Tirsdag, 15.10.2019 21:45 Uke: 42
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
EM-kvalik direkte:
«Norge har dominert,
...

(I dag, kl 21:41)
EM-kvalik direkte:
«Norge har dominert,
...

(I dag, kl 21:41)
Oslofjordtunnelen
stenger i natt

(I dag, kl 21:41)
E-tjenesten: En
forverring av
forholdene...

(I dag, kl 21:41)
Spør skolemakten:
«Hvorfor har vi
karakt...

(I dag, kl 21:31)
I dag er verdens
håndvaskdag

(I dag, kl 21:31)
Lanserer råbillig
kinesisk el-SUV i
Norg...

(I dag, kl 21:31)
Flere vil ha Rotevatn
(I dag, kl 21:31)
Leger Uten Grenser ut
av Syria

(I dag, kl 21:31)
- Knapt EØS-flertall
(I dag, kl 21:31)

Sistedistrikt
Røros IL starter med
nytt tilbud fredag:...

(I dag, kl 21:43)
Tunnelen må vaskes og
blir nattestengt

(I dag, kl 21:43)
Ligger til kai for å
forberede aksjoner

(I dag, kl 21:42)
EM-kvalik direkte:
«Norge har dominert,
...

(I dag, kl 21:42)
Nordmenn drar i krigen
mot Tyrkia

(I dag, kl 21:42)
EM-kvalik direkte:
«Norge har dominert,
...

(I dag, kl 21:42)
Oslofjordtunnelen
stenger i natt

(I dag, kl 21:42)
De er klare til å
sette
influensavaksine...

(I dag, kl 21:33)
Thon får kritikk for å
endre hotellplane...

(I dag, kl 21:32)
Tina (27) startet
rengjøringsbyrå: -Jeg
...

(I dag, kl 21:32)

Mest lest siste uke
Presidentdebatten
tirsdag kan bli
avgjør...

(I dag, kl 15:22)
Sony og Nintendo
rykker ut for å
berolig...

(I dag, kl 02:11)
Influensa-påminnelse
til gravide og unge...

(I dag, kl 05:41)
Stadig dyrere å bo på
hotell i hovedstad...

(I dag, kl 08:21)
Dronning Elizabeth
brøt tradisjonen og
b...

(I dag, kl 00:11)
Hellas evakuerer
overfylt migrantleir

(I dag, kl 01:21)
Uten førerkort
(I dag, kl 06:21)
Norge kan møte Romania
igjen i finale om...

(I dag, kl 06:31)
Forsker: Pornografiske
deepfake-videoer ...

(I dag, kl 10:01)
Mann frifunnet for
knivran

(I dag, kl 10:41)

Mest lest i dag
Slik avslører du en
psykopat

(I går, kl 18:51)
Kommentatoren mente
Carlsen «sovnet» og
...

(10.10.2019, kl 21:51)
- Han var for full til
å drikke mer og f...

(13.10.2019, kl 09:18)
- Siktede på Kapp har
gitt en grundig fo...

(10.10.2019, kl 15:21)
Hund savnet siden
2007: Funnet over
1800...

(12.10.2019, kl 12:11)
Sjokkavsløring i
Sverige: Hevder Burger
...

(09.10.2019, kl 07:21)
Newsweek: Tyrkia
feilbombet amerikansk
b...

(11.10.2019, kl 22:31)
Sier nei til dyr
migrenemedisin

(12.10.2019, kl 07:41)
Tre helikoptre rykket
ut: 17-åring risik...

(12.10.2019, kl 16:02)
Elizabeth Warren har
overtatt den demokr...

(13.10.2019, kl 23:11)

Været i dag
Kraftig regnOslo
7 °C , 4 m/s NØ.
Lett regnBergen
11 °C , 2 m/s Ø.
SkyetStavanger
11 °C , 4 m/s ØSØ.
Delvis skyetTrondheim
3 °C , 1 m/s V.
LettskyetTrømsø
-1 °C , 2 m/s SSØ.
Lett regnKristiansand
9 °C , 5 m/s NØ.
Delvis skyetBodø
3 °C , 3 m/s SØ.
SkyetHalden
9 °C , 5 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

Slik vil flere vindturbiner, klimaendringer og utfasing av fossil energi påvirke din strømregning og kraftforsyningen.
På besøk hos oppstartbedrifter i Trondheim, vil ikke finansminister Siv Jensen svare på spørsmål om hvorfor statlige Investinor ikke lenger skal investere i nyetableringer.
Selv om Lyoness er pålagt å stanse all virksomhet i Norge, fortsetter markedsføringen av de tilknyttede shoppingnettverkene Myworld og Cashback World. I sommer deltok trøndere på «eliteseminar» i Tyskland.
Det internasjonale pengefondet (IMF) regner med en vekst i verdensøkonomien på 3 prosent i år. Det er det laveste nivået siden finanskrisen.
XXL vil hente 400 millioner kroner i en emisjon rettet mot de største aksjonærene for å styrke selskapets balanse. Selskapet foreslår også en ny styreleder.
McDonalds-sjef Pia Martinsen Mellbye blir ny markedsdirektør i Rema 1000, mens Circle K-topp Line Aarnes blir innkjøpsdirektør i dagligvarekjeden.
Norske papiraviser og magasiner sliter med fortsatt tilbakegang, mens nettutgavene til avisene blir mer populære, spesielt på mobil.
McDonalds-sjef Pia Martinsen Mellbye blir ny markedsdirektør i Rema 1000, mens Circle K-topp Line Aarnes blir innkjøpsdirektør i dagligvarekjeden.
Stadig færre får arbeidsavklaringspenger i Norge.Ved utgangen av tredje kvartal i år fikk 115 000 arbeidsavklaringspenger. En nedgang på 3500 personer fra forrige kvartal.Ifølge NAV skyldes den kraftige nedgangen regelendringene i fjor, der antallet år en kan få arbeidsavklaringspenger ble kuttet fr...
Solcellefabrikken Norsun i Årdal har sendt ut varsel til 230 ansatte om at de kan bli permittert, ifølge lokalavisa Porten.no.
Norske kvinner og menn har i gjennomsnitt nesten tre millioner kroner til gode i pensjon den dagen de slutter å jobbe. Norge er først i verden med å regne ut dette tallet for alle innbyggerne.
Bare 18 av nesten 500 asylsøknader fra marokkanere er blitt innvilget de siste fem årene. Nå vil regjeringen gi ekstra støtte for dem som frivillig reiser hjem.
Ferdigmiddager fra takeaway, kjøledisk og ferskvare spiser opp markedsandeler fra middag på boks, men noen hermetikkfavoritter holder stand.
Donald Trump truer nå med å ødelegge Tyrkias økonomi. På twitter skriver den amerikanske presidenten at " USA vil aggressivt bruke økonomiske sanksjoner mot de som gjør det mulig, eller finansierer de grufulle hendelsene i Syria. Jeg er fullt beredt til raskt å ødelegge Tyrkias økonomi hvis tyrkiske...
Kort tid etter at tre servicesentre ble lagt ned, åpner IKEA ny butikk i Oslo sentrum. Ifølge interiørkjeden er butikken ment for planlegging og bestilling.
Polen forandres, men foreløpig ikke for evig.
De to offshoreskipene «Boa Bison» og «Boa Jarl» fra trondheimsrederiet Boa Offshore skal stå i beredskap for Forsvaret de neste fem årene.
Elisabeth Skage skal leia kampen for eit meir plastsmart Bergen.
Hvert år bruker nordmenn 94 milliarder kroner på å pusse opp hus og hytter. Her ser du hva vi bruker pengene på ? og hvorfor vi er på verdenstoppen.
Oppdrettsselskapet Erko Seafood har fått 2,5 millioner kroner i bot for feilrapportering og for mye lus i to lakseoppdrettsanlegg.
Norges Bank mener at dagens boliglånsforskrift har fungert etter hensikten og er negativ til Finanstilsynets forslag til innstramming.
Kripos er koblet inn etter at foreldre uten foreldreansvar, som ikke skulle få informasjon om barna, ble lagt til i skoleappen Vigilo i Bergen kommune.
Norges Bank sender en oppmuntring til unge på boligjakt: Banken støtter ikke Finanstilsynets forslag om å stramme ytterligere inn på bankens muligheter til å gi boliglån.
For dårlig passasjergrunnlag og dårlig lønnsomhet fører til at Norwegian kutter ut alle flyginger fra Torp til Spania for sommeren 2020.
Barnehageledere advarer mot varslet kutt i pensjonstilskudd.
Fredrikstad kommune får 500.000 kroner til universell forebygging av ekstremisme. Det er Kompetansesenter for kriminalitets-forebygging som står for tildelingen. Dette inkluderer blant annet kompetansehevende tiltak, utvikling av systemer og tiltak for kunnskapsbasert universell forebygging. Også Ra...
Passeringsinntektene i Oslo og Akershus i september ble kr 331 millioner. Det er en økning på kr 34 millioner sammenlignet med september 2018, skriver Fjellinjen i en pressemelding. 1. juni ble det innført flere bomringer og endret takstsystem.
Vi har brukt opp naturens bufferkapasitet, og er i ferd med å undergrave vårt eget eksistensgrunnlag. Er det gode liv mulig uten vekst?
Nobelprisen i økonomi er delt ut og går til indiske Abhijit Banerjee, franske Ester Duflo og amerikanske Michael Kremer.Det opplyste Kungliga Vetenskapsakademien i Stockholm.De tre får prisen for forskning som dreier seg om å stoppe fattigdom.
Abhijit Banerjee, Esther Duflo og Michael Kremer får nobelprisen i økonomi for forskning på fattigdom. Duflo er den andre kvinnen noensinne som mottar prisen.
Abhijit Banerjee, Esther Duflo og Michael Kremer mottar Nobels minnepris i økonomi for forskning som dreier seg om fattigdomsbekjempelse.
Ingen overtid, butikksjefer måtte jobbe for syke, ansatte gråt i telefonen. Nå legger Espresso House seg flat. 
Fra midten av desember blir det flere nye togavganger både i rushtiden, på natten og i helgene på Østlandet. Vy lover over 7.000 flere seter i rushtiden i Oslo.
Regjeringen vurderer å pålegge leverandørene å gi kjedene like betingelser. Norgesgruppen mener det vil gi høyere priser, Rema mener prisene blir lavere.
Det planlagte brua til Sotra vil bli så dyr at norske selskaper i praksis er utestengt fra å bygge og drive prosjektet, mener Byggenæringens Landsforening.
Radiokanalen P4 har stevnet lokalradiostasjonen 5000 Bergen for retten. P4 krever erstatning for bruk av et slagord stasjonen mener er for lik deres eget.
Et foreldrepar møter mandag i Bergen tingrett med krav om at den norske stat betaler 60 millioner kroner for å dekke pleieutgifter til datteren i USA.
En gjenvinningsbedrift i Nærøy er den eneste i Norge som sørger for at hardplast blir resirkulert.
En boligkjøper i Bergen er tilkjent erstatning etter at parkeringsplassen til boligen han kjøpte, viste seg å være umulig å bruke.
?  Jeg har prøvd å lage et overnattingssted jeg selv ville ønsket å finne om jeg var ute på reise, sier Silje Ryvold.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.