Tirsdag, 21.08.2018 12:40 Uke: 34
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Nå vet TV 2 hva som
lammet Sumo ?
varsle...

(I dag, kl 12:30)
Gode tv-tall selv om
stjernene uteble fr...

(I dag, kl 12:30)
Melding om brann i
enebolg

(I dag, kl 12:30)
Må svare om
helikopterberedskap

(I dag, kl 12:30)
Svensk politiker la ut
bilde av seg selv...

(I dag, kl 12:20)
Mistenker
vikepliktsbrudd

(I dag, kl 12:20)
Ventet mye nedbør
onsdag

(I dag, kl 12:20)
Oljefondet investerte
4,2 milliarder i s...

(I dag, kl 12:11)
Elvestuen tar opprop
på alvor

(I dag, kl 12:11)
NRK varsler 22.
juli-innspilling i
regje...

(I dag, kl 12:01)

Sistedistrikt
Innbrudd på Daftö
Resort

(I dag, kl 12:31)
Patrik Johannesen er
på veg mot forma. S...

(I dag, kl 12:31)
Nørsett og Rolland
blir nominert på
topp...

(I dag, kl 12:31)
Hattfjelldal og Hemnes
frifunnet etter å...

(I dag, kl 12:31)
Tyver stjal tre tonn
med høy ? Camilla s...

(I dag, kl 12:31)
Nå er sommeren over: ?
Kommer lavtrykk p...

(I dag, kl 12:31)
E134 Notodden
(I dag, kl 12:31)
SE BILDENE:
Førsteklassinger
Tromsø komm...

(I dag, kl 12:31)
TV2 vet hva som
skjedde da Sumo gikk i
s...

(I dag, kl 12:31)
Melding om brann i
enebolg

(I dag, kl 12:31)

Mest lest siste uke
Dette har blitt et
stort og dyrt
problem...

(I går, kl 12:31)
Mer bråk om
Nobelprisen

(I går, kl 12:40)
Aftenposten mener:
Tyrkia-krisen er
dårl...

(I går, kl 21:01)
Dette er Nvidias nye
RTX 20-serie

(I går, kl 21:20)
Brynetrenar får trolig
sparken

(I går, kl 21:30)
Åtte fotturister
mistet livet i flom i
S...

(I går, kl 23:11)
Dette må du vite om
fylkessammenslåingen

(I går, kl 23:31)
Liverpool har full
pott etter 2?0 over
C...

(I går, kl 23:31)
Bilde av svensk
politiker med våpen og
«...

(I dag, kl 00:41)
41 somaliere har
mistet flyktningstatus

(I dag, kl 09:21)

Mest lest i dag
Skal du selge bolig?
Dette bør du bruke ...

(16.08.2018, kl 13:41)
Tidligere innkjøpssjef
i Ica: ? Forskjel...

(16.08.2018, kl 15:10)
Prisen for en
digitalisert skole

(16.08.2018, kl 17:01)
Er dette den mest
skamløse
iPhone-kopien...

(16.08.2018, kl 18:01)
Meir lyn og torden i
vente

(17.08.2018, kl 06:41)
Märtha Louise selger
hytta - meglere kra...

(16.08.2018, kl 12:50)
La Liga til Amerika
(16.08.2018, kl 13:31)
Ekspert om
overgangsvinduet: ?
Jeg skjøn...

(16.08.2018, kl 13:31)
Søreide takker
islandske bønder

(16.08.2018, kl 13:41)
PSG forsterker
(16.08.2018, kl 13:51)

Været i dag
LettskyetOslo
17 °C , 2 m/s SV.
Delvis skyetBergen
16 °C , 1 m/s VNV.
LettskyetStavanger
17 °C , 0 m/s VSV.
Delvis skyetTrondheim
13 °C , 2 m/s V.
Lette regnbygerTrømsø
8 °C , 4 m/s V.
KlarværKristiansand
16 °C , 3 m/s SSØ.
Delvis skyetBodø
10 °C , 4 m/s V.
LettskyetHalden
15 °C , 2 m/s ØNØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

I et ferskt intervju sier USAs president Donald Trump at det er «veldig farlig» for sosiale medier-selskaper som Twitter og Facebook å kneble brukere.
Donald Trump sier han er bekymret for at spesialetterforsker Robert Mueller vil bruke hans forklaring til å sikte ham for mened, om han stiller i intervju.
Byrådspartiene Ap, SV og MDG i Oslo støtter Frps forslag om å si nei til å la kunstner Bjarne Melgaard bygge sitt såkalte dødshus nær Edvard Munchs atelier.
? En tvangssammenslåing vil skape utrolig dype sår. Mange vil oppleve det som er nytt overgrep mot Finnmark, sier varaordfører i Finnmark, Tarjei Jensen Bech (Ap).
Saken står nå helt stille. Alle venter på KrF. Men hvorfor? Her kan du oppdatere deg på en av de mest betente konfliktene i norsk politikk for tiden.
Den norske aktivisten Kristin Foss (43) er lettere skadd etter at hun lørdag ble skutt i forbindelse med en demonstrasjon på Vestbredden.
Moderaterna-politikeren Hanif Bali har lagt ut et bilde av seg selv med fire våpen og en «krigserklæring» mot Dagens Nyheter. Saken har skapt oppstyr i Sverige.
Gruppeleder i Akershus Frp, Vibeke Limi, mener også Viken-sammenslåingen bør opphøre hvis Finnmark får forbli et eget fylke. 
President Trump sier at en tidligere CIA-sjef gjerne må «prøve seg i retten» i saken om tilbakekalling av sikkerhetsklarering for mange tidligere statsansatte.
? Det er en vanskelig sak, svarer lederen av KrF Kvinner på spørsmål om hun tror Geir Bekkevold fortsetter som KrFs familiepolitiske talsmann. Saken kan bli tatt opp i partiets sentralstyre torsdag.
Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) har advart mot at hele regionreformen kan ryke hvis Finnmark ikke gir etter. ? Et uttrykk for at Mæland helst vil droppe saken, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre som ber regjeringen snu. 
Lederen for det svenske partiet Moderaterna, Ulf Kristersson, sammenlikner dagens situasjon i Sverige med finanskrisen på 90-tallet. Finansministeren fra Socialdemokraterna mener uttalelsene viser at Kristersson ikke kan bli statsminister. 
Innvandring har seilt opp som den aller viktigste saken for svenske velgere i forkant av riksdagsvalget i Sverige om drøye tre uker. Bare ett parti har utmerket seg som kritiske.
Bråket om tvangssammenslåing av Troms og Finnmark startet med et stortingsvedtak jussprofessor Eivind Smith karakteriserte som ulovlig. Nå har Kommunal- og moderniseringsdepartementet utredet seg fram til det motsatte.
Idrettspresident Tom Tvedt har ingen planer om å fortsette i fylkespolitikken i Rogaland. Det har han nå sagt til nominasjonskomiteen i Arbeiderpartiet. Det har vært spekulert i om han ønsket topplassen på Ap sin liste for neste valg.
? Jeg har vanskelig for å se hva dette møtet skal bidra til, sier Helga Pedersen om møtet Ap-politiker Willy Ørnebakk fra Troms har med Monica Mæland om tvangssammenslåing med Finnmark.
? Jeg har vanskelig for å se hva dette møtet skal bidra til, sier Helga Pedersen om møtet Ap-politiker Willy Ørnebakk fra Troms har med Monica Mæland om tvangssammenslåing med Finnmark.
Med under tre uker igjen til valget i den Svenske riksdagen er det ingenting som tyder på et mirakel for statsminister Stefan Löfven, mener valgforsker.
Vänsterpartiet ligger an til å gjøre sitt beste valg på 20 år og vil sammen med Sverigedemokraterna og to sentrumspartier bli valgets vinnere, ifølge måling.
Fylkesrådslederen i Troms møter mandag kommunalminister Monica Mæland (H) for å diskutere sammenslåingen med Finnmark, som nekter å delta på møtet.
? Hvis KrF har tenkt å ta opp igjen regionreformen, må Knut Arild Hareide snarest mulig si fra. Det står veldig mye på spill, sier fylkesordfører i Trøndelag, Tore O. Sandvik.
Sverigedemokraternas (SD) leder Jimmie Åkesson sier han ikke ser bort i fra et samarbeid med Moderaterna (M)og Kristdemokraterna (KD) etter valget 9. september.
Midt i stormen meisler KrF ut ny politikk for harde livet. KrF-lederen er bekymret over lave fødselstall og vil tilrettelegge for at flere lager barn.
Midt i stormen meisler KrF ut ny politikk for harde livet. KrF-lederen er bekymret over lave fødselstall og vil tilrettelegge for at flere lager barn.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Høyres søsterparti Moderarterna varsler i sitt valgmanifest at partiet uansett valgutfall ikke vil medvirke til at det dannes en ny regjering ledet av Socialdemokraterna. Samtidig er partiet splittet om mulig samarbeid med Sverigedemokraterna.
NUPI-forsker Nils Schia er for ukritisk til Norges sikkerhetsrådskampanje.
Christian Tybring-Gjedde mener at yngre Frp-politikere kvier seg for å ta opp innvandringsspørsmål.
Hun sa farvel til rikspolitikken og måtte selge leiligheten i Oslo med tap. Men nå kommer hele den politiske makteliten til henne.
Miljøpartiet De Grønnes (MDG) Une Bastholm mener Per Sandberg holdt statsminister Erna Solberg for narr da han tok med seg jobbetelefonen til Kina.
Alle ordførerne i Oppland har signert et opprop mot regjeringens rovdyrpolitikk. Fra før har de fleste ordførerne i Trøndelag og Hedmark protestert.
Østerrikes utenriksminister Karin Kneissl giftet seg lørdag, og blant bryllupsgjestene var Russlands president Vladimir Putin.
Partileder Ulf Kristersson (M) nekter å samarbeide med Sverigedemokraterna, men sliter med å få med seg lokallagene på boikotten.
? Det var veldig trist å høre at Kofi Annan er død. Han var en stor internasjonal leder og en god venn, sier tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik.
Mens fylkeslederen i Østfold sier at Geir Jørgen Bekkevold bør gå av som familiepolitisk talsmann, mener sentralstyremedlem Karin Bjørkhaug at partikollegaen ikke gjorde noe galt da han viet et homofilt par.
En rekke tidligere CIA-direktører og etterretningsagenter har publisert en felles fordømmelse av president Donald Trumps svartelisting av John Brennan.
Statsministerens kontor visste ikke at Sandbergs tjenestetelefon hadde vært med til Kina før mediene omtalte saken.
Økokrim har avvist MDGs anmeldelse av ulovlig dumping av lusemidler, deriblant en anmeldelse av selskapet der fiskeriminister Harald Tom Nesvik (Frp) jobbet.
NATO er i en brytningstid. Kina viser muskler, og Russland truer naboer. Det er mer enn nok til at Norge må nedsette en ny forsvarskommisjon, mener SV.
Det er ikke registrert forsøk på innlogginger i regjeringens saksbehandlingssystem i perioden Per Sandberg og tjenestetelefonen hans var i Iran.
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.