Torsdag, 28.10.2021 13:33 Uke: 43
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Humørfylt og
bloddryppende grøss

(I dag, kl 13:22)
Sykehus skjerper
smitte-sikkerhet

(I dag, kl 13:21)
Koeman sparket ? nå
hevdes Xavi å være
e...

(I dag, kl 13:14)
Klimamøte i kjølvannet
av ekstremvær og ...

(I dag, kl 13:14)
Helseministeren: ?
Kommer til å ta i
bru...

(I dag, kl 13:14)
Flest nissedøler ved
valgurnene

(I dag, kl 13:12)
Åpent igjegn på
Kroppan bru

(I dag, kl 13:12)
Tre nye smitta i
Gloppen

(I dag, kl 13:11)
Avis: Xavi enig med
Barcelona

(I dag, kl 13:03)
Stenger vegen til
Askvoll

(I dag, kl 13:02)

Sistedistrikt
Åpent igjegn på
Kroppan bru

(I dag, kl 13:16)
Sykehus skjerper
smitte-sikkerhet

(I dag, kl 13:14)
Tre nye smitta i
Gloppen

(I dag, kl 13:14)
Flest nissedøler ved
valgurnene

(I dag, kl 13:06)
Stenger vegen til
Askvoll

(I dag, kl 13:06)
Årsak til brann ukjent
(I dag, kl 12:56)
Lite registrert smitte
i Bodø

(I dag, kl 12:55)
Stans i
helikoptertrafikken

(I dag, kl 12:44)
Softgun beslaglagt på
buss

(I dag, kl 12:44)
Kontroll på brann i
Moss

(I dag, kl 12:24)

Mest lest siste uke
Spektakulære bilder da
norske jagere ful...

(I går, kl 23:54)
Bayern-flause i den
tyske cupen

(I går, kl 22:41)
Kampen om
togtrafikken: Flytoget
vil ta ...

(I går, kl 22:55)
Nye
«Maskorama»-karakterer
avslørt

(I dag, kl 00:05)
Koeman sparket i
Barcelona

(I dag, kl 00:54)
Returnerer ikke
samlinger til Krim

(I går, kl 13:42)
Politiet trykket på
mobillenka. Den
ført...

(I går, kl 16:03)
Helland-magi og nye
Lehne Olsen-mål
send...

(I går, kl 21:54)
NRK Sørlandet kl.
22:55

(I går, kl 22:54)
City med cupsmell
etter straffekonk

(I går, kl 22:54)

Mest lest i dag
Maria Altmann
Haraldsvik (24) fikk
neste...

(25.10.2021, kl 19:42)
Bjørn Dæhlie selger
huset og forlater
«s...

(24.10.2021, kl 13:43)
Høy strømpris med
uforståelig
begrunnels...

(22.10.2021, kl 13:44)
Deltok i farlig
redningsaksjon

(26.10.2021, kl 00:53)
Her har de håp om funn
(26.10.2021, kl 00:53)
Nysingel Northug har
et klart mål(pluss)

(26.10.2021, kl 20:02)
Slo Leeds med Ødegaard
ute av laget

(26.10.2021, kl 22:44)
«Caro» sprudlet da
Norge tok tilbake
tab...

(26.10.2021, kl 22:46)
Spektakulære bilder da
norske jagere ful...

(I går, kl 23:54)
Slik var dramaet på
settet: ? Vi
trenger...

(23.10.2021, kl 00:53)

Været i dag
SkyetOslo
12 °C , 7 m/s S.
Kraftig regnBergen
12 °C , 5 m/s S.
RegnStavanger
12 °C , 7 m/s SSV.
SkyetTrondheim
9 °C , 0 m/s SSV.
RegnTrømsø
3 °C , 11 m/s SSØ.
SkyetKristiansand
13 °C , 9 m/s SV.
SkyetBodø
9 °C , 12 m/s SV.
SkyetHalden
13 °C , 9 m/s SV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Kroppan bru på E6 i Trondheim er åpen for trafikk igjen i sørgående felt etter bilberging, melder Statens vegvesen.
Sørlandet sykehus skjerper tiltakene etter korona-utbrudd i Lyngdal og Farsund. Alle pasienter fra Lyngdal og Farsund - som skal til behandling ved en av klinikkene - bør ha en negativ hurtigtest fra de siste 24 timene. Resultatet kan gis muntlig. Ved blodprøvetaking eller røntgen holder det med bruk av munnbind.
Det er meldt tre nye koronasmitta i Gloppen kommune. Dermed er totalen no oppe i 30 personar sidan førre fredag. Dei nye smitta er knytt til Nordstranda skule. Alle er nærkontakter til tidlegare smitta, melder kommunen.
77 prosent av alle stemmeberettiga telemarkinger stemte ved årets stortingsvalg. Nissedal kommune hadde høyest valgoppslutning med 82 prosent, og Skien hadde lavest med 73 prosent, viser oversikten til Statistisk sentralbyrå.
Fylkesveg 609 mellom Førde og Askvoll blir stengd frå kl. 17 grunna rasfare. Det blir gjort ein ny vurdering i morgon kl. 10.
Politiet opplyser at årsaken til brannen i en enebolig i Hallingby ikke er kjent. Det er ikke meldt om personskade etter hendelsen. Politiet oppretter sak.
Bodø kommune medler om tre nye registrerte smittetilfeller av koronaviruset siste døgnet.
Alle helikopterflyvninger fra Flesland til Nordsjøen er inntil videre innstilt. Årsaken er dårlige værforhold, skriver BT. Det er helikopterselskapene selv som selv har valgt å innstille flyvningene. Det er også innstillinger fra Sola og Florø lufthavn.
En mann ble stoppet av politiet på Åsane terminal i Bergen i 12-tiden. De hadde fått melding om at mannen hadde en våpenlignende gjenstand i en ryggsekk. Det viste seg å være en softgun. Den ble beslaglagt og politiet har opprettet sak mot mannen.
Fem campingvogner er skadet etter full overtenning på Fuglevik camping i Moss. En probambeholder tilknyttet en av vognene skal ha ekspoderte, opplyser poltiet. ? Det har ikke medført noen personskade, vi antar at det ikke har vært noen vogna da den tok fyr, heller ikke i nærheten. En av vognen er totaltskadd, sier operasjonsleder i Øst politidistrik, Gise Sveen. Brannvesenet har slukket brannen.
Porsgrunn kommune vil anmelde Sian for arrangementet i Porsgrunn 9. oktober, og for plakatene som ble hengt opp i forbindelse med arrangementet. Formannskapet ber også Sian betale for kommunens kostnader knyttet til arrangementet.
Av de over 700 mobbesakene som ble klaget inn til statsforvalterne i første halvdel av 2021, fikk mer enn ni av ti elever og foreldre medhold i klagen. Det skriver Kunnskapsdepartementet.
Det brenner i en campingvogn på Dilling i Moss kommune.Det skriver politiet på Twitter. Brannen har spredt seg til andre campingvogner, og nødetatene er på vei.Det er vitner og personer på stedet som har meldt i fra om brannen. ? Det er full overtenning i en vogn, og det har spredt seg til andre vogner. Ingen skadet med den informasjonen vi sitter på, men vi har akkurat kommet på stedet, sier vaktleder på 110-sentralen Arne Nurmi. Han har ikke oversikt hvor mange, men sier at det er noen personer på stedet. Meldingen oppdateres!
24 sjåfører fikk forenkla forelegg da UP hadde kontroll i både 30 og 40-sonen på Ringveien i Sandefjord. Høyeste hastighet ble målt til 57 km/t i 40-sonen og 52 km/t i 30- sonen.
Gjøvik kommune melder torsdag om to nye smittetilfeller. Det er en mann i 50-årene og en mann i 30-årene, begge er smittet utenlands ifølge kommunen.
Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet vurderer nå at koronautbruddet ikke lenger er et alvorlig utbrudd av allmennfarlig smittsom sykdom.Det kommer fram i et faglig grunnlag de har levert til Helse- og omsorgsdepartementet.Helsedirektoratet og FHI anbefaler samtidig at covid-19 fremdeles defineres som en allmennfarlig smittsom sykdom.
På Fosen skal Forsvaret ha øvelse på Tarva torsdag fram til klokka 16.00. Det vil være eksplosjoner og bruk av pyro under øvelsen, og dette kan høres på fastlandet, opplyser politiet.
Kunstsiloen i Kristiansand blir 100 millioner kroner dyrere enn planlagt. Årsaken er forsinkelser og økte byggevarepriser. Ako Foundation har garantert for disse 100 millioner kronene, skriver Fædrelandsvennen.Sørlandets kunstmuseum vil likevel søke staten om 28 millioner kroner for å dekke overskridelser som kommer av prisstigningen på byggevarer.Kristiansand kommune og Agder fylkeskommune vil ikke bli bedt om å dekke overskridelsene, sier direktør Reidar Fuglestad ved Sørlandets kunstmuseum til avisen.Prislappen på Kunstsiloen blir på 710 millioner kroner. Av dette betaler Kristiansand kommune 50 millioner. Åpningen er satt til oktober 2023.
Eidsiva-konsernet fikk et resultat etter skatt på 444 millioner kroner etter tredje kvartal. Konsernsjef Øistein Andresen sier resultatene har vært gode for alle selskapets virksomhetsområder. Eidsiva har til nå i år i investert for 1,7 milliarder kroner til utbygging av nettinfrastruktur.
Under dagens rettsmøte i Sør-Rogaland tingrett kom det frem at påtalemyndigheten signaliserer en rettsak i Birgitte Tengs-saken høsten 2022. Stian Kristensen forsvarer mannen i 50-årene som er siktet for drapet på Birgitte Tengs (17). Han sa under rettsmøtet torsdag at påtalemyndigheten har signalisert en hovedforhandling i saken høsten 2022.
FK Bodø/Glimt blir tildelt over 2000 billetter til bortekampen mot Roma 4. november og de har stor tro på at alle som skal reise til Roma kommer til å få billetter. Dette melder klubben på sine nettsider.Billettsalget startet tidlig torsdag formiddag, og administreres av Bodø/Glimt selv.
Forfatter og journalist Siri Økland er død, 54 år gammel. Det skriver Samlaget, som var forlaget hennes. Økland kom fra Stord, var utdannet litteraturviter og jobbet som journalist i Bergens Tidende. I sitt forfatterskap skrev Økland blant annet om det å vite at man skal dø, noe hun også fortalte om i Sommer i P2 i 2018.
Det ble meldt om trafikkaos ved Stord idrettspark i formiddag. Kaoset skal ha oppstått i forbindelse med vaksinering mot influensa. Både politi og brannvesen rykket ut til stedet for å dirigere trafikken. Den går nå som normalt.
På fylkesveg 26 i Øversjødalen har en bil snurret og havnet på taket. Ifølge politiet var det 4 personer i bilen. Det er Ikke meldt om personskader. Nødetatene er på stedet. Stedvis glatt på vegstrekninga
Aldersgruppen 10-19 dominerer fortsatt koronastatistikken i Trondheim.
Det blir ikkje gjort nye søk i Tokagjelet i Hardanger etter dei tre som er sakna i dag. Det opplyser politiet. Årsaka er mykje vatn i vassdraget, og at det er for farleg for leitemannskapa. Kvam brann og redning vil foreta strand- og overflatesøk i Movatnet og i delar av Hardangerfjorden ved Norheimsund, ifølge politiet.
Kloakkrøret som ble skadet tirsdag denne uken, er reparert. Det opplyser Kristiansand kommune. Etter et arbeidsuhell tirsdag rant urenset kloakk fra 10.000 personer ut i Otra. All kloakk går nå til renseanlegget igjen.
Kunstsilo i Kristiansand blir 100 millioner kroner dyrere. Årsaken er forsinkelser og økte byggevarepriser. Staten forventes å dekke overskridelsen som kommer av prisstigningen på byggevarer. Kunstsilo blir kostende 710 millioner.
Caroline Graham Hansen kan bli kåret til årets kvinnelige fotballspiller i verden av den britiske allmennkringkasteren BBC.De fem nominerte til prisen er plukket ut av et panel av eksperter, blant dem trenere, spillere og journalister.
Eit stort ras har gått på riksveg 13 ved Lovraeidet. Vegen er heilt sperra. Per nå er det uvisst om det kan rasa meir. Ingen personer eller biler tatt av raset. Politi og brannvesen er på veg til rasstaden stedet.
Det var varmt vær i går til å være i slutten av oktober, og aller varmest var det i Tønsberg-distriktet, ifølge Meteorologisk institutt.
Aldersgruppen 10-19 dominerer fortsatt koronastatistikken i Trondheim.
Betydelig færre tester seg for korona i Trondheim etter gjenåpningen, forteller kommunedirektør Morten Wolden. ? Tallet på folk som tester seg ligger nok på godt under halvparten av det som var normalt tidligere i år, sier han.Wolden oppfordrer folk om å teste seg om de har symptomer eller om de mistenker at de er smittet.
Siste døgn har det blitt registrert 70 nye koronasmittede i Trondheim. Kommunen har også registrert 20 positive hurtigtester.Tirsdag og onsdag har nå blitt registrert til sammen over 200 nye smittede i byen. I hele forrige uke var det til sammenligning 250 smittede.Åtte koronapasienter er nå innlagt på St. Olavs hospital i Trondheim.
En lastebil har fått motorstans på Danmarks plass i Bergen. Stansen har skjedd i feltet i retning sentrum. En tungbilberger er på vei. Stansen skaper litt kø, men trafikken siger forbi i venstre felt.
Påtalemyndighetene har bedt om at mannen som er sikta for drapet på en tilsett ved Nav-Årstad skal bli underlagt en full rettspykiatrisk undersøkelse. Det skriver VG.
Det er 25 personar som har blitt smitta av korona i Haugesund siste døgn. Dei fleste er barn under 12 år. Det er særleg på Haugalandet og på Jæren at smitten har auka i Rogaland, seier fungerande fylkeslege Andres Neset. Stavanger melder om 17 nye smitta, Sandnes om 10.
Nødetatene rykket ut like før klokken 10 etter melding om mulig brann i en enebolig i Hallingby. Operasjonsleder ved 110-sentralen sier til NRK at brannvesenet «er fremme og har startet innsats». Det skal ikke befinne seg personer i eneboligen.
NVE varslar framleis jord- og flaumskredfare i Vestland. Det kjem mykje nedbør dei kommande dagane, og ein kan venta jord-, sørpe- og flaumskredhendingar, samt økt vassføring. Varsla er gyldige til laurdag kl. 07.
Politiets hovedbevis mot mannen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs (17) har tidligere åpnet for andre gjerningsmenn i siktedes slekt. Nå får VG opplyst at nye funn utelukker nærmeste familie.Onsdag ble det kjent at politiet har gjort nye DNA-funn som de mener styrker saken mot mannen. De vil derfor be om hele tolv nye uker i varetekt torsdag. Mannen har hele tiden nektet for å ha noe med drapet å gjøre og står fortsatt på dette.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.