Tirsdag, 27.09.2022 03:52 Uke: 39
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Færre
elsparkesykkelulykker

(I dag, kl 02:51)
Brann i barnehage
truleg påsett

(I dag, kl 02:51)
- Hun er som
psykiateren min

(I dag, kl 02:31)
Skadet mann funnet i
Trondheim

(I dag, kl 02:31)
DAGENS RETT: Lag en
fyldig og kremet
gry...

(I dag, kl 00:11)
21-åring dømt for å
festvoldtekter

(I går, kl 23:41)
En til sykehus etter
ulykke ved Kongsvin...

(I går, kl 23:31)
Keepertabbe ødela
mektig engelsk
snuoper...

(I går, kl 23:01)
Forskar håpar på
«pakke» til streikande
...

(I går, kl 23:01)
Se Midtnytt 22:55
(I går, kl 22:51)

Sistedistrikt
Færre
elsparkesykkelulykker

(I dag, kl 02:52)
Brann i barnehage
truleg påsett

(I dag, kl 02:52)
Skadet mann funnet i
Trondheim

(I dag, kl 02:32)
21-åring dømt for å
festvoldtekter

(I går, kl 23:42)
En til sykehus etter
ulykke ved Kongsvin...

(I går, kl 23:32)
Forskar håpar på
«pakke» til streikande
...

(I går, kl 23:02)
Se Midtnytt 22:55
(I går, kl 22:52)
Streiken: Regjeringa
ber om info om elev...

(I går, kl 22:52)
Se Vestlandsrevyen kl.
22.55

(I går, kl 22:52)
En fastklemt etter
singelulykke i
Kongsv...

(I går, kl 22:52)

Mest lest siste uke
Advarer Putin: -
Katastrofale
konsekvens...

(I går, kl 09:11)
Bøtelagt etter
hotellbråket

(I går, kl 10:21)
Tobarnsmor søkkrik på
Jesus-porno

(I går, kl 17:21)
Båt synker i Grimstad
(I går, kl 07:41)
Valgt som
sentralstyremedlem

(I går, kl 07:51)
Ny korsbåndskade for
dansk spiller

(I går, kl 07:51)
- Putin kan la seg
friste

(I går, kl 07:51)
Nordmann med assist i
NHL-oppkjøring

(I går, kl 08:01)
Boksing kan bli vraket
fra OL-programmet

(I går, kl 08:31)
Vil trekke
nederlendere med
julebyen

(I går, kl 09:01)

Mest lest i dag
Truet folk med kniv ?
politiet avfyrte s...

(21.09.2022, kl 06:51)
Drepte ekskona etter
strømkrangel

(21.09.2022, kl 21:12)
Tror flere
«dumpsterdiver» på
grunn av ø...

(20.09.2022, kl 21:33)
Anmeldt for ruskjøring
(23.09.2022, kl 19:51)
Sveriges landslagssjef
ikkje til Qatar: ...

(23.09.2022, kl 20:01)
Nedslitt kobling årsak
til nestenulykke

(23.09.2022, kl 11:51)
Krigsseilerne har
premiere

(23.09.2022, kl 19:51)
Ungdommer tente på
papp i Fyllingsdalen

(23.09.2022, kl 20:01)
Johannessen klarte
ikke cuten i Paris

(23.09.2022, kl 20:01)
Opp fra dypet: - Et
mareritt

(24.09.2022, kl 21:41)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Tallet på skadde i ulykker med elsparkesykkel i Oslo falt med nær 80 prosent fra juli i fjor til juli i år. I mellomtiden har det blitt innført promillegrense. Det er avisa Vårt Oslo som har fått tallene fra Skadelegevakten.I gjennomsnitt behandlet legevakten 14,5 skadde elsparkesyklister daglig i juli 2021. I samme måned i år hadde det falt til tre i gjennomsnitt per dag.Mellom de to månedene har tallet på elsparkesykler til utleie i Oslo falt kraftig og syklene har blitt stengt på nattetid, i tillegg til flere andre tiltak.Generalsekretær Ragnhild Kaski i alkovettorganisasjonen Av-og-til er imidlertid ikke i tvil om at det er promillegrensa som er hovedårsaken til nedgangen. (NTB)
Politiet i Bergen melder om at ein brann i ei leikehytte i ein barnehage i Nebbestølen i Fyllingsdalen truleg er påsett. Brannen vart meld klokka 01.31. Tjue minutt seinare melde politiet at brannen var sløkt. Ingen er arresterte i samband med brannen.
Politiet i Tronsheim melder at de har funnet en skadet mann utendørs på Bakklandet. Mannen er sendt til sykehus med uavklarte skader. Politiet skriver på Twitter at de er usikre på hva som har skjedd.
En 21 år gammel mann fra Stavanger er i Sør-Rogaland tingrett dømt til 6,5 års ubetinget fengsel blant annet for å ha voldtatt to unge kvinner på fest.Han er i tillegg dømt til å betale henholdsvis 275.000 kroner og 225.000 kroner i oppreisningserstatning til de to kvinnene, som var 19 og 16 år. Han er også dømt for vold og trusler.Begge overgrepene skjeddei et hus på Sandnes i juni i fjor, hvor tiltalte og de fornærmede var blant de inviterte, skriver Stavanger Aftenblad.Retten fant det bevist utover enhver rimelig tvil at 21-åringen forgrep seg kvinnene, og at det ble gjort DNA-funn som bekreftet det de to fornærmede kvinnene hadde forklart i retten, skriver avisen.I tillegg til voldtekt dømmes 21-åringen også for seksuelt krenkende atferd overfor en tredje festdeltaker, skriver NTB.
En mann er kjørt til sykehus etter at en bil med to personer kjørte av veien ved Bjørnmyrdammen i Kongsvinger mandag kveld. Han skal ikke være hardt skadd.Det opplyser politiet i Innlandet på Twitter. Mannen var fastklemt og måtte frigjøres av nødetatene.? Fører er frigjort og kjøres til Kongsvinger sykehus. Han har smerter i nakken. Passasjer fremstår uskadd og kjøres legevakta for sjekk. Uviss årsak til ulykken, skriver de. (NTB)
? Det blir ikkje semje i lærarstreiken, trur arbeidslivskonfliktforskar Isak Lekve ved UiS i Utdanningsnytt. Men han meiner regjeringa kan løyse konflikten med ein «pakke» for gradvis opptrapping av løn. ? Tvungen lønsnemnd vil derimot berre utsette konflikten og gjera lærarane endå sintare før neste oppgjer.
Kveldens siste Midtnytt med Anders Werner Øfsti
Helse- og omsorgsdepartementet har bede Helsedirektoratet spørre Statsforvaltarane om det har skjedd endringar i pågangen frå skuleelevar til helsetenestene medan streiken har pågått, skriv VG. Regjeringa vil også vite om andre avbøtande tiltak burde vore sette i verk i kommunane for å redusere psykososiale konsekvensar av streiken.
Mariann Reikerås er programleder.
Nødetatene jobber med å frigjøre en person som er fastklemt etter at en enslig bil kjørte av veien i Kongsvinger, skriver politiet på Twitter. Det var to personer i bilen.? Det er ikke meldt om alvorlige skader, men personen sitter som sagt fastklemt så det er uvisst skadeomfang. Alle nødetater er på stedet og jobber med frigjøring sier operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder til VG.
To biler har kjørt inn i hverandre i en rundkjøring i Tjeltavegen på Sola. Hendelsen skjedde 21.45. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er på stedet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En enslig bil har kjørt av vegen ved Bjørnmyrdammen, på Bæreiavegen i Kongsvinger. Det er to personer i bilen, en av dem sitter fastklemt. Nødetatene er på stedet og jobber med frigjøring.
Politiet i Innlandet melder om brann i en bil ved Digeråsen i Åmot. Det er full overtenning, ingen personskade. Brannvesenet har startet slukking, ingen personskade.
Seks kjøretøy fikk bruksforbud etter en kontroll av trafikken i Malvik i dag. 400 tunge kjøretøy ble kontrollert av Statens vegvesen.
Strømprisene kan velte budsjett og avlyse og flytte arrangementer i kirkene på Romerike i vinter, melder Romerikes Blad. De kirkelige fellesrådene sier de går grundig til verks for å spare strømkostnadene.Noen av kirkene blir anbefalt å kjøre opp til tre gravferder på samme dag. Ifølge RB ligger kirkene i Lillestrøm an til en dobling av strømutgiftene, selv etter flere strømsparende og effektiviserende tiltak.
En personbil har kollidert med et vogntog på E18 ved Sannidal i Kragerø. De involverte skal være ute av kjøretøyene. Trafikken står stille på stedet i sørgående retning.
En kvinne er kjørt til sykehus etter utforkjøringen i Mørjevegen i Porsgrunn tidligere i kveld. Bilberger har kommet til stedet for å fjerne bilen.
Nominasjonskomiteen i Innlandet Arbeiderparti har etter ei høringsrunde i kommunepartiene nominert Thomas Breen fra Hamar som sin fylkesordførerkandidat til valget neste år. Han var også foreslått i første omgang. På andre plass på lista står står Iselin Vistekleiven fra Vågå, og på tredje plass Tom Svellet fra Østre Toten.
Med en stor åpningsfest i Caledonien Hall i Kristiansand, åpnet utdanningsmessen og Yrkes-NM i kveld. På plass var både lærlinger, unge fagarbeider og deltakere i NM. 15.000 ungdomsskoleelever skal besøke messen som holdes i Sørlandshallen og Sørlandets Travpark.
En kvinne som ble dømt for deltagelse i terrororganisasjonen IS er knyttet til miljøet rundt Arfan Bhatti, får NRK opplyst.Fredag ble Bhatti siktet i forbindelse med masseskytingen i Oslo 25. juni 2022.? Han er siktet for medvirkning til denne skyteepisoden i Oslo 25. juni og er siktet for overtredelse av terrorbestemmelsen, sa politiadvokat Børge Enoksen til NRK.
Oslo kommune ber innbyggerne om å fortsette å spare på vannet i tiden fremover. De forteller at Maridalsvannet er 15 prosentpoeng under normalt nivå. Magasinfyllingen, som er drikkevannsforsyningen for 700.000 innbyggere, er i dag fylt til 68 prosent. Normalt på denne tiden av året ligger den på 83 prosent. ? Vi må fortsatt opp minst 5 prosent i magasinfylling før vi kommer ut av de tiltakene vi er inne i, sier seksjonsleder for vannmiljø Frode Hult i Oslo kommune til NTB.
Nødetatene rykker ut til Mørjevegen i Porsgrunn etter melding om en utforkjøring. Skadeomfang er ikke gjort kjent.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Å kysse partneren bare noen sekunder lenger enn det du pleier kan kan gjøre underverker.Eksperter mener det ikke bare er bra for for forholdet, men også for helsa.
Grunnsteinen til Morrows batterifabrikk i Arendal ble lagt ned i formidddag. Statsministeren var til stede og kaller dagen historisk for norsk industri. Han tror batteri-industrien kan skape inntekter i «100 milliarder-kroners klassen».
Ordføreren i Lindesnes jubler over at Nye Veier gjenopptar byggingen av ny E39 mellom Mandal og Lyngdal. Direktøren for veiselskapet, sier trafikksikkerhet er hovedårsaken til at arbeidet starter igjen.
Politiet er på staden og melder at det berre var éin person i bilen som køyrde utfor vegen ved Løfallstrand i Kvinnherad. Sjåføren framstår uskadd, og skal ha måtta vike unna pga. møtande bil. Politiet vurderer å opprette sak.
Ein person vart frakta med luftambulanse til Ullevål Universitetssjukehus etter ei arbeidsulykke ved ei hytte i Etnedal i dag. Det var Avisa Valdres som først omtalte ulykka .Mandag kveld opplyser operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder at eit firma dreiv med arbeid på ei hytte i kommunen, og at en arbeidar fekk i seg kullos, truleg på grunn av eit aggregat. Også ein brannkonstabel fekk i seg kullos og måtte få behandling av helsevesenet.
Drammen: Brannvesenet rykker ut på kontroll av branntilfelle i Jernbanegata. Det melder Sør-Øst 110-sentralen.
En bil skal ha kjørt i grøftekanten ved Laukrokveien ved Hægebostad. Brannvesenet er på plass for å hjelpe.Nødetatene er i kontakt med bilfører, som er oppegående. Bilen skal ikke være til hinder for annen trafikk, opplyser politiet.
En svært sjelden fugl ble observert i hagen til en leser, skriver Grimstad Adressetidende. Fuglen er en blyfasan og er en asiatisk hønsefugl i fasanfamilien. Den kommer opprinnelig fra området mellom Kina og Tibet.? Arten finnes ikke i Norge, så hvis man finner den i hagen sin er det nok en rømt burfugl, forteller ornitolog Andreas Winnem til avisen.
Programleder er Mariann Reikerås.
En person er pågrepet og kjørt til arresten etter ordensforstyrrelse på en privat adresse i Storgata i Grimstad. Politiet oppretter sak på forholdet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Brannvesenet rykker ut etter melding om en bygningsbrann i Sauland, Hjartdal. Omfanget av brannen er foreløpig ikke gjort kjent.
Brannvesenet og politiet er fremme på stedet etter melding om en brann i Sauland. Årsaken var en skotørker som hadde tatt fyr, men det er nå full kontroll på stedet, opplyser politiet. Ingen personer har kommet til skade.
Ved Løfallstrand i Kvinnherad har ein bil med to personar køyrd av vegen og ned i ein hage. Politiet er på veg til ulukkesstaden. Begge har kome seg ut av køyretøyet, og ulukka verkar ikkje til å vera alvorleg, melder Vest politidistrikt.
Trafikken går nå som normalt på E18, etter at Natvalltunnelen tidligere i dag ble stengt som følge av en ulykke i nordgående løp.
Nødetatene rykker ut til Skedsmo etter melding om brann i et kjøretøy på E6 nordgående ved Skedsmovollen, skriver politiet på Twitter.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.