Fredag, 28.01.2022 04:17 Uke: 04
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Slaktes etter nytt
restaurantbesøk

(I dag, kl 03:51)
- Hva blir det neste,
puter?

(I dag, kl 03:11)
Slaktes for nytt
restaurantbesøk

(I dag, kl 02:31)
Barn mer beskyttet
etter coronasmitte
en...

(I dag, kl 02:11)
DAGENS RETT: Slik
mekker du en chili
con...

(I dag, kl 00:11)
Star (16 md.) slått i
hjel

(I går, kl 23:41)
Legeforeningen
avslutter
blåreseptaksjon

(I går, kl 23:11)
Norske coronafunn
overrasker: ? Det
star...

(I går, kl 23:11)
Maanum spilte siste ti
da Arsenal økte l...

(I går, kl 23:11)
Peiskos med Støre i
Det ovale kontor:
Bi...

(I går, kl 23:01)

Sistedistrikt
Sjå Vestlandsrevyen
22:55

(I går, kl 23:02)
Se Midtnytt 22.57
(I går, kl 22:42)
NRK Sørlandet 22.57
(I går, kl 22:32)
Kontroll på person
(I går, kl 22:32)
Blues & Bullshit 27.
januar 2022

(I går, kl 22:12)
Tenåring mistet
førerkortet

(I går, kl 22:12)
Gudvangatunellen
stengt

(I går, kl 22:12)
Blottet seg på
digitalt
konfirmantmøte

(I går, kl 22:02)
Kolonnekjøring på E134
Haukelifjell

(I går, kl 21:22)
Stoppet og anmeldt to
dager på rad

(I går, kl 21:02)

Mest lest siste uke
Dinklage kritisk til
Disneys nyinnspilli...

(I går, kl 15:41)
65 millioner kroner
til stimulering av
f...

(I går, kl 12:51)
Emma (42) fikk
strømregning på 42.663
kr...

(I går, kl 17:01)
Mange foreldre vil
ikke vaksinere barna

(I går, kl 05:41)
Norsk industri sier
nei til datasentre

(I går, kl 13:31)
Væpna aksjon i
Kongsvinger

(I går, kl 16:11)
Kroniske pasienter må
betale for legeaks...

(I går, kl 16:31)
Arresterte
demonstranter

(I går, kl 16:43)
Julie Blakstad klar
for Manchester
City:...

(I går, kl 18:01)
Gaute måtte kjøpe på
apoteket: ? Nå er d...

(I går, kl 21:01)

Mest lest i dag
Vaksinetrøbbel:- Jeg
blir en prøvekanin

(23.01.2022, kl 06:41)
Fikk aldri holde
sønnen

(23.01.2022, kl 04:41)
Skadeverk på statue
(23.01.2022, kl 13:34)
Hvor ble det av tanken
om strøm som fell...

(24.01.2022, kl 22:01)
Husker du Bjørg og den
skyhøye strømregn...

(24.01.2022, kl 21:11)
Eks-generaler frykter
amerikansk borgerk...

(22.01.2022, kl 00:01)
Brøyt seg inn hos
tidligere samboer

(22.01.2022, kl 08:11)
Taliban ble flydd til
Norge i samme type...

(23.01.2022, kl 21:11)
Se seernes egne
vinterbilder

(24.01.2022, kl 21:51)
Opplysninger til VG:
Store Nato-land ber...

(21.01.2022, kl 16:35)

Været i dag
KlarværOslo
4 °C , 5 m/s NNV.
LettskyetBergen
2 °C , 4 m/s N.
KlarværStavanger
4 °C , 8 m/s NNV.
Delvis skyetTrondheim
2 °C , 9 m/s NV.
SnøTrømsø
-3 °C , 3 m/s SSV.
KlarværKristiansand
4 °C , 7 m/s NV.
SkyetBodø
-1 °C , 8 m/s NNV.
LettskyetHalden
2 °C , 2 m/s NV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Her er kveldens siste trønderske TV-nyheter. Programleder er Alf Skille.
En mann i slutten av tenårene har mistet førerkortet sitt på grunn av prikkbelastning. Han kjørte 95 km/t i 70-sonen på fylkesvei 705 i Stjørdal. Det melder politiet på Twitter.
Kommunalminister Bjørn Arild Gram frå Steinkjer sat i ein bil som hamna i grøfta i ei utforkøyring i Bø i Vesterålen i ettermiddag. Det melder vol.no.Kommunikasjonssjef Kjersti Bjørgo i Kommunal- og distriktsdepartementet seier til Adresseavisen at det står bra til med ministeren.
Tre aksjonister ble pågrepet på Værnes under en miljøaksjon i går ettermiddag og bøtelagt. De er anmeldt og får 8000 kroner hver i bot for ikke å imøtekomme politiets pålegg om å forlate flyplassen.
En bil har kjørt av vegen i Heim kommune. Ambulanse er på stedet. Bilen har sklidd rolig ut i grøfta, ikke skader på bil, en person kjørt til SOH for videre sjekk.
E39 ved Vinjeøra åpner i kveld kl 1830 etter at ekstremværet «Gyda» gjorde vegen om til trekkspill for to uker siden.
Politiet arresterte flere demonstranter inne på flyplassen på Værnes torsdag ettermiddag. Demonstrantene tømte olje over seg selv inne på flyplassen, og nektet å forlate området.
Politiet vurderer nå å arrestere demonstranter inne på flyplassen på Værnes. Demonstrantene har tømt olje inne på flyplassen, og nekter å forlate området.
St. Olavs hospital beklager at 29 personer har fått feil prøvesvar på sin koronatest i dag. Årsaken skal være en manuell feil på laben. Sykehuset har kontaktet alle berørte.
Ivar Sollie Rønning er klar for Stjørdals-Blink i Obos-ligaen, opplyser klubben torsdag. Rønning er fra Levanger, og kommer fra Klaksvik på Færøyene.
En trondheimsmann i 20-årene er dømt til fengsel i 18 dager etter en trafikkulykke i Orkland i mars i fjor. I en sving ved Våtvatnet kom han over i feil kjørefelt, og kolliderte med en annen personbil. Føreren av den andre bilen fikk nakkeskade og var sykmeldt til juni.
RBK-spissen Dino Islamovic (28) skal være solgt til den sørkoreanske klubben Gangwon FC. Den svensk-montenegrinske spissen forlater ifølge TV 2s opplysninger RBK etter 29 mål og fire målgivende på 59 kamper. Kanalen melder at Rosenborg er enig med den sørkoreanske klubben om et salg på én million dollar, som tilsvarer rundt ni millioner kroner.
Tok datamaskiner, nettbrett, kabler og én mikrofon.
Politiet har nå kontroll på sprengstoffet som ble funnet under graving i et boligområde i Steinkjer torsdag formiddag. Det betyr at de rundt 70 evakuerte beboerne får komme tilbake til hjemme sine, opplyser politiet.
Politiet har nå kontroll over sprengstoffet som ble funnet etter graving i et boligområde i Steinkjer torsdag formiddag. Det opplyser politiet. Det betyr at de rundt 70 evakuerte beboerne får komme tilbake til hjemme sine.
Nardo kan møte Bodø/Glimt på bortebane i fotball-NM hvis de slår Lillestrøm hjemme i 4. runden midt i mars. Det ble klart etter en trekning hos Norgers Fotballforbund i dag.
Tre pasienter er nå innlagt på Sykehuset Levanger med koronasmitte, og to i Namsos. En av pasientene har behov for intensivbehandling, opplyser Helse Nord-Trøndelag.
I Trondheim ble åtte bilførere tatt for bruk av mobiltelefon under kjøring i en kontroll i Prinsens gate torsdag formiddag. En bilist blir anmeldt for kjøring på rødt lys, melder politiet.
Fotballspilleren Julie Blakstad går fra Rosenborg til Manchester City. Hun vil bli presentert som ny City-spiller torsdag ettermiddag, skriver Adresseavisen.
Trondheim kommune får nå flere hurtigtester for koronaviruset. Nå skal kommunen prioritere å teste barn, ungdom og voksne som trenger karantenefritak for å studere, gå på skolen og gå i barnehagen. Fra i dag vil derfor disse bli prioritert når det gjelder å få utdelt hurtigtester fra kommunen.
Under graving i Steinkjer ble det funnet noe gammelt sprengstoff. Politiet vil nå sikre stedet, før det blir gjort nærmere undersøkelser, melder politiet.
Trondheim kommune mottar nå en større leveranse med hurtigtester.
Det melder kommunen i en pressemelding torsdag formiddag.
Over 2000 personer fikk påvist koronasmitte i Trondheim onsdag.
Det melder kommunen i en pressemelding torsdag formiddag.
NRK erfarer at rettsaken mot kvinnen som er tiltalt for å forsøke å drepe sin daværende ektemann med gift, er avlyst i dag.. Årsaken er at aktører i retten er smitta av koronaviruset.
Det har vært ei ulykke mellom en hjullaster og en bil på Tanem i Klæbu. Det er ikke kjent hvordan det går med de involverte. Nødetatene er på vei til stedet.
En vekter oppdaga to innbrudstyver i Klæbuveien i Trondheim på et overvåkningskamera og varsla politiet. For politiet må det ha vært en grei jobb å spore opp tyvene da de også tok overvåkningskameraet, som fortsatt sendte bilder da de ble pågrepet.
Ti personer ble tatt i en fartskontroll på fylkesvei 704 ved Torgarden i Trondheim. I tillegg mista en førerkortet etter å ha kjørt i 86 km/t i 60-sonen på stedet. I tillegg tok de en som mistenkes for ruskjøring.
Politiet stoppa en bilfører i Selbu som de mistenker var rusa bak rattet. Det ble også funnet narkotika i bilen til vedkommende.
Få med deg kveldens siste Midtnytt. Programleder er Grete Thobroe.
En politipatrulje har kommet over et trafikkuhell på E6, ved Esso Berkåk. Ingen personskade, men en del kø. Bilberging er rekvirert.
To personer er sendt til St. Olav Hospital etter kullosforgiftining på en byggeplass på Oppdal. To andre har fått tilsyn av legevakt på stedet. Ingen av de fire skal være alvorlig skadd. Arbeidstilsynet er varsla og politiet etterforsker nå hva som har skjedd. Det har vært bensindrevne pussemaskiner i sving i bygget som er under oppføring, opplyser operasjonsleder Kirsten Bergstrøm ved Trøndelag politikammer.
Nødetater er på vei til en bygning rett ved Eiksenteret på Oppdal etter melding om kullos-forgiftning. Fire personer har vært inne i bygget , de er evakuert. Det er drevet med pussing av betong med bensindrevet maskiner, det pågår utlufting på stedet. Brannvesenet jobber på stedet.
I Rissa er en kvinne i 30-årene kjørt til legevakta etter en utforkjøring i Skolaveien. Bilen havnet på taket, delvis oppe på et rekkverk, opplyser politiet.
I Rissa har en bil havnet på taket, og ligger delvis oppe på et rekkverk i Skolaveien. En person var involvert i ulykken, og er oppegående, ifølge politiet.
Flyselskapet Widerøe tar midlertidig over flyruta mellom Røros og Oslo etter at Air Leap stoppet alle flyvninger på grunn av økonomiske problemer mandag. Nå har Samferdselsdepartementet inngått en midlertidig avtale med Widerøe, som starter sine ruteflyginger fredag ettermiddag.
Sju bilister kjørte for fort i en fartskontroll på E6 i Soknedal, ved Gullvåg. Høyste hastighet ble målt til 103 km/t i en 80-sone, melder politiet.
Kommunen ser seg nødt til å prioritere utdelingen av hurtigtester fremover.
Det er nå akutt mangel på hurtigtester i Trondheim. Derfor vil kun folk med symptomer, som kan skyldes koronaviruset, i tillegg til personer med smitte i egen husstand som har samfunnskritisk arbeid og må teste seg daglig for å slippe karantene. Fredag kan det komme 200 tusen tester til byen, men videre forsynger er veldig usikkert, melder kommunen.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.