Torsdag, 19.04.2018 17:08 Uke: 16
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Her er Brutterns
utvalgte mot
Litj-Ivers...

(I dag, kl 17:01)
Ny teknologi til
Trondheim Kino: - Du
ko...

(I dag, kl 17:01)
Stakk fra ulykke i
Tvedestrand

(I dag, kl 17:01)
Stakk fra kollisjon på
Varoddbroa

(I dag, kl 17:01)
Fem fikk fartsbøter
(I dag, kl 17:01)
Forsvant etter uvær
(I dag, kl 17:01)
Nå får Gull-Maren
gjøre som gutta ?
hopp...

(I dag, kl 16:51)
Slik nyter de
drømmedagen

(I dag, kl 16:51)
Mann dømt til 19 års
fengsel for knivdra...

(I dag, kl 16:51)
Dom i Trosterud-drapet
(I dag, kl 16:51)

Sistedistrikt
Må fjerne snø før
russetreffet

(I dag, kl 17:01)
Trippel-siktet raner
tatt en rekke gange...

(I dag, kl 17:01)
Tommelen opp for
hotellplanene

(I dag, kl 17:01)
Hurra for Torp!
(I dag, kl 17:01)
Stakk fra ulykke i
Tvedestrand

(I dag, kl 17:01)
Stakk fra kollisjon på
Varoddbroa

(I dag, kl 17:01)
Fem fikk fartsbøter
(I dag, kl 17:01)
Se bilder fra
hovedbassenget på
Kippermo...

(I dag, kl 16:51)
Sjekker utslippene fra
900 private avløp...

(I dag, kl 16:51)
Stenger veien til
bygda på grunn av
rasf...

(I dag, kl 16:51)

Mest lest siste uke
Juventus avga poeng
(I går, kl 23:01)
Posen på veggen sto
plutselig i full
fyr...

(I dag, kl 08:41)
[Ekstra] Bedrifter
presser ut eldre: ?
I...

(I dag, kl 14:01)
En av Norges mest
populære biler
forsvin...

(I går, kl 19:31)
Thea Mørk i storslag
da Larvik knuste St...

(I går, kl 21:41)
Helleland om
FIS-strid: ? Hadde
vært et ...

(I går, kl 22:31)
Mulig
Norwegian-oppkjøp gjør
katalanske ...

(I går, kl 22:51)
Ni minutters
VIF-fyrverkeri

(I går, kl 23:01)
- Nå teller vi ned, og
så klipper vi sno...

(I går, kl 23:01)
Stabæk slapp med
skrekken

(I går, kl 23:11)

Mest lest i dag
Mattis: Angrepene i
Syria er over

(14.04.2018, kl 04:31)
Vil Syria-krisen ende
i en storkrig?

(12.04.2018, kl 20:11)
SOHR: Luftangrep har
truffet militærbase...

(14.04.2018, kl 04:11)
Slik gikk det da
politiet kjørte i 160
k...

(16.04.2018, kl 22:51)
Det er gode grunner
til at denne ikke
se...

(14.04.2018, kl 08:51)
Uenige om rødfargen i
det norske flagget

(15.04.2018, kl 06:51)
For noen kan det bli
dyrt å velge bort d...

(15.04.2018, kl 09:31)
Norske tenåringsjenter
pågrepet i Thaila...

(15.04.2018, kl 20:11)
Aalesunds spissduo
herjet - Viking slo
t...

(15.04.2018, kl 22:21)
Israelsk politi brukte
sjokkgranater mot...

(15.04.2018, kl 22:31)

Været i dag
Delvis skyetOslo
15 °C , 2 m/s SSV.
KlarværBergen
19 °C , 6 m/s S.
KlarværStavanger
20 °C , 5 m/s S.
Delvis skyetTrondheim
13 °C , 1 m/s NNØ.
SkyetTrømsø
3 °C , 1 m/s .
KlarværKristiansand
12 °C , 0 m/s SØ.
SkyetBodø
7 °C , 2 m/s VSV.
SkyetHalden
15 °C , 3 m/s V.

Værdata fra MET/ Yr.no

Statoils navnebytte bør utsettes til Stortinget har drøftet saken, mener Ap og Sp. Men ingen var påmeldt til torsdagens komitéhøring i saken. 
Salget av brus i Norge har gått ned med 12 millioner liter hittil i år. Det er en nedgang på nesten 11 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Bryggeri- og drikkevareforeningens oversikt viser at salget av brus tilsatt sukker alene har gått ned med 12,48 prosent.
Et sterkt Finansdepartement er svaret.
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) måtte møte i Sør-Trøndelag tingrett i dag, der han forklarte seg om sin befatning med en e-post-melding på avveie.
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) måtte møte i Sør-Trøndelag tingrett i dag, der han forklarte seg om sin befatning med en e-post-melding på avveie.
Konkurransetilsynet sitter på informasjon som kan belyse spørsmålet om hvor store forskjeller det er mellom dagligvarekjedens innkjøpsbetingelser.
Skatteetaten skal flytte ut fra kontorene i Kongens gate i Trondheim, og inn i et nytt bygg som skal oppføres i Holtermannsveien.
Økokrim mener en megler i Arctic Securities og en investeringsrådgiver manipulerte markedet ved å selge obligasjoner vesentlig billigere enn rådende pris.
Folks etterspørsel etter fastrentelån økte noe i årets første kvartal, viser Norges Banks utlånsundersøkelse.
Chatbots er dataprogrammer som etterligner menneskelig kommunikasjon. Disse robotene kan fungere både som kundebehandlere, psykologer og venner.
Mens vi som pasienter tror det finnes en riktig diagnose, er fastlegene opptatt av å finne diagnoser som gir heldige utfall.
Forfalne bygninger, knust glass og ølbokser. For folk flest er det søppel. For arkeologene er det en fortelling om tida vi lever i.
Konkurransetilsynet sitter på informasjon som kan belyse spørsmålet om hvor store forskjeller det er mellom dagligvarekjedens innkjøpsbetingelser. Men de mener det er et svært krevende arbeid og prioriterer det ikke.
Innen 1. januar 2019 må bankene ha ordnet seg med løsninger for å kunne møte en eventuell økt etterspørsel etter kontanter ved svikt i de elektroniske betalingssystemene.
De tre renholderne som av Oslo kommune ble tilbudt stillingsprosenter så lave som 0,58 prosent, har nå fått 50 prosents stillinger.
Det er langt mellom liv og lære hos Norges Skiforbund, skriver Robin Mackenzie-Robinson.
Frukt- og grøntavdelingene til de største kjedene kommer i år til å fjerne minst 400 tonn plastemballasje. 
Mersalg Gruppen er kjøpt opp av et nordisk konsern. Håpet er å gjøre malvikselskapet stort innen dagligvare i Norden.
Generalforsamlingen i eierselskapet LL Inntrøndelagen greide ikke å bli enig om å selge aksjeposten til Polaris media onsdag kveld.
Et mulig kjøp av Norwegian av IAG «kan utgjøre en risiko for konkurransen på flyplassen i Barcelona», skriver Det katalanske konkurransetilsynet ACCO i en melding.
Beboerne på Klauvaneset i Åsane kan få slippe å betale bompenger i en av de nye bomstasjonene. Samferdselsdepartementet har gitt fritak i lignende saker.
Tidligere denne måneden la regjeringen frem et forslag for Stortinget om å endre regelverket for kontantstøtteordningen fra og med 1. august.
Tre Phonerep-butikker i Trondheim legges ned etter at ledelsen meldte oppbud i tingretten.
Stadig færre førstegangskjøpere har råd til å bosette seg i Oslo. ? Høye priser, egenkapitalkrav og inntektskrav gjør boligdrømmen uoppnåelig for mange, sier NEF-direktør Carl O. Geving.
Sps Geir Pollestad ber regjeringen belage seg på et dyrt jordbruksoppgjør. Torsdag møter han landbruksministeren til en duell som statsråden helst vil slippe.
33 000 kunder i Sparebank 1 har mottatt uriktige aksjefond-tall i de forhåndsutfylte skattemeldingene. Dette gjelder 6500 kunder i Sparebank 1 SMN
Hovedindeksen på Oslo Børs dro til med all time high onsdag og endte på 849,31 poeng etter å ha steget 1,38 prosent.
Rederiet Hav Line i Bergen ansetter nå 100 nye medarbeidere til en gigantisk slaktebåt som kan endre oppdrettsnæringen i Norge dramatisk.
Administrerende direktør Robert Eriksson i Norske Sjømatbedrifters Landsforening kom med kraftig kritikk av sin kommunikasjonssjef i tingretten.
Halvparten av alle nyfødde står i fare for redusert utvikling av hjernen, og no går ekspertane saman og signerer eit opprop med krav om tiltak.
Verdien på oppdrettsselskapet Salmar har doblet seg det siste året. Witzøe-familiens aksjer er nå verdt over 20 milliarder kroner.
Store pengeforvaltere som Storebrand og DNB setter pengene i billige aksjefond med passiv forvaltning. Enkeltpersoner tar høyere risiko og kjøper dyre fond som prøver å være smarte.
Tallet på personer som fikk dagpenger i fjor gikk ned med 11 prosent.Det viser tall Statistisk sentralbyrå har hentet fra skattemeldingene.I samme periode økte beløpet mottakerne fikk.Totalt ble det utbetalt 13,5 milliarder kroner i dagpenger.
IAG skal ha hentet inn banken JP Morgan for å finne finansiering til et mulig Norwegian-bud. Det kan beløpe seg til 42 milliarder kroner.
En 69 år gammel mann er dømt til fengsel for bedrageri etter å ha fått fem personer til å investere til sammen 9,1 millioner kroner i en kasinobåt i USA.
IAG skal ha hentet inn banken JP Morgan for å finne finansiering til et mulig Norwegian-bud. Det kan beløpe seg til 42 milliarder kroner.
IAG skal ha hentet inn banken JP Morgan for å finne finansiering til et mulig Norwegian-bud. Det kan beløpe seg til 42 milliarder kroner.
Antallet personer som bor i Norge og som fikk dagpenger, gikk ned med 11 prosent i fjor. I samme periode økte beløpet dagpengemottakerne fikk.
Nær koralløya Minamitori i Stillehavet skal japanske forskere ha funnet nesten uendelige mengder av metaller som er helt nødvendig for å lage alt fra mobiltelefoner til moderne biler.
Norske statsborgere som blir dømt til flere år i fengsel, skal på et tidspunkt tilbakeføres til det vanlige norske samfunnet igjen.
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.