Søndag, 28.05.2023 18:59 Uke: 21
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Forteller om
skrekknatta

(I dag, kl 18:57)
Avbrøt rykk til
melding om drukning -
va...

(I dag, kl 18:45)
Skotheim knuste den
norske rekorden i
ti...

(I dag, kl 18:35)
Rykker ut til melding
om drukning

(I dag, kl 18:35)
Sammenstøt mellom to
biler på Vangsvegen

(I dag, kl 18:25)
Bil med stans i
Bømlafjordtunnelen

(I dag, kl 18:05)
Stockholm-derby
avbrutt etter
skandalesc...

(I dag, kl 17:55)
Antony kan rekke
FA-cupfinalen

(I dag, kl 17:45)
Delvis kontroll på
skogbrann i Modum

(I dag, kl 17:45)
Varetektsfengsla etter
brann på NAV

(I dag, kl 17:45)

Sistedistrikt
Branndrama på fjorden:
Ein person redda ...

(I dag, kl 18:58)
Pipebrann i Nordfjord
(I dag, kl 18:58)
Avbrøt rykk til
melding om drukning -
va...

(I dag, kl 18:48)
Rykker ut til melding
om drukning

(I dag, kl 18:28)
Stort steinras på
fylkesveg mellom
Alver...

(I dag, kl 18:18)
Sammenstøt mellom to
biler på Vangsvegen

(I dag, kl 18:18)
Bil med stans i
Bømlafjordtunnelen

(I dag, kl 18:08)
Delvis kontroll på
skogbrann i Modum

(I dag, kl 17:48)
Varetektsfengsla etter
brann på NAV

(I dag, kl 17:48)
MC og bil kollidert i
Grimstad ? veien s...

(I dag, kl 17:38)

Mest lest siste uke
Savnet 15-åring kommet
til rette

(I går, kl 20:35)
Fant «ekstremt
sjelden» skatt

(I går, kl 22:27)
Baby født med tre
armer

(I dag, kl 06:47)
Rykket ut til bil med
rart kjøremønster

(I dag, kl 15:55)
Årdal-Tyin open att
(I går, kl 20:15)
Bilberging E6
Trondheim

(I går, kl 20:15)
Varsler 30 varmegrader
(I går, kl 20:17)
Førerkortbeslag etter
trafikkulykke Malv...

(I går, kl 20:25)
Fant «ekstrem sjelden»
skatt

(I går, kl 21:17)
Hauger klatret 12
plasser

(I dag, kl 11:15)

Mest lest i dag
Må kanskje kutte i
eldresenter-tilbud

(21.05.2023, kl 20:05)
Skal bygge vitensenter
på UiA

(25.05.2023, kl 21:05)
- Trist og stygt gjort
(22.05.2023, kl 21:38)
Juventus trekkes ti
poeng ?
mesterligasp...

(22.05.2023, kl 20:36)
Ukrainsk etterretning:
Russland evakuere...

(22.05.2023, kl 21:47)
Kommenterer
sykdomsrykter: - Har
virus

(23.05.2023, kl 20:17)
Forslag om å betale
bussbilletten i
ette...

(22.05.2023, kl 07:05)
- Håper Russland
kollapser

(22.05.2023, kl 07:08)
Advarer mot ny
pandemi: - Enda
dødeliger...

(24.05.2023, kl 02:38)
Gjenåpner
vaksinesenter

(24.05.2023, kl 06:55)

To personer varetektsfengsla etter brann på Nav i Trondheim. Personane som er sikta for å ha tent på ein sofa inne på Nav Falkeborg i Trondheim, blir varetektsfengsla i inntil to veker.
Det har vært en trafikkulykke på E6, nord for Oppdal. To kjøretøy er involvert, men det er ikke meldt om personskader.
I løpet av natta har det vore eit innbrot i ei bedrift på Møllenberg i Trondheim. Dørene er brotne opp og to syklar er stolne, melder politiet på Twitter.
I går kveld, klokka 21:55, blei det meldt om ein brann i bustad på Kattem i Trondheim. Brannvesenet sløkte brannen etter kort tid og det skal ikkje vere personskadar.Brannen starta i kjellaren i huset og det var mykje røyk, fortel politiet.
I går kveld fekk politiet melding om ein utagerande butikktjuv på ein bensinstasjon i Stjørdal. Mannen i 30-åra som hadde stole solbriller og sjokolade blei meldt til politiet og vist vekk frå sentrum, melder politiet på Twitter.
Ein mann i 30-åra er bringa inn til arresten etter at han braut seg inn i ein båt og forsøkte å stele ein GPS.Det var båteigaren sjølv som ringde politiet klokka 02:49 og fortalde at ein person hadde brote seg inn i båten. Båteigaren var i båten då det skjedde og hadde skremt bort innbrotstjuven då politiet kom.Då politiet fekk stoppa tjuven viste det seg at han også hadde stelt ein sykkel.
Ein tjuv hadde tatt seg inn via eit knust vindauge hos eit idrettslag i Steinkjer. Vedkommande hadde stukke av før politiet var på staden, melder politiet på Twitter.Det var eit vektarselskap meldte frå om innbrot til politiet.
Det utføres bilberging på E6 sør for Hårstadkrysset i Trondheim. Det er redusert fart i høyre felt.
De involverte personene i trafikkulykken i Malvik har blitt tatt med til St. Olavs hospital. Det er store materielle skader, men det de involverte skal være uskadde eller lettere skadd. Det er tatt beslag i førerkortet til en mann i 40-årene. Politiet har også tatt blodprøve av mannen. I tillegg er det tatt vitneavhør på stedet. Den mistenkte bilføreren er ikke avhørt.
? Jeg tror jeg aldri har vært så glad i mitt liv, sier en smørblid Olaug Tvedten til NRK etter kampen.Vålerenga rykker ifra i gullkampen i Toppserien. Rosenborg var et par hakk unna da Oslo-laget vant 3?1 på eget gress og økte forspranget i toppen. Det skiller nå ni poeng mellom lagene som innehar første- og andreplassen.Tvedten har vært i kjempeform denne sesongen og skulle ikke være noe dårligere mot Rosenborg. Midtveis i den første omgangen dunket hun inn ledelsesmålet for vertene.Vondt skulle bli til verre for gjestene fra Trøndelag da Thea Bjelde doblet ledelsen med et herlig langskudd.Like før slutt reduserte Emilie Nautnes, men det ble bare med trøstemålet. På overtid kontret Janni Thomsen inn 3?1 for Vålerenga.? Jeg var så nervøs de siste 15 minuttene. Det var deilig, sa Thomsen som scoret ti minutter på overtid.
E6 Stavsjøfjelltunnelen er nå åpnet etter at bil er berget.
Politiet i Innlandet har startet et søk etter en mann som ikke er kommet til rette i området ved Fagernes lufthavn Leirin, skriver de på Twitter.Mannen ble sist sett nord for lufthavnen.Luftambulansen og brannvesen bistår i søket etter båten til savnede. Båten er 13-14 fot stor og er en vanlig robåt.Politiet ønsker tips på telefon 02800.
Politiet har mottatt melding om en trafikkulykke ved Leistadkrysset i Malvik. Nødetatene er på vei til stedet.Markabygdveien fungerer i øyeblikket som omkjøring for E6 fordi det er bilberging i Stavsjøfjelltunnelen. Det meldes om mye kø, ifølge NRK trafikk.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
På E6 mellom Trondheim og Stjørdal er Stavsjøfjelltunnelen open etter at tunnelen var stengt i nordgåande retning på grunn av gjenstandar i vegbanen. Det skriv Vegtrafikksentralen på Twitter.
På E6 mellom Trondheim og Stjørdal er Stavsjøfjelltunnelen stengt i nordgåande retning på grunn av gjenstandar i vegbanen.
Politiet har fått inn ei melding om at fire hestar er på rømmen på Klett og ber folk som ser dei ta kontakt på 02800. Det skriv politiet i ei melding på Twitter
Ein mann i 20-åra blei målt til å ha ein gjennomsnittsfart på 135 km/t i ei 80-sone på E6 i Oppdal. Personen blir meldt til politiet og mista førarkortet.Utrykkingspolitet hadde også laserkontroll på E6 ved Drivstua i Oppdal som førte til at seks personar mista førarkortet. Den høgaste farten var på 127 km/t i 80-sone, melder politiet på Twitter.
En rapport om Trondheim kommunes pandemihåndtering er klar. I rapporten slår kommunerevisjonen fast at Trondheim har håndtert pandemien på en tilfredsstillende måte. Smitteverntiltakene har vært forholdsmessige ut fra den lokale situasjonen. Undersøkelsen viser at det var svakheter i beredskapsplanene, særlig knyttet til fravær av personell over tid og sikring av beskyttelsesutstyr til ansatte i en lang nok periode. Pandemien har hatt stor påvirkning på arbeidsmiljøet og mange ansatte har opplevd stor arbeidsbelastning. Utsatte grupper har også fått et dårlige tjenestetilbud under pandemien. Dette gjelder særlig barn og unge, personer med psykiske utfordringer, brukere av BOA-tilbudene, samt eldre.
Politiet rykket ut til skyting med luftvåpen på Valentinlyst i Trondheim. Det ble skutt i det politiet kom til stedet.De har startet en politioperasjon og ber publikum holde seg unna til situasjonen er avklart.
I dag ble det gjennomslag i Tanemtunnelen og dermed er Klæbu et steg nærmere ny veg mellom Tanem og Tulluan. Det var tidligere ordfører i Klæbu Kirsti Tømmervold som fikk fyre av gjennomslagssalva. Tunnelen er en del av en 4,5 km ny vegstrekning som skal gi bedre trafikksikkerhet for skoler og barnehager i området og bedre tilgjengeligheten for næringsliv og Vassfjellet skisenter. Vegen skal etter planen stå ferdig høsten 2024.
Noen ar tent på noe inne på Nav Falkenborg i Trondheim, hvor det nå er røykutvikling. Alle ansatte er evakuert ut av bygget.
Politiet mener mannen som ble funnet død i Stjørdal søndag ble drept med kniv.Det kommer fram av en foreløpig obduksjonsrapport, som bekrefter at det er brukt en skarp gjenstand ved voldsutøvelsen. Politiet har kontroll på kniven de mener det er snakk om.Gjennom etterforskninga mener politiet å ha avklart at det var to personer som ble med siktede hjem fra Sportsbaren i Stjørdal, og at denne tredjepersonen dro før voldshendelsen fant sted.Politiet jobber med å kartlegge hendelsesforløpet og bevegelsene til de involverte. Arbeidet med tekniske bevis, gjennomgang av digitale spor og arbeid med avhør pågår med full styrke, opplyser de.Det var 58 år gamle Leif-Arne Nicolaisen som ble funnet død. Han var Tverrlandet utenfor Bodø, og var i Stjørdal i forbindelse med jobb.
Politiet har mottatt en foreløpig obduksjonsrapport etter at en mann i 50-åra ble funnet død i Stjørdal søndag. Politiet bekrefter at det er brukt en skarp gjenstand ved voldsutøvelsen. De mener det er snakk om en kniv som de har kontroll på.Gjennom etterforskninga mener politiet å ha avklart at det var to personer som ble med siktede hjem etter Sportsbaren, og at denne tredjepersonen dro før voldshendelsen fant sted.Politiet har fokus på å kartlegge hendelsesforløpet og bevegelser til de involverte. Arbeidet med tekniske bevis, gjennomgang av digitale spor og arbeid med avhør pågår med full styrke.
Det toårige prosjektet Grønn luftfart Trøndelag skal gjøre fylket i stand til å ta lederskap i omstillinga til en grønnere luftfart. Prosjektet finansieres av Trøndelag fylkeskommune og næringslivet, og har et totalbudsjett på 4 millioner kroner. Bak prosjektet står fornybarklyngen Renergy, som drives av Fremtidens Industri. I ei pressemelding kommer det fram at Trøndelag er interessant, blant anna fordi det er så korte avstander mellom flyplassene våre slik at elfly kan bli aktuelt.
Trondheim kommune skal kartlegge måkebestanden i deler av kommunen. Det skal skje i områdene Ilsvika, Nyhavna og Pir 2-området og Munkholmen tirsdag 30. og onsdag 31. mai. Det vil bli bruk drone i forbindelse med dette arbeidet. Kommunen opplyser at droneflyginga skjer på dagtid, og at den følger gjeldende regler.
I løpet av natta har noen hengt opp flere bannere rundt om klubbhuset Brakka og treningsbanen til Rosenborg.På bannerene står det blant annet «Et styre uten handlingskraft = et styre uten tillit», «ta dåkker sammen» og på en annen står det rett og slett «obos?».Noe lignende skjedde på tampen av 2021, da bannere hengt på brakka krevde styrets avgang.Både trener, spillere og supportere virker å være frustrerte over situasjonen klubben er i. Etter Rosenborgs cupkamp mot Trygg/Lade, sa Rekdal at han aldri hadde sett lignende ? med negativt fortegn.I Eliteserien ligger Rosenborg på en 11.-plass etter åtte spilte kamper. Kun to av de åtte er seiere, tre er uavgjort og to tap.
Ei kvinne i 30-åra er kjørt til St. Olavs hospital etter ei utforkjøring i rundkjøringa ved utgangen av Strindheimtunnelen i Trondheim. Hun skal ha truffet både rekkverk, skilt og en jordvoll ved brannstasjonen. Det er mistanke om ruskjøring, så politiet har oppretta en straffesak. Det var også en hund i bilen som har blitt tatt hånd om. Veitrafikksentralen er varsla om skadene og sender entreprenør til stedet. Hendelsen ble meldt av forbipasserende klokka 0317.
Politiet varsla i går kveld Indre Fosen kommune om høy vannstand i elva Skauga. Det var en patrulje fra Utrykningspolitiet som observerte at vannstanden i elva steg med en halv meter på få timer. Derfor ble kommunen bedt om å vurdere forholdene på stedet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
SV fikk ikke flertall for et forslag om å innføre bemanningsnorm i eldreomsorgen i Trondheim i bystyret i kveld. Bare MDG og Rødt støtta forslaget. Trondheim setter av langt mindre til bemanning i eldreomsorgen enn andre byer de kan sammenligne seg med. Sykepleierforbundet krever en lokal bemanningsnorm for å bedre forholda for ansatte og pasienter.
På E6 nord for Åsen står en tankbil og sperrer nordgående felt, melder Vegstrafikksentralen.
En kvinne har blitt rygget på av en bil ved Lifjellet. Hun er bevisst, men jar smerter, ifølge politiet. Nødetatene er på vei.
En person er påkjørt av et tog i Vikhammer i Trøndelag. hendelsesforløpet og skadeomfanget er ukjent, men det fremstår som en alvorlig hendelse. Det melder politiet i Trøndelag på Twitter.Nødetatene er på vei til stedet.
Birgit Skarstein var best i sitt forsøkesheat og tok seg rett til lørdagens parafinale i singelsculler i ro-EM i Bled.34-åringen var i heat én torsdag morgen og vant det på tiden 10.17,04. Hun var nesten fire sekunder bedre enn Israels Moran Samuel på annenplass.Tyske Manuela Diening ble nummer tre med 10.30,41. Alle de antatt tre beste stilte i det første forsøksheatet.Heat nummer to ble vunnet franske Nathalie Benoit på 10.41,89.
Det var 58 år gamle Leif?Arne Nicolaisen som ble funnet død i en leilighet i Stjørdal søndag. Han var fra Tverrlandet utenfor Bodø.Navnet frigis i samråd med de pårørende.En mann i 50-årene er siktet for drapet på Nicolaisen. Han har blitt varetektsfengslet i fire uker.
Trøndelag fylkeskommunes frivillighetspris for 2022 ble i går delt ut til frivillighetsapparatet tilknytta til Hopsjø Kyst og Kultursenter på Hitra. Frivillighetsprisen består av et diplom og en sjekk på 25 000 kroner.I begrunnelsen heter det blant anna at prisvinneren bidrar gjennom sitt arbeid til både inkludering og forebygging av utenforskap. Prisvinneren er både en samler, pådriver og en kulturperle. De har også gjennomført flere hundre tusen dugnadstimer.
Politiet fikk like før klokka 0230 i natt melding om støyende arbeid i Trondheim sentrum. Det ble jobba med stillas ved et hotell. Det samme skal også ha skjedd natta før. Eier av firmaet kunne ikke vise fram tillatelse til å utføre støyende arbeid på natta. Arbeidet ble avsluttet av politiet på stedet.
Elektrisk verktøy for rundt 50.000 kroner skal i natt ha blitt stjålet fra Leangen-området i Trondheim. Det pågikk arbeid med skinnegangen ved stasjonen. Arbeiderne oppdaga tyveriet rundt klokka 0330 i natt.
En bilfører ble like etter midnatt stansa av en politipatrulje i Søndre gate i Trondheim. Sjåføren var ruspåvirka og blåste til langt over lovlig verdi. Det resulterte i anmeldelse og førerkortbeslag.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.