blir det faktisk penger av det til slutt.
Nødetatene har rykket ut til dagligvarebutikken Coop Extra på Borgenhaugen i Sarpborg etter melding om brann i et teknisk rom. Bygningen er evakuert, skriver politiet på Twitter.
Kristoffer Ryeng og Vang skoles musikkorps håper å nå ut til dem som aldri har spilt i korps før ? eller som sluttet for tidlig.
Det er fortsatt bratt nedgang i koronasmitte i Ringerike. 18 personer i kommunen fikk påvist covid-19 sist uke.
Skiskytter Tuva Aas Stræte (20) fra Hønefoss startet idrettskarrieren med langrenn og o-løp. Debuten med børse på ryggen glemmer hun aldri.
Oslofjordtunnelen er nå åpna igjen. Utbedringen av skaden etter uhellet i formiddag tok kortere tid enn beregna. Trafikken kan gå som normalt fram til kl. 22, når Oslofjordtunnelen stenger for planlagt vedlikehold fram til klokka 05 i morgen tidlig.
Nes sti og Løypeforening (NSOL) har fått ny løypemaskin, takket være mange gode givere.
Klokken tolv mandag, vil lege Sverre Eikas bisettelse finne sted fra Oslo domkirke.Eika var kjent som en sentral forkjemper for mennesker med rusavhengighet. Dette er en av årsakene til at bisettelsen skal være i domkirken.Forrige bisettelse i domkirken var etter Ari Behns død.Eika døde av akutt sykdom tidligere i september. Han ble 55 år gammel.
Tunnelen ble stengt etter at en lastebil mandag formiddag kjørte inn i veggen i tunnelen, noe som medførte store skader i betongen. Ingen personer ble alvorlig skadd i ulykken.Vegtrafikksentralen skriver på Twitter i 15-tiden mandag at det fremdeles pågår oppryddingsarbeid i tunnelen, og at skader må utbedres før den kan åpnes for trafikk.Tunnelen var allerede planlagt stengt mellom klokken 22 og 5.30 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag denne uken. Vegtrafikksentralen skriver at det dermed er uvisst om tunnelen blir åpnet før den planlagte stengingen mandag kveld.
Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept en annen mann på Åros i Asker fredag ettermiddag, har erkjent å ha stukket den avdøde med kniv. Den siktede hevdet det skjedde i selvforsvar.Mannen ble mandag ettermiddag varetektsfengslet i fire uker i Oslo tingrett.Han er underlagt brev- og besøksforbud i hele fengslingsperioden og må sitte i full isolasjon de to første ukene, skriver NTB.
Skolemannen, politikeren og maratonløperen Per Lind gikk ut av tiden 16. september, nær 83 år gammel.
Flere båtførere har bitt seg merke i en lang ledning som flyter i vannoverflaten i Steinsfjorden. De er urolige for hvilke konsekvenser dette kan gi.
På E134 Oslofjordtunnelen pågår fortsatt oppryddingsarbeidet etter ulykken tidligere i dag. Vegtrafikksentralen melder at skadene må utbedres før tunnelen kan åpnes for trafikk, og det er uvisst om den blir åpnet før det er planlagt stenging klokka 22 i kveld.
? Vi fikk satt i gang med slokkevann oppe i sjakten, og da dempet det seg med en gang, forteller utrykningsleder i brannvesenet, Bjørn Olav Bolstad.
To koronasmittede pasienter døde i helgen på Oslo universitetssykehus. I tillegg hadde Drammen sykehus et koronarelatert dødsfall.Ved Oslo universitetssykehus døde den ene personen fredag, mens den andre døde dagen etter, ifølge VG.Det tredje koronarelaterte dødsfallet var ved Drammen sykehus.Til NRK opplyser Vestre Viken helseforetak at en person som var innlagt med koronasykdom ved Drammen sykehus, er død.
Mandag startet jobben med å fjerne alle spor etter koronapandemien i kollektivtrafikken i Oslo. Også politikerne var med på å ta vekk sperrebånd og plakater.Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og samferdsels- og miljøbyråd Sirin Stav (MDG) brukte deler av arbeidstida mandag til å delta i oppryddingsarbeidet og rive vekk sperrebånd, klistremerker og plakater.? Jobben handler om å få folk til å reise med kollektivtrafikken igjen, og da må alle spor som minner om korona fjernes, skriver Ruter i en pressemelding.
En person som var innlagt med koronasykdom ved Drammen sykehus, er død. Det opplyser Vestre Viken helseforetak. Det er nå seks personer som er innlagt med koronasykdom ved sykehusene i Buskerud. Det er tre ved Drammen sykehus, én på Kongsberg, og to på Ringerike.
Flere reagerer på svært lavt vann i Væleren. Det finnes en forklaring på det, sier Rune Fredheim ved Tyristrand Vannverk.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Nødetatene har rykket ut til Hvervenmoen i Ringerike etter melding om røykutvikling fra et flisanlegg. Ifølge politiet meldes det om mye røyk. Brannvesenet er i gang med slukkingen. Til NRK sier politiet at det ikke er aktuelt å evakuere nærområdet og at det ikke skal være fare for liv og helse.
En mann i 50-årene fra Halden er dømt til ti års forvaring for tre voldtekter. Minstetiden i fengsel er satt til seks år og åtte måneder.De tre voldtektene skjedde over en tidsperiode på syv år. Mannen har varslet at han vil anke dommen.
Kronprinsparet besøker UngInvest i Modum 13. oktober. De skulle ha kommet i august fordi det er 20 år siden de stiftet Kronprinsparets Fond som bl.a. støtter UngInvest. Men prinsesse Ingrid Aleksandra ble syk med korona. Derfor ble besøket avlyst.
Naboene skjønte ingenting da sko begynte å forsvinne fra eiendommene på Skallevold. Men så sjekket en av dem overvåkingskameraet.
Området der Daniel Valstad bor i Lakselv er kjent for å ha mange gamle, tyske installasjoner som står igjen etter krigen. Valstad ble likevel overrasket da han i helga fant et gammelt betongrom i hagen sin, da han skulle fjerne en gammel rot.
På E134 er Oslofjordtunnelen stengt i begge retninger etter at en trailer har vært i en ulykke. Ifølge politiet er ikke sjåføren alvorlig skadet, men det er store skader på betongveggen i tunnelen, som vil forbli bli stengt en stund fremover.
En person er kjørt til Drammen sykehus og en til legevakta etter en møtekollisjon på Ringeriksveien i Øvre Eiker. Føreren av den ene bilen har fått førerkortet beslaglagt. Ulykken skjedde like etter klokka 9.
Elkjøp opplever nå en ny storm med falske konkurranser. Oppfordringen er klar: ? Ikke bit på!
Mye kan stå på spill om en lavpriskjede gjentatte ganger taper pristester i mediene, mener dagligvareekspert.
Lillestrøm kommune foreslår å stenge barnehagene i to uker hver sommer.Kommunedirektøren mener dette vil være mer forutsigbart for foreldre, ansatte og virksomheten, skriver Mitt Lillestrøm. Byavisa har snakket med flere barnehager i kommunen. Mens flere reagerer, er andre positive til forslaget.Forslaget skal behandles i kommunestyret 13. oktober.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.