Fredag, 22.06.2018 05:21 Uke: 25
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Slik velger du
fritidsbåt

(I dag, kl 05:21)
Nye nasjonalmuseet:
Her er glassene de
k...

(I dag, kl 05:21)
24 vannverk undersøkt:
Forsvinnende lite...

(I dag, kl 05:21)
Oslo mangler jordmødre
(I dag, kl 05:21)
Gullsmedran med bil
(I dag, kl 05:21)
Satt i arrest etter
utagering

(I dag, kl 05:21)
Fire mista lappen
(I dag, kl 05:21)
ANNONSE: Nei, denne
akselkoblingen er
ik...

(I dag, kl 05:11)
To mista førarkortet
(I dag, kl 05:11)
Delstater saksøker
USAs regjering for
mi...

(I dag, kl 05:10)

Sistedistrikt
Veit det kjem ned
stein, men
prioriterer...

(I dag, kl 05:11)
Stoppet uten førerkort
- ble arrestert o...

(I dag, kl 05:11)
To mista førarkortet
(I dag, kl 05:11)
Slipper å regulere til
bolig

(I dag, kl 05:01)
Benjamin glad han
hadde sykkelhjelm da
u...

(I dag, kl 05:01)
Her er dagens
jubilanter

(I dag, kl 05:01)
Holmestrand Bys Vels
høringsuttalelse:? ...

(I dag, kl 01:12)
To nye løp i helga
(I dag, kl 00:51)
USAs førstedame
besøkte Mexico-grensen
-...

(I dag, kl 00:51)
Bilder: Disse var på
Tons of Rock torsda...

(I dag, kl 00:42)

Mest lest siste uke
Dritvær truer
festival- og
konserthelga

(I går, kl 19:51)
USAs førstedame
besøkte Mexico-grensen
-...

(I dag, kl 00:50)
Hjelp, jeg må bruke
Raspberry Pi

(I går, kl 06:11)
«Hereditary» er
uhyggelig og kompleks

(I går, kl 11:21)
Derfor gikk Hareide
rett til dommeren

(I går, kl 17:11)
Mattis fornøyd med
Tysklands NATO-bidrag

(I går, kl 06:00)
Tusenvis demonstrerte
mot Romanias regje...

(I går, kl 06:11)
Regjeringen skjerper
reglene for glattce...

(I går, kl 06:11)
Nå kommer banneordboka
(I går, kl 09:20)
Breiviks klagesak
avvist i Strasbourg

(I går, kl 10:20)

Mest lest i dag
Åge Aleksandersen falt
av scenen under k...

(17.06.2018, kl 08:51)
I denne byen blir
nordmenn robbet

(20.06.2018, kl 09:01)
Bilfører tok med seg
påkjørt syklist

(20.06.2018, kl 23:41)
Noen bør faktisk unngå
å drikke kaffe

(15.06.2018, kl 08:11)
Trump hardt ut mot
fengsling av
tidliger...

(16.06.2018, kl 00:11)
Udir fant regelbrudd
ved flere friskoler

(20.06.2018, kl 23:41)
Barry Manilow: ? Kan
ikke tro at dette s...

(15.06.2018, kl 11:21)
Ber Stortinget stanse
ny offentlig pensj...

(18.06.2018, kl 17:21)
Reagerer mot
Klaveness-hets: ?
Skittent ...

(18.06.2018, kl 17:21)
Sommeren kommer
tilbake til helgen

(20.06.2018, kl 10:21)

Været i dag
Delvis skyetOslo
11 °C , 0 m/s V.
Delvis skyetBergen
8 °C , 3 m/s NNV.
LettskyetStavanger
9 °C , 5 m/s NNV.
RegnTrondheim
9 °C , 7 m/s NV.
SkyetTrømsø
7 °C , 1 m/s NØ.
KlarværKristiansand
11 °C , 4 m/s NV.
Delvis skyetBodø
8 °C , 0 m/s NØ.
KlarværHalden
10 °C , 3 m/s NNV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Willy Cabarello gjør en av VM-historiens største keepertabber, Argentina er komisk dårlige i forsvar og Lionel Messi får kjeft for at han ikke gjør som han vil.
NIZHNY NOVGOROD (VG) (Argentina-Kroatia 0?3) Lionel Messi (30) var blek, keeper Willy Caballero (36) tabbet seg ut - og nå er gullkandidat Argentina hodestups vei ut av VM.
Willy Cabarello gjør en av VM-historiens største keepertabber, Argentina er komisk dårlige i forsvar og Lionel Messi får kjeft for at han ikke gjør som han vil.
NIZHNY NOVGOROD (VG) (Argentina-Kroatia 0?3) Lionel Messi (30) var blek, keeper Willy Caballero (36) tabbet seg ut - og nå er gullkandidat Argentina på vei ut av VM.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ante Rebic utnyttet en keepertabbe da Kroatia tok seg videre fra gruppespillet med 3-0-seier over Argentina. Lionel Messi og co. er i skikkelig VM-trøbbel.
Edvald Boasson Hagen fikk hard motstand under temporittet i sykkel-NM. Med fem kilometer igjen ledet 31-åringen med kun ni sekunder på 19 år gamle Andreas Leknessund som ble nummer to. Kristoffer Skjerping tok bronsen.
Edvald Boasson Hagen fikk hard motstand under temporittet i sykkel-NM. Med fem kilometer igjen ledet 31-åringen med kun ni sekunder på 19 år gamle Andreas Leknessund som ble nummer to. Kristoffer Skjerping tok bronsen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Skiforbundets markedssjef Espen Bjervig er ikke enig med Johannes Høsflot Klæbos advokat Pål Kleven i at de feiltolker Norges Idrettsforbunds lov.
(Frankrike ? Peru 1?0) Takket være den franske fotballprinsen Kylian Mbappé (19) er Danmark bare ett poeng unna åttedelsfinale i VM.
Hoffenheims trener Julian Nagelsmann har vært svært ettertraktet. Etter neste sesong forlater han Hoffenheim til fordel for RB Leipzig, melder klubben i en pressemelding.Han har skrevet en treårskontrakt, og blir i Leipzig til 2023.
Det tradisjonsrike Dakar-rallyet kan bli avlyst på grunn av pengemangel, men myndighetene i Peru prøver i det lengste å berge det.? Vi vil gjøre alt som er mulig for at Dakar-rallyet blir gjennomført, sier statsminister Cesar Villanueva.
Andrew Nabbout spiller neppe mer for Australia etter skulderskaden han pådro seg i torsdagens kamp mot Danmark, melder NTB. ? Det ser ut til at han har pådratt seg en alvorlig skulderskade. Jeg tror VM er over for hans del, sier Australias landslagssjef Bert van Marwijk.
Etter det mislykkede forsøket på EM-kravet på 5000-meter i Stockholm, vurderte Filip Ingebrigtsen å droppe distansen under EM i Berlin. Ifølge trenerpappa Gjert har Filip nå bestemt seg for å gjøre et nytt forsøk på kravet. ? Men vi vet fortsatt ikke når og hvor, sier Gjert Ingebrigtsen til NRK.
SAMARA (VG) (Danmark-Australia 1?1) Åge Hareide (64) strenet rett til den spanske dommeren etter kampslutt. Han reagerte på at Danmark-innbytter Andreas Cornelius ble revet ned i feltet - uten å få noe.
Lionel Messi (30) er preget av kritikken mot spillet hans på landslaget, hevder hans egen mor.
Etter å ha fått nok en straffe imot seg i VM, mener Danmarks landslagssjef Åge Hareide at VAR ødelegger litt av sjarmen i fotball.Danskene spilte 1-1 mot Australia tidligere i dag, og overfor dansk TV etter kampen var Hareide tydelig på at fotball ikke blir helt det samme hvis alt blir for eksakt.
Emre Can er i ettermiddag klar for italienske Juventus.Den tyske midtbanespilleren kommer gratis etter at kontrakten hans med Liverpool gikk ut etter denne sesongen.
Emre Cans tid i Liverpool er offisielt over. Midtbanespilleren har skrevet under en fireårskontrakt med den italienske storklubben Juventus. Den tyske 24-åringen gjennomførte den obligatoriske legesjekken i Torino tidligere i dag.
Et kanontreff av Christian Eriksen og en omdiskutert VAR-straffe sørget for 1-1 i VM-oppgjøret mellom Danmark og Australia.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
SAMARA/OSLO (VG) (Danmark-Australia 1?1) Åge Hareide (64) sa tirsdag at det er like før han setter fotlenke på Yussuf Poulsen så han ikke lager mer plunder i eget felt. Torsdag var Leipzig-spilleren igjen skyld i VAR-straffe imot - og Australia utlignet til 1?1.
SAMARA (VG) (Danmark-Australia 1?1) Åge Hareide (64) sa tirsdag at det er like før han setter fotlenke på Yussuf Poulsen så han ikke lager mer plunder i eget felt. Torsdag var Leipzig-spilleren igjen skyld i VAR-straffe imot - og Australia utlignet til 1?1.
Brasilianske Fred er bekreftet klar for Manchester United.25-åringen fikk i dag arbeidstillatelse i Storbritannia, og overgangen fra Shaktar Donetsk er dermed i boks.
Ingen ventet at et arabisk lag skulle vinne fotball-VM, men at Egypt, Marokko og Saudi-Arabia samme dag ble VMs tre første utslåtte lag kan bare kalles fiasko.
Tottenham-stjernen Dele Alli er usikker til Englands VM-kamp mot Panama på søndag.22-åringen sliter med en skade i låret, og stod over dagens trening.
Kommentatorlegenden Arne Scheie tror Cristiano Ronaldo blir toppscorer i VM.Ronaldo står med fire mål på to kamper, og Scheie sier til Dagbladet at det fort blir flere mål på mandag mot et Iran som må angripe.
Antonio Conte kommer til å få sparken som Chelsea-manager i sommer.Det melder flere britiske medier i ettermiddag.De hevder også at Conte vil bli erstattet av tidligere Napolo-trener Maurizio Sarri.
Heerenveen fortsetter å se til Norge: Stabæks midtbanetalenter Hugo Vetlesen (18) og Tobias Børkeeiet (19) er på klubbens ønskeliste.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Isaac Kiese Thelin måtte avbryte den svenske VM-troppens trening torsdag på grunn av et overtråkk. ? Vi vil starte behandlingen med en gang for at det ikke skal bli så farlig, sa pressesjef Staffan Stjerneholm til Aftonbladet, ifølge NTB.
Serieleder LSK Kvinner får muligheten til å revansjere fjorårets semifinaletap når laget møter Vålerenga i NM-kvartfinalen i august. Arna-Bjørnar møter Røa, serietoer Sandviken møter Trondheims-Ørn, mens tredjeplasserte Klepp møter Kolbotn.
Til nå har favorittene til gode å blomstre under fotball-VM. Eksperter peker på godt forsvarsspill hos de små nasjonene som en årsak.
Er problemet at langrennsstjernene tenker for mye på seg selv? Eller at Norges Skiforbund har gått for langt i å ensidig diktere hvilke rammer som gjelder for utøverne?
Tidligere FIFA-president Sepp Blatter møtte Vladimir Putin i Kreml onsdag kveld. Blatter er i fotball-VM på invitasjon fra Russlands president.
Fotballspilleren Ciaran Clark (28), som er midtstopper i Newcastle, ble sendt til sykehus etter å ha blitt utsatt for vold på en bar i spanske Magaluf.
Tidligere FIFA-president Sepp Blatter møtte Vladimir Putin i Kreml onsdag. Blatter er i fotball-VM på invitasjon fra Russlands president. ? Vi møttes i Kreml for småprat, drinker og litt mat, sier korrupsjonsutestengte Blatter til nyhetsbyrået DPA.
Advokat Pål Kleven hjalp nylig Johannes Høsflot Klæbo i forhandlingene med Norges Skiforbund. Nå mener han at skiforbundet har gått for langt med tanke på hvem som eier markedsrettighetene til skistjernene.
SAMARA (VG) Christian Eriksen (26) nekter konsekvent å snakke om sin fremtid her i VM. Mye tyder på at han fortsetter i Tottenham - med dobbel lønn. Det vil i så fall bety 80 millioner kroner i året.
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.