Tirsdag, 27.09.2022 03:57 Uke: 39
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Færre
elsparkesykkelulykker

(I dag, kl 02:51)
Brann i barnehage
truleg påsett

(I dag, kl 02:51)
- Hun er som
psykiateren min

(I dag, kl 02:31)
Skadet mann funnet i
Trondheim

(I dag, kl 02:31)
DAGENS RETT: Lag en
fyldig og kremet
gry...

(I dag, kl 00:11)
21-åring dømt for å
festvoldtekter

(I går, kl 23:41)
En til sykehus etter
ulykke ved Kongsvin...

(I går, kl 23:31)
Keepertabbe ødela
mektig engelsk
snuoper...

(I går, kl 23:01)
Forskar håpar på
«pakke» til streikande
...

(I går, kl 23:01)
Se Midtnytt 22:55
(I går, kl 22:51)

Sistedistrikt
Færre
elsparkesykkelulykker

(I dag, kl 02:52)
Brann i barnehage
truleg påsett

(I dag, kl 02:52)
Skadet mann funnet i
Trondheim

(I dag, kl 02:32)
21-åring dømt for å
festvoldtekter

(I går, kl 23:42)
En til sykehus etter
ulykke ved Kongsvin...

(I går, kl 23:32)
Forskar håpar på
«pakke» til streikande
...

(I går, kl 23:02)
Se Midtnytt 22:55
(I går, kl 22:52)
Streiken: Regjeringa
ber om info om elev...

(I går, kl 22:52)
Se Vestlandsrevyen kl.
22.55

(I går, kl 22:52)
En fastklemt etter
singelulykke i
Kongsv...

(I går, kl 22:52)

Mest lest siste uke
Advarer Putin: -
Katastrofale
konsekvens...

(I går, kl 09:11)
Bøtelagt etter
hotellbråket

(I går, kl 10:21)
Tobarnsmor søkkrik på
Jesus-porno

(I går, kl 17:21)
Båt synker i Grimstad
(I går, kl 07:41)
Valgt som
sentralstyremedlem

(I går, kl 07:51)
Ny korsbåndskade for
dansk spiller

(I går, kl 07:51)
- Putin kan la seg
friste

(I går, kl 07:51)
Nordmann med assist i
NHL-oppkjøring

(I går, kl 08:01)
Boksing kan bli vraket
fra OL-programmet

(I går, kl 08:31)
Vil trekke
nederlendere med
julebyen

(I går, kl 09:01)

Mest lest i dag
Truet folk med kniv ?
politiet avfyrte s...

(21.09.2022, kl 06:51)
Drepte ekskona etter
strømkrangel

(21.09.2022, kl 21:12)
Tror flere
«dumpsterdiver» på
grunn av ø...

(20.09.2022, kl 21:33)
Anmeldt for ruskjøring
(23.09.2022, kl 19:51)
Sveriges landslagssjef
ikkje til Qatar: ...

(23.09.2022, kl 20:01)
Nedslitt kobling årsak
til nestenulykke

(23.09.2022, kl 11:51)
Krigsseilerne har
premiere

(23.09.2022, kl 19:51)
Ungdommer tente på
papp i Fyllingsdalen

(23.09.2022, kl 20:01)
Johannessen klarte
ikke cuten i Paris

(23.09.2022, kl 20:01)
Opp fra dypet: - Et
mareritt

(24.09.2022, kl 21:41)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Politiet har i helgen etterlyst føreren av en bil som kjørte på en seksåring på Tolvsrød i Tønsberg fredag kveld. ? Føreren av bilen har avgitt en forklaring til politiet. Vi har ikke tatt stilling til om det er begått straffbare forhold i denne situasjonen, sier Ytterbø, politiadvokat i Sør-Øst politidistrikt til tb.no
En 37 år gammel mann må møte i Vestfold tingrett i desember, tiltalt for promillekjøring på en elektrisk sparkesykkel. Ifølge tiltalen hadde han 2,15 i promille da i Larvik i juni i år. Han er også tiltalt for vold og for urinering på offentlig sted.
Greve biogass i Grenland og Vestfold ber regjeringen sikre at norske biogassanlegg kan konkurrere på like vilkår som nordiske selskaper. Med produksjonsstøtte stiller danske og svenske biogassanlegg sterkere når de skal gi anbud i behandling av matavfall, mener selskapet. Ifølge Klima- og miljødepartementet er det uaktuelt med produksjonsstøtte nå.
En patrulje har gjort undersøkelser på stedet, og oppretter sak, etter melding om grovt tyveri fra landbruksmaskiner i Stokke. GPS-utstyr skal være stjålet. Det melder politiet.
En mann i 20-årene mistet førerkortet etter at UP målte gjennomsnittshastigheten hans til 145 km/t i 100-sonen på E18 ved Grelland i Holmestrand. Mannen, som var fra Oslo, erkjente forholdet, opplyser politiet.
Veien forbi Gransherad på Tinnsjøveien i Notodden er åpna igjen. Det skjedde rett før klokka 22 i går kveld. Raset var mindre enn først antatt, sier Ole-Petter Ruud i Statens vegvesen til Varden. Tre kjøretøy fikk skader, men ingen blei skadd.
Sjåføren av en lastebil er alvorlig skadet etter at en lastebil veltet på et anleggsområde ved Langangen i Porsgrunn. Sjåføren får behandling av helsepersonell og luftambulansen er på vei til stedet. Årsaken til ulykken er ikke kjent og politiet jobber med å få oversikt over hendelsesforløpet.
Politiet melder om ein samanstøyt mellom elektrisk rullestol og fotgjengar i Langgata i Horten. Ambulanse er på staden og politiet er på veg. Står fram som lettare personskade, meiner politiet.
I Vestfold har brannvesenet rykket ut til en låve på Kåpe i Revetal ved Tønsberg. Låven er overtent, men det skal ikke være dyr eller folk i bygningen, opplyser politiet.En times tid senere meldte politiet at låven har brent ned og at brannfolkene er i gang med etterslukking.
Politiet melder at det eine feltet er opna for trafikk på E18 ved Bentsrud etter ein kjedekollisjon med tre bilar. Bilberging er på staden, og vegen blir opna for normal trafikk snart.
"Det gjenstår nå kun endelig og fullstendig rettspsykiatrisk undersøkelse av den drapssiktede 19-åringen, før drapet som skjedde i Runarveien i fjor er ferdig etterforsket", skriver Sandefjords Blad. Mannen er siktet for drap eller medvirkning til drap, etter at en 19 åring døde etter å ha blitt funnet med alvorlige stikkskader i juni i fjor .
22 sjåfører ble tatt i kontroll for å taste på mobilen eller snakke i den mens de kjørte på E18 i Larvik i morges. Seks av sjåførene kjørte lastebil. Politiet hadde kontroll i halvannen time ved Ringdalkrysset. Bot for mobilbruk er 7450 kroner og i tillegg får sjåføren tre prikker.
En politiadvokat i Vestfold må i dag møte i retten som tiltalt. Spesialenheten for politisaker mener politiadvokaten brøt loven ved å gi tillatelse til pågripelse og ransaking hjemme hos en kvinne uten tilstrekkelig mistanke. Politiadvokaten fikk bot, men mener det ikke er gjort noe feil og vil ha retten til å avgjøre saken.
Et område på omtrent to mål brant i ettermiddag ved turområdet Farris Panorama i Larvik. Etter drøye to timer, og med assistanse fra skogbrannhelikopteret, fikk brannvesenet kontroll på brann. Brannsjef Jan-Olav Vagle sier til Østlands-Posten at han tror et bål startet brannen.? Det er vel ikke helt usannsynlig. Utfordringen er å få slukket bålet skikkelig etter seg, for det er ikke vann her. Så vi oppfordrer med å vente med å tenne bål til det er fuktigere i bakken, sier Vagle.
Grenland må si nei til nye spennende industriprosjekter fordi vi mangler kraft, sier bystyrerepresentant Petter Ellefsen (H) i Porsgrunn. Han mener dette er en alvorlig situasjon som vil forsterkes, hvis ikke noe gjøres. Han sier at Grenland må ha en plan for å skaffe mer grønn kraft.
I dag blir det sett ny årsrekord for straumprisen. Mellom klokka 09:00 og 10:00 i dag ligg prisen på 3,90 kroner per kilowattime. Prisen skuldast mindre vind og kaldare vêr i Noreg og nedover på kontinentet. Men også krigen i Ukraina, seier Andreas Billington, leiar for marknad i Skagerak Kraft.
Brann-supporteren tisset og spyttet på en NTB-fotograf i Sandefjord under en fotballkamp i eliteserien i november. Politiet mener dette er uakseptabel og krenkende atferd. Brann har utestengt supporteren inntil videre, skriver Sandefjords Blad.
Politiet mottok torsdag ettermiddag en uspesifikk trusselmelding rettet mot Skien fengsel, melder politiet i en pressemelding.Det er i Skien fengsel at terrordømte Anders Behring Breivik soner 21 års forvaring. I fengselet har det denne uka pågått en rettsak om han skal prøveløslates eller ikke.Trusselen kom via telefon klokka 13.40 i dag. Politiet ønsker ikke å kommentere hva trusselen inneholdt, men opplyser at de har hatt en aksjon mot fengselet siden meldingen ble mottatt.? Vi vurderer det ikke slik at det har vært noen fare for de som har vært inne i fengselet, opplyser operasjonsleder Øystein Eikedalen i meldingen.Operasjonen er i ferd med å avsluttes, og politiet vil etterforske hvem som sto bak trusselen.
Det siste døgnet er det registrert 611 nye koronasmitta personer i Telemark. Det er det foreløpig høyeste tallet hittil under pandemien. Flest nye smitta er det i Skien med 234. Porsgrunn har 136. Smitten er ellers jevnt fordelt utover i fylket, men i Siljan og Tokke er det ikke registret noen nye smitta personer.
En fotgjenger får hjelp av helsepersonell etter en påkjørsel i Kilgata i Sandefjord. Politiet avhører bilføreren. Ulykken skaper ikke problemer for trafikken.
Det snør kraftig i deler av Vestfold og Telemark, særlig i områdene langs kysten. Det er likevel ikke noen utfordring med å holde E18 framkommelig, opplyser Veitrafikksentralen Sør fredag kveld. De oppfordrer folk til å anpasse farten etter forholdene.
Det blir synlig fakling i ettermiddag og utover kvelden når etylenfabrikken på Rafnes i Bamble starter opp igjen. Det har vært stans i produksjonen i romjula, og faklinga skjer når fabrikken skal starte opp igjen.
97 personer i Telemark har fått påvist korona det siste døgnet. 13 personer er innlagt på sykehuset Telemark med covid-19.
Såpa bilvask i Tønsberg vann Tønsbergprisen 2021, skriv Tønsbergs Blad. Såpa er eit av Frelsesarmeens tilbod for å gi folk med ulik bakgrunn arbeidstrening og sosialt samvær. Driftsleiar ved Såpa, John Henning Wick, synest det er stort å vinna prisen og trur at ein av grunnane er arbeidet dei gjer for menneskane.
460 personer er koronasmittet i Vestfold og Telemark det siste døgnet. Det er 227 færre smittede enn i går. Vestfold har 287 nye smittede personer, mens Telemark har 173 nye tilfeller. ifølge tall fra Folkehelseinstituttet.
Politiet har pågrepet en mann som drakk og lagde støy på et kjøpesenter i Tønsberg. Mannen i 50-åra blir brakt til sentralarresten.
Ronny Johnsen slutter som hovedtrener i FK Eik Tønsberg. Til klubbens hjemmeside sier Johnsen at han ønsket å være med videre, men at klubben ønsket å omorganisere trenergruppa neste år med færre trenere. Klubben var nær ved å rykke til tredje høyeste nivå i norsk fotball, men opprykket glapp i siste kamp.
Det siste døgnet er 469 personer smittet i Vestfold og Telemark. 257 tilfeller er registrert i Vestfold og 212 tilfeller i Telemark. Det er en økning på 50 smittede i Vestfold fra døgnet før, mens i Telemark er økningen på 29 nye tilfeller, ifølge Folkehelseinstituttet.
202 personer er koronasmittet i Vestfold det siste døgnet, ifølge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er 105 flere enn dagen før. 77 nye tilfeller er registrert i Sandefjord. 41 smittede er påvist Tønsberg. Det samme antallet har Larvik. I går var ni personer innlagt med korona på Sykehuset i Vestfold.
I løpet av november har det vært 2000 flere koronasmittede i Vestfold og Telemark enn i oktober, og bare den siste uka har nærmere 200 personer testet positivt i Tønsberg. Kommuneoverlege Per Kristian Opheim i Tønsberg mener det likevel ikke behov for å avlyse helgens julebord. ? Antall sykehusinnleggelser er stabilt og det er viktigere enn antall smittede, sier Opheim.
En bil har kjørt ut av veien ved Tuddalsvegen i Hjartdal. Det var kun en person i bilen. Bilen ligger på taket på utsiden av veien. Føreren i bilen sier seg uskadd.
Nesten halvparten av vogntoga Statens vegvesen kontrollerte på E18 ved Lanner i Porsgrunn i går fikk kjøreforbud. Sju av 16 kjøretøy hadde ikke sikra lasta godt nok, var for tungt lasta eller hadde utslitte bremseklosser.
En mann i 40-åra ble sparket og slått av to menn i Holmestrand i natt. Fornærmede ble kjørt til Sykehuset i Vestfold i ambulanse, men skal ikke være livstruende skadet. Politiet fikk melding om hendelsen kl. 02.35 i natt. De har avhørt vitner og søkt etter gjerningspersonene, og oppretter sak på forholdet.
Åstedet etter flyulykken utenfor Larvik er ferdig ryddet. Tre personer mistet livet i ulykken tirsdag. Restene av flyvraket er nå fraktet til Statens havarikommisjons lokaler. Der skal de tolke skadene på vrakdelene for å forsøke å finne ut hva som kan være årsaken til ulykken.
Nødetatene rykket ut etter melding om brann i en tomannsbolig ved Bakkane i Skien ved 0730-tiden i dag tidlig.
Kommuneoverlege Anders Mølmen i Bamble mener det er for tidlig å si om økningen i koronasmitte kan føre til restriksjoner i jula. Han sier det er flere ulike faktorer som spiller inn på om det blir satt tiltak, i tillegg til smittetalla.
En mann i 60-årene ble i natt sendt til legevakt for sjekk etter at han fikk i seg røyk fra en engangsgrill. Mannen skal ha tent grillen i en kjeller i Tidemandsgate i Sandefjord. 60-åringen blir anmeldt for forholdet.
Tretten personer fra Telemark har søkt om pasientskadeerstatning etter å ha tatt koronavaksinen. Det skriver Varden. Åtte av disse har søkt om erstatning etter å ha fått AstraZeneca, mens fire har fått Pfizer.
Dårlige grunnforhold gjorde at den nye fylkesveien gjennom Holmestrand sentrum ble veldig mye dyrere enn først antatt. Men nå vil fylkespolitikerne legge 85 millioner kroner mer i potten og sørge for at byggingen starter opp.
I august ble det sendt et brev til eier av to eiendommer i Hedrum Ravei med pålegg om å fjerne en ulovlig oppsatt støyskjerm og voll på fylkeskommunens grunn. Begge deler står der fortsatt, og eier har foreløpig ikke planer om å fjerne det.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.