Fredag, 19.04.2019 23:02 Uke: 16
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Kendall Jenner slet
med selvtilliten: ?
...

(I dag, kl 23:01)
Det kostet 3,8
milliarder kroner.
Eksper...

(I dag, kl 23:01)
Polanski saksøker
filmakademi

(I dag, kl 23:01)
Warren krever Trump
stilt for riksrett

(I dag, kl 23:01)
Drama i Premier
League-jakten: Norwich
o...

(I dag, kl 23:01)
Vinskolen: Hellig vin
(I dag, kl 22:51)
Slagbjørnmusikk fra
Vittula

(I dag, kl 22:51)
Overtidspoeng for
serieleiaren

(I dag, kl 22:51)
Opplever medlemsboom
(I dag, kl 22:51)
Brannfolk nede fra
fjellet

(I dag, kl 22:51)

Sistedistrikt
Her dumpes ulovlig
søppel på Liland: ?
I...

(I dag, kl 23:02)
Luksus-SUV stjålet i
Mesnali - politiet ...

(I dag, kl 23:02)
? Mange stusser over
forskjellene mellom...

(I dag, kl 23:01)
Var på vei til
butikken med skyhøy
promi...

(I dag, kl 23:01)
Vant over 10 millioner
Eurojackpot - tar...

(I dag, kl 23:01)
Vandret gjennom gatene
med korset: ? Man...

(I dag, kl 23:01)
Det kostet 3,8
milliarder kroner.
Eksper...

(I dag, kl 23:01)
Røde Kors: Roligste
påske på fem år

(I dag, kl 22:51)
Vinskolen: Hellig vin
(I dag, kl 22:51)
Slagbjørnmusikk fra
Vittula

(I dag, kl 22:51)

Mest lest siste uke
Den døde
sykkelrytterens mor: ?
Hun lurt...

(I dag, kl 09:21)
Politiet betegner
dødsfall i Ski som
mis...

(I går, kl 23:10)
DAGENS RETT: Reinsdyr
a la crispy duck

(I dag, kl 00:31)
Lager TV-dokumentar om
kontroversiell se...

(I dag, kl 04:14)
Solskjær tror Chelsea
og Arsenal har for...

(I dag, kl 12:10)
Spøkelseslandsbyer til
salgs i Spania

(I dag, kl 18:40)
Arsenal og Chelsea
videre til
semifinale...

(I går, kl 23:10)
Solskjærs taktikkplan
ble lest av Barcel...

(I går, kl 23:20)
Lottomillionær svarte
ikke Norsk Tipping...

(I går, kl 23:40)
Innrømmer å ha kommet
med falske Comey-p...

(I dag, kl 01:52)

Mest lest i dag
Opptil 86.000
mobilkunder rammet av
112-...

(12.04.2019, kl 23:11)
Nå strømmer «alle»
musikken sin. Men
dis...

(13.04.2019, kl 02:00)
16 personer drept i
demonstrasjoner i
Su...

(13.04.2019, kl 00:10)
Dette har RBK-treneren
jobbet med i jakt...

(13.04.2019, kl 09:21)
Nils (44) har et av
Norges beste skjegg
...

(13.04.2019, kl 01:41)
Kim Jong-un åpent for
nytt møte med Dona...

(13.04.2019, kl 02:40)
Fagforbundet med
gavedryss til de
rødgrø...

(13.04.2019, kl 01:50)
Norsk golfbragd av
Hovland: - Jeg
mistet...

(13.04.2019, kl 02:10)
Hacket føderale
nettsider - publiserte
p...

(13.04.2019, kl 02:51)
Kundene i førersetet
(13.04.2019, kl 07:50)

Været i dag
LettskyetOslo
11 °C , 1 m/s Ø.
KlarværBergen
11 °C , 2 m/s ØSØ.
KlarværStavanger
9 °C , 1 m/s Ø.
Delvis skyetTrondheim
11 °C , 2 m/s SSV.
SkyetTrømsø
7 °C , 8 m/s SSV.
KlarværKristiansand
10 °C , 1 m/s NNV.
LettskyetBodø
8 °C , 4 m/s SV.
Delvis skyetHalden
12 °C , 1 m/s NØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

For 30 år siden var det til sammen 293 nordmenn som hadde fått to eller flere krefttyper. I 2017 var det 1146. Det er nesten en firedobling. Over 27.000 nordmenn har fått to eller flere krefttyper viser nye tall fra Kreftregisteret, gjengitt i NRK.
Politiet har fått melding om en bil som lå i grøfta ved Mong i Egersund. Ingen personer var i nærheten av bilen. Politiet tror den har rent ned en liten skrent.
Røde Kors har sålangt i påsken registrert under halvparten så mange oppdrag som på samme tid i fjor. Det er dermed den roligste påsken på fem år. Når kalenderen viser langfredag 2019 har Røde Kors gjennomført 142 oppdrag av ulike typer, mot 312 på samme tid i fjor. Ikke siden 2014 har Røde Kors registrert like få oppdrag og skader i fjellet. Det melder NTB.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En mann i midten av 40-årene ble stoppet av politiet i Stavanger. Han var i besittelse av kniv. Han ble avhørt på stedet og anmeldt for forholdet.
Sør-Vest politidistrikt skriver på Twitter at det er observert flere personer som har gått over isen på Svartevatn ved Sinnes. Isen er usikker og det er satt opp advarsel mot ferdsel på vannet.
Politiet har fått flere meldinger om en bil som har kollidert flere steder og så blitt forlatt i Nålestien. Politiet søker etter føreren med mannskap og hunder.
Equinor og åtte partnerne skal investerer drøyt 50 milliarder kroner i et oljefelt i Kaspihavet. Beslutningen kommer etter at myndighetene i Aserbajdsjan har godkjent å forlenge levetiden til feltet Azeri Chirag Gunashli, opplyser Equinor.
Politiet har nettopp pågrepet en mann på 28 år for trusler, på Hundvåg. Politiet var væpna i forbindelse med pågripelsen. Meldinga til politiet var at mistenkte truet en annen person med stikkgjenstand.
Nokon har brote seg inn i Hundvåg kyrkje i natt. Politiet fekk melding om innbrotet kring klokka to i natt, og reiste fort ut til kyrkja. Det er uvisst om noko er stole. Per no er det ingen mistenkte.
Brannvesenet har nå kontroll på brannen, og driver nå med etterslokking. Årsaken til brannen er ikke kjent.
Brannvesen fra Oltedal, Gilja og Sandnes er rykket til området hvor det brenner i Oltedal. ? Det er ikke fare for bebyggelse slik som det ser ut nå. Det brenne vekk fra den barnehagen som ligger nedenfor, sier vaktleder Bjørn Tollefsen til NRK.
Slukkingen er i gang både med slanger og ryggsprøyter, men brannvesnet har foreløpig ikke oversikt over hvor stor området er der det brenner. Brannen startet 100 meter fra en barnehage i Oltedal sentrum. Barnehagen skal være trygg per nå.
Brannvesenet rykket nylig ut til melding om brann i terrenget ved Oltedal i Gjesdal. ? Vi har akkurat etablert oss på stedet, men slik det ser ut nå er det ikke fare for bebyggelse sier vaktleder Bjørn Tollefsen ved Sør-Rogaland brann og redning.
Brannvesenet melder på Twitter at dei rykker ut til Oltedal etter ei melding og gras og lyngbrann. Omfanget er enno ukjent.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ein Cabincruiser som sto i brann i Gandsfjorden i Sandnes, er totalt utbrent. Båten held på å søkke, men føraren er redda og uskadd. Brannvesenet sikrar no 400 liter diesel, som var om bord, for å hindre miljøforureining.
Eigaren av ein Cabincruiser, som brann utanfor Dale i Sandnes, er plukka opp av ein annan båt, melder HRS Sør-Norge. Båtføraren var åleine ombord, og er uskadd etter hendinga. Redningsskøyte og brannbåt hjelper på staden.
Stor trafikk fører til foreinkingar i Ryfylke-sambandet. Det gjeld ferga mellom Fogn, Judaberg, Nedstrand og Jelsa.
Brannvesenet i Sandnes har rykka ut etter melding om ein båt som brenn i Gandsfjorden. Båten skal vere på havet, på Dale-sida av fjorden, opplyser brannvesenet.
I morgontimane torsdag brann det i inngangspartiet til Hommersåk bistro i Sandnes. Brannen fann stad rundt ei dørmatte, og spreidde seg oppover veggen. Det er berre meldt om utvendige skader, og årsaka til brannen er ukjend.
Klokka 01.00 natt til torsdag blei det handgemeng mellom to personar i Sauda sentrum. Ein mann i 20-åra blei vist bort frå sentrum, men hamna i trøbbel også ein halvtime etterpå. Då arresterte politiet mannen.
To gutar hamna i slåsskamp ved ein russebuss på Skurve i Gjesdal rundt 03.00 natt til torsdag. Den eine guten fekk ein kraftig kul, og vart køyrd til SUS i ambulanse. Han skal ha vore den aggressive part. Politiet har avhøyrt vitne og oppretta sak.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Politiet har stoppet en bil med flyttelass i Hillevåg i Stavanger. Bakdøren var åpen, og en person lå bak og holdt fast i flyttelasset. Den mannlige føreren i 30-årene blir anmeldt. Han fikk førerkortet beslaglagt på stedet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Etter en rekke klager på støy og dårlig oppførsel, vil politiet nå bli strengere med russen. Virkemidler som kjøreforbud, bortvisning og avskilting vil bli brukt. ? Vi er nødt til å reagere mer konsekvent, sier politispesialist Håvard Høyland.
Under en kontroll i Bjerkreim i dag har Utrykningspolitiet skrevet ut 31 forenkla forelegg og tatt fem førerkort. ? Dette er noe lavere enn tidligere år. Folk har nok fått med seg at vi står her, sier UPs Anders Herrebrøden.
Folk må stå tre timer i ferjekøen på Judaberg på Finnøy, ifølge tipser Øyvind Marvik. Årsaken er at en ferjeavgang fra Judaberg ble kansellert klokka 14.15. I tillegg er det satt inn en reserveferje med begrenset kapasitet.
Den 25 år gamle mannen som er siktet for grov ulovlig befatning med eksplosiver på Sola, erkjenner skyld, ifølge forsvareren. Det skriver VG.
Flere voksne personer er bortvist fra Ruten i Sandnes etter fyll og ordensforstyrrelse. Samtlige ble bortvist fra sentrum, melder politiet.
Det har vært et trafikkuhell i Kattanakkvegen i Haugesund, en enslig moped er involvert. Føreren skal være lettere skadd, melder politiet. Nødetatene er på stedet.
Stangeland brannstasjon rykker ut på et trafikkuhell med en enslig motorsykkel, melder de på Twitter. Uhellet har skjedd på Vigdel i Sola kommune.
MC-føreren som var involvert i trafikkulykken på Vigdel er lettere skadet og tatt med til legevakt. Det er ingen kø på stedet, melder politiet. De oppretter sak.
Stangeland brannstasjon rykker ut på en trafikkulykke med en enslig motorsykkel, melder de på Twitter. Ulykken har skjedd på Vigdel i Sola kommune.
Sola-mannen som er sikta for ulovlig oppbevaring av sprengstoff, er varetektsfengsla i fire uker med brev- og besøksforbud. To av ukene er i full isolasjon. Fengslingsmøtet ble holdt bak lukkede dører i dag.
Ein bilførar køyrde inn i ein husvegg i Krambugata på Ålgård, onsdag føremiddag. Politiet er på veg til ulukkesstaden, men veit foreløpig ikkje kva som er årsaka til hendinga. Det skal ikkje vera store skader verken på bilførar eller på bygget.
Eit redningshelikopter blei i halv åttetida dag tidleg sendt ut til ein fritidsbåt, som det kom røyk frå, utanfor Jærkysten. Det var to personar om bord i båten. Røyken forsvann då motoren blei slått av. Båten blei taua til Tanager hamn.
Equinor vant sju leteblokker i den første lisensrunden på argentinsk sokkel på 20 år. ? Vi er fornøyd med å ha styrket leteporteføljen vår med betydelig areal, sier Tim Dodson, konserndirektør for leting. Equinor har vært i Argentina siden 2017.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.