Fredag, 05.03.2021 09:00 Uke: 09
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Uker med «kaos» nærmer
seg slutten for V...

(I dag, kl 08:51)
Tvillinger skiftet
kjønn samtidig

(I dag, kl 08:41)
Danmark vil ikke
boikotte Qatar

(I dag, kl 08:41)
Problemer på glatta i
Namsos

(I dag, kl 08:41)
Gjerøy skole driftes
videre

(I dag, kl 08:41)
Vil ha rassikring av
veg

(I dag, kl 08:41)
Bryggeributikken i
Trondheim var
plutsel...

(I dag, kl 08:31)
«The big why» ? et
nytt museum skal
løft...

(I dag, kl 08:31)
Kan komme raske tiltak
i Grenland

(I dag, kl 08:31)
Klubben har ikke kjent
til omfanget

(I dag, kl 08:31)

Sistedistrikt
En ny smittet i
Sunndal

(I dag, kl 08:52)
Tusen takk, Sigrid,
for at vi fikk være
...

(I dag, kl 08:52)
Bil kjørte utfor vegen
og traff lyktesto...

(I dag, kl 08:52)
Den mystiske lukta var
ikke bæsj, men Bo...

(I dag, kl 08:52)
Slå ring om fjella
våre

(I dag, kl 08:52)
AP krev eit løft for
psykisk helse

(I dag, kl 08:52)
Ny person testet
positivt i Sunndal

(I dag, kl 08:52)
Uker med «kaos» nærmer
seg slutten for V...

(I dag, kl 08:52)
Gjerøy skole driftes
videre

(I dag, kl 08:52)
Stenger 1. ? 4. trinn
ved Barman skole i...

(I dag, kl 08:43)

Mest lest siste uke
Tsunamibølger
observert etter
jordskjelv

(I går, kl 23:51)
Italia stanset 250.000
AstraZeneca-vaksi...

(I går, kl 19:31)
Chelsea påførte
Liverpool det femte
stra...

(I går, kl 23:51)
Inter med seks poengs
luke på tabelltopp

(I dag, kl 00:01)
New Zealand
nedgraderer
tsunamivarsel og...

(I dag, kl 02:01)
Tsunamifaren avblåst
på New Zealand

(I dag, kl 02:31)
Meghan anklager det
britiske kongehuset
...

(I dag, kl 03:31)
Kraftig hopp i
smittetallet i
Fredriksta...

(I går, kl 09:01)
Slik har smitten
spredt seg i Oslo

(I går, kl 11:51)
Sissener: ? Christen
Sveaas har skjemt m...

(I går, kl 14:11)

Mest lest i dag
Ni nye coronadødsfall
registrert

(03.03.2021, kl 15:51)
Mjelde scoret da
Chelsea vant med ti
spi...

(I går, kl 00:12)
Manchester United avga
poeng i London-tå...

(I går, kl 00:12)
Slik irriterer vi
andre i trafikken

(26.02.2021, kl 17:41)
USA starter Johnson
&
Johnson-vaksin...

(01.03.2021, kl 01:21)
Norge med stafett-grep
i tolvte time i s...

(03.03.2021, kl 11:31)
Manchester United avga
poeng i London-tå...

(03.03.2021, kl 23:11)
Braithwaite sendte
Barcelona til
cupfina...

(I går, kl 00:21)
Tsunamibølger
observert etter
jordskjelv

(I går, kl 23:51)
Lege avskriver Tiger
Woods karriere: Umu...

(27.02.2021, kl 10:21)

Været i dag
Delvis skyetOslo
0 °C , 2 m/s SSØ.
SkyetBergen
1 °C , 1 m/s Ø.
KlarværStavanger
1 °C , 2 m/s NNV.
SkyetTrondheim
0 °C , 2 m/s VSV.
SkyetTrømsø
-4 °C , 5 m/s SSØ.
KlarværKristiansand
-1 °C , 3 m/s NNV.
Lett snøBodø
-2 °C , 3 m/s SV.
KlarværHalden
-2 °C , 2 m/s NNV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Oslos miljøbyråd vurderer å åpne 30 nye bekker i Oslo. Det får Frp til å se rødt, skriver Nettavisen. Tidligere har planen om å åpne Mærradalsbekken i Hovseterdalen blitt lagt på is, etter at både kostnadene og protestene ble for store.
Oslos miljøbyråd vurderer å åpne 30 nye bekker i Oslo. Det får Frp til å se rødt, skriver Nettavisen. Tidligere har planen om å åpne Mærradalsbekken i Hovseterdalen blitt lagt på is, etter at både kostnadene og protestene ble for store.
Flere kommuner på Romerike opplyser om at vanngebyret vil øke kraftig de neste årene. Det underbygges også i en ny rapport fra Norconsult og Sintef. I Lørenskog kan vannbeløpet øke opp mot 95 prosent sammenlignet med 2020, skriver Romerikes Blad.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Elever på videregående skole har et økende behov for hjelp, bekrefter NAV-veiledere. 10 videregående skoler i Østfold har i dag en NAV-veilder på skolen. Elever sliter med alt fra psykisk helse til konsekvenser av fattigdom og fare for å droppe ut.
I to år har giganthaugene ligget på Mælingen, og nå er testresultatene klare: ? Byggingen av bru og fylling blir billigere og mer miljøvennlig enn først antatt, sier Inger Lise Ullnæss i Fellesprosjektet for Ringeriksbanen og E16.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Et eget team av ansatte i Ringerike kommune skal hjelpe alle som berøres direkte av planer for bane og vei. ? Men det er Bane NOR som er tiltakshaver, med sitt ansvarsfelt, sier teamleder Ole Einar Gulbrandsen.
En ung mann i 20-årene ble pågrepet i natt, etter å ha krasjet en bil og forlatt stedet. Bilen ble funnet i Kløfta sentrum. Mannen hadde ikke førerkort, og kom uskadet fra hendelsen. Han ble funnet i en leilighet, hvor det også ble funnet narkotika. Politiet mistenker ruskjøring.
Ved siden av bygget, som er benyttet til næringsformål, ligger et hus med svømmebasseng. Begge er nå til salgs.
Torsdag blei det registrert 307 nye tilfelle av koronaviruset i Oslo, ifølgje kommunen sine eigne tal. Det er 137 fleire tilfelle enn snittet for dei førre sju dagane. Ei årsak til det høge talet er etterregistrering, melder VG.
Ti ansatte og to elever ved Mysen ungdomsskole er satt i karantene etter at det er påvist smitte hos en person med tilknytning til skolen, skriver Smaalenenes avis. Ingen klasser er direkte berørt og skoledagen vil gå som normalt.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Smittetrenden er stigende i Ringerike. På den positive siden er det ingenting som tyder på en utpreget villsmitte i samfunnet, og de aller fleste nye smittetilfellene stammer fra kjente smitteklynger.
Oslo vil etablere et «oransje» nivå for barnehager og grunnskolen i byen. Målet er å begrense antallet nærkontakter for elevene. Årsaken er at byen ikke har tid til å vente på justeringer i den såkalte trafikklysmodellen, sier skolebyråden.
- Den viktigste grunnen til at folk kvier seg fra å bryte ut av lukkede trossamfunn, er at de ofte mister hele sitt sosiale liv, skriver HEF Oppland.
Regjeringen sier de vil legge frem en ny kompensasjonsordning hvor utenlandske arbeidstakere vil bli høyt prioritert. Det opplyser Arbeids- og sosialdepartementet til NTB. Norge stengte grensene 29. januar, og mange utenlandske arbeidstakere står uten inntekt. ? Med økende smittetall i Norge må vi regne med strenge restriksjoner for innreise i lengre tid. Da er det riktig å gi arbeidstakere fra EØS-området som er rammet av stengte grenser en håndsrekning, sier arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H).
Lise Bye Jøntvedt (H) og Stian Bakken (Sp) har totalt forskjellige løsninger på hva som vil være det beste for syklister i Hønefoss sentrum.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Halden viderefører den lokale koronaforskriften i kommunen i to uker til, men lar voksne over 20 år gjenoppta fritidsaktiviteter og breddeidrett. Det er fremdeles en ustabil smittesituasjon i kommunen, og smitten øker i nabokommunene. Den engelske varianten dominerer i gamle Østfold fylke.
Haakon Tronrud er skuffet over at regjeringen først ønsker å starte byggingen av Ringeriksbanen og ny E16 i 2024?25. Han er bekymret for at Ringeriksregionen vil tape i konkurransen om arbeidsplassene.
? Hvorfor har renseavgiften økt med 383 prosent de siste to årene, mens den kommunale avgiften har økt med 9,8 prosent, spør Elling Chr. Heggen.
Fredrikstad kommune vedtok torsdag en koronaforskrift hvor idrettsarrangementer forbys fra 9. mars. Det vil da ikke være tillatt med stevner, kamper, turneringer eller cup. Samtidig kan svømmehaller i byen åpne, skriver kommunen på sine sider.
Tre mistet førerkortet da UP hadde fartskontroll på Pyttesletta i Kongsberg torsdag. Høyeste hastighet var 124 km/t i 70-sonen. 16 fikk forenklede forelegg for å ha kjørt for fort.
? I mine Venstre-øyne vil det være av avgjørende betydning at Ringeriksbanen blir lagt mest mulig i tunnel gjennom Hole kommune, skriver Olav Relling.
Før nyttår ble det klart at Anders Jacobsen (36) står bak en nysatsing på Helgelandsmoen. Nå gleder han seg til å komme ordentlig i gang og forteller at de er i rute til å åpne det nye senteret for padeltennis like etter påske.
Ny NAF-test avdekker store forskjeller.
Sykehus i Oslo har det siste døgnet overtatt alvorlig syke covid-pasienter fra Ahus fordi pågangen er for stor. Ahus har de siste to ukene hatt en tredobling av antall covid-pasienter, skriver Dagbladet.
22. januar kunne HLF Ringerike og Omegn avholde sitt årsmøte på Klækken Hotell
Endelig kan Jevnaker Historielag ønske sine medlemmer velkommen til en hyggelig stund og «historie-foredrag».
Nødetatene er på stedet i Heimdalsgata etter en melding om brann. Flere personer har evakuert seg selv. Brannen var i en vaskemaskin, men den er nå slukket av brannvesenet, skriver politiet på Twitter.
Jarl Magnus Riiber (23) kom seg raskt opp i ryggen på hovedkonkurrent Akito Watabe, men samtidig slapp Johannes Lamparter unna. Riiber tok sølvet foran Watabe.
Formannskapet i Bærum bestemte torsdag ettermiddag å innføre nye koronaregler. De innebærer blant annet at kun kommunens egne innbyggere kan gå på treningssenter eller spise og få servert alkohol ute. Samtidig stenges all fritidsaktivitet innendørs for voksne. De nye tiltakene trer i kraft fra midnatt.
Det er påvist koronasmitte hos én person på Family Sports Club på Iseveien i Sarpsborg. Det ble også registrert smitte på Family Sports Club Grålum tidligere denne uka. Der har fem personer fått påvist smitte.
? Det er helt uakseptabelt at regjeringen vil utsette byggingen av Ringeriksbanen til 2024?2025. Det kan vi ikke godta, sier stortingsrepresentant Morten Wold. (Frp).
Nittedal kommune anbefaler nå innbyggerne sine om å unngå private sammenkomster og besøk i private hjem. Det frarådes også å reise til andre kommuner for å delta på trening eller lignede aktiviteter. Anbefalingene gjelder til og med 11. mars.
Helsegevinsten er ikke nødvendigvis den du tror.
Ringerike kommune fikk på slutten av fjoråret tilskudd fra staten som skulle brukes opp mot den økte arbeidsmengden korona-situasjonen ga.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.