Mandag, 16.12.2019 01:12 Uke: 51
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
To menn skutt i
Uppsala i Sverige

(I dag, kl 01:01)
Boeing vurderer kutt
eller stopp i produ...

(I dag, kl 00:41)
Mann knivstukket i
Oslo sentrum

(I dag, kl 00:21)
KONKURRANSE: Luke nr.
16 i julekalendere...

(I dag, kl 00:11)
DAGENS RETT: Potet- og
purreløksuppe crè...

(I dag, kl 00:11)
Mann til sykehus etter
knivstikking

(I dag, kl 00:01)
Burrow vant
Heisman-trofeet med
rekordma...

(I dag, kl 00:01)
Mann knivstukket i
Oslo

(I går, kl 23:51)
Mann knivstukket i
Oslo sentrum

(I går, kl 23:51)
Erdogan truer med å
stenge sentral
flyba...

(I går, kl 23:41)

Sistedistrikt
Først kolliderte to
biler, så havnet
vog...

(I dag, kl 00:32)
Først kolliderte to
biler, så havnet
vog...

(I dag, kl 00:32)
Mann knivstukket i
Oslo sentrum

(I dag, kl 00:22)
Ble tatt på fersken av
politiet: ? De ha...

(I dag, kl 00:12)
Først kolliderte to
biler, så havnet
vog...

(I dag, kl 00:12)
I dag vil kommunen
kaste Gjert Inge på
g...

(I dag, kl 00:12)
Mann til sykehus etter
knivstikking

(I dag, kl 00:02)
Nå må pressen begynne
å kjenne sin besøk...

(I går, kl 23:42)
Mann knivstukket i
Oslo

(I går, kl 23:42)
Avishus med peppermø
på loftet

(I går, kl 23:32)

Mest lest siste uke
Naturelsker forventet
å se noe vakkert ?...

(I går, kl 05:11)
Smell på måling for
stigende stjerne.
Sk...

(I går, kl 23:01)
Thunberg om
klimaforhandlingene: ?
Falle...

(I går, kl 05:11)
Før kunne jeg aldri
løse en Rubiks
kube....

(I går, kl 06:01)
Ryddet etter uhell i
Overhalla

(I går, kl 22:41)
Nødetatene rykker ut
til trafikkuhell på...

(I går, kl 22:41)
Slik kan din gamle
skjorte bli noe nytt
...

(I går, kl 22:41)
Danske Claus til VG om
etterlatte barn: ...

(I går, kl 22:41)
Mindreårig dømt for å
ha delt sexvideo

(I går, kl 23:11)
Mener VG gikk over
streken

(I går, kl 23:11)

Mest lest i dag
Mener norsk ferielov
er ulovlig

(09.12.2019, kl 21:21)
Fikk bot for ulovlig
mobilbruk ? så ble ...

(09.12.2019, kl 19:01)
Nå kan «Commodore 64»
i full størrelse f...

(10.12.2019, kl 15:41)
Sveitservillaen var
romleir og
rivningsk...

(11.12.2019, kl 09:01)
En gang var dette et
av Norges mest solg...

(14.12.2019, kl 20:51)
Norsk elbilpolitikk
slaktes

(14.12.2019, kl 21:51)
Epic ble truet med
enda et søksmål for
å...

(10.12.2019, kl 11:41)
E14 stengt på svensk
side

(10.12.2019, kl 23:11)
Vanskelige
kjøreforhold og
stengte fjell...

(11.12.2019, kl 00:01)
Uten mobildekning i
Kornsjø

(11.12.2019, kl 08:11)

Været i dag
Delvis skyetOslo
1 °C , 1 m/s SSØ.
RegnBergen
4 °C , 6 m/s SØ.
Lett regnStavanger
4 °C , 6 m/s VSV.
Delvis skyetTrondheim
0 °C , 2 m/s SSV.
SkyetTrømsø
-1 °C , 2 m/s SSØ.
Lette regnbygerKristiansand
4 °C , 4 m/s VSV.
SkyetBodø
3 °C , 6 m/s ØSØ.
Delvis skyetHalden
1 °C , 1 m/s S.

Værdata fra MET/ Yr.no

Samferdselsministeren og Veivesenet avviser at sikkerheten ble nedprioritert på en ny strekning på E18 ved Larvik der et stort ras gikk fredag.
Samferdselsministeren og Vegvesenet avviser at sikkerheten ble nedprioritert på en ny strekning på E18 ved Larvik der et stort ras gikk fredag.
Go-Aheads Sørtoget rullet i gang regjeringens jernbanereform søndag. Konkurranseutsettingen vil gi bedre togtilbud, mener samferdselsministeren.
Dag Terje Andersen satt med ansvaret da Arbeids- og sosialdepartementet unnlot å klargjøre hvordan arbeidsavklaringspengene skulle forholde seg til EØS-avtalen og da Nav etterlyste viktig lovfortolkning i 2009.
Christoffer Conrad Eriksen går som tredje jus-professor ut mot kollega og Nav-gransker Finn Arnesens habilitet. Arbeidsminister Anniken Hauglie ber justisdepartementets lovavdeling vurdere habiliteten til tre av granskerne.
Conrad Christoffer Eriksen går som tredje jus-professor ut mot kollega og Nav-gransker Finn Arnesens habilitet. Arbeidsminister Anniken Hauglie ber justisdepartementets lovavdeling vurdere habiliteten til tre av granskerne.
Den norske elbilpolitikken slaktes i en ny internasjonal studie.Norges støtte til elbiler er dyr, ineffektiv og ikke bærekraftig, heter det i rapporten fra OECD.I tillegg mener de skattefritakene først og fremst tilgodeser velstående husholdninger.Finansminister Siv Jensen sier til TV2 at hun tar kr...
Norges rikeste tjener 80 milliarder skattefritt på grunn av en regelendring i skatteloven fra 2006 ? Vi må hindre mer eller mindre evigvarende utsatt skatt, sier Aps Hadia Tajik.
Allerede i 2017 ble ledelsen i Oslo Arbeiderparti advart mot at bompengesaken var en tikkende bombe av grasrota i Groruddalen, ifølge lokalpolitiker Dag Einar Thorsen (Ap). ? Det er betydelig misnøye med dagens ledelse, sier han.
? Jeg har vurdert granskningsutvalgets leder Finn Arnesen og medlem Jens E. Skoghøy. Det er ikke tvil om at de er inhabile, sier Benedikte Moltumyr Høgberg, professor i statsrett ved Universitetet i Oslo. Hun har selv ledet eller vært medlem i tre stortings- eller regjeringsoppnevnte utvalg.
Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook.
Boris Johnson oppfordret britene til å legge årene med bitter strid og uenighet bak seg og la en «helbredelsesprosess» begynne.
Bergen Frp er historie etter et vedtak fra Frps sentralstyre fredag.
Labour-leder Jeremy Corbyn går av som partileder tidlig neste år.
Statsminister Erna Solberg bør gripe inn og fjerne Nav-granskerne Finn Arnesen og Jens E. Skoghøy på grunn av inhabilitet. Det foreslår Carl Baudenbacher, tidligere leder av EFTA-domstolen i en e-post til statsministeren.
Helseminister Bent Høie (H) foreslår en øvre aldersgrense på 46 år ved assistert befruktning og 15 andre endringer i bioteknologiloven.
Tyrkias tidligere statsminister Ahmet Davutoglu (60) har lansert et nytt politisk parti for å ta opp kampen med statsminister Recep Tayyip Erdogan.
Det britiske arbeiderpartiet gjorde et elendig valg og mistet tidligere arbeiderklassebastioner til toryene. Partileder Jeremy Corbyn skylder på brexit.
Etter en 14 timer lang debatt om riksrettstiltalen mot president Donald Trump er det klart for avstemning i justiskomiteen i Representantenes hus.
Det skotske nasjonalistpartiet SNP står fjellstøtt i Skottland. Nå kan det gå mot en ny folkeavstemning i 2021 om utmelding fra den britiske unionen.
Ett av Norges største Frp-lag kan bli avviklet fredag etter et svært konfliktfylt år.
Lederen av Brexitpartiet, Nigel Farage, sier han leverte en ugyldig stemme under torsdagens valg og at han ikke utelukker å trekke seg fra britisk politikk.
Tre av Babcocks ambulansefly er reparert og ble satt inn i tjeneste igjen torsdag kveld, opplyser Babcock til iTromsø.
Britiske velgere trosser regn og vind for å avgi sine stemmer i det som av flere blir betegnet som det viktigste valget i Storbritannia på flere tiår.
Flere ansatte stilte allerede i 2014 spørsmål om Nav tolket EØS-reglene om trygdeeksport feil. De fikk ikke svar. Det viser etatens egen granskningsrapport.
Fra kystfiskere og finnmarkinger, fra Natur og Ungdom til trålerrederier og sjømatbedrifter - alle refser fiskeri- og sjømatminister Harald Tom Nesviks forslag til ny kvotepolitikk.
Rødt-leder Bjørnar Moxnes mener rapporten om Nav-skandalen viser hvordan en mistillit mot syke hos politikerne har slått ut i Nav.
Demokratene advarte mot at Donald Trump styrer USA mot diktatur da riksrettsdebatten åpnet. Denne uka vedtar Kongressens justiskomité riksrett mot presidenten.
Lederen av den LO-finansierte tenketanken bor på Nesodden og fikk dekket kostnader for hybel i Oslo. Nå er denne godtgjørelsen gjort om til ordinær lønn, noe som gir ham en lønnsøkning på 15,9 prosent.
Lederen av den LO-finansierte tenketanken bor på Nesodden og fikk dekket kostnader for hybel i Oslo. Nå er denne godtgjørelsen gjort om til ordinær lønn, noe som gir ham en lønnsøkning i løpende kroner på 15,9 prosent. «I ettertid ser vi at det kan fremstå uheldig», sier LO nå.
Hva skjedde i Nav da EUs trygdeforordning ble en del av norsk lov i 2012? Dette er blant de tingene internrevisjonen i Nav har kartlagt. Rapporten presenteres nå.
Israel må for tredje gang på under ett år holde nyvalg, og landets korrupsjonstiltale statsminister Benjamin Netanyahu får skylden.
Opposisjonsleder Matteo Salvini etterforskes av italiensk politi for å ha brukt politiets og brannvesenets luftfartøy mens han var minister.
Algerie velger ny president, men valget møtes med protester og krav om reelle reformer.
Det avgjørende parlamentsvalget i Storbritannia er i gang. Det er det tredje valget på fire år der brexit er det viktigste spørsmålet.
5.000 kvoteflyktninger bør være et absolutt minimum av hva Norge skal ta imot årlig, mener utvalgsleder Sondre Hansmark i Venstre.
Nav politianmeldte 111 personer på feil grunnlag i perioden 2012?2018. Til sammen ble de anklaget for å ha svindlet til seg 36 millioner kroner.
? Fiskeressursene tilhører det norske folket i fellesskap. Kløktige hoder, særlig på Sunnmøre, fant ut hvordan de skulle ta ut kjempebeløp ved å selge kvotene, sier Peter Ørebech.
? Kjøp og salg av kvoterettigheter en en realitet i fiskeriene, sier administrerende direktør Audun Maråk i havfiskeflåtens organisasjon Fiskebåt. Han fnyser av professor Peter Ørebechs påstander i kvotestriden.
Senterpartiet faller hele 4,4 prosentpoeng til 15,6 prosent på desembermålingen Sentio har gjort for Nettavisen og Amedia.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.