Tirsdag, 27.09.2022 03:30 Uke: 39
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Færre
elsparkesykkelulykker

(I dag, kl 02:51)
Brann i barnehage
truleg påsett

(I dag, kl 02:51)
- Hun er som
psykiateren min

(I dag, kl 02:31)
Skadet mann funnet i
Trondheim

(I dag, kl 02:31)
DAGENS RETT: Lag en
fyldig og kremet
gry...

(I dag, kl 00:11)
21-åring dømt for å
festvoldtekter

(I går, kl 23:41)
En til sykehus etter
ulykke ved Kongsvin...

(I går, kl 23:31)
Keepertabbe ødela
mektig engelsk
snuoper...

(I går, kl 23:01)
Forskar håpar på
«pakke» til streikande
...

(I går, kl 23:01)
Se Midtnytt 22:55
(I går, kl 22:51)

Sistedistrikt
Færre
elsparkesykkelulykker

(I dag, kl 02:52)
Brann i barnehage
truleg påsett

(I dag, kl 02:52)
Skadet mann funnet i
Trondheim

(I dag, kl 02:32)
21-åring dømt for å
festvoldtekter

(I går, kl 23:42)
En til sykehus etter
ulykke ved Kongsvin...

(I går, kl 23:32)
Forskar håpar på
«pakke» til streikande
...

(I går, kl 23:02)
Se Midtnytt 22:55
(I går, kl 22:52)
Streiken: Regjeringa
ber om info om elev...

(I går, kl 22:52)
Se Vestlandsrevyen kl.
22.55

(I går, kl 22:52)
En fastklemt etter
singelulykke i
Kongsv...

(I går, kl 22:52)

Mest lest siste uke
Advarer Putin: -
Katastrofale
konsekvens...

(I går, kl 09:11)
Bøtelagt etter
hotellbråket

(I går, kl 10:21)
Tobarnsmor søkkrik på
Jesus-porno

(I går, kl 17:21)
Båt synker i Grimstad
(I går, kl 07:41)
Valgt som
sentralstyremedlem

(I går, kl 07:51)
Ny korsbåndskade for
dansk spiller

(I går, kl 07:51)
- Putin kan la seg
friste

(I går, kl 07:51)
Nordmann med assist i
NHL-oppkjøring

(I går, kl 08:01)
Boksing kan bli vraket
fra OL-programmet

(I går, kl 08:31)
Vil trekke
nederlendere med
julebyen

(I går, kl 09:01)

Mest lest i dag
Truet folk med kniv ?
politiet avfyrte s...

(21.09.2022, kl 06:51)
Drepte ekskona etter
strømkrangel

(21.09.2022, kl 21:12)
Tror flere
«dumpsterdiver» på
grunn av ø...

(20.09.2022, kl 21:33)
Anmeldt for ruskjøring
(23.09.2022, kl 19:51)
Sveriges landslagssjef
ikkje til Qatar: ...

(23.09.2022, kl 20:01)
Nedslitt kobling årsak
til nestenulykke

(23.09.2022, kl 11:51)
Krigsseilerne har
premiere

(23.09.2022, kl 19:51)
Ungdommer tente på
papp i Fyllingsdalen

(23.09.2022, kl 20:01)
Johannessen klarte
ikke cuten i Paris

(23.09.2022, kl 20:01)
Opp fra dypet: - Et
mareritt

(24.09.2022, kl 21:41)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Oslo universitetssykehus har bestemt seg får å skru ned innetemperaturen flere steder, det bekrefter pressevakten til VG. De ansatte har fått beskjed om at temperaturen kan bli senket ned til 19 grader, som er minimumsanbefalingen til Arbeidstilsynet.
Det brenner i en leilighet på Høk, mellom Sarpsborg og Halden. Det bekrefter brannvesenet til NRK.? Vi har akkurat kommet frem, og har ikke helt oversikt enda, sier Øst 110-sentralen.Brannvesenet fra både Halden og Sarpsborg har rykket ut fordi brannen er i grenseland, mellom de to Østfold-byene.
Kristian Krogh Johannessen endte på delt 32. plass i helgens turnering i Europatouren i golf i London. 27-åringen fra Hokksund gikk minus én på runden og endte totalt på minus ni. Den andre nordmannen; Viktor Hovland, endte på 5. plass.
Flere trikk- og bussruter som går gjennom Oslo sentrum er forsinket, etter et branntilløp ved Stortorget. Det melder Ruter. Brannvesenet tvitrer at det brant/ulmet bak noen fasadeplater, men skriver at brannen er slukket.
Det brenner ved Surtebytjern i Gol. Skogområdet er på cirka 200 ganger 200 meter. Brannmannskaper er i gang med å slukke, og skogbrannhelikopteret er også på vei dit for å hjelpe til med å slukke brannen.
Deler av B.R.A veien ved Hjortnes skole i Halden er stengt ut dagen grunnet vannlekkasje, opplyser politiet.
Politiet rykket fredag morgen ut etter melding om funn av død mann. Det melder Avisa Oslo. Dødsfallet blir betegnet som mistenkelig, sier politiet.
Smitteverntiltakene under pandemien rammet mange barn og unge.Regjeringen har valgt å gi Oslo, og flere av de andre kommunene i Viken, 75 millioner kroner ekstra til sammen. Dette beløpet skal gå til støtte og oppfølging av barn og unge som sliter etter pandemien. Flere rapporter har vist at pandemien førte til mer ensomhet og dårligere psykisk helse blant barn og unge
Tirsdag starter rettssaken mot sønnen til advokat Tor Kjærvik.Sønnen er tiltalt for å ha skutt og drept faren på Røa i Oslo i april i fjor, for drapsforsøk på farens samboer og for å ha angrepet en medinnsatt mens han satt i varetekt.Kjærvik var blant forsvarerne i Orderud-saken og Nokas-saken.Den tiltalte har erkjent drapet, og aktor vil be om at han blir dømt til tvungent psykisk helsevern.Rettssaken skal gå over seks dager i Romerike og Glåmdal tingrett.
Det er blitt stjålet smykker for 300.000 kroner fra en bolig i Drammen. En kvinne og en mann ba om og få sjekke huset under påskudd av det var oppdaget en vannlekkasje. De kjørte fra stedet i en eldre svart Mercedes stasjonsvogn, trolig dansk registrert. Politiet ber publikum om hjelp om denne bilen skulle bli observert. Tlf. 02800.
Det har gått en alarm på Stortinget T-banestasjon, og ingen tog får passere.? Vi har en alarm på stasjonen. Inntil situasjonen er avklart, så vil ingen tog passere Stortinget. Tog vil snu på Grønland og Majorstuen, opplyser Sporveien på Twitter litt etter klokken 21.30 søndag kveld.Årsaken til alarmen er ikke kjent, men 110 sentralen i Oslo melder om røykutvikling på T-banestasjonen.
En bilist som forsøkte å stikke av fra en politikontroll kolliderte lørdag kveld med en annen bil på ring 2 ved Ullevål sykehus i Oslo. Ingen personer er alvorlig skadd.? Mistenkte forsøkte å løpe fra stedet, men ble innhentet av patruljen. Ingen alvorlig personskade, skriver politiet i Oslo på Twitter.Sjåføren er mistenkt kjøring i ruspåvirket tilstand, kjøring uten førerkort, og for å ikke ha stanset for kontroll, opplyser politiet.
En beboer er fraktet til sykehus etter røykutvikling i en leilighet på Bislett i Oslo. Skadeomfanget er uavklart, skriver politiet på Twitter.
Lærere ved alle videregående skoler i Lillestrøm tas ut i streik.Det varsler Utdanningsforbundet, som trapper opp streiken fra mandag av.Da vil totalt 282 av deres medlemmer i Lillestrøm streike.Fra før var ansatte ved Skedsmo videregående tatt ut, men fra mandag gjelder det også Lillesand, Sørumsand og Strømmen.
199 ukrainske grunnskoleelever er klar for skolestart i Oslo.Alle har kommet til Norge etter at krigen i Ukraina brøt ut, ifølge kommunen.Også 34 barn som ikke har fått tildelt kommune ennå, og bor på mottak i hovedstaden, skal få skoletilbud i Oslo.I tillegg skal nesten 50 ukrainske ungdommer som begynne på videregående i høst.Kommunen forventer at tallene vil øke utover høsten.
Politiet er i kontakt med ein person som har det som ser ut som stikk- og slagskadar, melder politiet i Oslo.Personen blir behandla av ambulanse og skal vere bevisst, men alvorleg skadd.
Politiet har fått melding om en trafikkulykke på motorveibrua på E18 i Drammen. Ifølge politiet er det ikke snakk om alvorlig personskade.Det skal være en MC involvert. Nødetatene er på vei. Trafikken går forbi i et felt.
Gruppeleiar for KrF i bystyret i Oslo, Espen Andreas Hasle, vil gi seg som politikar, skriv Østlandets Blad. No har han søkt på ei stilling som prost i Nordre Follo. Det er Borg bispedømme som har lyst ut stillinga, og det er ti søkarar totalt.
Fire av fem personar bryt trafikkreglane, ifølgje ei undersøking gjort av Norstat for Frende Forsikring. Likevel er Oslo den staden der færrast bryt reglane, med 67 prosent av folk. Det står i kontrast til Agder, som ligg i fylkestoppen med 84 prosent. Viken er like bak med 83 prosent.Det er forskjellige typar trafikkreglar som blir brote, ein av dei største fartsgrensa. Tre av fem synest det er greitt å køyre litt over grensa.
Prisane for brukte Obos-bustadar i Oslo fall med 0,1 prosent frå juni til juli. På landsbasis fall prisane med 0,7 prosent.På landsbasis har Obos-prisane steget med 4,7 prosent dei siste tolv månadene, i Oslo 10,3 prosent.
Brannen skal være oppe på en kolle ved Isebakktjern, på grensen mellom Sarpsborg og Råde i Østfold. Det brenner i et område som er rundt 100 meter bredt, men Øst 110-sentralen sier til NRK at de jobber med å finne ut hele omfanget.
Nødetatene har rykket ut til et kjøretøy som står i brann i nordgående løp på E6, ved Furuset utenfor Oslo. Det melder politiet i Oslo.
Kvalrossekspert Rune Aae meiner folk bør halde avstand til kjendiskvalrossen Freya, som har skapt oppstand i Oslo.? Ho får jo ikkje fred, seier forskaren til NTB.Fleire samla seg både på båt og på land ved Frognerkilen der Freya låg og slappa av. Aae påpeiker at ho var tydeleg stressa, men ikkje kunne kome seg unna på grunn av mengda båtar og vasscooterar.Han meiner det beste alternativet er å sperre av eit område, i staden for å jage henne, og la kvalrossen kvile ut før ho reiser vidare. Det plar å skje etter rundt 2 til 4 dagar.
Risløkka trafikkstasjon i Oslo hadde rekordmange oppkjøringer med automatgir i juni. 77% av kandidatene som kjørte opp på bil valgte å kjøre opp på automatgir. Det er byene på østlandet som har flest som velger denne løsningen. Også i Lillestrøm, Billingstad og Drøbak kjørte minst 70% opp med automatgir.
Trafikken er delvis sperret på Sundbyveien i Asker, etter at to bilister har kollidert. Bilistene er blitt tilsett av ambulanse. Begge er våkne og virker uskadd, men en av dem melder om smerter i ansiktet som politiet tror kommer av en utløst airbag. Politiet sier de tror en av bilene er kommet over i motgående kjørefelt, og har kollidert med bakhjulet på andre bilen. Tauing av begge biler er underveis.
Politiet rykket ut til melding om en alvorlig MC-ulykke i Frogn i Viken.MC-føreren ble bekreftet død på stedet. Avdøde er en mann i slutten av 20-årene fra Nordre Follo.? Pårørende er varslet. Veien er fortsatt stengt forbi ulykkesstedet.
En mann ble fraktet til sykehus etter å ha blitt utsatt for vold i Oslo sentrum. Mannen som var bevisst, blødde fra hodet. Etter samtaler med vitner på stedet søker nå politiet etter en gjerningsmann som løp fra stedet i retning mot Grønland, tvitrer politiet i Oslo.
I september begynner en gradvis utfasing av BankID på mobil. Erstatningen er BankID på app. Ambisjonen er at flere skal bruke BankID gjennom hele livet.BankID på app, sammen med den fysiske kodebrikken, kommer til å være de eneste tilgjengelige BankID-alternativene når BankID på mobil blir faset ut i høst. (NTB)
I Lillestrøm natt til sundag klarte ein bilist på svinge unna eit rådyr, men trefte i staden ein fotgjengar langsmed vegen.Ifølgje Øst politidistrikt skjedde det på fylkesvev 1534. Fotgjengaren verka som lettare skadd.
Politiet heldt fredag ettermiddag pressebrief om den siste utviklinga i etterforskinga av skytinga i Oslo natt til laurdag.? Det er viktig for oss å undersøke om det er medverkarar. Det er viktig å avdekke om det kan ha vore fleire involverte, men på noverande tidspunkt er det ikkje opplysningar vi kan gå ut med, opplyser politiadvokat Ingvild Myrold til NRK.Den terrorsikta Zaniar Matapour (43) ynskjer framleis ikkje å la seg avhøyre.Politiet har motteke totalt 160 tips etter at dei offentleggjorde nye overvakingsbilete av den sikta.
Politiet sjekker en sekk som er etterlatt på Youngstorget i Oslo. Deler av torget er sperret av, og folk bes trekke seg unna.Det var vektere som gjorde politiet oppmerksomme på sekken, skriver VG.? Vi ønsker nå å avklare. Finner vi ut at det er noe mistenkelig vil folk med kompetanse deretter komme, sier operasjonsleder Tor Guldbransen i Oslo politidistrikt til avisen. (NTB)
Flere muslimske nettverk gir uttrykk for sorg og fordømmelse etter masseskytingen der to personer ble drept i Oslo.Styreleder Senaid Kobilica i Muslimsk Dialognettverk skriver på sin Facebook-side at han er i sjokk, og beskriver angrepet som «grusomt», skriver Aftenposten.Islamsk Råd Norge skriver på Facebook at de «tar totalavstand fra drap på uskyldige menneskeliv».
Det har vært en trafikkulykke på FV350, Askveien, i Hønefoss. Hendelsen ble loggført kl. 18.39. Nødetatene er nå på vei til stedet. Ifølge politiet skal et enslig kjøretøy ha kjørt av veien. Én person involvert og skal være ute av kjøretøyet.
Politiet ønsker hjelp i forbindelse med etterforskning av en voldtekt i Mysen. Voldtekten skjedde lørdag 4. juni og politiet ønsker å komme i kontakt med alle som var i Folkenborgveien i nærheten av Spinneribrua mellom klokka 20 og 22 denne kvelden.Tips kan ringes inn på telefonnummer 64 99 40 60 eller gis via nettet på politiet.no/tips.
Bygging av dobbeltspor mellom Leirsund og Lindeberg, og ny kobling mellom Hovedbanen og Gardermobanen.Det er alternativene regjeringa vil gå videre med for Hovedbanen, mellom Oslo og Eidsvoll.Målet er å kunne gi to faste avganger i timen mellom Oslo og Romerike, og to nye avganger i rushen.Det innebærer blant annet et nytt kryssingsspor så flere tog kan krysse hverandre.
Politiet er på plass utenfor Oslo tinghus, hvor det har vært et slagsmål mellom flere personer. Politiet har kontroll på noen personer som de tror har vært involvert i hendelsen, og jobber videre med å finne ut av hva som har skjedd. Det er ikke meldt om noen skadde.
Politiet aksjonerer etter mistanke om pågående lånebedragerier og korrupsjon. VG omtalte saken først.Samme morgen har politiet slått til mot flere privatadresser i Oslo, i en større koordinert aksjon som omfatter over 50 politiansatte, skriver de.? Vi har i dag pågrepet fem personer som er siktet for grov korrupsjon eller medvirkning til grov korrupsjon, sier politiadvokat Kristin Rusdal til VG.? Det er foreløpig snakk om at de har bevilga lån på 150 millioner kroner. Siktelsen gjelder en periode fra 2018 til nå, sier politiadvokat Kristin Rusdal til NRK.To av de pågrepne er ansatt i Nordea.
Gjerningsmannen i knivstikkingen i Nore ble ilagt besøksforbud mot et av ofrene i desember, etter vold i nære relasjoner måneden før. Det opplyser politiet til NRK.
Stortingsrepresentantene måtte forlate salen under spørretimen da klimaaktivister tilknyttet Extinction Rebellion begynte å rope ut fra galleriet.? Spørretimen er avbrutt og det har vært en demonstrasjon på galleriet og noe utenfor som politiet håndterer, sa pressevakt Gunnar Syverud i Stortinget til NRK.Spørretimen var så vidt kommet i gang da det kunne høres fra salen at en stemme listet opp navn på alle de politiske partiene.? Vi har en beskjed til dere. FNs seneste klimarapport konstaterer at vi har to til tre år på oss til å snu skuta og gi oss en sjanse til å nå klimamålene.Det blir også ropt slagord som: «Stopp oljeletinga, gi de unge håp».Operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt sier til NRK at de har fått litt ulike opplysninger når det gjelder antallet på aktivistene.? Vi har akkurat kommet og opprettet kontakt. Vi har fått litt ulike meldinger på antallet demonstranter, men det er mellom 12 og 20 personer, sier han.
Det er gitt tillatelse til å felle en ulv på Hurumlandet sør i Asker kommune, skriver Budstikka.Det har vært observert ulv rundt Mørkvann og vestre Sætre den siste tiden.Ifølge viltoppsynsleder i regionen er det bare én ulv i området.Fellingstillatelsen fra Statsforvalteren er gitt for å beskytte beitedyr.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.