Mandag, 19.02.2018 06:34 Uke: 08
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Dagmamma i retten tolv
år etter Martines...

(I dag, kl 06:32)
Trump skal ha møte om
skolesikkerhet

(I dag, kl 06:32)
Grande vet ikke om hun
vil se Utøya-film...

(I dag, kl 06:32)
Fleire på tur når
stien blir merka

(I dag, kl 06:31)
? Kjøpte sakshandsamar
med tomter

(I dag, kl 06:31)
Bygger nytt i Namsos
(I dag, kl 06:31)
Kjørte for fort i
Trondheim

(I dag, kl 06:31)
Trio på J19-landslaget
(I dag, kl 06:31)
Fekk bruksforbod etter
kontroll

(I dag, kl 06:31)
Krasjet Tesla Model 3
i 100 kilometer i ...

(I dag, kl 06:31)

Sistedistrikt
Ni nyetableringer i
Lofoten til nå i
feb...

(I dag, kl 06:33)
Måtte gå fra
toppjobben etter
ulovlige o...

(I dag, kl 06:32)
Beslagla førerkort
etter mistanke om
rus...

(I dag, kl 06:32)
Mange tomme pulter og
kontorer i dag

(I dag, kl 06:32)
Dette skjedde i natt
(I dag, kl 06:32)
Dette skjedde i natt
(I dag, kl 06:32)
Hilde ble rystet over
å se sitt navn i e...

(I dag, kl 06:32)
Trump skal ha møte om
skolesikkerhet

(I dag, kl 06:32)
Grande vet ikke om hun
vil se Utøya-film...

(I dag, kl 06:32)
Fleire på tur når
stien blir merka

(I dag, kl 06:32)

Mest lest siste uke
TV-kameraene fanget
opp en pussig
detalj...

(I går, kl 17:51)
Lindsey Vonn slår
tilbake mot
Trump-trol...

(I går, kl 21:03)
Bente (58) ble
knivstukket i
handlegate?...

(I går, kl 23:12)
Snø og tåke hindrer
søk etter styrtet
fl...

(I går, kl 21:31)
Ivan Patrick (24)
bygde gigant-iglo i
ha...

(I går, kl 21:42)
Norge har tangert
medaljerekorden i OL
e...

(I går, kl 13:51)
? Ikke gjør som
Northug, Klæbo

(I går, kl 14:11)
Henriksen: Ingen
problemer med å bli
vra...

(I går, kl 14:11)
OL-studio: Vrakes for
tredje gang på rad

(I går, kl 15:11)
Trump: Ler seg i hjel
i Moskva

(I går, kl 15:32)

Mest lest i dag
Lasse (77) omkom i
snøværet ? ble
funnet...

(12.02.2018, kl 23:42)
Ulvang tror ikke på
norsk taktikk: ?
Det...

(12.02.2018, kl 21:01)
Curling-gutta skuffet
i OL-åpningen - sk...

(14.02.2018, kl 16:12)
Dette er årets
chartervinner - over
330 ...

(16.02.2018, kl 07:51)
Kilder: Assad og YPG
sammen mot tyrkiske...

(I går, kl 00:11)
TV-kameraene fanget
opp en pussig
detalj...

(I går, kl 17:51)
Lindsey Vonn slår
tilbake mot
Trump-trol...

(I går, kl 21:03)
Én skadd da bygning
raste sammen på
Lill...

(14.02.2018, kl 22:22)
Lisa Marie Presley
drukner i gjeld

(17.02.2018, kl 01:02)
Norsk VM-helt om
trenerens stafettvalg:
...

(17.02.2018, kl 05:41)

Været i dag
SkyetOslo
0 °C , 3 m/s NØ.
KlarværBergen
1 °C , 3 m/s ØNØ.
KlarværStavanger
0 °C , 1 m/s ØNØ.
KlarværTrondheim
-11 °C , 1 m/s SSV.
Delvis skyetTrømsø
-10 °C , 3 m/s SØ.
Delvis skyetKristiansand
-1 °C , 2 m/s NNØ.
Lett snøBodø
-1 °C , 5 m/s ØSØ.
SkyetHalden
0 °C , 2 m/s NNØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Kjernevirksomheten til bondeeide Nortura gikk i minus, mens det er datterselskapene som sikret overskudd i fjor, skriver Nationen. Kjernevirksomheten til Nortura fikk nesten 27 millioner kroner i driftsunderskudd, mens flere datterselskaper fikk et samlet overskudd på 165 millioner kroner.
Fylkesvaraordfører Marianne Chesak (Ap) vil ha en ny gransking av salget av Dale-eiendommen i Sandnes, skriver Aftenbladet. Avisens gjennomgang av det fylkeskommunalt eide Dale Eiendomsselskap viste at 88 millioner kroner er gått tapt. Chesak er kritisk til arbeidet styret i selskapet gjorde, og mener de var mer som en heiagjeng enn et kontrollorgan.
Sandnes HK gikk på sitt niende strake tap i eliteserien, da Falk Horten ble for sterke søndag kveld. Laget fra Vestfold vant 35?27. Med fem kamper igjen ligger Sandnes tre poeng unna kvalik og seks poeng unna sikker plass.
Alexander Kristoff tok sin første etappeseier for sesongen da vant spurten på den siste etappen av rittet Tour of Oman for tredje gang på rad søndag.
Klokken 17.50 fikk politiet melding om en livløs mann under Hafrsfjord bru. Nødetatene kom raskt til stedet. De kunne like etter bekrefte at mannen var død. ? Omstendighetene rundt hendelsen er uklar, melder politiet.
Haugaland Håndballklubb vant søndag 22?16 hjemme mot Follo i Steinsvik Arena i Tysvær. Dermed er det fortsatt teoretisk å holde plassen i 1. divisjon.
Snittprisen for en hytte i Sirdal er 3,1 millioner kroner, skriver Rogalands Avis. Eiendomsmegler Rune Bertelsen sier til avisa at han ikke kan huske at snittprisen har vært så høy tidligere. I 2017 gikk den dyreste hytta i Sirdal for 8,2 millioner.
Klokken 17.50 fikk politiet melding om en livløs person under Hafrsfjord bru. Nødetaten er nå på stedet. Tilstanden til vedkommende er foreløpig ukjent.
Ferjefilene på Arsvågen har begynt å fylle seg opp. Det er nok mange som er på vei hjem fra vinterferie søndag ettermiddag og kveld. Foreløpig er det ikke meldt om lang ventetid.
Det går tre ferjer i sambandet Arsvågen?Mortavika. Det er ikke meldt om køer, men ferjemannskapet fyller opp ferjene.?Her er det full rulle. Vi regner med godt trøkk utover kvelden, forteller kaptein på MF Stavangerfjord, Georg Olsen.
Foreløpig glir trafikken fint på E39 i Ålgård. Vinterferien nærmer seg slutten, og folk er på vei hjem fra fjellet.
I formiddag kom det melding om et oljeflak med en lengde på én nautisk mil i Karmsundet. Brannvesenet rykket ut, men oljeflaket er ikke funnet, skriver Haugesunds Avis. ? Vi finner ikke oljeflaket. Det er borte vekk, sier Svein Finshus som er vaktleder i brannvesenet til avisa.
En bil har kjørt av Jødestadveien i Sandnes. Politiet er på stedet og fører av bilen er tilsynelatende uskadd.
Et oljeflak med en lengde på én nautisk mil strekker seg nordover i Karmsundet, melder Haugesunds Avis. ? Foreløpig avventer vi tilbakemelding fra lokalt brannvesen for å se hvilke tiltak som må til. Det kan være snakk om at det bare er ubetydelig forurensing, men Kystverket er informert og har begynt å forberede seg, opplyser vaktleder i brannvesenet Torgrim Jørgensen til avisa.
Snøskredfaren er fremdeles betydelig i flere fjellområder i Sør-Norge. Vinterferien har startet mange steder og alle som skal ut i fjellet må ta hensyn til terrenget oppfordrer skredeksperter ved Norges Geotekniske Institutt, melder varsom.no
En 20 år gammel mann ble i natt arrestert fordi han viste fingeren og kom med skjellsord til politiet. Hendelsen skjedde rett før klokken ett i natt, i Stavanger. Mannen er anmeldt, melder politiet.
En bil kom i natt over i motsatt kjørebane, på Øksnevad på Klepp. Politiet tror føreren av bilen, en 18-åring, har sovnet mens han kjørte. Ingen personer ble alvorlig skadet etter ulykken, som skjedde klokken ti over halv ett i natt. Begge bilene måtte taues fra stedet og sak opprettes.
En 23 år gammel mann lagte så mye styr på et utested i Stavanger, at de ansatte ba politiet om hjelp. 23-åringen var da så utagerende at politiet valgte å bruke pepperspray for å få kontroll på situasjonen. Mannen er anmeldt og arrestert.
Politiet rykket i går kveld ut på en ungdomsfest på Ganddal i Sandnes. Det som startet med noe slåssing medførte at en person trakk en strømpistol. ? Så tok det ene det andre, skriver politiet på Twitter. Politiet kontroll på strømpistolen og opprettet sak mot mulig gjerningsperson. En 18-åring er avhørt.
Rett før halv syv i dag tidlig fikk politiet melding om slagsmål på Radisson-hotellet på Løkkeveien i Stavanger. En mann (55) er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang, og en mann (29) er siktet i sakne. Årsaken til hendelsen er ikke klar, melder politiet.
Netthandelen i Norge økte 12 prosent i fjor, ifølge Posten. Salg av klær og sko i tradisjonelle butikker synker, og det kan bety at det blir færre fysiske butikker. Kundene velger det enkleste, sier Lars Fredriksen i Oslo handelstands forening
Nærbø Håndball kunne rykke opp til eliteserien i dag, men da måtte St. Hallvard tape borte mot Haslum. Det skjedde ikke. St. Hallvard vant 40?17. Nærbø har fortsatt tre muligheter til å avgjøre sin egen opprykksskjebne. Første mulighet er 3. mars borte mot Viking TIF.
En 67 år gammel mann falt i sjøen, da båten han kjørte gikk på et skjær ved Vassøykalven i Stavanger. Mannen ble plukket opp av Sea King og var tilsynelatende uskadet. 67-åringen fremsto som alkoholpåvirket, melder politiet. Det er opprettet sak og tatt blodprøve.
De to mennene som ble arrestert etter knivstikking i Sandnes er siktet for kroppsskade. Begge er i 20-årene. ? Vi har etterforsket saken i hele dag. En rekke vitner er avhørt, og vi begynner å få et bilde av hva som har skjedd, forteller politiadvokat Sveinung Andersen. De to mennene vil derimot ikke bli avhørt før søndag.
Etter å ha vært stengt i flere dager, er nå fylkesvei 45 gjennom Hunnedalen åpen. Det meldes om gode kjøreforhold.
Kroppsfasong, størrelse på øyner, ører og kvaliteten på pelsen, er bare litt av hva som teller i skjønnhetskonkurranser for katter. Og her får du noen skjønnheter.
To menn er arrestert i forbindelse med knivstikkingen i Sandnes i natt. En 24 år gammel mann ble stukket i skulderen, på en privat adresse, og ble fraktet til legevakten. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart, forteller Kurt Løklingholm, som er operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt. Begge de pågrepne vil bli avhørt av politiet i dag.
Mannen som kjørte i fjellveggen er tatt med til Haugesund sykehus av ambulanse. 68-åringen har mulig bruddskader i hånd. Det er ikke mistanke om rus, melder politiet på Twitter. Bilen blir hentet av bilberging.
Denne helgen er det norgesmesterskap i Vigrestadhallen.
En bilist kjørte rett inn i en fjellvegg i Suldal, etter at kjøretøyet plutselig tok fyr. Sjåføren er ikke alvorlig skadet og nødetater på vei til stedet, melder politiet på Twitter. Bilisten kjørte i fjellveggen mellom Ropeid og Hebnes, og brannen ble slukket av forbipasserende.
Vinterferien går mot slutten og Norled setter søndag inn flere ferjer i Tau-sambandet, for å lettere ta unna forventet kø. I morgen vil det gå suppleringsferje med følgende avg. tider: fra Stavanger: 13:00,14:30, 16:00 og 17:30. Fra Tau: 13:45, 15:15, 16:45 og 18:15.
Mengden av lakselus i 2017 ble målt lavere enn tidligere år, men det er fortsatt høy dødelighet blant oppdrettslaks, skriver Veterinærinstituttet. Dette kommer frem i Fiskehelserapporten 2017, som er utarbeidet av Veterinærinstituttet.
Et offentlig utvalg som oppnevnes i vår, skal vurdere Norges fiskerikontroll for å styrke kampen mot ulovlig fiske, sier fiskeriminister Per Sandberg. Norge bruker i dag store ressurser på kontroll og rapportering til havs og på land, ifølge NTB.
Stadig flere blir dårligere eller får ikke effekt av hodepinemedisinen på grunn av overforbruk.
Sent fredag kveld fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av veien ved Njåskogen på Jæren. Politiet fant det forlatte kjøretøyet langt nede i en grøft, og søker etter sjåføren. Vitner har observert ungdommer løpe fra stedet.
En bil ligger veltet i grøfta langs Leiteveien i Sandnes. Politiet har startet søk etter sjåføren, som de mener har stukket fra stedet. Det var vitner som meldte ifra om bilen, like etter halv åtte i dag. Nødetater er på stedet.
Været har bedret seg og Fylkesvei 45 gjennom Hunnedalen er igjen åpen. Mye våt snø var årsaken til at veien var stengt, men nå har brøytemannskapene kommet gjennom og veien er bred nok for bilister, melder Statens vegvesen.
Europas største selskap har ingen planer å om trappe ned aktiviteten på norsk sokkel. Konsernsjef Ben van Beurden sier til NRK at han har alle intensjoner om å fortsette sin satsing her til lands. ? Vi er særlig fokusert på Nordsjøen og Norskehavet.
Samferdselsdepartementet jobber med endringer i regelverket for drosjemarkedet. Det åpner for at transporttjenesten Uber kan gjøre comeback i Norge, skriver Ubers talsperson Daniel Byrne i en e-post til Dagens Næringsliv.
Like etter klokken ett i natt ble en 16 år gammel gutt stoppet av politiet på Madla. ? Det var ved en tilfeldighet at politiet stoppet bilen, og på den måten oppdaget av sjåføren var altfor ung til å kjøre bil, forteller operasjonsleder Kurt Løklingholm. 16-åring erkjente forholdet og ble avhørt sammen med verge. Politiet har opprettet sak og gutten er anmeldt.
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.