Mandag, 27.06.2022 08:09 Uke: 26
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Kommunen som vokser
mest i Norge setter
...

(I dag, kl 08:01)
Green Mountain satser
i utlandet

(I dag, kl 08:01)
? Pride er politisk,
også i 2022

(I dag, kl 07:31)
Skyer og byger over
Agder

(I dag, kl 07:31)
Oljeaksjene er
børsvinner

(I dag, kl 07:31)
Overlykkelig Chun vant
13,3 millioner kr...

(I dag, kl 07:21)
Vil ha mer konkret
grønn satsing

(I dag, kl 07:21)
Forsterker sikkerhet
rundt Pride-arrange...

(I dag, kl 07:21)
Høy aktivitet i
offshorerederi

(I dag, kl 07:21)
«Norsk» 20-åring med
enorm prestasjon i ...

(I dag, kl 07:11)

Sistedistrikt
Kommunen som vokser
mest i Norge setter
...

(I dag, kl 08:02)
Green Mountain satser
i utlandet

(I dag, kl 08:02)
? Pride er politisk,
også i 2022

(I dag, kl 07:32)
Skyer og byger over
Agder

(I dag, kl 07:32)
Oljeaksjene er
børsvinner

(I dag, kl 07:32)
Vil ha mer konkret
grønn satsing

(I dag, kl 07:22)
Forsterker sikkerhet
rundt Pride-arrange...

(I dag, kl 07:22)
Høy aktivitet i
offshorerederi

(I dag, kl 07:12)
Får sette en femte
vaksinedose

(I dag, kl 07:02)
Får ikke bygge tempel
i Arendal

(I dag, kl 06:51)

Mest lest siste uke
129 kontrollerte
førere

(I går, kl 14:01)
DAGENS RETT: Sandwich,
skinke og avocado...

(I dag, kl 00:11)
- Nord-Korea sverger
hevn

(I dag, kl 03:31)
Widerøe-kunder får
ikke booke om

(I dag, kl 05:21)
Brann i stikkontakt
(I går, kl 10:41)
Varslar fare for skred
(I går, kl 11:21)
Få innstillinger på
Stavanger lufthavn

(I går, kl 11:21)
Dansk tennissensasjon
åpner opp om draps...

(I går, kl 11:21)
Deltar på
sørgegudstjenesten

(I går, kl 11:21)
Få kanselleringer på
Stavanger lufthavn

(I går, kl 11:31)

Mest lest i dag
Ble registrert som
nagle, men er neppe
d...

(20.06.2022, kl 10:21)
«Vi vet at du finnes»
(I går, kl 07:21)
- Russland trener på
missilangrep mot Es...

(21.06.2022, kl 20:41)
Kan forutsi hvor lenge
du lever

(23.06.2022, kl 14:51)
Ukraina begrenser
russisk litteratur og
...

(20.06.2022, kl 10:21)
Fant 5000 år gamle
hellemaleri i Alta:
?...

(20.06.2022, kl 22:11)
Norwegian kansellerer
ni flyvninger onsd...

(21.06.2022, kl 15:11)
- Føler meg som en
kasteball

(21.06.2022, kl 20:51)
Ble sendt på flukt -
alene

(21.06.2022, kl 22:12)
Corona: - Markant
økning

(21.06.2022, kl 22:31)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

I Trondheim ble en mann i 20-årene bortvist etter et slagsmål på Solsiden natt til mandag, melder politiet.
Flyselskapet Widerøe måtte søndag kansellere nesten alle sine flyginger, og melder at også dagens trafikk rammes.Og selskapets kunder som får flyavgangen sin innstilt, vil ikke lenger få ombooking eller alternativ transport. De får heller ikke dekket mat og overnatting.Kommunikasjonssjef Catharina Solli i Widerøe, sier til Bergens Tidende at Widerøe-kunder nå kun har rett på refusjon av flybilletten.? Vi har ikke lenger anledning til å ombooke, tilby alternativ transport, måltid og overnatting, sier hun.
Bare 10 kunder er nå uten strøm i området ved Åsenfjorden i Levanger, viser nettselskapet Tensios oversikt. Hele 927 kunder var strømløse i 16.30-tida, nor som kan ha hatt sammenheng med lyn og torden i området. Samtidig er 15 kunder uten strøm i Flatanger og 4 i Steinkjer.
Amalie Iuels mesterskapsrekord på 400 meter hekk sørget for at Tjalve-løperen kan ta med seg kongepokalen hjem fra Stjørdal.Hun vant på tiden 55,03. Hun senket dermed rekorden sin fra 2019 (56,08) med over ett sekund.Pål Haugen Lillefosse fikk herrenes kongepokal. Han vant lørdagens stavkonkurranse.
Johannes Høsflot Klæbo sikret seieren i massespurten på Kanalrennet i Telemarksveka. Martin Løwstrøm Nyenget og Mikael Gunnulfsen ble nummer to og tre.
Søndag ettermiddag er 927 uten strøm i området ved Åsenfjorden i Levanger, ifølge nettselskapet Tensios oversikt. Det har vært torden og lyn i området. I tillegg er 20 uten strøm i Selbu.
En bil med fire personer har kjørt inn autovernet på E39 ved Staursetbukta i Heim kommune. Alle har kommet seg ut av bilen, og det er ikke meldt om alvorlig personskade. Øvrig trafikk passerer i ett felt, melder politiet.
Trafikkselskapet AtB kutter busstilbudet i Trondheim med 40 prosent i sommer. Det skjer når selskapet innfører sine sommeruter mandag, opplyser de til Adresseavisen.AtB sparer over fem millioner kroner på å innføre egne sommerruter.
Flyselskapet Widerøe opplyser søndag at de kansellerer nesten alle sine flyginger ut dagen, og at også mandagens trafikk rammes.? Vi beklager å måtte meddele at vi på grunn av den vedvarende konflikt mellom NHO Luftfart og flyteknikere i NFO, kanselleres flesteparten av rutene på kortbanenettet ut dagen i dag og vil også få innvirkninger på morgendagens flyvninger, skriver selskapet i en melding på Facebook.
Malin Eriksen ble norsk mester i landeveisrittet i Skogn søndag, på en dag proffsyklistene skuffet. Coops Mari Mohr ble beste proff som treer, to minutter bak.Eriksen, som sykler for klubben CK Victoria, slo Vibeke Lystad (Ringerike) med fire hundredeler i spurten. De to stakk i et tidlig brudd og hovedfeltet klarte aldri å ta duoen igjen.
Brannen i slåmaskinen i Verdal er slukket. Ingen kom til skade, melder politiet.
I Trondheim ble en beruset og aggressiv mann bortvist fra Ladesletta søndag formiddag. Men mannen ga seg ikke, og ble senere arrestert, opplyser politiet.
Det brenner i en slåmaskin ved Tuset i Verdal. Nødetatene er på vei, melder politiet.
I Orkdal ble det meldt om brann i en enebolig ved fylkesveg 710 ved Myreplassen søndag morgen. Brannen startet i en utvendig stikkontakt, og brannvesenet fikk raskt kontroll, melder politiet.
Ni flyavganger fra Værnes er så langt søndag innstilt på grunn av streik og lockout. Det gjelder avganger med selskapene Widerøe, Play og KLM, ifølge Avinor.
I Melhus ble to menn i tenårene arrestert etter å ha kommet med rasistiske uttalelser og vold mot politiet seint lørdag kveld.Ungdommene var beruset og opptrådte aggressivt på en privatfest, melder politiet.
To menn er anmeldt for promillekjøring i natt. En mann ble stoppet på Mære i Steinkjer, og en annen på Brekstad i Ørland, opplyser politiet.
13 personer fikk forenkla forelegg for ulovlig kjøring i Ørjaveita i Trondheim natt til søndag, opplyser politiet.
E6 i Trøndelag er åpnet igjen etter en trafikkulykke ved Namsskogan, ifølge Vegtrafikksentralen. Ulykken skjedde like etter midnatt natt til søndag.
E6 er stengt ved Namsskogan i Trøndelag etter en trafikkulykke like etter midnatt natt til søndag.Politiet opplyser at en bil med to personer har havnet på taket. Begge to skal være ved bevissthet.De er sendt til sykehuset i Namsos med luftambulanse for videre sjekk, opplyser politiet i Trøndelag.
Rosenborg vant eliteseriekampen mot tabelljumbo Kristiansund på Lerkendal 3-1. Ole Sæter scoret alle målene for hjemmelaget.
To mål av Ole Sæter gjør at Rosenborg leder 2-1 til pause i eliteseriekampen mot Kristiansund på Lerkendal. Amidou Diop har scoret gjestenes mål.
Trondheim kommune har opprettet et samlingssted for trøndere som er direkte eller indirekte berørt av terrorhandlingen i Oslo natt til lørdag, opplyser kommunen i en pressemelding. Samlingsstedet er på Quality hotel Augustin i Kongens gate 26. Alle som ønsker det, kan møte trent krisepersonell mellom klokka 17 og 21 lørdag.
En bil har kjørt i et steinras på Fv 720 ved Verrastranda. Ingen personer er skadd, men det er noen skader på bilen, melder politiet. Ett felt av veien er stengt. Vegvesenet har kalt ut entreprenør.
Trondheim førte tips fra publikum til at politiet pågrep en promillekjører lørdag formiddag. Føreren er nå anmeldt, og førerkortet beslaglagt, opplyser politiet.
Widerøe opplyser til NTB at de lørdag vil foreta en kontrollert nedstengning av kortbanenettet. Kortbanenettet er rutene til de minste flyene til flyselskapet.? Det gjør vi for å ivareta passasjerene våre, og for få flyene tilbake til sine tekniske baser. Det er for at vi skal kunne starte raskere opp igjen når denne streiken er avsluttet, sier kommunikasjonssjef Catharina Solli i Widerøe til NTB.Flyene mellom større flyplasser som Bergen og Tromsø vil fortsette å gå, mens for eksempel Widerøe sine flyginger mellom Oslo og mindre flyplasser, som Førde, fra i dag blir trappet ned.Widerøe tar kontakt med alle kundene dette gjelder.
I Trondheim har politiet beslaglagt en luftpistol fra noen gutter. Guttene satt på en benk i sentrum og skjøt på bokser med luftpistolen. Politiet fikk raskt kontroll uten dramatikk, og guttene blir anmeldt, opplyser politiet.
Lørdag morgen ble det skutt en bjørn ved Fiskumfjellet i Grong. Det var Miljødirektoratet som ga fellingstillatelse, etter at bjørnen skal ha tatt flere sau i området de siste ukene. Det opplyser det kommunale jaktlaget for Grong, Namsskogan og Høylandet.
Hitratunnelen er nå åpen igjen. Tunneln ble stengt da en bil fikk motorhavari, og det oppstod en del damp. Ifølge Statens vegvesen kan tunnelen bli stengt en kort periode når bilen skal berges.
Statsforvalteren har lørdag gitt Grong kommune til å skyte bjørn i deler av Grong og Høylandet kommuner. Bakgrunnen for søknaden var et ferskt funn av sau påvist drept av bjørn. Skadene sees i sammenheng med tidligere bjørneskader på sau i sommer.
Fredag ble den nye travbanen i Trøndelag åpnet. Banen ligger Orkland kommune, og erstatter den nå nedlagte Leangen travbane i Trondheim. Gamle Orkdal kommune er regnet som travsportens vugge, med Norges eldste travklubb som ble stiftet i 1873.
Nødetatene rykker ut til melding om bilbrann i Hitratunnelen.
En mann i Trondheim ble natt til lørdag arrestert med mistanke om at han skal ha slått en kvinne ved Trondheim Torg, opplyser politiet.
Under en kontroll på ferja mellom Flakk og Rørvik kom politiet over to stjålne motorsykler. Syklene var utstyrt med et stjålet, og et falskt registreringsnummer. Begge førerne ble arrestert, og motorsyklene beslaglagt, melder politiet.
Tre sjåfører mistet førerkortene sine i Trondheim på grunn av høy fart seint fredag kveld. En bilist ble stoppet i 114 km/t i en 70-sone på Omkjøringsvegen på E6. En ung motorsyklist ble målt til 85 km/t i en 50-sone, mens en bilfører ble tatt i 127 km/t i 80-sonen på E6 ved Sandmoen, melder politiet.
Nødetatene er på veg til Vestre Rosten i Trondheim etter ei trafikkulykke mellom motorsykkel og bil. Det skal ikke være snakk om alvorlig personskade.
Fredag kveld melder politiet om brann i en enebolig på Hallset. Nødetater er på tur til stedet, og det skal bare ryke nå.
Politiet melder om at ei kraftledning har falt ned og at det ryker fra skogen ved Byavegen i Steinkjer. Brannvesenet er på stedet, og melder om at det dør ut av seg selv. Politiet vet ikke årsaken til at kraftledninga har falt ned.
Politiet melder om at ei kraftledning har falt ned og at det ryker fra skogen ved Byavegen i Steinkjer. Brannvesenet er på stedet.
Politiet melder om at ei kraftledning har falt ned og at det ryker fra skogen ved Byavegen i Steinkjer. Brannvesenet er på stedet.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.