Tirsdag, 27.09.2022 04:22 Uke: 39
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Færre
elsparkesykkelulykker

(I dag, kl 02:51)
Brann i barnehage
truleg påsett

(I dag, kl 02:51)
- Hun er som
psykiateren min

(I dag, kl 02:31)
Skadet mann funnet i
Trondheim

(I dag, kl 02:31)
DAGENS RETT: Lag en
fyldig og kremet
gry...

(I dag, kl 00:11)
21-åring dømt for å
festvoldtekter

(I går, kl 23:41)
En til sykehus etter
ulykke ved Kongsvin...

(I går, kl 23:31)
Keepertabbe ødela
mektig engelsk
snuoper...

(I går, kl 23:01)
Forskar håpar på
«pakke» til streikande
...

(I går, kl 23:01)
Se Midtnytt 22:55
(I går, kl 22:51)

Sistedistrikt
Færre
elsparkesykkelulykker

(I dag, kl 02:52)
Brann i barnehage
truleg påsett

(I dag, kl 02:52)
Skadet mann funnet i
Trondheim

(I dag, kl 02:32)
21-åring dømt for å
festvoldtekter

(I går, kl 23:42)
En til sykehus etter
ulykke ved Kongsvin...

(I går, kl 23:32)
Forskar håpar på
«pakke» til streikande
...

(I går, kl 23:02)
Se Midtnytt 22:55
(I går, kl 22:52)
Streiken: Regjeringa
ber om info om elev...

(I går, kl 22:52)
Se Vestlandsrevyen kl.
22.55

(I går, kl 22:52)
En fastklemt etter
singelulykke i
Kongsv...

(I går, kl 22:52)

Mest lest siste uke
Advarer Putin: -
Katastrofale
konsekvens...

(I går, kl 09:11)
Bøtelagt etter
hotellbråket

(I går, kl 10:21)
Tobarnsmor søkkrik på
Jesus-porno

(I går, kl 17:21)
Båt synker i Grimstad
(I går, kl 07:41)
Valgt som
sentralstyremedlem

(I går, kl 07:51)
Ny korsbåndskade for
dansk spiller

(I går, kl 07:51)
- Putin kan la seg
friste

(I går, kl 07:51)
Nordmann med assist i
NHL-oppkjøring

(I går, kl 08:01)
Boksing kan bli vraket
fra OL-programmet

(I går, kl 08:31)
Vil trekke
nederlendere med
julebyen

(I går, kl 09:01)

Mest lest i dag
Truet folk med kniv ?
politiet avfyrte s...

(21.09.2022, kl 06:51)
Drepte ekskona etter
strømkrangel

(21.09.2022, kl 21:12)
Tror flere
«dumpsterdiver» på
grunn av ø...

(20.09.2022, kl 21:33)
Anmeldt for ruskjøring
(23.09.2022, kl 19:51)
Sveriges landslagssjef
ikkje til Qatar: ...

(23.09.2022, kl 20:01)
Nedslitt kobling årsak
til nestenulykke

(23.09.2022, kl 11:51)
Krigsseilerne har
premiere

(23.09.2022, kl 19:51)
Ungdommer tente på
papp i Fyllingsdalen

(23.09.2022, kl 20:01)
Johannessen klarte
ikke cuten i Paris

(23.09.2022, kl 20:01)
Opp fra dypet: - Et
mareritt

(24.09.2022, kl 21:41)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Politiet i Tronsheim melder at de har funnet en skadet mann utendørs på Bakklandet. Mannen er sendt til sykehus med uavklarte skader. Politiet skriver på Twitter at de er usikre på hva som har skjedd.
Kveldens siste Midtnytt med Anders Werner Øfsti
Seks kjøretøy fikk bruksforbud etter en kontroll av trafikken i Malvik i dag. 400 tunge kjøretøy ble kontrollert av Statens vegvesen.
Stjørdal kommune har fått ei bot på 600.000 kroner for at de ikke greide å løse en mobbesak på en skole. En elev skal ha blitt mobba over flere år og varsla fra om dette, skriver Bladet. Kommunen sier mobbesaken nå er løst.
Stjørdal kommune har fått ei bot på 600.000 kroner for at de ikke greide å løse en mobbesak på en skole. En elev skal ha blitt mobba over flere år og varsla fra om dette, skriver Bladet. Kommunen sier mobbesaken nå er løst.
Utdanningsforbundet tar ut 124 lærere til i streiken. Lærere ved Byåsen vgs, Cissi Klein vgs, Charlottenlund vgs, Heimdal vgs og Skjetlein vgs er blant skolene som rammes i dette uttaket.
Ekspertgruppa, som undersøker årsaken til jordskredet i Heim kommune, sier rapporten skal være klar før jul. Gruppa mener de vil ha de tekniske årsakene til hvorfor skredet gikk klar i god tid før jul, opplyser Norges Geologiske Institutt. I mars 2023 vil de også presentere hvilke tiltak som kan gjøres for å unngå lignende skred.
I fjor ble det fiska 148 pukkellaks i trønderske lakseelver. Den uønska laksearten ble funnet i 16 elver. Det er en god del flere enn de 51 som ble fanga i 2019. Men en god del færre enn i 2017.
Politiet er på vei til Sandmoen i Trondheim etter at de har fått flere meldinger om en mann som går langs E6. Han skal gå i retning sør.
Banken øker rentene på lån og innskudd med inntil 0,5 prosentpoeng. Årsaken er at Norges Bank har økt styringsrenta, skriver banken i ei pressemelding. ? Vi tror derfor at de fleste vil tåle de varslede renteøkningene, men oppfordrer de som er usikre på sin økonomiske situasjon til å ta kontakt med banken, sier Nelly Maske, konserndirektør for Privatmarked i SpareBank 1 SMN.
En mann i 40-årene ble stansa av politiet på Lademoen i Trondheim. De tror han var rusa da han kjørte og har anmeldt han for dette.
Veitrafikksentralen fikk i dag morges flere meldinger om en liten stein i vegbanen på E6 ved Vegset i Snåsa. Det har flere ganger tidligere rast stein ned på E6 i området. Steinen er fjerna av entreprenør som har konkludert med at det ikke var aktuelt å stenge vegen. Det opplyser Veitrafikksentralen til NRK.
FV6468 Ferjestrekningen Dyrøy ? Mausundvær ? Sula: Grunnet nødvendig vedlikehold på fergekai, vil det for rute 820 innstilles anløp av Sula fergekai kl. 17:15, kl. 19:00 og kl. 20:40 i dag. Anløp av Sula hurtigbåtkai anløpes som normalt i den tidsperioden, opplyser Veitrafikksentralen.
Politiet har oppretta sak etter melding om at noen har forsøkt å tenne på flere postkasser på Kattem i Trondheim i går kveld. Politiet fant fyrstikker på stedet. Det var også helt olje i postkassene. Ingen er pågrepet, men politiet har avhørt vedkommende som oppdaga påtenningsforsøket.
Politiet opplyser at det i kveld har vært en ny brann i en søppelbøtte i Trondheim, denne gangen ved Byåsen skole. Det skriver Adresseavisen. Brannen skal være slukket.
Flere hundre barn og voksne i Namsos demonstrerte søndag kveld mot de foreslått skolenedleggelsene i kommunen. Flere skoler foreslås lagt ned, eller sammenslått, for å spare penger. Forslaget skal opp til politisk behandling senere i høst.
Ved Buran er det meldt om flere personer som er involvert i et slagsmål. Politiet er på stedet.
I Orreveien på Heimdal har det vært en trafikkulykke mellom en bil og en syklist. Syklisten skal ha vondt i en arm.
En bobil har kjørt inn i ei rundkjøring på E6 ved Langstein. Ingen skal være alvorlig skadd. Det er mulig å passere på stedet, men det har oppstått litt kø som følge av kollisjonen. Nødetatene er på vei til stedet.
Ferjesambandet mellom Levanger og Hokstad vil gå som normalt igjen fra klokka 14. Avganger i formiddag ble innstilt på grunn av problemer.
Ytterøyferja mellom Levanger og Hokstad innstilles. Ifølge Veitrafikksentralen skjer det på grunn av "operasjonelle årsaker"
Nidaros vant sesongens første hjemmekamp 10-4 mot Lørenskog lørdag ettermiddag.
En bilfører har kjørt av veien og kollidert etter at hen prøvde å unngå å kjøre på en elg. Sjåføren skal ha slått seg i ansiktet, men det er ikke kjent hvor alvorlig skadene er. Brannvesenet har kommet til stedet og forteller at trafikken kan passere som normalt. Politiet og ambulanse er på vei.
En mindreårig sjåfør ble stansa av politiet på E6 ved Røra etter at de hadde fått tips om vinglete kjøring av mopedbilen. Foreldrene til sjåføren er varsla. Politiet vil etterforske saken.
En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet. Det er ikke mistanke om ruskjøring, tvitrer politiet i sørvest.
Det har vært en trafikkulykke ved Beistad skole i Steinkjer. En ATV skal være involvert, melder politiet. Skadeomfanget er ukjent.
Det er igangsatt en redningsaksjon etter en savnet dykker i sjøen utenfor Vanvikan. Det melder politiet på Twitter.
En bil har kjørt av veien på E6 i Drivdalen i Oppdal. Bilen skal ifølge meldinger til politiet ligge på taket ved siden av veien. Den, eller de, inne i bilen skal være lettere skadd. Det skal være mulig for andre biler å passere på stedet. Nødetatene er på vei til stedet.
I natt har det vært et tilløp til brann i et gjerde på Tyholt i Trondheim. Brannvesenet slukka brannen. Politiet undersøker hva som har skjedd. De siste nettene er flere branner påsatt i søppeldunker i området.
Politiet fikk i natt melding om flere høylytte rop fra ei leilighet i Trondheim. Da de kom til boligen hadde en mann og ei dame blitt bitt flere ganger av mannen sin hund. De ble kjørt til legavakta for å få behandling der. Hunden ble tatt med av politiet.
En mann i 20-åra blir fotgjenger ei stund etter at han kjørte i 151km/t på E6 i Okstadbakken i Trondheim. Han ble avhørt på stedet og førerkortet ble tatt fra han.
Politiet fikk melding om høylytt roping fra en leilighet i Trondheim natt til lørdag. En mann og en kvinne ble bitt gjentatte ganger av en hund. Mannen er hundens eier. Begge er kjørt til legevakt for behandling av bittskadene, tvitrer politiet i Trøndelag. Hunden blir nå tatt vare på av politiet.
En person avfyrte et skarpt våpen i beruset tilstand i nærheten av flere andre på Singsås i Trondheim natt til lørdag. Politiet har kontroll på den aktuelle personen og flere våpen. Vedkommende er kjørt i arresten i Trondheim, tvitrer politiet i Trøndelag.
De foreslåtte innsparingene i AtB sine rutetilbud i Fosen skaper bekymring blant lokalpolitikerne. I et brev til Trøndelag fylkeskommune skriver de at de ikke kan akseptere kuttene. Brevet er underskrevet av fire ordførere i regionen.
En septikbil har veltet i Skråfjordvegen i Åfjord. Fører ble ikke skadd i ulykken. Bilen ligger utenfor vegbanen og vil bli berget om 2-3 timer. Politiet mottok meldingen kl. 15.46 i ettermiddag.
Trafikkuhell mellom brannbil og personbil på E6 Omkjøringsvegen/ Tungasletta i Trondheim, sørgående retning. Trafikken flyter forbi, ingen personskader.
Ingen personer ble skadd i forbindelse med et branntilløp i en tomannsbolig på Ranheim. Det er ingen åpne flammer på stedet nå, og personene som var i huset er ute. Det melder politiet på Twitter.
Melding om branntilløp på kjøkken i en bolig på Ranheim. Nødetater på vei. Oppdateres.
Mausundvær har fått et nytt overnattingstilbud. Den nye folkehøgskolen drives inntil videre i en husbåt. Her er det plass til flere enn elevene, og tjue rom er nå lagt ut på nettstedet Air BnB.
Transportselskapet AtB vedtok i går å sette kuttforslagene i kollektivtransporten i Trøndelag på vent. Nye sparetiltak blir vurdert etter at Statsbudsjettet er vedtatt. Budsjettforslaget legges fram om to uker, og skal vedtas av Stortinget før jul. I mellomtida bidrar Miljøpakken i Trondheim med femti millioner kroner for å holde alle nåværende ruter i gang.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.