Tirsdag, 28.09.2021 01:23 Uke: 39
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
658 nye koronasmittede
registrert siste ...

(I dag, kl 00:31)
Sør-Korea: Nord-Korea
har avfyrt et uide...

(I dag, kl 00:13)
Sør-Korea: Nord-Korea
har avfyrt et uide...

(I dag, kl 00:11)
Brann på Hundorp
slukket

(I dag, kl 00:02)
DAGENS RETT: Legg litt
ekstra i tirsdage...

(I dag, kl 00:01)
Den britiske hæren
settes i beredskap
på...

(I går, kl 23:51)
USA fraråder reiser
til Norge

(I går, kl 23:43)
Den britiske hæren
settes i beredskap
på...

(I går, kl 23:43)
Brann på gård i
Gudbrandsdalen

(I går, kl 23:41)
Tre polske regioner
trekker
tilbake LHBT...

(I går, kl 23:41)

Sistedistrikt
Store styrker rykket
ut til brannen i Sø...

(I dag, kl 00:58)
Kraftig brann i
gårdsbygg i Sør-Fron ?
s...

(I dag, kl 00:35)
Se bildene fra brannen
i Sør-Fron

(I dag, kl 00:35)
Kraftig brann i
gårdsbygg på Sør-Fron
? ...

(I dag, kl 00:27)
Se bildene fra brannen
på Sør-Fron

(I dag, kl 00:27)
Låvebrann
(I dag, kl 00:25)
Fortsatt kniven på
strupen: ? Vi trakk
...

(I dag, kl 00:17)
79 nye smittetilfeller
og økning i antal...

(I dag, kl 00:15)
Sør-Korea: Nord-Korea
har avfyrt et uide...

(I dag, kl 00:15)
Brann i en låve: ? Det
er full overtenni...

(I dag, kl 00:06)

Mest lest siste uke
Britisk krigsskip
seiler gjennom
Taiwans...

(I går, kl 12:31)
DN: Rema mister
markedsandeler

(I går, kl 06:01)
Dette skjer i dag
(I går, kl 06:11)
Vulkanutbruddet på La
Palma har stanset

(I går, kl 12:31)
Krevende
regjeringsforhandlinge
r i vente...

(I går, kl 01:21)
Berlin valgte
kvinnelig ordfører før
før...

(I går, kl 08:51)
Oppretter
sikkerhetssone etter
gasslekka...

(I går, kl 09:51)
Kongsberg kommune
advarer mot falske
cor...

(I går, kl 12:31)
Torghattens
bussvirksomhet selges

(I går, kl 12:41)
Den giftige fisken
dvergfjesing
oppdaget...

(I går, kl 13:11)

Mest lest i dag
Klassiker med ellevill
historie: Brukt b...

(26.09.2021, kl 07:11)
Svensk klubb
presenterte ny trener
? slu...

(21.09.2021, kl 20:01)
892 nye koronasmittede
registrert siste ...

(22.09.2021, kl 00:31)
Snart blir også
bilskiltene digitale

(25.09.2021, kl 11:51)
Solskjærs B-lag slått
ut av ligacupen

(22.09.2021, kl 22:51)
Støre: ? Det blir noen
tøffe valg

(21.09.2021, kl 13:51)
Tidligere Sp-leder
støtter en
flertallsr...

(21.09.2021, kl 18:11)
Hoppstjernen
Schlierenzauer gir seg

(21.09.2021, kl 12:41)
Flere Nav-ansatte vil
slutte i jobben et...

(23.09.2021, kl 13:31)
Amerikanske
myndigheter tilbyr
påfylling...

(24.09.2021, kl 00:11)

Været i dag
Kraftig regnOslo
13 °C , 7 m/s SØ.
RegnbygerBergen
13 °C , 5 m/s SSV.
SkyetStavanger
13 °C , 4 m/s SV.
SkyetTrondheim
15 °C , 4 m/s SSØ.
Delvis skyetTrømsø
13 °C , 4 m/s S.
Lette regnbygerKristiansand
14 °C , 5 m/s SV.
Delvis skyetBodø
15 °C , 8 m/s ØSØ.
Kraftig regnHalden
13 °C , 5 m/s ØSØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Laget frå Skudenes ungdomsskole gjekk på ein smell i Klassequizen og enda på fire av tolv poeng. Laget var samde i at spørsmåla i denne runden var for dårlege. Høyr korleis det gjekk.
E39 i Randaberg ved Grødem er opna for trafikk. Vegen har vore stengt store delar av dagen i dag, etter at ein tankbil med propan velta.
E39 Grødem/Randaberg: Vegen er åpnet for fri ferdsel etter uhell med en gasstankbil.
Arbeidet med å tømme tankbilen for gass har akkurat startet. Det vil ifølge politiet ta flere timer Entreprenør er varslet og vil bistå med flere folk til trafikkdirigering. Det er ventet at rushtiden kan bli hektisk.
Politiet ber bilister som foretar omkjøring via Harestadveien og Randaberg sentrum om å holde fartsgrensen. Det er skolevei og mange barn benytter denne veien. Omkjøring skjer etter tankbilvelten på E39.
Ifølge politiet er det per nå ingen indikasjoner på lekkasje på stedet. Vogntoget ligger på siden. En gasstekniker er på vei for å foreta kontroll av gassen og innholdet i tankbilen. En entreprenør er også varslet for å etter hvert tømme innholdet i tankbilen.
Byfjordtunnelen er åpnet. Entreprenør er på vei for å foreta omskilting. E39 ved uhellsstedet vil bli stengt i betydelig tid fremover, melder politiet.
En tankbil har veltet på E39 i Randaberg på Mekjarvikveien ved avkjørselen til Øvre Grødem og Randaberg i retning Stavanger. Fører har kommet seg ut av tankbilen.Politiet har opprettet en sikkerhetssone med en avstanden på 300 meter fordi det er brannfarlig gass i tankbilen.
Bomselskapet Ferde foreslår å øke bomtakstene i bomringen på Nord-Jæren, skriver Aftenbladet.Forslaget fra Ferde er en økning på en krone til 24 kroner per passering for lette kjøretøy, og fra 58 til 60 kroner for tunge kjøretøy.Økningen i bomtakstene skal behandles av Styringsgruppen for Bymiljøpakken denne uken.
Politiet vil informere Arbeidstilsynet om arbeidsuhellet hos en bedrift på Varhaug i Hå mandag morgen.Det var en kvinne i slutten av 20 årene som ble skadd, og ble tatt med til Stavanger universitetssjukehus for røntgen etter at foten kom i klem.Politiet har foretatt avhør og sporsikring i bedriften.
Smittetallene på Nord-Jæren har falt mye den siste tiden, og siste døgn er det bare fem nye personer som er registrert med koronasmitte.I Stavanger er tre smittet. En har ukjent smittekilde, de to andre er smittet av nærkontakt og på reise.I Sandnes er to personer koronasmittet siste døgn. Begge de smittede er i aldere 10?20 år, og har kjent smittevei.
Politiet melder om eit arbeidsuhell hos ei bedrift i Hå kommune. Ambulansen har henta ein tilsett som har fått ein fot i klem.
Et stort tre har falt ned i veibanen på fylkesvei 4456 Brautvegen mellom Braut og Erga i Klepp. Ifølge Vegtrafikksentralen er det så vidt passasje forbi for personbiler, men treet kommer brått på. Entreprenør er på vei ut.
Vegtrafikksentralen melder at det nå er fri ferdsel etter at et stort tre veltet i veibanen på Brautvegen.
Et stort tre har falt ned i veibanen på fylkesvei 4456 Brautvegen mellom Braut og Erga i Klepp. Ifølge Vegtrafikksentralen er det så vidt passasje forbi for personbiler, men treet kommer brått på. Entreprenør er på vei ut.
Martin Samuelsens ene mål hjalp ikke mot et sterkt Odd søndag kveld. Da kampen var over måtte Haugesund se seg slått 3-1.
Viking spilte 2-2 mot Molde søndag. Samúel Fridjónsson og Shayne Pattynama sto for Vikings mål.
Tre spinnville minutter snudde kampen mellom Molde og Viking på hodet.Eirik Ulland Andersen hadde sendt Molde i føringen etter en halvtimes spill, men det var senere i kampen dramatikken skulle utfolde seg.På stillingen 1-0 til Molde utliknet Samúel Fridjónsson for Viking etter 70 minutters spill. Rett fra avspark gikk Molde i angrep, og Eliteseriens toppscorer Ohi Omoijuanfo satte lekkert inn 2-1.Men det ga seg ikke der. For rett fra avspark igjen gikk Viking i angrep. Shayne Pattynama styrte inn utlikningen via Martin Linnes, og rogalendingene hadde kommet tilbake for andre gang på tre minutter.Det var også det siste målet i kampen. Molde taper to poeng i gullkampen.
En mopedfører er kjørt til akuttmottaket ved Stavanger universitetssjukehus etter en trafikkulykke i Stavanger. Ifølge vitner skal mopeden ha kjørt inn i en bil bakfra.Ulykken har skjedd i Østhusvikveien, og nødetatene er på stedet.Politiet avhører vitner og oppretter sak.
Mastrafjordtunnelen er åpen for trafikk igjen, melder Vegtrafikksentralen.
Mastrafjordtunnelen i Stavanger er stengt på grunn av et vogntog som har fått stans i tunnelen, melder Vegtrafikksentralen.
Politiet har avhørt vitner og oppretter sak etter påkjørselen av den 12 år gamle gutten i Sandnes. De har ikke beslaglagt noe førerkort. Gutten fremstår som uskadd og blir tatt vare på av foreldre.
Markus Hoelgaard kom seg med i bruddet som skulle vise seg å gjøre opp om VM-medaljene på fellestarten. Franske Julian Alaphilippe skaffet seg en luke med under 20 kilometer igjen, og syklet alene over mål til sitt andre strake VM-gull. Dylan van Baarle fra Nederland tok sølvet, foran danske Michael Valgren.Hoelgaard kom i mål til en sterk 12.-plass.? Jeg kjører et veldig bra løp og er stolt av måten jeg kjører på, men jeg er skuffet over at jeg ikke henger på når de går før siste runden, så jeg føler det er en mulighet som glipper der, sier han til NRK.Norges største håp, Alexander Kristoff, kom inn med hovedfeltet, over seks minutter bak vinneren.
En gutt skal ha blitt påkjørt ved Gand kirke i Sandnes. Ifølge politiet krysset gutten et gangfelt med sparkesykkel da han ble påkjørt. Gutten klager på smerter i kroppen. Nødetater er på vei.
Politiet er på stedet der en gutt ble påkjørt. Gutten, som er 12 år, blir sjekket av ambulansepersonale. Ifølge politiet fremstår han som uskadd. Foresatte til gutten er også på stedet.
Et tre ligger over veibanen på fylkesvei 4498 i skillet mellom Svihus og Seldalsvatnet i Sandnes. Det skal være mulig å passere, Vegtrafikksentralen er varslet.
En bil og en syklist var involvert i et trafikkuhell på Undheim i Time klokken 12.30.Det er ukjent hvor skadd syklisten ble. Han var ved bevissthet, men er tatt med i luftambulanse til Stavanger universitetssjukehus.Det var en jente som øvelseskjørte som var bilfører, og hun kom i sjokk, og ble tilsett av ambulansepersonell.
Sju personer i Stavanger er blitt koronasmittet siste døgn. To har ukjent smittekilde, en har usikker smittekilde.I Sandnes har tre personer fått påvist covid-19. To av dem har ukjent smittekilde.
Politiet i Stavanger fikk søndag morgen melding om at en bilfører brukte en halvtime i et forsøk på å parkere bilen. Bilen ble kjørt inn i en husvegg og i ett gjerde. Politiet mistenkte at bilføreren var beruset, og rykket ut. De fant etter hvert bilføreren, en mann i begynnelsen av 30 årene.Bilføreren var ikke beruset, og politiet melder at mannen hadde svært dårlige kjøreferdigheter. Han hadde ikke førerkort, og er anmeldt for dette.
Sør-Vest politidistrikt melder om en travel natt med mange oppdrag knyttet til fest og feiring av gjenåpningen av samfunnet.Det har vært mange ordensforstyrrelser, bortvisninger og forstyrrelser av nattero.Oppdragene er fordelt over hele distriktet, men Stavanger står for nesten halvparten.Det har ikke vært noen alvorlige hendelser knyttet til feiringen.
Hele Vågen lyste opp da Stavanger markerte gjenåpningen med fyrverkeri lørdag kveld. Kriminell Kunst og Izabell opptrådte på torget, og ordfører Kari Nessa Nordtun holdt tale.
Det er stor feststemning i Stavanger sentrum etter at landet ble gjenåpnet lørdag ettermiddag klokken 16.00. Politiet i Stavanger er så langt fornøyd med hvordan åpningsfesten har gått så langt.
Erkerival Vålerenga fikk med seg alle poengene etter seier 2?0 over Stavanger Oilers lørdag kveld. Over 3100 tilskuere fikk med seg toppkampen i Oilers storstue.
Vidar FK kunne klokken 16.00 lørdag ettermiddag fjerne alle sperrebånd og andre sperringer da landet ble gjenåpnet. Jublende unge fotballspillere kunne glede seg over at nå kunne de gi sine lagkamerater klemmer, og slippe andre koronarestriksjoner. 2000 unge fotballspillere deltar på Vidar FK sin Miniturnering på Lassa.
En kvinne har meldt fra til politiet om en nesten-ulykke på Saudavegen i Sandeid. Kvinnen fortalte at hun måtte foreta en kraftig unnamanøver for å unngå å treffe en Audi som kom mot henne. Audien forsvant uten å stanse.Kvinnens bil ble skrapet opp langs siden og sidespeilet ble ødelagt. Politiet vet ikke hvem som kjørte Audien.
Brannmannskap er framme i Raunesvegen og har kontroll, melder brannvesenet på Twitter.
Brannvesenet har fått melding om røykutvikling fra et bygg i Raunesvegen i Nedre Vats. Alle etater er på vei. Uvisst skadeomfang.
Gjenåpningen av samfunnet er årets beste nyhet, mener NHO Rogaland.Men vi er ikke helt i mål ennå, sier direktør Tone Grindland.? De aller fleste næringene er avhengige av det som skjer internasjonalt. Pandemien pågår i mange land. Så selv om vi kan opppføre oss ganske normalt her, er det mye innen den internasjonale handelen og situasjonen som vil prege Rogaland og Norge i tiden fremover, sier hun.Grindland tror vi har lært mye av pandemien som vi tar med oss videre.? Vi har lært å håndtere det uforutsigbare og raskt tilpasse oss det som blir pålagt oss. Vi har blitt tilpasningdyktige i en krevende situasjon. Og så er hjemmekontor en levende diskusjon som vi kan teste videre.
I verste fall står hele det nye sykehuset i Stavanger ferdig først i 2040, skriver Stavanger Aftenblad. Det er en utfordring å finansiere hele sykehuset. Første byggetrinn er godt i gang, og skal etter planen stå ferdig høsten 2024. For å begynne på byggetrinn 2 trenger sykehuset derimot høyere inntekter de neste åra. Sykehuset finansieres 70 prosent gjennom lån fra staten, resten er midler fra egen drift.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.