Onsdag, 19.05.2021 04:30 Uke: 20
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Nye funn: - Vekker
bekymring

(I dag, kl 04:01)
Frp-Wiborg med
bredside mot LO-støtte
ti...

(I dag, kl 03:51)
Ordkrig om Israel: USA
fordømmer Erdogan...

(I dag, kl 03:11)
TIX kom videre til
Eurovision-finalen:
?...

(I dag, kl 02:41)
Grand Theft Auto V til
PlayStation 5 og ...

(I dag, kl 02:11)
Fortsatt ingen enighet
i EU om vaksinepa...

(I dag, kl 02:11)
Ungdomsorganisasjoner
sliter fortsatt me...

(I dag, kl 01:51)
Kongressen har
vedtatt lov mot
hatkrimin...

(I dag, kl 01:41)
37 000 tok til
Minecraft for
17. mai-fei...

(I dag, kl 01:31)
Tix: Nå har jeg
egentlig vunnet

(I dag, kl 01:11)

Sistedistrikt
Det haglar med
udokumenterte
påstandar p...

(I dag, kl 04:12)
Reaksjoner på nye
flaskestørrelser i
but...

(I dag, kl 04:12)
Vil ha bussterminal
her: ? Helt
meningsl...

(I dag, kl 04:12)
Fra møbler til
luftfart i Hov ?
Airbus-v...

(I dag, kl 04:12)
Utvider på Kurland -
fire barn skal bo h...

(I dag, kl 04:12)
Bytter eiendommer: -
Det skulle vært ryd...

(I dag, kl 04:02)
Stenges ute fra godt
betalt jobb: ? Ubeg...

(I dag, kl 03:12)
Nytt selskap skal
lokke bedrifter til
da...

(I dag, kl 03:03)
Tix til finalen: ? Det
største jeg har o...

(I dag, kl 01:02)
Må vaksinere 21.000
tromsøværinger på
tr...

(I dag, kl 00:12)

Mest lest siste uke
VG anmelder
Eurovision: - TVer
skal kast...

(I går, kl 21:21)
Nærmest fritt fram i
Danmark fra fredag

(I går, kl 10:02)
Tix: Det største jeg
har opplevd. Ferdig...

(I går, kl 23:31)
Norges
FIS-representant:
«Stor mulighet»...

(I går, kl 17:51)
Anker dom for kjøring
i 221 km/t: ? Han ...

(I går, kl 10:42)
Line Andersens advokat
om sjokk-sjakkmøt...

(I går, kl 11:01)
Denne veien skal kunne
lade bilen mens d...

(I går, kl 11:11)
Hynne stiller i Doha
(I går, kl 15:31)
Skihopper fant seng i
naturen. Ble overr...

(I går, kl 15:31)
Fritjofsson blir ny
landslagssjef

(I går, kl 17:21)

Mest lest i dag
To personer hentet ned
fra Galdhøpiggen

(17.05.2021, kl 22:41)
Mannen Israel nå
jakter på

(14.05.2021, kl 00:31)
320 nye koronasmittede
registrert siste ...

(14.05.2021, kl 00:21)
- Bøllene styrer på
begge sider

(13.05.2021, kl 12:11)
Høyre vil ha
eksportløft for
IKT-næringe...

(14.05.2021, kl 12:41)
VG anmelder
Eurovision: - TVer
skal kast...

(I går, kl 21:21)
Dette koster det
egentlig å ringe fra
No...

(13.05.2021, kl 16:01)
Israelske styrker inn
på Gazastripen

(14.05.2021, kl 00:21)
Derfor kan det ta tre
dager før du motta...

(15.05.2021, kl 20:51)
Nærmest fritt fram i
Danmark fra fredag

(I går, kl 10:02)

Været i dag
SkyetOslo
10 °C , 2 m/s S.
RegnBergen
8 °C , 4 m/s SSØ.
SkyetStavanger
8 °C , 4 m/s V.
Lett regnTrondheim
9 °C , 1 m/s SSV.
KlarværTrømsø
7 °C , 1 m/s SSV.
KlarværKristiansand
8 °C , 4 m/s VNV.
SkyetBodø
7 °C , 7 m/s SV.
SkyetHalden
9 °C , 0 m/s SØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

En foreløpig laboratoriestudie antyder at vaksinene fra Moderna og Pfizer er svært effektive også mot den indiske virusvarianten.Forskere har sett på to indiske virusvarianter, og slår fast at det ser ut som om mRna-vaksinene er effektive også mot disse variantene.
Opp mot 50 ungdommer er samlet på Kråkerøy i Fredrikstad, forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt, Terje Marstad. En av ungdommene er så beruset at politiet har tilkalt ambulanse. Han oppfordrer foreldre til å ta kontakt med barna sine.
I Rakkestad har røykdykkere evakuert ut to personer ut fra en leilighet hvor det var røykutvikling fra en komfyr. Disse blir nå tatt hånd om av helsepersonell. Politidistrikt Øst skriver at det var takket være en snarrådig nabo at brannvesenet fikk melding og kom fort til stedet.
Det siste døgnet har åtte personer i Asker fått påvist koronaviruset. Det er tre flere tilfeller enn dagen før. Den siste uken har det blitt registrert 35 smittede i kommunen.
Politidirektoratet har fått samtykke fra Justis- og beredskapsdepartementet til å forlenge midlertidig bevæpning av politiet for en periode på inntil åtte uker. Det melder politiet i en pressemelding. Politiet er midlertidig bevæpnet på bakgrunn av PST sin vurdering om at terrortrusselen fra ekstrem islamisme er skjerpet.
Brannen i en enebolig i Hønefoss er slukket. To personer som bodde i huset, er gjort rede for. Den ene er fraktet til sykehus. Skadeomfanget er ukjent. Huset er ubeboelig etter brannen, ifølge politiet.
Strømsgodset må spille for tomme tribuner når de sesongåpner hjemme mot Lillestrøm 16. mai. Drammen er underlagt 5B-restriksjonene frem til 21. mai, og klubben får derfor ikke ha tilskuere på arenaen. Godset håper de kan ha 600 tilskuere på plass når laget tar imot Tromsø 27. mai.
Det er registrert 138 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 33 over snittet de sju foregående dagene.138 tilfeller er 75 flere enn på søndag, men 28 færre enn samme dag forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 109 smittede per dag.
27 personer i Hemsedal er satt i karantene etter at det er registrert ett nytt smittetilfelle i kommunen. Smittetilfellet er knyttet til private fester sist helg, skriver Hallingdølen.
TV-kanalen i Drammen må betale 150.000 i erstatning til en mann for å ha delt sensitive opplysninger uten samtykke. I dommen fra lagmannsretten er også ansvarlig redaktør og programlederen dømt til å betale oppreisning, skriver avisa Norge i dag.
Politiet har fremdeles ingen mistenkte etter en alvorlig vold- og trusselhendelse i Slalåmbakken i Moss natt til tirsdag. De fornærmede var to menn i 20-årene fra Moss. Politiets kriminalteknikere har sikret spor på åstedet, og det er foretatt flere vitneavhør, forteller politiadvokat Anne Løken.
Berre ein person har testa positivt for korona i Lier, det siste døgeret. Dei veit enno ikkje korleis den eine har blitt smitta, men personen er ikkje knytt til skular eller barnehagar der.
Billettene til Rammstein-konsert i Oslo neste år ble utsolgt på 15 sekunder, skriver Dagbladet. De skulle egentlig spilt i Trondheim i sommer, men konserten ble flyttet til Bjerke Travbane i Oslo på grunn av koronaepedemien.
Luftambulanse og alle nødetater har rykket ut etter en trafikkulykke i Hurdal. En person på ATV skal ha kjørt ut i Hørsjøvegen. Skadeomfanget på føreren er foreløpig uklart, vedkommende undersøkes av helsepersonell på stedet.
28 år gamle Andreas Andresen Haukeland, alias Tix, er kåret til Årets Spellemann 2020. I fjor var han den mest strømmede artisten i Norge, og hadde to topplasseringer på VG-lista Topp 20. I år vant han Melodi Grand Prix og skal synge for Norge i ESC.
Universitetet i Oslo har politianmeldt et dataangrep. To maskiner ble misbrukt til å utvinne kryptovalutaen Monero, skriver Universitas. Angrepet var mulig på grunn av sårbarheter i programvaren, men dette er nå sikret, sier universitetets IT-direktør.
Nødetatene rykker ut til Husebysletta i Lier etter melding om gressbrann like ved jernbanelinjen. Omfanget er foreløpig ukjent.
Rakkestad var en av kommunene i Viken som fikk forlenget smittevernnivået på strengeste nivå. Kommunen klaget, men har fått avslag. ? Sterkt beklagelig og jeg er ikke enig i avgjørelsen, sier ordfører Karoline Fjeldstad (Sp) til Rakkestad Avis.
Nødetatene er på vei til en trafikkulykke på fylkesvei 37 i Kongsberg. En bil har kjørt av veien og truffet et tre. Treet ligger over veien og sperrer for trafikken. Det skal være en person i bilen. Personen virker, ifølge politiet, uskadet.
Nødetatene har satt i gang en redningsaksjon ved Grytingen i Ål. En mann har sendt melding til en bekjent om at han var i nød på fjellet. Mannen er nå lokalisert av luftambulansen.
Daniel-André Tande skal vekkes fra koma i kveld eller i morgen. Det opplyser hopplandslagets lege Guri Ranum Ekås om til NRK. Tilstanden hans er stabil. Kongsbergshopperen falt stygt under prøvehopping i Planica i går.
John Edvin Lie, som er tiltalt for likskjending i den såkalte Maridalen-saken i 2018, får sin sak opp for Oslo tingrett i mai. Ifølge tiltalen skal han ha tent på klærne eller andre ting nær liket av en 39 år gammel mann, skriver Nordre Aker Budstikke.
Oslo bys høyeste utmerkelse St. Hallvard tildeles Knut «Kuppern» Johannessen og Nasreen Begum. Johannessen for sin livslange innsats for idretten og Begum for sitt initiativ for integrering og inkludering av minoritetskvinner og -barn.
Ein mann er funnen død i eit område i Nordre Follo der politi og frivillige har søkt etter ein sakna mann i natt. Det er ikke mistanke om noe kriminelt, opplyser Øst politidistrikt.
Regjeringen vil de neste ti årene bruke 3 milliarder til utbygging av riksvei 19 som går gjennom Moss og til Bastøkaia. I tillegg er det lagt opp til 2 milliarder i bompenger. De første 400 millioner kronene til riksvei 19 går regjeringen inn for å bruke de neste seks årene
Det er 330 nye smittede i Oslo. Det er nesten 100 færre enn i går, etter at Oslo justerte smittetallet fra i går.I flere av bydelene har smittetallene sunket, mens de øker i blant annet bydel Bjerke, Alna og Stovner. Alna er i ferd med å gå forbi bydel Grorud i antall smittede per 100.000 innbyggere.
Elleve personer som var samlet i et lokale i Heimdalsgata i Oslo blir anmeldt for brudd på smittevernloven, melder politiet. Flere av dem stakk av da politiet kom, men de har oversikt.Oslo-politiet meldte om hendelsen ved halv ett-tida natt til fredag.
Sykehjemsetaten i Oslo skriver i en pressemelding at en beboer ved en sykehjem i Oslo, en pasient ved et helsehus , og en hjemmeboende pasient døde som følge av korona henholdsvis 13, 15, og 17. mars. Dødsfallene er innrapportert av sykehusene. Det er et høyt smittepress på sykehjemmene i Oslo. 57 medarbeidere er syke med covid-19 og 174 medarbeidere er i karantene. Fire beboere på sykehjem som er syke med covid- 19. Noen av de covid-19 syke beboerne er fullvaksinerte.Som følge av det høye smittetrykket i hovedstaden har sykehjemmene innført strengere regler for besøkende med maksimalt to besøkende per gang.
OsloMet sine studiesteder på Kjeller og i Sandvika stenges for studenter og ansatte fra og med 16. mars. Biblioteker, lesesaler og bygninger ved studiested Pilestredet er fortsatt åpne inntil videre.
Det er lov til å dra på hytta til tross for nye og strenge koronatiltak i Viken. Skisentrene får holde åpent. De nye reglene gjelder til over påske.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Gjerdrum kommune innfører rødt nivå i skoler og barnehager, skriver de på sine sider. På skolene vil det bli en rullering mellom digital hjemmeskole og fysisk skole, hvor de yngste elevene prioriteres. I barnehagene blir barna delt i kohorter og det blir redusert åpningstid. Dette vil gjelde fra 16. mars og vil i første omgang vare til og med 9. april.
En bil har kjørt av veien i krysset mellom Oldtidsveien og Kvastebyveien, skriver politiet på Twitter. Bilen kjørte tvers gjennom krysset og ut på jordet. Føreren av bilen, en kvinne, er anmeldt for uaktsom kjøring. Ingen ble skadet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Lillestrøm, Nordre Follo og Bærum stanser vaksinering av AstraZeneca inntil videre. Dette skjedde etter at nyheten kom om at Danmark har gjort det. Oslo har ikke bestemt seg, opplyser de torsdag.
Så langt er kun i underkant av en åttedel av de ansatte ved Oslo universitetssykehus vaksinert. Nå er det uro blant sykepleierne.Etter det Dagsavisen forstår er det uro blant sykepleiere ved Ullevål sykehus for at de ikke får vaksine raskt nok.Før helgen brøt det ut koronasmitte ved Ullevål, men følge Oslo universitetssykehus endrer ikke dette utbruddet på vaksineplanene for sykepleierne.
Onsdag kveld avgjorde fotballklubben Vålerenga at de boikotter VM i Qatar. Boikotten fikk flertall med 78 mot en stemme.
For første gang er to kvinner innstilt som henholdvis styreleder og nestleder i Vålerenga fotball elite. Går det som valgkomiteen ønsker, så velges Tuva Ørbeck Sørheim og Zaineb Al-Samarai på årsmøtet onsdag, skriver Dagsavisen.
I Bærum ble en kvinne angrepet og lettere skadd da to menn angrep henne etter at hun meldte fra til politiet om en utforkjøring på Grindaberget i natt. De to kom løpende fra bilen og gikk til angrep på henne med spark og slag, opplyser politiet.
Vestli skole i bydel Stovner stenger i en uke etter at flere tilfeller av det muterte koronaviruset er påvist. Alle elever og ansatte, med unntak av tredje trinn, må også i karantene i 10 dager, skriver skolen på sine hjemmesider.Elevene vil få undervisningen digitalt.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.