Fredag, 18.09.2020 16:36 Uke: 38
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Person med korona har
besøkt moské i Tro...

(I dag, kl 16:31)
Hareide bekrefter
Henriksen-samtaler(plu
...

(I dag, kl 16:31)
Topp 10 ting å gjøre i
Stavanger

(I dag, kl 16:31)
? Det var noe flott
med det

(I dag, kl 16:21)
Branntilløp i båt
(I dag, kl 16:21)
Ikke skogbrann i Kodal
(I dag, kl 16:21)
Utbetaler feriepenger
(I dag, kl 16:21)
Frykter koronasmitte i
moské

(I dag, kl 16:21)
Verdens beste jenter
(I dag, kl 16:12)
Dirigerer trafikken
(I dag, kl 16:11)

Sistedistrikt
Etter sju månadar utan
fotball er Vårin ...

(I dag, kl 16:33)
? Det har preget livet
mitt

(I dag, kl 16:33)
To trafikkuhell i
ettermiddagsrushet

(I dag, kl 16:33)
Her har flere gått i
«fella» den siste t...

(I dag, kl 16:33)
Ukjent mann gnikket
seg inntil bil ? så
...

(I dag, kl 16:33)
Fra Redalen stadion
til San Siro

(I dag, kl 16:33)
Alt tyder på at bommen
til Värmland fort...

(I dag, kl 16:33)
Ventet på viktig
avklaring, så kom en
ny...

(I dag, kl 16:33)
NAF-aksjon: ? Vi
aksepterer ikke at
folk...

(I dag, kl 16:33)
Asylmottak legges ned
(I dag, kl 16:33)

Mest lest siste uke
Dette mener Bill Gates
er eneste vei ut ...

(I går, kl 17:31)
Elverum med bragdseier
i mesterligaåpnin...

(I går, kl 23:41)
Antall koronatilfeller
i Oslo doblet den...

(I dag, kl 00:31)
Norge blant 29 land
som fordømmer
intern...

(I dag, kl 00:31)
Politiet etter
kontroll: ? Så mange
fore...

(I dag, kl 15:21)
Petter Stordalen: ?
Vil si unnskyld til
...

(I går, kl 18:11)
Kan ha funnet årsaken
til at nordmenn er...

(I går, kl 19:51)
Britisk avis avslører:
Saudi Arabia har ...

(I går, kl 20:31)
Dommer blokkerer
Trump-regjeringens
endr...

(I dag, kl 03:51)
Dette skjer i dag
(I dag, kl 06:11)

Mest lest i dag
Hellas ruster opp
militært midt i strid
...

(12.09.2020, kl 19:51)
Neida, det er ikke
tilfeldig at denne
st...

(13.09.2020, kl 12:01)
Sverige: Uskyldig
frisør skutt i
brutalt...

(14.09.2020, kl 21:21)
Hva er det som skjer i
USA?

(15.09.2020, kl 18:01)
CDU gjør det bra i
tysk lokalvalg

(13.09.2020, kl 22:11)
Hareide varsler kutt i
revidert transpor...

(I går, kl 00:31)
Warholm åpner opp om
privat drama: ? Jeg...

(12.09.2020, kl 21:31)
Først ble Sandra Lyng
(33) stemt ut av «...

(13.09.2020, kl 13:51)
Rettssak mot
britisk-iransk kvinne
utsat...

(13.09.2020, kl 16:11)
Fem nye
smittetilfeller på
Bjørknes Høys...

(14.09.2020, kl 20:21)

Været i dag
KlarværOslo
20 °C , 4 m/s V.
SkyetBergen
12 °C , 4 m/s SSØ.
SkyetStavanger
15 °C , 2 m/s VSV.
SkyetTrondheim
13 °C , 5 m/s V.
Kraftig regnTrømsø
8 °C , 7 m/s VSV.
KlarværKristiansand
21 °C , 5 m/s VNV.
Lett regnBodø
12 °C , 12 m/s V.
KlarværHalden
19 °C , 4 m/s VSV.

Værdata fra MET/ Yr.no

En av de to som er tiltalt for drapet på Sigbjørn Sveli på Rægestranda i Sola i fjor, er også tiltalt for vold i Haugesund Fengsel. Den eldste av de tiltalte slo en innsatt flere ganger i hodet da han satt varetektsfenglset. skriver Aftenbladet.
To biler er involvert i påkjørsel bakfra på E39 i Vikeså sentrum i Bjerkreim. Ingen personer er skadet, og det er mindre skader på bilene.
Bonden er tiltalt etter at Mattilsynet fann 340 døde grisar på garden hans i 2017. Fleire av dei var spist på av andre grisar, fordi bonden ikkje hadde gitt fleire av dei totalt 900 grisane tilstrekkeleg med mat og vatn, skriv Dagsavisen.
Ein elg er skoten i Sandvedparken i Sandnes rett etter klokka 11. I morgontimane har den rusla rundt og har blitt observert i Øglændskvartalet, ved brannstasjonen på Stangeland, i Eidsvollgata og i Smeheia, før den enda livet i Sandvedparken.
Stavanger universitetssjukehus oppdaterer om koronasituasjonen i Rogaland.
Breiddefotballen for seniorspelarar er avlyst for denne sesongen, melder fotballforbundet. Det er i tråd med dei råda som klubbane sjølve gav i eit møte for ei veke sidan, seier dagleg leiar i NFF Rogaland, Erik Løland:
Politiet melder om at dei har god kapasitet til å fornye pass, og oppfordrar folk til å bestille time, nå. Politiet reknar med at det blir lange køar på passkontoret, når reiserestriksjonane blir avlyste.
Ein motorsyklist i 20-åra blei frakta til sjukehus med ambulanse etter at han køyrde av vegen på Forus. Ulukka skjedde i området Forusbeen og Varabergvegen i 0830-tida. Politiet tar avhøyr på staden for å finne ut kva som var årsaka til ulukka.
Ein elg går ruslar rundt i sentrum av Sandnes, melder Aftenbladet. Først blei den sett i området ved brannstasjonen på Stangeland, men deretter har den kome til eit bustadhus i Eidsvollgata. Politiet ber folk halde seg på avstand.
Hedvig Moe, assisterande sjef i Økokrim, lovar å etterforske fleire saker der privatpersonar blir utsett for internasjonal millionsvindel. Blant andre Thor-Christian Haugland, konserndirektør i SR-Bank, har bedt politiet å prioritere slike saker.
Ein mann i 20-åra blei målt til 129 kilometer i timen på Brautsletta i Klepp, på fylkesveg 44 i natt klokka 0130. Han køyrde då i 70-sone, og mista førarkortet på staden.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
To gjestearbeidarar frå Polen og Romania har testa positivt på koronaviruset i Sandnes, skriv Aftenbladet. Dei to har vore i karantene sidan dei kom til kommunen på tysdag og er nå i isolasjon. Dei har ingen symptom.
Det blei tap då Viking tok imot Aberdeen på heimebane nå i kveld. Dei spelte om å koma seg vidare i kvalifiseringa til Europaligaen, men kampen den enda 2-0 til det skotske laget. Dermed blir det ikkje spel ute i Europa for dei mørkeblå.
Jakob Ingebrigtsen løp inn til en andreplass under 3000-meteren i Diamond League-stevnet i Roma, med tiden 7:27.05, som betyr ny norsk rekord. Jacob Kiplimo tok førsteplassen, med tiden 7:26.64
I kveld speler Viking den første av tre moglege kvalifiseringskampar, som kan ende med gruppespel i Europaligaen. Motstanderen kjem frå Aberdeen og raude Skottland, og smitteverntiltaka er strenge. Gjestane er koronatesta, og i dag blei feberen målt.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Viking-spelaren Kristoffer Løkberg brekte fingeren på trening for eit par dagar sidan, og får difor berre sjå kvalifiseringskampen mot Aberdeen i Stavanger i kveld. Løkberg skal operere i morgon, og han får ikkje spele på fire til seks veker.
Jakob Ingebrigtsen skal snart ut og springe 3000 meter i Roma. Ein distanse han ikkje har prøvd seg på sidan han var 17 år. Under ungdomsmeisterskapet i Bergen sprang han inn på 8,00,01.Europarekorden er på 7,26,62.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Politiet har fått melding om en trafikkulykke i krysset Kåsenvegen/Jærvegen i Klepp. Det skal være en påkjørsel bakfra med ukjent skadeomfang. Nødetater er på vei til stedet.
Bore Ungdomsskule stakk av med ti poeng i Klassequizen. På bildet: Weronika Stelmack, Alexander Di Lorenzo og Arthur Kydland.
Munkegribben som ble skadet i et vinkraftanlegg på Høg-Jæren i mars, er nå avlivet. Fuglen ble hardt skadet i sammenstøtet med en wire, og en vinge måtte amputeres. Ifølge Stavanger Aftenblad er det Mattilsynet som har vedtatt avlivingen.
En mann i midten av 40-årene på sparkesykkel med påmontert sete, ble stanset i Førlandsveien i Strand av Utrykningspolitiet. Han blåste i alkometeret til over lovlig verdi. Elsparkesykkelen er beslaglagt. Mannen er anmeldt.
Roeren Are Strandli fra Stavanger har bestemt seg for å satse videre mot OL i Tokyo neste år. Strandli hadde planlagt å legge opp etter OL i Tokyo i år, og brukte tid på å bestemme seg for om han ville satse ett år til da OL ble utsatt.
Ein motorsykkelførar er omtåka, men truleg ikkje alvorleg skadd, etter ein kollisjon med ein personbil i nærleiken av IKS Hogstad i Hommersåkvegen i Sandnes. Uhellet skjedde i liten fart, torsdag føremiddag.
I løpet av natta har det skjedd eit innbrot i eit sjøhus som tilhøyrer Godalen vidaregåande skule i Stavanger. Datautstyr har forsvunne og fleire innvendige dører er skadde.
Kronprins Håkon Magnus kom til Stavanger torsdag føremiddag. Der blei han tatt imot av ordførar og barnehagebarn. Kronprinsen skal i møte med representantar frå næringslivet i området for å bli orientert om følgene av koronasmitten.
Lund kommune har fått sin første kvinnelege ordførar, skriv Dalane Tidende. I dag blei det klårt at Magnhild Eia i Senterpartiet blir ny ordførar. Ho overtar etter Hogne Skjerpe frå Høgre, som trekte seg av helseårsaker.
Styret i Verneområdet for Setesdal Vesthei, Ryfylke og Frafjordheiane, sa i går ja til at Stavanger Turistforening kan byggje ny hytte på Skansen, mellom Flørli og Kjerag på sørsida av Lysefjorden. Planlegginga har gått føre seg sidan 2015.
Ein person fekk handa i klem då han arbeidde på ein båt i nærleiken av Dokkgata i Stavanger i 0730-tida. Han blei sendt til legevakta med det som kan vera brotskadar i handa.
Ein person var involvert i eit arbeidsuhell i Dokkgata i Stavanger i 0730-tida. Personen fekk ei hand i klem. Foreløpig er det ukjent kor alvorleg skaden er.
Ein mann i 40-åra bli stansa av politiet i dag tidleg på Hundvåg i ein stolen båt. Politiet fekk inn tips om at båtføraren oppførte seg mistenkeleg då han køyrde rundt i nærleiken av ei båthamn på Hundvåg i 05-05.30-tida.
Koronaen gjer at Jehovas vitne ikkje kan gå på husbesøk. Nå brukar dei 1881 i staden og ringer opp tilfeldige personar. Koordinator Odd Arne Trengereid i Jehovas vitne, avdeling Karmsund, seier dei ikkje har fått mange negative tilbakemeldingar:
Tre av fire kommunalsjefar i Sokndal kommune har sagt opp jobbane sine. I oppseiingsbreva kjem dei med sterk kritikk av leiarstilen til rådmannen. Han hevdar på si side at konflikten skuldast oppførselen mot tilsette frå ein av dei tre leiarane.
Nordmenn blir stadig meir skeptiske til vindkraft. Ei ny undersøking bestilt av Universitetet i Bergen viser at støtta har gått ned med mest ti prosentpoeng på eitt år. Bransjen stadfester at dei opplever større motstand.
Ein truleg rusa sjåfør blei stoppa av politiet på Ålgård i 0115-tida, natt til torsdag. Mannen i 30-åra hadde heller ikkje førarkort for personbil. Politiet fann amfetamin, hasj og tablettar i bilen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
To nye personar har testa positivt på covid-19 i Stavanger. Ein er ein nærkontakt av nokon som tidlegare har testa positivt. Den andre er reiserelatert. Det er registrert 21 smittetilfelle i kommunen i september.
Avaldsnes har i dag signert ein kontrakt med angrepsspelaren Holmfridur Magnusdottir. Kontrakten varer ut sesongen. Magnusdottir har også tidlegare vore Avaldsnes-spelar, frå 2012?2016 og har scora 72 mål på 119 obligatoriske kampar, melder klubben.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.