Søndag, 15.12.2019 23:59 Uke: 50
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Mann knivstukket i
Oslo

(I dag, kl 23:51)
Mann knivstukket i
Oslo sentrum

(I dag, kl 23:51)
Erdogan truer med å
stenge sentral
flyba...

(I dag, kl 23:41)
Mann knivstukket i
Oslo

(I dag, kl 23:41)
Stakk av etter
utforkjøring

(I dag, kl 23:41)
Benzema-mål etter
Courtois-nikk berget
t...

(I dag, kl 23:41)
Stefan Strandberg klar
for italiensk Ser...

(I dag, kl 23:31)
Ett av tre Babcock-fly
med værrestriksjo...

(I dag, kl 23:31)
Stortalentet ble
byttet inn og ut på 18
...

(I dag, kl 23:21)
Stortalentet ble
byttet inn og ut på 18
...

(I dag, kl 23:21)

Sistedistrikt
Nå må pressen begynne
å kjenne sin besøk...

(I dag, kl 23:42)
Mann knivstukket i
Oslo

(I dag, kl 23:42)
Avishus med peppermø
på loftet

(I dag, kl 23:32)
Sjåfør sjekket av
helsepersonell etter
u...

(I dag, kl 23:22)
Stortalentet ble
byttet inn og ut på 18
...

(I dag, kl 23:22)
Stortalentet ble
byttet inn og ut på 18
...

(I dag, kl 23:22)
Fikk ikke pakket inn
gaven: ? Burde være...

(I dag, kl 23:12)
? Kvifor reisa til
Odda og Kinsarvik
for...

(I dag, kl 23:12)
Både politi og
namsmannen har vært på
dø...

(I dag, kl 23:12)
Usmakelig fisk fra
Lofoten: ? Det
luktet...

(I dag, kl 23:12)

Mest lest siste uke
Naturelsker forventet
å se noe vakkert ?...

(I dag, kl 05:11)
KONKURRANSE: Her er
luke 15 i
julekalend...

(I dag, kl 00:11)
Thunberg om
klimaforhandlingene: ?
Falle...

(I dag, kl 05:11)
Før kunne jeg aldri
løse en Rubiks
kube....

(I dag, kl 06:01)
Ryddet etter uhell i
Overhalla

(I dag, kl 22:41)
Nødetatene rykker ut
til trafikkuhell på...

(I dag, kl 22:41)
Slik kan din gamle
skjorte bli noe nytt
...

(I dag, kl 22:41)
Danske Claus til VG om
etterlatte barn: ...

(I dag, kl 22:41)
Smell på måling for
stigende stjerne.
Sk...

(I dag, kl 23:01)
Mindreårig dømt for å
ha delt sexvideo

(I dag, kl 23:11)

Mest lest i dag
Mener norsk ferielov
er ulovlig

(09.12.2019, kl 21:21)
Fikk bot for ulovlig
mobilbruk ? så ble ...

(09.12.2019, kl 19:01)
Nå kan «Commodore 64»
i full størrelse f...

(10.12.2019, kl 15:41)
Sveitservillaen var
romleir og
rivningsk...

(11.12.2019, kl 09:01)
En gang var dette et
av Norges mest solg...

(I går, kl 20:51)
Norsk elbilpolitikk
slaktes

(I går, kl 21:51)
Epic ble truet med
enda et søksmål for
å...

(10.12.2019, kl 11:41)
E14 stengt på svensk
side

(10.12.2019, kl 23:11)
Vanskelige
kjøreforhold og
stengte fjell...

(11.12.2019, kl 00:01)
Uten mobildekning i
Kornsjø

(11.12.2019, kl 08:11)

Været i dag
SkyetOslo
2 °C , 0 m/s SØ.
RegnBergen
4 °C , 6 m/s SØ.
SkyetStavanger
5 °C , 4 m/s SV.
Delvis skyetTrondheim
0 °C , 2 m/s SSV.
Delvis skyetTrømsø
-2 °C , 2 m/s SSØ.
SkyetKristiansand
2 °C , 1 m/s VSV.
SkyetBodø
3 °C , 7 m/s ØSØ.
SkyetHalden
2 °C , 2 m/s V.

Værdata fra MET/ Yr.no

Nå er den her: Desember. Den måneden vi drikker mest alkohol i Norge. Anledningene er mange, og vi lar oss ikke stoppe av at barn er til stede ? i hvert fall ikke fedrene.
«Appelsinpiken» og homomotstander Anita Bryant omtales av enkelte som homokampens mor. Selv skulle hun ende som offer for sin egen heksejakt.
Stadig flere får øynene opp for bærekraftig reinkjøtt, men den særegne smaken kan være en barriere for enkelte forbrukere.
Helsetilbudet Level på Frosta kjemper om årets nasjonale bedriftsutviklingspris i landbruket. Prisen går til en bedrift som har etablert bærekraftig virksomhet med basis i bygdas og landbrukets ressurser, og deles ut av innovasjon Norge. Prisen blir gitt i Berlin den 16. januar, og er på 250 000 kro...
Helene Sandvig mener det er en fordel at man selv har vært ute en vinternatt dersom man vil jobbe med den type journalistikk som hun gjør. ? Ikke være så svart-hvitt. Være trygg. Ha litt ballast. Kanskje opplevd sorg.
Når nokon går bort står det eit tomrom att. Korleis er det å mista nokon i ung alder og leva vidare med sorga?
Ikke all julematen blir spist opp: 37 prosent erkjenner at de kaster for mye.
Innsatte i kvinnefengselet Bretveit forteller om blandede følelser knyttet til høytiden: ? Det er mange tanker som kverner i hodet, sier Laura. Denne uken fikk hun besøk av dronningen.
Det skal smake nesten likt som sukker og egne seg til baking. Men norsk forsker er skeptisk.
Kvaliteten på pinnekjøttet i 2019 varierer like mye som tidligere år. Ekspertene går så langt som å mene at noen typer kan ødelegge julen. Finn ut hva slags røkt og urøkt pinnekjøtt som anbefales i stedet.
Han har tilbragt hele livet sitt i rullestol, men har alltid likt å være sosial og aktiv. De siste årene har alt blitt vanskeligere enn før. Smerten er konstant.
Nesten 60 prosent av unge funksjonshemmede er langt mindre fornøyd med livet og opplever livet som mindre meningsfylt enn jevnaldrende .
Helsedirektoratet gir 2,4 millioner i tilskudd til et forsøk som skal styrke kunnskapen om hva som gir studenter god livskvalitet og psykisk helse. Bak prosjektet står StudyTrondheim, som er et samarbeid mellom en rekke organisasjoner.
En livstruende diagnose gjorde at 49-åringen måtte fjerne nesen, og nå har hun et lager fullt av protese-neser: ? Jeg har en nese for enhver anledning. 
En ny norsk studie har sett på hva som skjer med barns fortrolighet med foreldrene etter en skilsmisse. Og hvordan barnet får det psykisk og fysisk om det ikke beholder god kontakt med begge foreldrene.
Barn som ikke har tett kontakt med begge foreldre etter et samlivsbrudd har lavere selvtillit og hyppigere helseplager enn andre.Det viser ny forskning fra Universitetet i Bergen.Skilsmissebarna opplever oftere hodeverk, nakkesmerter og psykiske helseplager, ifølge funnene.Forskerne bak studien sier...
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Fredag ble systemet for innføring av nye metoder i det offentlige helsevesen lovfestet. Arbeiderpartiet frykter lovendringen vil går utover pasientens klageadgang og rett til individuell vurdering.
Helseminister Bent Høie (H) foreslår 16 forslag endringer i bioteknologiloven. Blant dem er en øvre aldersgrense ved assistert befruktning, skriver VG.
Kvinne i 40-årene er usikker på om forholdet hun er i er verdt å satse videre på, og spør ABC Nyheters psykolog Danielle Legland om råd.
Regjeringen gir en million kroner til Nord universitet, med mål om å styrke studenters psykiske helse og forebygge rusproblemer. Totalt gis det 20 millioner kroner til en styrking i hele landet. Nesten en av tre studenter sier at de sliter psykisk
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Helsedirektoratet har tildelt 20 millioner kroner til 17 ulike tiltak som skal bedre studenters psykiske helse og forebygge rusproblemer. Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) får over en firedel av midlene som deles ut, skriver NTB.
Mannen i 20-åra som er sikta for drapet i Florø i april, vil truleg bli overført til tvungen psykisk helsevern om han blir dømd. Det kjem fram i ei avgjerd i Bergen tingrett. Sakkunnige meiner mannen bør få psykiatrisk behandling og ikkje fengsel.
Politiet måtte henlegge anmeldelse av Helse Bergen etter dobbeltdrapet i Fjell i sommer. Siktede ga ikke fritak fra taushetsplikten.
Saka mot Helse Bergen etter dobbeltdrapet i Fjell i sommar, er lagt vekk, ifølgje BT. Eit ektepar i midten av 60-åra blei funnen drepne, og ein av sønene tilstod drapet. Den andre sonen melde Helse Bergen til politiet fordi han meinte at dei ikkje hadde gitt forsvarleg helsehjelp. Saka er lagt vekk ...
Politiet måtte henlegge anmeldelse av Helse Bergen etter dobbeltdrapet i Fjell i sommer. Siktede ga ikke fritak fra taushetsplikten.
Helsedirektoratet gir tilskudd til et nasjonalt pilotprosjekt som skal styrke kunnskapen om hva som gir studenter god livskvalitet og psykisk helse.
Samhandlingsreformen har ikke lyktes.Det sier helseminister Bent Høie om helsereformen Stortinget innførte i 2010 i et intervju med VG.Nylig avslørte avisen utstrakt bruk av natt-kjøring av eldre, flytting av døende pasienter, og langt flere bøter til kommuner som ikke klarer å ta imot pasienter.Reg...
Merkelig nok kan spekkhogger-hunner leve i årevis etter at de har sluttet å få barn. Slik som menneskedamer. Nå mener forskere de vet hvorfor.
Det å være en flink pike kan fort bli en byrde. Det er jo bare den selvstendige, sterke siden som andre ser.
Torbjørg Pedersen (92) døde etter å ha blitt medisinert med altfor høye doser av et legemiddel som ikke var anbefalt å bruke. Statens helsetilsyn slår fast at hun ikke fikk forsvarlig helsehjelp ved Munkvoll helse- og velferdssenter.
To milliarder mennesker spiser allerede innsekter. Et finsk selskap satser på at også vi i Norden er tøffe nok.
Slankeopererte får raskt mer metthetshormoner enn før. Svenske forskere er nå på sporet av nye legemidler som kan øke metthetsfølelsen og erstatte operasjon. ? Meget interessant funn, sier slankeekspert Jøran Hjelmesæth.
En av fire sjåfører svarer i en ny undersøkelse at de har kjørt bil dagen derpå selv om de burde ha latt den stå. Trygg Trafikk ber bilistene om å tenke seg om.
Norske fastleger er mer tilfreds i jobben enn gjennomsnittet av sine utenlandske kolleger, men er misfornøyd med arbeidsmengden. Det viser en ny undersøkelse.
Helse Nord mener Babcock ikke kan lastes alene for seks av åtte uønskede hendelser Universitetssykehuset Nord-Norge hadde på ett døgn da fly ble satt på bakken.
Helse Nord mener Babcock ikke kan lastes alene for seks av åtte uønskede hendelser Universitetssykehuset Nord-Norge hadde på ett døgn da fly ble satt på bakken.
Helse Nord mener Babcock ikke kan lastes alene for seks av åtte uønskede hendelser Universitetssykehuset Nord-Norge hadde på ett døgn da fly ble satt på bakken.
De var kanskje jordas herskere. Men dinosaurene hadde også sine plageånder.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.