Torsdag, 28.10.2021 12:59 Uke: 43
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Narve (73) så fjøset
gå opp i flammer: ?...

(I dag, kl 12:54)
Solistprisen til
Amalie Stalheim

(I dag, kl 12:54)
Årsak til brann ukjent
(I dag, kl 12:53)
Lite registrert smitte
i Bodø

(I dag, kl 12:52)
Softgun beslaglagt på
buss

(I dag, kl 12:52)
Kloppen forlater TV 2
(I dag, kl 12:42)
Stans i
helikoptertrafikken

(I dag, kl 12:41)
Tengs-saken:
DNA-mutasjon kan felle
drap...

(I dag, kl 12:33)
Bygger nytt midt i
alpinbakken: ? Ideen
...

(I dag, kl 12:32)
Bragepris-nominasjonen
e klare

(I dag, kl 12:32)

Sistedistrikt
Årsak til brann ukjent
(I dag, kl 12:56)
Lite registrert smitte
i Bodø

(I dag, kl 12:55)
Stans i
helikoptertrafikken

(I dag, kl 12:44)
Softgun beslaglagt på
buss

(I dag, kl 12:44)
Kontroll på brann i
Moss

(I dag, kl 12:24)
Vil anmelde Sian
(I dag, kl 12:24)
9/10 elever fikk
mobbing-medhold

(I dag, kl 12:23)
Full overtenning på
campingplass

(I dag, kl 12:06)
24 sjåfører fikk
fartsbot

(I dag, kl 12:06)
Koronasmittet
utenlands

(I dag, kl 12:06)

Mest lest siste uke
Spektakulære bilder da
norske jagere ful...

(I går, kl 23:54)
Bayern-flause i den
tyske cupen

(I går, kl 22:41)
Kampen om
togtrafikken: Flytoget
vil ta ...

(I går, kl 22:55)
Nye
«Maskorama»-karakterer
avslørt

(I dag, kl 00:05)
Koeman sparket i
Barcelona

(I dag, kl 00:54)
Returnerer ikke
samlinger til Krim

(I går, kl 13:42)
Politiet trykket på
mobillenka. Den
ført...

(I går, kl 16:03)
Helland-magi og nye
Lehne Olsen-mål
send...

(I går, kl 21:54)
NRK Sørlandet kl.
22:55

(I går, kl 22:54)
City med cupsmell
etter straffekonk

(I går, kl 22:54)

Mest lest i dag
Maria Altmann
Haraldsvik (24) fikk
neste...

(25.10.2021, kl 19:42)
Bjørn Dæhlie selger
huset og forlater
«s...

(24.10.2021, kl 13:43)
Høy strømpris med
uforståelig
begrunnels...

(22.10.2021, kl 13:44)
Deltok i farlig
redningsaksjon

(26.10.2021, kl 00:53)
Her har de håp om funn
(26.10.2021, kl 00:53)
Nysingel Northug har
et klart mål(pluss)

(26.10.2021, kl 20:02)
Slo Leeds med Ødegaard
ute av laget

(26.10.2021, kl 22:44)
«Caro» sprudlet da
Norge tok tilbake
tab...

(26.10.2021, kl 22:46)
Spektakulære bilder da
norske jagere ful...

(I går, kl 23:54)
Slik var dramaet på
settet: ? Vi
trenger...

(23.10.2021, kl 00:53)

Været i dag
SkyetOslo
12 °C , 7 m/s S.
RegnBergen
12 °C , 5 m/s S.
RegnStavanger
12 °C , 8 m/s SSV.
Lett regnTrondheim
9 °C , 1 m/s NV.
SkyetTrømsø
3 °C , 11 m/s SSØ.
SkyetKristiansand
13 °C , 9 m/s SV.
SkyetBodø
9 °C , 13 m/s SV.
SkyetHalden
13 °C , 8 m/s SV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Påtalemyndighetene har bedt om at mannen som er sikta for drapet på en tilsett ved Nav-Årstad skal bli underlagt en full rettspykiatrisk undersøkelse. Det skriver VG.
Programleder er Mariann Reikerås.
Ein hjartestartar vart stolen frå ein ambulanse ved Korskirken i Bergen onsdag kveld. Ein mann og ei kvinne vart observert springande vekk. Politiet har ikkje funne gjerningspersonane, og tar i mot tips heile døgnet på 02800.
Vest politidistrikt åtvarar mot ein mann som ringer folk frå eit telefonnummer som er likt politiets nummer. Mannen seier han er politimann og ber om bankkortinformasjon. ? Dette er forsøk på bedrageri, skriv politiet på Twitter. Om nokon har blitt utsette for dette, kan dei kontakte politiet på tlf. 02800.
Fv 5753 mellom Drage og indre Fure blir stengd dei neste dagane på grunn av fare for steinras. Natt til tysdag dundra det fleire steinar ned i vegbana, og vegen har vore stengd sidan den tid. Det er meldt om mykje nedbør dei neste to dagane, og sidan det kan vere fare for nye ras, stenger vegen for all ferdsle, melder Stad kommune.
I tredje kvartal i år leverte Elkem sitt beste kvartalsresultat nokosinne, skriv silisiumselskapet i ei pressemelding. Driftsresultatet på 2,131 milliardar kroner er 316 % høgare enn resultatet for tredje kvartal i fjor.
Programleder: Mariann Reikerås.
En mannlig syklist i 40-årene er fraktet til Haukeland universitetssjukehus etter en trafikkulykke på Solbjørgvegen ved Rolvsvåg i Samnanger. Mannen kolliderte med en bil, men årsaken til ulykken er så langt ikke kjent. Politiet har opprettet sak.
En bil har kjørt av veien på fylkesvei 545, Svartasmogsvegen, i Fitjar. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er på vei til stedet.
Bergensbanen er stengt mellom Flå og Nesbyen etter at en stor stein har falt ned på linjen. Bane Nor har folk fremme på stedet klokken 16.Mellom Hokksund og Hønefoss er togtrafikken stanset på grunn av signalfeil. Det blir gjort en ny vurdering av når strekningen kan åpnes klokken 15.45, opplyser Bane Nor.
Det er per i dag ein person innlagd med påvist koronavirus ved Helse Førde, opplyser helseføretaket. Av 355 utførte testar i førre veke var det ni positive prøveresultat.
Redningsetatene har funnet klesplagg i nærheten av båten som ble funnet i Tokagjelet.? Disse kan sannsynligvis knyttes til hendelsen, sier Svein Valland Laupsa, innsatsleder i Vest politidistrikt.
Ein robåt med tre personar og ein hund har mest sannsynleg gått utfor fossen ved demninga i Tokagjelet i Kvam i Hardanger. Det seier politiet sin innsatsleiar i Vest politidistrikt, Synnøve Malkenes. Dei tre er framleis sakna og leiting pågår.
En robåt med tre personer og ein hund har mest sannsynlig gått utfor fossen ved demninga i Tokagjelet i Kvam i Hardanger. Det seier politiet sin innsatsleiar i Vest politidistrikt, Synnøve Malkenes. Dei tre er framleis sakna og leiting pågår.
Det pågår ein redningsaksjon etter tre personar i Tokagjelet i Kvam.
Politiet har kontroll på tre personar i 20-åra, to menn og ei kvinne, etter innbrota i Førde. Ifølgje politeit skal det vere innbrot i fem bilar og ein garasje, samt Førde hotel. ? Det er opplyst frå hotellet at det er bortteke store verdiar, seier Steinar Hausvik, operasjonsleiar i Vest politidistrikt.
Avgangen 22:10 på ferjesambandet Lavik - Oppedal på E39 blir kansellert på grunn av ladeproblem.
Ruth Grung (Ap) er utnevnt som ny byråd for arbeid, sosial og bolig. Grung er tidligere stortingsrepresentant, og ble utnevnt av byrådsleder Roger Valhammer (Ap) fredag morgen. Hun erstatter tidligere sosialbyråd Lubna Jaffery (Ap), som havnet på Stortinget etter regjeringsskiftet.
En lastebil har kjørt utfor veien i Furedalen, falt mellom to og tre meter ned og truffet en kant, opplyser politiet som er på vei til stedet. En person er involvert i ulykken, og skal være bevisst. ? Lastebilen skal ha forsøkt å få ned farten, men sklidd rett ut i en sving, sier operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt. Politiet melder om at det er veldig glatt på stedet og ber folk være obs.
Føreren av lastebilen som falt to til tre meter utfor veien i Furedalen på Kvamskogen er fraktet til sykehus, men skal ikke være alvorlig skadet ifølge politiet. Politiet og ambulanse er på stedet og bilberger er på vei. Det skal ikke være trafikale problemer i området, opplyser operasjonsleder Steinar Hausvik i Vest politidistrikt.
Brannvesenet rykket ut til en leilighet i Rådalen i Bergen etter en automatisk brannalarm. Det viste seg å være en mindre brann og en mann i 60-årene ble bistått ut. Han ble sendt til Haukeland Universitetssykehus for sjekk, opplyser operasjonsleder Terje Magnussen ved Vest politidistrikt.
Arctic Mineral Resources (AMR) nådde ikkje fram med kravet sitt om gruvedrift i Naustdal og må betale sakskostnader til Nordic Rutile AS på 3,5 millionar kroner. Det går fram av dommen som vart avsagt i Oslo tingrett i dag. Striden har stått om kven som har rett til å drive gruve på Engebø i Naustdal.
Freitheimstunnelen på E16 i Aurland er stengd på grunn av bilberging. Brannvesenet rykker ut for å sjekka ein tilsynelatande forlaten bil det ryk frå.
Programleiar er Jan Børge Leirvik.
Fylkesveg 5627 over Aurlandsfjellet er stengd, melder Vegtrafikksentralen. Turistvegen mellom Aurland og Lærdal er vinterstengd, som normalt, og opnar vanlegvis ved månadsskiftet mai/juni.
Naudetatane rykte ut til ei trafikkulykke i Eidsvågtunnelen i Bergen like etter midnatt natt til tysdag. Ein bil hamna i fjellveggen, men sjåføren greidde å kome seg ut av køyretøyet på eiga hand. Han var oppegåande, men bilen fekk store skader og måtte hentast av bilberging. Politiet mistenkjer at sjåføren køyrde i rusa tilstand, seier operasjonsleiar i Vest politidistrikt, Per Algrøy.
En 22 år gammel tysk mann erkjenner et voldtektsforsøk i Bergen natt til lørdag. Han ble varetektsfengslet i fire uker i Hordaland tingrett mandag, skriver BT.Mannen ble pågrepet søndag kveld, og er varetektsfengslet med brev- og besøksforbud. Mannen tok samme nattbuss som den fornærmede, en 19 år gammel kvinne, og fulgte etter henne da hun gikk av.? Hun ropte om hjelp, og da stakk han av før han fikk fullbyrdet voldtekten, sa jourhavende politijurist Ole Vallestad Emmerhoff til Bergensavisen søndag.
Programleiar Jan Børge Leirvik.
Bir Lønningshaugen ved Flesland ble evakuert etter funn av en granatlignende gjenstand på gjenvinningsanlegget. Anlegget er nå stengt og de ansatte venter utenfor porten mens politiet vurderer situasjonen, opplyser kommunikasjonsrådgiver Tina Skudal i Bir.
Entreprenør er på staden for å gruse vegbana på fv. 606, det skal vere glatt på staden og ved Oldeidstunnelen skal fleire trailerar ha parkert i vente på entreprenør. Det skal vere fri passering på staden ifølge Vegtrafikksentralen.
Ett felt er åpnet i Lyderhorntunnelen etter en hjortepåkjørsel. Politiet venter på at entreprenør skal fjerne hjorten og at bilberger skal fjerne bilen, opplyser Vegtrafikksentralen Vest.
Lyderhorntunnelen på rv. 555 er stengt etter hjortepåkjørsel, melder Vegtrafikksentralen Vest.
Politiet jaktar på ein mistenkt etter at ei kvinne skal ha blitt forsøkt valdteken i Olsvikåsen i Bergen i natt, skriv BT. Politiet trur mannen har teke same buss som kvinna frå Olav Kyrres gate og gått av på same stopp. Mannen skal ha hatt på seg svart Helly Hansen-jakke, mørke bukser og mørke sko med kvit sole. Folk blir bedne om å kontakte politiet dersom de har opplysningar av interesse.
Eit trafikkuhell på fv. 5210 i Lyderhornsvegen medfører redusert framkome.
Brannvesenet har rykka ut til Kong Oscars gate i Bergen. Der har ein større vasslekkasje utløyst ein automatisk brannalarm.
Nordmannen som torsdag ettermiddag blei funnen død i Marbella i Spania, var frå Stord, skriv avisa Sunnhordland.I samråd med dei pårørande frigir politiet namnet. Det var 20 år gamle Even Vinsjevik Ervik som vart funnen død.
Ein geolog skal vurdere området etter at ein mur rasa ut framfor ei husrekke i Odda i dag tidleg. Ein representant frå kommunen og naudetatane har vurdert raset og vurderer det til at husa står på antatt fast grunn. Ingen kom til skade då muren rasa og ingen er evakuerte, men bebuarane får ikkje bruke hagane sine inntil området er ytterlegare vurdert.
To biler har frontkollidert i Kjenestunnelen på E16 i Vaksdal. Alle skal være ute av bilene. Veien er stengt.
Naudetatane rykte like før klokka 04 ut på ei melding om ein bil som har hamna på taket på Ølve i Kvinnherad. Klokka 05.14 twitrar politiet at dei er framme. ? Bilførar er ikkje på staden, skriv Vest politidistrikt.
På riksvei 555 i Bergen er høyre felt i Lyderhorntunnelen mot Sotra stengt for trafikk. Årsaken er en bil med stans inne i tunnelen.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.