Onsdag, 19.12.2018 09:24 Uke: 51
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Hvis livet var som
«Skrik» av Munch

(I dag, kl 09:21)
Her blir det
enveiskjøring(pluss)

(I dag, kl 09:21)
Leter etter
innbruddstyv i
Grimstad

(I dag, kl 09:21)
Ble funnet i teltet av
turister

(I dag, kl 09:21)
Svenske fly skal tanke
med gammel frityr...

(I dag, kl 09:21)
Pochettino vil ikke
utelukke Manchester
...

(I dag, kl 09:21)
Artist Anca Pop omkom
i bilulykke

(I dag, kl 09:12)
Støttar
pelsdyr-rettssak

(I dag, kl 09:12)
Klar for Djurgården
(I dag, kl 09:12)
Solskjær til United
vil være så stort
at...

(I dag, kl 09:02)

Sistedistrikt
Ole bergar
fellesfyrverkeriet

(I dag, kl 09:22)
Mange frykter at
baksmellen kommer
etter...

(I dag, kl 09:22)
I april starter
byggingen av nye
leiligh...

(I dag, kl 09:22)
Napoleon i framsetet
(I dag, kl 09:22)
Nå blir matavfallet
ditt til ny jord i
B...

(I dag, kl 09:22)
Nett-tv: SFE-aksjar,
fylkesvåpen, og opp...

(I dag, kl 09:22)
Her blir det
enveiskjøring(pluss)

(I dag, kl 09:22)
Leter etter
innbruddstyv i
Grimstad

(I dag, kl 09:22)
Ble funnet i teltet av
turister

(I dag, kl 09:22)
Hva gjør vi feil?
(I dag, kl 09:13)

Mest lest siste uke
Lars Arne, vis at du
er den frelseren Br...

(I går, kl 18:03)
Blir fraktet til
Ullevål

(I går, kl 18:14)
Credo-Heidi fikk 14
kontrollører på
døra...

(I går, kl 22:22)
NRK kan flytte inn hos
NTNU

(I går, kl 09:51)
Trump oppretter ny
militær romkommando

(I går, kl 17:22)
Kilde til VG: Én
arrestert for
dobbeltdr...

(I går, kl 09:51)
Maren Ueland (28) fra
Bryne funnet drept...

(I går, kl 11:32)
Solskjær topper
oddslisten etter
Mourinh...

(I går, kl 15:32)
Dette har Norges
alpinsjef aldri
opplevd...

(I går, kl 16:02)
Trafikkulykke i
Rennebu

(I går, kl 17:53)

Mest lest i dag
TV 2 om regelbrudd i
«Farmen»: ? En enor...

(14.12.2018, kl 16:58)
Bjørndalen etter ny
Thingnes Bø-seier:
-...

(14.12.2018, kl 16:44)
Syvåring døde i
varetekt i USA

(14.12.2018, kl 11:13)
Arbeiderpartiet:
Helseminister Bent
Høie...

(14.12.2018, kl 21:46)
EM: Drama til siste
stund for Norge,
Tys...

(12.12.2018, kl 19:51)
Kosovo oppretter hær
til protester fra N...

(14.12.2018, kl 15:22)
Dropper Joshua French
fra konferanse ett...

(14.12.2018, kl 21:13)
Ville heller bygge
nytt hus enn å pusse
...

(12.12.2018, kl 14:10)
Dette vakre
himmelfenomenet kan du
få et...

(13.12.2018, kl 22:31)
Gjermund Larsen er
vinneren av
Trøndelag...

(14.12.2018, kl 21:32)

Været i dag
Lett sluddOslo
-1 °C , 3 m/s NØ.
SkyetBergen
9 °C , 3 m/s SØ.
SkyetStavanger
7 °C , 7 m/s SØ.
Delvis skyetTrondheim
-2 °C , 1 m/s S.
KlarværTrømsø
-3 °C , 3 m/s SSØ.
SkyetKristiansand
5 °C , 7 m/s ØSØ.
KlarværBodø
0 °C , 5 m/s SØ.
SkyetHalden
2 °C , 2 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

Den drepte Maren Ueland (28) og hennes danske venninne ble funnet drept i teltet sitt av turister i Atlasfjellene i Marokko, melder marokkanske medier. Kilder opplyser til Marocco World News at ingen av eiendelene skal ha blitt stjålet fra teltet.
FK Haugesund-målvakt Per Kristian Bråtveit bekrefter nå selv at han skal spille for svenske Djurgåden neste sesong. Han skal være klar for å skrive under for tre eller fire år, og har tilbrakt de siste dagene i Sverige, skriver Sportbladet.
I 1. divisjon serieåpner Sandnes Ulf borte mot Sogndal. Sandnes Ulf får ikke hjemmekamp 16. mai, og skal møte Raufoss på bortebane.
Serieoppsettet for neste års eliteserie er klar. I første serierunde søndag 31. mars møter FK Haugesund STrømsgodet i Drammen. Viking får hjemmekamp mot Kristiansund. 16. mai spiller FK Haugesund borte mot Rosenborg. Viking møter Stabæk hjemme.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Q-meieriene er provosert over Tine som ønsker at staten kutter i konkurransetilskuddene, skriver Nationen. Q-meieriene mener tilskuddet er helt avgjørende for at det skal være konkurranse i meierisektoren.
Væpnet politi rykket ut til Randaberg i 22-tiden etter at de fikk meldinger om at en person skulle ha blitt knivstukket og ranet i sitt eget hjem. Personen fremstår som uskadd, opplyser politiet. som beskriver hendelsesforløpet som uklart.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Brannen i Geoparken er slukket, men det er fare for at giftig gass kan sive ut i noen dager fremover, ifølge politiet. Brannvesenet jobber med ulike metoder for sikring.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Politiet har i kveld gjennomført en væpnet aksjon i Haugesund. Det gjaldt en pågripelse i en straffesak. En person er arrestert.
Brannvesenet har fått melding om brann i Geoparken ved Oljemuseet i Stavanger. Det skal være gjenstander av glassfiber som brenner. Røyk driver mot Oljemuseet. Politiet ber folk holde seg borte. Røyken kan være helseskadelig.
Familien til Maren Ueland (28) som ble drept i Marokko, er i dyp sorg, forteller familiens bistandsadvokat Ragnar Falck Paulsen til NTB. Han har snakket med mora til avdøde. ? Jeg har lovet henne å forsøke å få informasjon om saken, sier Paulsen.
UD i Danmark åtvarar no mot å gå tur i fjellet i Marokko utan lokalkjent guide etter at ei dansk og ei norsk kvinne vart funne drepne. Norske UD har foreløpig ikkje endra reiseråda sine.
Én person er lettere skadd etter kollisjonen i Karmsundgata i Haugesund. De tre andre er uskadde. Politiet er ferdig på ulykkesstedet og har opprettet sak og beslaglagt førerkort.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Begge bilene er fjernet og trafikken flyter som normalt i Karmsundgata i Haugesund. En kvinne født i slutten av 80-årene, og en mann født i slutten av 70-årene er kjørt til sjukehus. Skadeomfanget er fortsatt ukjent.
To personer er kjørt til sjukehus etter en front mot front-kollisjon i Karmsundgata i Haugesund. En ambulanse under utrykning og en personbil var involvert, men ingen skal ha kjørt for fort. Politiet melder om store trafikale problemer.
To personer er skadet etter en front mot front-kollisjon i Karmsundgata i Haugesund. En ambulanse og en personbil er involvert. Skadeomfanget er ukjent. Politiet melder om store trafikale problemer.
Dyr bør ikkje gjevast som julegåve eller overraskelse til born, meiner Mattilsynet. Dei ber folk tenkje seg om to gonger før ein kjøper eit kjæledyr i jula. Born kan fort miste interessen, og då er det dei vaksne som sit att med ansvaret.
Ifølge politiet tyder mer og mer på at slåsskampen mellom flere unge i Gjesdal søndag blei avtalt på sosiale medier, og at det har vært flere tilskuere, skriver Aftenbladet. Politiet tror Sandnes-ungdommene tok buss, og har film fra denne bussen.
Inger Klippen i Høyre i Sandnes reagerer på at ingen i Kommunaldepartementet kontakta lokallaget før de satte kommunegrensa som gjør at Preikestolen havner i Strand, skriver Sandnesposten. Klippen har spurt departementet om bakgrunn, uten å få svar.
To marokkanske menn er arresterte mistenkte for å ha drepe norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen. Det melder den statlege kringkastaren i ettermiddag. Ein mann er pågrepen frå før av.
To marokkanske menn skal ha vorte arrestert mistenkte for å ha drepe norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen, ifølgje ei anonym kjelde til VG. Ein mann er arrestert frå før av.
Jakob Ingebrigtsen (18) er nominert til tre priser under Idrettsgallaen. Men det er også flere rogalendinger på lista.
Føreren av en lastebil fikk førerkortet beslaglagt for å ikke ha sikret lasten godt nok. Lastebilen mistet en sekk med fiskefor i Ullandhaugsveien tirsdag formiddag.
Fylkesmannen har utbetalt 25 904 kroner i erstatning til for tap av husdyr til freda rovvilt i 2018. Fem bønder søkte om erstatning for 29 lam og sau tatt av kongeørn og gaupe. Bare seks av dyrene ble dokumentert, eller antatt drept, av kongeørn
FK Haugesund sin målvakt Per Kristian Bråtveit er på vei til den svenske toppklubben Djurgården, melder Haugesunds Avis. Klubbene skal være enige om en overgangssum, og etter det VG erfarer er summen på 3,5 til 4 millioner kroner.
Innenriksdepartementet i Marokko bekrefter at en person er pågrepet i forbindelse med dobbeltdrapet på en norsk og en dansk student i Atlasfjellene. Marokkansk politi leter i tillegg etter flere mistenkte.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Valgkomiteen i Norges Fotballforbund har innstilt Arne Larsen Økland fra Viking FK som andre visepresident. Larsen Økland ble valgt til andre visepresident på forbundstinget i fjor, og nå ønsker valgkomiteen at han fortsetter i perioden 2019?2021.
Stavanger Oilers sin 4?2 seier over Frisk Asker 29. november, er endret til 5?0. Frisk Asker straffes etter å ha brukte en spiller som ikke var spilleberettiget. Asker-klubben har også fått en bot på 1500 kroner, melder Norges Ishockeyforbund.
Sør-Vest politidistrikt bekrefter overfor NRK at den norske kvinnen som ble drept i Markokko kommer fra Bryne i Time kommune.
Den norske kvinna som ble funnet drept etter å ha blitt utsett for grov vold i Marokko, er fra Bryne, melder Jærbladet. Sammen med en kvinne fra Danmark blei Bryne-kvinna, som er i slutten av 20-åra, funnen drept i Atlas-fjella i Marokko.
10 hus i Tastagaten i Stavanger er uten vatn etter brudd i hovedvannledningen i natt. ? Bruddet blir trolig reparert i løpet av dagen, sier vaktleder Stig Forbregd i Rogaland brann og redning. Det er ikke meldt om at vatn har trengt inn i hus.
Brudd i en vannledning i Bjergsted i Stavanger fører til mye vatn i veien ved Rema 1000-butikken. Vannledningsbruddet ble meldt like før klokken ett i natt. Enkelte beboere i området er uten vatn, og det er satt ut en vanndunk ved butikken.
Politiet i Haugesund anmeldte natt til tirsdag to menn i 20- og 30-årene for å ha urinert i sentrum. Mannen i slutten av 20-årene stod like i nærheten av politiet da han ikke klarte å holde seg.
Politiet i Stavanger rykket ut til sentrum ved halv ett tiden natt til tirsdag etter melding om en mann som skal ha truet en annen mann med kniv. Politiet pågrepet en mistenkt, og avhørte begge parter på stedet. Mannen som ble truet er ikke skadd.
Politiet i Stavanger måtte ved to tiden natt til tirsdag ta hånd om en full og kranglete mann i 50-årene i Fergegaten. Mannen ble bortvist fra sentrum.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.