Lørdag, 28.11.2020 11:44 Uke: 48
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Fire nye smittet
(I dag, kl 11:41)
Ingen nye smitta i
Høyanger

(I dag, kl 11:41)
Leeds-sjefen mener ny
regel er urettferd...

(I dag, kl 11:33)
Elektrifisering vil gi
lavere utslipp

(I dag, kl 11:33)
Mer folk i marka
(I dag, kl 11:31)
Barn smittet med
covid-19

(I dag, kl 11:31)
Ikke smitte hos
sykehjemsbeboere

(I dag, kl 11:31)
Rykket ut til bålbrann
(I dag, kl 11:31)
Restriksjoner
sjukehjemsbesøk

(I dag, kl 11:31)
29 nye coronatilfeller
i Drammen

(I dag, kl 11:31)

Sistedistrikt
Rykket ut til brann -
var bålbrenning

(I dag, kl 11:43)
Stor aktivitet på
grensa - men kortene
h...

(I dag, kl 11:43)
Einar (83) sin største
fanesak

(I dag, kl 11:43)
Fire nye smittede i
Skien

(I dag, kl 11:43)
Flere smittede på fem
dager enn under pa...

(I dag, kl 11:43)
Fire nye smittet
(I dag, kl 11:43)
Ba om 45 dager for
Bjørnli

(I dag, kl 11:43)
Ingen nye smitta i
Høyanger

(I dag, kl 11:43)
Skolelederforbundet
Halden er bekymret
f...

(I dag, kl 11:34)
Tiltalt for å ha brølt
inn i øret til kv...

(I dag, kl 11:34)

Mest lest siste uke
USA åpner for å
henrette flere ved
skyti...

(I går, kl 23:21)
Lederen for Polens
senat advarer mot
«po...

(I går, kl 23:21)
Støre vil ha
krisepakke for
utelivsbrans...

(I går, kl 23:21)
Mann satt fastklemt
etter ulykke i
Stein...

(I dag, kl 01:21)
Los Angeles innfører
nye koronatiltak

(I dag, kl 03:11)
Johaug om
Sverige-dominansen: ?
De skal ...

(I dag, kl 06:11)
Hetebølge i Australia
(I dag, kl 06:51)
En person alvorlig
skadd i eksplosjon i
...

(I dag, kl 07:01)
Danmark vurderer å
grave avlivede
minker...

(I går, kl 17:41)
Fallos-flyruten som
får russerne til å
r...

(I går, kl 17:41)

Mest lest i dag
USA venter å starte
coronavaksinering i
...

(22.11.2020, kl 16:41)
Mystisk monolitt-funn
midt ute i ørkenen...

(24.11.2020, kl 15:31)
Murring innad i
Biden-leiren: ? Folk
er ...

(25.11.2020, kl 16:51)
England letter på
innreisereglene

(24.11.2020, kl 03:01)
551 nye koronasmittede
registrert siste ...

(26.11.2020, kl 00:31)
USA åpner for å
henrette flere ved
skyti...

(I går, kl 23:21)
Tellekanter i sjelen:
? Jeg tør ikke si ...

(21.11.2020, kl 19:21)
Joe Biden har fått
formell godkjennelse
...

(24.11.2020, kl 00:41)
TV 2: Elabdellaouis
virustest ble
lekket...

(24.11.2020, kl 15:51)
FHI-toppens råd til
nordmenn på
juleferi...

(24.11.2020, kl 21:21)

Været i dag
KlarværOslo
0 °C , 1 m/s NØ.
SkyetBergen
5 °C , 5 m/s SØ.
LettskyetStavanger
5 °C , 3 m/s ØSØ.
LettskyetTrondheim
-2 °C , 3 m/s SSV.
SkyetTrømsø
5 °C , 8 m/s S.
SkyetKristiansand
3 °C , 4 m/s NNØ.
SkyetBodø
5 °C , 3 m/s SSØ.
SkyetHalden
-1 °C , 0 m/s N.

Værdata fra MET/ Yr.no

En person er død som følge av korona på Ahus. Dødsfallet skjedde på torsdag, skriver RB. Dette er det 29. koronarelaterte dødsfallet på Ahus så langt i pandemien. Sykehuset har 18 pasienter innlagt med covid-19. To av disse får respiratorbehandling.
Nødetatene har rykket ut til en arbeidsulykke i Ordfører Utnes vei i Moss. En person skal sitte fast i en maskin på stedet.
Pressens faglege utval meinte Dagbladet opptredde kritikkverdig då dei brukte telelinse for å syne kor tett folk stod på Grünerløkka. Dette er ein mildare reaksjon enn brot på Ver varsam-plakaten.
Ein pasient ved Oslo Universitetssjukehus (OUS) døydde måndag av covid-19. Dette er det 24 koronarelaterte dødsfallet som er registrert ved sjukehuset, melder Vårt Oslo. Sjukehuset kan ikkje gi meir informasjon om den avdøde grunna personvern.
Oslofjordtunnelen er stengt på grunn av tekniske problemer med styringssystemet i tunnelen. Statens vegvesen er usikre på når tunnelen vil åpne igjen.
FHI besøker Villa Skaar Valstad sykehjem i Eidsvoll for å gjennomgå rutinene og vurdere videre tiltak. Til sammen ni beboere har dødd av covid-19 på sykehjemmet de siste to ukene. Alle beboerne og halvparten av de ansatte er smittet med korona.
Strømmen på Grønland T-banestasjon er tilbake. Stasjonen er nå igjen åpnet for normal trafikk.
En mann har fått førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt i 109 kilometer i timen i en 60-sone i Lier, melder politiet.
Drammen håndballklubb er ute av NM etter 30-28 tap for Elverum i semifinalen søndag ettermiddag.
Oslo-politiet har avbrutt en privat fest i et utleielokale med 23 gjester på Grønland. Samtlige er anmeldt for brudd på smittevernreglene. På en annen fest er 22 anmeldt.
Politiet i Oslo har avbrutt et arrangement hvor det ble vist en fortballkamp i et klubblokale på Grønland. Det var 20 personer til stede. Samtlige er anmeldt for brudd på smittevernreglene, melder operasjonssentralen.
Vegen ved Brakerøya kryss, ved Drammensbrua, er opna igjen. Tidlegare i kveld kolliderte to bilar der. Ingen skal vera skadd, og føraren av bilen som køyrde inn i den andre blir meldt til politiet.
Det er registrert seks nye tilfeller av koronasmitte ved Krigsskolen i Oslo. Per nå sitter 21 personer i isolar, og skal etter forholdene ha det bra, opplyser kommunikasjonssjefen ved Forsvarets høgskole til Forsvarets forum.
Det brenner i en lastebil fylt med tømmer på E134 i Hokksund i Øvre Eiker. Flere på stedet har bistått med slukking. Nødetatene er på vei.
En koronasmittet person i Eidsvoll døde natt til onsdag, melder Romerikes Blad. Personen var en beboer ved Vilberg helsetun i kommunen, og var innlagt på Ahus. Dette er det første koronarelaterte dødsfallet ved Vilberg helsetun.
Tolv personer bosatt i Drammen har i løpet av det siste døgnet fått påvist koronasmitte. Dette er det laveste tallet som er registrert i kommunen siden 28. oktober, men tallet er kunstig lavt fordi en ny prøveordning har gitt forsinkede prøvesvar.
79 prosent av innbyggerne i Oslo sier de støtter byrådets koronatiltak. Det viser en undersøkelse gjennomført av Opinion. Tilliten fra Oslo-folk er nå 10 prosentpoeng høyere enn ved forrige måling som var i mai, skriver Vårt Oslo.
Konfirmantar i Kongsberg har fått beskjed om å halde seg unna gudstenestene i kyrkja ut november. Sidan det berre er lov med femti personar i kyrkja, bes vårens konfirmantar om å følge med digitalt, framfor fysisk, skriv Laagendalsposten.
Åtte biler er involvert i et trafikkuhell på E6 utgående til Teisen, sier operasjonsleder Magne Olsvoll. Det er så langt ikke meldt om personskader. Hendelsesforløpet er ukjent. Seks av bilene må taues bort, så trafikken går tregt forbi på stedet.
Vaksinenyhetene fra Modena førte til at Oslo Børs økte med 1 prosent, melder NTB. Vaksinekandidaten skal være 94,5 prosent sikker.
En 80 år gammen mann som har bodd ved Villa Skaar Valstad sykehjem i Eidsvoll er dødd etter å ha vært smittet med koronavirus, skriver Romerikes Blad. Dette er det fjerde dødsfallet ved sykehjemmet etter et smitteutbruddet som startet i forrige uke.
Det har vært et trafikkuhell i sørgående retning på E6 i Rygge, melder Vegtrafikksentralen. De involverte bilene står i høyre felt.
Nestleder i Rødt, Marie Sneve Martinussen (34), blir partiets toppkandidat i Akershus ved neste års stortingsvalg, opplyser partiet. Hun har vært nestleder i partiet siden 2012. Rødt har i dag én stortingsrepresentant, partileder Bjørnar Moxnes.
Politiets bombegruppe har ryddet ut dynamitten som ble funnet i en boligblokk på Disen i Oslo fredag. ? Nå har bombegruppa tatt ut det som lå der, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt til NTB. 25 beboere i blokka ble evakuert.
Ni nye personer i Moss har fått påvist koronasmitte i løpet av siste døgn. Det opplyser kommunen. Seks av dem er nærkontakter, to knyttes til utenlandsreiser og en har ukjent smittekilde.
Elleve nye personer testet positivt på koronavirus i Nordre Follo i går. Asker kommune melder om ni nye smittetilfeller.
Regjeringen viderefører kravet om karantene for hytteeiere i Norden. Helsedirektoratet og FHI anbefalte først unntak, men trakk senere dette rådet tilbake. Dermed må nordmenn fortsatt i karantene selv ved korte besøk på egen hytte i Sverige.
Oslo-politiet har hatt en travel natt. De fikk melding om over 30 fester og rykket ut til halvparten av dem. Ingen skal være anmeldt for brudd på smittevernreglene, sier politiet.
Det er registrert 90 nye koronasmittede i Oslo det siste døgnet. Det er en kraftig nedgang i forhold til dagen før, men antallet som tester seg er vanligvis lavere i helgen.
En elev er smittet på Childrens International School i Sarpsborg er smittet av korona. Dermed må 56 elever i karantene, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Fra før satt over 100 elever ved to andre skoler i byen i karantene.
Varaordfører i Oslo, Kamzy Gunaratnam har fått påvist korona. Det skriver hun på Facebook.
Viken fylkeskommune innfører hjemmeundervisning ved de videregående skolene. Fra førstkommende mandag skal all undervisning i hovedsak gjennomføres digitalt og elevene skal ikke møte på skolen.
Det brenner kraftig i en leilighet i Christian Michelsensgate. i Oslo. Brannvesenet har hentet ut flere personer og driver nå med slukking. Ring 2 er stengt.
Regjeringa beholder teststasjonen på Svinesund etter en kraftig økning i koronasmitte de siste ukene. Den skulle egentlig legges ned i november. Kommunedirektør Roar Vevelstad i Halden sier avgjørelsen er riktig. Mandag testet åtte personer positivt.
En person er pågrepet etter en trusselsituasjon i Spydeberg, skriver Øst politidistrikt på Twitter. Politiet er på stedet med flere væpnede patruljer og en bombegruppe. Ingen er skadet og hendelsen utgjør ingen fare for andre, ifølge politiet.
En gutt i slutten av tenårene har blitt hentet opp fra Glomma i en redningsaksjon. Gutten puster selv, men er nedkjølt. Han blir sendt til sykehus i ambulanse, skriver politiet i Øst på Twitter.
Alle elever og lærere ved Nordal skole i Lier er satt i karantene. En elev ved skolen er nærkontakt til en person som har fått påvist koronasmitte. Dette blir gjort inntil svaret på testen av eleven er klar. Elevene får hjemmeundervisning.
Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for sterke vindkast på Østlandet til natten. De advarer også mot 40 til 60 mm nedbør i Innlandet i morgen, samt mot høy vannstand på Sør- og Vestlandet.
En kvinne er sendt til legevakt i Oslo etter at det brøt ut brann i en leilighet i Elisenbergveien i natt. beboerne evakuerte seg selv. Brannårsaken er en tørrkokt kjele, melder politiet.
Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for kraftige vindkast opp mot 30 meter per sekund på deler av Østlandet mandag. Advarselen gjelder for Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark, Vestfold, Østfold, Oslo og Akershus og Buskerud.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.