Fredag, 20.05.2022 06:31 Uke: 20
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Middels åpning for
Viktor Hovland i
PGA-...

(I dag, kl 06:23)
Strømkabler påvirker
strømprisen

(I dag, kl 06:23)
Flere
skogbrannhelikoptere
klare

(I dag, kl 06:23)
Utagerende gjester på
spisested

(I dag, kl 06:23)
Trekker seg fra
brannsamarbeid

(I dag, kl 06:13)
Fartskontroll i Skien
(I dag, kl 06:03)
Russland testet
superubåt ved
Norskehave...

(I dag, kl 05:55)
Erkjenner
Fornebu-nederlag

(I dag, kl 05:43)
Kjøring i rus og høy
hastighet

(I dag, kl 05:43)
Trenger ikke plast i
hage

(I dag, kl 05:33)

Sistedistrikt
Utagerende gjester på
spisested

(I dag, kl 06:26)
Køyrde på parkert bil
(I dag, kl 06:26)
Strømkabler påvirker
strømprisen

(I dag, kl 06:16)
Flere
skogbrannhelikoptere
klare

(I dag, kl 06:16)
Fartskontroll i Skien
(I dag, kl 06:06)
Trekker seg fra
brannsamarbeid

(I dag, kl 06:06)
Kjøring i rus og høy
hastighet

(I dag, kl 05:49)
Erkjenner
Fornebu-nederlag

(I dag, kl 05:36)
Dømt til fengsel
(I dag, kl 05:36)
Setter ekstra
beredskap for
skogbrannhel...

(I dag, kl 05:26)

Mest lest siste uke
Gutt (13) omkom i
skrekkulykke

(I går, kl 07:58)
Den greske
filmmusikeren Vangelis
er død

(I går, kl 23:03)
Hvorfor er Tyrkia med
i Nato?

(I går, kl 23:13)
Burnley rotet bort
ledelsen ? fortsatt
i...

(I går, kl 23:23)
Reinkind og Sagosen
hjalp Kiel til
slutt...

(I går, kl 23:33)
DAGENS RETT: Når du
servereR
kyllingfile...

(I dag, kl 00:12)
Fare for streik på
flyterigger

(I dag, kl 00:53)
Uskyldig fengslet for
drap i 18 år

(I går, kl 07:58)
Politihøgskolen i Oslo
får 80 nye studie...

(I går, kl 17:13)
Har «barnas dag» blitt
en dag for flatfy...

(I går, kl 17:13)

Mest lest i dag
Olena (22) om
skjebnetimene: -
Pulsen ra...

(14.05.2022, kl 20:07)
Alvorlig trafikkulykke
i Voss: Seks pers...

(15.05.2022, kl 10:45)
12-åringer ute i natt
(15.05.2022, kl 08:33)
Anmeldelse og
førerkortbeslag

(16.05.2022, kl 14:34)
Nekter skyld for
masseskyting: -
Ondskap

(15.05.2022, kl 02:45)
Ønskes velkommen til
kongen for å snakke...

(15.05.2022, kl 22:23)
Vann, men må vente på
tittelen

(15.05.2022, kl 22:53)
Kronprinsparet helste
på barnetoget

(17.05.2022, kl 09:03)
DAGENS RETT: Denne
kyllinggryten kommer
...

(14.05.2022, kl 00:12)
Sverige slo Tsjekkia i
VM

(15.05.2022, kl 22:13)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Ved 23-tiden i går kveld fikk politiet melding om to gjester på et spisested i Bergen sentrum som var utagerende. Blant annet skal de ha kastet bestikk rundt i lokalet, og en av de skal ha stukket kniver i veggen. De stakk fra stedet, men politiet pågrep litt senere en mann i 20-årene som fremsto som ruset. De to skal ikke ha truet noen av de andre som var inne på spisestedet.
23.15 køyrde ein bil på ein parkert bil i Solheimsgaten i Bergen. Den parkerte bilen byrja å rulla og rulla 100 meter før han stansa. Ingen skal vera skadde i hendinga. ? Dette kunne fort skapt farlege situasjonar, seier operasjonsleiar i Vest politidistrikt, Erik Loftesnes. Personen som køyrde bilen stakk av frå staden. Politiet jobbar med å koma i kontakt med vedkomande.
De rekordhøye strømprisene i Sør-Norge skyldes kraftkablene til utlandet, viser en fersk rapport fra forskningsstiftelsen De Facto, ifølge Klassekampen. Det er krafteksporten som gjør at Norge importerer dyr strøm fra Europa. Norske kunder blir tvunget til å betale det samme som en potensiell britisk kunde, forteller Isak Lekve, en av ekspertene bak rapporten.
Myndighetene setter inn ekstra beredskap med skogbrannhelikoptere fra og med fredag til og med mandag på basen på Kjevik. Det blir ny vurdering om behovet for ekstraberedskap i forbindelse med skogbrannfaren på mandag.
UP gjennomførte i går ein laserkontroll i ei 80-sone i Kilebygda. Politiet gav 5 forenkla førelegg. Høgste farten blei målt til 108 km/t.
Suldal kommune har valgt å trekke seg fra Haugaland brann og redning, skriver Haugesunds Avis.Tidligere har Etne trukket seg fra brannsamarbeidet, og det er nå seks kommuner igjen i Haugeland brann- og redning.Ordfører i Suldal Gerd Helen Bø sier de trekker seg etter at konfliktene i Haugaland brann og redning ikke er blitt løst.
Politiet stanset enmann i 30 åra i Gjøvik i natt for ruspåvirket kjøring. Saken blir anmeldt. I et boligfelt i Moelv kjørte en personbil i grøfta i natt. Føreren, en mann i 30-åra, anmeldes for ruspåvirket kjøring, kjøring uten gyldig førerkort og kjøring med uregistrert bil.Tre bilførere fikk bot og to ble anmeldt og mistet førerkorta sine for å ha kjørt for fort da UP hadde trafikkontroll på Dokka i går ettermiddag. Høyeste hastighet 155 km/t i 80 km/t sone. Også mistanke om ruspåvirkning på sistnevnte.Ved Bøverbru i Vestre Toten fikk 23 bilførere bot for å ha kjørt for fort i 60-sone i går kveld.
Staten kommer ikke til å øke sitt bidrag til Fornebubanen til 70 prosent i revidert nasjonalbudsjett.Det sier SVs sjefsforhandler, Kari Elisabeth Kaski, til Avisa Oslo.Politikere i Oslo har håpt at staten ville øke sitt bidrag fra 66 til 70 prosent.Kaski sier SV i forhandlingene vil prioritere forlenget koronakompensasjonen til alle kollektivselskaper i Norge, foran bidrag til ett enkelt prosjekt.
En 34 år gammel mann fra Tønsberg er dømt til sju måneders fengsel for vold. Mannen er funnet skyldig i flere tilfeller av grov vold mot kjæresten, og er nå dømt til å betale henne 60.000 kroner i oppreisningserstatning.
Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DBS) setter ekstra beredskap fra og med 20. mai, til og med 23. mai etter en vurdering, det skriver de på Twitter. Den ekstra beredskapen er med maskiner på basene Kjevik og Kjeller. Det vil bli gjort en ny vurdering for behovet for ekstra beredskap 23. mai.
Politiet måtte slenge seg på hjul etter en motorsyklist som ikke ville stanse for kontroll. Men til slutt stanset motorsyklisten på Støren. MC-føreren var ikke enig i at politiet kunne ta førerkortet på stedet, men vil bli anmeldt for å ha kjørt for fort og for å ikke stanse for kontroll.
Politiet dro til en bolig i Midtbyen i Trondheim hvor de hadde fått melding om at det var aggresiv roping og skriking. Da de kom til stedet viste det seg å være bråk fra en fest. Politifolka som dro til stedet avslutta festen.
Arendals-ordfører Robert C. Nordli vil i dag ha med seg resten av ordførerne i Agder til å kreve at staten betaler kommunenes ekstrakostnader til korona i år. For Arendal dreier det seg om 100 mill kr. Ordførerne møtes til Agdertinget i dag.
Politiet fikk melding om at fem ungdommer drev og knuste vinduer ved en skole i Melhus i 23-tida i går kveld. Politiet fant ingen da de dro til stedet.
Sjåføren av en bil måtte en tur til legevakta etter å ha kjørt på en elg på E6. Påkjørselen skjedde ved Jaktøysletta på Klett i Melhus.
En mann forsøkte å klatre inn et vindu i Holtermannsvegen i Trondheim. Men en person så han var på vei inn og ropte til han. Da løp han fra stedet. Politiet rykka ut med flere patruljer og drone for å finne fyren. Etter litt leting fikk de pågrepet en person.
Det var fare for at en brann i en søppeldunk skulle spre seg til kledningen til en garasje i Melingsiden i Tananger i Sola ved to tiden natt til fredag.Personen som meldte fra om brannen klarte selv å slukke den før nødetatene nådde fram.Politiet undersøker brannen, som startet i søppeldunken, og har opprettet sak.
Obos er villig til å bla opp mer penger til Fornebubanen. Forutsetningen er at det ikke kuttes stasjoner etter milliardsprekken på banen.? Vi ønsker å tilby 300 millioner kroner som et bidrag til å få realisert Flytårnet stasjon her ute på Fornebu, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj.Flytårnet stasjon står på lista over mulige kutt etter den siste kostnadssprekken der prisen på banen økte til 26,4 milliarder kroner.? Det er viktig at alle stasjoner på banen blir bygd dersom vi skal få folkene som bor og jobber her til og fra jobb og fritidsaktiviteter i regionen på en bærekraftig måte, sier Siraj.Grunneierne på Fornebu har allerede forpliktet seg til å betale over to milliarder kroner i banebidrag. Det skjedde i forbindelse med at Bærum kommune økte antall boliger de tillater å bygge fra om lag 6000 til 11.000.Obos skal bygge 8000 av boligene og har tidligere lagt rundt 1,3 milliarder kroner på bordet. I går fortalte NRK at grunneierne på Vækerø på Oslo-siden av banen vil betale for å hindre at Vækerø stasjon blir droppet.
En 25-åring som har erkjent å ha vervet mindreårige jenter til eskortetjenester via Snapchat ble i fjor dømt til fem års fengsel. Nå er han frifunnet i Gulating lagmannsrett og løslatt, skriver Bergens Tidende. Mannen er erklært utilregnelig, og statsadvokaten beklager nå at mannen ble dømt.
En mann er fraktet til sykehus etter at bilen han satt i kjørte av veien på E39 ved Litleosen i Gjesdal ved ettida i natt. ? Mannen var en stund fastklemt, men var ved bevissthet da han ble frigjort, sier operasjonsleder Jostein Reiestad i Sørvest politidistrikt til NRK.
En mann er fastklemt etter at han kjørte av veien på E39 i Gjesdal kommune i Rogaland natt til fredag. Politiet fikk melding om utforkjøringen litt nord for Søyland på E39 klokken 1.19.? Mannen er fastklemt, men brannmannskapene jobber med å frigjøre ham. Han var bevisstløs en stund, men han puster nå, forteller operasjonsleder Jostein Reiestad i Sørvest politidistrikt til NTB.Han sier mannen var alene i bilen og det var ingen andre kjøretøy involvert i hendelsen.
Det er brudd i lønnsforhandlingene mellom Industri Energi og Norges Rederiforbund i tariffoppgjøret for 4300 ansatte på flyttbare borerigger. Dermed går oppgjøret til mekling hos Riksmekleren, men noen dato er ikke fastsatt. Dersom de ikke blir enige, kan det bli streik.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Alf Skille med kveldens siste Midtnytt
En bil har kjørt ut av vegen på fylkesveg 180 ved Jaren i Gran kommune. Føreren, som var alene i bilen, er ved bevissthet og nødetatene er på veg til stedet.
En kvinne i 60-årene er blitt skadet i hodet etter å ha blitt påkjørt i Dølebakken i Sandefjord. Kvinnen er bevisst og gjør rede for seg selv, skriver politiet.
Nødetatene har rykket ut til Dølebakken i Sandefjord etter melding om en fotgjenger som har blitt påkjørt.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Lokaloppgjøret mellom Furnes og HamKam på Gålåsbana i Furnes endte med 0?7 seier til HamKam.På Toten tok Kolbu/KK imot Vålerenga. Eliteserielaget stakk også av med seieren i denne kampen. 1?5 ble resultatet ved slutt.
Oslo MDG vil vente med å ta stilling til nytt inntakssystem til byens videregående skoler. Det bekrefter gruppeleder Eivind Trædal til NRK. Saken ble behandlet i representantskapet torsdag kveld. Saken blir derfor utsatt til partiet behandler kommunevalgprogrammet neste år. Dette var også innstillingen fra bystyregruppa.
Det gikk mot straffesparkkonkurranse i lokaloppgjøret mellom Eik og Flint, da Adrian Krysian stupte fram på et innlegg og satte ballen i mål.Headingen sendte Flint videre i NM.? Jeg var på rett sted til rett tid. Jeg visste at denne måtte inn når innlegget kom. Gutta har sagt jeg må bruke hodet, sier han til Tønsbergs Blad.I kampen mellom Fram og Ørn-Horten sto det 0-0 etter 90 minutter. Kampen gikk til straffer, der Fram var sterkest. Resultatet ble 7-6.
Kveldens cupkamper endte slik for de trønderske lagene:Byåsen - Kolstad 1-0Dahle - Ranheim 1-8Melhus - Strindheim 1-3Tiller - Nardo 0 -2Verdal - Rosenborg 0-6 KIL/Hemne - Rosenborg kvinner - 1-4
Politiet i Fredrikstad har stoppet en bil med en ruspåvirket fører. Det ble funnet narkotika i bilen, og politiet har beslaglagt førerkortet og opprettet sak.
En bil skal ha tatt fyr i Sandnesveien på Ålgård. Føreren skal ha klart å slukke brannen selv, men brannvesenet er på vei til stedet.
Politiet advarer publikum mot aggressive tiggere og blomsterselgere til inntekt for Ukraina. I Ålen har har en mann oppsøkt beboere på omsorgsbolig og solgt blomster. Han har vært så ubehagelig at flere beboere følte seg tvunget til å kjøpe blomster.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.