Fredag, 20.05.2022 05:59 Uke: 20
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Russland testet
superubåt ved
Norskehave...

(I dag, kl 05:55)
Erkjenner
Fornebu-nederlag

(I dag, kl 05:43)
Kjøring i rus og høy
hastighet

(I dag, kl 05:43)
Trenger ikke plast i
hage

(I dag, kl 05:33)
Dømt til fengsel
(I dag, kl 05:33)
Arendal krever Staten
for 100 millioner

(I dag, kl 05:33)
Setter ekstra
beredskap for
skogbrannhel...

(I dag, kl 05:23)
Kjørte på elg
(I dag, kl 05:23)
Prøvde å ta seg inn i
bolig

(I dag, kl 05:23)
Stoppa ikke fra
politiet

(I dag, kl 05:23)

Sistedistrikt
Kjøring i rus og høy
hastighet

(I dag, kl 05:49)
Erkjenner
Fornebu-nederlag

(I dag, kl 05:36)
Dømt til fengsel
(I dag, kl 05:36)
Setter ekstra
beredskap for
skogbrannhel...

(I dag, kl 05:26)
Stoppa ikke fra
politiet

(I dag, kl 05:26)
Avslutta fest
(I dag, kl 05:26)
Arendal krever Staten
for 100 millioner

(I dag, kl 05:26)
Ungdommer knuste ruter
(I dag, kl 05:16)
Kjørte på elg
(I dag, kl 05:16)
Prøvde å ta seg inn i
bolig

(I dag, kl 05:16)

Mest lest siste uke
Gutt (13) omkom i
skrekkulykke

(I går, kl 07:58)
Den greske
filmmusikeren Vangelis
er død

(I går, kl 23:03)
Hvorfor er Tyrkia med
i Nato?

(I går, kl 23:13)
Burnley rotet bort
ledelsen ? fortsatt
i...

(I går, kl 23:23)
Reinkind og Sagosen
hjalp Kiel til
slutt...

(I går, kl 23:33)
DAGENS RETT: Når du
servereR
kyllingfile...

(I dag, kl 00:12)
Fare for streik på
flyterigger

(I dag, kl 00:53)
Uskyldig fengslet for
drap i 18 år

(I går, kl 07:58)
Politihøgskolen i Oslo
får 80 nye studie...

(I går, kl 17:13)
Har «barnas dag» blitt
en dag for flatfy...

(I går, kl 17:13)

Mest lest i dag
Olena (22) om
skjebnetimene: -
Pulsen ra...

(14.05.2022, kl 20:07)
Alvorlig trafikkulykke
i Voss: Seks pers...

(15.05.2022, kl 10:45)
12-åringer ute i natt
(15.05.2022, kl 08:33)
Anmeldelse og
førerkortbeslag

(16.05.2022, kl 14:34)
Nekter skyld for
masseskyting: -
Ondskap

(15.05.2022, kl 02:45)
Ønskes velkommen til
kongen for å snakke...

(15.05.2022, kl 22:23)
Vann, men må vente på
tittelen

(15.05.2022, kl 22:53)
Kronprinsparet helste
på barnetoget

(17.05.2022, kl 09:03)
DAGENS RETT: Denne
kyllinggryten kommer
...

(14.05.2022, kl 00:12)
Sverige slo Tsjekkia i
VM

(15.05.2022, kl 22:13)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Brannvesenet rykker ut til en bil som det har brent i, i Sunndalsveien i Kvinnherad, opplyser 110 Vest på Twitter.
Konkurransetilsynet godkjenner Royal Unibrews oppkjøp av Hansa Borg på vilkår. Oppkjøpet kan først gjennomføres etter at selskapet har sagt opp avtaleforhold knyttet til distribusjon og salg av sider og smakstilsatt alkoholholdig drikke, såkalt FAB, i Norge, skriver Konkurransetilsynet i en pressemelding.
Ein stor stein som stengde fylkesveg 50 Aurland-Hol er no fjerna og fjellet er ope for trafikk. Vegtrafikksentralen skriv at det kan bli noko redusert framkomst ved rasstanden ved Urevassfjorden. Dette grunna at skadar i vegbana skal reparerast.
Fylkesveg 50 Aurland ? Hol er no stengd på grunn av steinras. Steinen har rast ut i vegen ved Urevassfjorden 3?4 kilometer aust for Geiteryggtunnelen. Steinen dekker nesten to køyrefelt., Statens vegvesen håpar å kunne opne vegen i løpet av dagen. Inn til vidare er det omkøyring via RV 52 Hemsedal eller RV 7 Hardangervidda.
Væpna politi rykka ut til ei adresse i Alver ved 15.30-tida i dag, der ein person var påført skade i magen. Det var personell frå luftambulansen som melde frå.? Det var ingen dramatikk på adressa då me kom, skriv operasjonsleiar Frode Kolltveit i Vest politidistrikt i ei pressemelding. Det er så langt ukjent kva som har skjedd og kor mange som har vore til stades. Den skadde vart frakta til sjukehus for behandling. Skadeomfanget er ukjent. Ingen personar er arresterte.
Tre biler har vært involvert i et trafikkuhell på Strandkaien i Bergen sentrum. Det har dannet seg kø på stedet. Totalt fire personer var i bilene. Ifølge politiet er alle oppegående.
Den 23. mai starter det nord-tyske flyselskapet Lübeck Air en direkterute mellom hansabyene Bergen og Lübeck. I perioden mai til november har flyselskapet planlagt to avganger i uken fra Bergen lufthavn Flesland. . Ruten fra Bergen skal driftes med en Embraer E190 maskin som har en kapasitet på 100 passasjerer.
Fv. 55 Sognefjellet blir opna klokka 10:00 etter å ha vore stengt grunna dårleg vêr.
Etterforskningen starter etter at en jente døde under barnevernets omsorg. Da jenten rømte varslet barnevernet politiet. Politiet konkluderte da med at det ikke var nødvendig å iverksette tiltak og jenten ble etter noen timer funnet død. Spesialenheten, har nå vurdert saken og bestemt at de vil åpne etterforskning, skriver BT.
I Bømlafjordtunnelen på E39 står det ein lastebil med problem i høgre felt på veg oppover mot Stord. Vegtrafikksentralen vest ber bilistar vera obs.
Brann leiar 3-1 over KFUM Oslo, etter eitt mål ved Aune Selland Heggebø og to ved Niklas Castro i klpet av fire minutt. Det gjenstår fem minutt av ordinær tid.
To personar er sendt til sjukehus i ambulanse etter ei ulykke på Flaktveit i Bergen måndag ettermiddag. Bilen dei sat i skal ha køyrd av vegen og ned ei skråning. Ein person var fastklemt og politiet omtala ulykke som alvorleg. ? Det er framleis ei alvorleg ulykke, men personane var vakne då dei vart sendt til sjukehus, seier Steinar Hausvik i Vest politidistrikt.
Ferjesambandet på Fv. 614 mellom Stårheim og Isane i er innstilt inntil vidare. Dette grunna tekniske problem. Omkøyring er via Måløy-Oldeide.
Klokka 05.25 tok imot politiet melding om røyk frå ei leilegheit på Bredalsmarken i Bergen. Då røykdykkarar tok seg inn i leilegheita blei det funne ein person og ein svidd pizza. Personen, som var vaken og bevisst, blei køyrt vekk av ambulansen.
Folk i Førde kunne i dag vakne opp til sparkesyklar som har blitt sett ut i løpet av kvelden/natta. Det er selskapet Mates As som har sett ut elsparkesyklane, som frå i dag av kan nyttast. Dei vil stå på stand ved Rådhuset i Førde mellom klokka 12.00 og 14.00 i dag for å svare på spørsmål.
Forfattaren og dramatikaren Norvald Tveit døydde måndag, 94 år gammal. Det kjem fram av ei dødsannonse i lokalavisa Firda.Som dramatikar var mannen frå Leirvik i Hyllestad mest kjent for Splint (1977). Han skreiv og fleire av episodane til NRK-serien Vestavind (1994), i tillegg til fleire skodespel, bøker og høyrespel.Tveit fekk Ibsen-prisen i 1993, og vart tildelt Kongens fortenestemedalje i gull i 2007.Bildet under vart tatt i høve ei av Tveit sine siste boklanseringar, i leilegheita hans på omsorgssenteret i Sørbøvåg i 2019.
Det nybygde skipet Havila Castor kom i morgontimane til Bergen. Skipet er identisk med søsterskipet Havila Capella, som sidan påske har lege i Bergen grunna sanksjonar mot eigarselskapet. Men det nyaste skipet Castor er eigd av eit norsk selskap, og vil difor kunne starta å segla langs norskekysten som planlagt den 10.mai.
En motorsyklist skal ha havnet på utsiden av Kolltveittunnelen på Sotra. Politi og ambulanse har rykket ut til ulykken.
Katten som satt fast i et tre i Nesttunvegen i Bergen er nå reddet. sitter fast i et tre i Nesttunvegen. Den fikk assistanse fra brannvesenet.
Mellom 10 til 15 årsverk i lønnsavdelinga til Vestland fylkeskommune er planlagt å vera på Stord. Det skriv Stord24. Planane kom fram under Fylkesutvalet sitt møte denne veka. Fylkestingsrepresentant Sigbjørn Framnes (Frp) frå Stord seier til avisa Sunnhordland at han er glad for signala. Fylkeskommunen vil også byggja opp arbeidsplassar for karriererådgjeving i Sogndal og Odda, rekneskap, dokument og arkiv i Leikanger, og bibliotek i Førde.
En bil med fire personer har kjørt i veggen i Nakkagjelstunnelen på E16. Politi, brannvesen og ambulanse er på vei til stedet. Tunnelen er stengt, melder Vest politidistrikt på Twitter.
En sykepleier ved et sykehjem utenfor Bergen er dømt til 90 dagers betinget fengsel for å ha stjålet morfin, skriver Bergensavisen.I noen tilfeller ble det fylt vann på ampullene etterpå, og sykehjemmet anmeldte saken da det ble oppdaget at morfinampuller hadde forsvunnet fra det låste medisinrommet.
Ein kranbil og ein bil har kollidert på vegen frå Steinestøvegen og mot Bergen fengsel. Det var ein person i kvar bil, og føraren av personbilen blir tilsett av lege på staden, skriv politiet. Naudetatane er på veg til staden. Trafikken på E39 går som normalt.
Sjur Røthe fra Voss er tatt ut langrennslandslaget for neste sesong. Indira Liseth fra Bergen er tatt ut på para-landslaget.
Fire lam døde og flere sauer ble skadd i en ulykke med en dyretransport på E39 ved Knarvik nord for Bergen søndag kveld, ifølge NTB. Litt etter kl. 22 var veien gjenåpnet.
Én eller flere motorsykler er involvert i en trafikkulykke på fv. 5164 Hamrevegen ved Ytre Hamre i Bergen. Ifølge politiet, skal også flere motorsykler ha kjørt fra ulykkesstedet. Hamrevegen i Fana er stengt på grunn av nødetatenes arbeid på stedet. Føreren av motorsykkelen er kjørt til Haukeland Universitetssykehus for undersøkelser.
Naudetatane rykte like over klokka 07 ut til Fisketorget i Bergen. Ein mann var hamna i sjøen, men vart slik politiet oppfattar meldinga berga på land av to forbipasserande. Mannen er bevisst, men kraftig nedkjølt og blir sett til av helspersonell.
En mann som falt i sjøen ved Fisketorget i Bergen, er reddet opp. Han er bevisst, men kraftig nedkjølt og får tilsyn av helsepersonell, opplyser politiet.
Et felt er stengt grunnet et vogntog med havari på E39 ved Eikanger. Servicebil er på vei, skriver Vegtrafikksentralen Vest på Twitter.
Aker Solutions har signert ein intensjonsavtale med Heerema Marine Contractors for mottak, demontering og resirkulering av rundt 30.000 tonn olje- og gassinstallasjonar frå East Brae-feltet, på skotsk side av Nordsjøen. Oppdraget vil gi rundt 100 årsverk på verftet på Stord.
Politiet snakker med to menn i Øvregaten etter meldinger om en slåsskamp. Situasjonen fremstår ikke som alvorlig, ifølge politiet.
En ny kartlegging av over 150 000 skipsanløp i Norge viser at Oslofjorden og Vestlandet har høyest risiko for innførsel av fremmede arter. Rapporten er laget av Havforskningsinstituttet, på oppdrag fra Miljødirektoratet. Fremmede arter fester seg på skrogene til skip eller skjuler seg i hulrom, og fraktes som blindpassasjerer til norske farvann.
I morgen blir siste dag med publisering av koronasmittetall på Bergen kommune sine nettsider. Kommunen slutter også med ukesrapporter. Smittetallene vil i stedet bli publisert i månedlig rapporter i mai og juni. Kommunen slutter også melde om dødsfall på sykehjem.
Arbeidstilsynet fører tilsyn med Haugaland brann og redning torsdag og fredag. Ei undersøking har tidlegare slått fast at personar i leiinga i det interkommunale selskapet har baksnakka brannfolk i ei lukka chat-gruppe.Saka førte til masseoppseiingar i Etne, og Etne kommune har no overteke arbeidsgivaransvaret for sine brannfolk. Arbeidstilsynet fører tilsyn på bakgrunn av varsel og informasjon som har kome fram i media.
Politiet gjennomfører en bevæpnet politiaksjon ved hotellet Citybox i Strømgaten i Bergen. De opplyser at det dreier seg om et psykiatri-oppdrag. Ifølge BT er den aktuelle personen isolert på et hotellrom og utgjør ingen fare for andre.
Fv. 5164 er stengt etter kollisjonen, det skaper store trafikale utfordringer i området. Fanagjeldet er stengt fra før og derfor er det ekstra press på Hamrevegen. Politiet driver manuell dirigering på stedet. Bilberger er på vei.
Bilen skal stå i en havarilomme inne i tunnelen retning sentrum, opplyser trafikkoperatør Tor Evensen i vegtrafikksentralen Vest. NRK får opplyst om at at skal være en del kø i området.
En person er funnet død i Arnavågen i Bergen, opplyser politiet. Personen er brakt inn til land, og nødetatene er på stedet og gjør undersøkelser.
Det er gjort eit stort narkotikabeslag i Florø. Det stadfestar tenestestadleiar Wenche Hope overfor Firdaposten. To personar sit i varetekt i samband med beslaget, som vart gjort tidlegare i april. Politiet antar det dreier seg om amfetamin, men stoffet er sendt vidare til analyse.
Det er ope for fri ferdsel mellom Myrkdalen og Vikøyri på riksveg 13 Vikafjellet, opplyser Vegtrafikksentralen.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.