Fredag, 29.09.2023 03:11 Uke: 39
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
En person knivstukket
ved Sem i Tønsberg

(I dag, kl 23:23)
Røykutvikling på norsk
ubåt

(I dag, kl 23:23)
Klassequizen: 9 av 12
poeng til Oppeid

(I dag, kl 23:12)
Raser etter dette
(I dag, kl 23:00)
Klassequizen: 9 poeng
til Oppeid

(I dag, kl 22:57)
Sjå Vestlandsrevyen
23.00

(I dag, kl 22:57)
Hardt ut mot SSB-notat
(I dag, kl 22:31)
Kjempesjokk da han
sjekket Teslaen

(I dag, kl 22:30)
Kolstad tapte mot
Zagreb

(I dag, kl 22:27)
Restauranten Under
sier opp alle ansatte

(I dag, kl 22:27)

Sistedistrikt
En person knivstukket
ved Sem i Tønsberg

(I går, kl 23:43)
Røykutvikling på norsk
ubåt

(I går, kl 23:43)
Klassequizen: 9 av 12
poeng til Oppeid

(I går, kl 23:43)
Rune Edvardsen (Ap)
fortsetter som
ordfø...

(I går, kl 23:43)
Sjå Vestlandsrevyen
23.00

(I går, kl 23:43)
Kolstad tapte mot
Zagreb

(I går, kl 22:43)
Restauranten Under
sier opp alle ansatte

(I går, kl 22:43)
Se Distriktsnyhetene
klokken 23.00

(I går, kl 22:43)
Hisotrisk mål under
kamp: ? Sykeste jeg
...

(I går, kl 22:43)
To biler har kollidert
(I går, kl 22:07)

Mest lest siste uke
270 søkere på
politistilling

(I dag, kl 12:48)
Ny ordfører i Frogn
kommune

(I dag, kl 11:47)
Nordlandssykehuset
Vesterålen tilbake i
...

(I dag, kl 12:48)
Forutså invasjonen: -
Slik ender krigen

(I dag, kl 20:53)
Putins krav: - Én
måned

(I går, kl 23:42)
Skjøt mot huset til
tidligere
gjengprofi...

(I dag, kl 09:10)
Slutter å eksistere
(I dag, kl 09:10)
Trafikkulykke i
Tønsberg

(I dag, kl 09:16)
Easee flytter til
Stavanger

(I dag, kl 09:38)
Holder
pressekonferanse om
dobbeltdrap

(I dag, kl 09:38)

Mest lest i dag
Knuste iPhone 15 Pro
Max med bare henden...

(25.09.2023, kl 15:31)
«Alle» Sony-systemer
skal være hacket

(26.09.2023, kl 16:26)
To gutter pågrepet -
mistenkt for voldte...

(24.09.2023, kl 13:27)
100 nye arbeidsplasser
(26.09.2023, kl 20:06)
Lastebil mot
motorsykkel: - Store
person...

(23.09.2023, kl 17:52)
Ruskjøring, ufine
gjester og urinering
-...

(24.09.2023, kl 08:53)
- Armenia begår en
stor tabbe

(25.09.2023, kl 16:15)
Venstre og Frp ber om
reglar for bruk av...

(22.09.2023, kl 09:56)
Enormtsynkehull på E6
(23.09.2023, kl 08:09)
Brutal beskjed i
lukket møte

(22.09.2023, kl 03:08)

Det ble stortap for Kolstad på bortebane i Champions League i kveld. Resultatet ble 31-20. Kroatene har ikke tatt seg videre fra gruppespillet i løpet av de siste fire sesongene, og ekspertene mener at dette var en kamp trønderne burde vinne.
Politiet har fått melding om trafikkulykke mellom bil og syklist ved Dora i Trondheim. Syklist skal være bevisst. Nødetater på vei. Oppdateres.
Frp har inngått valgteknisk samarbeid med Høyre og sikrer flertall for Kent Ranum som ordfører i Trondheim de neste fire årene.Frp får fast plass i formannskapet til gjengjeld for støtten.I en pressemelding heter det at samarbeidet er valgteknisk og uten politiske bindinger.- Det betyr at vi i Fremskrittspartiet nå går i opposisjon, og vil stemme for det vi er for, og mot det vi er mot. Vi ser frem mot både enigheter og uenigheter mellom oss og samarbeidspartiene de neste fire årene, skriver Frps gruppeleder Elin Marie Andreassen i en pressemelding.
Fylkesveg 714 Frøyatunnelen er stengd på grunn av eit trafikkuhell, melder Vegtrafikksentralen.Ein bil innblanda, framstår ikkje som alvorleg melder politiet.
En semitrailer har mistet hengeren ved Vormstad i Orkland. Hengeren har veltet. Ingen skal være skadd. Politiet er på stedet.
Tidligere i dag ble politiet varslet om at en bussjåfør hadde møtt opp beruset på jobb.Politiet tok føreren inn til bevissikring. De er ikke sikre på om sjåføren hadde kjørt buss, men vet at han hadde kjørt egen bil til jobb.Det sier operasjonsleder Else Stokkebø til Adresseavisen.Mannen blir anmeldt og mistet førerkortet.
Trondheim kommune har avdekket lister med meldinger i Helseplattformen som trolig ikke er fanget opp av helsepersonell. Meldingene inneholder henvendelser til kommunale tjenester og berører omtrent 240 pasienter. Statsforvalter er rutinemessig orientert om hendelsen.Det skriver Trondheim kommune i ei pressemelding.
En mann tidlig i 50-årene mistet livet i en betongbil ved Kyrksæterøra i Trøndelag etter å ha kjørt ut av veien. Det skriver politiet i Trøndelag på X.? Vi vet så langt ingenting om årsaken til at han havnet utenfor veien, sier Inger-Johanne Grovassbakk, jourhavende jurist i Trøndelag politidistrikt.Det ble gjort livreddende forsøk på stedet, men livet sto ikke til å redde. Pårørende er varslet. Grovassbakk sier at de ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha sett betongbilen kjøre på Hellandsjøveien. De kan kontakte politiet på telefon 02800.Fylkesvegen er fortsatt stengt. Anbefalt omkjøring er via fylkesvei 680 i Heim - E39 Løståsen i Heim for kjøretøy under 7,5 tonn.
Godstoget sperrer sporet mellom Vikhammar og Midtsandan. Et lokomotiv er på veg for å berge det.Det fører til minst 30 minutters forsinkelse for reisende til Steinkjer, opplyser Bane nor.
Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke på Kyrksæterøra i Heim. Hendelsesforløpet er ukjent.
Samtidig har aldri så mange kjørt kollektivt med AtB som i år. Samtidig mangler kollektivselskapet 215 millioner kroner for å opprettholde kollektivtilbudet neste år, skriver Trønder-Avisa. 175 millioner kroner er knyttet til distriktene utenfor Trondheim og 40 millioner kroner er knyttet i Miljøpakken i Trondheim. Foreløpig vil ikke AtB-direktør Grete Fuglem Tennås si noe om hvilke følger det kan få for kollektivtilbudet i Trøndelag.
Trygve Kvernland går av som konsernsjef i nettselskapet Tensio så snart de har en arvtaker på plass. Det skriver Trønder-Avisa.Styreleder i Tensio, Jan Arve Haugan, sier de har en ambisjon om å finne Kvernlands etterfølger før nyttår.? Samtidig har vi, sammen med Trygve, kommet til at vi tar den tiden vi trenger for å finne den beste kandidaten, sier Haugan.
Tidlig torsdag morgen har politiet i Trondheim fått kontroll på en bil som ble meldt stjålet i går. Det var en person som hadde ringt inn etter at de så fører kvele bilen og kjøre hakkete. Føreren av bilen ble tatt med til politihuset, i tillegg til at bilen ble tatt i beslag. I bilen skal det ha vært noe gods.
Byåsen tok imot Gjerpen fra Skien til seriekamp i håndball i kveld. Trønderne vant 30-23 og ligger med det på åttendeplass etter fire kamper spilt.
Det har vært et mindre sammenstøt mellom bil og syklist i krysset Kong Øysteins veg og Sigurd Jorsalfars veg i Trondheim. Syklisten var en gutt på 14 år. Han er tatt med til legevakt for sjekk. Opprettes sak på forholdet og det ble tatt midlertidig beslag av førerkort.
Det har vært et sammenstøt mellom en syklist og en bil på Østre Rosten i Trondheim. Syklisten skal være lettere skadd. Politi og helse er på stedet.
Sent fredag kveld er det venta høy vannstand i kyst- og fjordstrøk i Trøndelag.Folk anbefales å sjekke fortøyningen til båten og sikre løse gjenstander i strandsonen.Oversvømmelser kan gi vannskader på infrastruktur og bygninger enkelte steder i strandsonen, skriver Yr.no.
En gutt mellom 12?14 år har kjørt inn i et tre med sykkel. Ulykken skal ha skjedd i Prestgårdsstien. Gutten kjøres til sykehus med ambulanse. Politiet gjør undersøkelser med tanke på om det er en sak for dem.
Bussdepotet i Trondheim må bort fra Sorgenfri fordi leieavtalen går ut i 2029, opplyser Trondheim kommune. Det skriver Trønder-Avisa.Ett av forslagene er å flytte det til østsida av byen, ved Øvre Rotvoll. Hallgeir Opdal, Rødts gruppeleder i fylkestinget, er negativ fordi han mener dette er førsteklasses matjord.Rakel Trondal fra SV er nestleder i hovedutvalget for transport i fylkeskommunen. Hun sier til avisa at mye av veksten av kollektivtrafikken skjer på østsida av byen. Det vil derfor være mer effektiv om bussdepotet blir flyttet dit.
Det har vært full stopp i nordgående felt på E6 ut av Trondheim, mellom Ranheim og Væretunnelen. Veien er stengt på grunn av viltpåkjørsel, skriver Adresseavisen. Omkjøring går via fylkesveien.Klokken 07:45 er dyret avlivet, opplyser vegtrafikksentralen til NRK. De har ikke noe estimat for når veien åpnes for trafikk igjen.
Det har trolig gått varmgang i bremsene til en buss ved Tunga i Trondheim. Tidligere skrev politiet at de hadde fått melding om brann i bussen. Nå bekrefter de at det ikke er brann.Brannvesenet har vann på bremsene for å få ned temperaturen. Bussen står på påkjøringsrampa til E6 sør for Trondheim og skal ikke være til hinder for øvrig trafikk. Det er ikke passasjerer ombord i bussen.
Sent tirsdag kveld og natt til onsdag har det vært flere innbrudd i Trondheim. Rett før midnatt fikk politiet melding om at noen har brutt seg inn i en bod tilhørende en butikk. Politiet kom i kontakt med to menn i 20-årene som skal ha brutt seg inn og stjålet matprodukter. Trond Hangaas i politiet sier at dette er mat som var klargjort for kasting.Klokken 00:49 ble en alarm utløst i et forretningsbygg på Lademoen. Politiet fant ikke noen da de kom til stedet, men oppdaget et pågående innbrudd i nabobygget. En kvinne i 30-årene ble anholdt. Politiet kom også i kontakt med en mann i 30-årene med gods som de mener stammer fra det første innbruddet.
Det brenner i en buss ved Tunga i Trondheim. Bussen skal stå på E6 i det nordgående feltet. Det er ikke passasjerer ombord i bussen.
MC har velta, førar send til St. Olavs hospital. Trafikken flyt forbi, melder politiet.
Politiet sender patrulje til Straumen på Inderøy etter meldingar om ungdomar som klatrar på Straumbrua. «Dette er ikke ønskelig aktivitet» skriv politiet på X.
Rosenborg-målvakten Sander Tangvik har forlenget sin kontrakt med trønderklubben med ytterligere to år.Det melder Rosenborg på sin klubbside.Dermed vil 20-åringens kontrakt med RBK vare ut de neste fire kalenderårene.? Grunnen til at jeg skriver en ny kontrakt med Rosenborg, er at dette er klubben jeg har lyst til å spille for. Jeg har veldig troen på framtiden og det som skjer i klubben akkurat nå. Det har jeg veldig lyst til å være en del av, sier Tangvik.Tangvik debuterte for Rosenborg mot Orkla i cupen for to år siden og fikk seriedebuten mot Jerv i Grimstad for snart et år siden.Nå satser han å kapre en fast plass mellom stengene så fort som mulig. (NTB)
Ved en barnehage i Orkanger har det vært et sammenstøt mellom en bil og et barn på sykkel i forbindelse med at bilen rygget. Ifølge politiet på X er barnet oppegående, men melder om smerter i en fot,
RBKs keeper Sander Tangvik har skrevet under en ny kontrakt. Den nye avtalen binder keeperen til klubben ut 2027-sesongen.
En ATV har kjørt av vegen i Melhus. Det er to involverte som har ramlet av og falt inn i trær og kratt på stedet.Begge de involverte var våkne da nødetatene kom, og de får helsehjelp på stedet, ifølge Adresseavisen. Politiet skal ta en prat med både de involverte og eventuelle vitner.
Aktor ber om 12 års fengsel for den drapstiltalte kvinnen i Namsos. Det var natt til 23. desember i fjor at samboeren til tiltalte ble funnet død i et hus. Kvinna skal ha stukket samboeren gjentatte ganger med kniv. Den tiltalte har selv hevdet at hun handlet i nødverge, noe aktor mener hun ikke gjorde.
Det har vært ei trafikkulykke i Melhus. En ATV er involvert, mulig også en motorsykkel. Politiet informerer til NRK at det først ble meldt om en singelulykke. ATVen skal ha kjørt av vegen, og det er to involverte som har ramlet av og delvis inn i trær og kratt på stedet.Politiet tar høyde for at det er personskade. De vet ikke om motorsykkelen er involvert i ulykken.
Aktor ber om 12 års fengsel for den drapstiltalte kvinnen i Namsos. Det var natt til 23. desember i fjor at samboeren til tiltalte ble funnet død i et hus. Kvinna skal ha stukket samboeren gjentatte ganger med kniv. Den tiltalte har selv hevdet at hun handlet i nødverge, noe aktor mener hun ikke gjorde.
Arbeidstilsynet advarer mot omreisende håndverkere i Trøndelag.Tilsynet mener det er ufaglærte som utfører svart arbeid, og uten angrerett.I det siste er de observert både i Trondheimområdet, og i Stjørdal og på Steinkjer.? Vi erfarer også at de kan opptre truende for å få betaling for utført oppdrag, har kort betalingsfrist, og at prisen blir høyere enn avtalt, skriver de i en pressemelding.
For å styrke bruken av nullutslippsteknologi på sjøen gir Enova 709 millioner kroner i støtte til en rekke fartøy og ladeløsninger i Norge.Moen Marin på Kolvereid får blant annet støtte til å bygge en fullelektrisk hurtiggående personbåt for oppdrettsnæringen.
Sju vogntog med laks fikk bruksforbud fordi det rant fiskeslo fra kjøretøyene under en kontroll på Berkåk natt til tirsdag. Statens vegvesen mener avrenning fra laksetransporter er et stort problem. Under nattas kontroll ble 87 større kjøretøy sjekket.
Ei kvinne i 50?årene er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand, etter at hun kjørte inn i en stolpe på Røros stasjon. Hun blir tatt med til legevakt for å sikre bevis, opplyser politiet.
Emilie Nautnes fra Gossen spiller ikke kvinnelandslagets nasjonsligakamp i fotball mot Portugal tirsdag. Landslagets pressesjef Halvor Lea opplyser til NRK at Nautnes sliter med en skade. Dermed må landslagssjef Leif Gunnar Smerud klare seg uten ytterligere en spiller i tirsdagens kamp. Caroline Graham Hansen er fra før uaktuell etter at hun skadet seg i fredagens kamp mot Østerrike. Emilie Nautnes spiller til daglig for Rosenborg. Hun har tidligere spilt for LSK Kvinner, Arna-Bjørnar og Fortuna Ålesund. Nautnes ble sittende på benken mot Østerrike fredag.
Nødetater på vei til en brann i terrenget ved Harran togstasjon i Grong. Dette pga. lynnedslag.110-sentralen opplyser at det var bålbrenning, og ikke lynnedslag, som var årsaken til brannen i Harran. Det regner tett i området, så det var ikke fare for at brannen skulle spre seg.
Nødetaterer på vei til en brann i terrenget ved Harran togstasjon i Grong. Dette pga lynnedslag.
En personbil har punktert like utenfor Nausttunnelen. Omkjøring via fylkesveg 800, melder vegtrafikksentralen kl 1654.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.