Tirsdag, 15.10.2019 21:35 Uke: 42
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Spør skolemakten:
«Hvorfor har vi
karakt...

(I dag, kl 21:31)
I dag er verdens
håndvaskdag

(I dag, kl 21:31)
Lanserer råbillig
kinesisk el-SUV i
Norg...

(I dag, kl 21:31)
Flere vil ha Rotevatn
(I dag, kl 21:31)
Leger Uten Grenser ut
av Syria

(I dag, kl 21:31)
- Knapt EØS-flertall
(I dag, kl 21:31)
Kallmyr vil ha
flyktning-telt

(I dag, kl 21:31)
Byggesteiner for
primitivt liv funnet i
...

(I dag, kl 21:31)
På kanten av en
brexitavtale: ? Den
komm...

(I dag, kl 21:21)
AP står med Høyre
(I dag, kl 21:21)

Sistedistrikt
De er klare til å
sette
influensavaksine...

(I dag, kl 21:33)
Thon får kritikk for å
endre hotellplane...

(I dag, kl 21:32)
Tina (27) startet
rengjøringsbyrå: -Jeg
...

(I dag, kl 21:32)
? Det er ikke så mange
småkommuner i lan...

(I dag, kl 21:32)
Lillehammer-paret var
midt i husbygginge...

(I dag, kl 21:32)
Snart velges Alver
kommune sitt nye
ungd...

(I dag, kl 21:32)
Får sterk kritikk for
reklame med Vita o...

(I dag, kl 21:32)
Dette gjør stadig
færre:
Drivstoffsalget...

(I dag, kl 21:32)
Knut skal lede
kontrollutvalget, men
fik...

(I dag, kl 21:32)
Frykter at den 140 år
gamle foreningen l...

(I dag, kl 21:32)

Mest lest siste uke
Presidentdebatten
tirsdag kan bli
avgjør...

(I dag, kl 15:22)
Fortnite Chapter
2-trailer har lekket ?
...

(I går, kl 21:41)
Sony og Nintendo
rykker ut for å
berolig...

(I dag, kl 02:11)
Influensa-påminnelse
til gravide og unge...

(I dag, kl 05:41)
Stadig dyrere å bo på
hotell i hovedstad...

(I dag, kl 08:21)
Dronning Elizabeth
brøt tradisjonen og
b...

(I dag, kl 00:11)
Hellas evakuerer
overfylt migrantleir

(I dag, kl 01:21)
Uten førerkort
(I dag, kl 06:21)
Norge kan møte Romania
igjen i finale om...

(I dag, kl 06:31)
Forsker: Pornografiske
deepfake-videoer ...

(I dag, kl 10:01)

Mest lest i dag
Slik avslører du en
psykopat

(I går, kl 18:51)
Kommentatoren mente
Carlsen «sovnet» og
...

(10.10.2019, kl 21:51)
- Han var for full til
å drikke mer og f...

(13.10.2019, kl 09:18)
- Siktede på Kapp har
gitt en grundig fo...

(10.10.2019, kl 15:21)
Hund savnet siden
2007: Funnet over
1800...

(12.10.2019, kl 12:11)
Sjokkavsløring i
Sverige: Hevder Burger
...

(09.10.2019, kl 07:21)
Newsweek: Tyrkia
feilbombet amerikansk
b...

(11.10.2019, kl 22:31)
Sier nei til dyr
migrenemedisin

(12.10.2019, kl 07:41)
Tre helikoptre rykket
ut: 17-åring risik...

(12.10.2019, kl 16:02)
Elizabeth Warren har
overtatt den demokr...

(13.10.2019, kl 23:11)

Været i dag
Kraftig regnOslo
7 °C , 4 m/s NØ.
Lett regnBergen
11 °C , 2 m/s Ø.
SkyetStavanger
11 °C , 4 m/s ØSØ.
Delvis skyetTrondheim
3 °C , 1 m/s V.
LettskyetTrømsø
-1 °C , 2 m/s SSØ.
Lett regnKristiansand
9 °C , 5 m/s NØ.
Delvis skyetBodø
3 °C , 3 m/s SØ.
SkyetHalden
9 °C , 5 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

Norsk Bonde- og Småbrukarlag trekker seg fra forhandlingene med staten i forbindelse med nedskaleringen av melkeproduksjonen. Organisasjonen er ikke fornøyd med statens tilbud. ? Synd at de ikke er med videre, sier Norges Bondelag til Nationen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Henrik Ingebrigtsen har operert tåa som har plaget ham i lengre tid. Operasjonen skjedde tirsdag ved seksjon for fot- og ankelkirurgi på Oslo Universitetssykehus. Toppidrettssjef i Norges Friidrettsforbund, Erlend Slokvik, sier han er svært tilfreds med at Henrik Ingebrigtsen nå er operert og kan forberede seg best mulig fram mot OL i Tokyo kommende sommer.
Det er ingen fare for spredning på Ræge etter et pipebrann. Brannmannskaper er på stedet og har kontroll.
Politiet har fått melding om pipebrann i bolig på Ølberg i Havneveien på Ræge. Brannvesenet er på vei.
Utrykningspolitiet har gjennomført laserkontroll i 60-sone, ved Diagonalen i Stavanger. Det ble skrevet ut seks bøter. Høyeste hastighet var 76 km/t.
Rogaland fylkesting erklærer ikkje klimakrise i fylket. Med eit lite fleirtal, blei klimakrise-omgrepet nedstemt. I staden vedtok Frp, H, Sp og deler av KrF at klimaendringane er blant dei største utfordringane regionalt, nasjonalt og globalt.
Hotellene i Stavanger-området hadde et belegg som var 11 prosent høyere i september, enn i samme måned i fjor. Hotellene i Haugesund hadde et belegg som var 9,5 prosent lavere enn i september i fjor skriver Dagens Næringsliv.
Uhellet har trolig skjedd i forbindelse med rygging. Fører har trolig rygget med døren åpen, falt ut, og deretter fått bena i klem under framhjulet. Bilen trillet deretter ned i en grøft. Fører blir tatt med til legevakt av ambulanse.
Det blir ikkje bygd nye rekkverk på bybrua i Stavanger for å hindre sjølvmordsforsøk. Fylkestinget set i staden ned ei ekspertgruppe som skal foreslå tiltak for å hindre sjølvmordforsøk frå mellom anna bruer og langs jernbanetraséar i fylket.
Politiet har etterforsket brannen i Vindafjordhallen natt til 22. juli, og har nå oversendt saken til påtalemyndigheten for videre behandling og avgjørelse. Etterforskningen har ikke avdekket en tydelig årsak til brannen og ingen er mistenkt.
Politiet fikk i formiddag melding om at en bil hadde kjørt i grøften på Burmavegen i Hjelmeland. Fører skal være ved bevissthet. Nødetatene er på vei til stedet.
På Ryfylkevegen i Hjelmeland holdt utrykningspolitiet en laserkontroll i formiddag. Resultatet ble at tre fikk bøter. En fører fikk førerkortet sitt beslaglagt p.g.a antall prikker. Høyeste hastighet for øvrig var 72 km/t i 60- sonen.
Politiet mener gårsdagens narkotikaaksjon mot unge i Haugesund og Karmøy var vellykket. Ifølge en pressemelding fra politiet, har flere av ungdommene erkjent at de har et rusproblem, og de ønsker hjelp. Ungdommene vil bli fulgt opp videre.
Fylkestinget seier ja til å byggje bru til Helgøy i Hjelmeland. Prisen er 91 millionar kroner. Hjelmeland kommune må også ut med fem millionar kroner, og innbyggjarane bidrar med 200 000 kroner kvart år dei neste 20 åra.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En politipatrulje hadde en mobil/beltekontroll i Jernbaneveien i Egersund i formiddag. Det førte til at 11 bilførere fikk bøter for bruk av håndholdt mobiltelefon og ett gebyr for manglende beltebruk.
To menn på 18 og 24 år er i Stavanger tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en 15 år gammel jente. Voldtekten skjedde i Stavanger i april i fjor. Ingen av mennene erkjente straffskyld, skriver Aftenbladet.
Det har skjedd en arbeidsulykke i Breigata i Stavanger, trolig i forbindelse med beskjæring av trær. En arbeider har falt ned fra et tre, og truffet en arbeider som stod på bakken. Begge skal være skadd. Nødetatene er på vei til stedet.
Eit fleirtal i Fylkestinget gjekk i dag inn for at Ryfylketunnelen i Ryfast skal vera utan bompengar frå opninga 30. desember og fram til Hundvågtunnelen opnar. Etter planen skal det skje tidleg i februar.
Fylkestinget behandla i dag nivået på fylkespolitikarane si nye løn, utan å nemne dette med eit ord. Saka er gøymd under overskrifta "Ansvar og myndighet i RFK", og heller ikkje innstillinga eller oppsummeringa av saka nemner godtgjersle eller løn.
Taksten for å køyre gjennom dei to ryfasttunnelane blir 174 kroner, inkludert maksimal rabatt. Det vedtok fylkestinget i dag. Statens vegvesen reknar med at tunnelane blir nedbetalt på 24 år, på bakgrunn av ein venta trafikk på 3200 bilar i døgnet,
Sparebankstiftinga SR-Bank gir ein million kroner til eit prosjekt som skal hjelpe om lag 200 "utanfor-ungdom" i Ryfylke. Saman med Nav og Vgs i Strand og Sauda, skal det opprettast eit prosjekt som skal hjelpe ungdommane inn i utdanning igjen.
Politiet har frigitt navnet på mannen som ble funnet død i Gandsfjorden i helgen. Det var 61 år gamle Frank Magne Gravrok fra Sandnes som omkom. Politiet har ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt. Mannens pårørende er varslet.
De fleste minkbøndene vil tape mange millioner kroner med kompensasjonsordningen regjeringen legger opp til, viser beregninger fra Klepp regnskapslag, skriver Nationen. Utregningene viser at hver pelsdyrbonde i snitt vil tape fem millioner kroner.
Jærhagen i Klepp er det kjøpesenteret i landet som har økt omsetningen mest, skriver Aftenbladet. Etter tredje kvartal i år er omsetningen i Jærhagen økt med vel 90 prosent. Omsetningen ved Kvadrat og M44 på Bryne har gått tilbake med en prosent.
Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje. Mannen ble oppdaget, men stakk fra av
I Haugesund kontrollerte politiet en mann i slutten av 50 årene i sentrum ved to tiden natt til tirsdag. Mannen hadde på seg en kniv, som ble beslaglagt. Mannen er anmeldt, og har erkjent forholdet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Etter tredje kvartal kan kjøpesenteret Jærhagen på Klepp vise til den største auka av alle landets 60 største kjøpesenter, skriv Stavanger Aftenblad. Også Amfi Madla har ei auke, medan Kvadrat og M44 går tilbake med rundt ein prosent i omsetning.
Sparebank1 slår alarm etter flere svindeltilfeller den siste tiden. ? De snakker prikkfritt norsk og bruker navn og telefonnummer som kan knyttes til banken, sier Stein Vidar Loftås i Sparebank1. Også DNB-kunder er forsøkt svindlet, melder TV2.
2500 skatteklagesaker ligg i kø hos det nasjonale skattekontoret på Forus, skriv Stavanger Aftenblad. Det vil krevje 20 nye årsverk og ta tre år å komme til botn av klagebunken.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ei kvinne i 40-åra er sikta for drapsforsøk på fastlegen sin, skriv Stavanger Aftenblad. Hendinga skjedde på eit legesenter på Mariero i Stavanger førre fredag. Legen skal ha blitt knivstukken i armen. Skadane han vart påført skal ikkje vere alvorlege.
Dei to barna som var sakna i Stavanger har no komme til rette. Politiet takkar observant publikum.
Ei kvinne i 40-åra er sikta for drapsforsøk på fastlegen sin, skriv Stavanger Aftenblad. Hendinga skjedde på eit legesenter på Mariero i Stavanger førre fredag. Legen skal ha blitt knivstukken i armen. Skadane han vart påført skal ikkje vere alvorlege.
Politiet leter etter en gutt og en jente, begge ni år gamle, med utgangspunkt i området Stokka i Stavanger. Jenta har mørkt skulderlangt hår, rutete rosa/grå jakke og er omtrent 155 cm høy. Gutten har svart hår, mørk bukse og hettegenser, og er omtrent 134 cm høy. Ring politiet på 02800 om de påtreffes.
Politiet melder at en bil har fått problemer i Hillevågsveien i Stavanger. Dette har ført til en del kø i sørgående felt ved Hillevågstunnelen. Det er uklart hva som har skjedd, men føreren av bilen er overtatt av helsepersonell.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.