Tirsdag, 27.09.2022 03:16 Uke: 39
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Færre
elsparkesykkelulykker

(I dag, kl 02:51)
Brann i barnehage
truleg påsett

(I dag, kl 02:51)
- Hun er som
psykiateren min

(I dag, kl 02:31)
Skadet mann funnet i
Trondheim

(I dag, kl 02:31)
DAGENS RETT: Lag en
fyldig og kremet
gry...

(I dag, kl 00:11)
21-åring dømt for å
festvoldtekter

(I går, kl 23:41)
En til sykehus etter
ulykke ved Kongsvin...

(I går, kl 23:31)
Keepertabbe ødela
mektig engelsk
snuoper...

(I går, kl 23:01)
Forskar håpar på
«pakke» til streikande
...

(I går, kl 23:01)
Se Midtnytt 22:55
(I går, kl 22:51)

Sistedistrikt
Færre
elsparkesykkelulykker

(I dag, kl 02:52)
Brann i barnehage
truleg påsett

(I dag, kl 02:52)
Skadet mann funnet i
Trondheim

(I dag, kl 02:32)
21-åring dømt for å
festvoldtekter

(I går, kl 23:42)
En til sykehus etter
ulykke ved Kongsvin...

(I går, kl 23:32)
Forskar håpar på
«pakke» til streikande
...

(I går, kl 23:02)
Se Midtnytt 22:55
(I går, kl 22:52)
Streiken: Regjeringa
ber om info om elev...

(I går, kl 22:52)
Se Vestlandsrevyen kl.
22.55

(I går, kl 22:52)
En fastklemt etter
singelulykke i
Kongsv...

(I går, kl 22:52)

Mest lest siste uke
Advarer Putin: -
Katastrofale
konsekvens...

(I går, kl 09:11)
Bøtelagt etter
hotellbråket

(I går, kl 10:21)
Tobarnsmor søkkrik på
Jesus-porno

(I går, kl 17:21)
Båt synker i Grimstad
(I går, kl 07:41)
Valgt som
sentralstyremedlem

(I går, kl 07:51)
Ny korsbåndskade for
dansk spiller

(I går, kl 07:51)
- Putin kan la seg
friste

(I går, kl 07:51)
Nordmann med assist i
NHL-oppkjøring

(I går, kl 08:01)
Boksing kan bli vraket
fra OL-programmet

(I går, kl 08:31)
Vil trekke
nederlendere med
julebyen

(I går, kl 09:01)

Mest lest i dag
Truet folk med kniv ?
politiet avfyrte s...

(21.09.2022, kl 06:51)
Drepte ekskona etter
strømkrangel

(21.09.2022, kl 21:12)
Tror flere
«dumpsterdiver» på
grunn av ø...

(20.09.2022, kl 21:33)
Anmeldt for ruskjøring
(23.09.2022, kl 19:51)
Sveriges landslagssjef
ikkje til Qatar: ...

(23.09.2022, kl 20:01)
Nedslitt kobling årsak
til nestenulykke

(23.09.2022, kl 11:51)
Krigsseilerne har
premiere

(23.09.2022, kl 19:51)
Ungdommer tente på
papp i Fyllingsdalen

(23.09.2022, kl 20:01)
Johannessen klarte
ikke cuten i Paris

(23.09.2022, kl 20:01)
Opp fra dypet: - Et
mareritt

(24.09.2022, kl 21:41)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Arnanipatunnelen på E16 er åpen igjen. Tunnelen ble stengt grunnet gjenstand i veibanen.
Brannvesenet er på veg til eit bygg i Furuflaten i Bjørnafjorden kommune, etter melding om røykutvikling frå bygget.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
I Fusafjorden er det meldt om rømming frå Bolaks AS, der oppdrettslaks skal ha rømt frå lokaliteten. Selskapet rapporterte måndag inn skade på notet som følge av makrellstørje i merden, skriv Fiskeridirektoratet i ei pressemelding. Dei følger opp saka og ynskjer tips.
Eit ekspertutval har no konkludert om ubåtvraket som ligg utanfor Fedje. Utvalet tilrår å heve mest mogleg av kvikksølvet om bord i ubåten, før vraket og sjøbotnen blir dekka til.
Politiet melder om trafikkulykke mellom gut på elsparkesykkel og personbil i 30-sone i Florø. Guten seier han har smerter, opplyser politiet. Politi og ambulanse er på veg.
Like før klokka 20 fekk politiet meldingar om at ein bil hadde køyrd i ein fjellvegg ved Mosterhamn, men at den var køyrd frå staden med skadar. Politiet fann like etter både bil og førar. Føraren blødde frå hovudet og framstod rusa, melder dei.
Et tre år gammel barn er påkjørt i et gangfelt i Rognebærvegen på Straume i Øygarden. Barnet skal ha vært våkent og bevisst etter ulykken og ble kjørt til legevakt for kontroll.
Et barn er påkjørt i et gangfelt på Straume i Øygarden. Barnet skal være våkent og bevisst. Politi og ambulanse er på vei til stedet.
En mann i 30-årene fra Askøy er dømt til fengsel i sju måneder for å ha kjørt småbåt i ruspåvirket tilstand. Mannen ble stoppet utenfor Kleppestø i september i fjor og hadde da en promille på 1,5. Dommen er gjort betinget mot at mannen gjennomfører et narkotikaprogram. Han er ilagt forbud mot å føre småbåt i ett år.
Ingen personer ble skadet da det brøt ut brann i en bobil i Vedladalsvegen ved Skånevik i Etne i formiddag. Det var i en periode sterk røykutvikling og smell fra bilen. Brannen er slukket, men bobilen er så godt som utbrent.
Det er nå oppnevnt bistandsadvokat og forsvarer etter den alvorlige båtulykken i Byfjorden i Bergen søndag. Et barn måtte få livreddende hjelp etter ulykken der en hurtiggående båt gikk rundt. Tirsdag ettermiddag fikk barnet og de to voksne i ulykken fremdeles behandling på sykehus. Tilstanden til de tre er ikke offentliggjort av sykehus eller politi. ? Jeg er oppnevnt som bistandsadvokat for det skadde barnet som var ulykken, bekrefter advokat Ingrid Aksnes. Mannen som kjørte båten har status som siktet og har nå fått oppnevnt forsvarer i saken.
Ingen personer ble skadet da det brøt ut brann i en bobil i Vedladalsvegen i Etne i formiddag. Det var i en periode sterk røykutvikling og smell fra bilen. Brannen er slukket, men bobilen er nesten utbrent, melder politiet.
Naudetatane er på veg til staden etter at det er observert røyk frå ei leilegheit i Bergen. Brannvesenet er no på staden og det verkar udramatisk, melder politiet.
En 42 år gammel mann er i Hordaland tingrett dømt til fengsel i fire år for voldtekt av sin tidligere ektefelle. Kvinnen sov eller var bevisstløs da overgrepet skjedde. 42-åringen filmet også voldtekten med en mobiltelefon. Han er også dømt til å betale 220.000 kroner i erstatning og er ilagt kontaktforbud overfor kvinnen i fem år.
Politiet fekk inn melding om eit trafikkuhell i Karmøyvegen klokka 10.10, opplyser Vest politidistrikt. Det er to bilar involvert i uhellet som har skjedd i ei rundkjøring. Ein person får tilsyn av helsepersonell. Ikkje trafikale problem på staden.
KV «Tor» har i dag beslaglagt eitt ulovleg flytegarn og 34 teiner i Hardangerfjorden. Alle dei beslaglagde teinene var i fredningsområdet for hummer i indre Hardanger. 20 hummer blei sett ut att på staden, opplyser Kystvakten.
Fløyfjelltunnelen på E39 i Bergen sitt nordgåande løp er stengt, det melder Vegtrafikksentralen.
Fleire personar var involverte i ei valdshending i Sogndal seint torsdag kveld. Dei involverte var i 20-åra, fortel operasjonsleiar i Vest politidistrikt, Stine Mjelde. Politiet har teke i mot forklaring frå dei involverte og oppretta sak. Ein av dei hadde knekt ei tann. Ingen er pågripne.
En politipatrulje stanset en bil på fylkesvei 47 i Tittelsnesvegen i Sveio i går kveld. Bilen var meldt stjålet fra Haukelivegen tidligere i uken. Kvinnen, som kjørte bilen, ble pågrepet. Hun skal ha vært beruset og hadde heller ikke førerkort.
Den sikta etter knivstikkinga på Nordfjordeid i helga er varetektsfengsla i to veker med brev- og besøksforbod. Mannen i 20-åra har i omfattande avhøyr erkjent handlinga. Han samtykka til varetektsfengsling. Av helsemessige årsaker er ikkje den skadde mannen avhøyrd.
Lærerstreiken utvides fra og med i dag. Fire skoler i Bergen rammes. Det er Blokkhaugen, Gimle oppveksttun, Krosntad og Slåtthaug. På landsbasis er rundt 3.500 lærere nå i streik.
Ein person er utsett for knivstikking på ei privat adresse i Bergen. Politiet er på staden med helse og jobbar med å få kontroll og oversyn. Situasjonen er ifølge politet uavklart per no.
Politiet har startet ny etterforskning av Tokagjelet-ulykken, der tre personer omkom etter de falt utfor en foss. Politiet henla saken i februar, men har nå åpnet etterforskning etter en klage.? Henleggelsen ble klaget, og sammen med ny informasjon fra NVE er saken gjenåpnet, bekrefter Cathrine Melau, påtaleansvarlig ved Vest politidistrikt, til Nationen.Hordaland Folkeblad meldte også dette tidligere denne uken, men Nationen har nå fått flere detaljer.
16. september opnar Klettatunnelen som er ein del av tiltak 17 i Førdepakken. Den skal erstatte den smale gang- og sykkelvegen som er i dagens tunnel, skriv Firda. Klettatunnelen skulle eigentleg opne i sommar.
Tre personar vart tekne for å bruke mobilen medan dei køyrde bil under ein politikontroll i Nordfjord i kveld. Dei tre fekk eit forenkla førelegg på 7450 kroner kvar. Kontrollen varte under ein halvtime. Bruk av mobil under køyring svekkjer fokus på trafikkbildet, skriv politiet på Twitter.
Den kjende og erfarne skodespelaren Kim Kalsås (69), døydde måndag. Han har jobba på Den Nationale Scene i Bergen i 42 år, sidan debuten hans der i 1979. Kalsås har vore alvorleg kreftsjuk ein periode, men hadde si siste framsyning dagen før han døydde.
110 Vest skriv på Twitter at det har vore ei trafikkulykke på Voss der ein person er fastklemt. Det skal også vere store materielle skadar på køyretøy.Vest politidistrikt melder at det er to personbilar som har kollidert.Naudetatane er på staden og luftambulansen vil lande om litt.Det er trafikale problem på staden, skriv brannvesenet.
En kvinne i 40-årene er sendt til Haukeland etter slåsskamp i Fyllingsdalen i går kveld. Kvinnen skal ha vært våken og bevisst. En mann i 50-årene er pågrepet av politiet. Han skal avhøres senere i dag.
En person ble funnet død på et offentlig toalett i Nygårdsparken i Bergen torsdag ettermiddag. Personen er ikke identifisert, og pårørende er ikke varslet. ? Det er besluttet at vedkommende skal obduseres, men det er ikke grunn til å tro at noe straffbart har skjedd, sier operasjonsleder Stine Mjelde. Det var forbipasserende i parken som fant personen. Politiet ble varslet klokken 15.38.
Det er gasslekkasje på Bir sitt bosanlegg på Møllendal i Bergen. Anlegget blir difor evakuert.? Det skal vera ei tydeleg lukt av gass inne på anlegget, seier operasjonsleiar Vest politidistrikt, Steinar Hausvik.Det er oppretta ei tryggleikssone på 300 meter.
En bil skal ha kjørt i fjellveggen ved Kinsarvik i Ullensvang i natt. Bilen ble funnet hensatt ved en bensinstasjon. En person, trolig sjåføren, ble sett løpende fra stedet. Personen ble pågrepet ved hjelp av det lokale brannvesenet og fremstod som beruset.
Politiet melder om eit trafikkuhell mellom to køyretøy på Ravnarvegen på Askøy. Det er fire personar involvert, men ingen skal vera skadd. Politiet er på staden og trafikken går som normalt.
Det ble meldt om røyk fra en leilighet i en blokk i Gerhard Gransvei i Bergen like etter klokken åtte. Brannvesenet kom raskt frem til stedet og sendte røydykkere inn i bygningen. Brannen ble meldt slukket like etter klokken halv ni. Årsaken til brannen er ikke kjent.
Det er meldt om røyk fra en leilighet i en blokk i Gerhard Gransvei i Bergen. Brannvesenet er fremme på stedet. De sender røykdykkere inn i huset.
Det har vore eit trafikkulukke i Rosslandsvegen ved Holme i Alver. Ein bil og ein mc har kollidert. Dei involverte skal vera medvitne og oppegåande. Naudetatane rykkjer ut til staden, melder politiet. Vegvesenet melder at eit felt er stengd på fylkesveg 564 Rosslandsvegen.
E16 ved Gauåpsvatnet er open att, melder Vegtrafikksentralen. Vegen vart stengt i går, då det rasa steinar ned i vegen.
Både brannvesenet og politiet er med på leitinga etter den seks år gamle guten som har kome vekk frå familien sin i området Lonevåg på Osterøy. Brannvesenet melder at ein drone er på veg frå Bergen til området.
Sjuåringen som var sakna i fleire timar torsdag, sat 20 minutt åleine i ein av Tide sine parkerte bussar før han blei funnen. Det opplyser Tide til NRK. Bussen hadde ikkje vore i Loddefjord, der guten var sakna frå. ? Vi veit ikkje kor han kom på, eller kor lenge han var på busstur, seier kommunikasjonsdirektør i Tide, Marianne Frønsdal. Dei følgjer opp internt at guten ikkje blei oppdaga då bussen parkerte.
To motorsykler og en lastebil skal være involvert i ei trafikkulykke ved Kjevikdalen på fv. 57 i Alver. De tre involverte personene er ved bevissthet.Skadeomfanget er ellers ukjent, og nødetatene er på vei til stedet, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Trafikken står stille på stedet.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.