Tirsdag, 15.10.2019 11:08 Uke: 42
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
NFF-Graff:
UEFA-unnskyldning til
Norge e...

(I dag, kl 11:02)
Syria: ? Assad kan
gjøre fangeleirene
pe...

(I dag, kl 11:02)
Politiet advarer om
farlig glatte veier

(I dag, kl 11:01)
Hva kan idretten lære
av Leif Olav Alnes...

(I dag, kl 11:01)
Trebarnsfar Thomas
(31) trener over
seks...

(I dag, kl 11:01)
Fem vil blir rektor på
USN

(I dag, kl 11:01)
Lie fortsatt
Hattfjelldal-ordfører

(I dag, kl 11:01)
Sykkel-VM tapte i
retten

(I dag, kl 11:01)
UEFA beklager til
Norge

(I dag, kl 11:01)
Sykkel-VM tapte i
retten, går glipp av
n...

(I dag, kl 10:52)

Sistedistrikt
Basketgutter på
elitenivå: ? Har hatt
en...

(I dag, kl 11:03)
Nok et stortap
(I dag, kl 11:03)
Man forbyr ikke jakt
fordi dyr blir skad...

(I dag, kl 11:03)
Lempet store mengder i
søppel: - Vi har ...

(I dag, kl 11:03)
Skal diskutere
"gaming" i skolen. Her
se...

(I dag, kl 11:03)
560.000 TV-kunder må
nå ta et vanskelig ...

(I dag, kl 11:03)
VY og skam
(I dag, kl 11:03)
Kvernbit 2 daler på
tabellen

(I dag, kl 11:03)
Radøy 3 best på
heimebane

(I dag, kl 11:03)
Ville ha erstatning
etter at broren ble
...

(I dag, kl 11:03)

Mest lest siste uke
Slik avslører du en
psykopat

(I går, kl 18:51)
Zlatan-statue full av
skrivefeil

(I går, kl 12:42)
Lanserer to nye
kinesiske elbilmerker
i ...

(I går, kl 12:43)
Nektet i døra ? slo
med øks

(I går, kl 20:41)
Det er økonomien,
dumming | Therese
Soll...

(I går, kl 21:11)
Fortnite Chapter
2-trailer har lekket ?
...

(I går, kl 21:41)
Influensa-påminnelse
til gravide og unge...

(I dag, kl 05:41)
Stadig dyrere å bo på
hotell i hovedstad...

(I dag, kl 08:21)
Vy øker togkapasiteten
på Østlandet

(I går, kl 11:31)
Oslofjordtunnelen
åpnet

(I går, kl 11:41)

Mest lest i dag
Telenors TV-kunder får
et poengsystem fo...

(08.10.2019, kl 14:11)
Slik avslører du en
psykopat

(I går, kl 18:51)
Kommentatoren mente
Carlsen «sovnet» og
...

(10.10.2019, kl 21:51)
- Han var for full til
å drikke mer og f...

(13.10.2019, kl 09:18)
«South Park» sensurert
i Kina ? beklager...

(08.10.2019, kl 14:01)
- Siktede på Kapp har
gitt en grundig fo...

(10.10.2019, kl 15:21)
Hund savnet siden
2007: Funnet over
1800...

(12.10.2019, kl 12:11)
Sjokkavsløring i
Sverige: Hevder Burger
...

(09.10.2019, kl 07:21)
Newsweek: Tyrkia
feilbombet amerikansk
b...

(11.10.2019, kl 22:31)
Sier nei til dyr
migrenemedisin

(12.10.2019, kl 07:41)

Været i dag
Kraftig regnOslo
7 °C , 3 m/s NØ.
SkyetBergen
10 °C , 2 m/s ØNØ.
Kraftig regnStavanger
8 °C , 3 m/s Ø.
KlarværTrondheim
2 °C , 1 m/s NNØ.
KlarværTrømsø
-2 °C , 1 m/s SØ.
RegnKristiansand
9 °C , 7 m/s ØNØ.
Lette regnbygerBodø
3 °C , 4 m/s SØ.
Kraftig regnHalden
8 °C , 3 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

I disse dager er Abax AS i ferd med å overta de sju etasjene i siste byggetrinn av Mølla i Hammerdalen. ØP fikk være med på en runde i bygget, som både innvendig og utvendig framstår som et monumentalt bygg der moderne byggekunst og funksjonalitet møter Larviks industrihistorie.
? Vi sikter oss inn mot industri- og logistikkbedrifter, sier Eirik Wiik og Eirik Sunde. De representerer Wa Gruppen, utbyggerne bak Bentsrud Syd, som nå har fått prosjektnavnet Holmestrand Næringspark. Går det slik de håper, kan spaden stikkes i jorden innen to år.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Fem personer har søkt om å bli rektor ved Universitetet i Sørøst-Norge. Blant søkerne er dagens rektor, Petter Aasen og Jarle Tommy Bjerkholt, som er viserektor ved avdeling for forskning innovasjon og internasjonalisering.
En mann er i Vestfold tingrett dømt til å betale en bot på 9600 kroner for å ha truet to barnevernsansatte. Ifølge dommen viste mannen fingeren og kalte de ansatte terrorister da han skulle ha samvær med datteren sin i fjor høst.
Det er ikke bare Norwegian som slutter å fly mellom Torp og Gran Canaria. Fra og med januar vil heller ikke Ryanair fly denne destinasjonen lenger.
? Vi sikter oss inn mot industri- og logistikkbedrifter, sier Eirik Wiik og Eirik Sunde. De representerer Wa Gruppen, utbyggerne bak Bentsrud Syd, som nå har fått prosjektnavnet Holmestrand Næringspark. Går det slik de håper, kan spaden stikkes i jorden innen to år.
Andelen kvinner i kommunestyrene i Vestfold har økt. I den forrige perioden var 38 prosent av de folkevalgte kvinner, mens andelen er på 43 prosent etter årets valg, viser en gjennomgang NRK har gjort.
Kommunalsjef for oppvekst og kultur orienterte om skoleplanene under siste utvalgsmøte for Oppvekst og omsorg forrige tirsdag. FAU-leder Marius Ramberg er ikke fornøyd med at planene er forskjøvet.
Ungdomsrådene i Sande og Holmestrand har kommet fram til at de bør være 10 medlemmer i den nye kommunen. I forslaget fra administrasjonen er dette halvert.
Flere studenter fra Larvik har blitt rammet av det de mener er uriktig bedømmelse av Helsedirektoratet. Mandag startet rettsaken mellom ELTE-studentene og staten.
En beruset kvinne i 30-åra er pågrepet i Sandefjord sentrum. Kvinnen skal blant annet ha knust en rute på en bil og ripet opp en annen, opplyser politiet. Hun blir også anmeldt for å ha sparket en ansatt i politiet som kom til stedet.
Da nytt dobbeltspor mellom Larvik og Porsgrunn sto klar, var pendlerne frustrerte fordi togtilbudet ikke sto til forventningene. Nå blir det snart endringer. ? Det er mulig vi kan kvitte oss med den ene bilen nå, sier Rune Langseth.
I november i fjor ble planforslaget for området Bokeløkka Vest nær Brunla ungdomsskole i Stavern lagt ut til offentlig ettersyn. Tirsdag ble reguleringsplanen for området vedtatt.
Sindre Osestad er nominert som en av fem til Årets Talent blant samtlige spillere i 2. divisjon.
I forslag til statsbudsjett 2020 har regjeringen foreslått å legge ned Kleivgrend fengsel i Fyresdal. Mange mener dette er en dårlig ide, og mandag kveld gikk flere i fakkeltog for å markere sin motstand mot forslaget.
Luksusfellen-ekspertene har opplevd det meste ? også å bedre sexlivet til folk.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Det er fremdeles uavklart om Stella kvinnesenter i Tønsberg får pengestøtte fra fylkeskommunen. Søknaden om 200.000 kroner er videresendt til fylkesutvalget som tar stilling til saken på torsdag. Det ble bestemt i hovedutvalget for kultur, idrett og folkehelse i går. Lederen for kvinnesenteret, Martine Seth, frykter nedleggelse neste år dersom de ikke får pengene.
I sin aller første tittelkamp i shogun MMA gikk Quinten de Vreugth (29) seirende ut og ble verdensmester. Han hadde et godt grep om Paul Bodnar fra Bulgaria i helgen.
Grace Paul Halvorsen fra Tanzania var en av de 51 personer fra Vestfold som søndag avla troskapsløfte under en høytidelig statsborgerseremoni i Tønsberg.
Det blir hard kamp om prisene når Vestfold-idretten inviterer til storstilt galla lørdag 2. november. Se hvem som er nominert i de ulike kategoriene under Vestfold Idrettsgalla 2019.
Høyre felt er stengt i sørgående retning i Hanekleivtunnelen på E18 mellom Sande og Holmestrand. Hastigheten er satt ned til 50 kilometer i timen.
Pentagon Freight Services har etablert seg i Larvik gjennom kjøp av spedisjonsdelen til Seafront Logistics. Det betyr endringer og forhåpentlig vekst.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Klokken 21 mandag kveld stenger Statens vegvesen begge løp i Frodeåstunnelen. Årsaken er vedlikeholdsarbeid hvor nødtelefoner og annen sikkerhetsutrustning skal oppgraderes. I tillegg vil det bli utført ordinært vedlikeholdsarbeid.
Anja Schuldt Huseby og Arnljot Strømseng trodde nesten ikke det de leste da det ble kjent at slambehandlingsanlegget på Nordre Foss skal fortsette.
Nødetatene rykket ut til en leilighet på Ringkollen i Sandefjord mandag ettermiddag. Det var trolig en stikkontakt som hadde tatt fyr. Brannen er slukket, melder politiet.
Brannvesenet har frigjort en person etter en klemulykke på Skoppum.
Det melder politiet mandag.
Voldsmannen (26) var preget da han erkjente at det var ham som hadde sparket og slått Aleksander Farmen (30) til han ble lam.
Extinction Rebellion-aktivister fra Hof er på plass i Berlin denne uka for å kreve at tyske myndighetene erklærer klimakrise. ? Vi står foran en potensiell utryddelse av menneskeheten, sier Dag Bergesen Kolstø
? Vi kan forstå at folk er utålmodige, men nå nærmer dette prosjektet seg ferdig, sier prosjektleder for grunn i Trysilhus, Thomas Stryken.
Andreas Moen og Vegard Larsen vant sine kamper i Battle of the south lørdag.
Det ble en kanonåpning på skøytesesongen for Sander Tveter fra IF Fram i Sørmarka Arena, Stavanger.
På nordisk mesterskap på Vigrestad på Jæren, klarte Rebekka Tao Jacobsen å sette ny pers i støt og sammenlagt.
Frykter at noen har stjålet hunden.
Da elektroingeniøren Finn Limseth fra Tønsberg så den tre meter-høye vindgenerator til salgs på en internettside, klarte han ikke å dy seg og fikk den tilsendt fra Kina. Nå, syv år senere, selger han den.
Kvinnen som ble ble funnet død i sjøen ved Tromlingene utenfor Arendal lørdag 5. oktober, er en savnet kvinne i slutten av sekstiårene fra Sandefjord. Politiet mistenker ikke at kvinnen har vært utsatt for noe straffbart.
? Interessen, spesielt fra mulige lokale kjøpere har vært stor.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.