Fredag, 18.09.2020 15:35 Uke: 38
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Her er det
corona-fritt

(I dag, kl 15:32)
Båt i fjæresteinene på
Mølen

(I dag, kl 15:31)
Smitta person i moskè
(I dag, kl 15:31)
Vil ut av Norges
Fiskarlag

(I dag, kl 15:31)
12 nye smittetilfeller
i Bergen

(I dag, kl 15:31)
Frykter utpressing
etter datainnbrudd

(I dag, kl 15:31)
Mulig ny skogbrann
(I dag, kl 15:21)
Forsinkelser i
helikoptertrafikken

(I dag, kl 15:21)
Politiet etter
kontroll: ? Så mange
fore...

(I dag, kl 15:21)
OL-skytterens beste
tips til jegeren: ?
...

(I dag, kl 15:21)

Sistedistrikt
Skal Høgre gå til val
på nye tvangstanka...

(I dag, kl 15:33)
Brannvesenet har
kontroll på pipebrann

(I dag, kl 15:33)
Har hatt en stor
utfordring på
hjemmekon...

(I dag, kl 15:33)
Hvem eier dine gener?
(I dag, kl 15:33)
Båt i fjæresteinene på
Mølen

(I dag, kl 15:33)
Smitta person i moskè
(I dag, kl 15:33)
Vil ut av Norges
Fiskarlag

(I dag, kl 15:33)
Miljødirektoratet
firer på reglene: -
De...

(I dag, kl 15:23)
Miss Pin Up
Norway-finalist Maren
(30) f...

(I dag, kl 15:23)
Sjå bildeserie:
Kronprinsparet besøkte
F...

(I dag, kl 15:23)

Mest lest siste uke
Dette mener Bill Gates
er eneste vei ut ...

(I går, kl 17:31)
Elverum med bragdseier
i mesterligaåpnin...

(I går, kl 23:41)
Antall koronatilfeller
i Oslo doblet den...

(I dag, kl 00:31)
Norge blant 29 land
som fordømmer
intern...

(I dag, kl 00:31)
Petter Stordalen: ?
Vil si unnskyld til
...

(I går, kl 18:11)
Kan ha funnet årsaken
til at nordmenn er...

(I går, kl 19:51)
Britisk avis avslører:
Saudi Arabia har ...

(I går, kl 20:31)
Dommer blokkerer
Trump-regjeringens
endr...

(I dag, kl 03:51)
Dette skjer i dag
(I dag, kl 06:11)
3.800 bussjåfører
streikeklare ? hele
Øs...

(I dag, kl 06:11)

Mest lest i dag
Hellas ruster opp
militært midt i strid
...

(12.09.2020, kl 19:51)
Neida, det er ikke
tilfeldig at denne
st...

(13.09.2020, kl 12:01)
Sverige: Uskyldig
frisør skutt i
brutalt...

(14.09.2020, kl 21:21)
Hva er det som skjer i
USA?

(15.09.2020, kl 18:01)
CDU gjør det bra i
tysk lokalvalg

(13.09.2020, kl 22:11)
Hareide varsler kutt i
revidert transpor...

(I går, kl 00:31)
Warholm åpner opp om
privat drama: ? Jeg...

(12.09.2020, kl 21:31)
Først ble Sandra Lyng
(33) stemt ut av «...

(13.09.2020, kl 13:51)
Rettssak mot
britisk-iransk kvinne
utsat...

(13.09.2020, kl 16:11)
Fem nye
smittetilfeller på
Bjørknes Høys...

(14.09.2020, kl 20:21)

Været i dag
KlarværOslo
19 °C , 2 m/s SSV.
Lett regnBergen
12 °C , 4 m/s SØ.
SkyetStavanger
15 °C , 2 m/s VSV.
SkyetTrondheim
12 °C , 4 m/s V.
RegnTrømsø
7 °C , 7 m/s V.
KlarværKristiansand
20 °C , 5 m/s VNV.
SkyetBodø
11 °C , 12 m/s V.
KlarværHalden
19 °C , 3 m/s V.

Værdata fra MET/ Yr.no

Det brenner i Tøihusgata i Gamlebyen i Fredrikstad. Brannvesenet er på vei. Det ryker kraftig fra bygget.
To biler har kollidert front mot front på E16 ved Steinsletta i nærheten av Hønefoss. Alle nødetatene er på vei til stedet. Men førerne skal være ute av begge bilene.
Deichman Bjørvika skjerper smittevernreglene, det skriver Vårt Oslo. Biblioteket i sentrum har hatt stor pågang siden det åpnet i sommer. Blant annet stenges lesesalen og folk kan oppholde seg maks 3 timer inne på biblioteket.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ytterligere to personer er siktet etter den ulovlige festen i et tilfluktsrom på St. Hanshaugen i Oslo forrige helg. Det melder VG. Totalt er nå fire personer siktet. Alle er tilknyttet arrangørrollen.
Til tross for en rekke brev og andre gjenstander knyttet til trusseltiltalen, har ikke politiet funnet fingeravtrykk eller DNA fra Laila Bertheussen. ? Det at vi ikke finner fingeravtrykk, kan jo også være interessant, mener aktor.I saken under kan du leser mer om politiets bevis mot Bertheussen. Forsvarer John Christian Elden mener bevisene ikke vil holde til domfellelse.
Brannvesenet i Fredrikstad rykket ut til en mistenkelig røykutvikling på Dampskipbrygga lørdag kveld. Det hele viste seg å være lite dramatisk, da det bare var snakk om en godt stekt pizza.
En 43 år gammel man er frifunnet for å ha forårsaket en brann som kunne ha ført til tap av menneskeliv. Det var sommeren for to år siden det brant i et bygg med fem leiligheter i Mysen.
Nødetatene har rykket ut til brann i to rekkehus i Sætre i Asker. To av beboerne måtte hentes ned fra taket de ikke kunne komme seg ut andre steder, tvitrer politiet.
I Ringerike er nesten 40 personer nå satt i karantene og skal testes for korona. De er nærkontakter til 25-åringen som testet positivt og hadde vært på fest etter at han hadde tatt testen, skriver Ringerikes Blad. Alle må i karantene i ti dager.
Nødetatene er i Butterudveien på Vøyenenga i Bærum, hvor en syklist har havnet uti en elv. Luftambulanse er også på stedet. Det er uavklart skadeomfang, skriver politiet på Twitter. De jobber med sporsikring på stedet og avhør av vitner.
Salget av bruktbiler har økt under koronakrisen. For hele landet har salget økt 23 prosent i perioden mai?juli. I Oslo har salget av brukte personbiler økt med 51 prosent, viser tall NRK har fått fra Opplysningsrådet for veitrafikken.
Hakavik kraftverk i Øvre Eiker og åtte andre kraftverk i Norge blir fredet. Riksantikvar Hanna Geiran sier kraftverkene ble arkitektoniske og tekniske symboler for nasjonsbygging, modernitet og fremskritt, og at et utvalg tas vare på for ettertiden.
Støtteaksjonen for bevaring av Y-blokka tapte i lagmanssretten. De fikk ikke medhold i midlertidig stans i riving av bygget. Y-blokkas kunstverk ble demontert i juli og store deler av bygget er allerede revet.
Ingen av arrangørene av festen i en bunker i Oslo natt til søndag er siktet i saken, men det kan endre seg, opplyser pressesjef Unni Grøndal i Oslo-politet. 25 mennesker ble sendt til sykehus med kullosforgiftning etter festen der opptil 200 deltok.
En mannlig lærer i 50-årene på en ungdomsskole på Østlandet er tiltalt for seksuelle overgrep mot en jente han var lærer for, melder VG. Ifølge tiltalen skal læreren gjentatte ganger ha befølt eleven over en periode på omtrent ett år.
Politiet er på plass på Bygdøy i Oslo etter å ha fått meldinger om flere smell. De utelukker ikke at smellene kan komme fra en fest i området, men jobber med saken, skriver Oslo-politiet på Twitter.
Fleire av hyttene til Den Norske Turistforeininga i Oslo og omland går truleg i minus i år, då dei fekk 40 prosent færre besøk i sommar enn same periode i fjor. Denne sommaren hadde dei kring 60.000 besøkande, mot 100.000 i ein normal sommarsesong.
Årets avgangselever på ungdomsskolen i Oslo gjør det best i landet, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Elevene i Oslo fikk i snitt 44,9 i grunnskolepoeng, på landsbasis er gjennomsnittet 43,2.
En person er fastklemt etter enfrontkollisjon mellom en personbil og et vogntog i Asker. Det var to personer i bilen. Den ene har kommet seg ut, mens den andre sitter fastklemt. Brannvesenet jobber med frigjøring skriver Politiet Oslo på twitter.
Det er stans i T-banetrafikken i Oslo etter en ulykke på Jernbanetorget. Politiet skriver på twitter at en person har blitt påkjørt og bekreftet omkommet.
Politiet har ankommet Frogner i Oslo etter melding om en slåsskamp mellom flere personer søndag formiddag. På Twitter skriver politiet at de har kontroll på de involverte partene. Men det er uvisst om det blir noen reaksjon fra politiet.
Politiet opplyser at båtfører er nå gjort rede for. Han var i god behold. Redningsaksjonen avsluttes.
Hovedredningssentralen har igangsatt et større søk i Oslofjorden etter funn av en drivende fritidsbåt ved Filtvet. Redningshelikopter Rygge samt flere redningsskøyter og nødetater er utalarmert.
Bærum kommune har besluttet å åpne idrettshallene igjen. Dette etter at det tidligere denne uken ble bestemt at gymsaler og idrettshaller skulle holdes stengt, melder Budstikka.
Ytterligere fire ansatte i Maridalsveien barnehage er påvist smittet av covid-19. Totalt er seks påvist smittet, fem ansatte og ett barn. Barnehagen vil foreløpig holde stengt til og med mandag 24. august, opplyser bydelsdirektør Morten Sanden.
Entreprenørkonsernet NCC har tatt ut stevning mot Oslo kommune og krever 350 millioner kroner ekstra for byggeprosjektet. Partene er uenige både om faktum og kontraktsforståelse, skriver kommuneadvokaten i en epost Byggeindustrien har fått innsyn i.
En traktor med henger lastet med korn har veltet på Fylkesvei 171 ved Sørum skole. Ingen mennesker har kommet til skade, men henger og korn stenger for trafikk. Politiet og bergingsbil er på vei.
Det er registrert et nytt korona-relatert dødsfall på A-hus denne helgen. Det bekrefter A-hus til NRK. Sykehuset ønsker ikke å gå ut med noe info om alder eller kjønn på vedkommende, men sier at personen døde lørdag 15. august på sykehuset.
I løpet av to timer, har politiet i Oslo meldt om tre vannscooter-førere uten gyldig båtførerbevis. Nå minner de om at alle som er født etter 01.01.80 må ha gyldig båtførerbevis for å kunne kjøre bl.a. vannscooter.
En person er hentet opp på land etter å ha vært bevisstløs i vannet i Fiskevollbukta i Oslo. Personen skal ha hoppet fra en båt, og blir nå tatt hånd om av helse. Uavklart skadeomfang, men vedkommende puster, ifølge politiet på Twitter.
26 barn og 14 ansatte skal være satt i karantene ved Maridalsveien barnehage på Sagene i Oslo. Det melder Aftenposten. Det skal være flere smittede i barnehagen, og barnehagen vil holde stengt til uka, opplyser bydelsdirektøren til avisa.
Politiet i Oslo rykket i dag ut etter melding om en uniformert person med skuddsikker vest i området Frydenlundgata. Etter å ha søkt gjennom oppgangen, kom de i kontakt med en mannlig stripper iført kostyme, som hadde vært på oppdrag.
Personen som ble hentet opp av vannet i Fiskevollbukta i Oslo fredag ettermiddag, er fraktet til sykehus for videre behandling. Personen var ved bevissthet og ble fraktet i ambulanse.
Noen har skutt mot en parkert bil i Møllergata i Oslo, melder politiet på Twitter. Det er ikke meldt om skadde. Gjerningspersonene har løpt vekk, og politiet leter etter dem.
Tre menn i 20-årene er pågrepet etter at det lørdag kveld ble skutt mot en parkert bil i Møllergata i Oslo, melder politiet på Twitter. Det er ikke meldt om skader i forbindelse med skuddene.
Passasjerer som kommer med Color Line fra Kiel kan nå teste seg på Hjortneskaia. Det opplyser Oslo kommune.
Politiet melder på Twitter at en kvinne er anmeldt for karantenebrudd da hun skulle fly fra OSL i dag. Kvinnen ankom fra rødt land for syv dager siden og har derfor ikke overholdt karanteneplikten. Hun skal heller ikke ha blitt testet for covid-19.
Rakkestad kommune skal i helgen sende ut en koronapatrulje. To miljøarbeidere skal oppsøke steder der det erfaringsmessig samles en del mennesker og snakke med dem om koronasituasjonen. De skal også minne folk om de nasjonale rådene for smittevern.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.