Tirsdag, 21.08.2018 12:40 Uke: 34
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Nå vet TV 2 hva som
lammet Sumo ?
varsle...

(I dag, kl 12:30)
Gode tv-tall selv om
stjernene uteble fr...

(I dag, kl 12:30)
Melding om brann i
enebolg

(I dag, kl 12:30)
Må svare om
helikopterberedskap

(I dag, kl 12:30)
Svensk politiker la ut
bilde av seg selv...

(I dag, kl 12:20)
Mistenker
vikepliktsbrudd

(I dag, kl 12:20)
Ventet mye nedbør
onsdag

(I dag, kl 12:20)
Oljefondet investerte
4,2 milliarder i s...

(I dag, kl 12:11)
Elvestuen tar opprop
på alvor

(I dag, kl 12:11)
NRK varsler 22.
juli-innspilling i
regje...

(I dag, kl 12:01)

Sistedistrikt
Innbrudd på Daftö
Resort

(I dag, kl 12:31)
Patrik Johannesen er
på veg mot forma. S...

(I dag, kl 12:31)
Nørsett og Rolland
blir nominert på
topp...

(I dag, kl 12:31)
Hattfjelldal og Hemnes
frifunnet etter å...

(I dag, kl 12:31)
Tyver stjal tre tonn
med høy ? Camilla s...

(I dag, kl 12:31)
Nå er sommeren over: ?
Kommer lavtrykk p...

(I dag, kl 12:31)
E134 Notodden
(I dag, kl 12:31)
SE BILDENE:
Førsteklassinger
Tromsø komm...

(I dag, kl 12:31)
TV2 vet hva som
skjedde da Sumo gikk i
s...

(I dag, kl 12:31)
Melding om brann i
enebolg

(I dag, kl 12:31)

Mest lest siste uke
Dette har blitt et
stort og dyrt
problem...

(I går, kl 12:31)
Mer bråk om
Nobelprisen

(I går, kl 12:40)
Aftenposten mener:
Tyrkia-krisen er
dårl...

(I går, kl 21:01)
Dette er Nvidias nye
RTX 20-serie

(I går, kl 21:20)
Brynetrenar får trolig
sparken

(I går, kl 21:30)
Åtte fotturister
mistet livet i flom i
S...

(I går, kl 23:11)
Dette må du vite om
fylkessammenslåingen

(I går, kl 23:31)
Liverpool har full
pott etter 2?0 over
C...

(I går, kl 23:31)
Bilde av svensk
politiker med våpen og
«...

(I dag, kl 00:41)
41 somaliere har
mistet flyktningstatus

(I dag, kl 09:21)

Mest lest i dag
Skal du selge bolig?
Dette bør du bruke ...

(16.08.2018, kl 13:41)
Tidligere innkjøpssjef
i Ica: ? Forskjel...

(16.08.2018, kl 15:10)
Prisen for en
digitalisert skole

(16.08.2018, kl 17:01)
Er dette den mest
skamløse
iPhone-kopien...

(16.08.2018, kl 18:01)
Meir lyn og torden i
vente

(17.08.2018, kl 06:41)
Märtha Louise selger
hytta - meglere kra...

(16.08.2018, kl 12:50)
La Liga til Amerika
(16.08.2018, kl 13:31)
Ekspert om
overgangsvinduet: ?
Jeg skjøn...

(16.08.2018, kl 13:31)
Søreide takker
islandske bønder

(16.08.2018, kl 13:41)
PSG forsterker
(16.08.2018, kl 13:51)

Været i dag
LettskyetOslo
17 °C , 2 m/s SV.
Delvis skyetBergen
16 °C , 1 m/s VNV.
LettskyetStavanger
17 °C , 0 m/s VSV.
Delvis skyetTrondheim
13 °C , 2 m/s V.
Lette regnbygerTrømsø
8 °C , 4 m/s V.
KlarværKristiansand
16 °C , 3 m/s SSØ.
Delvis skyetBodø
10 °C , 4 m/s V.
LettskyetHalden
15 °C , 2 m/s ØNØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Det var ikke brann da turistferja «Eid» i Lysefjorden blei evakuert fredag kveld. Det har Sjøfartsdirektoratet funnet ut. Røyken kan stamme fra en lekkasje av smøreolje. Inspektører fra tilsynet er nå om bord i ferja. 54 passasjerer blei evakuert.
Brannen i Vidars gate på Våland i Stavanger er slukket, melder politiet. Det var flere personer i huset da brannen brøt ut tirsdag formiddag. Det var bare personen i begynnelsen av 50-årene som er sendt til sjukehus, og tilstanden er ukjent
En person i begynnelsen av 50-årene er sendt til Stavanger universitetssjukehus etter brann i en bolig i Vidars gate i Stavanger tirsdag formiddag. Det er foreløpig uklart hvor skadd personen er. Det var mye røyk i boligen da nødetatene kom fram like før klokken halv tolv.
Gjesdal kommune bør overta Ålgård gamle kirke, og leie den ut til en serbisk ortodoks menighet, foreslår rådmannen, skriver Gjesdalbuen. En 20 år lang leieavtale med den ortodokse menigheten kan bli redningen for Ålgård gamle kirke fra å bli revet.
Nå er begge delene av traileren slept bort, og begge kjørefelt er åpnet for trafikk etter uhellet ved Schancheholen på E39 i Stavanger.
Personer fra Stavanger kommune sikrer nå en undergang ved ulykkesstedet der et vogntog kjørte av veien ved Stavanger. Et støyskjerm-gjerde ble ødelagt. Undergangen er stengt for busstrafikk, men åpen for gående og syklister.
Det har vært innbrudd i en bolig på Mariero i Stavanger. Alarmen ble utløst i en ubebodd bolig. Verandadøren ble brutt opp. Politiet har vært på stedet. Det skal ikke ha ble stjålet noe.
Føreren av vogntoget, som kjørte av veien på E39, har ingen forklaring på hva som skjedde, opplyser politiet. Det er beslaglagt førerkort og opprettet sak. Det er også meldt om skader i en tunnel under E39, som følge av uhellet. Det blir nå sjekket opp i.
Fire personer er pågrepet og kjørt til arresten etter et sykkeltyveri i Brattholen i Sandnes.
Politiet har funnet tyvegods fra innbruddet på Tasta. Tre personer er pågrepet og blir nå kjørt i arrest. Det ble også funnet tyvegods fra et annet innbrudd på adressen.
Politiets hundepatrulje har arbeidet på adressen på Tasta i Stavanger, der det ble begått et innbrudd i natt. Det har ledet dem til en adresse, hvor det foreløpig er pågrepet tre personer.
Politiet melder at det vil ta flere timer før vogntoget, som kjørte av veien på E39, er berget. Ett felt holdes nå åpent i nordgående retning, mens det foregår bergingsarbeid på stedet.
Et vogntog har kjørt av veien på E39 ved avkjøringen i Schanckeholen. Politiet, som er på stedet, melder om store materielle skader. Føreren fremstår som uskadd. ? Det vil ta tid å få vogntoget opp av grøften, og dette vil påvirke trafikken utover formiddagen, opplyser politiet.
Beboere i et hus på Tasta i Stavanger våknet i natt av at det var innbruddstyver i huset. Politiet rykket ut til adressen med flere patruljer, men det er foreløpig ikke meldt om noen pågripelser. En sekk med en datamaskin skal være stjålet.
En mann la seg ved midnatt midt i løkkeveien i Stavanger. Politiet rykket ut til stedet, men da hadde mannen forsvunnet.
Sjå kveldsnytt her
Jærbladet melder at styret i Bryne FK tirsdag kveld kommer til å gi hovedtrener Ole Hjelmhaug sparken. Begrunnelsen skal være de svake sportlige prestasjonene, og at den forventede fremgangen har uteblitt .
Sjå lokale TV-nyheiter her
En 23 år gammel mann fra Stavanger er tiltalt for fire voldtekter av en elleve år gammel gutt, skriver Rogalands Avis. Gutten skal ha vært vennen til tiltaltes lillebror. Overgrepene mot skal ha funnet sted høsten 2016 og den påfølgende våren.
Sjå TV-nyheiter frå Rogaland her
Sjøfartsdirektoratet planla inspeksjon av ulykkes-ferja MF «Eid» i dag. Men grunnet asbestfrykt i maskinrommet blir inspeksjonen utsett til tirsdag, skriver Stavanger Aftenblad.
Idrettspresident Tom Tvedt har ingen planer om å fortsette i fylkespolitikken i Rogaland. Det har han nå sagt til nominasjonskomiteen i Arbeiderpartiet. Det har vært spekulert i om han ønsket topplassen på Ap sin liste for neste valg.
Sjøfartsdirektoratet utsetter inspeksjonen av ferja som havarerte i Lysefjorden fredag. Årsaken er at de frykter asbest i maskinrommet, skriver Stavanger Aftenblad. Ferja ligger nå til kai på Hundvåg. Planen er å starte undersøkelsene i morgen.
To biler har kollidert på fylkesvei 44 ved Åvendal på grensa mellom Eigersund og Sokndal. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.
To biler har kollidert i nærheten av Birkelandskrysset, melder politiet. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.
Politiet setter inn ekstra beredskap under aksjonen mot bomringen på Nord-Jæren førstkommende onsdag. Flere hundre er venta å møte opp på Bybrua i Stavanger for å demonstrere. Politiet understreker at de ikke vil akseptere sivil ulydighet.
Like før klokka 11 fikk politiet melding om at to personer syklet på E39 motorveien i sørgående retning. Politiet fikk kontakt med de to. De forklarte at de var turister som hadde syklet etter GPS og ble vist rute ut på motorveien.
Biskopen i Stavanger bispedømme, Ivar Braut, har besluttet å gå av som biskop. Årsaken er helseproblemer det siste året. Det melder Den norske kirke i en pressemelding.
Nødetatene rykket i formiddag ut til Madlamark i Stavanger etter melding om røykutvikling i fellesområdet til flere boenheter. Det viste seg at det var mat som hadde svidd seg. En 36 år gammel mann er mistenkt for å være ansvarlig for tørrkokinga.
Sjøfartsdirektoratet og politiet skal i dag prøva å finna ut kvifor ferja M/F Eid havarerte på Lysefjorden på fredag. Politiet skal vurdera om dei skal gjera nye avhøyr i saka, og om dei skal setja i gang krimtekniske undersøkingar.
Coop trekker tilbake grillsalat med best før dato 20.08.2018. Årsaken er funn av Listeria i én av seks prøver. Produktet er kun distribuert lokalt til Coop butikker i Stavanger/Rogalands-området.
Det har vært innbrudd i en barnehage i Sandnes. Et vindu er brutt opp, og det er stjålet flere pc-er, mobiler og iPader. Politiet har vært på stedet, sikret spor og opprettet sak.
Equinor, tidligere Statoil, ansetter flere kokker og renholdere enn på over ti år. Med 79 nye faste ansatte i forpleiningsavdelingen foretar Equinor den største oppbemanningen i selskapet siden 2007, skriver Stavanger Aftenblad.
Politiet har gitt klarsignal for demonstrasjon mot bompenger på Bybrua. Onsdag mellom seks og halv syv blir det aksjon på Sølyst med appeller og kjør-sakte-aksjon over Bybrua, forteller initiativtaker og Frp-politiker, Leif Arne Moi Nilsen.
En mann ble pågrepet i Karmsundsgata i Haugesund mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Han hadde ikke førerkort, og bilen var blitt stjålet litt tidligere på kvelden, melder politiet.
Fri ferdsel etter ulykke
Syv ungdommer ble innbragt til arresten, etter at de satt og røyket hasj på Ullandhaug skole i Stavanger. Politiet tok prøver av ungdommene, som er mellom 14 og 17 år, og alle ga utslag på stoffet THC. Ungdommene ble hentet av sine respektive foresatte.
Politiet har fått melding om et trafikkuhell på E134, et par hundre meter fra Aksdalkrysset. Det skal være snakk om en påkjørsel bakfra. To biler er involvert og det meldes om en del trafikale problemer på stedet. Nødetatene er på vei.
En av de involverte i ulykken ved Aksdal har smerter i bryst og skulder, men skadene anses ikke som alvorlige. Det skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter.
Det ble ingen flere scoringer, og det endte 1-1 mellom FK Haugesund og Lillestrøm på Åråsen i kveld.
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.