Mandag, 27.06.2022 08:26 Uke: 26
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Arbeidsulykke i
Vennesla

(I dag, kl 08:21)
Kontroll på brann i
Eidsvoll

(I dag, kl 08:11)
18 flyavganger fra
Værnes innstilt

(I dag, kl 08:11)
Kommunen som vokser
mest i Norge setter
...

(I dag, kl 08:01)
Green Mountain satser
i utlandet

(I dag, kl 08:01)
? Pride er politisk,
også i 2022

(I dag, kl 07:31)
Skyer og byger over
Agder

(I dag, kl 07:31)
Oljeaksjene er
børsvinner

(I dag, kl 07:31)
Overlykkelig Chun vant
13,3 millioner kr...

(I dag, kl 07:21)
Vil ha mer konkret
grønn satsing

(I dag, kl 07:21)

Sistedistrikt
Arbeidsulykke i
Vennesla

(I dag, kl 08:22)
Kontroll på brann i
Eidsvoll

(I dag, kl 08:12)
18 flyavganger fra
Værnes innstilt

(I dag, kl 08:12)
Kommunen som vokser
mest i Norge setter
...

(I dag, kl 08:02)
Green Mountain satser
i utlandet

(I dag, kl 08:02)
? Pride er politisk,
også i 2022

(I dag, kl 07:32)
Skyer og byger over
Agder

(I dag, kl 07:32)
Oljeaksjene er
børsvinner

(I dag, kl 07:32)
Vil ha mer konkret
grønn satsing

(I dag, kl 07:22)
Forsterker sikkerhet
rundt Pride-arrange...

(I dag, kl 07:22)

Mest lest siste uke
129 kontrollerte
førere

(I går, kl 14:01)
DAGENS RETT: Sandwich,
skinke og avocado...

(I dag, kl 00:11)
- Nord-Korea sverger
hevn

(I dag, kl 03:31)
Widerøe-kunder får
ikke booke om

(I dag, kl 05:21)
Brann i stikkontakt
(I går, kl 10:41)
Varslar fare for skred
(I går, kl 11:21)
Få innstillinger på
Stavanger lufthavn

(I går, kl 11:21)
Dansk tennissensasjon
åpner opp om draps...

(I går, kl 11:21)
Deltar på
sørgegudstjenesten

(I går, kl 11:21)
Få kanselleringer på
Stavanger lufthavn

(I går, kl 11:31)

Mest lest i dag
Ble registrert som
nagle, men er neppe
d...

(20.06.2022, kl 10:21)
«Vi vet at du finnes»
(I går, kl 07:21)
- Russland trener på
missilangrep mot Es...

(21.06.2022, kl 20:41)
Kan forutsi hvor lenge
du lever

(23.06.2022, kl 14:51)
Ukraina begrenser
russisk litteratur og
...

(20.06.2022, kl 10:21)
Fant 5000 år gamle
hellemaleri i Alta:
?...

(20.06.2022, kl 22:11)
Norwegian kansellerer
ni flyvninger onsd...

(21.06.2022, kl 15:11)
- Føler meg som en
kasteball

(21.06.2022, kl 20:51)
Ble sendt på flukt -
alene

(21.06.2022, kl 22:12)
Corona: - Markant
økning

(21.06.2022, kl 22:31)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Brannvesenet har kontroll på boligbrannen i Eidsvoll.Ingen ble skadd i brannen, og beboerne er gjort rede for.Brannvesenet vil bli og gjøre etterslokking i noen timer framover.Folk som bor i området trenger ikke lenger holde vinduer og dører lukka, opplyser politiet.
Politikerne i Lørenskog vil bremse utbygginga i kommunen, skriver Romerikes Blad.Lørenskog har i flere år vært kommunen i Norge med størst befolkningsvekst.Men nå holder det, mener politikerne.For veksten legger stort press på de kommunale tjenestene, og øker behovet for blant annet barnehage- og skoleplasser.Nå vil de begrense antall leiligheter, høyde og tetthet i framtidige byggeprosjekter.
Det som har gjort mest inntrykk denne helgen er solidaritets- og samholdsfølelsen. Det sier Inger Kristin Haugsevje, leder av Oslo Pride.? Det er det pride-bevegelsen handler om: at vi skal stå sammen og at man samles om viktige budskap. Det føler jeg at vi har gjort nå.Haugsevje sier det ikke var en lett avgjørelse å avlyse det planlagte arrangementet lørdag. Mandag kveld skal det allikevel holdes en markering på Rådhusplassen i Oslo.? Det er helt tydelig nå for den norske befolkningen at pride er politisk, også i 2022.
Sykehuset Ahus får lov til å sette en femte dose av koronavaksinen, skriver Romerikes Blad.Tilbudet gjelder kun levertransplanterte pasienter.Folkehelseinstituttet har ikke anbefalt en dose nummer fem, men legene der har nå fått lov.Forutsatt at de har god innsikt i pasientenes helse og livstilstand.
En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen.
Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken.
Siktede Zaniar Matapours forsvarer John Christian Elden opplyser til Dagladet at hans kilent er flyttet til Oslo fengsel, som varslet tidligere søndag.? Politiet skulle vurdere til i morgen om de vil endre strategi og likevel prøve avhør, skriver advokaten i en SMS.Matapour har varslet at han ikke vil la seg avhøre med lyd- og bildeopptak med mindre disse samtidig kringkastes til offentligheten.Han begrunnet dette med at han frykter at politiet vil manipulere opptakene.Politiadvokat Børge Enoksen sa på en pressekonferanse søndag at det ikke er aktuelt for politiet å avvike fra standard praksis rundt avhør. Dette er blant annet av hensyn til siktedes rettssikkerhet, sier Enoksen.
Lederen for Skeiv Verden ber alle hegne om minoriteter og advarer mot å knytte masseskytingen natt til lørdag til muslimer og islam.Dette er en enkeltperson, en ekstremist, som har blitt radikalisert, trolig gjennom internett og medier, sier Bassel Hatoum til Klassekampen. Han advarer mot å rette pekefingre mot minoritetsgrupper og ber alle hegne om minoriteter i samfunnet. (NTB)
En kvinne på Eidsvoll ble søndag kveld dyttet i bakken av en ung mann, som tok skoene og sokkene hennes og luktet på sokkene, opplyser politiet.Politiet fikk melding om den noe uvanlige hendelsen ved 19-tiden søndag, skriver Romerikes Blad.Den unge mannen skal så ha løpt fra stedet. Politiet har søkt etter ham i området, men uten hell. Derfor ber operasjonslederen om publikums hjelp. (NTB)
Det har vært en trafikkulykke i Gol. En person skal ha falt av en motorsykkel. MC-fører blir undersøkt av ambulansepersonell nå.
Føreren som skal ha falt av motorsykkelen i Gol, blir kjørt av ambulanse til legevakten der luftambulansen tar med pasienten videre.
Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på Gulsvikvegen i Flå. En personbil har kjørt i autovernet.
Politiet er i Møllergata i Oslo etter at en person ble truet med kniv. Ingen er skadet, skriver politiet på Twitter.Politiet har kontroll på en mistenkt og en fornærmet, og det jobbes nå med å innhente forklaring fra disse.
Bilen som brann på E18 ved Fornebu er no taua vekk, og alle felt er opne.
Politi og ambulanse er på stedet etter melding om en gutt på sparkesykkel som er påkjørt av en bilist.? Gutten behandles av ambulansen på stedet og fremstår ikke alvorlig skadet, skriver politiet på Twitter.
Ulykken ved Strandafjorden er en frontkollisjon. Nødetatene er nå framme ved ulykkesstedet, og ifølge politiet er det ikke snakk om alvorlige skader.
Det er ein bil som brenner på E18, om lag 500 meter før avkøyringa til Fornebu, retning Oslo. Naudetatane er på veg.
Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke på riksvei 7 ved Strandafjorden. To biler er involvert.
Politiet oppretter sak etter et innbrudd i en frisørsalong på Gressvik i Fredrikstad natt til søndag. ? Gjerningspersonen ble tatt på fersken, og melder prøvde å hente vedkommende inn, men lyktes ikke, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Karianne Knutsen. Politiet søkte med hund og fant tyvgods, men ikke gjerningspersonen.
Sommernatta har vær travel for politiet i Sør-Øst. Operasjonssentralen har loggført over 40 meldinger om forstyrrelser av natteroen i løpet av natt til søndag. Mange har ringt inn sin fortvilelse over at de ikke har fått sove på grunn av bråk. Politiet har prioritert med jernhånd, og hatt patrulje på flere av oppdragene.
Føreren av MC-en som veltet på E134, en mann i 60-årene, fremstår ikke som alvorlig skadet, ifølge politiet. Velten har skjedd i lav hastighet. Ambulansen har kjørt ham til sykehus for videre undersøkelser.
En motorsykkel har veltet på E134 i Kongsberg. Politiet er er på stedet sammen med ambulanse.
Omtrent ti mål med skog og utmark har brent i Blaker i Lillestrøm kommune. Søndag formiddag har brannvesenet kontroll på brannen, og får bistand fra sivilforsvaret med slukking utover dagen. Ingen personer er skadd eller evakuert som følge av brannen.? Det skal ikke ha gått med noe annet enn skog og utmark, opplyser vaktleder ved Øst 110-sentralen Espen Stabell til NRK.
Det ble natt til søndag satt i gang en leteaksjon etter en jente på 15 år og en gutt på fire år i Bærum, melder Oslo politidistrikt
Det har vært en trafikkulykke på E16 ved Buttingsrud, der en bil med et eldre par havnet utfor veien og landet på taket. De to blir hentet med luftambulanse. Ifølge politiet er skadeomfanget uvisst, men de to var ved bevissthet og snakket med helsepersonell som kom til stedet.
Byrådsleder Raymond Johansen sier at Oslo Pride ikke måtte avlyses, men kun utsettes. ? Oslo Pride måtte utsettes, men ikke avlyses. Oslo Pride skal komme tilbake ? større, sterkere, mer fargerikt og mer mangfoldig enn noensinne her i hovedstaden. Vi skal vise dem, de hatefulle terroristene, at de aldri skal vinne, sier Johansen. ? Oslo lar seg ikke knekke. Vi lar ikke terroristene kue oss.
Flere kommuner heiser Pride-flagget. Det gjør de for å vise solidaritet med Oslo Pride, og alle som er berørte etter skytehendelsen i en populær utelivsgate i Oslo natt til lørdag. Blant dem er Fredrikstad kommune, som lar flagget bli hengende frem til byens egen Pride-feiring i august, skriver kommunen på sine nettsider. Også Moss kommune heiser flagget utenfor rådhuset i dag, lørdag.? Det som skulle vært en glad feiring i Oslo, blir nå en markering mot terror. Våre tanker går til alle berørte, skriver ordfører i Moss, Hanne Tollerud, i en pressemelding.
Politiets sikkerhetstjeneste (PST) holder pressekonferanse klokka 14 i Nydalen. Årsaken er høynet terrortrusselnivå, skriver de på Twitter. Politiets sikkerhetstjeneste (PST) opplyste lørdag formiddag at de orientert om skytingen i Oslo, og at de foreløpig ikke har indikasjoner om at flere voldshandlinger kan være planlagt.
Oslo kommune har satt krisestab og vurderer om det skal iverksettes tiltak i forbindelse med angrepet i Oslo sentrum. Det bekrefter ordfører Marianne Borgen (SV) overfor Avisa Oslo. Borgen understreker at personer som er påvirket av hendelsen, kan kontakte bydelene eller legevakt for bistand og samtaler.
Politiet i Drammen måtte i natt ta hånd om en mann som kastet møbler ut av et vindu i Tollbugata.er nå inne i aktuell leilighet. Mannen i 40-årene var beruset, og ble innbrakt til politistasjonen.
Oslo Pride avlyser etter «tydelige råd og anbefalinger» fra politiet. De anmoder alle om å ikke møte til Pride-markering, og alle arrangementer i tilknytning til Pride avlyses.Det opplyser Oslo Pride i en pressemelding.? Nå skal vi følge politiets anbefalinger og ta vare på hverandre. Varme tanker og kjærlighet går til pårørende, skadde og andre berørte. Vi skal snart være stolte og synlige igjen, men akkurat i dag skal vi holde og dele pridemarkeringene hjemmefra, sier Inger Kristin Haugsevje, leder i Oslo Pride og Inge Alexander Gjestvang, leder i FRI ? Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold.
En person er pågrepet etter skytingen ved London Pub i Oslo sentrum natt til lørdag. Minst to personer er døde og flere er skadet.? Totalt ti personer er ivaretatt av helsepersonell. Tre personer er hardt skadet, sier innsatsleder Tore Barstad i Oslo politidistrikt.
Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. En bil har kjørt i tunnelveggen. Det melder politiet på Twitter fredag kveld.? Det fremstår som dette er en singelulykke hvor en bil har truffet tunnelveggen, skriver politiet.Det er store materielle skader og ambulansen sjekker tre personer. En av disse kjøres til sykehuset. De to andre trenger ikke ytterligere helseoppfølging per nå.Trafikken er helt sperret forbi stedet, og tunnelen holder stengt i en tid fremover.Det blir omkjøring opp Svartdalstunnelen mot Ryen for de som er i Operatunnelen.I tillegg til å være på ulykken ved Operatunnelen, er brannvesenet i Oslo på en ulykke i Herslebs gate, melder de på Twitter.
Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke.? En del materielle skader, og ambulanse undersøker MC-fører, skriver politiet på Twitter.
Smittevernavdelingen har påvist flere tilfeller av en antibiotikaresistent tarmbakterie i Sykehuset Østfold Kalnes.Det skriver sykehuset selv i en pressemelding.Personer som er bærere av bakterien, blir ikke nødvendigvis syke. Men ved for eksempel en urinveisinfeksjon som ofte skyldes tarmbakterier, kan infeksjonen bli vanskeligere å behandle når bakterien er resistent mot antibiotika, står det i meldingen.Bakterien ble funnet i én avdeling, og sykehuset vil gjøre analyser av ulike deler i sykehuset gjennom sommeren.
For andre gang denne uka er en vogntogsjåfør tatt fyllekjøring på E6Politiet fikk litt over halv to i dag melding om en trekkvogn med henger som kjørte vinglete i sørgående retning på E6 i Moss.Lastebilen ble stanset av politiet og sjåføren var åpenbart beruset, skriver Øst politidistrikt.Trekkvogna er tauet inn, føreren er anmeldt og tatt med til legevakta for blodprøver.
Ein 10-åring er påkøyrt av ein sparkesykkel ved Berg skole, melder politiet på Twitter. Etter nokon på elsparkesykkel skrensa, vart barnet treft i hovudet av styret, som førte til eit kutt. Skada er ikkje alvorleg, men barnet er teke med til legevakta.
Statens vegvesen melder om tre forskjellige bilstanser i Operatunnelen under Svartdalen, og ein utanfor. Alle er i retning Ryen.
Et barn er påkøyrt av ein sparkesykkel ved Berg skole, melder politiet på Twitter. Naudetatane er på veg og skadeomfanget er ukjent.
Brannvesenet rykka ut til Vestheimgata på Frogner i Oslo. Det viste seg å være en utløst brannalarm uten årsak.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.