Fredag, 28.01.2022 04:27 Uke: 04
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Slaktes etter nytt
restaurantbesøk

(I dag, kl 03:51)
- Hva blir det neste,
puter?

(I dag, kl 03:11)
Slaktes for nytt
restaurantbesøk

(I dag, kl 02:31)
Barn mer beskyttet
etter coronasmitte
en...

(I dag, kl 02:11)
DAGENS RETT: Slik
mekker du en chili
con...

(I dag, kl 00:11)
Star (16 md.) slått i
hjel

(I går, kl 23:41)
Legeforeningen
avslutter
blåreseptaksjon

(I går, kl 23:11)
Norske coronafunn
overrasker: ? Det
star...

(I går, kl 23:11)
Maanum spilte siste ti
da Arsenal økte l...

(I går, kl 23:11)
Peiskos med Støre i
Det ovale kontor:
Bi...

(I går, kl 23:01)

Sistedistrikt
Sjå Vestlandsrevyen
22:55

(I går, kl 23:02)
Se Midtnytt 22.57
(I går, kl 22:42)
NRK Sørlandet 22.57
(I går, kl 22:32)
Kontroll på person
(I går, kl 22:32)
Blues & Bullshit 27.
januar 2022

(I går, kl 22:12)
Tenåring mistet
førerkortet

(I går, kl 22:12)
Gudvangatunellen
stengt

(I går, kl 22:12)
Blottet seg på
digitalt
konfirmantmøte

(I går, kl 22:02)
Kolonnekjøring på E134
Haukelifjell

(I går, kl 21:22)
Stoppet og anmeldt to
dager på rad

(I går, kl 21:02)

Mest lest siste uke
Dinklage kritisk til
Disneys nyinnspilli...

(I går, kl 15:41)
65 millioner kroner
til stimulering av
f...

(I går, kl 12:51)
Emma (42) fikk
strømregning på 42.663
kr...

(I går, kl 17:01)
Mange foreldre vil
ikke vaksinere barna

(I går, kl 05:41)
Norsk industri sier
nei til datasentre

(I går, kl 13:31)
Væpna aksjon i
Kongsvinger

(I går, kl 16:11)
Kroniske pasienter må
betale for legeaks...

(I går, kl 16:31)
Arresterte
demonstranter

(I går, kl 16:43)
Julie Blakstad klar
for Manchester
City:...

(I går, kl 18:01)
Gaute måtte kjøpe på
apoteket: ? Nå er d...

(I går, kl 21:01)

Mest lest i dag
Vaksinetrøbbel:- Jeg
blir en prøvekanin

(23.01.2022, kl 06:41)
Fikk aldri holde
sønnen

(23.01.2022, kl 04:41)
Skadeverk på statue
(23.01.2022, kl 13:34)
Hvor ble det av tanken
om strøm som fell...

(24.01.2022, kl 22:01)
Husker du Bjørg og den
skyhøye strømregn...

(24.01.2022, kl 21:11)
Eks-generaler frykter
amerikansk borgerk...

(22.01.2022, kl 00:01)
Brøyt seg inn hos
tidligere samboer

(22.01.2022, kl 08:11)
Taliban ble flydd til
Norge i samme type...

(23.01.2022, kl 21:11)
Se seernes egne
vinterbilder

(24.01.2022, kl 21:51)
Opplysninger til VG:
Store Nato-land ber...

(21.01.2022, kl 16:35)

Været i dag
KlarværOslo
4 °C , 5 m/s NNV.
LettskyetBergen
2 °C , 4 m/s N.
KlarværStavanger
4 °C , 8 m/s NNV.
Delvis skyetTrondheim
2 °C , 9 m/s NV.
SnøTrømsø
-3 °C , 3 m/s SSV.
KlarværKristiansand
4 °C , 7 m/s NV.
SkyetBodø
-1 °C , 8 m/s NNV.
LettskyetHalden
2 °C , 2 m/s NV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Ferjesambandet Fogn-Judaberg-Helgøy kansellerer anløpet til Eidsund inntil videre på grunn av strømbrudd ved ferjekaien.
En mann er knivstukket i en leilighet i Verven i Stavanger. Mannen blir sett til av helsepersonell, og politiet har pågrepet en dame. Politiet driver med etterforskning på stedet.
Politiet og helsepersonell er i en leilighet i Verven i Stavanger, der en person har skadet en annen. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.
Politiet vil komme i kontakt med vitner til en ulykke der en fotgjenger ble påkjørt av en buss. Påkjørselen skjedde i krysset mellom Haraldsgata og Litlasundgata i Haugesund rundt kl. 15.10. Fotgjengeren blir sett til av helsepersonell, og klager over smerter i ryggen, melder politiet.
Brannmannskap fra Stavanger rykker ut etter en melding om pipebrann i Bøygen på Ullandhaug i Stavanger.
Ein person er påkøyrd av ein buss i Haugesund, melder politiet. Ulukka skal ha skjedd ved Flotmyr bussterminal.
Avgangen frå Feøy til Haugesund kl. 15:00 og retur 15:40 vert kansellert grunna vêret, melder Norled. Feøy-Kveitevik går som normalt. Etter klokka 17:00 vert alle ruter kansellert ut dagen.
Det er meldt om bygningsbrann i Årdal i Hjelmeland kommune. Alle skal være ute av huset og det er ingen fare for spredning, melder politiet. Brannvesenet rykker ut fra Jørpeland, Årdal og Hjelmeland stasjon.
I dag åpnes Martin Linge-feltet fra Equinor på Forus. Feltet skulle egentlig stå ferdig i 2016, og utbyggingskostnadene er doblet fra 31,5 milliarder kroner til 63 milliarder kroner. Investeringene i feltet forventes å bli nedbetalt i løpet av 2022, sier konsernsjef i Equinor, Anders Opedal.
Brynes toppscorer i fjor, Joacim Holtan, forlenger kontrakten med klubben ut 2023, skriver Jærbladet.Det er blitt spekulert i at den 23 år gamle angrepsspilleren ville forlate Bryne FK etter fjorårets sesong, men nå blir Holten i Bryne.
Meteorologisk institutt melder om store mengder regn på Vestlandet til helga ??
Brannmannskap frå Stangeland stasjon rykkar til Vigdelsvegen i Sola der det er meldt om pipebrann.
På E134 over Haukelifjell er der no innført kolonnekøyring grunna uvêret. Fv7 over Hardangervidda er stengd.
Petroleumsskatten for 2021 til staten blir oppjustert fra 114 milliarder kroner til rekordhøye 295 milliarder kroner. Det viser nye og reviderte tall fra Oljeskattekontoret i Skatteetaten.Skattedirektør Nina Schanke Funnemark sier det er de svært høye gassprisene i andre halvår i fjor som fører til rekordhøy petroleumsskatt.
Ruten mellom Røvær og Haugesund er innstilt inntil videre grunnet værforholdene, melder Norled. I tillegg meldes det også om kansellerte avganger for Utsira-båten.Det er varslet stiv kuling utsatte steder i Rogaland, først på dagen nordvestlig liten storm, full storm på kysten i sør. Fra i formiddag nordvest sterk kuling, på kysten i sør liten storm. Regnbyer, snøbyer over 400-600 m.
Verken norske myndigheter eller Equinor kjenner til om det har vært et rettsoppgjør etter terrorangrepet mot In Amenas-anlegget i Algerie for ni år siden, skriver Aftenbladet.Fem ansatte i det som var Statoil den gangen, ble drept i terrorangrepet som varte i flere dager.Tre av de 30 terroristene overlevde da algeriske styrker stormet anlegget, og ble fengslet.Den algeriske ambassaden i Norge har ikke svart på hva som skjedde med de overlevende terroristene, eller om andre ble pågrepet i ettertid.
Ruten mellom Røvær og Haugesund er innstilt inntil videre grunnet værforholdene, melder Norled.
Tysvær kommune har lagt ut i sin postliste arbeidsavtaler til seks personer som har fått jobb i kommunen, skriver Haugesunds Avis.Arbeidsavtalene som er blitt gjort offentlige viser både årslønn, lønnsansiennitet, stillingsstørrelse og arbeidssted.Leder for politisk sekretariat Liv Jorunn Frønsdal innrømmer de har gått litt for fort fram i ønsket om å bli en mer open kommune, og har nå tatt vekk arbeidsavtalene fra postlisten.
Bønder og veksthusnæringen kan forvente at de får utbetalt strømstøtten i slutten av februar, skriver Nationen.Landbruksdirektoratet jobber i disse dager med strømstøtte-ordningen, som skal legges fra for Stortinget så raskt som mulig.Strømstøtten til bønder og veksthusnæringen er en midlertidig ordning, og skal gjelde for perioden desember i fjor, og til og med mars i år.
To bilar har kollidert i rundkøyringa Goaveien / Kyrkjeveien, melder politiet. Det er uvisst om nokon er komen til skade. Naudetatar er på veg til staden.
Utsira er nå den einaste kommunen i landet som ikkje har hatt koronasmitte. Men nå reknar dei med at omikron-varianten også kjem til å koma dit. Denne veka skal dei leggje ein plan i kommuneadministrasjonen for korleis dei skal kome seg gjennom ein periode der fleire tilsette blir smitta.
Det er namna Frida og Noah som er dei mest populære i Rogaland, for born fødd i fjor. På landsbasis er det Nora og Noah som toppar statistikken. Nora var også eit populært namn i Rogaland i 2020, medan Noah då ikkje var i toppen av lista.
23-åringen som er siktet for drap eller medvirkning til drapet på 28 år gamle Kjetil Andre Østhus i Haugesund på nyttårsaften, er løslatt fra varetekt. Det bekrefter hans advokat, Ben Einar Grindhaug overfor NRK.? Politiet har ikke bedt om videre varetektsfengsling. Han er lettet over å ha blitt løslatt. Han har hele tiden ment at han ikke har medvirkningsansvar for dette drapet, sier Grindhaug.I forrige uke ble mannen siktet for vold mot en annen person en uke før drapet. Politiet ba derfor om fire uker i varetekt for 23-åringen.Det ga tingretten dem bare delvis medhold i. Tingretten mener at de elektroniske sporene som fantes i saken, gjorde at han ikke med rimelig grunn kunne mistenkes for å ha skadet denne personen.De mente likevel at han kunne mistenkes for kroppskrenking av personen.Han ble derfor varetektsfengslet i én uke på bevisforspillelsesfare.Nå er han løslatt.? Formelt ligger siktelsene der enda, men jeg tenker det er et signal når en siktet blir løslatt, sier advokaten.En 20 år gammel britisk mann er siktet for drapet på Kjetil Andre Østhus. Han sitter i fire uker varetekt.
Senterpartipolitikar i Stavanger, Birger Wikre Hetland, er uroa for Nordbøkrysset på E39 på Rennesøy. Det har skjedd tre ulukker der på eitt år. Nå sist ein alvorleg kollisjon mellom ein lastebil og ein personbil 6. januar. I utval for miljø og utbygging i Stavanger i dag, ber Wetre Hetland Vegvesenet vurderer å gjera noko for å unngå fleire ulukker der.
Statsforvaltaren har sagt nei til ein søknad om kveiteoppdrett i sjøen i nærleiken av Fiskå i Strand kommune. Årsaka er fare for utslepp av næringssalt og nitrogen, og dårlegare vasskvalitet i fjordsystemet i Ryfylke, skriv Strandbuen. Sterling White Halibut-selskapet varslar at dei kjem til å klage på vedtaket.
Fylkesveg 5464, Storhaugtunnelen i Stavanger, har opna igjen. Fotgjengaren inne i tunnelen er nå vel ute og biltrafikken er i gang igjen.
Fylkesveg 5464, Storhaugtunnelen i Stavanger, er stengt. Det er oppdaga fotgjengarar inne i tunnelen, og derfor er den stengt for biltrafikk av sikkerheitsgrunnar.
I dag klokka 12.30 er det ekstraordinært og lukka formannskapsmøte i Haugesund kommune. På møtet skal ordføraren orientere om kva som skjer i saka der FK Haugesund skuldar kommunen 11 millionar kroner i stadionleige. Ei gjeld FKH slit med å betale. Det er ikkje venta noko endeleg avgjerd på møtet i dag, skriv Haugesunds avis.
Norske forskarar utviklar nå ei felles sesongvaksine mot både influensa og korona. Gunnveig Grødeland ved Universitetet i Oslo seier til Forskning.no at ho reknar med at den vil gi betre vern enn dagens vaksinar. Den kombinerte influensa- og koronavaksinen blir av typen proteinvaksine, seier Grødeland.
Brannvesenet rykka ut til ein leilegheit i Framvegen i Haugesund i halv-fire tida i natt, etter at det blei meldt om røykutvikling der. Det var også sju andre bueiningar i bygget. Ingen blei skadde i brannen.
I tretida i natt kom det røyk ut frå ein leilegheit i Kompani Linges veg i Stavanger. Røykdykkarar frå brannvesenet leita gjennom leilegheita og slo fast at det ikkje budde menneske der.
En mann i 50-årene er i Rogaland tingrett dømt til fengsel i to år og fire måneder for å ha lastet ned og lagret minst 260.000 bilder og 2531 videoer som seksualiserer barn og viser seksuelle overgrep mot barn. Aftenbladet omtalte saken først.Politiet har i tillegg beslaglagt 175.000 filer som de ikke har foretatt en gjenomgang av, men som de regner med at inneholder det samme. Mannen erkjente seg skyldig i tingretten.
Like nord for Boknasundbrua mellom Arsvågen og Aksdal pågår det for tiden manuell dirigering på grunn av berging av en lastebil. Ifølge Vegtrafikksentralen er bergingsoperasjonen ventet å være ferdig innen et par timer.
Søndag fosset oljen ut i havet rundt Balder-feltet i Nordsjøen. Utslippet var på rundt åtte kubikkmeter, skriver E24. Petroleumstilsynet jobber med saken og operatør Vår Energi skal granske hendelsen. Lekkasjen, som ble oppdaget søndag formiddag, ble stengt etter kort tid.
Stavanger universitetssjukehus (SUS) nedjusterer beredskapen fra gult til grønt. Det bekrefter sykehuset overfor NRK. SUS har vært på gult nivå siden 25. november i fjor. Det er 18 pasienter innlagt med koronasykdom på sykehuset. 7 av disse ligger på respirator.
Grasrotmottakerne i Rogaland mottok i overkant av 55 millioner kroner i 2021. Aldri har utbetalingene vært større. Totalt for hele landet ble det generert 737 millioner kroner til lag og foreninger mellom Grasrotandelen i 2021. I Rogaland var det Barnekreftforeningen (1,5 millioner kroner), Viking FK (én million kroner) og Kreftomsorg Rogaland (877.000) som fikk mest.
En mann har vært involvert i en arbeidsulykke i Vedavågen i Karmøy. Mannen skal ifølge politiet ha ramlet ned en skrent. Det er sannsynligvis ikke alvorlige skader. Mannen er våken og blir sjekket av helsepersonell på stedet.
Talet på covidpasientar på sjukehusa i Rogaland (24) er akkurat det same i dag, som i går. Det skjer samstundes med at Stavanger, Sandnes og Eigersund alle melder om smittetopp med god margin i dag. I Stavanger er 724 personar smitta, i Sandnes 470 og i Eigersund 59.
Radiomannen og redaktøren Rolf Pedersen er død, melder Stavanger Aftenblad.Pedersen blir av mange kalt «nærradioens far», og han bidro til at NRKs monopol ble opphevet.Han etablerte blant annet Siddis radio og Radio Scandinavia. Pedersen er også kjent for en rekke piratsendinger.Han ble 68 år gammel.
Mistanken mot sjåføren, som kolliderte med ein mann på elsparkesykkel i Stavanger natt til 15. januar, er svekka. Det opplyser politiet. Politiet meiner nå at bilsjåføren truleg ikkje har skuld i ulukka, der mannen på elsparkesykkelen mista livet. Etterforskinga har avdekka at elsparkesyklisten køyrde i feil køyreretning.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.