Fredag, 29.09.2023 01:46 Uke: 39
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
En person knivstukket
ved Sem i Tønsberg

(I dag, kl 23:23)
Røykutvikling på norsk
ubåt

(I dag, kl 23:23)
Klassequizen: 9 av 12
poeng til Oppeid

(I dag, kl 23:12)
Raser etter dette
(I dag, kl 23:00)
Klassequizen: 9 poeng
til Oppeid

(I dag, kl 22:57)
Sjå Vestlandsrevyen
23.00

(I dag, kl 22:57)
Hardt ut mot SSB-notat
(I dag, kl 22:31)
Kjempesjokk da han
sjekket Teslaen

(I dag, kl 22:30)
Kolstad tapte mot
Zagreb

(I dag, kl 22:27)
Restauranten Under
sier opp alle ansatte

(I dag, kl 22:27)

Sistedistrikt
En person knivstukket
ved Sem i Tønsberg

(I går, kl 23:43)
Røykutvikling på norsk
ubåt

(I går, kl 23:43)
Klassequizen: 9 av 12
poeng til Oppeid

(I går, kl 23:43)
Rune Edvardsen (Ap)
fortsetter som
ordfø...

(I går, kl 23:43)
Sjå Vestlandsrevyen
23.00

(I går, kl 23:43)
Kolstad tapte mot
Zagreb

(I går, kl 22:43)
Restauranten Under
sier opp alle ansatte

(I går, kl 22:43)
Se Distriktsnyhetene
klokken 23.00

(I går, kl 22:43)
Hisotrisk mål under
kamp: ? Sykeste jeg
...

(I går, kl 22:43)
To biler har kollidert
(I går, kl 22:07)

Mest lest siste uke
270 søkere på
politistilling

(I dag, kl 12:48)
Ny ordfører i Frogn
kommune

(I dag, kl 11:47)
Nordlandssykehuset
Vesterålen tilbake i
...

(I dag, kl 12:48)
Forutså invasjonen: -
Slik ender krigen

(I dag, kl 20:53)
Putins krav: - Én
måned

(I går, kl 23:42)
Skjøt mot huset til
tidligere
gjengprofi...

(I dag, kl 09:10)
Slutter å eksistere
(I dag, kl 09:10)
Trafikkulykke i
Tønsberg

(I dag, kl 09:16)
Easee flytter til
Stavanger

(I dag, kl 09:38)
Holder
pressekonferanse om
dobbeltdrap

(I dag, kl 09:38)

Mest lest i dag
Knuste iPhone 15 Pro
Max med bare henden...

(25.09.2023, kl 15:31)
«Alle» Sony-systemer
skal være hacket

(26.09.2023, kl 16:26)
To gutter pågrepet -
mistenkt for voldte...

(24.09.2023, kl 13:27)
100 nye arbeidsplasser
(26.09.2023, kl 20:06)
Lastebil mot
motorsykkel: - Store
person...

(23.09.2023, kl 17:52)
Ruskjøring, ufine
gjester og urinering
-...

(24.09.2023, kl 08:53)
- Armenia begår en
stor tabbe

(25.09.2023, kl 16:15)
Venstre og Frp ber om
reglar for bruk av...

(22.09.2023, kl 09:56)
Enormtsynkehull på E6
(23.09.2023, kl 08:09)
Brutal beskjed i
lukket møte

(22.09.2023, kl 03:08)

Politiet og ambulanse er på stedet i Sandefjord etter at de noe før 05:00 fikk melding om en person som ble truet med kniv.Politiet skriver på Twitter at de er i kontakt med begge parter. En person undersøkes av ambulanse. Politiet har kontroll mistenkte. Det skal være en mann i 30-årene. De undersøker nå hva som har skjedd.
En kvinne ble fraktet til sykehus etter å ha blitt knivstukket på Notodden søndag kveld. Hendelsen skal ha funnet sted i sentrum.Politiet leter etter en mann som skal være i alderen 18?20 år.? Mannen har på seg en mørk genser og olabukse. Han har kort hår, skriver politiet på Twitter.Flere politienheter på stedet, inkludert politihelikopter.Politiet meldte om hendelsen klokken 22:09 på Twitter.
Easee-laderen har fått salgsforbud i Sverige. Det får konsekvenser for produsentene Norautron i Horten og Vänersborg i Sverige.
Innbyggere på Dørdal i Bamble er skeptiske til forslaget om å splitte E18 slik at halvparten av trafikken går på sørsida av Bakkevann og den andre halvparten i dagens trase på nordsida. Folk på Dørdal frykter at grenda blir rasert når E18 skal bygges ut, men Jarle Westgård mener at en splitting av veien heller ikke er noen god løsning.
En mann i 50-årene er bortvist etter å ha oppført seg aggressivt utenfor akuttmottaket ved sykehuset i Tønsberg.
NRK opplyser at det er problemer med DAB-signalene i Vestfold. Vi jobber for å løse dette.
Stor pågang av folk som har bruddskader har ført til kø på operasjonsbordene på Sykehuset i Vestfold.De mange bruddskadene kommer samtidig som sykehuset har fulle sengeposter på grunn av influensa, covid-19 og barn som er syke av RS-viruset.Sjef på den medisinske klinikken ved sykehuset, Jørn Jacobsen, sier at flere som har brukket armer eller bein, blir sendt hjem i påvente av operasjon.
Det er meldt uvær og sterk vind med nedbør og dårlig sikt på Haukelifjell utover kvelden.Ifølge Statens vegvesen skal uværet ta seg opp fra klokka 23.00 og avta i morgen tidlig.Det kan bli kolonnekjøring over fjellet.
Det har vore ein kollisjon mellom to bilar i sørgåande retning på E18 i Kragerø. Fem personar er involvert i trafikkulykka. Det er ein henger som hang på ein Tesla som har velta og det eine hjulet hamna inn i frontruta på bilen som køyrde bak. Dei involverte er tatt med i ambulanse for sjekk.
Mye regn de siste dagene har ført til flom i deler av Drangedal. Fylkesvei 3374 ved Brødsjøvannet er oversvømt og kan ifølge Vegtrafikksentralen bli stengt på kort varsel.
Rett over midnatt rykket politi og ambulanse ut til et serveringssted i Larvik, etter melding om en aggressiv gjest som hadde skadet seg selv. Mannen ble ivaretatt av helsevesenet med ukjent skadeomfang.
Politiet har vært på en ordensforstyrrelse på en privat adresse i Larvik sentrum. Truende adferd og krangling på stedet, opplyser patruljen. Ingen er skadet og partene fikk pålegg om å forholde seg rolig.
Trafikkulykken som ble meldt på Sannerholtveien i Ulefoss var falsk alarm, skriver Varden. Ifølge politiet var nødetatene i området og lette uten å finne noe.
En person blir undersøkt av helsepersonell etter et sammenstøt mellom to biler rett sør for Menstadbrua i Porsgrunn.
Låven som lørdag kveld brant i Sandefjord er totalskadd. Det er hverken meldt om skader på personer eller hester, opplyser politiet i Sør-Øst. Låven var under renovering da brannen startet.
To personer forsøkte å bryte seg inn i en klesforretning i Tønsberg i natt, men løp av gårde før politiet kom til stedet. Senere på natta varslet et vekterselskap om et innbrudd i en bedrift i sentrum. Politiet fikk kontroll på to gutter i tenårene, som også mistenkes for å ha vært involvert i innbruddsforsøket tidligere på natta.
Nødetatene i Sandefjord har rykket ut etter melding om et sammenstøt mellom en bil og en syklist i Frøyas vei. Politiet har foreløpig ikke oversikt over skadeomfanget, men opplyser at syklisten er våken.
Politiet har i morges fått melding om innbrudd i et hus på Barkåker i Tønsberg. Noen har stjålet en bil og bilnøkler. Politiet skal gjøre åstedsundersøkelse.
To personer har blitt knivstukket i Porsgrun av en ukjent gjerningsperson. De skadde er stukket i en arm og et bein og blir ivaretatt av helsepersonell på stedet, Politiet søker etter gjerningspersonen.
Nødetatene har fått melding om at to personer har gått seg fast ved Gaustatoppen. Det er sendt ut mannskaper for å hjelpe de to. Politiet har kontroll på hvor de to personene befinner seg.
Den nye fylkesdirektøren i Telemark, Ketil Reed Aasgaard, sier til NRK at han mener han får riktig lønn i den jobben han går inn i. Aasgaard får 1,5 millioner kroner i årslønn, gratis bolig i inntil ett år og 18 måneders etterlønn hvis han må gå ufrivillig. Den korte tida Telemark og Vestfold har vært slått sammen har det vært turbulent og flere toppsjefer har måttet gå. ? Man står på toppen og det kan skje ting. Jeg tenker at det er en slags forsikringspremie for å ta en sånn type stilling, sier den nye fylkesdirektøren.
Situasjonen med stadig stigende strømpriser er en utfordring, også får museene i fylket. Vestfoldmuseene har til nå brukt 650 000 kroner mer på strøm enn de har budsjettert med, ? I verste fall kan vi komme til å nå millionen i ekstra strømutgifter før året er omme. sier Lene Walle, direktør for Vestfoldmuseene, til Tønsbergs Blad.
Det er ventet store nedbørsmengder i starten av uka, melder Meteorologisk institutt. Det er meldt 40-60 mm på 24 timer i Vestfold og Telemark, og regnet vil først gi seg natt til onsdag.
Det er meldt om innbrudd i en bolig i Færder. Ifølge politiet skal flere gjenstander ha blitt stjålet, og tyveriet skal ha skjedd i løpet av dagen.
Kommunestyret i Horten vil bruke inntil 500.000 kroner på en støtteordning for lag og foreninger i kommunen som sliter på grunn av høye strømpriser. Pengene skal utelukkende brukes til å opprettholde eksisterende fritidsaktiviteter for barn og unge. Foreninger kan søke om inntil 40.000 kroner i støtte når den lokale støtteordningen er klar.
Torp Sandefjord lufthavn får ny rute til Italia neste sommer. Fra 26. juni til 13. august skal Widerøe fly til Firenze. Dessuten øker avgangene til Nice fra to ganger i uka til tre ganger i uka neste sommer.
Ein mann som jobbar i ei kyrkje ein stad i Telemark, er dømt til 60 dagars ubetinga fengsel for blotting.Det var i fjor sommar at mannen ved fleire høve køyrde naken rundt i ein bil og onanerte føre barn, heilt til han vart tatt på fersken av ein politipatrulje.Han er òg dømd til å betale 3000 kroner i sakskostnader, skriv TA.
I dag markeres verdens overdosedag i hele landet. Leder av Rus-team i Porsgrunn, Mikael Bøen, sier at dagen markeres for å minnes de som har gått bort, men også for å skape bevissthet rundt temaet. I fjor var det 241 dødelig overdoser i Norge.
Politiet er i området og leter etter ei lita jente som er savnet. Jenta er iført blå kjole med blomster, hun har lysebrunt/lyst hår til skuldrene. Politiet ønsker å bli varslet på tlf. 02800 hvis noen ser henne.
En sjåfør er kjørt til sykehus etter en utforkjøring på Vestveien på Tjøme. Politiet har ingen opplysninger om tilstanden til bilføreren og vet heller ikke årsaken til ulykken.
Norsk Hyttelag har kåra Tokke kommune til årets hyttekommune, fordi kommunen gjennom fleire år har vist at dei ønsker å vera ein attraktiv kommune for hyttefolket.Hyttelaget legg vekt på at kommunen også har valt å behandle hytteeigarar og innbyggarar i kommunen likt. Tokke kommune er einaste store hyttekommunen som makspris på straum for både hyttefolk og fastbuande.Tokke kommune har 1 264 heilårsbustader og 1 162 hytter. Dei siste åra har prisen Årets hyttekommune gått til Trysil (2019), Nesbyen (2020) og Asker (2021).
En mann i 40-årene er pågrepet for å ha truet en 20 år gammel mann med kniv på Gulset i Skien i natt. 20-åringen skal ikke ha blitt fysisk skadd, opplyser politiet. Før hendelsen skal det ha oppstått en uenighet mellom de to. Mennene kjenner hverandre, men er ikke i familie. Mannen i 40-årene sitter i arresten og skal avhøres.
Det brenner i en hytte i Bjønntjønnlia i Nissedal. Alle personene i hytta skal ha kommet seg ut, ifølge politiet. Meldinga om brannen kom like før klokka 10.15 personer er nå gjort rede for etter brannen. Det brenner kraftig i andreetasje og brannmanskap ber hyttenaboer lukke dører og vinduer.Det skal per nå ikke være spredningsfare.
En person er fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik kommune. Det er trolig snakk om alvorlig personskade, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt.
Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet.
Politiet er på plass i krysset Kometveien/Ringveien i Sandefjord. Det er ein lastebil som har køyrt inn i sida på bussen som kom køyrande på Ringveien. Det var ingen passasjerar i bussen. Ingen av sjåførane er skadd.
Hedda Hynne frå Skien og Henrik Flåtnes frå Tønsberg er tatt ut til årets EM i friidrett. Hynne skal gå 800 meter, medan Flåtnes deltar i lengdekonkurransen. Abdullahi Dahir Rabi, som går for sandefjordklubben Runar, er tatt ut som heimeverande reserve til dei 10.000 meter for menn. Meisterskapen blir arrangert i den tyske byen München frå 15. til 21. august.
Rafnes industriområde på Herre i Bamble melder om fakling og sot frå området. Politiet melder at alt er under kontroll, men det vil vare nokon timar.
Nødetatene er på vei til et sammenstøt mellom motorsykkel og rådyr. Det er trolig ikke personskade, melder politiet på Twitter.
Båtrampa i Ollebukta i Tønsberg er stengt etter at en gummijolle tippet rundt da den skulle settes på sjøen. Brannvesenet har satt ut lenser rundt båten etter at det rant ut olje fra båtmotoren. Brannmester Svein Erik Andersen sier rampa blir åpnet i morgen når lensene har fått tatt opp det som er sluppet ut fra båtmotoren.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.