Onsdag, 22.11.2017 15:40 Uke: 47
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Kystruten inn i
klimafremtiden

(I dag, kl 15:34)
Ny rektor på Høgskolen
Kristiania

(I dag, kl 15:31)
Stenger alle
grunnskolene

(I dag, kl 15:31)
Moren om Joshua
Frenchs nye liv: Tror
ik...

(I dag, kl 15:24)
Biologar sørga for
leiteaksjon

(I dag, kl 15:21)
Kansellerer
fergesamband

(I dag, kl 15:21)
Lastebil har kjørt av
veien

(I dag, kl 15:21)
- Vær forberedt på
strømbrudd

(I dag, kl 15:21)
Motsetter seg ikke
varetekt

(I dag, kl 15:21)
To biler har kollidert
i Stjørdal sentru...

(I dag, kl 15:11)

Sistedistrikt
- Si hei, gi et smil,
en tommel opp og k...

(I dag, kl 15:34)
Skal vi tyvstarte litt
på klemme-dagen?

(I dag, kl 15:34)
Blankt nei til
Masfjordbrua

(I dag, kl 15:34)
Snøen skaper
forsinkelser i
flytrafikken

(I dag, kl 15:34)
Kommunen vil senke
terskelen for å
varsl...

(I dag, kl 15:34)
Kommunalsjefene har
trukket oppsigelsene

(I dag, kl 15:34)
Martin er tilbake i
fotballen

(I dag, kl 15:34)
Eks-spionen om
terrorismens sanne
vesen

(I dag, kl 15:34)
Olav ble angrepet av
tre forskjellige hu...

(I dag, kl 15:34)
Krev ikkje flytting av
rasmidlar frå Våt...

(I dag, kl 15:34)

Mest lest siste uke
Trump om
overgrepsanklager mot
Roy Moore...

(I går, kl 23:03)
Savnet sjuåring funnet
død i Askim

(I dag, kl 01:03)
- Skjulte øksa i
genseren da han gikk
r...

(I går, kl 18:31)
Frivillige bistår i
leteaksjonen

(I går, kl 22:01)
Gravide Marthe vil ha
tak i bilføreren s...

(I går, kl 22:11)
Melhusordføreren og Ap
gikk på nederlag ...

(I går, kl 22:11)
Syvåring savnet etter
skoleslutt i Askim

(I går, kl 22:25)
Leteaksjon etter sju
år gammel gutt i As...

(I går, kl 22:42)
Trump lar seg ikke
affisere av
overgreps...

(I går, kl 22:51)
En av tunnelene
forblir stengt

(I går, kl 23:01)

Mest lest i dag
Dag Olav Hessen tror
vi er på vei inn i ...

(17.11.2017, kl 20:32)
Prinsesse Märtha fikk
ikke en krone

(17.11.2017, kl 18:11)
Grindheim gråtende av
banen i VIF-seier

(19.11.2017, kl 20:04)
Russisk langrennssjef
benekter doping: -...

(16.11.2017, kl 19:03)
Kraftig lysglimt på
himmelen i
Nord-Norg...

(16.11.2017, kl 22:53)
Martha (3) kåret til
verdens styggeste h...

(17.11.2017, kl 15:21)
Sky: Fly og helikopter
har kollidert i l...

(17.11.2017, kl 16:03)
Jeg hadde ikke penger
til skolens solida...

(17.11.2017, kl 22:21)
Denne domstolen har
ført til
forbedringe...

(18.11.2017, kl 21:12)
Fortsatt på sykehus
etter hundebitt

(18.11.2017, kl 23:31)

Været i dag
SluddOslo
-1 °C , 4 m/s NØ.
RegnBergen
4 °C , 8 m/s SØ.
Kraftig regnStavanger
6 °C , 4 m/s SSØ.
SkyetTrondheim
-3 °C , 3 m/s SSØ.
Delvis skyetTrømsø
-3 °C , 11 m/s SØ.
Kraftig regnKristiansand
4 °C , 3 m/s NNØ.
Delvis skyetBodø
-3 °C , 10 m/s Ø.
Kraftig regnHalden
1 °C , 4 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

I Suldal og Sauda er entreprenører ute og kontrollerer veiene, for å få oversikt over sårbare steder. ? Vi har folk i beredskap hvis noe skulle skje, sier rådmann Øyvind Valen i Suldal kommune. Suldal er det mest rasutsatte stedet i Rogaland.
Meteorologisk institutt melder om økt overvåkning av uværet i Rogaland. Det ventes mye nedbør fra onsdag kveld til torsdag ettermiddag i midtre og i indre strøk, estimert til 100-120 millimeter på 24 timer. Uværet i Rogaland er i fase A.
Meteorologisk institutt melder om økt overvåking av uværet i Rogaland. Det ventes mye nedbør fra onsdag kveld til torsdag ettermiddag i midtre og i indre strøk, estimert til 100-120 millimeter på 24 timer. Uværet i Rogaland er i fase A.
Susanne Sundfør kommer tilbake til Stavanger konserthus til våren, bare noen måneder etter at hun spilte for en fullsatt sal der. Konserthuset annonserer i dag at den kritikerroste Haugesund-artisten spiller 10. mai.
Flere patruljer har rykket ut til et bokollektiv i Kopervik etter melding om slåssing mellom to beboere. Den ene var i besittelse av en kniv. Politiet har kontroll på den ene personen. Den andre er lokalisert innendørs.
Det tyske selskapet Wintershalls skal investere 20 milliarder på norsk sokkel de neste fire årene skriver nettstedet Sysla. Pengene skal blant annet investeres i prosjekter som er under utvikling, som Maria, Skarfjell og Aasta Hansteen, samt videreutvikling av Brage-feltet, som Wintershall overtok operatørskapet for fra Statoil i 2014.
Forsinkelser utover dagen
Fylkesvei 42 er stengt ved Mydland på grunn av berging av et vogntog.
Leder av samferdselsutvalget i fylkeskommunen, Arne Bergsvåg fra Senterpartiet, sier de går mot å gi konsesjon til privat fergedrift over Høgsfjorden etter at Ryfast åpner om to år. Bergsvåg er usikker på hva dette vil betyr for takstene i Ryfast og deres brukere.
Ferjesambandet over Høgsfjorden har vært stengt hele onsdag morgen, og det er uvisst når ferjen kommer i gang igjen. Reporter Øystein Otterdal er på Lauvvik ferjekai.
I forbindelse med det dårlige været onsdag, ber Fylkesmannen i Rogaland kommunene sjekke kummer, rister og avløp. Fylkesmannen vil oppdatere nettsidene sine med mer info hvis været krever det.
Ferjen over Høgsfjorden mellom Lauvvik og Oanes forsøke å ta seg over fjorden ved nitiden onsdag, men måtte gi opp å legge til ved ferjekaien på Lauvvik på grunn av kraftig vind. Ferjesambandet over Høgsfjorden har vært stengt hele morgenen onsdag, og det er uvisst når ferjen kommer i gang igjen.
Onsdag morgen er det flere forsinkede avganger fra Stavanger lufthavn Sola. Ved Haugesund lufthavn Karmøy er det foreløpig kun meldt om én forsinket ankomst, ifølge nettsidene til Avinor.
Einar Iversen har tatt denne videoen i dag tidlig. Det blåser godt flere steder i fylket, og utover dagen er det ventet at nedbøren blir kraftigere.
E 134 Haukelifjell er stengt. Fra i natt til i ettermiddag vil det være sørøst liten storm på kysten sør for Boknafjorden og i fjellet.
Vågsgata i Sandnes er stengt ved Bystasjonen i frykt for at flere glassfasader fra balkonger vil bli blåst ut og havne i gata. Tidligere i morges ble en glassfasade blåst ut og fylte gata med glassbiter, og politiet passer nå på at ingen går i Vågsgata.
143 naboer til det planbelagte Fjord Motorpark på Helganes på Karmøy, har protestert for å hindre bygging av motorsportanlegget, skriver Haugesunds Avis. Hvis både kommunen og Fylkesmannen avviser klagene, vil naboene sannsynligvis ta saken til retten.
Det ligger mye glass i Vågsgata ved Bystasjonen i Sandnes, som sannsynligvis stammer fra glass som er blåst ut fra en veranda. Politiet meldte klokken kvart over fem at gaten er stengt mens opprydding skjer.
Brannvesenet i Stavanger har rykker ut på ett bygg i Hillevåg. Der har takplater løsnet litt, melder Brannvesenet.
E39 åpnet igjen sør for Helleland
Den kraftige vinden har blåst ned trær som har havnet ut i veien flere steder. Dette gjelder Gamla Skaravei på Austrått i Sandnes. Trær i Njåskogen i Time har også havet ut i veien. Politiet har fått melding om en trampoline som er blåst inn i en hage
Politiet i Stavanger måtte i natt roe ned en mann og kvinne i 30-årene som kranglet i en leilighet. Begge framstod som ruset eller beruset. Politiet fant mindre mengder narkotika i leiligheten, og har opprettet sak mot begge to.
Det var svært glatt da et vogntog kjørte av E39 ved Hæstad sør for Helleland i Eigersund klokken 02.37. Ingen ble skadd i utforkjøringen. Politiet meldte ved femtiden at biler blir sluppet forbi puljevis mens bergingen av vogntoget pågår.
Det ligger mye glass i Vågsgaten i Sandnes, som sannsynlig vis stammer fra julebelysning som er blåst ned fra Bystasjonen. Politiet meldte klokken kvart over fem at gaten er stengt mens opprydding skjer.
I Vest-Agder er beredskapen på topp før nedbøren som er venta. Vegsjefen lovar å stoppa får dårleg skodde køyretøy på E39. Både i Vest-Agder og enkelte stader i Rogaland er det venta snø i natt.
18.45-sendinga som gikk på NRK1 ligger også på nett.
Kveldens 18.45-sending direkte på nett.
Mens de store nedbørsmengdene ikke kommer før onsdag, er den andre delen av værvarselet, vinden, aktuell om noen få timer. Vinden begynner å øke i styrke allerede natt til onsdag, og brannvesenet ber folk ta inn løse gjenstander.
Før de store nedbørsmengdene som er venta fra onsdag, kan det bli minusgrader og glatt. Presis, som nå er veientreprenør fra Jæren i sør til Ryfylke i nord, har allerede starta med salting av veiene. ? Vi er forberedt, sier Tor Skårland i Vegvesenet.
Politiet melder om at en mann gikk amok på Arsvågen kro. Han knuste flere vindu og slo til en person. Gjerningsmannen er pågrepet og på vei til arresten i Haugesund. Det er foreløpig uklart hva som var foranledningen, skriver politiet på Twitter.
KrF sentralt åpner for at sammenslåingen av Sandnes og Forsand til Nye Sandnes kommune, kan omgjøres. Det kommer frem etter at partiet lar småkommunene Vikna og Bindal forbli selvstendige, skriver Aftenposten. I Forsand ble det politisk flertall mot den frivillige sammenslåingen i etterkant av stortingsvedtaket i juni.
Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har utstedt flom- og jordskredvarsel for Rogaland, Hordaland og vestlige deler av Agder grunnet mye regn og stor snøsmelting. Faren øker onsdag kveld. NVE skriver at det kan oppstå lokale oversvømmelser og flomskader.
En 26 år gammel mannlig bilist testet positivt for narkotika da han i ettermiddag ble stoppet av en UP-patrulje på Forus. Sak er opprettet, melder politiet på Twitter.
Innbyggerne i Rogaland har flest alternativer med hele 16 steder med selvhogst.
Verken politimannen som avfyrte tjenestevåpenet, eller hans kollega, brøt loven da en 29 år gammel mann ble skutt i leggen av en polititjenestemann ved Valbergtårnet i Stavanger 6. mai i år. Det konkluderer Spesialenheten for politisaker med, i følge Stavanger Aftenblad. Den 29 år gamle mannen ble skutt i leggen som følge av en truende situasjon hvor han veivet med en øks og løp mot politiet.
Bård Wiggen gjør comeback i FC København, melder klubben på sin egen hjemmeside. Wiggen blir assistenttrener under norske Ståle Solbakken i hovedstadsklubben.
Maren Skjelde (43) er ansatt som ny daglig leder i Glad Mat AS. Hun har lang erfaring fra hotell- og reiseliv, og er i dag administrerende direktør på Hotel Sverre. Skjelde tiltrer stillingen 2. januar 2018.
? Dette er stor stas, sier Pål Jackman. I dag tidlig fikk den norske regissøren nyheten om at Mammon 2 vant Emmy-pris for beste drama. Jackman, som er fra Haugesund, har regissert to av episodene i den prisbelønte serien.
I går klaga Møre og Romsdal Vestlandet-namnet inn til Stortinget, og neste veke skal fylkespolitikarane i Rogaland vurdera det same. ? Det er vår rett å bestemme kva namn vi vil bruke på det nye fylket, seier fylkesordførar i Sogn og Fjordane, Jenny Følling.
Sykehjemspasienter tilbringer over halvparten av døgnet i sengen. Det viser ny forskning ved Haukeland universitetssjukehus, skriver Bergens Tidene. De fulgte 84 pasienter på flere steder i Norge i sju døgn.
© 1997-2017 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.