Tirsdag, 28.05.2024 04:10 Uke: 22
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Zelenskyj til Belgia
for å signere sikke...

(I dag, kl 04:02)
Sykling: Den
regjerende OL-mesteren
Cara...

(I dag, kl 04:02)
AFP: Sikkerhetsrådet
skal ha krisemøte o...

(I dag, kl 03:52)
Fare for nye skred på
Papua Ny-Guinea ? ...

(I dag, kl 03:52)
Kommunen fraråder
bading i OsloABC
Nyhet...

(I dag, kl 03:42)
KrF vil opprette fem
nye demenskor i Osl...

(I dag, kl 03:42)
Mann tiltalt for grov
vold mot tidligere...

(I dag, kl 03:14)
Innsatte truet ansatte
med slagvåpen på ...

(I dag, kl 02:52)
Mann tiltalt for grov
vold mot tidligere...

(I dag, kl 02:52)
Blir det den varmeste
sommeren i manns m...

(I dag, kl 02:42)

Sistedistrikt
Mann tiltalt for grov
vold mot tidligere...

(I dag, kl 03:18)
Bil kjørte inn i
bygning i Oslo

(I går, kl 23:58)
Kommunen fraråder
bading i Oslo

(I går, kl 23:38)
Selger flest boliger i
Damsgårdssundet

(I går, kl 23:08)
? Å klage på eksamen
er ikke alltid en ...

(I går, kl 23:08)
Sjå Vestlandsrevyen
22.55

(I går, kl 22:58)
Innsatte truet ansatte
med slagvåpen på ...

(I går, kl 22:48)
Glimt stenger
treningen tirsdag

(I går, kl 22:48)
Se siste nytt fra
Sørlandet klokken
22.5...

(I går, kl 22:38)
Kastet egg på Time
rådhus

(I går, kl 22:38)

Mest lest siste uke
Joost Klein krever nye
politiavhør ? og ...

(I går, kl 18:22)
Flydrama for Mike
Tyson ? måtte ha
akutt...

(I går, kl 22:52)
Kommunen fraråder
bading i Oslo

(I går, kl 23:42)
AFP: Sikkerhetsrådet
skal ha krisemøte o...

(I går, kl 23:42)
Tui melder prisras på
restplasser til «S...

(I går, kl 23:42)
USA-forsker frykter
eksistensiell krise
...

(I går, kl 06:12)
Krigen i Ukraina:
Historiker advarer om
...

(I går, kl 07:42)
Skuespiller Johnny
Wactor (37) drept

(I går, kl 07:52)
Marie (20) forsvant
sporløst -
henlegger...

(I går, kl 08:07)
Tror på opptur for
«verdens kjedeligste
...

(I går, kl 10:07)

Mest lest i dag
Sandra (39) begravd
levende

(21.05.2024, kl 15:47)
Meklingen fortsetter i
staten og Oslo ko...

(21.05.2024, kl 06:52)
Mann pågrepet etter
vold på
massasjeinst...

(21.05.2024, kl 18:02)
To biler i
frontkollisjon i
PorsgrunnABC...

(21.05.2024, kl 18:02)
Nye tall: Så ofte må
batteriet byttes i ...

(25.05.2024, kl 17:42)
Lena Sløgedal Paulsens
foreldre ber om r...

(22.05.2024, kl 13:42)
Trump med
sjokkanklager mot
Biden og FBI...

(23.05.2024, kl 15:52)
Israel vurderer kreve
Norge fjernet fra ...

(24.05.2024, kl 17:22)
Frank Løke bekrefter
brudd med kjæresten

(26.05.2024, kl 10:02)
Beslaglegger utstyr: -
Galskap

(21.05.2024, kl 17:37)

En mann i 40-årene er pågrepet, mistenkt for skadeverk mot Time rådhus på Bryne mandag kveld. Mistenkte skal ha kastet egg på bygningen der politikerne har sine møter. Han har besøksforbud mot stedet, opplyser politiet i Sør-Vest.
Bryne slo Ranheim 3?2 på hjemmebane i 1. divisjon i kveld etter en scoring av Andreas Dybevik tre minutter på overtid. Det gikk ikke like bra for Sandnes-Ulf som tapte 2?0 på hjemmebane mot Kongsvinger som nå leder serien.
Etter 56 minutter så det ut til at Stabæk var på vei mot en storseier hjemme mot nyopprykkede Egersund.Stabæk ledet da 4-0, men så snudde kampen totalt. Egersund scoret først fire ganger, og på overtid var den utrolige opphentingen et faktum. da scoret Henrik Elvevold kampens siste mål og sørget for at bortelaget på utrolig vis vant 5?4.
Tre Michelin-stjerner til Re-Naa og Hermetikken fikk sin første. Se mer om dette i TV-sendingen fra Rogaland fra 19.45.
Politi og brannvesen er på vei mot en traktor som har vært i brann på Bilstad i Lund kommune. Brannen skal raskt ha blitt slukket, men det er ifølge brannvesenet en del røyk fra traktoren.
Restauranten Re-Naa i Stavanger får sin tredje Michelin-stjerne.
Bar Amour i Oslo får sin første Michelin-stjerne. Det ble klart under utdelingen av Michelin-stjerner i Helsinki mandag ettermiddag.
Stavanger-restauranten Hermetikken har fått sin første Michelin-stjerne.
Norge får tre nye Michelin-stjerner. Iris, som befinner seg i flotte omgivelser i Rosendal i Hardangerfjorden, Bar Amour i Oslo og Hermetikken i Stavanger får alle en stjerne i den anerkjente Michelin-guiden. Det ble klart under den årlige nordiske Michelin-utdelingen i Helsinki mandag ettermiddag.
Politiet har fått melding om at en mannlig passasjer slo til en kvinnelig sjåfør i en bil i fart på E39 Soma i Sandnes. Politiet stanset bilen på Ålgård. Fornærmede og mistenkte er i 20-årene. Fornærmede var slått i ansiktet og ble kjørt til legevakten for sjekk. Mistenkte er pågrepet.
Brannvesenet rykker ut etter melding om et trafikkuhell i Haukelivegen i Vindafjord. Mannskaper fra Skjold brannstasjon rykker ut. Det er snakk om to biler og tre personer som er involvert. Politiet melder at det Ikke skal være alvorlig personskade.
Politiet har fått melding om at en mannlig passasjer slo til en kvinnelig sjåfør i en bil i fart på E39 Soma i Sandnes. Politiet stanset bilen på Ålgård. Fornærmede og mistenkte er i 20-årene. Fornærmede var slått i ansiktet og ble kjørt til legevakten for sjekk. Mistenkte er pågrepet.
Natt til mandag fikk politiet telefon fra en mann på Klepp som fortalte at han ble truet. Innringeren sa han ble truet av en mann med øks og pistol, skriver Jærbladet (ekstern lenke).Mannen skal ha knust to vinduer i leiligheten mens fornærmede var hjemme. Han skal så ha løpt fra stedet, sier politioverbetjent Morten Slettebø til avisa.
Rett etter klokka 10.30 kom det melding om brann i ein container på Auglendsmyrå i Stavanger. Brannvesenet har rykka ut.
Det er TV2 som melder at friidrettsutøvaren, Henrik Ingebrigtsen, har trekt seg frå deltaking på 5.000 meter på Bislett Games på torsdag.
Filip Ingebrigtsen (31) brøt 1500 meter-løpet under et stevne i Brussel i Belgia i går ettermiddag.Målet var å komme under 3.36.00, og på den måten kvalifisere seg til EM.Slik gikk det ikke. Ingebrigtsen brøt cirka midtveis i løpet og dermed er alt håp om EM i Roma i juni ute.I 2016 vant Ingebrigtsen EM-gull på 1500 meter.
Fagforeningane Unio stat og Akademikarane er i streik. Dei vil kunne forhandle løn lokalt, og ikkje inngå i same forhandling som andre statstilsette. Derfor er 116 av 1200 tilsette ved politiet i Sør-Vest i streik i dag, saman med 84 tilsette på Universitetet i Stavanger. Streiken skal ikkje gå ut over sikkerheten ved kongebesøket eller eksamensavviklinga på UiS. Men kontrollar på vegar og til sjøs blir det færre av, seier streikeleiar for Unio Sør-Vest, Erlend Ravndal Bjørnevold.
Frå 2015 til 2022 har klimautsleppet frå cruisebåtar i Stavanger kommune auka med 154 prosent. Det går fram av ei sak til bystyremøtet i Stavanger i kveld. Cruiseutsleppa gjekk kraftig ned under korona-pandemien, men var i 2022 mest oppe på same nivå som i 2019, igjen. Utslepp frå cruisetrafikken utgjorde 6,4 prosent av totalutsleppa frå sjøfart i 2022.
For seks år siden forsvant 20 år gamle Marie Sæther Østbø på en strand i Sør-Afrika. I fjor ble en mann mistenkt for drap. Men etter nær halvannet års taushet fra sørafrikansk politi, henlegger Kripos saken, skriver Aftenbladet.Stavanger-kvinnens far har klaget på henleggelsen til Det nasjonale statsadvokatembedet.? Kripos ser ut til å mangle vilje til å bruke nødvendige ressurser på å avklare hva som skjedde med Marie. Det er skuffende og uforståelig, sier farens bistandsadvokat Anne Kroken til Aftenbladet.
Rett før klokken 06.30 skjedde et trafikkuhell mellom en bil og en buss i Kannik i Stavanger sentrum. Bilen ble påkjørt bakfra av bussen. Politiet melder at uhellet ikke har ført til særlige køproblemer i området.Klokken 06.42 meldte politiet at veien var ryddet.
Politiet stoppet klokken 01.03 en bil, fører blåste til langt over lovlig verdi på alkometeret. Fører ble tatt med til legevakten for nødvendige prøver.
Frå i dag blir 116 tilsette i Sør-Vest politidistrikt tatt ut i streik. Dette vil ikkje påverka drifta av politiet i stor grad, seier avdelingsdirektør Modolf Haraldseid Han avviser også at det får konsekvenser for kongebesøket.På Universitetet i Stavanger blir 84 tilsette i Akademikerne og Unio tatt ut i streik i dag. Det får ikkje konsekvensar for eksamensavviklinga, men det kan bety at det går lengre tid å få gjort unna sensuren, seier HR-direktør Gro Adsen Sokn.
Statens vegvesen varsler om at det vil bli døgnkontinuerlig ledebilkjøring gjennom Byfjordtunnelen på E39.Dette gjelder fra og med midnatt og frem til fredag morgen klokken 06.00.Dette skyldes asfaltarbeid.
? Han gjør som i fjor. Det er så imponerende, kommenterte TV2s Christian Paasche i det Alexander Kristoff syklet over mål til seier i fjerde og siste etappe i Tour of Norway.I spurten slo han blant annet den belgiske sykkelstjernen Wout van Aert, som er regnet blant de absolutt beste i spurtene i Tour de France.Tour of Norway ble avsluttet i Stavanger, Kristoffs hjemby og det ble påpekt på direkten at 37-åringen også ble tidenes eldste etappevinner i det norske rittet.? Det er nydelig. Jeg følte vi kom for langt bak i humpen med to kilometer igjen, men jeg kom meg rundt, sier Kristoff til TV 2.Det ble kjørt beinhardt i avslutningen da feltet sprakk opp den tøffe stigningen sju kilometer før mål.Da var det norske stortalentet Per Strand Hagenes akkurat blitt hentet inn, etter å syklet inn i den siste milen med en liten ledelse.Mot slutten kjørte det norske profflaget Uno-X tøft for at feltet skulle hente utbryterne. Og det samlet seg før sluttspurten. Van Aert brukte blant annet det norske laget som opptrekkere for sin egen spurt.? Det er helt rått. Han kjenner finalen veldig godt og har vunnet mange ganger før, sier lagkameraten Magnus Cort om Kristoff.Men i den svingete avslutningen var Kristoff sterkest.
I Skudebergveien i Time har politiet fått melding om brann i enebolig.Det skal være en del røyk i området. Ingen personer skal være i huset og det er ikke fare for spredning, skriver politiet.Publikum bes holde avstand, opplyser brannvesenet.Det velter en del brun røyk ut av huset. Røyken kan være helsefarlig og politiet oppfordrer folk i området til å lukke vinduer, stenge ned ventilasjonsanlegg og lukke ventiler til røyken avtar. Det er ikke tilrådelig å bevege seg i røyken.
Politiet stanset et kjøretøy på Kvernevik i Stavanger for kontroll. Fører avga spyttprøve som ga utslag på cannabis.Videre ble det funnet noe narkotika på passasjer. Begge var menn i 20-årene. Fører fremstilles for blodprøve og sak opprettes, skriver politiet.
I Skudebergveien i Time har politiet fått melding om brann i enebolig.Det skal være en del røyk i området. Ingen personer skal være i huset og det er ikke fare for spredning, skriver politiet.Publikum bes holde avstand, opplyser brannvesenet.
Klokka 12.45 ble en bil stanset for kontroll på Skippergata i9 Sandes. Sjåføren mistenkes for å kjørt bilen i påvirket tilstand. Blodprøve er tatt og politiet oppretter sak, opplyser de i deres logg.
Stavanger Konserthus og legevakten har blitt kontaktet av personer som har fått matforgiftning, skriver Stavanger Aftenblad.De har alle vært på Bjergstedfest i helga. Rundt 3500 var med på arrangementet.Mange skal ha fått matforgiftning etter å ha spist mat fra en av matbodene som lagde mat til deltakerne.
Grunnet tekniske utfordringer må det påregnes noe redusert kapasitet i de periodene med mye trafikk inntil videre.Dette gjelder avgangene Mekjarvik-Kvitsøy.
Politiet fikk i morgentimene melding om at flere ungdommer var ved et busskur på Randabergveien på Tasta.De laget mye støy og vinduer i busskuret ble knust. Før politiet kom til stedet delte gjengen seg. To gikk på en buss, deriblant gjerningspersonen som knuste vindu. Politiet fikk stanset bussen og gjerningsperson ble plukket ut på bakgrunn av vitnebeskrivelser.Politiet har avhørt vitner og en gutt i midten av tenårene vil bli anmeldt for forholdet. De oppretter sak.
Søndag er sykkelrittet Tour of Norway i Stavanger. Dette betyr mange stengte veier. Her har du oversikten:Kongsgårdbakken/Haakon VIIs gate til Hotel Victoria/Øvre Holmegate stengt mellom 06:00-19:00Kongsgårdbakken/Haakon VIIs gate til Klubbgata/Verksgata stengt mellom 11:45-15:45Klubbgata/Verksgata til Kongsgata/Stiftelsesgata stengt mellom 11:45-15:45Kongsgata/Stiftelsesgata til Bergelandsgata/Stiftelsesgata stengt mellom 11:45-15:45Bergelandsgata/Stiftelsesgata til Tjensvollkrysset stengt mellom 11:45-15:45Tjensvollkrysset til Brustadbua stengt mellom 11:45-15:45Brustadbua til Ullandhaugveien/Folkeviseveien stengt mellom 11:45-15:45Ullandhaugveien/Folkeviseveien til Folkeviseveien/Ullandhaugleitet stengt mellom 11:45 til 15:45Folkeviseveien/Ullandhaugleitet til Sørmarkaveien/Sørmarkabakken stengt mellom 11:45-15:45Sykkelstien på Sørmarkaveien/Sørmarkabakken til Sørmarka/Sørmarkakrysset stengt mellom 11:45- 15:45Sykkelstien på Sørmarka/Sørmarkakrysset til Kristine Bonnevies veg/Professor Olav Hanssens vei stengt mellom 11:45-15:45Kristine Bonnevies veg/Professor Olav Hanssens vei til Madlavegen/Kristine Bonnevies veg stengt mellom 11:45-15:45Madlavegen/Kristine Bonnevies veg til Madlavegen/Grannessletta stengt mellom 11:45-15:45Madlavegen/Grannessletta til Revheimsveien/Madlakrossen stengt mellom 11:45-15:45Revheimsveien/Madlakrossen til Tjensvollkrysset stengt mellom 11:45-15:45Tjensvollkrysset E39 (over tunnel) til Ytre Ring Vest stengt mellom 11:45-15:45E39 (over tunnel) Ytre Ring Vest til Randabergveien stengt mellom 11:45-15:45Randabergveien til Løkkeveien/Arne Rettedals gate stengt mellom 11:4515:45Løkkeveien/Arne Rettedals gate til Kongsgårdbakken stengt mellom 11:45-15:45
Lørdag kveld ble det iverksatt en redningsaksjon ved Kjerag i Lysefjorden etter en basehoppulykke.Et redningshelikopter heiste ut en person fra området.Politiet ble varslet om ulykken ved 22-tiden.Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent, opplyser Sør-Vest politidistrikt.
Vest politidistrikt har bistand fra et politihelikopter, som nå er i luften over Bergen.Dette er i forbindelse med det eritreiske arrangementet i sentrum i dag. Det var fryktet at arrangementet skulle føre til voldelige sammenstøt mellom dem som støtter og ikke støtter det eritreiske regimet. Det skjedde i fjor.? Det har foreløpig ikke vært noen oppdrag eller hendelser for oss tilknyttet det eritreiske arrangementet, sier vaktkommandør i politiet, Helge Blindheim.Helikopteret er del av politiets beredskap.? Vi har en solid tilstedeværelse og beredskap. Det vil vi fortsette med i timene videre, sier Helgheim.
Politiet har pågrepet en beruset mann i 30-årene for ordensforstyrrelse i sentrum av Stavanger.Mannen skal blant annet ha slåss med vektere og truet offentlige tjenestemenn.Ingen skal ha blitt fysisk skadet av mannen. Politiet har opprettet sak.
Politiet melder at en person har fått bilen sin stjålet, like etter klokken 18.00 i dag.Nøklene skal ha vært i bilen, som er en sølv Citroën C4 med registreringsnummer SE13562.Politiet oppfordrer til å tipse dem på tlf 02800 hvis du observerer bilen.
Politiet rykket ut til melding om en voldshendelse i en fritidsbåt liggende til kai i Stavanger sentrum.En mann i begynnelsen av 40 årene ble pågrepet for vold og trusler.Mannen skal nå i arresten, men skal først bli tatt blodprøver av, melder politiet.Politiet har opprettet sak. Ingen av de fornærmede er fysisk skadet.
Politiet på flyplassen stanset en kvinne i midten av 30-årene mistenkt for tyveri fra diverse butikker på Stavanger lufthavn. De oppretter sak.
Brannvesenet rykker ut på melding om et trafikkuhell ved Undheim i Time. Mannskap fra Nærbø Stasjon stasjon rykker ut.Vaktleder for 110-sentralen i Rogaland sier det er snakk om en bilist som har kjørt inn i et autovern. Personen er ute av bilen. Skadeomfanget er ukjent.
Brannvesenet rykker ut på melding om et trafikkuhell ved Undheim i Time. Mannskap fra Nærbø Stasjon stasjon rykker ut.
© 1997-2024 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.