Lørdag, 28.03.2020 22:39 Uke: 13
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Kongens tale til
nasjonen gjelder ikke
f...

(I dag, kl 22:31)
«Udødelige» Italica
(102) frisk av
coron...

(I dag, kl 22:23)
Søderlunds lag spiller
kamper tross koro...

(I dag, kl 22:22)
Mens de venter på at
det tar av, tar amb...

(I dag, kl 22:22)
Psykologens tips: Hvis
du tenker at skil...

(I dag, kl 22:22)
Saudi-Arabia har
avskåret raketter over
...

(I dag, kl 22:21)
Få nordmenn har tillit
til at Nav klarer...

(I dag, kl 22:11)
Dyrhaug vraket fra
landslaget

(I dag, kl 22:01)
Forfang-dokumentar kan
være sett av en h...

(I dag, kl 21:52)
Stort søk etter person
tatt av ras

(I dag, kl 21:51)

Sistedistrikt
Arve (45) bur seg på
at årets sesong av ...

(I dag, kl 22:33)
I natt må du stille
klokka

(I dag, kl 22:33)
Nok et hotell stenger
dørene: ? Vi så he...

(I dag, kl 22:33)
To nye tilfeller av
koronasmitte i
Hamme...

(I dag, kl 22:33)
VM-medalje og comeback
- Eirin best i no...

(I dag, kl 22:24)
Hæren tar i bruk
smitteparagrafen:
Solda...

(I dag, kl 22:24)
Flere indre
østfoldinger smittet
av koro...

(I dag, kl 22:24)
Liam feiret 9-årsdagen
på utekino: ? Det...

(I dag, kl 22:24)
Skal hjelpe bedriftene
i dalen gjennom k...

(I dag, kl 22:24)
Alf-Erik kapret
toppjobben: ? Det er
en ...

(I dag, kl 22:24)

Mest lest siste uke
Sa coronaviruset var
et forsøk på å demo...

(I dag, kl 02:12)
Internt snakkes det om
katastrofe. Volks...

(I dag, kl 05:22)
Over 100.000
registrerte
smittetilfeller...

(I går, kl 22:51)
Meling etter
Krekar-transporten:
Har mot...

(I dag, kl 02:32)
Ekspertgruppe skal
vurdere skoleåpning

(I dag, kl 07:51)
I 2009 kjempet Endré
for livet mot svine...

(I dag, kl 08:32)
Utvidet åpningstid i
barnehage - til det...

(I går, kl 22:41)
Lampard: ? Vanskelig
for Chelsea-spiller...

(I går, kl 23:01)
Nå kan du få
musikkfestival hjem i
din e...

(I går, kl 23:02)
Meling etter
Krekar-transporten:
Har mot...

(I går, kl 23:02)

Mest lest i dag
Du skal være ganske
gal for å kjøpe
denn...

(23.03.2020, kl 20:41)
Vindkraftbransjen vil
vike fra koronareg...

(25.03.2020, kl 04:21)
Coronasmittet gikk på
fest ? fikk 20.000...

(23.03.2020, kl 14:32)
24.000 registrert seg
med symptomer

(22.03.2020, kl 20:11)
Redaktør kalte joggere
«egoister» og «jæ...

(22.03.2020, kl 20:42)
Jon Almaas er Norges
tøffeste kjendis: ?...

(22.03.2020, kl 22:03)
Færøysk lege: Det kan
være to typer coro...

(22.03.2020, kl 22:03)
Redaktør kalte joggere
«jævlige» og «ego...

(22.03.2020, kl 23:12)
Raymond Johansen
advarer mot harde
front...

(21.03.2020, kl 23:12)
Mobilsporing viste at
vi reduserte reisi...

(22.03.2020, kl 14:21)

Været i dag
KlarværOslo
1 °C , 5 m/s NNØ.
KlarværBergen
0 °C , 4 m/s .
KlarværStavanger
1 °C , 7 m/s .
SnøbygerTrondheim
-1 °C , 3 m/s V.
SnøTrømsø
-3 °C , 9 m/s NV.
KlarværKristiansand
5 °C , 8 m/s NNØ.
Lett snøBodø
-3 °C , 12 m/s NV.
KlarværHalden
2 °C , 7 m/s NNØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Polititet melder at brannen i Paradisskaret mest sannsynlig startet i et gammelt steinhus. De har vært i kontakt med en gutt i slutten av tenårene, som prøvde å tenne et bål i eller ved steinhuset. Dette gikk ikke helt etter planen. Et areal på cirka ett mål er svidd av. Gutten blir anmeldt for ulovlig bålbrenning.
Brannvesenet og politiet rykket ut etter melding om gressbrann ved Paradisskaret i Sandnes. Brannvesenet opplyser at brannen strakk seg over et område på 90-100 kvadratmeter. Brannen er nå slukket, og brannvesenet driver etterslukking på stedet.
Vegtrafikksentralen melder at veien ikke vil bli åpna i dag, etter raset som gikk over fylkesvei 520 mellom Sauda og Hellandsbygda fredag kveld.
Rundt 16.15 fikk politiet melding om brann i et rekkehus på Skeisvoll i Haugesund. Det skal være seks boenheter i huset. Brannvesenet bekrefter at alle leilighetene er tomme for folk. Det jobbes nå med å slukke brannen.
Suldal: Politet har i dag jobbet med et tyveri fra en bedrift i Sand sentrum, som ble meldt inn i morges. Etter at politiet gjorde en ransaking på en adresse ble tyvegodset funnet, og levert tilbake til bedriften. Politiet leverte også tilbake tyvegods meldt stjålet under tidligere forhold.
Jærbanen og Sørtoget vil fortsette å ha innstilte avganger frem til påske, skriver Go Ahead. Det vil kjøres egne ruter i påska. ? Vi ser virkelig frem til å kunne gjør det vi liker best, nemlig å kjøre tog. Men i en periode fremover blir det en fortsatt annerledes toghverdag, sier administrerende direktør Cathrine Elgin.
Det blir laurdag jobba for fullt med å rydda vekk raset som gjekk over fylkesveg 520 mellom Sauda og Hellandsbygda. Statens vegvesen håpar vegen blir delvis opna i ettermiddag eller kveld.
11 pasientar er laurdag innlagde på Stavanger universitetssjukehus med covid-19. Det er to færre enn i går. Seks pasientar ved SUS får respiratorhjelp. Ved Haugesund sjukehus er åtte pasientar innlagde, mot ni i går. To får intensivbehandling.
11 pasientar er laurdag innlagde på Stavanger universitetssjukehus med covid-19. Det er to færre enn i går. Seks pasientar ved SUS tar imot respiratorbehandling.
Mange tar kontakt med brannvesenet om bålbrenning og grilling. Brannvesenet ber derfor folk gå inn på brannvesenet sine heimesider for informasjon. På grunn av skogbrannfare i Rogaland har brannsjefen innført generelt bålforbod.
Kommunane Suldal og Hjelmeland har frå i dag oppheva sine strenge karantenekrav. Folk som kom til dei to kommunane, og som hadde vore utanfor Rogaland eller i ei rekke rogalandskommunar, måtte før i karantene.
Vegtrafikksentralen opplyser at geolog vil vera på rasstaden i Sauda, saman med entreprenør, omlag klokka 9. Dei vil då ta ei vurdering og legga plan for opprydding.
Fylkesvei 520 mellom Sauda og Hellandsbygda i Rogaland er fortsatt stengt etter et ras fredag kveld. ? Det er lite trolig at noen er tatt av raset. Vegen vil fortsatt være ufremkommelig. Planer for opprydningsarbeidet pågår, opplyser politiet.
En geolog skal undersøke jordskredet som stenger fylkesvei 520 mellom Sauda og Hellandsbygda i Rogaland. Et helikopter skal frakte folk fra skredgruppen til Røde Kors og lavinehunder inn til området. Det uvisst om noen er tatt av raset.
En geolog, samt mannskap og lavinehunder fra Røde Kors sin skredgruppe er på vei til det store jordskredet på fylkesvei 520 i Sauda. Det forteller politiet til NRK rett før klokken 00.30. Det er uklart om folk er tatt av raset på veien mellom Sauda og Hellandsbygd.
Et større jordskred har gått over fylkesvei 520 mellom Sauda og Hellandsbygda i Rogaland. ? Det er foreløpig uvisst om det er biler og/eller folk tatt av raset. Det skal være uoversiktlig på stedet, skriver politiet i Sørvest på Twitter.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Prisen på nordsjøolje fall fredag med over 7 prosent, ned mot 24,2 dollar fatet, det lågaste sidan 2003, før den steig noko att. Prisen for eit fat nordsjøolje har falle frå 68 dollar sidan prsskiftet.
Det biomedisinske Search-senteret i Sandnes sender ein lastebil full med medisinsk utstyr til Stavanger universitetssjukehus. Dette er intensivutstyr, som skulle ha blitt brukt på dyr. For sjukehuset betyr det fem ekstra intensivplassar.
Fristen for å skifte dekk er utsett til 1. mai på grunn av koronatiltak. Det melder Statens vegvesen i ei pressemelding. Dei oppfordrar likevel til å skifte ut piggdekka så fort som mogleg.
Ni personar er no innlagde med koronasmitte ved Haugesund sjukehus. I går var talet åtte. To av pasientane får intensivbehandling.
Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) har utsatt landsmøtet på ubestemt tid. Partiet skulle hatt sitt første landsmøte i juni, men koronapandemien gjør at det tidligst er mulig å avholde landsmøtet i september eller oktober.
Rogaland brann og redning ber familier gjennomføre brannøvelser i hjemmet nå når mange barn er hjemme på grunn av koronatiltakene. Brannvesenet mener det er økt risiko for brann ved at barn lager mat, og lader elektronisk utstyr alene hjemme.
Sjakkturneringen Norway Chess 2020 i Stavanger, som skulle vært spilt i starten av juni, er utsatt til oktober. Utsettelsen er gjort i forståelse med det internasjonale sjakkforbundet (FIDE), spillere og samarbeidspartnere.
No ligg 13 personar på Stavanger Universitetssjukehus med påvist covid-19. Det er to færre enn torsdag. Fem er i resporator. Smittevernoverlege Jon Sundal seier situasjonen har små lyspunkt: ? Det siste døgnet har me ingen nye positive innlagde. Dei to førre døgna var det berre éin per dag. Det kan vere ein begynnande gevinst av restriksjonane.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Bedrifter som er hardt ramma økonomisk skal kunne søke om støtte gjennom ein sentral digital portal. Bankane får ansvar for å finne løysinga, ifølge Finans Norge. Løysinga skal vere på plass om kort tid, slik at bedriftene får pengar fort.
Virke-leiar Ivar Horneland Kristensen roser den nye kompensasjonsordninga til Regjeringa. Den gir håp til mange personar og familiar i ei vanskeleg tid, seier han. Regjeringa skal dekke faste utgifter til bedrifter som mistar inntekt i koronakrisa.
Stavangerregionen Havn og Lyse går sammen om et nytt selskap som skal lage løsninger for å lade hurtigbåter ved kai, og legge strøm fra land til cruiseskip og andre større fartøyer. Målet er at Stavanger havn skal bli utslippsfri.
Bedrifter som i praksis har fått yrkesforbud, ligger an til å få mer i kompensasjon enn bedrifter som er indirkte rammet av koronakrisen, får NTB opplyst. Regjeringen legger fram kompensasjonsordningen for kriserammede bedrifter klokka 08.00 fredag.
En mann i midten av 70 årene ble funnet i god behold ved midnatt etter at han gikk seg vill ved Vetrhustjørna i Sauda tidligere på kvelden. Politiet startet en leteaksjon etter mannen ved 20 tiden i det bratte og ulendte terrenget.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ein 35 år gamal mann er i Stavanger tingrett dømd til 13 års fengsel for å ha drepe ein mann i Riga i april i fjor, det skriv Stavanger Aftenblad. Retten trudde ikkje på den tiltale si forklaring om at han handla i naudverje.
Koronaviruset får også store konsekvensar for kommuneøkonomien. I Stavanger viser eit foreløpig anslag at dei økonomiske konsekvensane for kommunen vil ligga på mellom 400 og 750 millionar kroner. Men det kan bli endå større tap.
Politiet har sett i verk ein leiteaksjon i Sauda. Det er ein mann i 70-åra som har gått seg vill i området rundt Vetrhustjørna. Politiet har kontakt med mannen. Det er bratt og ulendt terreng i området.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
1,6 millioner nordmenn er i risikogruppene, opplyser fungerende assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad torsdag. En tredjedel har risiko for å bli alvorlig rammet av koronavirus, og Helsedirektoratet ber de som er i gruppene følge deres råd.
Spelarar og trenarar i Viking er delvis permitterte. I dag fekk dei vita prosentsatsen og den blir 75 prosent permisjon. 18 personar i administrasjonen og trenarstaben er også fullt ut permitterte på grunn av korona-krisa.
En person i Stavanger som var smittet med covid-19, døde onsdag. Personen døde ikke av covid-19, men en alvorlig urinveisinfeksjon, skriver Stavanger Aftenblad. Vedkommende døde på Haugåstunet sykehjem.
Lena Tyriberget slutter som sportssjef i Avaldsnes 1. mai etter drøye to år i stillingen. Tyriberget skal i stedet bli landslagstrener for J15-17 i Norges Fotballforbund.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.