Tirsdag, 20.10.2020 10:09 Uke: 43
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Følg fremleggelsen av
bybudsjettet direk...

(I dag, kl 10:03)
Is i veibanen gir
busskaos(pluss)

(I dag, kl 10:01)
Sju nye
koronatilfeller i
Trondheim

(I dag, kl 10:01)
Sju nye smittet i
Trondheim

(I dag, kl 10:01)
Ti poeng til Lyngdal
(I dag, kl 10:01)
Demonstrasjon mot
asyl-nedlegging

(I dag, kl 10:01)
Bil har kollidert med
buss

(I dag, kl 10:01)
Bil mot liten lastebil
på Os

(I dag, kl 10:01)
Thorsteinsen Toft på
landslaget

(I dag, kl 10:01)
PlayStation 5-viften
kan oppdateres og o...

(I dag, kl 10:01)

Sistedistrikt
Styrker «merkevaren
Lofoten» ? utpekt
ti...

(I dag, kl 10:03)
Leddbuss Blystadlia
(I dag, kl 10:03)
Brann i bolighus i
Målselv - beboer
sluk...

(I dag, kl 10:03)
Geolog skal sjekke
rasstedet

(I dag, kl 10:03)
Forurensning kjenner
ingen landegrenser

(I dag, kl 10:03)
Kirkebøker er ei
skattkiste

(I dag, kl 10:03)
Surdeigbrød
(I dag, kl 10:03)
Nå går Vipps i strupen
på Telenor og Tel...

(I dag, kl 10:03)
Buss og personbil har
krasja i Hafslo

(I dag, kl 10:03)
Glatte veier ? men to
av 10 skifter fakt...

(I dag, kl 10:03)

Mest lest siste uke
Leeds gikk på
hjemmesmell

(I går, kl 23:12)
Heldig Wolves-mål
senket Leeds

(I går, kl 23:11)
Nærmer seg Rosenborg:
? Vi får se hva so...

(I går, kl 23:22)
Leeds snublet ? tapte
etter sur baklengs

(I går, kl 23:32)
Frikjent for voldtekt
av svigermor

(I går, kl 16:21)
Dårlig skadenytt for
Solskjær

(I går, kl 20:11)
Nulltoleranse for
rasisme i norsk
fotbal...

(I går, kl 20:22)
Nærmer seg Rosenborg:
- Vi får se hva so...

(I går, kl 23:21)
Leeds snublet ? tapte
på selvmål

(I går, kl 23:52)
Fjerner Sudan fra
terrorliste

(I dag, kl 00:11)

Mest lest i dag
- Har gått rykter
(15.10.2020, kl 07:52)
FBI etterforsker
observasjon

(15.10.2020, kl 23:42)
Refses: - Motbydelig
(16.10.2020, kl 11:22)
Dette skal bli Europas
billigste elbil

(15.10.2020, kl 23:11)
Gran kan bli utryddet
flere steder

(15.10.2020, kl 22:01)
? Biden vant kvelden
(16.10.2020, kl 08:21)
Italia med ny dyster
coronarekord fredag...

(16.10.2020, kl 19:11)
Löfven: Sverige vil
ikke nøle med
corona...

(15.10.2020, kl 13:01)
Maratonstjerne
utestengt for doping:
? K...

(15.10.2020, kl 20:11)
Jakob og Filip
Ingebrigtsen løper
gatelø...

(16.10.2020, kl 19:41)

Været i dag
Kraftig regnOslo
3 °C , 4 m/s NØ.
Kraftig regnBergen
8 °C , 10 m/s SØ.
Kraftig regnStavanger
9 °C , 4 m/s SSØ.
Delvis skyetTrondheim
0 °C , 1 m/s ØSØ.
KlarværTrømsø
-3 °C , 1 m/s ØSØ.
Kraftig regnKristiansand
6 °C , 3 m/s NNØ.
SkyetBodø
2 °C , 5 m/s ØSØ.
RegnHalden
6 °C , 4 m/s SSØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Astrid Strandbu (51) blir Kristian Høydals midlertidige erstatter, men avviser at hun vil ta jobben permanent.
OM FOTBALL: Ole Gunnar Solskjær fikk noen dagers pause fra kritikken, men skal ikke gjøre mange feil før det igjen brenner i alle vegger på Old Trafford.
Statens vegvesen rykket ut og stoppet en lastebil på riksveg 4 på Roa i går kveld. Et av dekkene på bilen hadde eksplodert og bilen hadde mer enn 3600 kilo for tung last. Det førte til et gebyr på 13 700 kroner, melder Statens vegvesen.
(Leeds ? Wolverhampton 0?1) De kunne avansert til tredjeplassen i Premier League. På bedre målforskjell enn Liverpool. Men så brukte Kalvin Phillips hodet ? feil vei.
(Leeds ? Wolverhampton 0?1) De kunne avansert til tredjeplassen i Premier League. På bedre målforskjell enn Liverpool. Men så brukte Kalvin Phillips hodet ? feil vei.
Mandag kveld fikk Jonathan Augustinsson (24) en rekke spørsmål om RBK. - Det er ikke noe åpent vindu nå, sier han.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Heldig Wolves-mål senket Leeds.
Kalvin Phillips var uheldig og styrte ballen i eget mål da Wolverhampton fikk med seg tre poeng fra Elland Road.Wolves-spiss Raul Jimenez gjorde et strålende forarbeid, men skuddet hans var svakt før den engelske landslagsspilleren styrte ballen mot eget mål forbi en utspilt keeper.
en franske håndballgiganten Nikola Karabatic må belage seg på et langt skadefravær. Han har pådratt seg en alvorlig korsbåndskade.Det melder 36-åringens klubb, Paris Saint-Germain, i en uttalelse på egne nettsider mandag.Der fremgår det at Karabatic ble skadd i seriekampen mot Ivry i helgen. Det fre...
Tidligere landslagsspiss Marcus Pedersen (30) har en drøy uke igjen av soningen for promillekjøring. Saken har vært en vekker for HamKam-angriperen, som fortsatt har store ambisjoner som fotballspiller.
Et medlem av fotballklubben Starts fanklubb ble mandag ekskludert på ubestemt tid som følge av at vedkommende hadde ytret seg rasistisk, melder NRK.
Fredrik Ulvestad scoret det første målet da Djurgården snudde 0-2 til 3-2-seier mot Jo Inge Berget og Malmö i svensk fotball mandag.
Med to avslutninger i tverrliggeren var Chris Wood nærmest scoring da Burnley og West Bromwich spilte 0?0 i Premier League mandag.Oppgjøret på The Hawthornes endte målløst, men det ble skapt nok sjanser til at begge lag kunne sprukket nullen.Karlan Grant trodde han hadde sendt hjemmelaget i ledelsen...
I løpet av kort tid har vi hatt to rasismeepisoder i norsk fotball. Det er to for mange. Spørsmålet er ikke om rasisme finnes, men hva vi kan gjøre for å bekjempe den.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Manchester United-kaptein Harry Maguire er skadd og spiller ikke tirsdagens mesterligaåpning mot Paris Saint-Germain i Frankrike.Det bekreftet manager Ole Gunnar Solskjær da han møtte pressen mandag kveld. Maguire har pådratt seg en skade.? Ja, det stemmer. Vi har mistet et par spillere. (Eric) Bail...
Kenneth Mikkelsen jobbet med tre Brann-trenere. Før han måtte slutte, var han gjennom en prosess som sjokkerte ham.
Fotballforbundets ekspert på området, Henrik Lunde, mener rasisme blir tatt på største alvor ? men at det trolig er store mørketall.
? Vi er litt svekket, sier Ole Gunnar Solskjær før gigantoppgjøret.
Bjarte Myrhol er tatt med i landslagstroppen til EM-kvalikkampene mot Latvia og Italia i begynnelsen av november, til tross for at han er skadet til over nyttår.Landslagssjef Christian Berge sier til TV 2 at han ønsker å ha sin kaptein nær laget, selv om han ikke kan spille.? Jeg ønsker å ha Bjarte ...
En av Alexander Sørloths lagkamerater i RB Leipzig er blant midtstopperne som kan erstatte langtidsskadede Virgil van Dijk i Liverpool, mener fotballeksperter.
KOMMENTAR: I flere tiår framover kommer 2020-utgaven av AaFK til å fremstå som et skrekkeksempel på hvor galt det kan gå, skriver Kristian Stenerud, sportsleder i Sunnmørsposten.
Vigør mener det nye kunstgresset på Hellemyr er helsefarlig, og klubben frykter store konsekvenser om det blir liggende. Nå har de flyttet alle gjenværende kamper denne sesongen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Paris Saint-Germain må klare seg uten en håndfull spillere i tirsdagens mesterligaduell mot Manchester United. Det ble klart da trener Thomas Tuchel mandag møtte pressen foran det som er lagets åpningskamp i mesterligaen.På pressekonferansen opplyste tyskeren blant annet at måltyven Mauro Icardi er ...
Aslak Paulsen blir generalsekretær i Norges Tennisforbund på permanent basis. Han ble ansatt i jobben mandag. Det opplyser styret i Norges Tennisforbund i en pressemelding.Paulsen har siden april vært konstituert generalsekretær. Han kom inn da Alexander Kjær gikk av som følge av en personalsak.I ti...
Marcelo Bielsa (65) er ikke som fotballmanagere flest. Han gjør ting på sin måte. Nå ber han om unnskyldning til Barry Douglas (31) for at han ikke har fått det beste ut av spilleren.
Emma Stølen Godø og Sara Kanutte Fornes havnet i begivenhetenes rike i helga.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Den franske sykkelverdensmesteren Julian Alaphilippe ble mandag operert for bruddene han pådro seg i søndagens velt under Flandern rundt.Alaphilippe satt i det avgjørende bruddet sammen med nederlandske Mathieu van der Poel og belgieren Wout Van Aert da han krasjet med en dommermotorsykkel og gikk h...
Norsk fotball er rystet etter to rasismehendelser på kort tid. Nå tar de et nytt krafttak for å bli kvitt et gammelt problem.
Wales stenger utesteder og butikker for å bekjempe spredningen av koronaviruset, men EM-kvalifiseringskampen mot Norge 27. oktober påvirkes ikke.Mandag kunngjorde myndighetene i Wales at det innføres en såkalt «branngatenedstenging» for å intensivere kampen mot viruset. Det innebærer at alle utested...
Wayne Rooney har testet negativt på koronaviruset, men er ikke blid for at han må i karantene og selvisolering.Årsaken er at han hadde besøk av en kamerat som hadde blitt instruert til å teste seg og som senere testet positivt på koronaviruset.Vennen til Rooney kom på besøk for å gi ham en klokke fo...
Frisk Asker-spilleren Mats Hildisch (18) pådro seg en permanent ryggmargsskade etter å ha kollidert med målburet i en U21-kamp i ishockey lørdag.
Wayne Rooney har testet negativt på koronaviruset, men er ikke blid for at han må i karantene og selvisolering.
Wayne Rooney har testet negativt på koronaviruset, men er ikke blid for at han må i karantene og selvisolering.
Fire små minutter var alt Morten Thorsby (24) fikk spille av skjebnekampen mot Serbia. I helgen viste han hvordan man effektivt stopper Sergej Milinkovic-Savic (25).
Fem Tertnes-spillere har testet positivt på korona. Sist ut er Kaja Haugseng.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.