Tirsdag, 16.10.2018 00:18 Uke: 42
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
DAGENS RETT: Torsk med
siderkokt byggris...

(I dag, kl 00:11)
Redd Barna ber Norge
stanse tvangsretur ...

(I dag, kl 00:11)
Trump truer med streng
straff. Saudierne...

(I dag, kl 00:01)
Vi bør ikke statuere
eksempler på enkel...

(I går, kl 23:50)
Makedonias
nasjonalforsamling
fortsetter...

(I går, kl 23:50)
Trump på befaring i
Florida etter
orkane...

(I går, kl 23:50)
Island rykket ned
etter nok et tap

(I går, kl 23:50)
Sterling-dobbel da
England slo Spania:
?...

(I går, kl 23:31)
Naboene om knivdrapet:
? Det er bare fry...

(I går, kl 23:31)
Ni mann manglet
forrige kamp: Nå er
RBKs...

(I går, kl 23:21)

Sistedistrikt
Hvaleksperten har
elendige nyheter til
t...

(I dag, kl 00:02)
Trump truer med streng
straff. Saudierne...

(I dag, kl 00:02)
Hvaleksperten har
elendige nyheter til
t...

(I går, kl 23:51)
12 sauer er angrepet,
skadet og drept: ?...

(I går, kl 23:51)
Tarik og Moi: ?
Fotballen bidro til
inte...

(I går, kl 23:51)
Vi bør ikke statuere
eksempler på enkel...

(I går, kl 23:51)
Varslar redusert
kapasitet på Leirvåg -
...

(I går, kl 23:42)
Snart får du en gratis
bibel i hånden

(I går, kl 23:32)
Bekreftet: TTIF rykker
ned

(I går, kl 23:32)
Hærverk på bålplass
(I går, kl 23:32)

Mest lest siste uke
Britisk avis: Michael
Bublé legger musik...

(I går, kl 13:20)
Kraftig økning av
lederlønninger i
state...

(I går, kl 01:01)
Starter bruktsalg med
inntil 40 prosent ...

(I går, kl 06:11)
TV-anmeldelse
«Camping»: Helvete er
de a...

(I går, kl 08:31)
DN: Finansministeren
fikk nytt bad og pe...

(I går, kl 08:40)
Karin (68) fryktet det
verste: ? Her er ...

(I går, kl 09:01)
En person knivdrept i
Oslo

(I går, kl 13:01)
King usikker til
Bulgaria-kampen: -
Grei...

(I går, kl 14:32)
Fylkesveg 436 stengt
ved Vågå

(I går, kl 00:30)
Vannstanden stiger i
Vågå ? vei stengt

(I går, kl 00:41)

Mest lest i dag
Lothepus: Jeg må
opereres for å hindre
u...

(10.10.2018, kl 22:21)
Depay og Liverpool-duo
senket Tyskland

(13.10.2018, kl 22:51)
Aftenposten hevder at
vi krimfarere er p...

(13.10.2018, kl 23:01)
Du gjør sikkert noe
galt når du vasker
d...

(09.10.2018, kl 07:51)
Nammo har fått kloa i
den eneste F-35-te...

(09.10.2018, kl 09:51)
Professor om vurdering
i Tolga-saken: ? ...

(09.10.2018, kl 10:41)
King til angrep på
norske medier: ? Jeg
...

(10.10.2018, kl 15:20)
17 prosent flere tar
buss etter innførin...

(11.10.2018, kl 01:31)
3500 har verge i
Trøndelag. Slik er
regl...

(12.10.2018, kl 23:31)
Oyub (60) kjemper for
bortførte russere:...

(13.10.2018, kl 22:40)

Været i dag
LettskyetOslo
10 °C , 1 m/s NØ.
Delvis skyetBergen
6 °C , 1 m/s Ø.
Delvis skyetStavanger
6 °C , 1 m/s NNV.
Delvis skyetTrondheim
6 °C , 3 m/s SSV.
Delvis skyetTrømsø
7 °C , 7 m/s S.
LettskyetKristiansand
10 °C , 1 m/s VNV.
Delvis skyetBodø
8 °C , 4 m/s SSV.
RegnHalden
12 °C , 1 m/s VSV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Se sendingen fra NRK Rogaland
Politiet bekrefter nå at det var den 47 år gamle savna hummerfiskeren som ble funnet død i sjøen ved Bokn i dag. Den avdøde er tatt opp av sjøen og fraktet bort.
Justis- og beredskapsminister Tor Mikkel Wara (Frp) vil ikke gi mer penger til etterforskningen av Birgitte-drapet, skriver Aftenbladet. Det var stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal (Ap) som stilte spørsmål til Wara i Stortinget sist uke.
Se nyhetene fra NRK Rogaland
Når Stavanger, Finnøy og Rennesøy blir slått sammen til en kommune, blir kommunen språknøytral. Det betyr at det er frivillig å velge enten nynorsk eller bokmål som målform. Stavanger i dag bokmålskommune, Rennesøy nøytral og Finnøy er nynorskkommune.
Dykkere har funnet en død mann i sjøen ved Bokn. Politiet regner med at det er den savna hummerfiskeren etter et forlis lørdag. Pårørende er varslet. Det jobbes med å ta personen opp fra sjøen.
Se TV-sendingen direkte
Letemannskaper har funnet en person i sjøen ved Bokn. Politiet regner med at det er den savna hummerfiskeren etter et forlis lørdag. Pårørende er varslet. Det jobbes med å ta personen opp fra sjøen.
Stavanger sitt kommunevåpen blir også kommunevåpenet for den nye kommunen fra 1.1.2020. Da blir Stavanger, Rennesøy og Finnøy en kommune. 32 stemte for å beholde kommunevåpenet til Stavanger, mens en stemte imot på møtet i fellesnemda mandag.
Letemannskaper har funnet en mannsperson i sjøen i nærheten av der båten forliste ved Bokn. Pårørende er varslet. Det jobbes med å ta personen opp fra sjøen, og politiet ber om at skuelystne og media forholder seg til de sperringene som er satt opp.
Lastebilen er flyttet, og trafikken flyter fritt i begge retninger ved Byhaugtunnelen.
Politiet melder nå at det ikke er en trailer som har veltet ved Byhaugtunnelen i Stavanger. Det er diverse stålkonstruksjoner som har falt av en trailer, og det jobbes med å rydde veien så raskt som mulig.
Politiet organiserer nytt søk etter antatt omkommet person ved Arsvågen i Bokn. 47 år gamle Kurt Jøsang er savnet etter at sjarken forliste lørdag formiddag. Politiet har bedt om to båter til overflatesøk. Sola flyklubb er bedt om å søke fra lufta.
En trailer med tilhenger har veltet i sørgående retning rett nord for Byhaugtunnelen i Stavanger. Politiet har foreløpig få opplysninger om hendelsen.
Aker BP betaler nesten 2 milliarder kroner for å overta Equinor sin andel i gass- og kondensatfeltet King Lear i Nordsjøen. Equinors andel i feltet, som ble oppdaget i 1989, er på 77,8 prosent.
Karmøy KrF har samarbeidet med Arbeiderpartiet de siste 30 årene. Men etter det NRK kjenner til vil 6 av 7 delegater fra Karmøy gå imot partileder Knut Arild Hareides venstrevalg på det ekstraordinære årsmøtet i Rogaland KrF i helga.
En 24 år gammel mann er i Stavanger tingrett dømt til fem års fengsel for å ha voldtatt lillebrorens kamerat flere ganger, skiver Aftenbladet. Mannen er også dømt til å betale 175.000 kroner i oppreisningserstatning til fornærmede. Dommen er anket.
Politiet setter et hærverk på et skilt om gjennomkjøringsforbud på Byhaugen i Stavanger, i sammenheng med hærverket som er gjort på seks bomstasjoner på Nord-Jæren. Skiltet er blitt sprayet over for å skjule teksten om gjennomkjøringsforbudet.
Bokn kommune organiserer båt- og strandsøk med frivillige etter mannen som er savna etter forliset ved Arsvågen lørdag. Søket startet klokka 09.30 i formiddag. Arvid Jøsang (51) døde pa? sykehus lørdag, mens broren Kurt (47) ikke er funnet.
Fører av lastebilen som kjørte inn i et autovern på Forus mandag formiddag, er tatt med i ambulanse til Stavanger universitetssjukehus. Det er foreløpig ukjent hvor skadd sjåføren er. Politiet oppretter sak på trafikkulykken.
Politiet melder om en trafikkulykke på Forus, der en lastebil har kjørt inn i et autovern. Nødetatene er på plass. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.
I løpet av helgen har Bryne Rør blitt frastjålet verktøy fra en byggeplass i Sandnesveien i Sandnes. Verktøyet er merket med rosa spraymaling, og politiet ber om tips på 02800.
Politiet har beslaglagt førerkortet til bilføreren etter kollisjonen med en moped i Spannavegen i Haugesund ved åtte tiden mandag morgen. Mopedføreren er transportert til Haugesund sykehus for videre undersøkelser.
Den nye Oseberg H-plattformen i Nordsjøen er Norges første ubemanna plattform. Den fjernstyres fra feltsenteret, melder Equinor. De utvinnbare ressursene er på 110 millioner fat, ifølge selskapet. Produksjonen fra Oseberg Vestflanken 2 starta i går.
To kviger som har vært savna siden i går, er nå kommet til rette i Sauda. Hellandsbygd var isolert og veien stengt fordi ei elv gikk over sine bredder, og dermed fikk ikke eieren sett til dyra. Men i morges blei de funnet.
Halvparten av Norges kirkebygg har råte- og fuktskader, ifølge en ny rapport fra Arbeidsgiverorganisasjon for kirkelige virksomheter. 752 av Norges 1.633 kirker har problemer med fukt og råte.
I Spannavegen i Haugesund har en moped og en bil kollidert, melder politiet. Den første meldinga gikk ut på at tohjulingen var en syklist, men det er ikke riktig. Mopedføreren får tilsyn av ambulansepersonell.
Se siste nytt fra flomområdene
Fylkesvei 520 mellom Røldal og Sauda er nå åpen for trafikk etter flom og oversvømmelse. Veien blei stengt i går da ei elv gikk over sine bredder. Hellandsbygd i Sauda var isolert mens veien var stengt, men nå er altså veiforbindelsen tilbake.
Det er forsinkelser mellom Klepp og Ganddal på grunn av en feil som gjør at det ikke blir gitt grønt lys. Det arbeides med å rette feilen, men det er ikke klart hvor lang tid dette vil ta, melder BaneNor.
Ved 04-tida rykka politi og vektere ut til Eplehuset i Stavanger sentrum etter en innbruddsalarm. Én person har brutt seg inn i butikken, men det er ukjent hva vedkommende har fått med seg. Hele hendelsen er fanga opp av et overvåkingskamera.
Togene på Jærbanen går nå som normalt igjen. Filen som gjorde at det ikke ble gitt grønt lys, er rettet, opplyser BaneNor.
Det er forsinkelser mellom Klepp og Ganddal på grunn av en feil som gjør at det ikke blir gitt grønt lys. Det arbeides med å rette feilen, men det er ikke klart hvor lang tid dette vil ta, melder BaneNor.
Riksvei 13 ved Botnen mellom Røldal og Nesflaten i Suldal, er åpnet. Vegvesenet har holdt på med arbeider der. Arbeidene er nå ferdige, og veien åpen for trafikk.
Klepp tapte mot Sandviken på straffekonkurranse i semifinalen i cupen. Se straffekonkurransen her:
Politiet retter, det er ikke tre hus som er evakuert i Sauda:
Store deler av Sandnes gravlund er under vann etter det voldsomme regnværet det siste døgnet.
Klepp tapte semifinalen mot Sandviken, og går dermed glipp av cupfinalen på Ullevål. Kampen endte 1?1. Det var også stillingen etter ekstraomganger. Klepp tapte straffespark-konkurransen.
FV520 nedenfor Hellandsbygda i Sauda i Rogland er stengt da en elv i nærheten går over sine bredder. Tre hus er evakuert på grunn av mye vann og ingen veiforbindelse. Det er fare for liv for dyr på to gårder, melder politiet. Veien over til Røldal er åpen.
Flere steder er det så mye vann at det er vanskelig å kjøre. I Hillevåg er veien fortsatt åpen, men bilførere må være forsiktige.
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.