Fredag, 03.02.2023 21:51 Uke: 05
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Mistenkt for
ruskjøring etter
ulykke

(I dag, kl 21:42)
NIF har nedsatt gruppe
som skal utrede I...

(I dag, kl 21:32)
Trafikkulykke i
Sandefjord

(I dag, kl 21:32)
Bronse til Jonas Vika
i U23-VM

(I dag, kl 21:32)
Kristiansund henter
Mikkel Konrdadsen
Ce...

(I dag, kl 21:22)
Aalesund henter Amidou
Diop

(I dag, kl 21:22)
Kirkeberg Mørk ble
U23-verdensmester i
C...

(I dag, kl 21:22)
E16 er åpen for
trafikk

(I dag, kl 21:22)
Over 20 sørpeskred på
én uke i Nordland

(I dag, kl 21:22)
Kjempehopp vekker
oppsikt: ? Noe av det
...

(I dag, kl 21:02)

Sistedistrikt
Mistenkt for
ruskjøring etter
ulykke

(I dag, kl 21:45)
Seernes vinterbilder
(I dag, kl 21:45)
Trafikkulykke i
Sandefjord

(I dag, kl 21:25)
Over 20 sørpeskred på
én uke i Nordland

(I dag, kl 21:25)
Bronse til Jonas Vika
i U23-VM

(I dag, kl 21:25)
E16 er åpen for
trafikk

(I dag, kl 21:15)
Fjord Line utvider i
Kristiansand

(I dag, kl 21:05)
Spent Åmli-gutt foran
MGP-finale

(I dag, kl 21:05)
Trafikkulykke på Løren
(I dag, kl 20:55)
Haugesund
journalistlag heidrar
Bjørn Ol...

(I dag, kl 20:55)

Mest lest siste uke
Disse går blandet
stafett for Norge

(I dag, kl 12:32)
DAGENS RETT: Slik får
du brukt opp grønn...

(I dag, kl 00:11)
Levende kvinne sendt
til begravelsesbyrå

(I dag, kl 03:24)
Brevet kan tvinge
Erdogan

(I dag, kl 04:24)
Ni biler involvert i
ulykker

(I dag, kl 11:52)
Erklært død - gispet
etter luft

(I dag, kl 09:15)
Mafiamedlem arrestert
- røpet seg selv

(I dag, kl 11:54)
Kanonprolog av
Myhrvold

(I dag, kl 12:32)
OL-ilden skal fraktes
fra Marseille til ...

(I dag, kl 12:32)
Røykutvikling i
barnehage i Sandnes

(I dag, kl 17:02)

Mest lest i dag
Kollisjon på
Helleveien i Bergen

(27.01.2023, kl 22:42)
Haaland og City videre
i FA cupen etter ...

(27.01.2023, kl 23:12)
Fant seks barn i
vinkjeller

(29.01.2023, kl 18:15)
Follobanen: Vy
iverksetter plan B ?
gjen...

(30.01.2023, kl 06:52)
Fikk sjokk
(30.01.2023, kl 22:05)
Videoer viser basketak
- avhøres onsdag

(01.02.2023, kl 22:55)
Kronprinsparet
planlegger
bakgårdsfest p...

(I går, kl 11:12)
E16 åpnet igjen
(30.01.2023, kl 12:32)
- Kunne endret krigens
gang

(30.01.2023, kl 17:34)
Fri ferdsel på rv. 13
Vikafjellet

(30.01.2023, kl 22:32)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Under Haugesund journalistlag sin årlege konferanse på Karmøy, var det forfattar og journalist Bjørn Olav Jahr som fekk årets heiderspris.Det melder Haugesund journalistlag i ei pressemelding.Journalistkonferansen til Haugesund journalistlag avholdes på Karmøy. Det blir det delt ut prisar for god journalistikk, og ein heiderspris til ein person som har utpeika seg ekstraordinært over tid.? Det har Bjørn Olav Jahr definitivt gjort, etter at han i mange år har han jobba for det han trur på sjølv om det har vore tøffe tak, tidvis ei einsam reise og mykje motstand. Det er ikkje til å stikka under ein stol at Jahr sitt formidable arbeid har snudd opp-ned på livet til fleire, også lokalt på Haugalandet. I tillegg har han fillerista både påtalemakt og medie-Noreg, og avslørt to av Noregs største justismord, skriv HJ i pressemeldinga.Jahr er blant anna kjent for å ha skrevet bøkene om drapet på Birgitte Tengs og Baneheia-drapa.
Politiet har mottatt melding om slagsmål mellom et titalls personer ved en skole i Bjørgvingata i Haugesund.Politiet er på vei
Politiet ble kontaktet av noen kvinner som hadde vært utsatt for en skremmende og truende opplevelse på rutebilstasjonen i Sandnes.To menn i ukjent alder hadde truet dem med en våpenlignende gjenstand. Politiet har bevæpnet seg og søker etter de nevnte personene.
Politiet ble kontaktet av noen kvinner som hadde vært utsatt for en skremmende og truende opplevelse på rutebilstasjonen i Sandnes.To menn i ukjent alder hadde truet dem med en våpenlignende gjenstand. Politiet har bevæpnet seg og søker etter de nevnte personene.
Nødetatene har mottatt melding om at en lastbil med henger har fått motorstans på E39 like sør for industriområdet ved Eikeskog.Kjøretøyet står trafikkfarlig til, melder politiet.
Politiet har mottatt melding om slagsmål mellom flere ungdommer på Bryne Torg. Politiet er på vei.
Nødetatene har fått melding om at det har vært røykutvikling i en barnehage i Sandnes.En person har pustet inn noe røyk, og blir sjekket av nødetatene på stedet, melder politiet.
På grunn av is i Saudafjorden blir det buss mellom Ropeid og Sauda. Dette gjelder fra og med avgang Stavnager 16.45, melder Norled.
Klokken 14.22 meldte politiet om at en lastebil hadde fått motorstopp, og stod stille på Boknasundbrua. Dette førte til at det oppstod farlige situasjoner ved forbikjøring på stedet.Klokken 16.48 melder politiet at kjøretøyet er fjernet.
Utestedet Bardello har pådratt seg 14 prikker etter skjenkekontroll de siste to årene. Dermed må de stenge dørene i ni dager, skriver Stavanger Aftenblad.
Nødetatene har fått melding om bilbrann i Vestheimvegen i Kopervik. Nødetatene rykker ut .Politiet opplyser at det skal være snakk om røykutvikling i en elbil.
Tre biler var fredag ettermiddag involvert i et trafikkuhell i nordgående retning sør for Auglendstunnelen.Det skal ha vært påkjørsel bakfra. Politiet har dirigert trafikken i påvente av bilberging. Det har vært lange køer på E39 som følge av uhellet.Klokken 16.24 opplyser politiet at trafikken nå går i begge kjørefelt.? Førerkortet til en mann i 30 årene, som forårsaket uhellet, ble beslaglagt, skriver politiet.To av de involverte førerne ble også kjørt til legevakten for sjekk. Politiet oppretter sak på forholdet.
En mann i 20-årene er mistenkt, etter at en kvinne ble påkjørt av en bil i et fotgjengerfelt i Auglendsdalen.? Damen hadde smerter i en fot, og ble tatt med av ambulansen til legevakt for sjekk, skriver politiet.Politiet har foretatt avhør av den mistenkte mannen. Han fikk førerkortet beslaglagt, og politiet har opprettet sak på forholdet.
Allerede fra mai er det nye ferjetilbudet på plass. Da flyttes både Bergensfjord og Stavangerfjord fra Langesund til Kristiansand. De vil da seile permanent på strekningen Kristiansand - Hirtshals - Stavanger - Bergen.Beslutningen fra Fjord Line betyr et betydelig større ferjetilbud i Kristiansand. Stavangerfjord og Bergensfjord har plass til 1500 passasjerer og 600 personbiler. De har også 300 lugarer.
Ei kvinne har blitt påkøyrt i et fotgjengarfelt i Auglendsdalen i Stavanger.Ho blei tatt med av ambulanse og køyrt til legevakt for sjekk. Ho har smerter i foten. Politiet gjennomfører avhøyr på staden.
Nødetatene har fått melding om et trafikkuhell i nordgående retning sør for Auglendstunnelen.Det skal være tre biler involvert i det som er påkjørsel bakfra.Det er ikke meldt om personskade, skriver politiet.
En dame har blitt påkjørt i et fotgjengerfelt i Auglendsdalen i Stavanger. Hun ble tatt med av ambulanse og kjørt til legevakt for sjekk. Hun har smerter i foten. Politiet foretar avhør på stedet.
Fikk politiet melding om en lastebil som står på Boknasundbrua på E-39 i sørgående retning. Lastebilen står slik til at det skapes farlige situasjoner ved forbikjøring på stedet. Politiet er på vei for trafikkdirigering.
Rett før klokken halv to fikk politiet melding om en trafikkulykke på fylkesvei 544 ved E39 på Stord. Det skal være to kjøretøy involvert, og det er trafikale utfordringer på stedet. Trafikken dirigeres manuelt. Det er ikke meldt om personskade.
En britisk statsborger dømt til tvungent psykisk helsevern for drap i Haugesund 1. januar 2022, melder NTB.Retten mener at 28 år gamle Kjetil Andre Østhus fra Karmøy ble drept en etter krangel om fyrverkeri.
En britisk statsborger er dømt til tvungent psykisk helsevern for drap i Haugesund 1. januar 2022.
I dag ble det bekreftet at NRK kommer til å produsere sesong to av TV-serien «Cowboyen og kongen». Sesongen er planlagt publisert i 2024.? Jeg er stolt og ydmyk over at NRK gir oss mulighet til å lage en ny sesong av serien. Jeg kan love seerne at de har mye gøy underholdning i vente, sier regissør Eirik Gjesdal.Serien, som er produsert av NRK i vest, følger bonde Arvid Mælands liv og hans mål om å få hugget Kong Haralds ansikt i fjellsiden i Lauperak i Bjerkreim kommune.? Jeg er veldig stolt av at vi får lage en ny sesong. Jeg gleder meg til å se hva hvilke sprell Arvid og gjengen finner på denne gang, sier distriktsredaktør i NRK Rogaland, Ragnar Christensen.
1.8 prosent av arbeidsstyrken i Rogaland er utan arbeid ved utgangen av januar månad. Dette er på same nivå som i desember i fjor. Det er flest utan arbeid i yrkesgruppene industri, bygg- og anlegg og butikk- og salsarbeid. Flest er arbeidsledige i Sandnes og Haugesund. Færrast i Jærkommunane.
Gulating lagmannsrett har bestemt at en eventuell ankesak mot mannen som er tiltalt for drapet på Birgitte Tengs, skal gå i Stavanger tinghus fra mandag 4. september 2023. Det er satt av 12 uker til rettssaken.Det er domsavsigelse mot den tiltalte 52-åringen i Haugaland og Sunnhordland tingrett i Haugesund på mandag klokken 10.
E39 ferjesambandet Arsvågen-Mortavika: Rute D med avgangar xx: 45 frå Mortavika og xx: 15 frå Arsvågen blei innstilt frå klokka 08:45 pga. tekniske feil på ei ferje, kombinert med vind.
Nå har det siste vogntoget, som har stått fast på E39 i Drangsdalen i Lund, kome seg vidare. Tidleg i dag var det heile sju vogntog som stod fast i motbakken på grunn av glatt vegbane.
Rett før klokka 07.00 kolliderte ein syklist og ein personbil i Tanangervegen like nord for avkøyringa til Nordre Hogstadveg. Syklisten i 60-åra blei frakta i ambulanse til sjukehus, etter å ha fått tilsyn av helsepersonell på ulukkesstaden.
Det blei fem vinnarar frå Rogaland i konkurransen Det norske måltid i går kveld. Melk frå Jerseymeieriet på Bryne. Tørrmodna T-bone-kjøt frå kjøtgrossist Nyyyt på Vikeså i Bjerkreim. Coppa di Prima, foredla kjøt frå Albert Idsøe, Stavanger. Øl: Jærpilt frå RYGR Brygghús på Klepp Stasjon. Årets søtsak: Sjokolade med pasjonsfruktkaramell frå Sirkus Renaa, Stavanger.
Rett før klokka 06.30 fortel politiet at det nå berre er eitt vogntog som står fast på E-39 i Drangsdalen i Lund. Tidlegare i dag tidleg var det sju vogntog som sto fast. Mindre køyretøy kjem forbi og det har ikkje vore kollisjonar eller personskade, seier operasjonssjef Irene Ragnhildstveit ved politiet Sør-Vest.
Stavanger Oilers gjekk på eit kraftig tap mot Storhamar på bortebane i går kveld. Hamar-laget vann 5?1. Nå er det berre fem poeng forskjell på dei to laga, men det er Stavangerlaget som ennå er på tabelltoppen med 85 poeng.
Klokka 05.26: Sju vogntog sperrar nå E39 i Drangsdalen i Lund kommune. Det er råd for mindre køyretøy å passera på staden. Politiet dirigerer trafikken. Det er snøslaps i vegbanen.
Politiet i Stavanger har torsdag kveld tatt imot melding om at det er stjålet sykler fra flere ulåste garasjer. I Stavanger er fire sykler til en verdi av 100.000 kr stjålet. I Randaberg er en sykkel stjålet. Det er ikke kjent hvem som står bak tyveriene.
En bil begynte å brenne i fart, like ved Ropeid i Suldal torsdag kveld. De som var i bilen er uskadd. Nødetater er på vei til stedet, melder politiet.
Den mye omtalte statuen av Erling Braut Haaland ble i dag solgt for 250.000 kroner på en auksjon på Jæren. Det var Kirsten Risa som endte opp med å kjøpe statuen.? Det er veldig kjekt at jeg fikk inn budet. Det var et impulskjøp, vi bestemte oss for det i bilen på vei ut, sier Risa.Hun er usikker på hvor hun skal plassere statuen, men er likevel glad for kjøpet.? Erling har satt Jæren og Norge på kartet. Det er fantastisk hva han har gjort, det er veldig stas, sier hun.Trestatuen på 700 kilo er skåret ut av Kjetil Barane som ønsket å hedre verdensstjernen fra Jæren. Pengene som kom inn på auksjonen skal gå til Haydom sykehus i Tanzania.
Den mye omtalte statuen av Erling Braut Haaland ble i dag solgt på auksjon for en kvart million. Det var Kirsten Risa som endte opp med å kjøpe statuen. Pengene skal gå til Haydom sykehus i Tanzania.? Det er kjekt at jeg fikk inn budet. Det er for å støtte Ingar Kvia sitt prosjekt. Det er bare å ta av seg hatten, sier Risa.Trestatuen på 700 kilo er skjært ut av Kjetil Barane som ønsket å hedre verdensstjernen fra Jæren.
Den mye omtalte statuen av Erling Braut Haaland ble i dag solgt på auksjon for en kvart million. Det var Kirsten Risa som endte opp med å kjøpe statuen. Pengene skal gå til Haydom sykehus i Tanzania.? Det er kjekt at jeg fikk inn budet. Det er for å støtte Ingar Kvia sitt prosjekt. Det er bare å ta av seg hatten, sier Risa.
Rett før klokken 14:00 i dag fikk politiet varsel om en voldshendelse som skal ha skjedd i Sørmarka i nærheten av E39 i Stavanger. En fornærmet mann i 30-årene ble fraktet til SUS for helsetilsyn.? Det er ingenting som tyder på at det er tilfeldig vold, sier Jostein Reiestad, operasjonsleder i Stavanger politidistrikt.Det er foreløpig ingen mistenkte i saken, og politiet foretar søk med hund i området. Det er også etterforskere på SUS for å få å forsøke å få en forklaring fra fornærmede. Skadeomfanget er ukjent, og det opprettes sak på forholdet.
Rett før klokken 14:00 i dag fikk politiet varsel om en voldshendelse som skal ha skjedd i Sørmarka i nærheten av E39 i Stavanger. En fornærmet mann i 30-årene ble kjørt til SUS for helsetilsyn. Det er foreløpig ingen mistenkte i saken, og politiet foretar søk med hund i området. Det er også etterforskere på SUS for å få å forsøke å få en forklaring fra fornærmede. Skadeomfanget er ukjent, og det opprettes sak på forholdet.
Brannvesenet har fått melding om bilbrann ved Oasen kjøpesenter i Karmøy. Mannskap fra Vormedal og Bø stasjon rykker ut.
Den prisbelønte jemenittiske fotografen og fotojournalisten Hayat Al-Sharif har kommet til Stavanger, hvor hun kan fortsette å arbeide i trygghet som Stavangers nye fribykunstner.Hayat Al-Sharif er en anerkjent fotograf og fotojournalist fra Jemen. Hennes arbeid fremstiller livet til vanlige mennesker i Jemen, spesielt kvinner og barn som lever med borgerkrig og humanitær nød. Al-Sharif er Stavangers 13. fribykunstner, skriver Sølvberget kulturhus i en pressemelding.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.