Mandag, 27.06.2022 08:19 Uke: 26
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Kontroll på brann i
Eidsvoll

(I dag, kl 08:11)
18 flyavganger fra
Værnes innstilt

(I dag, kl 08:11)
Kommunen som vokser
mest i Norge setter
...

(I dag, kl 08:01)
Green Mountain satser
i utlandet

(I dag, kl 08:01)
? Pride er politisk,
også i 2022

(I dag, kl 07:31)
Skyer og byger over
Agder

(I dag, kl 07:31)
Oljeaksjene er
børsvinner

(I dag, kl 07:31)
Overlykkelig Chun vant
13,3 millioner kr...

(I dag, kl 07:21)
Vil ha mer konkret
grønn satsing

(I dag, kl 07:21)
Forsterker sikkerhet
rundt Pride-arrange...

(I dag, kl 07:21)

Sistedistrikt
Kontroll på brann i
Eidsvoll

(I dag, kl 08:12)
18 flyavganger fra
Værnes innstilt

(I dag, kl 08:12)
Kommunen som vokser
mest i Norge setter
...

(I dag, kl 08:02)
Green Mountain satser
i utlandet

(I dag, kl 08:02)
? Pride er politisk,
også i 2022

(I dag, kl 07:32)
Skyer og byger over
Agder

(I dag, kl 07:32)
Oljeaksjene er
børsvinner

(I dag, kl 07:32)
Vil ha mer konkret
grønn satsing

(I dag, kl 07:22)
Forsterker sikkerhet
rundt Pride-arrange...

(I dag, kl 07:22)
Høy aktivitet i
offshorerederi

(I dag, kl 07:12)

Mest lest siste uke
129 kontrollerte
førere

(I går, kl 14:01)
DAGENS RETT: Sandwich,
skinke og avocado...

(I dag, kl 00:11)
- Nord-Korea sverger
hevn

(I dag, kl 03:31)
Widerøe-kunder får
ikke booke om

(I dag, kl 05:21)
Brann i stikkontakt
(I går, kl 10:41)
Varslar fare for skred
(I går, kl 11:21)
Få innstillinger på
Stavanger lufthavn

(I går, kl 11:21)
Dansk tennissensasjon
åpner opp om draps...

(I går, kl 11:21)
Deltar på
sørgegudstjenesten

(I går, kl 11:21)
Få kanselleringer på
Stavanger lufthavn

(I går, kl 11:31)

Mest lest i dag
Ble registrert som
nagle, men er neppe
d...

(20.06.2022, kl 10:21)
«Vi vet at du finnes»
(I går, kl 07:21)
- Russland trener på
missilangrep mot Es...

(21.06.2022, kl 20:41)
Kan forutsi hvor lenge
du lever

(23.06.2022, kl 14:51)
Ukraina begrenser
russisk litteratur og
...

(20.06.2022, kl 10:21)
Fant 5000 år gamle
hellemaleri i Alta:
?...

(20.06.2022, kl 22:11)
Norwegian kansellerer
ni flyvninger onsd...

(21.06.2022, kl 15:11)
- Føler meg som en
kasteball

(21.06.2022, kl 20:51)
Ble sendt på flukt -
alene

(21.06.2022, kl 22:12)
Corona: - Markant
økning

(21.06.2022, kl 22:31)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Det stavangerbaserte datalagringsselskapet Green Mountain, utvider for første gang sin virksomhet til utlandet.Selskapet har signert en avtale om å kjøpe et datasenter i London, og vil oppgradere og modernisere senteret.? London er et viktig datasenterknutepunkt der mange internasjonale selskaper er nødt til å være, sier administrerende direktør Tor Kristian Gyland i Green Mountain.
Oljeaksjene på Oslo Børs er hittil i år de store børsvinnerne, skriver E24.Oljeprisen har steget med 40 prosent i år, og dette har ført Equinor til topps med størst avkastning med 40 prosent siden nyttår.Oljeselskapene DNO og Aker BP har hatt en kursoppgang på henholdsvis 31 og 20 prosent så langt i år.
Stavanger-rederiet Simon Møkster Shipping går mot overskudd i år, etter mange vanskelige år etter oljekrisen i 2014, skriver Aftenbladet.Fra 2017 til i fjor har offshorerederiet hatt et samlet underskudd før skatt på minus 297 millioner kroner.? Høy aktivitet blant oljeselskapene nå vil være med på å sikre overskudd i år, sier daglig leder Anne Jorunn Møkster.
Tre bilførere kjørte så fort at de ble fratatt førerkortet da politiet hadde laserkontroll i 60-sonen på Jærvegen ved Øksnevad i Klett natt til mandag. Høyeste hastighet ble målt til 92 km/t. Fire bilførere fikk forenklet forelegg etter mindre fartsovertredelser.
Uno-X-rytteren Rasmus Fossum Tiller var sterkest på oppløpet og ble norsk mester i landeveisrittet i Skogn søndag.Tiller vant på tiden 4.23.15. Tour de France-klare Alexander Kristoff tok andreplassen, mens Edvald Boasson Hagen ble nummer tre.? Det var mann mot mann på slutten, så det betyr veldig mye for meg, sa Tiller i et intervju sendt på Direktesport etter målgang.25-åringen vant også fellesstarten i NM i 2017.
Klokka 17:42 fekk politiet melding om eit trafikkuhell på E39 i Moi sentrum i Lund. Det var ein lastebil som kom borti ein personbil. Det skjedde ikkje noko personskade i samband med uhellet.
Klokka 17:42 fekk politiet melding om ei trafikkulukke på E39 i Moi sentrum i Lund. Det er ennå ukjent kor alvorleg ulukka er.
Hittil i år har 60 menneske omkome i trafikken i Noreg. Fem av dei er frå Rogaland og har mista livet etter motorsykkelulukker. Talet på døde i trafikken på same tid i fjor var 31, altså nær halvparten. Nå kallar vegdirektør Ingrid Dahl Hovland inn til eit krisemøte i morgon, måndag. Ho fryktar at mange fleire kan koma til å mista livet på vegane i juli og august. Sommarmånadane er tradisjonelt tid for mange trafikkulukker.
Nærare 200 menneske samla seg i ei markering i byparken i Stavanger, søndag ettermiddag. Samlinga var ei markering av at to menneske blei drepne i Oslo sentrum, natt til laurdag. I etterkant av drapa blei Prideopptoget i Oslo sentrum på laurdag, avlyst. Markeringa søndag var eit samarbeid mellom FRI Rogaland, Amnesty so Stavanger-gruppe og Skeivå Rogaland.
Promillekontroll i Sandnes resulterte i at en 18 år gammel mann siktes for kjøring i ruspåvirket tilstand. En annen person fikk et forenklet forelegg for feil sikring av barn i bil. Promillekontrollen ble gjennomført på E39 Osli og 129 førere ble kontrollert.
Søndag morgen ble politiet varselet om at en mann i tjueårene var savnet fra området Lysefjorden ? Bjørnafjorden kommune. Mannen er nå bekreftet omkommet etter at han ble funnet i sjøen klokken 10.11 og fraktet med luftambulanse til Haukeland universitetssykehus. Pårørende er varslet og politiet har opprettet en såkalt undersøkelsessak. Det er ikke grunn til å tro at mannen er utsatt for noe kriminelt.
Søndag morgen ble politiet varselet om at en mann i tjue årene var savnet fra området Lysefjorden ? Bjørnafjorden kommune . Mannen er nå bekreftet omkommet etter at han ble funnet i sjøen klokken 10:11 og fraktet med luftambulanse til Haukeland universitetssykehus. Pårørende er varslet og politiet har opprettet en undersøkelsessak. Det er ikke grunn til å tro at mannen er utsatt for noe kriminelt.
Operativ sjef på Stavanger lufthavn informerer om at flyplassen ikke er hardt rammet av lockouten i dag. Tre avganger er kansellert per nå.? For øyeblikket er det ikke mange avganger eller ankomster som er rammet av streiken. Dette kan endre seg utover dagen, men vi håper det ikke gjør det, sier Morten Wathne til NRK.Han råder reisende om å forholde seg til informasjon de får fra flyselskapet sitt og møte opp på flyplassen til normal tid.? Til tross for situasjonen, er det kontrollert på Sola. Så langt fremstår det som en vanlig travel dag på flyplassen, avslutter Wathne.Situasjonen dreier seg om at NHO varselet lockout fordi partene ikke har kommet med en løsning på konflikten, som blant annet handler om lønnen til flyteknikere.
Operativ sjef på Stavanger lufthavn informerer om at flyplassen ikke er hardt rammet av streiken i dag og at det heller ikke er forventet.? På Stavanger Lufthavn er et per nå ikke mange avganger eller ankomster som er rammet av streiken. Dette kan endre seg utover dagen, men vi håper det ikke gjør det, sier Morten Wathne.Han råder reisende om å forholde seg til informasjon de får fra flyselskapet sitt og møte opp til normal tid.? Til tross for situasjonen, er det kontrollert på Sola, så langt fremstår det som en vanlig travel dag på flyplassen, avslutter Wathne.Situasjonen dreier seg om at NHO varselet lockout fordi partene ikke har kommet med en løsning på konflikten som blant annet handler om lønnen til flyteknikere.
Det var to 19-åringer som mistet livet i motorsykkelulykken i Gjesdal i natt. En mann og en kvinne. Mannen var fra Sandnes kommune og kvinnen fra Gjesdal. De pårørende er nå varslet om dødsfallene. Arbeidet på ulykkesstedet er avsluttet og vegen er åpnet.
Det var to 19-åringer som mistet livet i motorsykkelulykken i Gjesdal i natt. En mann og en kvinne. Mannen var fra Sandnes kommune og kvinnen fra Gjesdal. De pårørende er nå varslet om dødsfallene. Arbeidet på ulykkesstedet er avsluttet og vegen er åpnet.
Politiet informerer om at syv personer i natt ble satt i arresten i Haugesund og Stavanger. Alle dreide seg om ordensforstyrrelser som skjedde i Haugesund, Egersund og Jørpeland.
Politiet melder om at en mann i 20 årene er utsatt for en voldsepisode i Etne sentrum. Han skal ha blitt slått i ansiktet og hadde behov for legetilsyn. Foranledningen til hendelsen er noe uklar og saken blir anmeldt.
Et trafikkuhell har skjedd på Haukelivegen i Vindafjord kommune. Det skal dreie seg om utforkjøring, og det er meldt moderate skader på bil og plen. Politiet er på vei til stedet.
I Gjesdal i Rogaland mistet to personer livet i en motorsykkelulykke i natt.Begge personene er bekreftet omkommet på stedet. Politiet er i ferd med å varsle pårørende, opplyser Sørvest politidistrikt i en pressemelding.Ulykken skjedde på veien mellom Oltedal og Dirdal. Politiet fikk melding om ulykken klokken 1.42, og årsaken er foreløpig ikke kjent.Veien er stengt, og omkjøring blir skiltet, opplyser politiet.
Nødetatene har rykket ut til en trafikulykke på riksvei 450 mellom Oltedal og Dirdal i Rogaland. To personer på en MC skal være involvert, opplyser operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt.? Ulykken fremstår som alvorlig. Nødetatene er på vei til stedet, skriver politiet på Twitter.
I 19.00-tiden melder politiet om at det tidligere i dag har vært et innbrudd i en kafé i Gamle Stavanger. Politiet har utført undersøkelser på stedet, men har ingen mistenkte i saken enn så lenge.
Tidligere i kveld kjørte en moped av veien på Karmøy. Like før 19.00 informerer politiet om at de mistenker føreren er en mann i 30-årene som har kjørt i ruset tilstand. En kvinne i 30-årene skal ha vært passasjer og fått vondt i en skulder som resultat av ulykken. Føreren fremstår uskadd og fremstilles for blodprøvetaking.
FK Haugesund slo Viking 4-2, og tok dermed revansj for 5?1 tapet mot Viking i vår.Etter fire minutter sørget Daniel Karlsbakk for 0?1. Men gleden ble kortvarig. For etter åtte minutter utlignet Ndour til 1?1. Sju minutter ut i andre omgang var Ndour frampå igjen og sørget for 2?2. Slik stod resultatet lenge, og Viking virket fornøyde med å kunne klare uavgjort.Men FKH ville det annerledes. Reese ble med i angrep og fikk satt inn 3?2 etter 84 minutter. Da virket Viking sluttkjørte, og det var fortjent at Zafeiris sørget for 4?2 på overtid. Dermed fikk hjemmelaget tre viktige poeng, og gikk av med seier.
Brannen i den parkerte bilen på Kampen i Stavanger er nå slukket. Brannårsaken er ukjent og det ble kun skade på bilen og hekken.
Brannvesen og politi rykker ut til en brann i parkert bil på Kampen i Stavanger. Brannen skal ha spredd seg videre til en hekk.
Gutten som var savnet fra Tjensvoll tidligere i dag er nå funnet og i god behold. Politiet takker publikum for hjelpen.
Politipatrulje og brannvesenet er på vei til en hage på Ullandhaug i Stavanger, etter å ha fått en melding om brann i en busk.
Widerøe frå Stavanger til Bergen kl. 12.50, laurdag er innstilt. Det same er SAS frå Oslo til Stavanger som skulle ha landa på Sola kl. 19.40. SAS sin avgang frå Stavanger til Oslo kl. 22.25 er også avlyst. Haugesund lufthavn, Karmøy melder ikkje om innstilte fly.
Kvinna i 30-åra som var sakna har no kome til rette og skal vere i god behald, opplyser politiet. Den fjellvande kvinne starta turen frå Haukeli førre helg. Laurdag morgon sette politiet i gang undersøkinga etter at ho ikkje kom fram til Lysefjorden fredag som planlagd. ? Ho har ikkje hatt mobildekning og fått varsla om dette, opplyser politiet.
Politiet melder at ein gut, (12) på sparkesykkel, er sakna frå Tjensvoll i Stavanger. Guten har Downs syndrom og familien er redd for at han kan koma opp i ei ulukke i trafikken. Guten har på seg svart sykkelhjelm, kvit t-skjorte med motiv, og mørke shorts. Sykkelen er svart og metallfarga.
Ei 32 år gammal kvinne, som gjekk til fots frå Haukeli den 18. juni, med mål om å koma fram til Lysefjorden i går, har ikkje kome fram. Kvinna er fjellvant og har med seg to Husky-hundar. Friviljuge mannskap er varsla, men ein leiteaksjon er foreløpig ikkje sett i verk. Politiet ber om tips frå folk som har sett kvinna.
To menn i 30?40 årsalderen byrja å slost i 02.40-tida i Haugesund sentrum. Politiet fekk skilt dei to og avhøyrde dei på staden. Ingen blei alvorleg skadd, men politiet vel å gå vidare med saka.
Ein småbåtførar blei stansa av politiet i Byfjorden utanfor Stavanger rett etter midnatt. Mannen i 50-åra verka å vera rusa og testen på staden viste over lovleg promilleverdi. Han hadde heller ikkje tente lanterner på båten, eller hadde på seg redningsvest.
Den 69 år gamle mannen er funnet i god behold etter leteaksjonen på Tasta, som politiet foretok tidligere i kveld.
Politiet har satt i gang leteaksjon etter en 69 år gammel dement mann.Mannen ble sist sett klokken 16.00 i dag, fra hjemmet sitt på Tasta. Mannen skal være rundt 180 cm, ha grått hår og litt skjegg. Han hadde på seg en rød genser og jeans.Han kan virke forvirret. Politiet ønsker kontakt på 02800 ved påtreff.
Politiet bekrefter at en mann i slutten av 30-årene omkom i en drukningsulykke på Sandestranden i Randaberg.Det ble satt i gang hjerte- og lungeredning på stedet, men livet stod ikke til å redde. Han ble erklært død av lege på stedet.Mannen hadde vært ute på sjøen på en flytegjenstand og forsvant. Alle nødetater bidro i redningsaksjonen.Han ble funnet under vann i sjøen nærmere en time etter han ble meldt savnet.
En mann er hentet opp av sjøen, og helsepersonell utfører førstehjelp på stedet.Store styrker, blant annet dykkere og redningshelikopter, har søkt etter mannen utenfor Sandestranden etter melding om mulig drukningsulykke.Meldingen kom klokken 18.07. Mannen ble hentet opp av sjøen litt etter klokken 19.
En mann er hentet opp av sjøen og det utføres førstehjelp på stedet av helsepersonell.Det har foregått leteaksjon etter en mann på Sandestranden i Randaberg etter melding om mulig drukningsulykke.
Det pågår stor leteaksjon på Sandestranden i Randaberg med blant annet dykkere og redningshelikoptere etter en mann som er savnet i sjøen.Mannen er sist blitt sett på en flytegjenstand i sjøen.Politiet og ambulanse er også på stedet etter melding om en mulig drukningsulykke.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.