Fredag, 29.09.2023 02:34 Uke: 39
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
En person knivstukket
ved Sem i Tønsberg

(I dag, kl 23:23)
Røykutvikling på norsk
ubåt

(I dag, kl 23:23)
Klassequizen: 9 av 12
poeng til Oppeid

(I dag, kl 23:12)
Raser etter dette
(I dag, kl 23:00)
Klassequizen: 9 poeng
til Oppeid

(I dag, kl 22:57)
Sjå Vestlandsrevyen
23.00

(I dag, kl 22:57)
Hardt ut mot SSB-notat
(I dag, kl 22:31)
Kjempesjokk da han
sjekket Teslaen

(I dag, kl 22:30)
Kolstad tapte mot
Zagreb

(I dag, kl 22:27)
Restauranten Under
sier opp alle ansatte

(I dag, kl 22:27)

Sistedistrikt
En person knivstukket
ved Sem i Tønsberg

(I går, kl 23:43)
Røykutvikling på norsk
ubåt

(I går, kl 23:43)
Klassequizen: 9 av 12
poeng til Oppeid

(I går, kl 23:43)
Rune Edvardsen (Ap)
fortsetter som
ordfø...

(I går, kl 23:43)
Sjå Vestlandsrevyen
23.00

(I går, kl 23:43)
Kolstad tapte mot
Zagreb

(I går, kl 22:43)
Restauranten Under
sier opp alle ansatte

(I går, kl 22:43)
Se Distriktsnyhetene
klokken 23.00

(I går, kl 22:43)
Hisotrisk mål under
kamp: ? Sykeste jeg
...

(I går, kl 22:43)
To biler har kollidert
(I går, kl 22:07)

Mest lest siste uke
270 søkere på
politistilling

(I dag, kl 12:48)
Ny ordfører i Frogn
kommune

(I dag, kl 11:47)
Nordlandssykehuset
Vesterålen tilbake i
...

(I dag, kl 12:48)
Forutså invasjonen: -
Slik ender krigen

(I dag, kl 20:53)
Putins krav: - Én
måned

(I går, kl 23:42)
Skjøt mot huset til
tidligere
gjengprofi...

(I dag, kl 09:10)
Slutter å eksistere
(I dag, kl 09:10)
Trafikkulykke i
Tønsberg

(I dag, kl 09:16)
Easee flytter til
Stavanger

(I dag, kl 09:38)
Holder
pressekonferanse om
dobbeltdrap

(I dag, kl 09:38)

Mest lest i dag
Knuste iPhone 15 Pro
Max med bare henden...

(25.09.2023, kl 15:31)
«Alle» Sony-systemer
skal være hacket

(26.09.2023, kl 16:26)
To gutter pågrepet -
mistenkt for voldte...

(24.09.2023, kl 13:27)
100 nye arbeidsplasser
(26.09.2023, kl 20:06)
Lastebil mot
motorsykkel: - Store
person...

(23.09.2023, kl 17:52)
Ruskjøring, ufine
gjester og urinering
-...

(24.09.2023, kl 08:53)
- Armenia begår en
stor tabbe

(25.09.2023, kl 16:15)
Venstre og Frp ber om
reglar for bruk av...

(22.09.2023, kl 09:56)
Enormtsynkehull på E6
(23.09.2023, kl 08:09)
Brutal beskjed i
lukket møte

(22.09.2023, kl 03:08)

En mann ble torsdag kveld knivstukket i et ben på en adresse ved Sem i Tønsberg. Vedkommende er bevisst, og fremstår ikke som alvorlig skadet. Politiet søker i området etter en gjerningsmann, melder Sør-Øst politidistrikt.
Det har vært røykutvikling på en norsk ubåt øst ved Finnøy i Boknafjorden i Rogaland. Situasjonen skal være avklart.? Ubåten får støtte fra ambulansebåt, nødetater og kystvaktskipet Tor. Personell som har vært i kontakt med røyk, blir fraktet til land, melder Hovedredningssentralen Sør-Norge på X.
Målet til Jonas, Regine og Petter på Oppeid skole i Hamarøy var å ta minst like mange poeng som laget sist sesong. Det klarte de!Hadde du klart flere enn dem? Test deg selv og hør Oppeid skole her!Se hvordan de andre skolene har gjort det.
Arbeiderpartiet beholder makta i Narvik. Det ble klart etter at de inngår et noe uventet samarbeid med Rødt, SV og Fremskrittspartiet, der Frp får varaordføreren.Det betyr at det er to blad «Rune» som skal styre malmbyen de neste fire årene.Rune Edvardsen (Ap) og Rune Østergren (Frp)Det har lenge pågått forhandlinger mellom Høyre og de borgelige partiene, men det ble nylig knute på tråden mellom FrP og Høyre.
Ungdomskriminaliteten aukar på Askøy og i Øygarden. Politiet er uroa over utviklinga.Programleiar er Jan Børge Leirvik.
Det ble stortap for Kolstad på bortebane i Champions League i kveld. Resultatet ble 31-20. Kroatene har ikke tatt seg videre fra gruppespillet i løpet av de siste fire sesongene, og ekspertene mener at dette var en kamp trønderne burde vinne.
Den prisbelønte undersjøiske restauranten Under i Lindesnes sier opp alle ansatte. Det melder Fædrelandsvennen.Daglig leder og eier Stig Ubostad sier til avisen at de blir tvunget til å endre konsept for å ha en økonomisk bærekraftig fremtid.Et krav fra Arbeidstilsynet om å stoppe ulovlig helgearbeid, samt at de har hatt for få gjester i restauranten er også grunner til oppsigelsene.Brødrene Ubostad lanserte det spektakulære restaurantprosjektet i 2016.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Faris Moumbagna ble Bodø/Glimts helt da Vålerenga ble slått 4-2 i cupens semifinale. Vinneremålet var et flygende saksespark fra aller øverste hylle.? Det var ren refleks, det er ikke noe man kan trene på. Jeg tenkte jeg kunne forsøke, og det handlet bare om å treffe ballen rent. Det gjorde jeg, sa matchvinneren til TV 2.Trener og spillere var også overrasket over det historiske målet.? 3-2-målet er noe av det sykeste jeg har opplevd på en fotballbane. Jeg visste at Faris er god, men ikke at han er så god, sa Patrick Berg til TV 2.? Jeg vet ikke hvor han tok den fra. Vi var alle like overrasket, for alle sto bare og måpet, sa trener Kjetil Knudsen.Glimt tok ledelsen to ganger ved Ulrik Saltnes og Faris Moumbagna, men Andrej Ilic utlignet begge ganger med hodestøt på innlegg fra Christian Borchgrevink.Kampen sto og vippet og var på vei mot ekstraomganger da Moumbagna i det 86. minutt la seg rett ut i lufta og saksesparket et innlegg fra Fredrik Bjørkan utgbart i mål.Seieren betyr at Glimt møter Molde i cupfinale på Ullevaal 9. desember. Det blir et revansjoppgjør for finalen i mai i fjor, da romsdalslaget vant sin femte cuptittel. Glimt jager sin tredje NM-triumf 30 år etter den forrige.
To biler har kollidert på fylkesvei 43 i en rundkjøring på Lyngdalsveien i Farsund. Det er ikke meldt om personskade per nå, skriver politiet i Agder på Twitter/X.Kollisjonen skal ha skjedd i lav hastighet. Politi og ambulanse bistår på stedet.
Midt under Bodø/Glimt sin seiersbølge kom det en kraftig vannstråle mot Glimt-tribunen etter 4?2 seieren.Sannsynligvis ble spylingen gjort med en brannslange, det har nemlig skjedd før på Infinity-stadionet.? Det kunne de holdt seg for gode for, mener leder for Glimt i Sør, Tormod Rune Sjøvold.Han sier at han foreløpig bare har sett jubel over semifinalen, men at det godt kan være at det blir noen reaksjoner etter hvert.? Jeg håper noen tar tak i det. Jeg likte det ikke, sier Sjøvold.Også i sommer ble glimtsupporterne spylt ned etter kamp mot Vålerenga.? Men da var det bare deilig fordi det var så varmt. Det var verre i dag, sier lederen for Glimt i Sør.Glimtsupporter Julie Tjærandsen Amundsen var på stadionet og er blant dem som må gå hjem klissvåt fra semifinalekampen.Fra hennes perspektiv så det ut som om vannet kom fra hjørnet av grasmatta.Hun legger godviljen til og tror det var vannet som vanligvis brukes til å vanne gressmatta som skyldte over dem.? De vannet akkurat i vårt hjørne, tilfeldigvis akkurat når vi skulle feire seieren, sier hun til NRK.? Men de hadde ikke trengt å sette på vanningsanlegget akkurat da. De kunne ventet til stadion var tømt med å vanne, legger hun til.Hun syntes selv det var litt deilig med litt vann i ansiktet etter en heftig kamp, men så at de rundt henne reagerte.? Spillerne ble også våte og det så ut som om de også reagerte.Men hun tror seieren veier tyngre enn den ufrivillige dusjen.? Vi er jo Nordlendinger, så vi tåler det jo litt vann.
Det var et haglgevær som ble brukt under skytingen mot et hus på Nordstrand i Oslo tirsdag kveld.Det bekrefter politiinspektør Grete Lien Metlid overfor Nordstrands Blad.Metlid er sjef for Etterretning og etterforskning (FEE) ved Oslo politidistrikt. Hun forteller at etterforskerne har fått mye viktig informasjon.? Vi har god oversikt nå over hendelsen, og er tydelig på at dette er helt uakseptabelt. Derfor har politiet satt inn masse ressurser på denne saken, sier Metlid til avisen.Ingen ble skadd da det sent tirsdag kveld ble skutt mot et hus og en bil i Rosendalsveien, en rolig villavei på Nordstrand i Oslo. De som bor i huset var hjemme da dette skjedde. De to skuddene kom fra en forbipasserende bil.De to som ble pågrepet onsdag er menn i midten av 20-årene og midten av 30-årene. De ble pågrepet på en gård i Vestfossen onsdag og blir fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett fredag. Den ene stiller seg utenforstående til siktelsen, mens den andre ikke ønsker å forklare seg.? Vi ser på om skytingen kan være knyttet til en langvarig konflikt, sier Metlid til Dagbladet.
En gutt i tenårene er fraktet til sykehus etter det som skal være en knivstikking i Skien sentrum.Politiet kan ikke si noe om skadeomfanget, ut over at gutten har vært bevisst hele tiden.? Vi rykket ut etter at vi fikk melding om knivstikking. Skaden er forenelig med en skarp gjenstand, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt.En annen gutt i tenårene fra Skien er mistenkt og innbringes til arresten.Politiet er på stedet og snakker med ungdommer.? Det fremstår som at det har vært en samling av flere mennesker der, sier Landsrød.Politiet jobber videre med undersøkelser av åstedet.
Bistandsadvokat til de pårørende, Åse Johnsen Drabløs, sier de er i sorg og sjokk etter dobbeltdrapet i Vågsbygd der en mor og hennes datter ble funnet drept onsdag.? De ber om å få lov å være i fred. De har gode folk rundt seg og det er en tragedie som rammer flere. De er sammen og prøver å passe på hverandre, sier hun til NRK.Hun ønsker ikke å gå inn på noe som har med etterforskningen å gjøre per nå.
Torsdag ble det bekreftet at Skjalg Fjellheim, tidligere politisk redaktør i Tromsø-avisa Nordlys, blir ny kommunikasjonsdirektør i Helse Nord.Tidligere kommuneoverlege i Bodø, Kai Brynjar Hagen, er kritisk til ansettelsen.? Med hans historikk er han ikke egnet til å styrke tilliten til et upartisk Helse Nord, sier Hagen ifølge Avisa Nordland.? Han har tatt noen veldig skarpe og uforsonlige standpunkter som selvfølgelig er knytta til jobben han har hatt. Men det er likevel en stil som det er vanskelig å knytte tillit til, legger han til.Hvilke uforsonlige standpunkter som siktes til, vil ikke hagen gå i detalj på.? Er ikke det naturlig at han har smelt litt mot Bodø, all den tid han har vært ansatt som politisk redaktør i Nordlys?? Det lager ikke god basis for en balansert og rettferdig jobb som skal gjelde hele Nord-Norge. Det er ikke den typen CV som kvalifiserer best, mener Hagen, og legger til at han ble overrasket over ansettelsen.Fjellheim sier han forstår kritikken for det han gjennom mange år har skrevet i Nordlys.? Jeg har formidlet i kraft med min rolle i samfunnsdebatt. Min jobb, som politisk redaktør, var å sette kritisk søkelys mot Helse Nord, det var en naturlig del av jobben.?Jeg har forståelse for at det har virket provoserende. Samtidig har jeg fått ny arbeidsgiver og er 100 prosent lojal mot oppdraget som ligger der, sier Fjellheim.Tidligere sykehusdirektør på Nordlandssykehuset, Paul Martin Strand, er også kritisk til Fjellheim, ifølge Avisa Nordland.? Min oppfatning av han som politisk redaktør i Nordlys er at han tilhørte de mange i den redaksjonen, og de få i vår landsdel, som mener det eksisterer en gudegitt byelite i Tromsø som vi alle bør dyrke som en ønsker nordnorsk kolonimakt, skal Strand ha uttalt.? Det at dette perspektivet gir ytterligere plass i toppen av det regionale helseforetaket lover definitivt ikke godt for Nordlands befolkning.Ifølge Avisa Nordland ønsker ikke Fjellheim å kommentere utalelsene.
Christian Fotland blir kommunedirektør i Alver, avgjorde kommunestyret torsdag.Det melder avisa Nordhordland.Han har no same stilling i Bjørnafjorden kommune, og har også vore rådmann i Radøy.Fotland overtar etter den omstridde kommunedirektøren Ørjan Raknes Forthun.Også avtroppande Voss-ordførar Hans-Erik Ringkjøb hadde søkt stillinga.
Det ble 6-4 tap for Lillehammer IK da de møtte Stjernen borte.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Flere personer skal ha blitt truet med kniv på Berja Senter i Kongsberg torsdag kveld. Det kan fremstå som forsøk på ran, skriver politiet på X. En patrulje var raskt på stedet og fikk kontroll på mistenkte, en ung gutt. Ingen er fysisk skadd.Politiet jobber nå med å samle opplysninger. Det er flere ungdommer på stedet og flere av disse er beruset.
Flere patruljer rykket ut til Ski sentrum etter melding om slagsmål.Operasjonsleder i Øst politidistrikt Henrik Larsen sier til NRK at det er snakk om ungdommer som er involverte i hendelsen.En person skal være påført skader med en kniv.? Fornærmede har en mindre kuttskade, men er ikke alvorlig skadd, sier Larsen.Klokka 20.00 opplyser politiet på X/Twitter at de har kontroll på fornærmede og begge de mistenkte. De har også gjort funn av kniven som ble benyttet.
Politiet er på Helsfyr etter melding om en person som skal være skadet i overkroppen i området ved T-banene.Både ambulanse og politi er på stedet. De har funnet en person med et sår i hodet.Politiet snakker med vitner og søker gjennom video for å finne ut hva som har skjedd.Den skadde er kjørt til legevakt. Vedkommende er ikke kritisk skadet.
Politiet snakker med de involverte etter et slagsmål mellom to menn på Landmannstorget i Skien.Ingen personer skal være skadd.Ifølge politiet fremstår det som at foranledningen er et tyveri av en sykkel. Sykkelen har kommet til rette.
En fetter av kvinnen som ble drept i Vågsbygd i Kristiansand skal ha rådet henne om å gå til politiet.Han bor utenlands og forteller at han sist snakket med henne på telefonen for to uker siden.? Vi sørger og kan ikke forestille oss hva som har skjedd. Vi føler at vi drømmer, sier han.Fetteren forteller at kusina var redd da han snakket med henne på telefon sist.Han sier at han rådet henne til å kontakte politiet og fortelle hva hun var redd for. Kvinnen skilte seg fra ektemannen for to måneder siden.Politiet mener at drapene har skjedd mellom tirsdag kveld og fram til politiet fikk melding onsdag formiddag.
En tenåringsgutt er fløyet til sykehus med luftambulanse etter en ulykke på et motorsportsenter på Avaldsnes i Karmøy kommune, skriver politiet på X.Gutten ble skadet under et uhell på trening, og har vært bevisst hele tiden. Politiet skal undersøke saken videre.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Rehabilitering Vest, som holder til på Revmatismesykehuset i Haugesund, står i fare for å bli lagt ned etter at de ble avvist fra Helse Vest sin anbudskonkurranse.Årsaken var blant annet at kravene til tjenesten er blitt strengere, og helseforetaket mener Rehabilitering Vest ikke oppfyller disse kravene.I kveld møttes pasient-, pårørende,- og brukerforeninger i Helse Fonna-regionen.Nå pågår en mobilisering for å redde tilbudet.? Det er trist at Helse Vest ikke evner å se oss som region. Dette er et tilbud vi har hatt som har betydd ekstremt mye. Vi skal kjempe, sier påtroppende ordfører i Haugesund, Nils Konrad Bua (H).
Tirsdag ble det kjent at Helse Nord ikke vil inngå en ny avtale med Helgeland Rehabilitering i Sømna kommune.På torsdagens kommunestyre ble det vedtatt at ordfører Hans Gunnar Holand (Sp) skulle få fullmakt til å ta saken videre på vegne av Sømna.Det skriver Brønnøysunds Avis.Hvis kommunen får medhold i sitt krav om dette i tingretten, må Helse Nord iverksette vedtaket om ikke å tildele rehabiliteringen i sømna ny kontrakt, i påvente av en mer omfattende rettssak om temaet.
? Måløy er den beste cruisehamna i Norge. Det meiner det italienske rederiet MSC, som er eit av verdas største cruiserederi, ifølge Fjordenes Tidende. Denne sesongen har Måløy hamn teke imot over 100.000 cruiseturistar, og dagleg leiar i Måløy Adventure - Frank Willy Djuvik - meiner det har vore ein kjempesuksses. Djuvik trur totalopplevinga cruisegjestane får i Måløy har vore med å gje dei tittelen som noregs beste cruisehamn.
Ein ungdom i slutten av tenåra er meld for to ulike valdshendingar under ein russefest i Florø natt til søndag.Det skriv Firdaposten.? Den sikta gjekk til angrep og skadane på den fornærma etter valdshandlinga var så store at den fornærma måtte fraktast til sjukehus med brotskadar, seier politistasjonssjef Wenke Hope ved Florø politistasjon, til avisa.Seinare på kvelden skal same person ha vore med i ein slåstkamp utanfor festlokalet.Politiet har avhøyrt fem vitne og dei fornærma.
Esefjordbrua kan byggast slik som planane har bestemt. Det har Riksantikvaren konkludert med torsdag, skriv Sogn Avis.Det var i sommar at fylkesdirektøren i Vestland ønskte å fremje motsegn til plassering og utforming av Esefjordbrua, på grunn av plasseringa ikkje tok tilstrekkeleg omsyn til kulturmiljøet og kulturlandskapet i fjorden.Fylkesutvalet gjekk samrøystes imot motsegna til fylkesdirektøren, og saka hamna hjå Riksantikvaren.No har Riksantikvaren konkludert med at dei ikkje vil fremje motsegn mot brua.
Søstrene gifta seg samtidig, og feirar no sølvbrudlaup i lag. Sjå også at hundrevis av demningar må forsterkast på grunn av råare klima. Programleiar er Jan Børge Leirvik.
Politiet har vist vekk ein aggressiv mann frå Haukeland sjukehus, melder politiet.Mannen skal ha stole Antibac handsprit frå ein dispenser på Haukeland sjukehus, og rusa seg på dette.Mannen skal ha blitt aggressiv då vekter på sjukehuset konfronterte han. Politiet er på staden og har kontroll på mannen.Vekter melder saka til politiet.
Over tusen kunder er ramma av straumbrot i Sør-Odal torsdag klokka 18.25.Det melder Elvia.-Mannskap jobber med å lokalisere feilen, skriv Elvia.Straumbrotet vart kjend klokka 18.20 og rammar Sør-Odal og ein liten del av Nes kommune. Totalt 1162 er utan straum.
Torsdag kveld ble det klart at Anne Marie Sveipe i Høyre blir Øyers nye ordfører, og Erling Broen i Arbeiderpartiet blir varaordfører.Det melder lokalavisa Dølen? Jeg er ydmyk med tanke på jobben som venter, og kjenner på en blanding av å glede meg, være litt redd og samtidig spent på hvordan dette blir, sier den kommende ordføreren til avisa.Torsdag ble samarbeidsavtalen mellom Høyre, Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet signert.Koalisjonen har 11 av totalt 21 representanter i kommunestyret.
Miljødirektoratet går i to nye rapporter imot regjeringens ønske om lavere bestandsmål for bjørn og ulv.Det melder NTB.I Hurdalsplattformen høsten 2021 varslet regjeringen at «det skal føres en mer restriktiv rovdyrpolitikk».I mars ga regjeringen Miljødirektoratet i oppdrag å gjennomføre en faglig utredning av en mulig reduksjon av gjeldende bestandsmål for ulv og brunbjørn.? Direktoratet anbefaler ikke en reduksjon av bestandsmålene for verken ulv eller brunbjørn, fremgår det av to rapporter som ble publisert onsdag, skriver rovdyr.org.Det nasjonale bestandsmålet for brunbjørn er i dag på 13 årlige ungekull, mens det nasjonale bestandsmålet for ulv er et intervallmål på 4?6 valpekull.
Storhamar møtte Ringerike hjemme i CC Amfi torsdag kveld.Kampen endte 5-3 til innlendingene.Søndag skal Storhamar møte Sarpsborg borte.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Kua er berget fra møkkakjelleren og er i god behold, melder brannvesenet.De har bistått en bonde i Indre Østfold torsdag ettermiddag, etter at en ku falt ned i en møkkakjeller.Kua stod med møkk opp til halsen, fortalte vaktleder ved Øst 110-sentral Arne Nurmi til NRK.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.