Fredag, 22.06.2018 05:19 Uke: 25
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
ANNONSE: Nei, denne
akselkoblingen er
ik...

(I dag, kl 05:11)
To mista førarkortet
(I dag, kl 05:11)
Delstater saksøker
USAs regjering for
mi...

(I dag, kl 05:10)
Varaordføreren i Oslo
vil ha statlig has...

(I dag, kl 04:51)
Eurogruppen gir 15
milliarder euro til
H...

(I dag, kl 04:51)
Børsene holdes nede
etter EU innførte
US...

(I dag, kl 04:41)
Oslo må doble antall
jordmorårsverk

(I dag, kl 04:30)
Eurogruppen hyller
«historisk» avtale
fo...

(I dag, kl 03:50)
Psykisk syke i fengsel
havner på glattce...

(I dag, kl 03:31)
Trump: Demokratene kun
ute etter å blokk...

(I dag, kl 03:21)

Sistedistrikt
Veit det kjem ned
stein, men
prioriterer...

(I dag, kl 05:11)
Stoppet uten førerkort
- ble arrestert o...

(I dag, kl 05:11)
To mista førarkortet
(I dag, kl 05:11)
Slipper å regulere til
bolig

(I dag, kl 05:01)
Benjamin glad han
hadde sykkelhjelm da
u...

(I dag, kl 05:01)
Her er dagens
jubilanter

(I dag, kl 05:01)
Holmestrand Bys Vels
høringsuttalelse:? ...

(I dag, kl 01:12)
To nye løp i helga
(I dag, kl 00:51)
USAs førstedame
besøkte Mexico-grensen
-...

(I dag, kl 00:51)
Bilder: Disse var på
Tons of Rock torsda...

(I dag, kl 00:42)

Mest lest siste uke
Dritvær truer
festival- og
konserthelga

(I går, kl 19:51)
USAs førstedame
besøkte Mexico-grensen
-...

(I dag, kl 00:50)
Hjelp, jeg må bruke
Raspberry Pi

(I går, kl 06:11)
«Hereditary» er
uhyggelig og kompleks

(I går, kl 11:21)
Derfor gikk Hareide
rett til dommeren

(I går, kl 17:11)
Mattis fornøyd med
Tysklands NATO-bidrag

(I går, kl 06:00)
Tusenvis demonstrerte
mot Romanias regje...

(I går, kl 06:11)
Regjeringen skjerper
reglene for glattce...

(I går, kl 06:11)
Nå kommer banneordboka
(I går, kl 09:20)
Breiviks klagesak
avvist i Strasbourg

(I går, kl 10:20)

Mest lest i dag
Åge Aleksandersen falt
av scenen under k...

(17.06.2018, kl 08:51)
I denne byen blir
nordmenn robbet

(20.06.2018, kl 09:01)
Bilfører tok med seg
påkjørt syklist

(20.06.2018, kl 23:41)
Noen bør faktisk unngå
å drikke kaffe

(15.06.2018, kl 08:11)
Trump hardt ut mot
fengsling av
tidliger...

(16.06.2018, kl 00:11)
Udir fant regelbrudd
ved flere friskoler

(20.06.2018, kl 23:41)
Barry Manilow: ? Kan
ikke tro at dette s...

(15.06.2018, kl 11:21)
Ber Stortinget stanse
ny offentlig pensj...

(18.06.2018, kl 17:21)
Reagerer mot
Klaveness-hets: ?
Skittent ...

(18.06.2018, kl 17:21)
Sommeren kommer
tilbake til helgen

(20.06.2018, kl 10:21)

Været i dag
Delvis skyetOslo
11 °C , 0 m/s V.
Delvis skyetBergen
8 °C , 3 m/s NNV.
LettskyetStavanger
9 °C , 5 m/s NNV.
RegnTrondheim
9 °C , 7 m/s NV.
SkyetTrømsø
7 °C , 1 m/s NØ.
KlarværKristiansand
11 °C , 4 m/s NV.
Delvis skyetBodø
8 °C , 0 m/s NØ.
KlarværHalden
10 °C , 3 m/s NNV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Direkte fra 23.05.
KrFs Ole Tom Guse var én av de syv i kommunestyret som stemte for grensejustering. Totalt stemte ti av representantene nei til justering av grensene. ? Det er trist at man ikke tar på alvor innbyggerne på nordsiden av Lysefjorden. De ga et klart svar på at de ville være en del av Strand, mener Guse.
Forsand-ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad sier det ikke var krevende å gå mot folkeavstemningen. ? Vi har hele tiden vært klare på at kommunereformen gjelder for hele kommunen. Resultatet av folkeavstemningen skaper ingen nye momenter for oss, sier ordføreren. Han påpeker at de folkevalgte må tenke på hele befolkningen. Nå ser det ut som at hele kommunen vil gå samlet inn i Nye Sandnes kommune.
Kommunestyret i Forsand vil ha med Preikestolen inn i Nye Sandnes kommune. De går dermed imot folkeavstemningen, som ville justere grensen slik at turistattraksjonen ble tilhørende Strand kommune. Kommunaldepartementet avgjør saken til høsten.
Hjelmeland brannvesen informerer at de gjennomfører en brannøvelse på Randøy. Det kan derfor bli en del røyk i området.
En gruppe investorer har gitt Viking fire millioner kroner for å handle spillere i sommer, skriver Aftenbladet. Håpet er at investeringene skal gjøre klubben rustet til å kjempe for opprykk i høst.
Morgendagens helter
Direkte fra 18.50.
Etter det mislykkede forsøket på EM-kravet på 5000-meter i Stockholm, vurderte Filip Ingebrigtsen å droppe distansen under EM i Berlin. Ifølge trenerpappa Gjert har Filip nå bestemt seg for å gjøre et nytt forsøk på kravet. ? Men vi vet fortsatt ikke når og hvor, sier Gjert Ingebrigtsen til NRK.
Basehopperen som omkom i Kjerag, blir ikke identifisert før fredag. Basehopperen skal obduseres, og vi kan ikke si noe om hvem han er før det, sier etterforskningsleder ved Felles straffesak inntak ved Sør-Vest politidistrikt Einar Haugland.
Politiet er nå på staden på E39 ved Auglendstunnelen i Stavanger. To bilar må tauast vekk. Det er kø i sørgåande vegbane til Bekkefaret, men trafikken går i eitt felt.
Kjøladalstunnelen på riksveg 13, mellom Nesvik og Sand i Ryfylke, er nå open for trafikk igjen. Det var ein bubil som stengde tunnelen frå rett etter klokka 15.
Et felt i sørgående retning er åpnet igjen etter kollisjonen på E39 Motorveien. Kollisjonen mellom flere biler skjedde rett etter tunnelen på Auglend. Det er mye kø på Motorveien for øyeblikket.
Samme dag som selskapet ble meldt konkurs, fikk Electrocompaniet en kjøper. ? Electrocompaniet vil fortsette, sterkere enn noen gang, sier gründer Mikal Dreggevik. Et selskap er under stiftelse, skriver Strandbuen.
Flere biler er involvert i et trafikkuhell på E39 Motorveien i Stavanger. Hendelsen skjedde i sørgående kjøreretning ved Auglend. Nødetatene er på vei.
Kjøladalstunnelen på riksvei 13 mellom Nesvik og Sand er stengt. Det har vært et trafikkuhell i tunnelen, og nødetater er på vei.
Begge bilane som kolliderte på fylkesveg 215 er nå ute av køyrebanen. Det er store skader på dei, men ingen av dei to førarane har kome alvorleg til skade. Trafikken flyt nå greitt, etter at vegen var stengt ein periode.
Ein mann i 20 åra blei skadd i ein arm under arbeid på ein brakkerigg i Vikebygd i Vindafjord. Han skar til noko i taket innvendig, då han blei skadd. Mannen blei frakta til sjukehus i Haugesund i ambulanse.
I 14.15-tiden kom det inn melding om at det var observert røkutvikling i kjelleren på Sveio skole. Elevene var ute av bygget kort tid etterpå.
To bilar kolliderte på Sola like ved adressa Kleppvegen 80 i 14-tida. Bilane er ikkje lengre køyrbare. Personane som var involverte er nå ute av bilane og blir tatt hand om av helsepersonell.
Ein mann i 20 åra blei skadd i ein arm under arbeid på ein brakkerigg i Vikevåg i Vindafjord. Han skar til noko i taket innvendig, då han blei skadd. Mannen blei frakta til sjukehus i Haugesund i ambulanse.
Dronningen er på besøk i Karmøy kommune i dag. I formiddag gikk hun i land i Skudeneshavn. Nå er hun på Avaldsnes. Besøket avsluttes klokka 14.
Mann i begynnelsen av 30 årene har falt fra en stige, i Sandnes i formiddag. Han er skadet i armen. Arbeidstilsynet er varslet.
En arbeider har skadet seg på jobb i Sandnes. Det er mulig at arbeideren har fått bruddskader i en arm. Politiet og ambulanse er på stedet.
Passystemet til politiet ligger nede på Sola flyplass. Dette kan få konsekvenser for utenlandsreiser med passkontroll. Foreløpig er situasjonen håndterbar, sier politiet.
Luftambulansen har henta ut basehopparen frå Kjeragmassivet. Hopparen var ikkje i live, stadfestar politiet.
Birkir Bjarnason fra Figgjo fikk bytte drakt med Lionel Messi etter Island spilte uavgjort mot Argentina sist helg. Bjarnason spilte hele kampen, og var en sentral spiller i storkampen.
En kvinne i 50 årene fikk førerkort beslaglagt av UP etter å ha blitt målt til 132 km/t i 90 sonen. Kontrollen ble avholdt på E39 i Sandnes.
Produksjonen av olje og gass kommer til å øke framover, men det må gjøres nye funn hvis produksjonen skal opprettholdes på samme nivå etter 2025, viser Ressursrapporten fra Oljedirektoratet. Fortsatt er 55 prosent av olja og gassen ikke tatt opp.
Luftambulansen er kommet fram til Kjerag, og vil forsøke å hente ut basehopperen, som har havet i fjellveggen 200 meter over Geitaneset. Ifølge politiet vil Luftambulansen bruke en underhengende løsning. All basehopping er innstilt i området.
Det lokale selskapet Lufthavnutbygging skal sammen med Widerøe Ground Handling drive Haugesund lufthavn Karmøy fra første kvartal neste år, skriver Avinor i en pressemelding. Flyplassdriften er lyst ut på anbud for en periode på 20 år.
Det har skjedd en ulykke med en basehopper i Kjerag i Lysefjorden i Forsand. Ifølge politiet har basehopperen havnet i fjellveggen 200 meter over Geitaneset, der basehopperne lander. Det er foreløpig ukjent skadeomfang, og nødetatene er på vei.
Ny bru over Figgjoelven til gamle Bråsten stasjon i vil være klar neste torsdag. Sandnes kommune har inngått avtale med Statens vegvesen, som skal bygge ny bru over den gamle, som ble stengt natt til tirsdag etter svikt i bærende konstruksjon.
Veien til Ulladalen i Suldal, som ble stengt etter et steinras i går, vil ikke bli åpnet i dag. ? Geolog har undersøkt rasstedet og mener det fortsatt er utrygt, sier vegsjef Morten Aarhus i Suldal kommune til Suldalsposten.
Bilføreren som kjørte av veien ved Tonstad i Sirdal torsdag morgen, havnet i en fjellvegg. Bilføreren var oppegående etter utforkjøringen, men det er uvisst hvor skadd han ble. Han er tatt med av ambulanse.
En enslig bil kjørte av veien ved Tonstad i Sirdal kvart over sju torsdag morgen. Ambulanse og brannvesenet er kommet fram og har kontroll, melder politiet.
Nysnø klimainvestering A/S blir det offisielle navnet til fornybarnfondet, skriver Aftenbladet. Siri M. Kalvig, som skal lede det statlige fornybarnfondet, er spent på hvordan navnet blir mottatt. Hun syns selv Nysnø peker på noe nytt og rent.
Ekteparet Anna Rimestad Orre og Vegard Voll fra Sola må selv ta regningen på 700.000 kroner for de arkeologiske utgravningene på gården deres. Bøndene krevde at staten tok en del av regningen, men nå har Klima- og miljødepartementet avslått klagen.
En 32 år gammel mann ble arrestert i Byparken I Haugesund etter å ha vært kranglete og aggressiv. Politiet melder at mannen blir anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann.
Direkte fra 23.05.
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.