Fredag, 03.12.2021 17:21 Uke: 48
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Togpassasjerer
evakuert

(I dag, kl 17:11)
550 000 husstander
uten TV 2s kanaler
et...

(I dag, kl 17:02)
Rekkehus solgt 1,6
millioner over
takst:...

(I dag, kl 17:02)
Adresseavisens
problematiske forhold
til...

(I dag, kl 17:02)
En ny ulv har falt i
Østerdalen

(I dag, kl 17:01)
Vil ikke ha så mange
besøkende

(I dag, kl 16:51)
Trafikkulykke i
Seljord

(I dag, kl 16:51)
ECDC med nytt
smittekart

(I dag, kl 16:41)
Tolv omikron-tilfeller
bekreftet

(I dag, kl 16:41)
Elgpåkjørsel på
Sortland

(I dag, kl 16:41)

Sistedistrikt
Togpassasjerer
evakuert

(I dag, kl 17:02)
En ny ulv har falt i
Østerdalen

(I dag, kl 17:02)
Vil ikke ha så mange
besøkende

(I dag, kl 16:52)
Trafikkulykke i
Seljord

(I dag, kl 16:52)
ECDC med nytt
smittekart

(I dag, kl 16:42)
Tolv omikron-tilfeller
bekreftet

(I dag, kl 16:42)
Elgpåkjørsel på
Sortland

(I dag, kl 16:42)
Gir 3000 kroner til
hver innbygger

(I dag, kl 16:34)
Smitteutbrudd på
Maarud

(I dag, kl 16:34)
Bekrefter
omikron-tilfelle i
Moss

(I dag, kl 16:22)

Mest lest siste uke
Spisestedet i
Trondheim er
totalforvandl...

(I går, kl 21:11)
RBK-stjernen fikk
tilbakefall: - Dette
e...

(I går, kl 19:41)
? Blitt enda imponert
om han hadde våget...

(I går, kl 21:11)
Tråkket på spiker - så
skjedde dette

(I går, kl 22:41)
Trøbbel for Hovland
(I går, kl 20:01)
«Sitter fast» i
Sør-Afrika: - Litt
kaos

(I går, kl 22:32)
Rekord for
sjømateksport

(I dag, kl 07:41)
Selger F-16-fly til
amerikanere

(I går, kl 18:31)
Masete spøkelser fra
80-tallet(pluss)

(I går, kl 20:21)
? Følger strengere
regler

(I går, kl 21:33)

Mest lest i dag
- Derfor senker vi
ikke
strømprisene(plu...

(I går, kl 07:11)
Derfor skriver vi om
Trond Giskes ulovli...

(I går, kl 17:02)
Nå blir det ny
årsrekord for
strømprisen...

(26.11.2021, kl 22:51)
Naken Gunnhild i ny
musikkvideo: - Det
e...

(01.12.2021, kl 17:11)
Gjett hvem som er
unntatt påbudet om
mun...

(01.12.2021, kl 22:11)
Giske leide ut ulovlig
hybel mens han va...

(01.12.2021, kl 22:12)
Spisestedet i
Trondheim er
totalforvandl...

(I går, kl 21:11)
FHI anbefaler innkjøp
av ny coronamedisi...

(30.11.2021, kl 03:02)
Dødssyk åttebarnsfar:
- Vi er livredde

(01.12.2021, kl 19:41)
Må overnatte på Ikea
(01.12.2021, kl 22:31)

Været i dag
SkyetOslo
-8 °C , 3 m/s NØ.
Lett sluddBergen
2 °C , 4 m/s SØ.
SnøStavanger
1 °C , 6 m/s ØSØ.
KlarværTrondheim
-6 °C , 5 m/s SSØ.
KlarværTrømsø
-7 °C , 3 m/s SØ.
Kraftig snøKristiansand
-2 °C , 7 m/s NNØ.
Delvis skyetBodø
-4 °C , 9 m/s ØSØ.
SkyetHalden
-5 °C , 3 m/s ØNØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Smittetallene i Nordre Follo har steget raskt det siste døgnet.Det er registrert 75 nye smittede, det er det høyeste døgntallet siden februar 2020, ifølge kommunens egen statistikk.
En 28 år gammel mann er i Romerike og Glåmdal tingrett dømt til fengsel i to år og tre måneder for å ha dyrket cannabis.Da politiet tok seg inn i boligen hans i Lillestrøm i februar, fant de 101 cannabisplanter, skriver Romerikes Blad.Ifølge dommen hadde han dyrket fram 13 kilo cannabis i løpet av fem måneder.
Kong Harald og kronprins Haakon deltok torsdag under 100-årsmarkeringen av synagogen i Oslo.Markeringen er en feiring av de som bygget synagogen, synagogelivet og hele det jødiske samfunnet i Norge.Feiringen skulle ha skjedd i mai i fjor, men ble utsatt på grunn av koronapandemien.
Nødetatene har rykket ut til Stubberudveien i Drammen der en lastebil har kjørt av veien og inn i et hus. Ifølge politiet er det store skader på huset. Føreren er ute av lastebilen.
Politiet har fremdeles ingen navngitte mistenkte etter drapet på Rodeløkka i Oslo natt til onsdag. Det skriver NTB.De har heller ikke utelukka at det kan være flere gjerningspersoner, ifølge byrået.Det var flere vitner til drapet, og flere av dem er avhørt.
Det er registrert 349 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 44 flere enn samme dag forrige uke.Smittetrykket er høyest i Søndre Nordstrand bydel fulgt av Grorud og Alna. Det er lavest i bydelene Vestre Aker, Nordre Aker og Ullern.Smitten er fremdeles mest smitte blant barn og unge under 19 år.
Naboer til et anleggsområde på Huseby har anmeldt Oslo kommune, etter sprengningsarbeider som var mye kraftigere enn forventet i helgen. Rystelsene var merkbare på et langt større område og var kraftigere enn det som er vanlig, skriver Avisa Oslo. Entreprenøren har innstilt sprengningsarbeidet med umiddelbar virkning. De jobber nå med å finne ut hva som skjedde. På Huseby bygger kommunen ny vannforsyning for hovedstaden.
En kvinne fra Fredrikstad i 30-årene er anmeldt etter at hun skal ha utagert og utøvd vold mot hunden sin på Stortorvet i Fredrikstad. Hunden er tatt fra kvinnen og den vil bli overlatt til Mattilsynet, skriver politiet på Twitter.
Flere ganger har byutviklingsbyråd Hanna Marcussen vært inhabil i byggesaker, fordi hun har to søsken som er arkitiketer.Det har hun håndtert dårlig, mener Oslo kommunes kontrollutvalg.En ny rapport fra Kommunerevisjonen viser at rutiner ikke har vært gode nok.Søsknene er begge arktitekter i firmaer med interesser i Oslos byggebransje.
Det er registrert 456 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 121 flere enn samme dag forrige uke, og 41 flere enn dagen før.Fremdeles er det mest smitte hos barn og unge under 19 år.Det er høyest smittetrykk i bydelene Søndre Nordstrand fulgt av Alna og Grorud, men smittetrykket er økende i hele Oslo.
Nødetatene har rykket ut på en trafikkulykke i Eidalsveien i Sigdal. Den ble loggført klokken 16.07. To biler og to personer er involvert i ulykken. Operasjonsleder ved 110-sentralen sier til NRK at man ennå ikke kjenner til hendelsesforløpet. Politiet melder at begge er fraktet til sykehuset. Skadeomfanget er ukjent.
Fortum Oslo Varme vil fange og lagre CO? på deres forbrenningsanlegg på Klemetsrud i Oslo. Det har de søkt 2 milliarder EU-midler til, skriver Aftenposten.Tirsdag kom avslaget. Avslaget er et stort nederlag for Fortum og Oslo kommune, ifølge avisen.
Nødetatene er ferdig i Onsøyveien, Fredrikstad. Det har vært noe røykutvikling fra kjøkkenet som gjør boligen ubeboelig i natt. Alle beboere ble evakuert og ingen personer er skadet, skriver Politiet i Øst.
Fylkesvei 50 Hol ? Aurland er fortsatt stengt i Geiteryggtunnelen der det er arbeider om natten. Årsaken er tekniske problemer med kuldeporten, ifølge Statens vegvesen. Det er folk på vei for å reparere feilen. Det er uvisst hvor lang tid det tar.
Denne helga vil det nye Munchmuseet i Oslo passere 100.000 besøkande, berre tre veker etter opninga i oktober, skriv NTB. Munch-direktør Stein Olav Henrichsen seier at interessa for museet har vore enorm, både frå besøkande og i media verda over.
Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon.Det gjør at flere tog står stille på Oslo S.? Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille. Det påvirker tog i begge retninger fra Oslo S. Vi er på stedet for å fikse dette, forteller pressevakt i Bane Nor, Stine Strachen til NRK.De berørte linjene er SJ fra Oslo S- Trondheim, L12, L13, L14, R10,R11, F1, F1x og F2.Når problemet vil bli ordnet er usikkert.? Jeg kan ikke si noe tidspunkt, men vi er på plass for at alle skal komme seg hjem igjen, sier hun.
I dag åpner Den tysk-norske skolen på Sagene etter å ha flyttet fra Sporveisgata i Oslo. I den forbindelse kommer Tysklands forbundspresident Frank-Walter Steinmeier på besøk. I forbindelse med kortesjekjøringen kan det bli noe stans i trafikken i Oslo sentrum, opplyser politiet.
To bilfører er anmeldt etter å ha kjørt altfor fort i 60-sonen på Rolvsøyveien i Fredrikstad i går kveld. Den ene kjørte i over 100 kilometer i timen. I Stasjonsbyen i Sarpsborg fikk også to bilfører beslaglagt førerkortet i går kveld. Begge holdt for høy hastighet i 50-sonen. Ni andre bilførere fikk forenklede forelegg.
Nødetatene er på ambulansestasjonen i Øvre Eiker etter melding om lekkasje av gass. Det skal ha skjedd innandørs. Lekkasjen skal vere under kontroll og kjelda til lekkasjen er teke ut. Ni personar er evakuert og fire har fått ubehag. Bygget er no tomt og ambulanse følgjer opp dei med ubehag.
De to som er sikta for drap på 20 år gamle Hamse Hashi Adan, er tidligere terrordømte og en av dem har vært kriger for IS, melder TV2.De to mennene er internasjonalt etterlyst etter drapet 7. oktober.
Sofus Heggemsnes endte på 21. plass under fredagens mangekampfinale i VM i turn. Kun to norske turnere har kvalifisert seg til en VM-finale tidigere. I finalen endte han med 79,299 poeng. Den beste øvelsen hans var bøylehest, der han ble nummer ti.
En person er knivstukket på Furuset i Oslo. Den skadde blir tatt hånd om av helsepersonell. Politiet søker i området etter gjerningspersoner, melder operasjonssentralen i Oslo politidistrikt.
Den nye regjeringen vil ikke redde Ullevål sykehus. Endringene i Oslos sykehusstruktur skal gjennomføres i henhold til vedtatte planer, heter det i Hurdalplattformen.Det innebærer nedlegging av Ullevål og nye store sykehus på Gaustad og Aker. Arbeiderpartiet og Senterpartiet sier samtidig at Aker skal bli lokalsykehus for hele Groruddalen så raskt som mulig.
Oslos byrådsleder Raymond Johansen blir ikke en del av Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedums regjering.Det forteller Johansen til Avisa Oslo.
En ung kvinne ble torsdag kveld 7. oktober utsatt for et straffbart forhold i en bil i Nedre Eiker utenfor Drammen. Politiet skriver at de ikke ønsker å utdype hva slags forhold det dreier seg om. Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som har kjørt bil med dashbordkamera i området Mjøndalen, Steinberg og Krokstadelva i tidsrommet 20.30-21.30.Dersom du har informasjon som kan være relevant i saken, ta kontakt med politiet på tipstelefonnummer 476 96 400.
En mann i 30-årene som var etterlyst i en sak, ble i dag pågrepet av politiet etter at han hadde fulgt etter en ambulanse under utrykning i Drammen. Mannen har fått et forenklet forelegg etter å ha blitt målt til 123 km/t i 100-sonen.
Nå skal politikontorene på Romerike åpne for publikum, etter at de ble stengt for dette som følge av koronapandemien. Dette gjelder kontorene i Lørenskog, Nittedal, Aurskog-Høland, Lillestrøm, Ullensaker, Eidsvoll og Nes, som alle vil være åpne fra neste uke av.
To pasienter innlagt med korona ved Oslo universitetssykehus har dødd i løpet av de siste dagene, melder OUS. Den ene døde søndag, og den andre døde mandag denne uken. Dette er det 74 og 75. dødsfallet ved sykehuset relatert til pandemien, skriver OUS på sine nettsider.
Halden fengsel, Høgskolen i Halden og kontrollstasjonen ved Svinesund har fått solpaneler på taket. Statsbygg har investert 13 millioner kroner i 6000 kvadratmeter solcellepanel som gir strøm tilsvarende forbruket til 60 eneboliger. Prosjektet er både miljøvennlig og lønnsomt, sier Rune Stenbro, miljøkoordinator i Statsbyggs drift- og vedlikeholdsavdeling.
Norges tennisess Casper Ruud var i en klasse for seg og slo briten Cameron Norrie 6?0, 6?2 i finalen av ATP 250-turneringen i San Diego. ATP-tittelen er nordmannens sjette totalt og hans femte denne sesongen.
En 25 år gammel mann er dømt til ett års og fem måneder fengsel etter at mannens 18 år gamle samboer døde av narkotikaforgiftning i Indre Østfold sommeren 2018.Retten fant mannen skyldig i å ha latt være å gi hjelp til noen i hjelpeløs tilstand. Mannen innrømmet ikke straffskyld da saken var oppe til behandling.
De høye strømprisene gjør at vedprodusentene opplever enorm etterspørsel.Det melder Romerikes Blad.Produsentorganisasjonen Norsk Ved Forum sier mange vedprodusenter allerede nå har tømt lagrene sine.Romerikebedriften Akershus og Oslo Ved, som leverer til hele osloregionen, er utsolgt for ved helt fram til november, ifølge firmaets nettsider.Også flere store utsalg i Asker og Bærum er helt tomme, ifølge Budstikka.
Litt over 1000 personer ved ungdomsskolene og de videregående skolene i Oslo testet positivt for koronaviruset denne uken, skriver Aftenposten. Fra mandag til torsdag ble 40.000 elever testet, de fleste tok en hjemmetest før de kom på skolen. Mest smitte var det på Blindern videregående skole, der 118 elever testet positivt. Neste uke vil også flere barneskoler i Oslo innføre massetesting
Brannvesenet har fått melding om et trafikkuhell i Gamle Kongevei i Drammen. De er på vei til stedet og skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.
Jordfeilen, som førte til at togtrafikken på Østlandet sto stille tirsdag ettermiddag, er sannsynligvis funnet og utbredt, opplyser Bane Nor. Forsinkelser og innstillinger må likevel påregnes.
Oslo har den største fraflytningen i andre kvartal i år, viser ny statistikk fra Statistisk sentralbyrå. Nedgangen skyldes først og fremst innenlandske flyttinger, altså at flere flytter fra enn til byene. I absolutte tall er det Oslo som har hatt det største flyttetapet. Mens rundt 7.500 har flyttet til byen, har 9.600 flyttet ut.
I Moss fikk 15 bilførere forelegg for å ha kjørt for fort i en 30-sone i formiddag. Høyeste hastighet Up målte var 55 kilometer i timen. Up kontrollerte også 48 bilførere i Saltnes og Karlshus i Råde, her fikk ingen reaksjoner, mens i Fredrikstad er en sjåfør bøtelagt for å ha kjørt i 73 km/t i en 60-sone.
Nedre Romerike brann- og redningsvesen er på Frogner ved Jutulveien og Heksebergåsen i Lillestrøm kommune.Det brenner i et hogstfelt og skogbrannhelikopteret er i gang med slokking. ? Det er ingen åpne flammer, men det ulmer og ryker mye, sier operatør i Øst 110-sentralen Lasse Hoff. Omfanget av brannen er usikkert, men brannvesenet har kontroll. Det skal ikke være fare for spredning.
Extinction Rebellion mobiliserer over hele Norden til en stor aksjonsbølge i Oslo før valget.? Det blir historisk, sier en av aktivistene Dag Kolstø til NTB.Ifølge Kolstø er målet at aksjonene i Oslo fra 23. til 29. august skal bli den største sivil ulydighets-kampanjen innenfor klima og miljø i Norge siden Alta-opprøret for 40 år siden.Kolstø spår hundrevis av arrestasjoner.? Kravet vårt er at olja må stanses i sin helhet, sier han.Gjennom hele uka skal det arrangeres både varslede og hemmelige aksjoner og blokader.
Det siste døgnet er det registrert 66 nye koronasmittede i Oslo. Det er like mange tilfeller som på mandag, men 26 flere enn på samme dag i forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 34 smittede per dag.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.