Søndag, 16.02.2020 23:56 Uke: 07
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Real Madrid gikk på
overraskende
poengta...

(I dag, kl 23:52)
Sagosen-nedtur i
Champions League

(I dag, kl 23:52)
Buskum beste nordmann
i Iron Mountain

(I dag, kl 23:51)
? Kommune- og
regionreformen er Erna
Sol...

(I dag, kl 23:42)
Én person omkom i
frontkollisjon

(I dag, kl 23:41)
Elg og rådyr dør etter
mye snø

(I dag, kl 23:41)
22 drept i massakre
(I dag, kl 23:41)
Buskum beste nordmann
i Iran Mountain

(I dag, kl 23:41)
Bygningskran kan velte
i Stockholm

(I dag, kl 23:31)
To pågrepet etter
ransforsøk i Oslo

(I dag, kl 23:31)

Sistedistrikt
Real Madrid gikk på
overraskende
poengta...

(I dag, kl 23:53)
Sagosen-nedtur i
Champions League

(I dag, kl 23:53)
John-Bjarne har
utviklet en metode som
k...

(I dag, kl 23:43)
Veiprosjektet i Bodø
krever ekstra plass...

(I dag, kl 23:43)
Christian (25) endte
opp på Bodøs minst ...

(I dag, kl 23:43)
Rv 70 åpen for trafikk
etter trevelt

(I dag, kl 23:43)
Ansatt på Bingoland i
Vestby ble truet m...

(I dag, kl 23:43)
? Kommune- og
regionreformen er Erna
Sol...

(I dag, kl 23:43)
Én person omkom i
frontkollisjon

(I dag, kl 23:43)
Skal fylle Vervet med
figurer på inntil ...

(I dag, kl 23:33)

Mest lest siste uke
Rein Alexander om
stemmekaos: - Enormt
s...

(I dag, kl 00:01)
Gutt utsatt for vold
og ran på buss i Os...

(I dag, kl 01:21)
IOCs og FC Barcelonas
Twitter-kontoer ha...

(I dag, kl 02:41)
Her utvikler Madshus
neste generasjon la...

(I dag, kl 05:32)
HPs designperle har
endelig kvittet seg
...

(I dag, kl 06:01)
Nederland vant
lagtempo på
verdensrekord...

(I dag, kl 00:01)
VM-nedtur for Norge: ?
Jeg er fly forban...

(I dag, kl 00:02)
VM-nedtur for Norge: ?
Jeg er fly forban...

(I dag, kl 00:02)
Storklubb beskyldes
for «ulovlige»
gravi...

(I dag, kl 00:11)
Trenerbytte hjalp ikke
for Minnesota Wil...

(I dag, kl 02:41)

Mest lest i dag
Nazi-forbryteren
Hermann Göring ble
«tys...

(14.02.2020, kl 16:41)
Wuhan-viruset kan ha
en inkubasjonstid p...

(10.02.2020, kl 12:41)
Hva med å legge ned
reindriften? |
Joaci...

(11.02.2020, kl 06:21)
Dyster rapport fra
byggebransjen: ? Ber
...

(11.02.2020, kl 23:23)
Filip Ingebrigtsen om
dopingtatt svenske...

(11.02.2020, kl 23:32)
[Ekstra] Rapport
advarer: Klimaanlegg
og...

(12.02.2020, kl 18:02)
Neida, du hallusinerer
ikke hvis du ser ...

(13.02.2020, kl 17:12)
Tapte kampen ? går
hardt ut mot RBKs
nes...

(14.02.2020, kl 00:21)
Norge trodde
VM-medaljen var tapt:
Så fi...

(14.02.2020, kl 00:51)
Mann tiltalt for
mishandling av kone og
...

(14.02.2020, kl 22:42)

Været i dag
Delvis skyetOslo
4 °C , 3 m/s SSØ.
Lett regnBergen
5 °C , 10 m/s S.
SkyetStavanger
6 °C , 9 m/s SSV.
SkyetTrondheim
3 °C , 3 m/s SSV.
SnøTrømsø
-1 °C , 6 m/s S.
SkyetKristiansand
7 °C , 11 m/s SV.
SkyetBodø
1 °C , 5 m/s ØSØ.
SkyetHalden
6 °C , 8 m/s SV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Politiet skrev ut ti forelegg og en anmeldelse med førerkortbeslag, etter gjennomført fartskontroll i 60-sonen på Ølberg i Sola nå i kveld. UP stod også på E39 ved Hamrane i Gjesdal, hvor de skrev ut åtte forelegg etter kontroll i 80-sonen.
Alexander Kristoff måtte se seg slått av tyske Pascal Ackermann i endagsrittet Classica de Almeria i Spania, skriver sykkelnettstedet procycling.no. Også nordmannen Sondre Holst Enger syklet det spanske rittet, men havnet bak en splitt, og klarte ikke hente feltet.
På Folkets Hus i Sauda vedtok årsmøtet blant annet å si nei til mer vindkraft på land, at Norge må evakuere enslige mindreårige flyktninger fra Moria-leiren i Hellas, og å avvise kraftskattutvalgets forslag om reduserte inntekter til kraftkommunene.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Viking slo Jerv 3?2 i dagens treningskamp, på SR-Bank Arena. Målscorer for Viking var Johnny Furdal, Harald Nilsen Tangen og Ylldren Ibrahimaj. Sistnevnte avgjorde kampen i 74. minutt.
Statkraft meiner havvind ikkje er noko å satse på i Noreg. Det melder Nationen. Medan Equinor tener stadig meir på vindmøller til havs, seier Statkraft nei til å vere med på satsinga.
Politiet fikk etter god hjelp fra publikum pågrepet en mann i 50 årene i Sandnes søndag ettermiddag. Politiet gikk melding klokken 12.40 at mannen hadde knust en rute i en butikk i Stavangerveien. Søndag morgen var det knust en rute i samme butikk.
Mannen som ble pågrepet av politi søndag kan ha stått bak flere innbrudd i Sandnes søndag morgen. Politiet melder at den videre etterforskning forhåpentligvis kan gi svar på om han kan settes i forbindelse med alle innbrudd på Sandnes i dag.
Vegtrafikksentralen har stengt E134 over Haukeli på grunn av uvær.
Politiet har stanset en mann i 20 årene på Krossmoen i Eigersund. En annen bilfører meldte fra til politiet etter å ha kjørt bak 20 åringen sørover på E39 fra Ålgård og så blant annet to farlige forbikjøringer. Promilletest av 20 åringen ga utslag.
Politiet i Haugesund er i gang med åstedsundersøkelse etter at det i løpet av natten har vært innbrudd i en bedrift i Karmsundgata ved Flatmyr. En rute er knust i bygget.
Paraalpinist Jesper Saltvik Pedersen er innlagt på sjukehus i Russland etter en infeksjon, skriver Haugesunds Avis. Saltvik Pedersen føte seg ikke i form etter seieren i utfor torsdag. Han blir nå behandlet med antibiotika for en infeksjon.
Rogaland Senterparti mener bygging av et nasjonalt nett for høyhastighetstog i Sør-Norge må startes innen 2030. Fylkespartiet mener Sp må love å starte utredning av høyhastighetstog for gods- og persontrafikk hvis de blir med i regjering fra 2021.
Politiet i Stavanger fikk melding søndag morgen om at en mann knuste et vindu i Brattåsveien. Det skal ikke bo folk i leiligheten, men det skal ha blitt hørt krangling da ruten ble knust. Mannen forsvant i retning Hillevåg.
Uvedkommende har tatt seg inn i en bedrift i Stavangerveien i Sandnes. To vinduer er knust. Foreløpig tyder det på at kontanter er blitt stjålet. Politiet har søkt etter den eller de som står bak innbruddet, men uten å lykkes så langt.
Innbruddsalarm i en bedrift i Kobberveien i Sandnes ble utløst klokken 0703. Ett vindu er knust, men det er foreløpig uvisst om noe er stjålet. Politiet har så langt ikke funnet noen som kan stå bak innbruddet.
Politiet fikk melding søndag morgen om at noen hadde forsøk å bryte seg inn i en butikk på Jørpeland. Forsøket på å bryte opp inngangsdøren ble trolig avbrutt da alarmen gikk. En av dørlåsene i døren var ødelagt. Ingen er tatt for innbruddsforsøket.
Sent lørdag kveld ble 40?50 veggplater blåst av en blokk i Jåttåvågen i Stavanger. Ingen ble skadd da veggplatene, som er 2x0,5 meter store, havnet på sjøen i de kraftige vindkastene. Brannvesenet har tatt hånd om situasjonen utover natten.
I Haugesund gikk en mann (30) løs på folk da han kom til et utested like før klokken ett natt til søndag. Mannen slo seg også vrang da politiet kom, og han ble tatt med til arresten. Ingen ble skadd av mannen, som blir anmeldt for ordensforstyrrelse.
Sent lørdag kveld ble 40?50 veggplater blåst av en blokk på Jåttå i Stavanger. Ingen ble skadd da veggplatene, som er 2x0,5 meter store, havnet på sjøen i de kraftige vindkastene. Brannvesenet har tatt hånd om situasjonen utover natten.
I et slagsmål på et utested i Stavanger sentrum fikk en mann i begynnelsen av 30 årene, trolig knekt både nese og en tann. Mannen ble fraktet til legevakt. Politiet har ikke oversikt over hvem som deltok i slagsmålet, men har opprettet sak.
Seriemester Stavanger Oilers tapte mot Storhamar i DNB-Arena lørdag kveld. Stillingen var 2?2 etter full tid. I spilleforlengelsen fikk Storhamar inn den avgjørende scoringen. Rylan Schwartz og Tommy Kristiansen satt inn Oilers sine mål.
Rogaland KrF støtter Universitetet i Stavanger sitt arbeid for å etablere et fullverdig medisinstudium. Fylkesårsmøtet til KrF mener legestudium i Stavanger vil være svært viktig fordi det er et akutt behov for å øke utdanningskapasiteten drastisk.
En kvinne ble påkjørt av en bil i Olav Vs gate i Stavanger lørdag kveld. Kvinnen er oppegående, men har smerter i en fot. Både politi og ambulanse er på stedet.
Utrykningspol hadde fartskontroll i Dusavikveien i Stavanger lørdag kveld, og stanset sju bilførere som kjørte for fort. Disse fikk bøter. Høyeste hastighet som ble målt var 63 km/t i 40-sonen.
Brannvesenet er i gang med å begrense skadene etter at det oppstod en større vannlekkasje i et bygg i Luramyrveien i Sandnes lørdag ettermiddag. Vannlekkasjen kommer trolig fra et sprinkleranlegg som er lekk. Vannet har lekket i to etasjer i bygget.
Damelaget til Randaberg Volleyball vant lørdagens eliteserieoppgjør mot Topp Volley Norge 3?0 (25-17, 25-17, 25-19). For herrelaget ble det tap for volleyballelevene på Sand (25-18, 29-27, 25-18).
Rogaland KrF krever at rassikringen av RV 13 Rødsliane i Suldal blir framskyndet til 2022. Helgens fylkesårsmøte til KrF vil også at tre andre rasutsatt steder på RV 13 blir utbedret (Årdal, Lovraeide og Bratlandsdalen).
Gullingen skisenter i Suldal er blitt utsatt for hærverk. Politiet har undersøkt skaden, og mener det er en villet handling. Noen har sørget for at hovedkabelen er kommet i spenn slik at den nær røyk. Hærverket blir etterforsket videre av politiet.
Gullingen skisenter i Suldal mener å ha blitt utsatt for sabotasje, skriver Haugesnd Avis. Politiet er varslet, og skal undersøke saken. Det ble oppdaget skade på en wire under sikkerhetskjøringen lørdag morgen.
En familie i Stavanger har i natt hatt uvedkommende inne på sitt hotellrom mens de sov. Gjerningspersonen(e) har stjålet med seg en del gjenstander, skriver politiet på Twitter. Saken etterforskes.
Aldri før har det blitt født så få barn i Norge, Finland og Island som nå. Det skriver forsking.no som viser til en ny rapport om befolkningsutviklingen i Norden. ? Vi er på vei mot en Kina-tilstand ? uten at vi har ført noen ettbarnspolitikk.
E39 Byfjordtunnelen åpna for fri ferdsel etter bilberging.
Oddny Helen Turøy, Reid Ivar B. Dahl og Mirjam Ydstebø ble i dag gjenvalgt som fylkesledelse for Rogaland KrF for de neste to årene. Anne Kristin Bruns fra Stavanger ble gjenvalgt som leder for Rogaland KrF Kvinner.
Politiet kontrollerte 107 sjåfører for promille på Avaldsnes i formiddag. Ingen blåste rødt.
Byfjordtunnelen er åpen, men farten er satt ned. Bilen er fremdeles på samme sted.
Byfjordtunnelen er helt stengt grunnet et kjøretøy som står delvis inne i havarilomme, melder politiet.
Rogaland Teater tømmer nå lageret sitt, og selger alt av kostymer fra ti års teaterhistorie. Dette er kostymer som skuespillere har brukt på scenen.
Politiet har fått flere meldinger om at en person vandrer inne i tunnelen på Austrått i Sandnes. Patrulje er på vei, melder politiet.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.