Søndag, 28.05.2023 19:11 Uke: 21
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Pipebrann i Nordfjord
(I dag, kl 19:05)
Forteller om
skrekknatta

(I dag, kl 18:57)
Avbrøt rykk til
melding om drukning -
va...

(I dag, kl 18:45)
Skotheim knuste den
norske rekorden i
ti...

(I dag, kl 18:35)
Rykker ut til melding
om drukning

(I dag, kl 18:35)
Sammenstøt mellom to
biler på Vangsvegen

(I dag, kl 18:25)
Bil med stans i
Bømlafjordtunnelen

(I dag, kl 18:05)
Stockholm-derby
avbrutt etter
skandalesc...

(I dag, kl 17:55)
Antony kan rekke
FA-cupfinalen

(I dag, kl 17:45)
Delvis kontroll på
skogbrann i Modum

(I dag, kl 17:45)

Sistedistrikt
Branndrama på fjorden:
Ein person redda ...

(I dag, kl 18:58)
Pipebrann i Nordfjord
(I dag, kl 18:58)
Avbrøt rykk til
melding om drukning -
va...

(I dag, kl 18:48)
Rykker ut til melding
om drukning

(I dag, kl 18:28)
Stort steinras på
fylkesveg mellom
Alver...

(I dag, kl 18:18)
Sammenstøt mellom to
biler på Vangsvegen

(I dag, kl 18:18)
Bil med stans i
Bømlafjordtunnelen

(I dag, kl 18:08)
Delvis kontroll på
skogbrann i Modum

(I dag, kl 17:48)
Varetektsfengsla etter
brann på NAV

(I dag, kl 17:48)
MC og bil kollidert i
Grimstad ? veien s...

(I dag, kl 17:38)

Mest lest siste uke
Savnet 15-åring kommet
til rette

(I går, kl 20:35)
Fant «ekstremt
sjelden» skatt

(I går, kl 22:27)
Baby født med tre
armer

(I dag, kl 06:47)
Rykket ut til bil med
rart kjøremønster

(I dag, kl 15:55)
Årdal-Tyin open att
(I går, kl 20:15)
Bilberging E6
Trondheim

(I går, kl 20:15)
Varsler 30 varmegrader
(I går, kl 20:17)
Førerkortbeslag etter
trafikkulykke Malv...

(I går, kl 20:25)
Fant «ekstrem sjelden»
skatt

(I går, kl 21:17)
Hauger klatret 12
plasser

(I dag, kl 11:15)

Mest lest i dag
Må kanskje kutte i
eldresenter-tilbud

(21.05.2023, kl 20:05)
Skal bygge vitensenter
på UiA

(25.05.2023, kl 21:05)
- Trist og stygt gjort
(22.05.2023, kl 21:38)
Juventus trekkes ti
poeng ?
mesterligasp...

(22.05.2023, kl 20:36)
Ukrainsk etterretning:
Russland evakuere...

(22.05.2023, kl 21:47)
Kommenterer
sykdomsrykter: - Har
virus

(23.05.2023, kl 20:17)
Forslag om å betale
bussbilletten i
ette...

(22.05.2023, kl 07:05)
- Håper Russland
kollapser

(22.05.2023, kl 07:08)
Advarer mot ny
pandemi: - Enda
dødeliger...

(24.05.2023, kl 02:38)
Gjenåpner
vaksinesenter

(24.05.2023, kl 06:55)

Brannvesenet Sør-Vest skrev på Twitter klokka 18.23 at de rykket ut til en melding om drukning på Bjerkrem kommune i Rogaland.Mannskaper fra Bjerkreim og Stavanger rykket ut til hendelsen.Kort tid etter opplyser operasjonsleder Svein Nesse til Dagbladet at utrykningen er kansellert, da vedkommende ble plukket opp av en båt og er fraktet til land.
Brannvesenet Sør-Vest skriver på Twitter klokka 18.23 at de rykker ut til en melding om drukning på Bjerkrem kommune i Rogaland.Mannskaper fra Bjerkreim og Stavanger rykker ut til hendelsen, står det i meldingen.
Flere bevæpnede patruljer lette søndag ettermiddag etter mann som truet enn annen med øks på Godeset i Stavanger, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter.Mannen som fortsatt er på frifot ble tatt i å rote i verktøyet til en annen mann. I det melder ba ham forlate stedet viste han frem en øks han bar under jakken og ba eieren av verktøyet om å stikke.Flere bevæpnede patruljer søkte en stund etter mannen som var iført sort hjelm, hadde sort skjegg og mørke solbriller.Klokken 14.30 meldte politiet på Twitter at søket er avsluttet og at de etterforsker videre.Operasjonsleder Roger Litlatun sier til NRK at folk ikke trenger å være bekymret.? Ikke sånn vi ser vi ser det nå. Det virker som det kan være en kjenning av politiet, sier han.
Flere bevæpnede patruljer er på vei til Godeset i Stavanger der en mann har truen en annen med øks, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter.Trusselen kom etter at mannen som nå har truet med øks, ble tatt i å rote i verktøyet til den andre.Patruljene søker nå etter mannen som var iført sort hjelm, hadde sort skjegg og mørke solbriller.
Brannvesenet har rykket ut til en trafikkulykke på Vatland i Sokndal kommune, skriver 110-sentralen på Twitter.Ifølge Sør-Vest politidistrikt er en kvinnelig MC-fører involvert. Hun er ved bevissthet.
En huseier i Stavanger oppdaget søndag morgen to personer som forsøkte å bryte seg inn i kjellerleiligheten hans, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter.De to personene skal ha brukt sag eller lignende og stakk av da de ble oppdaget. Politiet har ikke funnet gjerningspersonene.
En mann i 30-årene ble pågrepet på Storhaug i Stavanger søndag morgen, etter at han ble observert i det han knuste seg inn i en butikk og bar ut noen esker, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter.En bil som stod parkert i nærheten har også fått et knust vindu. I tillegg er et vindu på en bensinstasjon i samme område knust. En stein er funnet på innsiden, og politiet mener det er naturlig å sette denne hendelsen i sammenheng med innbruddet.Noe av tyvegodset, blant annet klær og et skateboard, er funnet i nærheten av der mannen ble pågrepet. Han er nå tatt med til legevakt for sjekk. Alle sakene etterforskes.
Politiet rykket natt til søndag ut til Solbakk i Strand kommune etter melding om at noen personer hadde kastet gjenstander på bussjåføren.De mistenkte hadde forlatt bussen da politiet kom frem, men ble funnet av patruljen. Bussjåføren fremstår ikke skadet, men hendelsen skal ha blitt filmet og sak blir opprettet, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter.
Politi og brannvesen har rykket ut Holbergsgaten i Sandnes etter melding om brann i en stolpe, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter.Det skal ikke være fare for spredning og ingen personer er skadet, melder politiet.
Politi og brannvesen rykker ut til Sveio etter melding om en trafikkulykke på E39, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter.Ifølge politiet er det snakk om en påkjørsel bakfra. To biler og to personer er involvert.
Erling Braut Haaland er kåret til årets spiller i Premier League. Det melder ligaen selv lørdag.? Det måtte bli ham, lyder meldingen.22-åringen har hatt en ellevill debutsesong i England. Foreløpig lyder fasiten 52 mål i alle turneringer, en smadret scoringsrekord i Premier League, og søndag hevet han ligapokalen som bare den fjerde nordmannen noensinne.Fortsatt gjenstår både FA-cup- og mesterligafinalen.
En geitebukk med brukket horn gresset i annen manns hage på Lode på Nærbø, lørdag formiddag.Politiet skriver på Twitter at hageeier har kontaktet eier som er på vei for å gjenforenes med bukken.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Det er full fyr i en hytte i Lauvbakken på Moi i Lund kommune. Nærliggende hytter skal være evakuert. Grunnen er at det er fare for at brannen kan spre seg.Nødetatene fikk melding om brannen klokka 16.20.? Hytten står ikke til å redde, og fokuset er nå på å redde nærliggende hytter og kjøle de ned, sier vaktleder i Rogaland brann og redning, Svein Nesse.? En person har fått alvorlige brannskader, og blir flydd videre for helsehjelp, opplyser operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt Roger Litlatun.Nesse forteller at redningshelikopter har landet på stedet. Han sier at det er for tidlig til å si noe om hendelsesforeløpet.
Det er full fyr i en hytte i Lauvbakken på Moi i Lund kommune. Nærliggende hytter skal være evakuert.Brannvesenet har rykket ut til hytten. Nødetatene fikk melding om brannen klokka 16.20.? Hytten står ikke til å redde, og fokuset er nå på å redde nærliggende hytter og kjøle de ned, sier operasjonsleder i brannvesenet Svein Nesse.En person skal ha fått brannskader.Svein Nesse forteller at redningshelikopter har landet på stedet. Han sier at det er for tidlig til å si noe om hendelsesforeløpet.
Brannvesenet har rykket ut til det som skal være brann i en hytte på Moi i Lund. Nødetatene fikk melding om brannen klokka 16.20. Omfanget er foreløpig ikke kjent.
Brannvesenet har rykket ut til det som skal være brann i en hytte i Lund. Nødetatene fikk melding om brannen klokka 16.20.
Fra 1. juni stiger takstene til 26 kroner for personbiler og 66 kroner for kjøretøy over 3500 kg, melder Stavanger Aftenblad.Alle som har autopass-avtale får 20 prosent rabatt. Elektriske biler under 3500 kilo, skal fra månedsskiftet betale 10,4 kroner.
Det melder politiet i en pressemelding.? Dette er en svært tragisk sak med barn involvert. På bakgrunn av alvorlighetsgraden i saken ble det opprettet straffesak. Gjerningspersonen er en mindreårig gutt under 15, og saken er nå henlagt fordi mistenkte er under 15 år, skirver politiadvokat Silje Gudmestad Jansen i Sør-Vest politidistrikt.Politiet har ikke ytterligere opplysninger i saken.
En bil har i ettermiddag kjørt inn i en parkert bil i Grødemveien, melder politiet. Nødetatene fikk melding om trafikkuhellet rundt klokka 13.30. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.
Politiet har ingen mistenkte etter at to personer skal ha blitt truet med våpen like før 07.30 fredag morgen.Det skal ha vært to maskerte menn som stod bak hendelsen. De to stakk fra stedet før politiet kom frem.? Etterforskningen pågår, og per nå har vi ingen som er mistenkt eller siktet for forholdet, men vi har ingen grunn til å tro at hendelsen var tilfeldig, skriver politiadvokat Erik Engløkk i en pressemelding.Det skal ha blitt avfyrt skudd på stedet, men ingen har blitt truffet. Politiet ber om tips i saken.
Entreprenør har startet forberedende arbeid på Hove-Osli kontrakten. I neste uke starter de med å felle trær langs E39 og langs gang og sykkelstier i Bogafjell-området, skriver Statens vegvesen i en pressemelding.Dette vil føre til at trafikken på E39 må stenges i korte perioder fra 21.00 til 06.00.Det blir skiltet mens arbeidet pågår.Avkjøringsrampen på E39 ved Ikea blir også stengt i neste uke, i forbindelse med at entreprenøren skal bygge ny kulvert for gående ved Ikea.Den midlertidige avkjøringsrampen blir stengt fra 30.05. til 01.06 mellom 09.00 og 14.00.
Politiet har fått melding om et trafikkuhell mellom en personbil og firhjuling i Vormedalsvegen. Det skal være små personskader på en av de involverte.Uhellet skjedde i forbindelse med avkjørsel av vegen, og det skal ikke være særlig mye kø på stedet.En person har smerter i en skulder, men politiet tilkaller ikke ambulanse.
Regjeringa går inn for å utvide bompengeinnkrevjinga i Haugalandspakken. Det betyr at innkrevjinga av bompengar fortset som nå fram til seinast ut 2026, eller til ein bypakke for Haugesund blir vedtatt. Forslaget betyr at innkrevjing av bompengar fortset på 9 av 13 bomstasjonar på Haugalandet. Dei fire bomstasjonane i Karmøy blir avvikla.
Harstad-selskapet Kupa har inngått ny rammeavtale med Equinor. De skal nå tilby en rekke tjenester innenfor prosjektutvikling og prosjektledelse til bedrifts-naboen i Kaarbøbygget.? Avtalen bekrefter at vi har vært en verdifull partner for Equinor over lengre tid, sier administrerende direktør i Kupa, Hilde Svenning.Rammeavtalen er treårig med mulighet for forlengelse på inntil to år.? Dette er en kjempemulighet og en viktig milepæl for oss.
I 2022 ble det solgt 97,3 millioner liter på Vinmonopolet. Dette er tidenes tredje beste salgsår.Ifølge administrerende direktør Elisabeth Hunter er det kun i pandemiårene 2020 og 2021 Vinmonopolet har hatt bedre salg.Omsetningen i 2022 endte 18 prosent over siste «normalår» i 2019, men 18 prosent under pandemiåret 2021. Samtidig økte både taxfreesalget og grensehandelen.Totalt har Vinmonopolet 344 butikker i hele landet. Her ble det solgt 97,3 millioner liter i 2022.(NTB)
Ein mann frå Hå kommune mista livet i ei ulukke i Berlin i Tyskland onsdag kveld. Mannen blei påkøyrd av ein buss etter ein konsert i den tyske hovedstaden, skriv den tyske avisa t-online. Pressetalsperson i Utanriksdepartementet, Ane Haavardsdatter Lunde, stadfestar at ein norsk statsborgar er omkomen og at dei pårørande er varsla. Ordførar Jonas Skrettingland i Hå seier at kommunen er kjend med dødsfallet.
Eit vitne kontakta Hovudredningssentralen etter å ha oppdaga ein båt i drift i Lunderviga i Eigersund. Då redningsskøyta kom fram viste det seg at båteigaren hadde tatt ein lur og mista dreggfestet. Etter litt assistanse gjekk han vidare for eigen maskin, takka vera ein meldar som følgde godt med.
Brannvesenet reiste rett før klokka 09.00 ut på melding om brann i ein bygning i Porshaugen i Sola.
Politiet har fått melding om en truende situasjon på en adresse på Storhaug i Stavanger.? Flere beboere er truet med våpen. Ingen er skadet. De mistenkte har stukket fra stedet, opplyser politiet på Twitter.Politiet skriver at bevæpnet politi er på stedet og foretar åstedsundersøkelse og avhør.
Politiet har fått melding om at det hat vært en truende situasjon på en adresse på Storhaug.Flere beboere er truet med våpen. Ingen er skadet. De mistenkte har stukket fra stedet.
Og så går det oppover med Jæren sitt høgaste bygg, Forum Jæren på Bryne. Ikkje det at det har blitt høgare enn sine opphavelege 67.7 meter, men Jærbladet skriv at eigedomsselskapet auka inntektene frå dei om lag 65 leigetakarane med drygt 3 millionar kroner frå 2021 til i fjor, og at overskottet blei 1.8 millionar kroner.
Oppsettet til 2. runde i fotball-NM er nå klart, og Vidar skal ta imot Viking i Stavanger, mens FK Haugesund møter Stord på bortebane. Sandnes Ulf spiller borte mot Sotra, mens Vard Haugesund tar imot Bryne. Kampene spilles 1. juni klokken 18.00.
Politiet er ved en bygning i Paradis i Stavanger etter melding om røyk fra et bygg. Brannvesen er på vei til stedet.
Politiet er på stedet ved et trafikkuhell ved Biltema på E134 Haukelivegen i Haugesund. Det er en bil med henger involvert, og det skal ikke være personskade, skriver politiet på Twitter.
Resultatet ble 6-1 til Sandnes Ulf i den første runden i NM i fotball mot Djerv 1919. Det var spennende rundt en halvtime, men så kom målene tett fra Sandnes Ulf. Martin Pedersen scoret Djerv 1919 sitt eneste mål.
FK Haugesund tok turen til Ryfylke for å spille mot Staal Jørpeland i første runde i NM i fotball. To mål fra Adrion Pajaziti i løpet av den første halvtimen gjorde at det lenge ble en kontrollert kamp for Haugesund. Tre minutter før kampslutt reduserte Staal ved Daniel Ciach. Kampen endte 2-1 til FK Haugesund.
Transportfirmaer sliter med å få tak i nok yrkessjåfører. I dag mangler nesten 2000 sjåfører. Nå blir arbeidsledige tilbudt jobben med å kjøre tungtransport. Se mer i TV-sendingen.
Bilberger er på stedet etter et mindre trafikkuhell ved avkjørselen til Åsen nordgående felt, skriver politiet på Twitter.
Det har hendt et trafikkuhell mellom to biler på E134 rett øst av tunnelen på Førre i Tysvær kommune- Trafikken kan passere forbi, men man må beregne noe lavere hastighet. Det er ikke meldt om personskade, melder politiet på Twitter.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.