Tirsdag, 27.09.2022 03:01 Uke: 39
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Færre
elsparkesykkelulykker

(I dag, kl 02:51)
Brann i barnehage
truleg påsett

(I dag, kl 02:51)
- Hun er som
psykiateren min

(I dag, kl 02:31)
Skadet mann funnet i
Trondheim

(I dag, kl 02:31)
DAGENS RETT: Lag en
fyldig og kremet
gry...

(I dag, kl 00:11)
21-åring dømt for å
festvoldtekter

(I går, kl 23:41)
En til sykehus etter
ulykke ved Kongsvin...

(I går, kl 23:31)
Keepertabbe ødela
mektig engelsk
snuoper...

(I går, kl 23:01)
Forskar håpar på
«pakke» til streikande
...

(I går, kl 23:01)
Se Midtnytt 22:55
(I går, kl 22:51)

Sistedistrikt
Færre
elsparkesykkelulykker

(I dag, kl 02:52)
Brann i barnehage
truleg påsett

(I dag, kl 02:52)
Skadet mann funnet i
Trondheim

(I dag, kl 02:32)
21-åring dømt for å
festvoldtekter

(I går, kl 23:42)
En til sykehus etter
ulykke ved Kongsvin...

(I går, kl 23:32)
Forskar håpar på
«pakke» til streikande
...

(I går, kl 23:02)
Se Midtnytt 22:55
(I går, kl 22:52)
Streiken: Regjeringa
ber om info om elev...

(I går, kl 22:52)
Se Vestlandsrevyen kl.
22.55

(I går, kl 22:52)
En fastklemt etter
singelulykke i
Kongsv...

(I går, kl 22:52)

Mest lest siste uke
Advarer Putin: -
Katastrofale
konsekvens...

(I går, kl 09:11)
Bøtelagt etter
hotellbråket

(I går, kl 10:21)
Tobarnsmor søkkrik på
Jesus-porno

(I går, kl 17:21)
Båt synker i Grimstad
(I går, kl 07:41)
Valgt som
sentralstyremedlem

(I går, kl 07:51)
Ny korsbåndskade for
dansk spiller

(I går, kl 07:51)
- Putin kan la seg
friste

(I går, kl 07:51)
Nordmann med assist i
NHL-oppkjøring

(I går, kl 08:01)
Boksing kan bli vraket
fra OL-programmet

(I går, kl 08:31)
Vil trekke
nederlendere med
julebyen

(I går, kl 09:01)

Mest lest i dag
Truet folk med kniv ?
politiet avfyrte s...

(21.09.2022, kl 06:51)
Drepte ekskona etter
strømkrangel

(21.09.2022, kl 21:12)
Tror flere
«dumpsterdiver» på
grunn av ø...

(20.09.2022, kl 21:33)
Anmeldt for ruskjøring
(23.09.2022, kl 19:51)
Sveriges landslagssjef
ikkje til Qatar: ...

(23.09.2022, kl 20:01)
Nedslitt kobling årsak
til nestenulykke

(23.09.2022, kl 11:51)
Krigsseilerne har
premiere

(23.09.2022, kl 19:51)
Ungdommer tente på
papp i Fyllingsdalen

(23.09.2022, kl 20:01)
Johannessen klarte
ikke cuten i Paris

(23.09.2022, kl 20:01)
Opp fra dypet: - Et
mareritt

(24.09.2022, kl 21:41)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Det er ventet store nedbørsmengder i starten av uka, melder Meteorologisk institutt. Det er meldt 40-60 mm på 24 timer i Vestfold og Telemark, og regnet vil først gi seg natt til onsdag.
Det er meldt om innbrudd i en bolig i Færder. Ifølge politiet skal flere gjenstander ha blitt stjålet, og tyveriet skal ha skjedd i løpet av dagen.
Kommunestyret i Horten vil bruke inntil 500.000 kroner på en støtteordning for lag og foreninger i kommunen som sliter på grunn av høye strømpriser. Pengene skal utelukkende brukes til å opprettholde eksisterende fritidsaktiviteter for barn og unge. Foreninger kan søke om inntil 40.000 kroner i støtte når den lokale støtteordningen er klar.
Torp Sandefjord lufthavn får ny rute til Italia neste sommer. Fra 26. juni til 13. august skal Widerøe fly til Firenze. Dessuten øker avgangene til Nice fra to ganger i uka til tre ganger i uka neste sommer.
Ein mann som jobbar i ei kyrkje ein stad i Telemark, er dømt til 60 dagars ubetinga fengsel for blotting.Det var i fjor sommar at mannen ved fleire høve køyrde naken rundt i ein bil og onanerte føre barn, heilt til han vart tatt på fersken av ein politipatrulje.Han er òg dømd til å betale 3000 kroner i sakskostnader, skriv TA.
I dag markeres verdens overdosedag i hele landet. Leder av Rus-team i Porsgrunn, Mikael Bøen, sier at dagen markeres for å minnes de som har gått bort, men også for å skape bevissthet rundt temaet. I fjor var det 241 dødelig overdoser i Norge.
Politiet er i området og leter etter ei lita jente som er savnet. Jenta er iført blå kjole med blomster, hun har lysebrunt/lyst hår til skuldrene. Politiet ønsker å bli varslet på tlf. 02800 hvis noen ser henne.
En sjåfør er kjørt til sykehus etter en utforkjøring på Vestveien på Tjøme. Politiet har ingen opplysninger om tilstanden til bilføreren og vet heller ikke årsaken til ulykken.
Norsk Hyttelag har kåra Tokke kommune til årets hyttekommune, fordi kommunen gjennom fleire år har vist at dei ønsker å vera ein attraktiv kommune for hyttefolket.Hyttelaget legg vekt på at kommunen også har valt å behandle hytteeigarar og innbyggarar i kommunen likt. Tokke kommune er einaste store hyttekommunen som makspris på straum for både hyttefolk og fastbuande.Tokke kommune har 1 264 heilårsbustader og 1 162 hytter. Dei siste åra har prisen Årets hyttekommune gått til Trysil (2019), Nesbyen (2020) og Asker (2021).
En mann i 40-årene er pågrepet for å ha truet en 20 år gammel mann med kniv på Gulset i Skien i natt. 20-åringen skal ikke ha blitt fysisk skadd, opplyser politiet. Før hendelsen skal det ha oppstått en uenighet mellom de to. Mennene kjenner hverandre, men er ikke i familie. Mannen i 40-årene sitter i arresten og skal avhøres.
Det brenner i en hytte i Bjønntjønnlia i Nissedal. Alle personene i hytta skal ha kommet seg ut, ifølge politiet. Meldinga om brannen kom like før klokka 10.15 personer er nå gjort rede for etter brannen. Det brenner kraftig i andreetasje og brannmanskap ber hyttenaboer lukke dører og vinduer.Det skal per nå ikke være spredningsfare.
En person er fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik kommune. Det er trolig snakk om alvorlig personskade, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt.
Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet.
Politiet er på plass i krysset Kometveien/Ringveien i Sandefjord. Det er ein lastebil som har køyrt inn i sida på bussen som kom køyrande på Ringveien. Det var ingen passasjerar i bussen. Ingen av sjåførane er skadd.
Hedda Hynne frå Skien og Henrik Flåtnes frå Tønsberg er tatt ut til årets EM i friidrett. Hynne skal gå 800 meter, medan Flåtnes deltar i lengdekonkurransen. Abdullahi Dahir Rabi, som går for sandefjordklubben Runar, er tatt ut som heimeverande reserve til dei 10.000 meter for menn. Meisterskapen blir arrangert i den tyske byen München frå 15. til 21. august.
Rafnes industriområde på Herre i Bamble melder om fakling og sot frå området. Politiet melder at alt er under kontroll, men det vil vare nokon timar.
Nødetatene er på vei til et sammenstøt mellom motorsykkel og rådyr. Det er trolig ikke personskade, melder politiet på Twitter.
Båtrampa i Ollebukta i Tønsberg er stengt etter at en gummijolle tippet rundt da den skulle settes på sjøen. Brannvesenet har satt ut lenser rundt båten etter at det rant ut olje fra båtmotoren. Brannmester Svein Erik Andersen sier rampa blir åpnet i morgen når lensene har fått tatt opp det som er sluppet ut fra båtmotoren.
For passasjerbåten Tokedølen II fører det til at den må ligge til kai, skriver Drangedalsposten. Båten går normalt mellom Drangedal, Bamble og Kragerø. Styreleder i Tokedølen AS Jens Erik Rudlang sier de går glipp av 200.000 kroner i billettinntekter og frykter konkurs.
Politiet har fått melding om brann i ei hogstmaskin i Stavdalvegen i Skien. Maskinen står i eit hogstfelt, og det er ikkje umiddelbar fare for spreiing.
Det er satt i gang en søk- og redningsaksjon i nærheten av Gjøv kraftverk etter at en person skal ha falt i vannet. Redningshelikopter er på vei, melder politiet.
Politiet sier at de antar at kvinstikkingen i Skien hvor en mann i 20-årene er offer, har skjedd i en leilighet i Lundegata i Skien. Fra denne leiligheten har tre personer blitt innbrakt til arresten, og leiligheten blir sikret for kriminaltekniske undersøkelser, opplyser politiet på Twitter.
En MC-fører er fraktet til sykehuset i Tønsberg etter å ha veltet i avkjøringsfeltet ved Undrumsdalskrysset på E18. Føreren som var alene på motorsykkelen da ulykken skjedde er hardt skadet.
Mannen i 30-årene ble stoppet på Håkanesveien i Tinn. Sjaføren er anmeldt og førerkort er beslaglagt.
Det brant i gresset langs E18. Brannen er nå slokket, og politiet undersøker årsaken til brannen.
En mann i 20-årene er fraktet til sykehus i ambulanse etter en trafikkulykke mellom en bil og en syklist i Holmestrand i Vestfold.Skadeomfanget til syklisten er ikke kjent.Bilføreren, også en mann i 20-årene, blir avhørt på stedet. (NTB)
Deltakere på en politifest et sted på Østlandet tidligere i år er under etterforskning av Spesialenheten for mulig misbruk av overmaktsforhold.? Det gjelder en sammenkomst eller en fest med blant annet mannlige politibetjenter og kvinnelige politistudenter, sier påtalefaglig etterforskningsleder Thomas Arntsen ved Spesialenheten for politisaker til Dagbladet.Han vil ikke si når eller hvor festen fant sted, annet enn at det skjedde innenfor Sørøst politidistrikts område, som omfatter Vestfold og Telemark, samt det geografiske området Buskerud.Det er flere enn én mistenkt i saken, og de mistenkes for misbruk av overmaktsforhold og anskaffelse av seksuell omgang ved å misbruke et overmaktsforhold.? Ingen av de mistenkte erkjenner straffskyld. Vi mener å ha et godt bilde av hva som har hendt, sier Arntsen. (NTB)
UP har hatt kontroll på Drangedalvegen i Porsgrunn i dag. Det blei gitt totalt seks forenkla førelegg for høg fart. Høgste farten blei målt til 45 km/t i 30 sona.
Nødetatene rykker ut etter melding om trafikkulykke på Bommestad i Larvik. To biler og seks personer skal være involvert.
En mann ble ikke alvorlig skadet da han kjørte inn i en putebil i en miljøtunnel på E18 i Tønsberg mellom Undrumsdal-krysset og Hemtunnelen. Det opplyser politiet. Han ble kjørt til sykehuset for sjekk.
Fylkeskommunen anbefaler folk som kan om å la bilen stå i området rundt Tønsberg i helgen. Årets Færderseilas er i gang, og det er ventet mange båter og mennesker til byen. Fra klokken 21.05 i kveld til 18.05 i morgen skal Kanalbrua i Tønsberg åpnes hver time. Det kan føre til kø på veiene, skriver fylkeskommunen på sine nettsider.
Ni bilførere fikk bøter etter en laserkontroll i Hogsnesbakken i Tønsberg. Høyeste målte hastighet var 57 kilometer i timen i 40-sonen.
Politiet har mistanke om at en varmepumpe kan være årsaken til brannen i Kalstad barnehage i forrige uke. Politioverbetjent Liv Berit Nesland sier at vitner har sett at det brant kraftig på veggen ved varmepumpa. Krimteknikere undersøker dette.
Bamble kommune lanserer nå krisepakke for å sikre legedekningen etter at syv av ti fastleger sa opp. Prislappen er på 4,48 millioner bare i år, skriver Telemarksavisa. Krisepakka inneholder blant annet to nye fastlegehjemler og penger til videre- og etterutdanning.
Nødetatene har rykket ut til en adresse i Notodden der en person skal ha blitt utsatt for vold med en skarp gjenstand.
Bilorganisasjonen NAF meiner regjeringa må kome raskt i gang med den lova kartlegginga av det faktiske etterslepet på fylkesvegane.Vestfold og Telemark er blant fylkeskommunane som brukte minst pengar på drift og vedlikehald av vegane i fjor. NAF meiner vegvedlikehald må prioriterast i dei komande statsbudsjetta.
Politiet er på veg til Rønningen ved Stathelle saman med brannvesenet. Diesellekkasjen er frå ei anleggsmaskin i strandområdet. Det blir nå jobba med å kontrollere lekkasjen med lensar i sjøen. Det skal vere snakk om cirka 300 liter diesel.
Det står nå 1-2 i kampen mellom Sandefjord og Bodø Glimt. Deyver Vega scoret for Sandefjord, mens Victor Boniface og Ulrik Saltnes har scoret for Bodø Glimt.
Politiet og brannvesenet har rykket ut til gressbrann ute av kontroll på Nordagutu. ? Det er foreløpig ikke spredningsfare til bygninger, men det brenner i nærheten av toglinja. Togtrafikken er foreløpig ikke påvirket, opplyser politiet.
Vestfold og Telemark fylkeskommune gjer 2 millionar kroner til turistbåtar i fylket. Åtte aktørar frå Færder fyr i sør til Mogen i Vinje i nord har fått tilskot.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.