Torsdag, 28.10.2021 12:12 Uke: 43
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Brenner på en
campingplass

(I dag, kl 12:02)
24 sjåfører fikk
fartsbot

(I dag, kl 12:02)
Koronasmittet
utenlands

(I dag, kl 12:01)
Nytt faglig råd på
koronautbruddet

(I dag, kl 11:52)
Advarer mot sleipt
parkeringstriks: -
Pa...

(I dag, kl 11:43)
Det foregår noe bak
ham som lover
godt(p...

(I dag, kl 11:42)
Forsvaret øver på
Tarva

(I dag, kl 11:42)
Kunstsiloen blir 100
mill. dyrere

(I dag, kl 11:41)
Antyder Tengs-rettssak
neste år

(I dag, kl 11:41)
Positivt resultat for
Eidsiva

(I dag, kl 11:41)

Sistedistrikt
Full overtenning på
campingplass

(I dag, kl 12:06)
24 sjåfører fikk
fartsbot

(I dag, kl 12:06)
Koronasmittet
utenlands

(I dag, kl 12:06)
Nytt faglig råd på
koronautbruddet

(I dag, kl 11:54)
Forsvaret øver på
Tarva

(I dag, kl 11:45)
Kunstsiloen blir 100
mill. dyrere

(I dag, kl 11:44)
Positivt resultat for
Eidsiva

(I dag, kl 11:44)
Antyder Tengs-rettssak
neste år

(I dag, kl 11:34)
Glimt legger ut
billetter

(I dag, kl 11:26)
Siri Økland er død
(I dag, kl 11:26)

Mest lest siste uke
Spektakulære bilder da
norske jagere ful...

(I går, kl 23:54)
Bayern-flause i den
tyske cupen

(I går, kl 22:41)
Kampen om
togtrafikken: Flytoget
vil ta ...

(I går, kl 22:55)
Nye
«Maskorama»-karakterer
avslørt

(I dag, kl 00:05)
Koeman sparket i
Barcelona

(I dag, kl 00:54)
Returnerer ikke
samlinger til Krim

(I går, kl 13:42)
Politiet trykket på
mobillenka. Den
ført...

(I går, kl 16:03)
Helland-magi og nye
Lehne Olsen-mål
send...

(I går, kl 21:54)
NRK Sørlandet kl.
22:55

(I går, kl 22:54)
City med cupsmell
etter straffekonk

(I går, kl 22:54)

Mest lest i dag
Maria Altmann
Haraldsvik (24) fikk
neste...

(25.10.2021, kl 19:42)
Bjørn Dæhlie selger
huset og forlater
«s...

(24.10.2021, kl 13:43)
Høy strømpris med
uforståelig
begrunnels...

(22.10.2021, kl 13:44)
Deltok i farlig
redningsaksjon

(26.10.2021, kl 00:53)
Her har de håp om funn
(26.10.2021, kl 00:53)
Nysingel Northug har
et klart mål(pluss)

(26.10.2021, kl 20:02)
Slo Leeds med Ødegaard
ute av laget

(26.10.2021, kl 22:44)
«Caro» sprudlet da
Norge tok tilbake
tab...

(26.10.2021, kl 22:46)
Spektakulære bilder da
norske jagere ful...

(I går, kl 23:54)
Slik var dramaet på
settet: ? Vi
trenger...

(23.10.2021, kl 00:53)

Været i dag
SkyetOslo
12 °C , 7 m/s S.
RegnBergen
12 °C , 5 m/s S.
RegnStavanger
12 °C , 8 m/s SSV.
Lett regnTrondheim
9 °C , 1 m/s NV.
SkyetTrømsø
3 °C , 11 m/s SSØ.
SkyetKristiansand
13 °C , 9 m/s SV.
SkyetBodø
9 °C , 13 m/s SV.
SkyetHalden
13 °C , 8 m/s SV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet vurderer nå at koronautbruddet ikke lenger er et alvorlig utbrudd av allmennfarlig smittsom sykdom.
Ingvild Kjerkol (Ap) sier på NRKs Politisk Kvarter at hun ikke kommer til å lansere nye nasjonale tiltak på pressekonferansen i dag.
Lokale og nasjonale tiltak kan være aktuelt om smitten fortsetter å øke og helsetjenestene får en høy belastning, sier helseminister Ingvild Kjerkol (Ap).
Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) lover en full gjennomgang av tilsynsmyndighetene i Norge etter VGs avsløringer.
Nå tas genterapien som omtales som «verdens dyreste medisin» i bruk i Norge.
NYDALEN (VG) Flere hundre psykisk syke er registrert i PSTs etterretningsregister. I flere saker opplever sikkerhetstjenesten at det er vanskelig å få informasjon fra helsevesenet.
Helse Nord vil utrede ei mulig sykehustomt i «omegn» i tillegg til to i Sandnessjøen. Tross alle faglige rapporter lukkes ikke døra for Leirfjord, og heller ikke tomt i Tovåsen, skriver Rana Blad.
Forfatter Sigurd Helset døde 19. oktober i sitt hjem på Sagene i Oslo, 76 år gammel, opplyser Cappelen Damm.Han debuterte i 1975 med diktsamlingen «Samfunnet tetner til».? Hans poetiske univers er genuint eksperimentelt og forener sanselighet med erfaringspreget mytisk stoff og eksistensiell lidensk...
Den assisterende helsedirektøren mener det er naturlig at uvaksinerte i helsetjenestene blir omplassert hvis de har kontakt med sårbare pasienter.
I et brev til landets nye helseminister fra Trøndelag ber Trondheims ordfører og fylkesledelsen i KS om at staten tar grep for å trygge økonomien i Norges største pågående IT-prosjekt, Helseplattformen.
Direktøren for Helsetilsynet har avvist å stille til intervju om VGs avsløringer. Kilder som har uttalt seg i sakene, er kort tid etterpå blitt invitert til personlig lunsj eller møter med direktøren.
Fungerande leiar i Kristeleg folkeparti, Olaug Bollestad, går inn i Helse- og omsorgskomitéen i Stortinget. Bollestad har tidlegare vore talskvinne i helse- og sosialsaker for partiet. Ho har tidlegare arbeidd som sjukepleiar.
I begynnelsen av 2020 ble Espen Andersen Bråthen underlagt en prejudisiell rettspsykiatrisk undersøkelse. Innholdet og resultatet av denne har politiet ikke anledning til å gå ut med.
I begynnelsen av 2020 ble Espen Andersen Bråthen underlagt en prejudisiell rettspsykiatrisk undersøkelse. Innholdet og resultatet av denne har politiet ikke anledning til å gå ut med.
PST varslet i 2018 helsevesenet om at Kongsberg-drapsmannen, kunne begå et lavskala angrep. PST sier det var opp til helsevesenet å følge opp varselet.
KONGSBERG (VG) Torsdag kveld traktet hun kaffe, åpnet dørene og tente lys. Den lokale lederen i Mental Helse stiller spørsmål ved hvorfor gjerningsmannen ikke ble fanget opp i tide.
Retter tidspunkt for da drapene skjedde fra torsdag til onsdag.
Som nyutnevnt helseminister blir Ingvild Kjerkol møtt med enorme forventninger. Statsminister Jonas Gahr Støre nevnte drapene på Kongsberg i forbindelse med utfordringene Kjerkol nå skal gå løs på i psykiatrien.
En person får tilsyn av helsepersonell etter å ha vært involvert i en trafikkulykke på Vesterveien i Arendal. To biler var involvert i ulykken. Det dreier seg om en påkjørsel bakfra, ifølge politiet.
Ansatte i Statens helsetilsyn slo alarm internt i 2019: De fryktet at en økning i varsler ville føre til feil i saksbehandlingen.
Helsetilstanden til mannen som ble utsatt for en voldshendelse på Raufoss er stabil. Politiadvokat Trine Hanssen sier at det går etter forholda bra med mannen i 60-åra. Politiet fortsetter med undersøkelser og etterforskning. De sier at det fortsatt er usikkert hvor lenge han har ligget.
Ingvild Kjerkol ligger mandag kveld an til å bli helseminister i Jonas Gahr Støres regjering, ifølge VGs opplysninger.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Helsebyråd Robert Steen ber osloborgere om å vise ekstra hensyn til de som fortsatt er engstelig for smitte og isolert etter gjenåpningen.
HURDAL (VG) AUF og Senterungdommen sier at de har fått gjennomslag for et «tydelig krafttak for psykisk helse for unge» i regjeringsplattformen.
En ny norsk studie har funnet at menn i større grad enn kvinner får hjelp for psykiske problemer i spesialisthelsetjenesten.
HURDAL (VG) Ungdommen i Arbeiderpartiet, Senterpartiet og fagbevegelsen kommer med en tydelig beskjed til forhandlerne i Hurdal: Nå må arbeidet starte for en offentlig tannhelsereform.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Samanstøtet mellom ein bil og ein syklist på Byåsen i Trondheim skal ha skjedd i låg hastigheit. ? Det var ein gut i tenåra som sykla. Det skal ha skjedd ei misforståing i ei rundkøyring, fortel operasjonsleiar Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt. Guten har vondt i ei skulder, og får ein helsesjekk...
Helse og omsorg i Hadsel ligger an til å få et merforbruk på over 12 millioner kroner, viser økonomirapporten for andre tertial 2021. ? Hovedårsaken til merforbruket er lønn, sier helse- og omsorgssjef Marion Celius til Vesterålen Online.
Smitten er synkende i Norge. Men det kan hende at det er flere smittetilfeller som ikke blir oppdaget nå enn før, mener Helsedirektoratet.
FHI anbefaler en boosterdose til de eldre. Flere mener helsevesenet bør være neste i køen.
R-tallet i Helse Bergens område er beregnet til å være 0.8, med en feilmargin fra 0.3 til 1,3. En person er nå innlagt ved Haukeland universitetssjukehus med korona. Pasienten får ikke intensivbehandling.
Statens helsetilsyn mottok 165 varsler om selvmord fra sykehusene i fjor. Nesten halvparten av sakene ble lagt vekk etter en kort, innledende undersøkelse.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
- Det var første kvelden ute etter korona, og jeg hadde sett veldig frem til endelig komme ut på et utested igjen.
En mann i 50-årene fra Risør er dømt for drapstrusler mot en ansatt i helsetjenesten i kommunen. Mannen fremsatte truslene i telefonen overfor en kollega av fornærmede. TIltalte er dømt til 16 dagers fengsel.
Politiet etterforsker drapssaken på Kolbotn bredt, og bekrefter at det er aktuelt å innhente helseopplysninger.
Flere helsearbeidere som arbeider med coronapasienter i USA har blitt utstyrt med panikkknapper. De frykter å bli angrepet eller trakassert når de er ferdige på jobb, ifølge lege.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.