Onsdag, 26.06.2019 21:04 Uke: 26
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Berntsen: ? Ikke
bestill hotellrom i
Osl...

(I dag, kl 21:01)
Fotografihuset vil
være med på å skape
e...

(I dag, kl 21:01)
Mye regn i hovedstaden
(I dag, kl 21:01)
15-åringer kjørte
ulovlig

(I dag, kl 21:01)
Se Nordlandssendingen
her

(I dag, kl 21:01)
Vestlandsrevyen 20.55
(I dag, kl 21:01)
Trafikkulykke på
Brandval

(I dag, kl 21:01)
Dømt for å ha slått
ned mann med balltre

(I dag, kl 21:01)
Forfalsket
legeerklæringer

(I dag, kl 21:01)
Snakk om et tredje
Trump-Kim-møte: ?
Tru...

(I dag, kl 21:01)

Sistedistrikt
Har sittet over syv
måneder i varetekt
e...

(I dag, kl 21:02)
De er vaksne folk, så
kom an igjen å ta ...

(I dag, kl 21:02)
UP varslar
storkontrollar i
sommar - her...

(I dag, kl 21:02)
Sindre (28) laga
kortfilm om
vindkraftut...

(I dag, kl 21:02)
Bilen ble kondemnert,
men bombrikken lev...

(I dag, kl 21:02)
Odd til kvart?n!
(I dag, kl 21:02)
Klaget på skjeggkre ?
måtte betale 126.0...

(I dag, kl 21:02)
KIL på trynet ut av
cupen - her ser du
b...

(I dag, kl 21:02)
? Levi Henriksen
kommer som forfatter,
r...

(I dag, kl 21:02)
Sissel får 100.000
kroner for
nødvendige...

(I dag, kl 21:02)

Mest lest siste uke
Cashmere Cat til topps
verden rundt med ...

(I dag, kl 00:11)
Den europeiske
dominansen fortsetter
i V...

(I går, kl 23:41)
Nederland vant mot
spillets gang

(I går, kl 23:41)
Slik spilles
kvartfinalene i
fotball-VM

(I går, kl 23:51)
Real Madrid bekrefter
kvinnesatsing

(I går, kl 23:51)
Skolen rotet med
dataprogram ? elever
ri...

(I går, kl 21:11)
«Episk bilde»:
Kjempeedderkopp spiser
py...

(I går, kl 22:11)
Sju av åtte lag i
kvartfinale er
europei...

(I går, kl 23:41)
To menn pågrepet etter
ran

(I går, kl 23:41)
Høyre: Ap-Raymond må
love tilbakebetalin...

(I går, kl 23:41)

Mest lest i dag
Hevdet narkotika var
fiskefôr. ? Det had...

(I går, kl 16:11)
Her bryter Eidsvåg
nesten tre år lang
fo...

(21.06.2019, kl 13:11)
Seks sexy siste
liten-tips for
sommarkro...

(23.06.2019, kl 14:51)
Forskerne «mistet»
17.000 lommebøker
ove...

(24.06.2019, kl 21:41)
Toppdiplomat: Mener
Iran driver med
desi...

(24.06.2019, kl 15:31)
Albumanmeldelse Trond
Svendsen & Tux...

(20.06.2019, kl 23:51)
? Det eksisterer mange
myter om autisme

(22.06.2019, kl 10:21)
Spansk avis: Ødegaard
i samtaler med Rea...

(22.06.2019, kl 10:31)
Carlsen om NSF dropper
Kindred-avtale: ?...

(22.06.2019, kl 18:51)
Norge til kvartfinale
etter straffedrama...

(23.06.2019, kl 00:21)

Været i dag
Delvis skyetOslo
22 °C , 1 m/s SV.
KlarværBergen
13 °C , 4 m/s NV.
LettskyetStavanger
12 °C , 6 m/s NV.
SkyetTrondheim
12 °C , 3 m/s NV.
RegnTrømsø
9 °C , 7 m/s SV.
KlarværKristiansand
21 °C , 5 m/s NV.
RegnBodø
9 °C , 7 m/s SV.
Delvis skyetHalden
20 °C , 4 m/s V.

Værdata fra MET/ Yr.no

FK Haugesund stanget lenge mot 1. divisjonslaget Strømmen på hjemmebane i 4. runde i cupen, men scoret to mål i andre ekstraomgang og avgjorde kampen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Det ble vanskelige for gjestene Stabæk på SR-Bank Arena da Franck Boli ble utvist kort tid ut i andre omgang. Viking ledet 3-2 til pause etter fem mål i kampens 23 første minutter. Viking scoret to mål i slutten av andre omgang og vant 5-2. De er dermed videre til 5. runde i cupen.
Politiet skal undersøke det som skjedde da en kvinne falt ned fra en gangbro på Stavanger lufthavn Sola. Hendelsen skjedde 14. juni. Kvinnen døde av skadene. Det melder Aftenbladet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Sondre «Gekko» Hagan tok NM-gull på Ruten i Sandnes. Hagan som kjører for Riska Motorsykkelklubb vant for andre året på rad.
Politiet har hatt trafikkontroll i Noredalen i Sandnes. Ni sjåfører har fått forenklet forelegg. Høyeste målte hastighet var 70 km/t i 60-sonen.
Politiet i Stavanger måtte rykke ut etter å ha mottatt flere telefoner om en kvinne som gikk i Hillevågstunnelen. Politiet dirigerer trafikken mens de tar hånd om kvinnen som hadde tatt seg inn i den svært trafikkerte tunnelen.
Mannen som er dømt til forvaring i elleve år for drapet på Sunniva Ødegård på Varhaug i fjor sommer, anker dommen fra Jæren tingrett. ? Vi mener at vilkårene for forvaring ikke er til stede, sier medforsvarer Alexander Steinsvåg til NRK.
Equinor har inngått avtaler om utvidet samarbeid med østerrikske OMV om utbygging av Wisting-funnet i Barentshavet. Selskapene har også inngått en avtale om å finne løsninger for å knytte Hades/Iris-funnet til utbygde felt i Norskehavet.
FK Haugesund har forlenget lånekontrakten med Martin Samuelsen ut årets eliteseriesesong. Det bekrefter både FK Haugesund og West Ham. Den opprinnelige avtalen med West Ham utløper 30. juni.
En 28 år gammel mann er anmeldt for oppbevaring av narkotika. Mannen ble stanset i en kontroll på Stavanger lufthavn Sola, melder politiet.
Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) er den store vinneren på Stavanger Aftenblads partibarometer for Klepp. FNB får ni prosent av stemmene og tre plasser i kommunestyret. Høyre faller på målinga, men er fremdeles størst, med 24,4 prosent.
Slettaa dykkerklubb finner mer enn hundre kilo søppel hver gang de rydder havbunnen, skriver Haugesunds Avis. Ifølge Lars Einar Hollund er det spesielt viktig å hente opp bildekk, fordi de smuldrer opp og blir til partikler som fisken spiser.
Natt til onsdag har det vært innbrudd i en butikk i Hillevåg i Stavanger. Politiet har pågrepet en mistenkt mann i 50-årene. Det ble funnet en bag på stedet med diverse tyvegods i.
I natt fikk politiet melding om at to berusede unge menn hadde stjålet fra et bygg i Karmsundgata i Haugesund. Politiet sporet opp de mistenkte, som var i besittelse av diverse tyvegods. De erkjente forholdet.
To menn er pågrepet mistenkt for å ha slått ned og ranet en kvinne i Sandnes tirsdag kveld. De to er kjenninger av politiet, opplyser Sør-Vest politidistrikt på Twitter.
Klokken 21.21 fikk politiet melding om at en kvinne hadde blitt slått, sparket og fratatt mobiltelefon og veske på rutebilstasjonen i Sandnes. Kvinnen er kjørt til legevakten, og politiet skal ha lett etter to gjerningsmenn uten resultat.
Klokken 21.21 fikk politiet melding om at en kvinne hadde blitt slått, sparket og fratatt mobiltelefon og veske på rutebilstasjonen i Sandnes. Kvinnen er kjørt til legevakten, og politiet skal ha lett etter to gjerningsmenn uten resultat.
Utelivskongen i Stavanger, Øivind Ekeland, må punge ut og plante et nytt tre etter å ha felt en blodlønn utenfor Café Sting i Stavanger. Det melder Aftenbladet. Totalt vil det koste ham omlag 100.000 kroner.
Onsdag møter landbruks- og matminister Olaug Bollestad svinenæringen etter dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter». ? De uakseptable forholdene i svineproduksjonen som Brennpunkt avdekker, gjør meg uvel og skuffa, sa statsråden i en kommentar, ifølge NTB.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Politiet og brannvesenet har vært ute på et garasjeanlegg der en brannalarm har vært utløst. Viste seg å være naboer som hadde fyrt i peisen og utløst naboens alarm i garasjen på Hillevåg i Stavanger.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Flere bevæpnede politipatruljer leter etter en mann med kniv i Stavanger. Det sier operasjonsleder Jostein Reiestad til NRK rundt klokken 19.50. ? Han skal ha blitt observert i en krangel ved jernbanetorget, sier han. Mannen skal ikke ha vært truende mot andre. Politiet fikk melding om mannen klokken 19.17.
Mellom 17 og 19 var det trafikkontroll i Ryfylkevegen på Jørpeland. 19 førere fikk forenklet forelegg. Høyeste hastighet: 67 i 50-sonen.
TV-nyhetene fra Rogaland kommer 19.30.
Petroleumstilsynets rapport etter granskingen av blant annet oppstarten av Goliat-feltet er klar. Konklusjonen er at operatøren, Eni, skjulte sikkerhetskritiske feil og presset på for å starte opp oljeproduksjonen, skriver Aftenbladet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Politiet har funnet de to guttene i godt behold i sentrum av Nærbø etter tips fra publikum. De to seks-åringene forsvant fra SFO på Bø skole i ettermiddag.
Politiet og familie letere etter to gutter på seks år som forsvant fra SFO på Bø skole på Nærbø. Den ene har hvit t-skjorte den andre turkis t-skjorte. Ta kontakt på 02800 hvis noen observerer guttene. Guttene har vært borte siden kl.13.45.
Politiet fikk melding ved 14 tiden om at en bilfører på Moi i Lund foretok farlige forbikjøringer på E39. Bilen ble stanset halvannen time senere ved Kyllingstad i Gjesdal. Bilføreren har ikke førerkort, og blir anmeldt for villmannskjøringen.
Stavanger Venstre vil skattlegge cruiseturistene som kommer til byen. I år vil det komme 240 cruiseskip med 480.000 turister til Stavanger i år. Venstre foreslår en avgift på 20 kroner for hver turist, noe som vil gi 10 millioner kroner i året.
Semitraileren som sperret deler av Tjensvollkrysset i Stavanger, er ute av veien, melder politiet. Traileren fikk problemer med lufttrykket.
En semitrailer sperrer deler av Tjensvollkrysset i Stavanger, i retning Randaberg. Politiet er på vei for å finne årsaken og eventuelt dirigere trafikken. Det meldes om kø på stedet.
En 54 år gammel mann fra Stavanger, som var involvert i småflyulykken utenfor Mandal lørdag formiddag, døde på Ullevaal sykehus i Oslo sent mandag kveld, opplyser politiet.
I forbindelse med oljelekkasjen i Egersund er det oljefilm i veibanen i Hovlandsveien. Området er på cirka 350 meter, fra Sundstø til Aker, ifølge politiet. De kartlegger hvordan lekkasjen har skjedd.
Føreren av bilen som kjørte av veien og traff et garasjebygg i Svilandsveien i Sandnes, skal ha mistet kontroll over bilen i forbindelse med tilsyn av barn i baksetet. Det melder politiet, som har opprettet sak på hendelsen.
Politiet har fått melding om at en bil har kjørt av veien og truffet et garasjebygg i Svilandsveien i Sandnes. Nødetatene er på vei.
Utdanningsdirektoratet avslutter prøveprosjektet der skoler i Rogaland har droppa å gi karakter i orden og oppførsel, skriver RA. Utdanningsdirektoratet mener de har fått nok grunnlag for å vurdere om de skal foreslå endringer i karakterordningen.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.