Mandag, 26.08.2019 10:06 Uke: 35
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Norsk kvinne drept i
Stockholm: Politiet...

(I dag, kl 10:02)
Tiltalt politimann fra
Bergen møter ikke...

(I dag, kl 10:02)
En av ti har stemt
(I dag, kl 10:01)
Samtykker til videre
fengsling

(I dag, kl 10:01)
- Behov for å se på
sykelønnsordningen

(I dag, kl 10:01)
Folk i Bærum tjener
mest

(I dag, kl 09:51)
Øver på brannslukking
(I dag, kl 09:51)
Apple-ansatte lyttet
til 1000 Siri-samta...

(I dag, kl 09:51)
Tjener best i Bærum
(I dag, kl 09:51)
Arbeidstakere i Bærum
har høyest lønn

(I dag, kl 09:51)

Sistedistrikt
Dette var resultatet
av promillekontroll...

(I dag, kl 10:03)
Stoppa med 411 kilo
overlast

(I dag, kl 10:03)
Næringslivsloggen
mandag 26. august

(I dag, kl 10:03)
Debatt før valget: ?
Vil ha maktskifte

(I dag, kl 10:03)
Mann døde etter
ulykken i Svolvær

(I dag, kl 10:03)
Bodø/Glimt flyr videre
(I dag, kl 10:03)
Ble skremt da de
skulle drikke
morgenkaf...

(I dag, kl 10:03)
Rekord og Diamond
League på Kristiansen
...

(I dag, kl 10:03)
Over 2.500 fikk
oppleve dyr og
gårdsdrif...

(I dag, kl 10:03)
Fjellgrense, jordværn,
matlager, miljø o...

(I dag, kl 10:03)

Mest lest siste uke
Botheim usikker på
fremtiden, men RBK
ha...

(I går, kl 10:54)
Trump ville kjøpe
Grønland. Men
grønlend...

(I går, kl 11:23)
Helikopter og småfly
krasjet på Mallorca...

(I går, kl 15:43)
? Vi har vært i
medaljekampen helt til
i...

(I går, kl 21:21)
For ett år siden mente
de at Bergensklin...

(I går, kl 15:33)
Historisk dårlig
måling for Ap og Høyre

(I går, kl 22:01)
Salvesens drømmetreff
senket gamleklubbe...

(I går, kl 22:02)
Griezmann og Barcelona
reiste seg etter ...

(I går, kl 23:11)
Fire fratatt førerkort
etter kontroll på...

(I går, kl 23:21)
Tidligere
Trump-supporter
utfordrer Trum...

(I dag, kl 02:21)

Mest lest i dag
Sterke reaksjoner i
Danmark etter
Trump-...

(21.08.2019, kl 10:53)
Guerin blir
Zuccarellos sjef

(22.08.2019, kl 03:11)
Frykter grønn lunge på
Nordnes skal beby...

(21.08.2019, kl 09:31)
Mistenker at bilbrann
er påsatt

(24.08.2019, kl 01:31)
Mann i Trøndelag
tiltalt for overgrep
mo...

(21.08.2019, kl 14:31)
Hæren skal slukke
branner i Amazonas og
...

(24.08.2019, kl 00:51)
Kritisk skadd i
båtvelt

(24.08.2019, kl 02:11)
Tre turister til
sykehus etter
utforkjør...

(24.08.2019, kl 04:11)
Etterforsker to
mulige voldtekter

(24.08.2019, kl 06:32)
Tutta to slag under
par i Canada

(24.08.2019, kl 03:11)

Været i dag
Delvis skyetOslo
18 °C , 1 m/s V.
LettskyetBergen
20 °C , 5 m/s SSØ.
KlarværStavanger
24 °C , 4 m/s SSØ.
Delvis skyetTrondheim
17 °C , 1 m/s SSV.
RegnTrømsø
11 °C , 5 m/s SSV.
KlarværKristiansand
18 °C , 1 m/s ØNØ.
Lett regnBodø
13 °C , 6 m/s SV.
Delvis skyetHalden
18 °C , 0 m/s S.

Værdata fra MET/ Yr.no

Arne Viste fra Sola må møte i Oslo tingrett 30. september, og har dermed fått oppfylt sitt ønske om å bli tiltalt for å ansette asylsøkere uten lovlig opphold i Norge. Viste sier til Vårt Land ar han er villig til å gå i fengsel for denne saken.
Føreren av motorsykkel som kolliderte med en bil i Bedriftsvegen i Klepp mandag morgen, er tatt med av ambulanse for videre undersøkelse. Politiet oppretter sak på trafikkulykken.
Nødetatene har rykket ut til Bedriftsvegen i Klepp etter melding om en trafikkulykke mellom motorsykkel og bil. Det er foreløpig ukjent skadeomfang.
En person klarte å komme seg ut av en campingvogn som tok fyr i Syrevågen i Skudeneshavn tidlig mandag morgen. Campingvognen ble helt utbrent, og brannen spredte seg til bebyggelse. Brannvesenet fikk etter hvert kontroll på brannen.
I tillegg til MC-føreren som skled og endte under en buss i Sirdal, ble en også en annen MC-fører, som var i følget, tatt med i Sea King til SUS for sjekk. Sistnevnte fremstod som lettere skadet. Politiet har avhørt de to mennene i alderen 30?40 år.
Anleggsveien, som har blitt brukt til å frakte masse opp til nye Østerhus Arena, er stengt. I løpet av oktober blir den fjernet, et halvt år før planen. Det melder Stavanger Aftenblad.
Natt til mandag 26. august blir det kolonnekjøring i Rennfast. Arbeidet starter i Byfjordtunnelen. Arbeidet utføres fra klokken 00.00 til 06.00. Det skal blant annet monteres radarer. Det skriver Statens vegvesen i en pressemelding.
UP har gjennomført laserkontroll i 80-sonen i Målandsdalen, mellom klokken 18.30 og 20.45. Seks sjåfører fikk forenklede forlegg. Høyeste hastighet på stedet var 105 kilometer i timen.
Brannvesenet og Hovedredningssentralens helikopter er i Lysevegen i Sirdal, der en MC-fører skled i veibanen og havnet under en buss. Politiet kjenner ikke skadeomfanget, men føreren blir tatt med av Sea King.
Kampen mellom Viking og Ranheim ble uavgjort, 2?2.
Politiet har vært i Brudesvingen i Hovsherad, og gjort avhør av motorsykkelfører. Føreren er en mann i midten av 70-årene, og fremstår som lettere skadet. Han er tilsett av helse, og det opprettes sak.
Den folkekjære artisten, Anne Grete Preus (62), døde i natt etter en tids sykdom, ifølge hennes mangeårige venn og manager Rune Lem.
Melding om trafikkuhell i Lysevegen ned mot Lysebotn. En motorsykkelsjåfør har sklidd i veibanen, og havnet under en buss. Føreren er bevisst, men er svimmel og har smerter. Ukjent skadeomfang. Nødetatene på vei.
Melding om trafikkuhell i Brudesvingen i Hovsherad. En motorsykkelsjåfør har kjørt i autovernet. Sjåføren er oppegående, ukjent skadeomfang. Nødetatene på vei.
UP har gjennomført trafikkontroll i Hommersåkveien. Fire sjåfører fikk gebyr for manglende bilbeltebruk.
Melding om at en innbruddsalarm hos Mobil og dataklinikken i Klubbgata hadde blitt utløst. Gjerningsmannen ble pågrepet inne i butikken, og er kjent av politiet fra før. Han er i slutten av 30-årene, og satt i arrest i påvente av avhør.
Melding om trafikkuhell i Lysetunnelen i Forsand. En motorsykkelsjåfør hadde kjørt i tunnelveggen. Sjåføren, mann i 30-årene, ble fløyet til Stavanger Universitetssykehus, med skader i en skulder, mulig brudd. Det opprettes sak.
Mastrafjordtunnelen på E39 i Rennesøy, er åpnet igjen etter bilstans.
Melding om et mindre trafikkuhell i Haakonsvegen. Ingen personskade. Fører bilen var en mann i slutten av 60-årene. Han hadde angivelig hatt et illebefinnende, og dunket borti to andre biler.
Mastrafjordtunnelen på E39 i Rogaland er stengt på grunn av en bilstans i tunnelen.
I forbindelse med et uhell med en gravemaskin, så er en høyspennings-luftpenn stolpe over E134 i Ølen i Vindafjord revet ned. Haugaland Kraft er varslet. Skal ikke være trafikale problemer på stedet.
Brannvesenet rykker ut på melding om et trafikkuhell i Lysetunnelen i Lysebotn.
En mann i 20-årene ble fratatt førerkortet da han blåste 1,6 i promille i politiets promillekontroll på Madlaveien i dag. Mannens førerkort er beslaglagt og han anmeldes for forholdet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Søndag morgen klokken 07.30 ble det funnet en død person utendørs på Dale i Sandnes. Politiet er på stedet, og de har foreløpig ingen holdepunkter for å si at det har skjedd noe kriminelt med personen, opplyser operasjonsleder.
Politiet iverksatte leteaksjon etter to menn i 20-årene som hadde gått seg vill i natt. Klokken 04.50 ble de funnet i god behold mellom Storavatnet og Litlavatnet. Politiet roser de frivillige som deltok i leteaksjonen.
Den avdøde i motorsykkelulykken var en mann i 30-årene. De pårørende er varslet, melder politiet.
Timevegen ved Prestevegen i Gjesdal, som var stengt på grunn av en mc-ulykke, er nå åpen for trafikk.
Motorsykkelen har trolig kjørt inn i et autovern på Timeveien i Gjesdal. Motorsyklisten ble erklært død på stedet. Politiet fikk melding om ulykken kl. 16.28. Timeveien vil bli stengt en stund fremover på grunn av politiarbeid på stedet.
Havana Marguerite Solaun og Matilde Alsaker Rogde scoret målene da Klepp slo Kolbotn 2?0. Med tre poeng passerte Klepp Sandviken i Toppserien og la seg på 2. plass med 28 poeng. Lagene har samme poengsum, men Klepp har bedre målforskjell. (NTB)
Politiet ønsker tips etter melding om innbrudd i Jørgen Moes gate i løpet av natten. Det er stjålet flere gjenstander, samt en sølvfarget Ford Fiesta 2002 modell med reg nr. RJ16085 fra stedet. Observasjoner av bil kan gis til politiet på 02800.
Klokken 13.10 fikk politiet en melding om at en mann gikk rundt med øks i sentrum. Han var ikke truende, men flere patruljer rykket ut til stedet, og fikk raskt kontroll på mannen i slutten av 40 årene. Han var beruset, og er nå innsatt i arrest.
Politiet trenger hjelp til å finne ut hvem som eier denne båten.
Butikkjeden Coop Extra gjør det enklere å komme i snakk med andre single på handletur når de lanserer singelkurven i alle sine butikker. Handlekurven forteller at den handlende er singel ved hjelp av et klistremerke på siden.
I skissa til ny bompengeavtale ligg det 50 millionar kroner til å kunne fjerne rushtidsavgifta på Nord-Jæren. Statsminister Erna Solberg håpar meir statlege midlar kan rette opp usemja om rushtidsavgifta mellom politikarane lokalt.
Viss rushtidsavgifta i Bymiljøpakken på Nord-Jæren blir fjerna, tapar ein inntekter for 5,1 mrd. kroner. Det vil også føre til 1,6 prosent fleire bilar i løpet av eit døgn, viser tal frå Norconsult, på oppdrag for styringsgruppa for Bymiljøpakken.
Ein mann i 20-åra blei arrestert etter ikkje å ha forlate Stavanger sentrum etter å ha blitt beden om det. Ein time etter beskjeden, havna han i slåstkamp. Mannen blir meld for ordensforstyrring og å ikkje ha reagert på bortvisinga.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Nå bekrefter politiet at de etterforske Ap-politiker Hege Haukeland Liadal, som ble politianmeldt da Aftenposten avslørte at hun hadde levert fiktive reiseregninger til Stortinget, skriver Aftenposten. Liadal har status som mistenkt i saken.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.