Fredag, 03.02.2023 21:13 Uke: 05
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Kjempehopp vekker
oppsikt: ? Noe av det
...

(I dag, kl 21:02)
Monsen må opereres ?
mister prestisjeløp

(I dag, kl 21:02)
Fjord Line utvider i
Kristiansand

(I dag, kl 21:02)
Spent Åmli-gutt foran
MGP-finale

(I dag, kl 21:02)
Haugesund
journalistlag heidrar
Bjørn Ol...

(I dag, kl 21:02)
Monsen må operere ?
mister prestisjeløp

(I dag, kl 20:52)
Trafikkulykke på Løren
(I dag, kl 20:52)
Person utsatt for
vådeskudd i Arendal

(I dag, kl 20:42)
Trafikkulykke i Tysnes
(I dag, kl 20:32)
Venter kraftig
værskifte

(I dag, kl 20:25)

Sistedistrikt
Fjord Line utvider i
Kristiansand

(I dag, kl 21:05)
Spent Åmli-gutt foran
MGP-finale

(I dag, kl 21:05)
Trafikkulykke på Løren
(I dag, kl 20:55)
Haugesund
journalistlag heidrar
Bjørn Ol...

(I dag, kl 20:55)
Person utsatt for
vådeskudd i Arendal

(I dag, kl 20:45)
Bombegruppa på plass i
Porsgrunn

(I dag, kl 20:25)
Et titalls personer i
slagsmål

(I dag, kl 20:25)
Trafikkulykke i Tysnes
(I dag, kl 20:25)
Trusselsituasjon i
Sandnes: bevæpnet
pol...

(I dag, kl 20:15)
Bergane tapte
sekundstrid om gullet

(I dag, kl 20:05)

Mest lest siste uke
Disse går blandet
stafett for Norge

(I dag, kl 12:32)
DAGENS RETT: Slik får
du brukt opp grønn...

(I dag, kl 00:11)
Levende kvinne sendt
til begravelsesbyrå

(I dag, kl 03:24)
Brevet kan tvinge
Erdogan

(I dag, kl 04:24)
Ni biler involvert i
ulykker

(I dag, kl 11:52)
Storhamar banket
Oilers

(I går, kl 21:32)
Erklært død - gispet
etter luft

(I dag, kl 09:15)
Mafiamedlem arrestert
- røpet seg selv

(I dag, kl 11:54)
Kanonprolog av
Myhrvold

(I dag, kl 12:32)
OL-ilden skal fraktes
fra Marseille til ...

(I dag, kl 12:32)

Mest lest i dag
Politiet har skutt
person i beinet

(27.01.2023, kl 21:32)
Kollisjon på
Helleveien i Bergen

(27.01.2023, kl 22:42)
Haaland og City videre
i FA cupen etter ...

(27.01.2023, kl 23:12)
Fant seks barn i
vinkjeller

(29.01.2023, kl 18:15)
Follobanen: Vy
iverksetter plan B ?
gjen...

(30.01.2023, kl 06:52)
Fikk sjokk
(30.01.2023, kl 22:05)
Videoer viser basketak
- avhøres onsdag

(01.02.2023, kl 22:55)
Kronprinsparet
planlegger
bakgårdsfest p...

(I går, kl 11:12)
E16 åpnet igjen
(30.01.2023, kl 12:32)
- Kunne endret krigens
gang

(30.01.2023, kl 17:34)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Fjord Line utvider sin ferjevirksomhet fra Kristiansand til Hirtshals og utfordrer dermed konkurrenten Color Line på daglig basis.
Kristian Haugstøyl (20) fra Åmli er Sørlandets håp under MGP-finalen lørdag kveld. Med lyse toner og salto på scenen håper gruppa Umami Tsunami på å bli Norges representant under den internasjonale musikkfestivalen i mai.
Melding om trafikkulykke i Dag Hammarskjølds vei ved Lørenvangen. To biler involvert, mulig påkjørsel bakfra, skriver politiet på twitter
Under Haugesund journalistlag sin årlege konferanse på Karmøy, var det forfattar og journalist Bjørn Olav Jahr som fekk årets heiderspris.Det melder Haugesund journalistlag i ei pressemelding.Journalistkonferansen til Haugesund journalistlag avholdes på Karmøy. Det blir det delt ut prisar for god journalistikk, og ein heiderspris til ein person som har utpeika seg ekstraordinært over tid.? Det har Bjørn Olav Jahr definitivt gjort, etter at han i mange år har han jobba for det han trur på sjølv om det har vore tøffe tak, tidvis ei einsam reise og mykje motstand. Det er ikkje til å stikka under ein stol at Jahr sitt formidable arbeid har snudd opp-ned på livet til fleire, også lokalt på Haugalandet. I tillegg har han fillerista både påtalemakt og medie-Noreg, og avslørt to av Noregs største justismord, skriv HJ i pressemeldinga.Jahr er blant anna kjent for å ha skrevet bøkene om drapet på Birgitte Tengs og Baneheia-drapa.
En person er truffet av et vådeskudd under trening i regi av et skytterlag i Arendal. Vedkommende er våken og klar. Personen kjøres til sykehus for videre behandling. Politiet er på stedet og foretar undersøkelser.
Bombegruppa fra Oslo har nå ankommet Porsgrunn. De skal bistå med å undersøke funnet av syre i et hus på Hovenga.
Politiet har mottatt melding om slagsmål mellom et titalls personer ved en skole i Bjørgvingata i Haugesund.Politiet er på vei
En bil har kjørt inn i inn i fjellveggen på Flatråkervegen i Tysnes. Nødetater er på vei, melder 110 Vest på Twitter.
Politiet ble kontaktet av noen kvinner som hadde vært utsatt for en skremmende og truende opplevelse på rutebilstasjonen i Sandnes.To menn i ukjent alder hadde truet dem med en våpenlignende gjenstand. Politiet har bevæpnet seg og søker etter de nevnte personene.
Margrethe Bergane (21) fra Konnerud skøytet seg inn til 3.-plass på 10-kilometeren i U23-VM i langrenn.Bergane hang med i toppen gjennom hele løpet og var i tet både etter 2,8- og 7,8 kilometer. Mot slutten fikk hun det tyngre og måtte slippe to løpere foran seg på listene. Bergane måtte se Tysklands Helen Hoffmann fire sekunder foran seg, mens det var tre sekunder opp til sølvplasserte Izabela Marcisz fra Polen.Sistnevnte trenes av den tidligere storløperen Justyna Kowalczyk.De tre øvrige norske på startlisten havnet et stykke lenger ned på listene. Kristin Austgulen Fosnæs ble nummer 12, Emma Kirkeberg Mørk nummer 16 og Nora Sannes nummer 18.Margrethe Bergane tok bronse på 20 kilometer fellesstart tidligere i mesterskapet. Bergane er på det norske rekruttlandslaget og har også prøvd seg i verdenscupen. Hun deltok også i Tour de Ski for Norge tidligere i vinter.(©NTB)
Politiet ble kontaktet av noen kvinner som hadde vært utsatt for en skremmende og truende opplevelse på rutebilstasjonen i Sandnes.To menn i ukjent alder hadde truet dem med en våpenlignende gjenstand. Politiet har bevæpnet seg og søker etter de nevnte personene.
Politiet er med flere politienheter på Lade. Der er det flere ungdommer som har utøvd vold mot vekter.
Lister-regionen ønsker å løfte frem den blå næringen i det grønne skiftet. Havvind er ett av satsingsområdene. I Farsund planlegger et akvakulturanlegg mer enn å doble antall ansatte innen få år.
Det er nå et år til Bodø kan kalle seg kulturhovedstaden i Europa.Det markerte de i dag med programslipp.Der kom det blant annet fram at åpningsseremonien skal finne sted på en flytende scene ved byens havn.I tillegg skal de satse på bærekraft.? Det høres nesten dumt ut å si den sånn, men vi skal prøve å lage verdens mest miljøvennlige festivalopplevelse, sier programsjef Henrik Sand Dagfinrud.Det skal de blant annet gjøre ved å tilby billetter til de som tar miljøvennlige valg som å sykle til jobb i en viss periode.Tidligere har kun Bergen og Stavanger hatt æren av å representere Norge som Europeisk Kulturhovedstad.
En kvinne i 30-årene ble tatt på fersken da hun ville forlate en butikk i Skien med en kasse øl uten å betale. Hendelsen skjedde fredag kveld. Det oppstod et basketak, og politiet måtte tilkalles. Kvinnen er bortvist, mens butikken anmelder tyveriet.
Politiet i Innlandet melder at riksveg 4 ved Raufoss er åpen igjen. Vegen har vært stengt i retning Oslo i en periode etter at et vogntog fikk skrens og sperret begge feltene i sørgående retning.
En gjeng ildsjeler jobber nå med å få en variant av det velkjente langløpet på ski, Marcialonga, til Bodø, skriver Bodø Nu. Mats Pinnerød, Skjalg Dreyer og Erik Bølling jobber for å få en nordnorsk skifestival på beina, under navnet Marcialonga Arctic Races. Tanken er et arrangement i Bodø i 2024, Tromsø i 2025, Mo i Rana i 2026 og Alta i 2027. Marcialonga arrangeres i provinsen Trento i Italia, og går blant annet gjennom trange bygater. Det er noe av det ildsjelene ønsker å gjenskape i Bodø. Derfor er de allerede i dialog med politiet, landeiere og andre som kan bli berørt av skirennet.
I Stølsheimen og Matrefjellene er det funnet 41 rødlistede planter, fugler og naturtyper som kanskje vil stoppe planene om et av Europas største vindkraft-anlegg. Programleder er Mariann Reikerås.
E6 ved Morskogtunnelen i Eidsvoll nær grensa til Stange er stengt i retning Hamar. Fire biler er involvert i uhellet, melder Vegtrafikksentralen Øst.
Det norske laget vant den blandede lagkonkurransen i verdenscupen i hopp fredag. Østerrike og Tyskland tok 2.- og 3.-plassen, og 2.-omgangen ble avlyst.Det norske laget stilte med en sterk kvartett bestående av Anna Odine Strøm, Marius Lindvik, Silje Opseth og Halvor Egner Granerud, som til sammen sørget for seier med 450,6 poeng. Det skilte 35,5 poeng ned til Østerrike på 2.-plass. 5,3 poeng der igjen kom Tyskland.Norge tok en suveren seier, selv om fredagens renn besto av kun én omgang. Vindforholdene var for dårlige til at det kunne gjennomføres en annenomgang. (NTB)
Ein mann i 30-åra er dømt i Sogn og Fjordane tingrett for å ha dikta opp ei valdtekt og for å ha fabrikkert bevis mot sin tidlegare sambuar. Mannen dikterte teksten som eit vitne skulle skrive i ei melding, som han seinare la fram til politiet. I tillegg baud han vitnet pengar frå «erstatningssummen» for å vitne i saka. Straffa blei på sju månadar i fengsel og mannen må betale 60 tusen kroner i erstatning til sin tidlegare sambuar.
Porsgrunn kommune melder om en større vannlekkasje fredag kveld. Deler av Bergsbygda og Lanner/Kokkersvold mot Langangen er uten vann. Lekkasjen har oppstått i forbindelse med anleggsarbeid på nye E18. Kommunen har gitt kokeanbefaling i området Nystrand og Eidanger. Berørte innbyggere har blitt varslet via SMS. ? Det blir kjørt ut vann til de som har mistet det i løpet av kvelden. Det blir også satt ut vanntank på parkeringen på Bergsbygda skole hvor de som trenger kan hente, opplyser kommunen i en pressemelding.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Et vogntog har «sakset» på riksveg 4 ved Breiskallen mellom Raufoss og Hunndalen. Traileren sperrer begge feltene i sørgående retning, melder politiet. Alternativ kjørerute sørover er Raufossvegen (gamlevegen). Politiet dirigerer trafikken.
Nødetatene har mottatt melding om at en lastbil med henger har fått motorstans på E39 like sør for industriområdet ved Eikeskog.Kjøretøyet står trafikkfarlig til, melder politiet.
Politiet har mottatt melding om slagsmål mellom flere ungdommer på Bryne Torg. Politiet er på vei.
En mann i 40-årene er pågrepet av politiet, etter at det ble funnet syre i boligen hans.Bombegrupa er nå på vei fra Oslo. Politiet har satt opp sperrebånd i flere gater, og brannvesenet jobber nå på stedet.
Laget fra Strinda videregående skole i Trondheim vant 1. plass i Tine Matcup! Matfagelevene ved Strinda har i mange år gjort det godt i matcup og i år gikk de helt til topps. Med på laget er Brede Lervei Hagen, Olav Skorpe Tennfjord og Marita Hindenes.
Lagmannsretten har avslått begjæringen om midlertidig stans i lisensfellingen av ulv innenfor ulvesonen. Organisasjonen Noah ser ikke noe poeng i å anke saken videre.? Vi vet at erfaring at når det åpnes for jakt, så skytes ulvene i løpet av helgen, Det har ingenting for seg å bringe dette videre, for i en forføyningssak må det være ulver som kan reddes, sier Martinsen til NTB.
Politet melder om en front-mot-front-ulykke på Alvøveien i Bergen. De involverte er bevisste. Nødetatene er på vei
Håvard Solås Taugbøl fra Lillehammer ble nummer to i mennenes sprint i verdenscupen i Toblach i Italia i dag. Johannes Høsflot Klæbo vant. Mathilde Myhrvold fra Gjøvik kom til semifinalen i kvinnene sin sprint. Hun var uheldig i semifinalen og hekta rett før oppløpet.
Folk har samlet seg på torvet i Kristiansand for å demonstrere mot helsetilsynets avgjørelse om å frata Esben Ester Pirelli Benestad autorisasjonen som lege. Demonstrasjonen pågår flere steder i landet.
Flere steder på E6 mellom Hamar og Ringebu kjører brøytebiler side om side akkurat nå. De ligger en del under fartsgrensen. Statens vegvesen ber folk holde køen bak brøytebilene og beregne god tid.
Bankvikaren som er sikta for grovt underslag og kvitvasking er i Trøndelag tingrett varetektsfengsla i ei veke til. Politiet meiner det er fare for at mannen i 20-åra skal unndra seg straff dersom han blir lauslaten. Mannen har tilstått å ha underslått nærare 75 millionar ved Sparebanken Midt-Norge. Han har site i varetekt siden han vart pågripen 21. januar. Sikta ba om å bli lauslaten.
Nødetatene har fått melding om at det har vært røykutvikling i en barnehage i Sandnes.En person har pustet inn noe røyk, og blir sjekket av nødetatene på stedet, melder politiet.
På grunn av is i Saudafjorden blir det buss mellom Ropeid og Sauda. Dette gjelder fra og med avgang Stavnager 16.45, melder Norled.
Johannes Høsflot Klæbo kom rett frå treningsleir i høgda og vann sprinten i Toblach overlegent i dag.
Klokken 14.22 meldte politiet om at en lastebil hadde fått motorstopp, og stod stille på Boknasundbrua. Dette førte til at det oppstod farlige situasjoner ved forbikjøring på stedet.Klokken 16.48 melder politiet at kjøretøyet er fjernet.
Ein bil køyrde av vegen rett utanfor Folgefonntunnelen på fylkesveg 49. Den skal ha hamna delvis utfor autovernet, melder politiet. Dei første meldingane gjekk ut på at ein person var fastklemd under bilen, men vedkommande er no frigjort. Personen skal vera medviten og får legehjelp. Folgefonntunnelen var stengd, men no er det manuell dirigering, melder Vegtrafikksentralen.
Vest politidistrikt åtvarar mot glatt veg fleire stader, etter to trafikkulykker i ettermiddag. Ein bil køyrde i fjellveggen ved Strøno i Bjørnafjorden og ein bil køyrde utfor vegen ved Folgefonntunnelen i Kvinnherad.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.