Torsdag, 07.12.2023 17:38 Uke: 49
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Trafikkulykke i
Sarpsborg: Brøt
vikeplik...

(I dag, kl 17:24)
Bortesupportere
utestenges fra
risikofyl...

(I dag, kl 17:07)
Trafikkulykke i
Sarpsborg

(I dag, kl 17:07)
Evakuerte leilighet i
Bergen etter meldi...

(I dag, kl 17:07)
Amerikansk
investeringsselskap
kjøpte se...

(I dag, kl 16:54)
Bærumsfirma vant pris
på FNs klimatoppmø...

(I dag, kl 16:54)
Arve Johnsen er død
(I dag, kl 16:54)
Røykutvikling i
leilighet på Damsgård
- ...

(I dag, kl 16:54)
Rykker ut til mulig
boligbrann på
Damsgå...

(I dag, kl 16:44)
- En enkel gutt med en
enestående dikter...

(I dag, kl 16:28)

Sistedistrikt
Trafikkulykke i
Sarpsborg: Brøt
vikeplik...

(I dag, kl 17:28)
Trafikkulykke på
Auglendsveien i
Stavang...

(I dag, kl 17:28)
«Kommune-Kari» får
spørsmål om «ho» er
s...

(I dag, kl 16:58)
Trafikkulykke i
Sarpsborg

(I dag, kl 16:58)
Arve Johnsen er død
(I dag, kl 16:58)
Evakuerte leilighet i
Bergen etter meldi...

(I dag, kl 16:58)
Bærumsfirma vant pris
på FNs klimatoppmø...

(I dag, kl 16:49)
Røykutvikling i
leilighet på Damsgård
- ...

(I dag, kl 16:49)
Dieselsøl på
Lyderhornsveien

(I dag, kl 16:29)
Kollisjon i
Kongsvinger

(I dag, kl 16:19)

Mest lest siste uke
USA setter
Osprey-militærfly på
bakken

(I dag, kl 09:44)
BA: Væpnet
politiaksjon i
Loddefjord

(I går, kl 22:25)
Så få spill kjøpes til
fullpris

(I dag, kl 09:13)
Rosenborg-spiller ute
i ti uker

(I går, kl 21:34)
Derfor forsvant den
(I går, kl 21:58)
Liverpool med
sliteseier mot
tabelljumbo...

(I går, kl 22:35)
- Helt misvisende og
alvorlig feil

(I går, kl 22:47)
Se Vestlandsrevyen
22.55

(I går, kl 22:54)
Gondol med turister
veltet

(I dag, kl 08:48)
Adresseavisen: Petter
Northug mister all...

(I dag, kl 09:54)

Mest lest i dag
Mistenkes for
ruskjøring

(02.12.2023, kl 20:26)
Strømproblemer på
Østfoldbanen

(05.12.2023, kl 02:14)
Italias andre «skjeve
tårn» kan kollapse

(02.12.2023, kl 09:40)
Brann i personbil på
riksveg 4

(04.12.2023, kl 22:14)
Mann ramponerte
bensinstasjon i Bergen

(02.12.2023, kl 05:56)
To sikta for hærverk
på Egge ungdomsskol...

(04.12.2023, kl 17:14)
Bolig overtent på
Hunstad ? riksvei 80
s...

(04.12.2023, kl 20:54)
Kontroll på
røykutvikling på
balkong i b...

(05.12.2023, kl 00:04)
Særforbund ber IOC
slippe til russere i
...

(05.12.2023, kl 17:54)
Nok en bilist mistenkt
for ruskjøring

(02.12.2023, kl 20:56)

Nødetatene er på stedet etter en ulykke med en tankbil i Råde.En tank med resirkulert matavfall har eksplodert.Ingen personer er skadet, opplyser politiet.? Det ligger deler i veibanen spredt over en lengre strekning. Det kommer til å bli trafikkreguleringer, opplyser Øst politidistrikt.Ifølge Øst 110-sentralen ligger det også gjødsel i veibanen. Entreprenør er på vei til stedet.Trafikken blir dirigert på stedet. Sydgående trafikk loses av E6 ved Jonstenkrysset over til fylkesvei 118 gjennom Karlshus, opplyser politiet.
At Universitetet i Oslo må plukke ut og sortere insekter fra en samling på 1,4 millioner er helt vanvittig bruk av ressurser, mener Alfred Jens Bjørlo fra Venstre.Nå ber han regjeringen om å snu.? Vi vet at de som jobber på universitetet har trangt om tid og ressurser, sier Bjørlo.Regjeringen vil at universitetet skal flytte 100.000 insekter fra Oslo til Ås.I dag krever Bjørlo svar fra forsknings- og utdanningsminister, Sandra Borch, under Stortingets spørretime.
Politifolk fra hele landet blir beordret til Oslo for å bistå med vakthold ved ambassader og jødiske og palestinske objekter i hovedstaden. Det skriver Politiforum.? Oslo som hovedstad står i ekstraordinære utfordringer for tiden. En rekke demonstrasjoner og markeringer arrangeres nesten daglig. De har også mange objekter å passe på, som ambassader, jødiske og palestinske objekter. Så har Oslo også en del andre oppdrag i tillegg, eksempelvis Nordisk råd denne uka, og planlegging i forkant av Nobelprisutdelingen, sier seksjonssjef Jørn Schjelderup i Politidirektoratet til Politiforum.
En personbil har kjørt av veien og inn i et tre på riksvei 122 ved Lystad i Spydeberg.? Fører er ved bevissthet, og ute av bilen. Nødetatene på vei mot stedet, opplyser politiet.
Politiet mistenker at tre biler har kappkjørt i Lillestrøm natt til tirsdag. De fikk melding om at tre biler var involvert i en trafikkulykke på Strømsveien mot Oslo. Da politiet kom til stedet stod kun en bil som står igjen. En kvinne skal ha løpt fra stedet, melder de på X. Mens de var ved ulykken skal en bil ha kommet i motsatt retning og kjørt inn i autovernet for å unngå en bom. En kvinne på 18 år prøvde å løpe fra stedet, men ble tatt igjen av politiet. De to hendelsene sees i sammenheng, opplyser politiet Øst til NRK.
KFUM Oslo tok en imponerende 3-0-seier borte mot Sogndal lørdag. Dermed nærmer de seg med stormskritt et opprykk til Eliteserien.Oslo-laget har to kamper igjen av sesongen og nå er det kun Kongsvinger som har en sjanse til å ta dem igjen. Kongsvinger er for øyeblikket åtte poeng bak, men har én kamp mindre spilt.Søndag skal Kongsvinger spille hjemme mot Sandnes Ulf. Hvis de avgir poeng der kan KFUM Oslo juble for opprykk, to runder før slutt.Fra før er det allerede klart at Fredrikstad vil rykke opp til Eliteserien neste sesong.
Brannvesenet i Indre Østfold rykket i totiden i natt ut med store mannskaper etter melding om brann på en terrasse til en enebolig i Risengveien i Askim. Brannen hadde da spredd seg til et garasjeanlegg.En enebolig ble evakuert, og ifølge politiet har det brent i to garasjer, samt i en bil som var parkert i en av dem.Det er ikke meldt om personskade og i femtiden søndag morgen melder politiet at de evakuerte boboerne har fått komme hjem igjen.
30-åringen som var den andre mannen som ble pågrepet og siktet for drap eller medvirkning etter at Jonas Henriksen ble drept 17. august, møtte i Hønefoss tingrett om videre varetektsfengsling i dag.Han samtykket til to uker i varetekt etter at han ble pågrepet, og det var derfor et refengslingsmøte i Hønefoss i dag.? Han ønsker å meddele dere og retten og alle at han har vært med på noe hærverk. Han ønsker å si det fordi det er sant, og dermed blir han mest troverdig, sier siktedes advokat Geir Jesinsky til NRK.? Han har hatt litt vanskeligheter for å fortelle alt, fordi han opplever at politiet knytter hærverk til ham som drapsmann, så han har brukt litt tid på å tenke på det, sier forsvareren.Drapsofferet fortalte om gjentatte hendelser av vold, trusler og hærverk i forkant av drapet, blant annet i sosiale medier.Etter gårsdagens pågripelse av en 35-åring på Jevnaker er totalt fem personer pågrepet i saken. Alle nekter straffskyld.
I oktober må en mann i 30-årene fra Drammen svare for hallikvirksomhet når han møter i Buskerud tingrett.Ifølge tiltalen skal mannen ha fremmet flere kvinners prostitusjonsvirksomhet da han lot dem leie en leilighet.Politiet mener han leide ut fra juli til oktober i 2021 og forstod at lokalene skulle brukes til salg av seksuelle tjenester.I november må en annen mann også i 30-årene, svare for hallikvirksomhet i Drammen.Han skal også ha framleid en leilighet til to kvinner som ifølge tiltalen han visste skulle bruke den for å selge sex.
Morten Steenstrup tar ikke gjenvalg som leder i Oslo Høyre.Steenstrup har ledet fylkespartiet de siste to årene.I et innlegg på Facebook skriver han «Jeg ga meg selv to år. Dette har vært så gøy! Jeg er så stolt over resultatet, Oslo Høyre har gjennomført Prosjekt byrådsmakt. Derfor har jeg nå gitt beskjed om at jeg ikke ønsker gjenvalg. Jeg gir stafettpinnen videre til nye krefter».Steenstrup skriver at han blir sittende frem til årsmøtet i januar 2024.
En person ble funnet død på Bøler i Oslo i forrige uke.Nå opplyser politiet at de etterforsker saken som mistenkelig.? Vi kan bekrefte at politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall og hensettelse i hjelpeløs i tilstand, sier Anne Alræk Solem, leder for etterforskningsseksjonen til Dagbladet.Politiet etterlyser videoopptak fra området, tatt mellom 6. og 12. september.
Partileder i Fremskrittspartiet, Sylvi Listhaug, sier resultatet i Drammen er «kjempebra».? Det er gjort en bra valgkamp i Drammen. Jeg vet de kjører knallhardt på det å ta tak i vold og trusler på skolen, på eldreomsorg og på ungdomskriminaliteten som vi dessverre ser eskalerer.På listen over landets seks største byer, er Frp på pluss i samtlige.? Dette er en start, nå skal vi videre fremover, avslutter Listhaug.
Politiet har rykket ut til Ås hvor det har vært en trafikkulykke. En motorsykkel skal ha kjørt ut av veien og truffet et steingjerde.Det er meldt om personskade. Det kan fremstå som alvorlig, opplyser Øst politidistrikt. Luftambulanse er på vei.Veien er stengt på ubestemt tid.
Kongsberg-selskapet Sølvberget Sikkerhet får utsatt fristen med å sende inn dokumentasjon som politiet har etterspurt i forbindelse med at politiet har avdekket mangler ved selskapet.Brevet fra politiet til daglig leder er blitt borte i postgangen, og derfor må fristen utsettes til juli, ifølge enhetsleder i Sør-Øst politidistrikt, Torill Sorte.Kontrollen av selskapet har blant annet avslørt at vektere har jobbet uten nødvendig godkjenning og opplæring, og andre har blitt ansatt uten lovpålagt politiattest.
Nødetatene rykker ut til Tranby etter melding om en trafikkulykke i Barlindveien. Det skal være kø i området, skriver politiet på Twitter.Fører kjøres til Rikshospitalet med ambulanse, og luftambulansen er avbestilt.
Navnet til Sarpsborg stadion kan komme på salg. Klubbens daglige leder Raymond Fjeld har luftet ideen om å selge navnet til kommunens eiendomsavdeling, for å skaffe opp til 15 millioner kroner i inntekt. Vi er ikke fremmed for tanken, og dette vil bli en sak for politikerne etter hvert. Det sier kommunens virksomhetsleder for eiendom, Trond Klausen
Politiet fikk melding om en ryggsekk som lå i nærheten av jernbanen i Folkvangveien i Geithus. Ved undersøkelser av sekken ble det funnet gammel dynamitt og fenghetter i den. Politiet har opprettet vakthold på stedet, og bombegruppa kommer og bistår.
Kommunestyret i Ål har vedtatt å tilby tilskudd til førstegangsetablerere som kjøper eller bygger hus i kommunen.Tilbudet gjelder for alle mellom 18 og 40 år.Tilskuddet per bolig er 200.000 kroner med 5 års bindingstid, eller en halv million kroner med 10 års bindingstid.Kommunen har satt av 4 millioner kroner til tilskuddet og har allerede fått inn åtte søknader.
Sykehushunder er en suksess ved Oslo Universitetssykehus. I ett år har de som første akuttsykehuset i Norge hatt besøk av tre godkjente ekvipasjer fra Sykehushundene. Det er kø av barn som vil hilse på hundene. - Det ene er at det gir et lite pust fra det levende livet der ute, men det bidrar også til å redusere stress. Vi har også forskning på dette, at barna på en måte takler stresset som de må gjennom her på sykehuset på en bedre måte. Det er er stressreduserende tiltak å forholde seg til en hund inne på sykehuset, sier professor i barne- og ungdomspsykiatri Trond Diseth.
En mann i 50-årene fra Kongsberg er tiltalt for fyllekjøring og for å ha stukket av fra politiet da han ble stoppet i en bil på E 134 mellom Drammen og Mjøndalen i fjor sommer.Ifølge tiltalen var farta høy og kjøringen vinglete.En blodprøve viste en promille på 1,52 hos mannen da politiet til slutt fikk stanset bilen.
En elektrisk sparkesykkel kan ha startet brannen i en privatbolig i Trøgstadveien i Askim i morges. Brannvarselet gikk ut i 0730-tiden. Alle beboere kom seg ut, og nødetatene fikk raskt kontroll på stedet, opplyser politiet.
Da er første treningsomgang over for kvinnene i Vikersundbakken, og Silje Opseth leverte det sterkeste hoppet. Med lavere fart hoppet hun like langt som kanadiske Alexandria Loutitt, og tok en soleklar seier i treningsomgangen. Anne Odine Strøm landet altså på 122 meter og Maren Lundby landet på 132,5 meter, og blandet seg ikke inn i toppen.
? Vi har best mulig utgangspunkt nå synes jeg, for å ha begrunnet en optimisme i forhold til denne saken.Det faren til Martine Vik Magnussen, Odd Petter Magnussen, til NRK i Helgemorgen.Denne uka møtte han i London for å ha sitt faste årlige møte med Scotland Yard og britisk UD.Den 28. mars er det premiere på true crime-serien «Martine ? siste kapittel» på TV 2, som er en samproduksjon mellom TV 2 og BBC. Dokumentaren skal sendes på både arabisk og engelsk.Vik Magnussen sier at dokumentaren trolig vil gi nye opplysninger om saken som vil ha rekkevidde i Jemen.? Det er uhyre interessant at BBC-Arabic nå lager en egen versjon av dokumentaren, sier han.Det er 15 år siden den norske studenten Martine Vik Magnussen ble drept i London. 23-åringen ble observert for siste gang natt til 14. mars 2008, da hun forlot utestedet Maddox sammen med studiekameraten Farouk Abdulhak.Den hovedmistenkte Farouk Abdulhak, flyktet til Jemen, der han trolig er fortsatt.
UP har i kveld hatt laserkontroll på Drammensveien.En person i slutten av tenårene fikk førerkortet beslaglagt på grunn av for høy hastighet. Bilen ble målt til 102 km/t i 60-sonen.
En person har blitt stukket med en skarp gjenstand i Storgata, skriver politiet på Twitter. Personen er ikke alvorlig skadd. Politiet sikrer spor i området og søker etter gjerningspersoner.
Politiet fikk melding om elektrisk rullestol på E18 på Vinterbro. En patrulje fikk stanset denne, og mannen opplyste at han skulle rekke et viktig ærend. Patruljen er på stedet og får ham trygt vekk, ifølge politiet Øst på Twitter.
Den 16 år gamle gutten som ble knivstukket på T-banen på Tøyen i Oslo 11. mars ble i dag avhørt av politiet for første gang.Det forteller guttens bistandsadvokat, Helene Elness, til VG.? Han er veldig dårlig og veldig psykisk preget av det som har skjedd. Det var veldig skremmende, han trodde jo han skulle dø, sier hun til avisen.Gutten fikk alvorlige skader, og får fortsatt behandling på sykehus.Fem unge menn i slutten av tenårene og starten av 20-årene er pågrepet og siktet for knivstikkingen. Fire av dem er siktet for drapsforsøk, femtemann for å ha skjult de andre på flukt fra politiet.
Torsdag ettermiddag er det varslet full stans på flere av linjene til Ruter, når de ansatte vil gå ut i et kvarters politisk streik. Oslo Sporveiers Arbeiderforening vil streike mellom klokken 15.30 og 15.45. Bakgrunnen for streiken er de høye strømprisene.? Sporveien er hardt rammet av høye strømkostnader. Dette har påvirkning på våre arbeidsplasser og kan gi betydelige konsekvenser for kollektivtilbudet. Dagens regulering av strømprisene rammer privatpersoners økonomi hardt, og skaper usikkerhet i næringslivet, skriver fagforeningen om bakgrunnen for aksjonen
Natt til onsdag ble fire bilførere i Oslo og Bærum stanset av politiet mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand, melder Oslo politidistrikt.? De var fire tilfeldige biler som ble stoppet av fire forskjellige politipatruljer, sier operasjonsleder Kristine Bryntesen Hedly.? De ble stanset innen en times tidsintervall. Alle var ruset eller beruset og kjørte uten førerkort.Dette er ifølge politiet uvanlig høyt da bilene ble ikke stanset i forbindelse med trafikkontroll.Alle fire førere ble tatt med for prøvetaking og vil bli anmeldt for forholdene.Fører og passasjer i en bil som ble stoppet i Sandvika prøvde å løpe fra politiet, men de ble innhentet og tatt kontroll på. Her var fører i besittelse av flere forskjellige bankkort og ID-kort som tilhørte andre personer. Fører blir også anmeldt for dette.
Antall meldte tilfeller av klamydia og gonoré økte betydelig i siste halvdel av 2022, melder Folkehelseinstituttet.Også hiv- og syfilistallene økte også fra 2021 til 2022.I dag slapp FHI en rapport med tall fra overvåkningen av seksuelt overførbare infeksjoner for 2022.Oslo ligger på smittetoppen med høyest forekomst av kjønnssykdommer. Den største økningen i Oslo er knyttet til klamydiatilfeller med 857 per 100.000 innbyggere.Dette er en økning på 37 prosent fra 2021 da tallet var 625 tilfeller per 100.000 innbyggere.? Økt kondombruk er avgjørende for å begrense smittespredningen av klamydia og gonoré, uttaler overlege Anne Olaug Olsen hos FHI i en pressemelding.
Natt til onsdag ble fire bilførere i Oslo og Bærum stanset av politiet mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand, melder Oslo politidistrikt.? De var fire tilfeldige biler som ble stoppet av fire forskjellige politipatruljer, sier operasjonsleder Kristine Bryntesen Hedly.? De ble stanset innen en times tidsintervall. Alle var ruset eller beruset og kjørte uten førerkort.Dette er ifølge politiet uvanlig høyt da bilene ble ikke stanset i forbindelse med trafikkontroll.Alle fire førere ble tatt med for prøvetaking og vil bli anmeldt for forholdene.
Det ble en norskdominert finale under sprinten i Drammen. Hele fem av seks ? med unntak av franske Richard ? kunne gå for norsk seier.Og som mange ganger før fikk Johannes Høsflot Klæbo det til å se enkelt ut.? Det er noe av det villeste vi har sett i sprint, utbrøt NRKs kommentator Jann Post.? Det råeste han har vist i sprint denne vinteren, mener NRK-ekspert Torgeir Bjørn.Erik Valnes ble nummer to, mens Jouve tok tredjeplassen.Det var flere yngre løpere som imponerte på sprinten i Drammen. Blant annet 2001-modellen Mats Opsal, som til slutt ble slått ut i semifinalen. Han var storfornøyd over egen prestasjon.? I fjor gikk jeg nesten ikke renn. Det er nesten ikke til å tro, sa Opsal til NRK.Likevel var det to andre norske unggutter som gikk til finalen. Ansgar Evensen (22) og Lars Agnar Hjelmeset (21). De utgjorde et finaleheat bestående av fem nordmenn.Evensen ble til slutt nummer fire, mens Hjelmeset tok femteplassen.
Bane Nor varsler fortsatt forsinkelser i togtrafikken på grunn av en signalfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret natt til fredag.Bane Nor meldte om feilen ved 4.30-tiden, og rundt tre kvarter senere var den utbedret.? Du må fortsatt regne med forsinkelser, skriver Bane Nor.(NTB)
En mann er dømt til fengsel etter at han kjørte på en annen mann i fjor. Påkjørselen skjedde i en bilfri gate på Grønland.Den fornærmede mannen hadde stanset flere biler denne kvelden idet de var på vei inn mot den bilfrie gata, for å gjøre dem oppmerksomme på skiltet som viste at gaten var stengt for biltrafikk, da den nå tiltalte mannen kom kjørende.Fornærmede stilte seg foran bilen i gata og pekte på skiltet. Da ruste bilføreren med motoren.«NN (fornærmede) tok på panseret med begge hendene sine. Bilen ble satt i fart og NN var tvunget til å jogge bakover, mens han holdt begge hendene på bilpanseret og dels hamret løs på panseret mens han ropte. Etter fem til ti meters kjøring fremover/jogging bakover hoppet NN til siden. Bilen kjørte videre.», står det i dommen fra Oslo tingrett.Fornærmede ble ikke skadd i hendelsen.Nå er bilføreren dømt til fem måneders fengsel for forsøk på grov kroppsskade og til å betale fornærmede 15.000 kroner i oppreisning. Han blir også fratatt lappen i tre år og tre måneder.
Det blir krevende for Oslo å ta imot 2000 nye flyktninger i år, skriver byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester i et notat til bystyret.Grunnen er at Oslo også i fjor tok imot 2000 flyktninger, 1500 av dem fra Ukraina, og at boligmarkedet er presset.Derfor vurderer kommunen å pusse opp nedlagte sykehjem og å sette opp modulhus.
En 34 år gammel mann må i dag møte i Ringerike, Asker og Bærum tingrett tiltalt for mordbrann etter brann i en blokk på Rykkinn i oktober for to år siden, skriver Budstikka.Ifølge tiltalen satte han fyr på brennbart materiale i en leilighet i fjerde etasje, og det oppstod brann og kraftig røykutvikling i bygningen.67 beboere ble evakuert, og liv kunne lett gått tapt dersom ikke brannen var blitt oppdaget og varslet i tide, ifølge tiltalen.Strafferammen er fra 2 til 15 års fengsel.
Nødetatene rykker ut etter melding om røyklukt i en leilighet i Hov allé i Hønefoss, melder politiet på Twitter.
Lørdag ettermiddag ble det satt i gang en redningsaksjon på Skrimfjellet i Kongsberg. Ifølge politiet dreide det seg om en skiløper i nød som følge av helsemessige årsaker. Mannen ble lørdag kveld hentet av redningshelikopter og fløyet til Kongsberg sykehus med letteres skader, melder Laagendalsposten.
Politiet stanser all bruk av hetter som skal hindre spytting inntil de vet om hettene kan være farlige å bruke, og om de har lov til å bruke dem.De har brukt dem i 12 år. Men de må finne ut om de kan være farlige å bruke, særlig i kombinasjon med håndjern eller strips på hendene, skriver Aftenposten.I 12 år har politiet brukt de såkalte spytthettene. Men nå stanses all bruk fordi politiet må utrede om det kan være farlig å bruke spytthettene, særlig når de kombineres med håndjern eller strips på hendene, skriver Aftenposten.Sivilombudet skrev etter et besøk i arresten i Oslo politidistrikt at spyttehettene kan utgjøre en alvorlig helserisiko.
Oslo-politiet har funnet nye opplysninger om språkforskeren Knut Kristiansen, som ble funnet drept i leiligheten sin på Sandaker i Oslo i juli 1999. Han døde som følge av grov vold, og på åstedet var det ingen tegn til innbrudd.Etterforskningsgruppen som jobber med uløste saker har gått grundig gjennom materialet på nytt, sa politiinspektør Grete Medlid på en pressekonferanse torsdag. Ved hjelp av DNA-teknologi og slektsgranskning har de funnet frem til en antatt gjerningsmann, som døde ett år etter drapet. Den antatte gjerningsmannen hadde en lang historie med rus og vold, ifølge politiet.Politiet vet ikke hvilken relasjon det var mellom den antatte gjerningsmannen og Knut Kristiansen.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.