Mandag, 16.12.2019 01:27 Uke: 51
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Mann fikk alvorlige
brannskader

(I dag, kl 01:21)
Mann påført alvorlige
brannskader i Skie...

(I dag, kl 01:21)
To menn skutt i
Uppsala i Sverige

(I dag, kl 01:01)
Boeing vurderer kutt
eller stopp i produ...

(I dag, kl 00:41)
Mann knivstukket i
Oslo sentrum

(I dag, kl 00:21)
KONKURRANSE: Luke nr.
16 i julekalendere...

(I dag, kl 00:11)
DAGENS RETT: Potet- og
purreløksuppe crè...

(I dag, kl 00:11)
Mann til sykehus etter
knivstikking

(I dag, kl 00:01)
Burrow vant
Heisman-trofeet med
rekordma...

(I dag, kl 00:01)
Mann knivstukket i
Oslo

(I går, kl 23:51)

Sistedistrikt
Mann fikk alvorlige
brannskader

(I dag, kl 01:22)
Stordalen tok ut halv
milliard i utbytte...

(I dag, kl 01:12)
Først kolliderte to
biler, så havnet
vog...

(I dag, kl 00:32)
Først kolliderte to
biler, så havnet
vog...

(I dag, kl 00:32)
Mann knivstukket i
Oslo sentrum

(I dag, kl 00:22)
Ble tatt på fersken av
politiet: ? De ha...

(I dag, kl 00:12)
Først kolliderte to
biler, så havnet
vog...

(I dag, kl 00:12)
I dag vil kommunen
kaste Gjert Inge på
g...

(I dag, kl 00:12)
Mann til sykehus etter
knivstikking

(I dag, kl 00:02)
Nå må pressen begynne
å kjenne sin besøk...

(I går, kl 23:42)

Mest lest siste uke
Naturelsker forventet
å se noe vakkert ?...

(I går, kl 05:11)
Smell på måling for
stigende stjerne.
Sk...

(I går, kl 23:01)
Thunberg om
klimaforhandlingene: ?
Falle...

(I går, kl 05:11)
Før kunne jeg aldri
løse en Rubiks
kube....

(I går, kl 06:01)
Ryddet etter uhell i
Overhalla

(I går, kl 22:41)
Nødetatene rykker ut
til trafikkuhell på...

(I går, kl 22:41)
Slik kan din gamle
skjorte bli noe nytt
...

(I går, kl 22:41)
Danske Claus til VG om
etterlatte barn: ...

(I går, kl 22:41)
Mindreårig dømt for å
ha delt sexvideo

(I går, kl 23:11)
Mener VG gikk over
streken

(I går, kl 23:11)

Mest lest i dag
Mener norsk ferielov
er ulovlig

(09.12.2019, kl 21:21)
Fikk bot for ulovlig
mobilbruk ? så ble ...

(09.12.2019, kl 19:01)
Nå kan «Commodore 64»
i full størrelse f...

(10.12.2019, kl 15:41)
Sveitservillaen var
romleir og
rivningsk...

(11.12.2019, kl 09:01)
En gang var dette et
av Norges mest solg...

(14.12.2019, kl 20:51)
Norsk elbilpolitikk
slaktes

(14.12.2019, kl 21:51)
Epic ble truet med
enda et søksmål for
å...

(10.12.2019, kl 11:41)
E14 stengt på svensk
side

(10.12.2019, kl 23:11)
Vanskelige
kjøreforhold og
stengte fjell...

(11.12.2019, kl 00:01)
Uten mobildekning i
Kornsjø

(11.12.2019, kl 08:11)

Været i dag
Delvis skyetOslo
1 °C , 1 m/s SSØ.
RegnBergen
4 °C , 6 m/s SØ.
Lett regnStavanger
4 °C , 6 m/s VSV.
Delvis skyetTrondheim
0 °C , 2 m/s SSV.
SkyetTrømsø
-1 °C , 2 m/s SSØ.
Lette regnbygerKristiansand
4 °C , 4 m/s VSV.
SkyetBodø
3 °C , 6 m/s ØSØ.
Delvis skyetHalden
1 °C , 1 m/s S.

Værdata fra MET/ Yr.no

Politiet leitar framleis etter personen som sprang frå staden etter utforkøyringa i Sokndal. Det snør og sluddar i området, noko som aukar risikoen dersom føraren av bilen er skadd, melder politiet. Dei ber folk i nærområdet om å halda utkikk og melde observasjonar på telefon 02800.
Ein mann har sprunge frå staden etter å ha vore involvert i ei utforkøyring på riksveg 44 ved Skarpenes i Sokndal. Bilen ligg på taket utanfor vegen. Politiet melder at dei må avklare om vedkommande er skadd og ber om tips på telefon 02800.
To bilar har vore involvert i eit trafikkuhell i krysset Øksnevadvegen/Engelsvollvegen i Klepp. Begge bilførarane kom frå uhellet utan skader. Det var store trafikale problem etter uhellet, men trafikken er i ferd med å løysa seg opp, melder politiet.
I løpet av natta har uvedkommande tatt seg inn i ein garasje på Lura i Sandnes og stole ein ATV. Det er i tillegg rota rundt i garasjen. Politiet har vore på staden og undersøkt åstaden.
Høleveien i Sandnes er nå saltet.
Begge bilene er nå fjernet, men det er fortsatt svært glatt på ulykkesstedet i Høleveien. Entreprenør er på vei for å bedre forholdene.
Føreren av den ene bilen, en mann i 60-årene, har blitt sendt til Stavanger universitetssjukehus (SUS) med helikopter med mulige bruddskader. Den andre føreren, en kvinne i 20-årene, ble kjørt med ambulansen til SUS med skader i benet.
Det har vært en front mot front-kollisjon på Høleveien i Sandnes. Det er store materielle skader. De to personene som var involvert, er ved bevissthet. Luftambulansen har ankommet ulykkesstedet.
En mann i 20-årene ble pågrepet da danskebåten la til kai i Risavika klokka 06.30 i morges. Han hadde vært involvert i en voldshendelse på båten. Den fornærmede mannen, som også er i 20-årene, må trolig sy noen sting.
Politiet stanset en kvinne som kjørte av danskebåten i Risavika i morges. Kvinnen (29) var påvirket av alkohol. Hun ble arrestert mens hun venter på å bli utvist fra landet.
I 23-tiden lørdag kveld var det en trafikkulykke på Fv 44 i rundkjøringen på Skeiane i Sandnes. Bilene ble etter hvert tauet bort, og personene som var involvert, ble sjekket av helse.
Politiet i Rogaland har i løpet av natten bortvist totalt 35 personer på grunn av bråk og fyll. 13 av disse var i Stavanger, seks i Sandnes og sju i Haugesund. Det sitter ellers 12 personer i arresten for det samme.
Viking slet seg til en knepen seier mot Sandefjord i 1. divisjon i håndball, skriver Aftenbladet. Det ble til slutt 24?23 i Stavanger idrettshall. Viking leder dermed serien suverent med fem poeng ned til Fjellhammer.
Nærbø vant en overlegen borteseier mot tabelljumbo Fold-St. Hallvard i Eliteserien i håndball, skriver Aftenbladet. Med resultatet 27?35 ligger laget fra Jæren nå på en sjetteplass i ligaen. Onsdag kommer serieleder Kolstad på besøk i Nye Loen.
Søndag frå klokka 13-14 blir det open kyrkje med kondolanseprotokoll på Bryne for å minnast Sigbjørn Sveli som blei funnen drepen på Regestranden. ? Etter denne uforståelege tragedien ønsker me å gje rom for at folk kan få uttrykka si sorg og medkjensle, seier sokneprest Stein Ødegård.
Politiet i Stavanger fekk i natt melding om to jenter som stal eit juletre frå Mariero. Ei politipatrulje trefte jentene på 17 år og gav beskjed om at dei måtte ta treet tilbake der det høyrde heime. Dei fekk også pålegg om å slutta med juletre-tjuveri.
Politiet fekk i natt melding om ein mann på Bryne som tok seg inn i eit tilfeldig hus, kledde av seg og la seg i senga saman med ho som budde der. Då han blei jaga på dør av kjærasten til dama, sette han seg i eit utandørs bad på ei ny adresse.
Byfjordtunnelen på E39 i Rennfast er opna igjen etter at den tidleg laurdag morgon blei stengd då ein varebil blei ståande i ein havarilomme. Det er uklart kva som var grunnen til at dette skjedde med varebilen.
Totalt fire personar blei evakuerte etter ein brann i ein institusjon på Lassa i Stavanger laurdag morgon. Ei glødande dyne blei fjerna frå eitt av romma. To tilsette og ein bebuar blei eksponert for røyk, melder politiet.
Begge bilene er nå fjernet etter uhellet på E39 på Åsen. To personer i den ene bilen har blitt tatt med til legevakten for en sjekk.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
To biler er involvert i et trafikkuhell på E39, avkjøringen til Åsen i nordgående felt. Alle de involverte er ute av bilene, melder politiet. Nødetater er på vei.
Det er påvist radioaktivt avfall i Eigersund og politiet undersøker hvor kilden kommer fra. Kilden er en metallstang på rundt en meter lang, med et radioaktivt belegg. Stangen er brukt i industrien til å fjerne statisk elektrisitet.
Forsvarsspilleren Viljar Vevatne har signert en kontrakt for tre nye år i Viking. Årets visekaptein blir dermed Viking-spiller ut sesongen 2022, melder klubben på sine nettsider.
Politikerne i Suldal ønsker seg flere smårollinger. Fra og med barn nummer tre lover de nå storfamilier gratis barnehageplass. Det vedtok kommunestyret i går. Tilbudet gjelder alle familier som har tre eller flere barn i barnehage og SFO.
Den 20 år gamle mannen fra Jæren, som er siktet for medvirkning til drapet på Sigbjørn Sveli (44), ble varetektsfengslet i to uker i Stavanger tingrett.
På E39 ved avkjørsel til Jærveien i Sandnes ble en mannlig bilfører stanset for kontroll. Han hadde for høy promille og kjørte uten gyldig førerkort og han anmeldes for begge forhold.
Equinor bekrefter fredag at de dropper ilandføring av olje og gass fra det nye Johan Castberg-feltet. Det betyr at Finnmark går glipp av mange arbeidsplasser på Veidnes i Nordkapp kommune.
Komande veke startar Vegvesenet arbeidet med å forsterka Eigerøy bru på riksveg 42 i Eigersund. Arbeidet tar to til tre månader, og det skal berre bli i kortare periodar, at trafikken må dirigerast manuelt, lovar Vegvesenet.
En syklist er kjørt til legevakt for sjekk etter et trafikkuhell meld en bil på Kvernelandveien i Sandnes i morges.. En mannlig bilfører i 40 årene fikk førerkortet beslaglagt. Syklist hadde smerter i hode og nakke.
Når Go-Ahead overtar trafikken på Sørlandsbanen 15. desember, mister nærmere 80.000 studenter rett til rabatt. I tillegg kan miniprisbilletter kan bli dobbelt så dyre, fordi man må kjøpe billett både hos Vy og Go-Ahead, skriver NTB.
Ein syklist klaga over smerte i hovudet og i nakken, etter ein kollisjon mellom bil og sykkel i Kvernelandsvegen i Sandnes, fredag morgon. Politi og ambulanse rykka ut til ulukkesstaden om lag klokka 0730.
Kyrkjeleg fellesråd i Stavanger får eit kutt på fem prosent i budsjettet sitt til neste år, seier Krf-politikar Anne Kristin Bruns. Det går ut over vedlikehald av kyrkjer og gravplassar, og barne- og ungdomsstillingar i kyrkjelydar, seier Bruns:
FKH håper cupfinalen vil føre til sal av fleire sesongkort og sponsorar neste år. Klubben har alt seld nærare ti prosent fleire sesongkort enn på same tid i fjor. Dagleg leiar John Harald Log meiner at merkevara FKH aldri har stått sterkare enn nå.
Etter å ha pøst på kunstsnø er det klart for sesongstart på Sirdal skisenter. Lørdag åpner stolheisen på Tjørhomfjellet og én av heisene i Ålsheia., opplyser daglig leder Øystein Tjørhom.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Et enslig lys brenner for den døde 44-åringen fra Bryne. Lyset er satt ned der han ble funnet på Regestranden. 44-åringen ble sist sett på kjøpesenteret M44 på Bryne. To av de tre som er drapssikta, erkjenner at de har vært involvert i drapet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
E39 Byfjordtunnelen er åpen med redusert hastighet. Bilberging pågår, så kjør forsiktig.
E39 Byfjordtunnelen er stengt på grunn av bilstans.Det melder Statens vegvesen.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.