Lørdag, 28.03.2020 21:07 Uke: 13
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
40 personer og
lavinehunder leter
etter ...

(I dag, kl 21:02)
40 personer og
lavinehunder leter
etter ...

(I dag, kl 21:02)
Dyrhaug vraket fra
langrennslandslaget

(I dag, kl 21:01)
Over 30.000 døde i
verden

(I dag, kl 21:01)
Hva skal pressen
skremme oss med
fremove...

(I dag, kl 20:52)
Barnelegene: Koronasyk
mor og frisk nyfø...

(I dag, kl 20:52)
Historien om mannen
som fikk vite for
my...

(I dag, kl 20:52)
Quiz: Hvor mye husker
du fra 2015?

(I dag, kl 20:51)
Dyrhaug vraket
(I dag, kl 20:51)
Første dødsfall i
Kristiansand

(I dag, kl 20:51)

Sistedistrikt
I natt stiller vi
klokka fram en time ?
...

(I dag, kl 21:03)
Fra Heim-quiz til
heimequiz

(I dag, kl 21:03)
Ingen andre prosjekter
på vegvesenets pr...

(I dag, kl 21:03)
Mann tatt av skred: -
Vi jobber på spren...

(I dag, kl 21:03)
Se video: savnet etter
skred

(I dag, kl 21:03)
Lå 11 dager på sykehus
med korona-smitte...

(I dag, kl 21:03)
Da jeg en morgen
våknet av at jeg gråt,
...

(I dag, kl 21:03)
Sarpsborg 08-s-keeper
David Mitov Nilsso...

(I dag, kl 21:03)
40 personer og
lavinehunder leter
etter ...

(I dag, kl 21:03)
40 personer og
lavinehunder leter
etter ...

(I dag, kl 21:03)

Mest lest siste uke
Sa coronaviruset var
et forsøk på å demo...

(I dag, kl 02:12)
Internt snakkes det om
katastrofe. Volks...

(I dag, kl 05:22)
Over 100.000
registrerte
smittetilfeller...

(I går, kl 22:51)
Meling etter
Krekar-transporten:
Har mot...

(I dag, kl 02:32)
Ekspertgruppe skal
vurdere skoleåpning

(I dag, kl 07:51)
I 2009 kjempet Endré
for livet mot svine...

(I dag, kl 08:32)
Plateanmeldelse: 5
Seconds of Summer ?
«...

(I går, kl 21:02)
Koronatiltakene har
ikke økt pågangen i
...

(I går, kl 21:22)
En av Norges rikeste
fikk en spesiell id...

(I går, kl 21:22)
Når alt dette er over
(I går, kl 21:32)

Mest lest i dag
Du skal være ganske
gal for å kjøpe
denn...

(23.03.2020, kl 20:41)
Vindkraftbransjen vil
vike fra koronareg...

(25.03.2020, kl 04:21)
Coronasmittet gikk på
fest ? fikk 20.000...

(23.03.2020, kl 14:32)
24.000 registrert seg
med symptomer

(22.03.2020, kl 20:11)
Redaktør kalte joggere
«egoister» og «jæ...

(22.03.2020, kl 20:42)
Jon Almaas er Norges
tøffeste kjendis: ?...

(22.03.2020, kl 22:03)
Færøysk lege: Det kan
være to typer coro...

(22.03.2020, kl 22:03)
Redaktør kalte joggere
«jævlige» og «ego...

(22.03.2020, kl 23:12)
Raymond Johansen
advarer mot harde
front...

(21.03.2020, kl 23:12)
Mobilsporing viste at
vi reduserte reisi...

(22.03.2020, kl 14:21)

Været i dag
KlarværOslo
2 °C , 6 m/s NNØ.
KlarværBergen
1 °C , 4 m/s .
KlarværStavanger
2 °C , 8 m/s .
Delvis skyetTrondheim
-1 °C , 3 m/s V.
Lett snøTrømsø
-4 °C , 6 m/s NV.
LettskyetKristiansand
5 °C , 7 m/s NNØ.
Lett snøBodø
-2 °C , 8 m/s NNV.
KlarværHalden
3 °C , 7 m/s NNØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Flere reiserestriksjoner i Wuhan i Kina blir nå opphevet av kinesiske myndigheter.I går meldte kinesiske medier at innbyggere får for første gang på flere måneder reise inn til byen.Koronaviruset ble først oppdaget i Wuhan i desember i fjor, og hele byen med elleve millioner innbyggere og en større ...
Utenriksdepartementet fraråder alle reiser utenlands som ikke er strengt nødvendig fram til 14. april. ? Alt for tidlig å si hva som skjer etter den tid, sier UD.
Høyesterett er enig med lagmannsretten, som i november i fjor ga serviceteknikere i Coca-Cola medhold i at reisetid er arbeidstid.
Regjeringen skal forlenge refunderingsperioden i pakkereiseloven slik at selskapene slipper å dekke alle avbestillingene med en gang.
Flere hundre turister ble fredag evakuert fra Nepal på et fly som den tyske regjeringen chartret. Det kan være 10.000 strandede turister i landet.
Som om ikke et avstengt Paris er forvirrende nok - nå er den populære bydelen Montmartre forlatt i en tidsboble fra 1940-tallet.
Ved hjelp av data teleselskapene sitter på, kan man for eksempel se om hytteforbudet følges eller ikke.
Utenriksministeren advarer nordmenn som fortsatt vurderer å reise utenlands mot at norske myndigheter ikke vil kunne hjelpe dem hjem.
I Seljord åpner de nå for unntak i innreiseforbudet til kommunen. Ordfører Beate Marie Dahl Eide sier at i tillegg til de med samfunnskritiske jobber, kan også ansatte i lokale bedrifter få innreise til Seljord for å opprettholde normal drift.
MOSKVA (Aftenposten): Da resten av Norge ble bedt om å reise til hjemmet, tok vi den tunge beslutningen om å reise fra vårt hjem her i Russland.
Ving har hentet hjem samtlige av sine turister i forbindelse med coronakrisen. Over 23.000 nordiske gjester er hentet hjem fra 55 ulike land i løpet av en uke.
Etter 17 års fravær starter SAS igjen opp med direkterute mellom Oslo og Lakselv.
Stokkøya Sjøsenter er en av mange norske bedrifter som nå trenger krisehjelp av regjeringen.
Reisebransjen skylder sine kunder store beløp for corona-avlyste reiser. Loven sier at kunden skal ha pengene igjen innen 14 dager. Det går ikke uten statlig hjelp, sier reiselivsbedriftene i Virke.
True crime-serien «Tiger King» er så snodig og sprø at du nesten må se den for å tro det. Den har derfor den svært passende undertittelen «Mord, kaos og galskap», skriver NRKs anmelder.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Sondre Nordstad Moen føler seg trygg i Kenya, men venter samtidig på at antallet korona-tilfeller vil eksplodere. Enn så lenge trosser han rådet om å reise hjem.
Utenriksdepartementet jobber på spreng for å få coronafaste nordmenn hjem fra utlandet, men alle kan ikke få hjelp nå.
Fra fredag 27. mars kl. 0600 opphever Frosta kommune restriksjonene på ferdsel over kommunegrensen. Likevel oppfordrer de alle til å begrense ferdsel ut og inn av kommunen, opplyser kommunen i ei pressemelding.
Etter at det ble kjent at et eldre ektepar ble bedt om å frakte en coronasmittet mann til legevakten selv, har Pasientreiser lagt til en presisering i sine retninglinjer.
Utenriksdepartementet anbefaler alle reisende og fastboende nordmenn i utlandet om å registrere seg på reiseregistrering.no.
For første gang - etter to måneder med strenge restriksjoner - letter nå Kina på reiserestriksjonene fra Wuhan og Hubei-provinsen, der viruset ført ble påvist. Friske innbyggere kan nå få reise ut fra området, opplyser kinesiske myndigheter.De opplyser også at det er registrert 78 nye tilfeller av k...
Landbruket får ikke utsettelse med momsinnbetalingen. Statssekretær Magnus Thue (H) antar de ikke er berørt av coronakrisen og tror de har over ett års frist for å betale momsen.
Dyrene må få mat og stell selv om parkene er stengt. Publikum som ikke får besøke parkene kan følge dyrelivet direkte gjennom en skjerm.
Personer som er i karantene fordi de har vært på utenlandsreise, skal ikke lenger isoleres dersom de får feber eller viser luftveissymptomer.
Personer som er i karantene fordi de har vært på utenlandsreise, skal ikke lenger isoleres dersom de får feber eller viser luftveissymptomer. Karantenen på 14 dager skal uansett gjennomføres, skriver Helse- og omsorgsdepartementet i en pressemelding.
23 norske passasjerer om bord på skipet Costa Luminosa får reise hjem. Utenriksdepartementet (UD) jobber fortsatt med å få hjem passasjerene fra Costa Pacifica. 
Singapore Airlines setter 96 prosent av flyene på bakken til slutten av april, som følge av fallende inntekter og reiserestriksjoner knyttet til viruspandemien.
Grand Hotel er blant de 60 hotellene i Norge som har blitt stengt av Scandic den siste uken. Hotellkjeden merker stor nedgang på grunn av koronapandemien.
Hongkongs myndigheter forbyr fra onsdag denne uken innreise for alle tilreisende som ikke er fastboende i byen. Forbudet skal gjelde i minst to uker.
Flere nordmenn er om bord i hybridskipet Roald Amundsen, som er på vei til Falklandsøyene etter å ha blitt nektet å legge til i Chile, melder Bergens Tidende.
65 prosent av bedriftene i Stavangerregionen trur dei må permittere eller seie opp tilsette, og dei fryktar konkurs. Det viser ei undersøkjing blant bedriftene. Det er reiselivsbedriftene som slit mest, seier reiselivsdirektør Elisabeth Saupstad.
Når det blir mulig å dra på ferie igjen, håper den hardt økonomisk rammede reiselivsnæringen at flere nordmenn velger å feriere i eget land.
? Det er hårreisende dårlig smittevern at vi ikke ble satt i karantene, sier en 33-åring i Heimevernet. Han var nylig med på å ta imot 30.000 reisende fra utlandet. Forsvaret sier de har fulgt reglene.
Politiet og Trondheim parkering har lørdag bøtelagt en rekke bilister som har stått parkert på veier i Trondheim og Heim kommune.
Utenriksdepartementet ber nå alle nordmenn som reiser i utlandet om å registrere seg på reiseregistrering.no.På den måten får UD gitt de reisende informasjon og hjelp når situasjonen endrer seg så raskt som den gjør akkurat nå i forbindelse med koronaviruset.Det er viktig at man oppdaterer oppholdss...
Utenriksdepartementet vil at alle nordmenn som reiser i utlandet registrerer seg på reiseregistrering.no.
? Det er hårreisende dårlig smittevern at vi ikke ble satt i karantene, sier en 33-åring i Heimevernet. Han var nylig med på å ta imot 30.000 reisende fra utlandet. Forsvaret sier de har fulgt reglene.
? Tilbudet er for ansatte som har gode grunner til å skjerme sin familie mot smitte.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.