Torsdag, 09.07.2020 23:28 Uke: 28
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Før de ble overfalt
var det festet
GPS-s...

(I dag, kl 23:22)
15 800 elever tilbudt
videregående opplæ...

(I dag, kl 23:21)
35 soldater drept av
jihadister i Nigeri...

(I dag, kl 23:21)
To personer bortvist
fra Norge

(I dag, kl 23:21)
Avlyser store
arrangementer i New
York

(I dag, kl 23:21)
Nyland på benken da
Uniteds
stjernegalle...

(I dag, kl 23:21)
Solskjærs store
stjerne fikk straffe
for...

(I dag, kl 23:12)
Solskjærs store
stjerne fikk straffe
for...

(I dag, kl 23:12)
Psykisk helsehjelp
svekka

(I dag, kl 23:11)
Menneskene lider,
dyrene lider.
Tyskland...

(I dag, kl 23:02)

Sistedistrikt
UP-betjent: ? Mange
svartmaler
situasjon...

(I dag, kl 23:23)
? Politiet mener de
har funnet spor
ette...

(I dag, kl 23:23)
Susann og samboeren
skulle teste ny båt
...

(I dag, kl 23:23)
Oppsøkte sine
eks-svigerforeldre på
natt...

(I dag, kl 23:23)
Før de ble overfalt
var det festet
GPS-s...

(I dag, kl 23:23)
Kjell (88) vet ikke om
han kan gå ut dør...

(I dag, kl 23:13)
Fire søkere fikk
tilskudd

(I dag, kl 23:13)
Treneren ville ikke ha
ham med. Det vill...

(I dag, kl 23:13)
? Færre folk tafser på
varene nå enn før...

(I dag, kl 23:13)
Solskjærs store
stjerne fikk straffe
for...

(I dag, kl 23:13)

Mest lest siste uke
Salah inn i eksklusiv
Liverpool-klubb et...

(I går, kl 23:42)
Trump-møtet i Tulsa
bidro trolig til
smi...

(I dag, kl 00:51)
Notre-Dame-spiret skal
bygges likt

(I dag, kl 22:11)
«Glee»-stjernen Naya
Rivera savnet

(I dag, kl 22:11)
Ansatt ved Merkels
pressekontor
mistenke...

(I dag, kl 22:41)
Premier League
direkte: Flott
Pogba-scor...

(I dag, kl 22:42)
Ansatt ved Merkels
pressekontor
mistenke...

(I dag, kl 22:42)
Sjekk listen over
videregående skoler i
...

(I dag, kl 22:42)
USAs visepresident
oppfordrer til
gjenbr...

(I går, kl 23:41)
Tidligere brigadesjef,
oberst Arne Pran ...

(I går, kl 23:41)

Mest lest i dag
8.921 registrerte
koronatilfeller i
Norg...

(04.07.2020, kl 05:01)
Snowboard-verdensmeste
r omkom

(I går, kl 09:51)
8.927 registrerte
koronatilfeller i
Norg...

(05.07.2020, kl 04:51)
Endrer valgloven i
USA: Stater kan
overs...

(06.07.2020, kl 22:52)
Her går det galt for
seilbåten: ? En liv...

(07.07.2020, kl 18:12)
Trump bak Biden på
målinger

(04.07.2020, kl 00:31)
Sjekk hva du må betale
for direktør-Merc...

(04.07.2020, kl 13:01)
Koronasmitten har
aldri vært større i
US...

(04.07.2020, kl 22:42)
Trump tross
smitterekorder: ? Vi
har mye...

(05.07.2020, kl 02:42)
Trump tross
smitterekorder: ? På
vei mot...

(05.07.2020, kl 03:22)

Været i dag
SkyetOslo
16 °C , 1 m/s Ø.
LettskyetBergen
12 °C , 2 m/s NNV.
LettskyetStavanger
11 °C , 3 m/s NNV.
Delvis skyetTrondheim
12 °C , 1 m/s SSV.
SkyetTrømsø
11 °C , 1 m/s NØ.
KlarværKristiansand
16 °C , 2 m/s V.
Delvis skyetBodø
13 °C , 3 m/s VSV.
Delvis skyetHalden
14 °C , 2 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

Aps energipolitiske talsperson Espen Barth Eide varsler at staten må bli en mer aktiv eier og stille tydeligere klimakrav til delvis statseide selskaper som Equinor.
Sp, SV, Frp og Ap kaller helseminister Bent Høie (H) inn på teppet etter at det ble kjent at sensitiv pasientinfo fra flere sykehus lå ute på nett.
I Ap trekker stortingsrepresentanter seg før nominasjonen er begynt. Carl I. Hagen vurderer comeback, og i Venstre er det kaos. Vel ett år før stortingsvalget er navneleken i gang i Oslo-politikken.
De fleste stortingspolitikerne ønsker å fortsette etter valget neste år. Kun 40 har opplyst at de ikke stiller til gjenvalg, viser en opptelling NTB har gjort.
Arbeidarpartiet har sett ned eit eige utval som skal sjå på korleis fleire med minoritetsbakgrunn skal søke verv. To Ap-politikarar meiner det allereie finst mange kandidatar.
Frp appellerer ikke til folk i storbyene og har mistet taket på ungdommen. I Oslo er fylkespartiet på kollisjonskurs med partiledelsen, og i Bergen har Frps sentralstyre oppløst partilaget.
Fremskrittspartiet må få en tydelig klimapolitikk.Det er en av løsningene Frp-politikerne selv har for å kunne appellere til folk i storbyene og til ungdommene, skriver AftenpostenPartiet ligger langt under landsgjennomsnittet i de største byene ved valg, og har også lav oppslutning blant de unge.
USA frykter at brukerdata fra Tiktok kan bli overført til Kina. I Norge har flere i regjeringen lastet ned appen ? inkludert statsminister Erna Solberg.
Hvis partiet ønsker det, vil Ap-nestleder Bjørnar Skjæran stille som kandidat i Nordland ved stortingsvalget neste år, skriver FriFagbevegelse.
USA frykter at brukerdata fra Tik Tok kan bli overført til Kina. I Norge har flere i regjeringen lastet ned appen ? inkludert statsminister Erna Solberg.
NHO-sjef Ole Erik Almlid er imponert av EUs nye storsatsing på hydrogen. Nå frykter han at Norge skal få problemer med å henge med i valsen.
Frp-leder Siv Jensen tar gjenvalg på Stortinget, bekrefter partiet overfor NTB.
Frp-leder Siv Jensen tar gjenvalg på Stortinget, bekrefter partiet overfor NTB.
Arbeiderpartiets Arild Grande sier at partiet ved en valgseier så fort som mulig skal fjerne adgangen til midlertidige ansettelser.
Norske myndighetsorganer har ikke gjort noe forsøk på å kikke den populære videoappen Tik Tok i kortene.
Rapperen Kanye West har kunngjort at han vil utfordre Donald Trump i høstens presidentvalg i USA. Trump betegner kandidaturet som «veldig interessant».
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Kongressen har fått beskjed fra Det hvite hus om at USA formelt har trukket seg ut av Verdens helseorganisasjon WHO, opplyser flere senatorer.
Flere forslag om ny, stram flyktningpolitikk i Høyre vil bryte med Norges mål om å styrke FN og internasjonalt samarbeid, advarer Noas og Flyktninghjelpen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En kvinnelig aksjonist tok seg natt til tirsdag over gjerdet ved den rivingsklare Y-blokka i regjeringskvartalet i Oslo. Hun hengte opp et banner.
Senterparti-lederen frykter at «ufornuftige og rigide nasjonale koronatiltak» fører til manglende respekt for nødvendige grep ? hvis det skulle oppstå nye og alvorlige smitteutbrudd.
Utenlandske studenter som til høsten får all sin undervisning på nett, får ikke lov til å bli værende i USA på grunn av koronakrisen.
SV har hevet seg på diskusjonen om reguleringen av elsparkesykler og mener kommunene skal få lov til å bestemme.
Ap-topp Marianne Marthinsen mener varslerne ikke ble godt nok ivaretatt i Arbeiderpartiet, og hun skulle ønske at Trond Giske hadde satt partiet først.
Frankrikes president Emmanuel Macron bytter ut både innenriksministeren og justisministeren i landets nye regjering, som ble presentert mandag kveld.
Amerikanske delstater kan kreve at valgmannskollegiet støtter den presidentkandidaten som fikk flest stemmer fra folket, fastslår USAs høyesterett.
Forhandlingene om et svensk migrasjonsforlik har kollapset. Statsminister Stefan Löfven beklager at Socialdemokraterna og Moderaterna ikke ble enige.
Hatytringer og trusler mot lokalpolitikere er vanlig, men brannforsøket i Sandefjord er brutalt, mener hatpratekspert som synes kampen mot politikerhat må starte i skolen.
Overføringsflyktninger som er lesbiske, homofile, bifile og transpersoner skal for første gang prioriteres både som gruppe og som individ.
Nato-sjef Jens Stoltenberg kommenterer John Boltons påstand om at Donald Trump truet med å trekke USA ut av forsvarsalliansen.
Det ultrakonservative regjeringspartiet HDZ ligger an til å vinne et nytt valg i Kroatia, viser ferske valgdagsmålinger.
Nato-sjef Jens Stoltenberg forteller for første gang om hva som skjedde da USAs president Donald Trump truet med å trekke landet ut av forsvarsalliansen.
Overføringsflyktninger som er lesbiske, homofile, bifile og transpersoner skal for første gang prioriteres både som gruppe og som individ.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Forslaget til ny asyl- og migrasjonspolitikk i EU vil trolig bli lagt frem i september.Det opplyser EU-kommissær Ylva Johansson i følge medieorganisasjonen Politico.Blant annet skal den nye asylpakten se på fordelingen av de som kommer til EUs yttergrenser. Ett av de store spørsmålene er om alle lan...
Etter fire perioder på Stortinget er det slutt. Arbeiderpartiets Jan Bøhler (68) lukker ikke døren stille etter seg når han annonserer at han ikke ønsker gjenvalg.
Det brant ved huset til ordfører Bjørn Ole Gleditsch (H) i Sandefjord natt til søndag. Politiet mener huset kunne blitt overtent.
Etter at statssekretær Ingelin Noresjø (KrF) dro på ferie til Sverige, sendte Statsministerens kontor en påminnnelse til regjeringen om koronareglene.
For 77 år siden døde 3 millioner indere av sult i Bengal i India. Ny forskning fra et Indisk-Amerikansk samarbeid slår fast at det var Churchills politikk, ikke været, som skapte hungersnøden i Bengal.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.