Fredag, 05.03.2021 08:54 Uke: 09
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Uker med «kaos» nærmer
seg slutten for V...

(I dag, kl 08:51)
Tvillinger skiftet
kjønn samtidig

(I dag, kl 08:41)
Danmark vil ikke
boikotte Qatar

(I dag, kl 08:41)
Problemer på glatta i
Namsos

(I dag, kl 08:41)
Gjerøy skole driftes
videre

(I dag, kl 08:41)
Vil ha rassikring av
veg

(I dag, kl 08:41)
Bryggeributikken i
Trondheim var
plutsel...

(I dag, kl 08:31)
«The big why» ? et
nytt museum skal
løft...

(I dag, kl 08:31)
Kan komme raske tiltak
i Grenland

(I dag, kl 08:31)
Klubben har ikke kjent
til omfanget

(I dag, kl 08:31)

Sistedistrikt
En ny smittet i
Sunndal

(I dag, kl 08:52)
Tusen takk, Sigrid,
for at vi fikk være
...

(I dag, kl 08:52)
Bil kjørte utfor vegen
og traff lyktesto...

(I dag, kl 08:52)
Den mystiske lukta var
ikke bæsj, men Bo...

(I dag, kl 08:52)
Slå ring om fjella
våre

(I dag, kl 08:52)
AP krev eit løft for
psykisk helse

(I dag, kl 08:52)
Ny person testet
positivt i Sunndal

(I dag, kl 08:52)
Uker med «kaos» nærmer
seg slutten for V...

(I dag, kl 08:52)
Gjerøy skole driftes
videre

(I dag, kl 08:52)
Stenger 1. ? 4. trinn
ved Barman skole i...

(I dag, kl 08:43)

Mest lest siste uke
Tsunamibølger
observert etter
jordskjelv

(I går, kl 23:51)
Italia stanset 250.000
AstraZeneca-vaksi...

(I går, kl 19:31)
Chelsea påførte
Liverpool det femte
stra...

(I går, kl 23:51)
Inter med seks poengs
luke på tabelltopp

(I dag, kl 00:01)
New Zealand
nedgraderer
tsunamivarsel og...

(I dag, kl 02:01)
Tsunamifaren avblåst
på New Zealand

(I dag, kl 02:31)
Meghan anklager det
britiske kongehuset
...

(I dag, kl 03:31)
Kraftig hopp i
smittetallet i
Fredriksta...

(I går, kl 09:01)
Slik har smitten
spredt seg i Oslo

(I går, kl 11:51)
Sissener: ? Christen
Sveaas har skjemt m...

(I går, kl 14:11)

Mest lest i dag
Ni nye coronadødsfall
registrert

(03.03.2021, kl 15:51)
Mjelde scoret da
Chelsea vant med ti
spi...

(I går, kl 00:12)
Manchester United avga
poeng i London-tå...

(I går, kl 00:12)
Slik irriterer vi
andre i trafikken

(26.02.2021, kl 17:41)
USA starter Johnson
&
Johnson-vaksin...

(01.03.2021, kl 01:21)
Norge med stafett-grep
i tolvte time i s...

(03.03.2021, kl 11:31)
Manchester United avga
poeng i London-tå...

(03.03.2021, kl 23:11)
Braithwaite sendte
Barcelona til
cupfina...

(I går, kl 00:21)
Tsunamibølger
observert etter
jordskjelv

(I går, kl 23:51)
Lege avskriver Tiger
Woods karriere: Umu...

(27.02.2021, kl 10:21)

Været i dag
LettskyetOslo
-1 °C , 1 m/s SSØ.
SkyetBergen
0 °C , 1 m/s ØNØ.
LettskyetStavanger
0 °C , 2 m/s NNV.
SkyetTrondheim
0 °C , 2 m/s SV.
SkyetTrømsø
-5 °C , 4 m/s SSØ.
KlarværKristiansand
-2 °C , 3 m/s NNV.
SkyetBodø
-2 °C , 3 m/s VSV.
KlarværHalden
-4 °C , 2 m/s NNV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Hydro sel blant andre Karmøy Valseverk til eit oppkjøpsfond. Karmøy Valseverk har om lag 230 tilsette. Verket produserer plater, band og spolar av aluminium. Salsprisen for alle valseverka som Hydro nå kvittar seg med er 14.2 milliardar kroner.
Det var bruk av fyrverkeri som var årsaka til ein mindre grasbrann på Karmøy like før midnatt. Brannen skjedde like ved mørkekøyringsbanen på Skudeneshamn. Ein person er avhøyrt og har vedgått å stå bak brannen.
Den israelske ambassadøren i Norge seier at han vil sjå nærare på forslaget frå Sola-ordførar Tom Henning Sletheim, skriv Aftenbladet. Slethei vil ha eit vaksinesamarbeid mellom Israel og Sola kommune.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Kvinnen i 40-åra som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem til avtalt tid etter en skitur på Hardangervidda, er funnet i god behold, melder Sør-Øst politidistrikt. Hun hadde tatt seg inn på en hytte, og trengte ikke helsehjelp.
Politiet har satt i gang en leteaksjon på Haukeliseter på Hardangervidda. De leter etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund, som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra skitur, som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige og politihelikopter.
Jakob Ingebrigtsen har full kontroll i sitt innledende heat på 1500-meter i innendørs-EM i friidrett. Nordmannen kontrollerer feltet og tar seg videre som nummer to i sitt heat. Storebror Filip klarte overraksende ikke å ta seg videre. Han slet på de siste rundene, og måtte stole på at tiden var god nok. Det var den ikke, dermed er han ute av finalen på 1500 meter. Finalen går fredag ettermiddag. Da har Jakob Ingebrigtsen varslet supertid.
Bjerkreim kommune er i gang med å vaksinera innbyggarar under 65 år som ikkje er helsepersonell. Årsaka er at AstraZeneca-vaksinen kjem i pakkar på minst 100 dosar, og det er fleire enn talet på helsepersonell som står att å bli vaksinert.
EU har begynt vurderingen av den russiske Sputnik V-koronavaksinen, og helseminister Bent Høie bekrefter at vaksinen kan bli aktuell for Norge. Det melder NTB. Høie understreker likevel at det ikke er sikkert kjøp av Sputnik V er like aktuelt i juni.
Sola-ordførar Tom Henning Slethei har sendt brev til den israelske ambassadøren i Noreg, der han spør om det er mogleg å handla vaksinar av Israel, skriv Aftenbladet. Han reagerer på at Sola må gi frå seg vaksinar, og at Noreg ikkje har fått fleire.
UP skreiv ut 14 bøter og melde ein bilførar, då dei gjennomførte ein fartskontroll på Hafrsfjord bru i dag føremiddag. Høgste fart var 79 km/t i 60-sona.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
To personar er smitta av korona i Sola siste døgn. Ein person har testa positivt i Stavanger. Verken i Sandnes, Haugesund eller Karmøy er det registrert smitte.
I går kveld blei Industri Energi einig med NHO Luftfart om ny lønsavtale. ? Me har sikra oss mot lønsdumping, seier forhandlingsleiar Ommund Stokka i Industri Energi. Avtalen gjeld for helikopterselskapa CHC Helikopter Service, Bristow og HeliOne.
Det er meldt om et innbrudd på en byggeplass i Robotvegen i Klepp i løpet av natten. Det er stjålet verktøy fra plassen. Politiet har vært på stedet og opprettet sak.
På tysdag offentleggjer Riksrevisjonen svaret på kven som hadde ansvaret for Alexander Kielland-ulukka. Riksrevisjonen skal særleg sjå på styresmaktene si rolle, ikkje minst om plattforma var skikkeleg godkjent for å vera i drift.
Sjukefråveret i Rogaland auka med 7.1 prosent frå fjerde kvartal i 2019 til same tid i fjor. 5 prosent av dei arbeidsføre var sjukemelde i fjerde kvartal i fjor. Høgast sjukefråvær i Rogaland var det i kommunane Haugesund og Karmøy.
Kunstnarane som har atelier i tredje etasje på Tou-anlegget i Stavanger, skal omsider få vindauge som kan opnast og lukkast. Dårleg ventilasjon har vore eit problem heilt sidan kunstnarane flytta inn for meir enn seks år sidan.
Villminken på dei ytterste øyane i fylket er heilt borte. Nå løyver Statens Naturoppsyn og Statsforvalteren mest 400.000 kroner for å fjerne den uønska villminken frå fuglereservata langs Jærstrendene. Villmink er ein stor trussel mot sjøfuglane.
Ein person skal ha blitt trua med kniv i sentrum av Sandnes, rundt klokka 23, onsdag kveld. Politiet har leita etter gjerningspersonen i natt, men foreløpig utan å ha funne vedkommande.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En mann i 40-årene ble klokken 20.30 pågrepet i Stavanger sentrum etter å ha knust flere ruter i ulike bygg i Lagårdsveien og i Stavanger sentrum. Politiet jobber med å skaffe oversikt over hvilke bygg og bedrifter som har fått ruter knust.
Hurtigbåten Rygerfjord settes inn i rute fra avgang Mekjarvik klokka 20.00. Hurtigbåten tar ikke biler.
MF Vollsøy innstiller fra avgang Mekjarvik klokka 18.30 til Kvitsøy og inntil videre grunnet tekniske utfordringer. Boreal kommer tilbake med mer informasjon så snart det foreligger.
Et vogntog stoppet opp bakken én kilometer før utløpet av tunnelen i retning Stavanger. Farten er satt ned, melder Statens vegvesen.
I Ryfylkerutene mellom Ropeid og Sauda blir det buss i stedet for båt fra i kveld av. Årsaken er is i fjorden, melder Norled.
En bil skal ha kjørt av veien og inn i et steingjerde på Vistnesveien i Randaberg. Det skal ikke være personskade. Politiet er på stedet.
Politiet melder om en trafikkulykke E-39 rett sør for Løwenstrasse i Sandnes. Nødetatene er på stedet. To biler involvert men det skal ikke være personskade. Det er noe kødannelsen på stedet.
Fire nye har testet positivt for covid-19 på skipet «Tertnes» i Mekjarvik i Randaberg, opplyser kommuneoverlege Ole Bernt Lenning. Totalt er 11 av 17 av mannskapet smittet. De er i isolasjon og karantene på skipet. En smittet person døde på skipet forrige uke, men det er usikkert om korona er dødsårsaken.
Fire nye har testet positivt for covid-19 på bulkskipet Tertnes i Merkjavik i Randaberg, opplyser kommuneoverlege Ole Bernt Lenning. Totalt er nå 11 av de 17 på mannskapet smittet. De blir nå satt i isolasjon og karantene.
Politiet fikk melding om trafikkuhell E39 sør for Auglendstunnelen i Stavanger i nordgående retning. Det er ikke personskade. Politiet er på stedet. Det er kødannelse da trafikken går tregt forbi stedet pga. et stengt kjørefelt.
Et barn i Bamsebo barnehage i Gjesdal har fått hjernehinnebetennelse, skriver Gjesdalbuen. Barnet er mellom 1 og 5 år og er innlagt på sykehus. Tilstanden er ukjent. Ifølge Aftenbladet er husstanden og kohorten til barnet behandlet med antibiotika.
Onsdag i neste uke åpner Haugesund kommune sitt nye vaksinesenter, i bilforretningen Haugesund Autos gamle bygg på Svehaug. Kommunen kan vaksinere over ett tusen personer hver dag i det nye senteret.
Politiet arresterte en fjerde person i går etter knivstikkingen som fant sted på Madla i Stavanger natt til i går. Det opplyser politiadvokat Marita Hagen til NRK. Den siste er også siktet for grov kroppsskade. Alle de fire er nå løslatt.
Politiet melder om en arbeidsulykke i Lagerveien på Forus. En truck har veltet, nødetater er på vei til stedet. Foreløpig ukjent skadeomfang.
Boligprisene i på Nord-Jæren steg med 2,0 prosent i februar, og hadde dermed en av de sterkeste prisoppgangene i landet. De siste 12 månedene har boligprisene Nord-Jæren steget med 6,7 prosent.
Utrykningspolitiet stanset 22 bilførere i en fartskontroll i Flyplassvegen i Sola onsdag formiddag. Høyeste målte hastighet var 82 km/t i 60- sonen.
Landbruksminister Olaug Bollestad varsler at den nye dyrevelferdsloven vil stille strengere krav til hvordan avl på hunder skal være, skriver Aftenbladet. Veterinær Marit Apeland på Ålgård advarte siste uke om såkalte valpefabrikker.
I Randaberg har en lærer ved Goa skole testet positivt for koronasmitte. Læreren er bosatt i en annen kommune, og smittekilden er uavklart, melder Aftenbladet. Alle ved Goa skole er bedt om å teste seg allerede ved lette luftveissymptomer.
I Stavanger er en ny person i 50 årene koronasmittet, smittekilden er ukjent. 636 personer ble koronatestet i Stavanger i går.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.