Fredag, 20.05.2022 05:44 Uke: 20
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Trenger ikke plast i
hage

(I dag, kl 05:33)
Dømt til fengsel
(I dag, kl 05:33)
Arendal krever Staten
for 100 millioner

(I dag, kl 05:33)
Setter ekstra
beredskap for
skogbrannhel...

(I dag, kl 05:23)
Kjørte på elg
(I dag, kl 05:23)
Prøvde å ta seg inn i
bolig

(I dag, kl 05:23)
Stoppa ikke fra
politiet

(I dag, kl 05:23)
Avslutta fest
(I dag, kl 05:23)
Brann i søppeldunk
(I dag, kl 05:23)
Ungdommer knuste ruter
(I dag, kl 05:13)

Sistedistrikt
Erkjenner
Fornebu-nederlag

(I dag, kl 05:36)
Dømt til fengsel
(I dag, kl 05:36)
Setter ekstra
beredskap for
skogbrannhel...

(I dag, kl 05:26)
Stoppa ikke fra
politiet

(I dag, kl 05:26)
Avslutta fest
(I dag, kl 05:26)
Arendal krever Staten
for 100 millioner

(I dag, kl 05:26)
Ungdommer knuste ruter
(I dag, kl 05:16)
Kjørte på elg
(I dag, kl 05:16)
Prøvde å ta seg inn i
bolig

(I dag, kl 05:16)
Brann i søppeldunk
(I dag, kl 05:16)

Mest lest siste uke
Gutt (13) omkom i
skrekkulykke

(I går, kl 07:58)
Uskyldig fengslet for
drap i 18 år

(I går, kl 07:58)
Politihøgskolen i Oslo
får 80 nye studie...

(I går, kl 17:13)
Har «barnas dag» blitt
en dag for flatfy...

(I går, kl 17:13)
Sjåfør frifunnet etter
barnehage-påkjørs...

(I går, kl 17:23)
Middels åpning for
Viktor Hovland i
PGA-...

(I går, kl 21:43)
Kvinne skadet etter
påkjørsel

(I går, kl 22:03)
Bekymret for mulig
mutasjon

(I går, kl 22:05)
Trafikkulykke ved
Jaren

(I går, kl 22:13)
EBU: «Uvanlig»
stemmegivning under
Eurov...

(I går, kl 22:33)

Mest lest i dag
Olena (22) om
skjebnetimene: -
Pulsen ra...

(14.05.2022, kl 20:07)
Alvorlig trafikkulykke
i Voss: Seks pers...

(15.05.2022, kl 10:45)
12-åringer ute i natt
(15.05.2022, kl 08:33)
Anmeldelse og
førerkortbeslag

(16.05.2022, kl 14:34)
Nekter skyld for
masseskyting: -
Ondskap

(15.05.2022, kl 02:45)
Ønskes velkommen til
kongen for å snakke...

(15.05.2022, kl 22:23)
Vann, men må vente på
tittelen

(15.05.2022, kl 22:53)
Kronprinsparet helste
på barnetoget

(17.05.2022, kl 09:03)
DAGENS RETT: Denne
kyllinggryten kommer
...

(14.05.2022, kl 00:12)
Sverige slo Tsjekkia i
VM

(15.05.2022, kl 22:13)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Bilorganisasjonen NAF meiner regjeringa må kome raskt i gang med den lova kartlegginga av det faktiske etterslepet på fylkesvegane.Vestfold og Telemark er blant fylkeskommunane som brukte minst pengar på drift og vedlikehald av vegane i fjor. NAF meiner vegvedlikehald må prioriterast i dei komande statsbudsjetta.
Politiet er på veg til Rønningen ved Stathelle saman med brannvesenet. Diesellekkasjen er frå ei anleggsmaskin i strandområdet. Det blir nå jobba med å kontrollere lekkasjen med lensar i sjøen. Det skal vere snakk om cirka 300 liter diesel.
Det står nå 1-2 i kampen mellom Sandefjord og Bodø Glimt. Deyver Vega scoret for Sandefjord, mens Victor Boniface og Ulrik Saltnes har scoret for Bodø Glimt.
Politiet og brannvesenet har rykket ut til gressbrann ute av kontroll på Nordagutu. ? Det er foreløpig ikke spredningsfare til bygninger, men det brenner i nærheten av toglinja. Togtrafikken er foreløpig ikke påvirket, opplyser politiet.
Vestfold og Telemark fylkeskommune gjer 2 millionar kroner til turistbåtar i fylket. Åtte aktørar frå Færder fyr i sør til Mogen i Vinje i nord har fått tilskot.
800 medlemar av Fellesforbundet i Telemark kan bli tekne ut i streik, om ikkje partane i frontfaget blir einige i lønnsoppgjeret i dag. Erik Hørsrud som er dagleg leiar i Fellesforbundet avdeling 39 i Telemark seier at årets oppgjer blir eit av dei vanskelegaste.
Politiet stanset en bilist ved Langangen på E18 lørdag ettermiddag. Hun kjørte da i 128 kilometer i timen, til tross for at fartsgrensen er 110 på stedet. Førerkortet hennes ble beslaglagt på stedet.
Ein motorsykkel har sklidd på isen i Krokemoveien i Sandefjord. Føraren er vaken, men har smerter i eitt kne. Ein person er involvert i hendinga.
Brannvesenet har kontroll på brannen i en bil i Fossveien i Holmestrand. Det skal ha oppstått røykutvikling under kjøring, så bilfører stoppet. Deretter ble det overtenning i bilen. Nå holder brannvesenet på med etterslukking. Ingen personer er skadet.
En mann i 70-årene er fratatt førerkortet etter en trafikkulykke i Larvik. Ifølge politiet kjørte mannen på rødt lys og kolliderte med en annen bil. Det er ikke meldt om skadde i ulykken.
Nødetatene rykker ut til en sykkelbutikk i Storgata i Porsgrunn etter melding om innbrudd lørdag morgen. Det er knust en rute og stjålet en elsykkel fra stedet. Politiet har avhørt et vitne, og sikret spor fra stedet.
To personer er evakuert etter brannen i Larvik, som har vært i en kjellerleilighet. Brannvesenets røykdykkere gjennomsøker nå bygningen.
Det er per nå ukjent årsak til røykutviklingen i omsorgsboligen i Svarstad. Ingen skal ha fått i seg røyk, men den ene leiligheten har så mye røykskader at den per nå er ubeboelig. Brannvesenet driver fortsatt med utlufting. Politiet er ferdig på stedet.
Ti sjåfører fikk forenklet forelegg etter en laserkontroll ved Årnes på Gvarv. Høyeste hastighet som ble målt var 81 km/t i 60-sonen, melder politiet på Twitter.
Tre personer er arrestert på en bensinstasjon på Brokelandsheia med en bil som var stjålet fra Skien lørdag formiddag. Det var bileieren som klarte å spore bilen og tipse politiet om hvor den var.
Det er blitt færre som ønsker ei oppsplitting av Vestfold og Telemark, men framleis er det klart fleirtal. Det er no 65 prosent som vil dele fylket. I desember var det 70 prosent.Det viser ei spørjeundersøking som er gjort av Sentio for NRK og Amedia. Over 2000 har svart i undersøkinga. Det er også færre som meiner det er verd pengane. Men framleis er det 50 prosent som vil bruke pengar på å dele fylket.Det er også små forskjellar mellom alder og kjønn, om du bur i bygd eller by når det gjeld standpunkt om deling. 70 prosent av dei unge under 30 vil behalde ein fylkeskommune som forvaltingsorgan. Mens eit fleirtal blant dei over 50 år vil fjerne fylkeskommunen heilt.
Det siste døgnet er det registrert 542 koronasmitta i Telemark. Porsgrunn har flest koronasmitta med 230 personar. I Skien er det 93 personar, Bamble har 49, Nome har 44 og Tinn 42 koronasmitta det siste døgnet. Fem kommunar i Telemark har ikkje registrert koronasmitta det siste døgnet.
Politiet har fått 11 meldinger om trær som har blåst over veier i Buskerud, Vestfold og Telemark i natt. En mann ble kjørt til sykehus etter å ha kjørt inn i et tre som lå over Vikveien på Nykirke i Horten i morges. Mannen satt delvis fastklemt, ifølge politiet.
Tønsberg-ordfører Anne Rygh Pedersen (Ap) vil vente med å ta stilling til om også Statsforvalteren i Vestfold og Telemark bør splittes opp. Ordfører Hedda Foss Five (Ap) Skien krever å få tilbake en egen statsforvalter i Telemark dersom fylket deles opp igjen. Pedersen ønsker ikke debatt om statsforvalteren før det er endelig avklart om fylket splittes eller ikke.
En mann i 20-åra er anmeldt av politiet etter å ha kjørt bil mens han var ruset. Mannen ble stoppet i en trafikkontroll i Horten. Han fikk også førerkortet beslaglagt.
En mann i 50-årene fra Nannestad er anmeldt av politiet etter at han ble stoppet i Sandbuktveien i Sande. Mannen ble stoppet fordi han kjørte i 70 kilometer i timen i 60-sonen. Ifølge politiet nektet han å si hvem han var, nektet å godta en bot og ville heller ikke la seg avhøre.
Mannen fra Larvik må sone 75 dager i fengsel for fyllekjøring. Han ble sist tatt da han prøvde å kjøre fra politiet i Larvik natt til første nyttårsdag 2021. Han har fått 10 000 kroner i bot og må vente i fire år før han kan ta førerkortet på nytt.
Det var kun noe røykutvikling på Kiwibutikken i Gaupestien i Horten. Årsaken til det er ikke kjent. Politiet har avsluttet på stedet.
Det er nesten 100 flere smittede enn dagen før. Flest tilfeller har Larvik og Sandefjord med 77 smittede i hver av kommunene. Færrest tilfeller har Holmestrand og Horten med 25 tilfeller i hver av kommunene, ifølge tall fra Folkehelseinstituttet.
Idrettsutøvere fra Vestfold og Telemark er nominert til årets idrettsgalla. Det er skytteren Jeanette Hegg Duestad fra Ramnes (årets kvinnelige idrettsutøver) roeren Kjetil Borch fra Horten (årets mannlige idrettsutøver) og Helene Næss og Marie Rønningen fra Nøtterøy (årets lag). Alle deltok i OL i Tokyo. Idrettsgallaen arrangeres i Oslo Spektrum og vises direkte på NRK 1 lørdag 8. januar.
E18 ved Kopstad i Horten stengt i sørgående retning etter en trafikkulykke torsdag kveld, melder Vegtrafikksentralen sør på Twitter.Ingen personer skadet, men store matrielle skader skriver politiet i Sør-Øst. Veien er delvis åpen.Det meldes om tett tåke og mye kø på stedet.
En mann i 30-åra ble pågrepet i natt, etter at det begynte å brenne i et hus i Kragerø. Mannen sitter nå i arresten i Skien og skal avhøres i dag, skriver Varden. Øystein Skottmyr i politiet sier at det foreløpig er for tidlig å si noe om hvorfor mannen er pågrepet, men han er siktet i forbindelse med boligbrannen natt til torsdag. En tomannsbolig i Sannidalsveien i Kragerø er totalskadet etter at det brøt ut brann sent i går kveld.
Mange tar turen ut på isen i juleferien, for eksempel for å gå på skøyter, ski eller for å pilke. Politiet ber folk om å vise varsomhet. ? Det er fare forbundet med å bevege seg på islagte vann, skriver Øst politidistrikt på Twitter 1. juledag. (NTB)
Nødetatene rykker ut til en husbrann i Vinje.
En mann i 50-årene er pågrepet på en privatadresse i Sande etter melding om vold. Mannen er siktet for vold mot ekskjæresten og skal ha utført skadeverk på adressen.
Flertallet i Vestfold og Telemark fylkesting sa onsdag med klart flertall nei til folkeavstemning om deling av det nye fylket. Forslaget fra Sp og Rødt om folkeavstemning falt 20 mot 40 stemmer. Det store flertallet samla seg derfor om innstillinga som sa nei til folkeavstemning. Det er nå 23 kommuner som skal få si sin mening om deling av fylket.
Tilsette ved fleire helseinstitusjonar i Skien har fått påvist koronasmitte. Sju kommunale helsetilbod har registrert smitte hos ein tilsett eller tenestemottakar. Totalt dreier det seg om åtte smitta personar. Skien kommune understrekar at fleire av smittetilfella er påvist med hurtigtest.
Horten er no på risikonivå to og har stigande smitte. Det blei registrert 150 koronatilfelle i veke 49. Kommunen ventar at omikron-varianten vil bli svært vanleg i løpet av kort tid. Smitte i eigen husstand og i sosiale samkomer er den vanlege smittevegen dei to siste vekene, ifølgje kommunen.
Aktor Elisabeth Harbo-Lervik i Økokrim vurderer å anke dommen i Agder lagmannsrett til Høgsterett etter at arkitekt Rune Breili og tidlegare byggesaksleiar i Tjøme kommune, Harald Svendsen er frifunne for korrupsjon.
Det er registrert 10 innlagde med koronavirus på Sjukehuset i Vestfold og 14 på Sjukehuset Telemark i dag. Det viser tal frå Folkehelseinstituttet.
Ingen personer ble skadet i en utforkjøring på Østbygdaveien i Sande i morges. Ifølge politiet har bilen sklidd i en sving og opplyser at det er svært glatt på stedet. En bilberger skal hente bilen.
Hvis de høye strømutgiftene fortsetter, kan begravelser i Holmestrand begrenses til noen kirker, sier kirkeverge Øivind Eismann. Han sier at det koster mye mer å varme opp alle de 10 stedene kommunen kan ha begravelsesseremoni, framfor 3-4 steder.
Brannvesenet i Holmestrand er i Sundbyfoss for kontroll etter ett branntilfelle ute på en veranda i Askeliveien.
Det er registrert totalt 192 personer med covid-19 i Vestfold det siste døgnet. 63 personer har testa positivt i Tønsberg, 49 i Sandefjord, 40 i Færder og 31 personer i Larvik. Det er også registrert enkelttilfeller i Holmestrand og Horten.
En mann i 40-åra er mistenkt for å ha stjålet en bil i Storgata på Notodden i ettermiddag. Han var ikke edru og hadde heller ikke førerkort, melder politiet. Tidligere på dagen skal han ha oppført seg skremmende i kinosalen i byen.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.