Onsdag, 19.05.2021 05:24 Uke: 20
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
[Ekstra]
Aluminiums-armert
betong tar st...

(I dag, kl 05:21)
[Ekstra] Unitech
beskyldte konsulent
for...

(I dag, kl 05:21)
Mer koronasmitte i
Midt-Telemark

(I dag, kl 05:21)
Kjørte inn i skilt
(I dag, kl 05:21)
72 nye koronasmittede
i Oslo

(I dag, kl 05:11)
Seks ganger så mange
fugler som menneske...

(I dag, kl 05:11)
FN: Enorme lidelser på
Gazastripen

(I dag, kl 05:01)
- Bekymringsfullt
(I dag, kl 04:51)
72 nye koronasmittede
registrert i Oslo ...

(I dag, kl 04:51)
USA fordømmer Erdogans
Israel-kommentare...

(I dag, kl 04:31)

Sistedistrikt
Mer koronasmitte i
Midt-Telemark

(I dag, kl 05:22)
Kjørte inn i skilt
(I dag, kl 05:22)
Mistenkt for
fyllekjøring

(I dag, kl 05:22)
Ungdomsorganisasjoner
sliter

(I dag, kl 05:22)
Kan like godt bli bru
i vest(pluss)

(I dag, kl 05:12)
Fleire jervar enn
vanleg kan gje blodig
...

(I dag, kl 05:12)
Lanserer nytt konsept
i nytt marked: ? V...

(I dag, kl 05:12)
Det store
smitteutbruddet

(I dag, kl 05:12)
Tunna-gjengen tar
CLAAS tilbake til
Nord...

(I dag, kl 05:12)
Mjølkekyrne er borte
fra halvparten av r...

(I dag, kl 05:12)

Mest lest siste uke
VG anmelder
Eurovision: - TVer
skal kast...

(I går, kl 21:21)
Nærmest fritt fram i
Danmark fra fredag

(I går, kl 10:02)
Tix: Det største jeg
har opplevd. Ferdig...

(I går, kl 23:31)
Norges
FIS-representant:
«Stor mulighet»...

(I går, kl 17:51)
Anker dom for kjøring
i 221 km/t: ? Han ...

(I går, kl 10:42)
Line Andersens advokat
om sjokk-sjakkmøt...

(I går, kl 11:01)
Denne veien skal kunne
lade bilen mens d...

(I går, kl 11:11)
Hynne stiller i Doha
(I går, kl 15:31)
Skihopper fant seng i
naturen. Ble overr...

(I går, kl 15:31)
Fritjofsson blir ny
landslagssjef

(I går, kl 17:21)

Mest lest i dag
To personer hentet ned
fra Galdhøpiggen

(17.05.2021, kl 22:41)
Mannen Israel nå
jakter på

(14.05.2021, kl 00:31)
320 nye koronasmittede
registrert siste ...

(14.05.2021, kl 00:21)
- Bøllene styrer på
begge sider

(13.05.2021, kl 12:11)
Høyre vil ha
eksportløft for
IKT-næringe...

(14.05.2021, kl 12:41)
VG anmelder
Eurovision: - TVer
skal kast...

(I går, kl 21:21)
Dette koster det
egentlig å ringe fra
No...

(13.05.2021, kl 16:01)
Israelske styrker inn
på Gazastripen

(14.05.2021, kl 00:21)
Derfor kan det ta tre
dager før du motta...

(15.05.2021, kl 20:51)
Nærmest fritt fram i
Danmark fra fredag

(I går, kl 10:02)

Været i dag
Delvis skyetOslo
10 °C , 1 m/s SSV.
RegnBergen
8 °C , 4 m/s SSØ.
SkyetStavanger
8 °C , 2 m/s V.
Lett regnTrondheim
8 °C , 1 m/s SSV.
KlarværTrømsø
8 °C , 3 m/s S.
KlarværKristiansand
7 °C , 4 m/s VNV.
SkyetBodø
7 °C , 7 m/s SV.
SkyetHalden
10 °C , 2 m/s SØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

En lastebilsjåfør ble i natt stanset av politiet, etter tips om at mannen hadde kjørt borti autovernet ved Vikeså tidligere på natten. Mannen framstod som påvirket, og er tatt med til legevakt for blodprøve.
Ordførerne på Nord-Jæren ber statsministeren om å se på Nord-Jæren som en felles region i forbindelse med tildeling av vaksiner. FHI har bestemt at 24 kommuner på Østlandet bør få flere vaksiner. Dette vil i så fall gå på bekostning av kommunene på Nord-Jæren.
Fra i dag gjelder nye regler for elsparkesykler. Det er nå forbudt å være flere enn én på sykkelen, det er ikke lov å kjøre raskere enn seks km/t på fortau når man kjører forbi fotgjengere. Dersom sykkelen ikke parkeres skikkelig, kan det medføre parkeringsbot.
Avfallsanlegga må minske faren for brann og lage system for å avgrense miljøkonsekvensen av brannar. I perioden 2016 til 2021, er det registrert 228 brannar i avfallanlegg i Norge. Elleve av brannane var i Rogaland.
Ein bil har køyrd inn i autovernet på E134 ved Vikanestunnelen i Skjold i Vindafjord. Føraren av bilen er oppegåande, men blei tatt med av ambulanse for sjekk. Trafikken flyt greitt forbi.
Ikea tilbakekaller tallerkener, skåler og krus fra produktseriene Heroisk og Talrika fordi de kan gå i stykker og forårsake brannskader, skriver møbelvarehuset i en pressemelding. Heroisk er produkter laget for barn, ifølge Aftonbladet.Ifølge Ikea kan disse produktene gå i stykker, og varmt innhold kan forårsake brannskader.? Ikea oppfordrer alle kunder som eier Heroisk eller Talrika tallerkener, skåler og krus til å slutte og bruke dem og kontakte Ikea for å få full tilbakebetaling, opplyser Ikea.
Ein mann i 30-åra blei tatt med til sjukehuset i Haugeusund med skader i ein fot. Ein mann i 50-åra blei undersøkt av lege på staden, etter at det skjedde ei arbeidsulukke, nettopp på Haugesund sjukehus i 08-tida, tysdag morgon.
I Haugesund har ingen personar testa positivt på koronavirus siste døgn, men så er det berre fem personar som har testa seg. Ein person er smitta i Sandnes siste døgn. Det same er tilfelle i Sola.
Hundvågtunnelen, mellom Stavanger og Hundvåg, er nå open igjen i begge retningar. Tunnelen mellom Hundvåg og Strandalandet har vore open heile tida.
Hundvågtunnelen er nå open mot Stavanger etter trafikkulukka, melder Statens vegvesen. Den er framleis stengd mot Hundvåg
Det var i samband med eit feltskifte inn i Hundvågtunnelen i retning Hundvåg, at det skjedde ei ulukke i sjutida i dag tidleg. Ein lastebil og ein personbil var involverte. Det er ikkje personskadar, men ein bil treng bilberging.
Rett etter klokka 07, tysdag morgon, skjedde ei trafikkulukke i Hundvågtunnelen, retning Hundvåg. Omfanget er foreløpig ukjent. Tunnelen er stengt. Naudetatane er på veg.
Politiet fekk også melding om at ein gut hadde trua med eit våpen på Vaulen badeplass i Stavanger i går kveld. Det viste seg å vera ein revolverkopi med lausskott. Barnevernet tok hand om guten.
Politiet løyser opp ei samling på 400 ungdomar mellom 12 og 20 år som har samla seg på Vaulen badeplass i Stavanger. Mange skal vere rusa. Politiet ber foreldre kontakte ungdomane sine og få dei heim, utan å køyre bil inn i området.
Motorsykkelføreren, en mann i 50 årene, fraktes til SUS med luftambulanse
Politiet melder om mulige bruddskader på en motorsykkelfører etter en motorsykkelulykke i Austarheimvegen i Sauda. Føreren er ved bevissthet.
To menn i 20-årene er siktet for å ha kjørt i ruset tilstand i Sola. Mennene ble stanset av politiet i dag morges
En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest.
En elev på Skeiane ungdomsskole i Sandnes har testet positivt for covid-19. Aftenbladet melder at alle elevene på tiende trinn derfor må koronatestes på nasjonaldagen.
Politiet og brannvesenet er på vei til røykutvikling på en trafostasjon på Hundvåg. Trafostasjonen er i Pepperhaugen.
Viking tapte dagens hjemmekamp mot Tromsø 0-1. Tomas Totland ble kampens eneste målscorer. Siddisene har nå tapt to strake kamper i Eliteserien.
Haugesund spilte i dag 0-0 mot Sarpsborg 08 i Eliteserien for menn. Dette var første kamp for Haugesund i årets serie.
Ulykken på fylkesvei 44 fremstår som alvorlig. Politiet har varslet at ulykkesgruppen er på vei for å bistå politiet. De vil ikke gå ut med navn og kjønn på involverte på nåværende tidspunkt. Ulykken skjedde rett før klokken 16. Veien forblir stengt.
Politet melder på Twitter at trafikkulykken i Hå fremstår som alvorlig. Vegtrafikksentralen melder at veien kan bli langvarig stengt.
Tunnelen er igjen åpnet for trafikk etter å ha vært stengt på grunn av steiner i veibanen.
Politiet har nettopp fått melding om trafikkuhell mellom lastebil og personbil i Håvegen, nær Vigreskogen. Det meldes om trafikale utfordringer på steder, og veien er blitt stengt. Nødetatene på vei.
Tunnelen er stengd på grunn av stein som ligger i veibanen.
Politiet i Sandnes melder om hærverk på Sandved skole. På ? Vanskelig å si når dette har skjedd, skriver politiet på Twitter.
Høyres landsmøte sier nei til et nasjonalt forbud mot mobilbruk i skolen. Partiet vil la den enkelte rektor bestemme regler for mobilbruk i klasserommet. 287 delegater stemte imot forbudet, 50 stemte for.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Politiet melder at en beboer i Stavanger har fått en ny kajakk i hagen sin. ? Ring politiet viss du savner kajakken din eller kan hjelpe oss å finne rettmessige eier, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter.
To personer i Stavanger og to personer i Sandnes har fått påvist covid-19. Alle er nærkontakter. I Sola er det ett nytt smittetilfelle med korona. Årsaken er importsmitte. Personen er smittet i utlandet, skriver kommunen på sine nettsider.
På Ålgård har det oppstått brann i et uthus som også skal ha antent en bil som stod like ved, opplyser Sør-Vest politidistrikt. Nødetatene er på vei til stedet.
En mann i 30-årene ble i natt pågrepet i en bolig etter at det begynte å brenne i et uthus på Ålgård. Brannen i uthuset antente også en bil som stod like ved. Mannen hadde gjort innbrudd i huset han ble pågrepet i og vil bli avhørt melder politiet.
Ved Ålgård har det oppstått brann i et uthus som også skal ha antent en bil som stod like ved, opplyser Sør-Vest politidistrikt. Nødetatene er på vei til stedet.
Solas håndballkvinner tapte cupfinalen på Vipers Kristiansand. Sørlendingene vant til slutt komfortabelt 29-16 Camilla Herrem og co.
Ålesund vant 2-1 på hjemmebane mot Bryne i 1. divisjon for menn. Robert Undheim scoret jærbuenes mål. Dette var Brynes første kamp etter opprykket til landets nest høyeste nivå.
Politiet har vært ute hos en mann som ble observert på en bussholdeplass i Haugesund med kniv og hammer. Mannen er nå anmeldt for å bære kniv på offentlig sted.
I forlengelsen av debatten om byggene vi har rundt oss, som startet med Facebook-gruppen Arkitekturopprøret, har NRKs kunst- og arkitekturkritiker vurdert tolv norske signalbygg. Hun har funnet både prakteksemplar og skrekkeksempel.
Høyre går inn for å oppheve forbudet mot kjøp av seksuelle tjenester. Det ble klart etter voteringen på landsmøtet lørdag.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.