Fredag, 03.02.2023 21:40 Uke: 05
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
NIF har nedsatt gruppe
som skal utrede I...

(I dag, kl 21:32)
Trafikkulykke i
Sandefjord

(I dag, kl 21:32)
Bronse til Jonas Vika
i U23-VM

(I dag, kl 21:32)
Kristiansund henter
Mikkel Konrdadsen
Ce...

(I dag, kl 21:22)
Aalesund henter Amidou
Diop

(I dag, kl 21:22)
Kirkeberg Mørk ble
U23-verdensmester i
C...

(I dag, kl 21:22)
E16 er åpen for
trafikk

(I dag, kl 21:22)
Over 20 sørpeskred på
én uke i Nordland

(I dag, kl 21:22)
Kjempehopp vekker
oppsikt: ? Noe av det
...

(I dag, kl 21:02)
Monsen må opereres ?
mister prestisjeløp

(I dag, kl 21:02)

Sistedistrikt
Trafikkulykke i
Sandefjord

(I dag, kl 21:25)
Over 20 sørpeskred på
én uke i Nordland

(I dag, kl 21:25)
Bronse til Jonas Vika
i U23-VM

(I dag, kl 21:25)
E16 er åpen for
trafikk

(I dag, kl 21:15)
Fjord Line utvider i
Kristiansand

(I dag, kl 21:05)
Spent Åmli-gutt foran
MGP-finale

(I dag, kl 21:05)
Trafikkulykke på Løren
(I dag, kl 20:55)
Haugesund
journalistlag heidrar
Bjørn Ol...

(I dag, kl 20:55)
Person utsatt for
vådeskudd i Arendal

(I dag, kl 20:45)
Bombegruppa på plass i
Porsgrunn

(I dag, kl 20:25)

Mest lest siste uke
Disse går blandet
stafett for Norge

(I dag, kl 12:32)
DAGENS RETT: Slik får
du brukt opp grønn...

(I dag, kl 00:11)
Levende kvinne sendt
til begravelsesbyrå

(I dag, kl 03:24)
Brevet kan tvinge
Erdogan

(I dag, kl 04:24)
Ni biler involvert i
ulykker

(I dag, kl 11:52)
Erklært død - gispet
etter luft

(I dag, kl 09:15)
Mafiamedlem arrestert
- røpet seg selv

(I dag, kl 11:54)
Kanonprolog av
Myhrvold

(I dag, kl 12:32)
OL-ilden skal fraktes
fra Marseille til ...

(I dag, kl 12:32)
Røykutvikling i
barnehage i Sandnes

(I dag, kl 17:02)

Mest lest i dag
Kollisjon på
Helleveien i Bergen

(27.01.2023, kl 22:42)
Haaland og City videre
i FA cupen etter ...

(27.01.2023, kl 23:12)
Fant seks barn i
vinkjeller

(29.01.2023, kl 18:15)
Follobanen: Vy
iverksetter plan B ?
gjen...

(30.01.2023, kl 06:52)
Fikk sjokk
(30.01.2023, kl 22:05)
Videoer viser basketak
- avhøres onsdag

(01.02.2023, kl 22:55)
Kronprinsparet
planlegger
bakgårdsfest p...

(I går, kl 11:12)
E16 åpnet igjen
(30.01.2023, kl 12:32)
- Kunne endret krigens
gang

(30.01.2023, kl 17:34)
Fri ferdsel på rv. 13
Vikafjellet

(30.01.2023, kl 22:32)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Politiet er med flere politienheter på Lade. Der er det flere ungdommer som har utøvd vold mot vekter.
Laget fra Strinda videregående skole i Trondheim vant 1. plass i Tine Matcup! Matfagelevene ved Strinda har i mange år gjort det godt i matcup og i år gikk de helt til topps. Med på laget er Brede Lervei Hagen, Olav Skorpe Tennfjord og Marita Hindenes.
Bankvikaren som er sikta for grovt underslag og kvitvasking er i Trøndelag tingrett varetektsfengsla i ei veke til. Politiet meiner det er fare for at mannen i 20-åra skal unndra seg straff dersom han blir lauslaten. Mannen har tilstått å ha underslått nærare 75 millionar ved Sparebanken Midt-Norge. Han har site i varetekt siden han vart pågripen 21. januar. Sikta ba om å bli lauslaten.
Johannes Høsflot Klæbo kom rett frå treningsleir i høgda og vann sprinten i Toblach overlegent i dag.
En mann i 30-åra fra Orkland er mellom anna tiltalt for å ha krenka fem mindreårige gutter seksuelt.Dei fikk tilsendt bilete eller filmar med seksuelt innhold.Ein av gutane skulle få eit gåvekort på 500 kroner om han sendte bilete av kjønnsorganet sitt, men guten nekta.
Det skal være snakk om brann i et bygg som er under oppføring i tilknytning til den videregåaende skolen i åfjord, melder politiet.
Det var et sammenfall av årsaker som førte til skredet ved Stavsjøfjelltunnelen på E6 i Malvik 4. mai 2022. Sintef peker på følgende grunner:- Labil grunn som følge av høy grunnvannstand som følge av vanntilførsel fra nedbør og snøsmelting.- Påført last fra fyllmassene som ble mellomlagret øverst i skråningen.- Belastningen fra selve gravemaskinen som jobbet i området.Rapporten gir en tydelig og god teknisk forklaring på årsaken til skredet, og gir Nye Veier viktig lærdom ifølge utbyggingsdirektør Espen Almlid.? Dette er spesielt viktig for vårt prosjekt, der det håndteres store mengder med løsmasser.
Nødetatene er på vei til Åfjord videregående skole etter melding om brann.
Johannes Høstflot Klebo vant prologen til verdenscuprennet i langrenn i Toblachi. Han gikk i mål 23 hundredeler foran finske Joni Mäki.
376 husstander i Steinkjer har mista strømmen. Det viser Tensios kart over strømbrudd. Mannskap er på vei for å rette feilen.
En ung mann fra Verdal er frifunnet for å ha vært grovt uaktsom da huset han leide ble totalskadet i en brann i april i fjor. Tiltalte brukte en føner på madrassen som kjølevifte fordi det var så varmt på soverommet. Da han våkna etter halvannen time brant det allerede. Siden tiltalte ikke brukte føneren som en varmekilde, mener Trøndelag tingrett, under tvil, at han bare var alminnelig uaktsom og at han ikke mente å sette fyr på huset.
En mann i 30-årene er pågrepet og siktet etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse og deling av innhold som seksualiserer barn eller framstiller seksuelle overgrep av barn. Mannen ble pågrepet torsdag og vil bli framstilt for varetektsfengsling. Det skriver Adresseavisen.
Ved utgangen av januar var det 6290 arbeidssøkere i Trøndelag. Det tilsvarer 2,4 prosent av arbeidsstyrken i fylket, opplyser NAV i ei pressemelding. Det er vel 2400 færre arbeidssøkere sammenliknet med januar i fjor.
En mann i 20-årene er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand på Sluppen i Trondheim. Politiet har beslaglagt førerkortet hans og anmeldt forholdet.
På E14 vest for Hegra, har en tømmerbil revet ned et større skilt som ligger over veibanen. Ingen er skadd, men det er trafikale problemer på stedet, opplyser politiet. Veitrafikksentralen er varsla.
Trøndelag stakk av med to priser under konkurransen Det Norske Måltid i Stavanger i år. Osten Ungkaren fra Hitra Gårdsmat ble kåra til Årets ost, mens Mildrøkt aquavitlaks fra Garnviks Røkeri på Frøya vant i kategorien Årets sjømat foredla.Det Norske Måltid leter etter det ypperste innen norsk mat og drikke, og har etablert seg som en av matbransjens viktigste og mest prestisjefylte prisutdelinger.
Nødetatene rykket ut etter melding om brann i en leilighet i Husbyberga i Stjørdal.To personer er hentet ut av leiligheten - hvor det er mye røyk. Begge er oppgående, melder politiet i Trøndelag.
Nødetatene har rykket ut til brann i en bygård på Øvre Møllenberg i Trondheim.Det er mye røyk på stedet, men brannvesenet har meldt at de har kontroll.
Kveldens siste nyhetsoppdatering på TV ved Grete Thobroe
De to, som var i bilen som kjørte utfor veien i Snåsa, er kjørt til Sykehuset Levanger for nærmere sjekk. Dette på grunn av blant annet alder da de begge er i 80-årene.
En bil har kjørt av veien på FV763 i Snåsa. To personer er involvert, begge er tatt hånd om av ambulanse på stedet. Virker å ikke være alvorlig skadet.
Alexander Sørloth er kåret til månedens spiller i spansk La Liga. I en kommentar til TV2 sier Sørloth at kåringa er morsom og et bevis på at han har gjort det godt. 27-åringen spiller for den spanske klubben Real Sociedad og er på utlån fra den tyske klubben RB Leipzig.Sørloth har også spilt for Rosenborg i perioden 2013 til 2015.
Det har vært ei trafikkulykke mellom bil og lastebil på E14 i Meråker. Nødetatene er på stedet. Det skal være mulig å passere, ifølge Statens vegvesen. Fare for kø
Bankvikaren som er sikta for å ha underslått nesten 75 millioner kroner, blir framstilt for forlenga varetekt fredag. Politiet mener det er fare for at sikta vil unndra seg straff dersom han blir løslatt. Det opplyser påtaleansvarlig Ole Andreas Aftret til NRK. Politiet ønsker ikke å si hvorfor de vil bruke fare for unndragelse som fengslingsvilkår.
Kvotene for gaupejakta i Trøndelag og Møre og Romsdal ble fylt etter én dag. Kvoten i regionene var på totalt 22 dyr. Maksimalt fire av disse kunne være hunndyr. Da hunndyr-kvoten ble fylt allerede første dag, avsluttet Statsforvalteren all kvotejakt.
Bilen som sperret trafikken i krysset Sandgata/Kongens gate i Trondheim, virker å ha kjørt inn i et betongelement, ikke en midtdeler. Politiet tror betongen har falt av noens last. Den er nå fjernet fra veien.
En personbil kjørte i formiddag inn i en midtdeler i krysset Sandgata/Kongens gate i Trondheim. Politiet opplyser at det ikke skal være snakk om personskade. Bilen blokkerte for både trikk og øvrig trafikk.
Máret Ánne Sara er Årets olsokkunstner under Olsokdagene på Stiklestad til sommeren. Hun kommer fra en reindriftsfamilie i Kautokeino, og retter gjennom kunsten sin søkelyset mot kampen for urfolks rettigheter og kolonialisering. Det opplyser Stiklestad Nasjonale Kultursenter i ei pressemelding. Valget av Olsokkunstner preges også av festivalens tema som i år er KRAFT.
UP har gjennomført en trafikkontroll ved Hestsjøen i Trondheim. 101 førere ble kontrollert. En anmeldes for ruskjøring og en for kjøring uten gyldig førerkort.
E14 øst for Kopperå: Stengt grunnet berging av vogntog, opplyser Veitrafikksentralen.
E6 Trondheim: Venstre felt stengt i nordgående retning på toppen av Moholtlia på grunn av et stanset vogntog. Noe kø må forventes i området, opplyser Veitrafikksentralen.
E6 Støren-Soknedal: Soknedalstunnelen er stengt i sørgående retning pga. berging av vogntog. Det er skilta omkjøring på gamleveien.
E6 Støren-Soknedal: Vogntog med punktert henger står i havarilomme i Soknedalstunnelen, sørgående mot Soknedal. Mulig å passere, men vær oppmerksom, melder NRK trafikk.
Politiet er på vei til Rosten i Trondheim etter melding om en kollisjon mellom bil og buss. Det skal ikke være snakk om personskade. Trafikken går så vidt forbi ifølge politiet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Trond Giske (Ap) blir gjenvalgt som leder av lokallaget Nidaros sosialdemokratiske forum. Dette skjedde under årsmøtet onsdag kveld i Folkets hus. Ap-lokallaget er nå landets største med over 3000 medlemmer.
En mann, som har vært aggressiv mot vekter i Midtbyen i Trondheim, er tatt kontroll på av en politipatrulje og satt i arrest. Blir anmeldt for ordensforstyrrelse.
I et hastemøte mellom Nye Veier og Malvik kommune i ettermiddag, ble det klart at Nye Veier IKKE deler entreprenør Accionas sin bekymring om grunnforholdene der det bygges ny bro på E6 over elva Homla i Hommelvik. Arbeidet med E6 i området er stanset inntil videre. Malvik kommune har bedt om hjelp fra NVE og mener det foreløpig ikke er nødvendig med andre tiltak enn stans i anleggsarbeidet. Det blir nytt møte om saken over helga.
Nødetatene har fått melding om et branntilløp i Kjøpmannsgata. Personer på stedet evakuerer seg selv, skriver politiet på twitter.
Entreprenøren Acciona Construcción S.A. mener grunnforholdene der det skal bygges ny vei og bro over Homla er for dårlige, melder Adresseavisen.Malvik kommune har kalt inn Nye Veier til møte på rådhuset i dag, onsdag for å få bekrerftet eller avkreftet opplysningene fra entreprenøren.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.