Torsdag, 03.12.2020 21:37 Uke: 49
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Det siste hoppet
(I dag, kl 21:33)
- Vi kan håpe på bedre
regler enn Oslo(p...

(I dag, kl 21:31)
Ikke la små problemer
vokse seg store 

(I dag, kl 21:31)
Sjåfør tatt i 135 km/t
(I dag, kl 21:31)
Ny bortesmell for
Elverum

(I dag, kl 21:31)
Høyre nominerer Olve
Grotle i Sogn og Fj...

(I dag, kl 21:31)
USA saksøker Facebook
? hevder innvandre...

(I dag, kl 21:31)
Studie: Coronavaksine
vil gi immunitet i...

(I dag, kl 21:31)
Gabrielle får selskap
av ny artist i Net...

(I dag, kl 21:23)
Flammer på øy i
skjærgården

(I dag, kl 21:21)

Sistedistrikt
Livsverket gikk
konkurs ? nå satser
Lass...

(I dag, kl 21:33)
Far og sønn
fusjonerer: ?
Hovedkontoret ...

(I dag, kl 21:33)
Måtte på
karantenehotell før
familiebesø...

(I dag, kl 21:33)
Det siste hoppet
(I dag, kl 21:33)
Sjåfør tatt i 135 km/t
(I dag, kl 21:33)
«Legges
oppvekstsenteret ned,
så dør hel...

(I dag, kl 21:23)
Lofotposten samler
dokumentasjon på
ramp...

(I dag, kl 21:23)
Rampenissenes
herjinger i Lofoten
desemb...

(I dag, kl 21:23)
Sender ut farevarsel:
? Det kan bli utfo...

(I dag, kl 21:23)
Nå er det snø i
Grenland - og her kan
du...

(I dag, kl 21:23)

Mest lest siste uke
FN-kommisjon fjerner
cannabis fra liste ...

(I dag, kl 01:11)
Sjåfør kjent skyldig i
lagmannsretten et...

(I dag, kl 02:11)
Stadig flere barn i
nød

(I dag, kl 00:11)
Esa har bedt om
informasjon om
karantene...

(I dag, kl 02:51)
USA: Høyeste daglige
koronadødstall side...

(I dag, kl 03:31)
Omdiskutert forsøk med
munnbind gir inge...

(I dag, kl 07:41)
Historisk underskudd
for SAS: 10,6 milli...

(I dag, kl 08:21)
Nedgang i antall
mottakere av
arbeidsavk...

(I dag, kl 12:11)
Tusenvis av kunder
venter ? her kommer
n...

(I dag, kl 12:31)
En liten Chablis
skader ikke

(I dag, kl 13:11)

Mest lest i dag
Kulturministeren lover
Folketeateret 47 ...

(26.11.2020, kl 22:31)
USA åpner for å
henrette flere ved
skyti...

(27.11.2020, kl 23:21)
Tusener demonstrerte
mot abortlegaliseri...

(29.11.2020, kl 00:31)
Tusener fulgte
Maradonas kiste på vei
ti...

(27.11.2020, kl 00:11)
Huset i Ytre Arna er
akkurat solgt. Kjøp...

(29.11.2020, kl 09:03)
Streikefare i
oljeserviceselskapet S
chlu...

(29.11.2020, kl 23:01)
Trump sender Kushner
til Midtøsten

(29.11.2020, kl 23:51)
Lederen for Polens
senat advarer mot
«po...

(27.11.2020, kl 23:21)
Støre vil ha
krisepakke for
utelivsbrans...

(27.11.2020, kl 23:21)
Mann satt fastklemt
etter ulykke i
Stein...

(28.11.2020, kl 01:21)

Været i dag
Lett sluddOslo
2 °C , 1 m/s NNØ.
SkyetBergen
4 °C , 3 m/s ØSØ.
Lett regnStavanger
4 °C , 5 m/s ØSØ.
SkyetTrondheim
4 °C , 2 m/s SSØ.
SkyetTrømsø
3 °C , 7 m/s S.
Kraftig regnKristiansand
4 °C , 11 m/s SØ.
Delvis skyetBodø
3 °C , 3 m/s ØSØ.
SkyetHalden
1 °C , 3 m/s ØSØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

I kveld har foreldre og innbyggere i to bygder i Lund kommune arrangert fakkeltog til støtte for to skoler. Skolene er foreslått lagt ned, og kommunestyret skal torsdag kveld ta stilling til om de skal beholde skolene eller legge de ned.
Go Ahead kutter avganger på Jærbanen. Årsaken er færre passasjerer med den nye smittebølgen. Reduksjonene gjelder allerede fra 4. desember. Ifølge selskapet vil de opprettholde avgangene med mange passasjerer, men kutter der det er få passasjerer.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Politiet har fått melding om et vogntog som har kjørt seg fast på FV520 Hellandsbygdvegen. Det er glatt og vanskelige kjørefold på stedet. Veien er stengt. Bilberger er varslet av sjåføren av vogntoget.
Borgarting vil løslate danske Kim Poulsen fra forvaring. Han er dømt for drapet på Gunn Merete Lode på Bryne i 2001. Ifølge Poulsens advokat, er han happy, melder NTB. 57-åringen er utvist fra Norge, og må forlate landet når soningen er over.
Norsk Arbeidsmandsforbund og NHO Service og Handel har torsdag kommet frem til enighet om en løsning på vekterstreiken
Det er funne fugleinfluensa hos endå ein fugl i Rogaland. Denne gongen i Nærbøparken i Hå, opplyser Ole-Herman Tronerud i Mattilsynet. Han seier at det er fleire sjuke fuglar i parken, og parken er no stengt. Smittefaren til menneske er liten.
Erling Braut Haaland pådro seg en skade før hans Borussia Dortmund skulle møte Lazio i mesterligaen onsdag kveld.Nå kommer han med gladmelding på sin Instagram-konto.? Gode nyheter! Jeg snakket med legene mine. Jeg er tilbake snart, skriver Haaland.ESPN meldte raskt at nordmannen ikke er tilbake på banen før etter nyttår. Det vil si at han mister minst seks kamper, dersom rapportene stemmer.
Russisk og kinesisk etterretning spionerer på norsk oljesektor, melder PST i en ny rapport. Blant målene er både offentlige og private selskaper, teknologimiljøer ved universiteter og forskningsinstitutter, samt norske myndigheter.
Det sendt ut gult farevarsel og venta oppimot ein halv meter snø i fjellet. Hunnedalen i Rogaland og opp mot Sirdal er innanfor området der det er venta mykje kvit nedbør i natt. Allereie er det ein del centimeter snø i Sirdal.
To til av bebuarane på Vindafjordtunet i Vindafjord er døde etter å ha blitt smitta av koronavirus. Det melder kommunen. Totalt er no 4 av bebuarane døde.
Boligprisene i Stavanger falt med 1,4 prosent i november, viser tall fra Eiendom Norge. De siste 12 månedene har boligprisene økt med 4,2 prosent, og prisutviklingen i Stavanger er svakere enn i de andre store norske byene.
Boligprisene i Stavanger falt med 1,4 prosent i november, viser tall fra Eiendom Norge. De siste 12 månedene har boligprisene økt med 4,2 prosent, og prisutviklingen i Stavanger er svakere enn i de andre store norske byene.
I Stavanger er det registrert tre nye koronasmittede personer. En barn på ett år er smittet av nærkontakt. To menn i 50 årene er også smittet, en etter reise, for den andre er smittekilden ukjent.
Equinor og Sintef har for første gang inngått et strategisk samarbeid innen flere forskningsområder, blant annet flytende havvind. Equinor mener avtalen kan gi raskere resultater i områder som er viktige for det grønne skiftet.
I Sandnes har fem nye personer testet positivt for covid-19. Tre barn under 10 år er blitt smittet. Et barn i tenårene er også smittet. Det samme gjelder en kvinne i 30 årene. Alle er smittet av nærkontakter, og alle har vært i karantene.
Fagforeningen Safe og Norsk olje og gass ble i natt enige om en avtale i oljeservicemeklingen, skriver Aftenbladet. Dermed ble det unngått streik blant vel 700 Safe-medlemmer innen brønn- og boreservice.
En mann (36) er i Eidsivating lagmannsrett dømt for å ha forårsaket frontkollisjonen med musikeren Sigvart Dagsland og bandet hans i Stange i januar 2018. Lagmannsretten redusert straffen til 36 dagers betinget fengsel, skriver Hamar Arbeiderblad.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En hamstringsskade gjør at Erling Braut Haaland ikke spiller mer fotball i 2020.
Viking vant 2?0 over Brann onsdag kveld. Det var Veton Berisha og Ylldren Ibrahimaj som scoret målene for Viking.
Kampen mellom FKH og Mjøndalen endte 1?1. Mjøndalen fikk mål i første omgang. På slutten av kampen scoret Sondre Liseth for Haugesund.
Erling Braut Haaland er ikke med i Dortmunds Mesterligatropp mot Lazio onsdag kveld.Det melder Borussia Dortmund selv på Twitter. Klubben opplyser at Haaland ikke er med i troppen grunnet en strekk i hamstring.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Forsvararen til den 23 år gamle mannen som er dømt til 15 års forsvaring for drapet på Regestranda i Sola, Inam Ghous Ali seier til NRK at dommen blir anka. Forsvararen seier dei meiner straffereaksjonen burde ha vore tvungen omsorg.
Eit barn ved ein barnehage i Stavanger har testa positivt for koronaviruset. Barnet er nærkontakt til eit kjent smittetilfelle og har vore i karantene i ei veke. Åtte andre barn og tre vaksne er også i karantene. Leiaren seier dei har kontroll.
Dei tiltalte etter Regestrand-drapet dømt til 15 og 20 års forvaring, melder Stavanger Aftenblad. Aktor kalla drapshandlinga så grov at den var vanskeleg å beskrive. For den eldste av dei tiltalte er minstetida sett til 13 år, for den andre til 10 år.
Equinor med fleire når ikkje gjennom i lagmannsretten med eit prinsipielt krav om å betale mindre i eigedomsskatt til Karmøy og Tysvær kommune. Lagmannsretten har avvist anken og oljeselskapa må også betale sakskostnadene på fleire millionar kroner.
Det er funnet et nytt tilfelle av fugleinfluensa hos en kortnebbgås i Rogaland, melder NTB. Totalt er det funnet to viltlevende fugler med fugleinfluensa i Rogaland. Fredag ble det innført portforbud for fjærfe i flere deler av landet.
Politiet fann tysdag ei mine i ein kjellarleilighet i Hå. Den har truleg vore der lenge og inneheld ikkje eksplosiv, seier politioverbetjent Arild Oftedal til Jærbladet. Politiet har sikra huset og forsvaret tar seg av mina i dag, seier Oftedal.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Reduksjonen i sukkeravgifta som Regjeringa og Frp foreslår vil utgjere 5 millionar kroner i året for Berentsen brygghus i Egersund. Hadde vi hatt flaggstong hadde vi heist flagget i dag, seier dagleg leiar Harald Berentsen. Han håper på auka sal.
Politiet fekk melding om eit trafikkuhell på riksveg 13 ved Åsatjørna i Hjelmeland, klokka 11.20. Ein bil har køyrt av vegen. Det var to personar om bord. Ingen skal vera skadd.
Byfjordtunnelen er stengt i sørgående retning grunnet motorstans. Politiet er på vei.
Ein ny tilsett på Vindafjordtunet sjukeheim er smitta av korona. Det er den tiande tilsette som opplever dette. Ein person tilknytt Ølen vgs. er også smitta. Det same gjeld ein utanlandsk arbeidar på ei bedrift, i tillegg til ytterlegare to personar.
Fondet Folke Hermansen i Stavanger gir 10 millioner kroner til arbeidet med å få et medisinstudium ved Universitetet i Stavanger.
Sjukefråveret i Rogaland aukar mest i landet frå tredje kvartal i fjor til i år, med heile 9.1 prosent. Men sjukefråveret er ennå lågare her i fylket enn landsgjennomsnittet. Bokn, Tysvær, Karmøy og Haugesund har høgast sjukefråvær i fylket.
To varebilar fekk køyreforbod på grunn av overlast, då Vegvesenet hadde kontroll på Sokn i går kveld. Sjåførane måtte ta ut mykje av det dei hadde i bilane, før dei fekk køyra vidare. Vekta var 900 kilo over lovleg lastevekt.
Bilen som tok fyr i Haugesund i onsdag morgon, blei totalt utbrent. Politiet skal etterforske brannårsaka.
Politiet melder kl. 06.22 om brann i ein bil i Rossabøgata i Haugesund. Bilen står på ein parkeringsplass ved Lillesund skole.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.