Torsdag, 09.07.2020 23:45 Uke: 28
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Historisk seiersrekke
for Solskjær og Ma...

(I dag, kl 23:42)
Forbod mot camping i
Hoddevik

(I dag, kl 23:31)
Spion avslørt i
Tyskland

(I dag, kl 23:31)
Person funnet etter
gummibåt veltet

(I dag, kl 23:31)
Straffedrama da Jo
Inge Berget og Malmö
...

(I dag, kl 23:31)
Før de ble overfalt
var det festet
GPS-s...

(I dag, kl 23:22)
15 800 elever tilbudt
videregående opplæ...

(I dag, kl 23:21)
35 soldater drept av
jihadister i Nigeri...

(I dag, kl 23:21)
To personer bortvist
fra Norge

(I dag, kl 23:21)
Avlyser store
arrangementer i New
York

(I dag, kl 23:21)

Sistedistrikt
Forbod mot camping i
Hoddevik

(I dag, kl 23:33)
UP-betjent: ? Mange
svartmaler
situasjon...

(I dag, kl 23:23)
? Politiet mener de
har funnet spor
ette...

(I dag, kl 23:23)
Susann og samboeren
skulle teste ny båt
...

(I dag, kl 23:23)
Oppsøkte sine
eks-svigerforeldre på
natt...

(I dag, kl 23:23)
Før de ble overfalt
var det festet
GPS-s...

(I dag, kl 23:23)
Kjell (88) vet ikke om
han kan gå ut dør...

(I dag, kl 23:13)
Fire søkere fikk
tilskudd

(I dag, kl 23:13)
Treneren ville ikke ha
ham med. Det vill...

(I dag, kl 23:13)
? Færre folk tafser på
varene nå enn før...

(I dag, kl 23:13)

Mest lest siste uke
Trump-møtet i Tulsa
bidro trolig til
smi...

(I dag, kl 00:51)
Notre-Dame-spiret skal
bygges likt

(I dag, kl 22:11)
«Glee»-stjernen Naya
Rivera savnet

(I dag, kl 22:11)
Ansatt ved Merkels
pressekontor
mistenke...

(I dag, kl 22:41)
Premier League
direkte: Flott
Pogba-scor...

(I dag, kl 22:42)
Ansatt ved Merkels
pressekontor
mistenke...

(I dag, kl 22:42)
Sjekk listen over
videregående skoler i
...

(I dag, kl 22:42)
Tisset på matvarer
(I går, kl 23:51)
Tidligere brigadesjef,
oberst Arne Pran ...

(I går, kl 23:52)
Kina og USA stadig
nærmere klinsj i
Sør-...

(I dag, kl 07:02)

Mest lest i dag
8.921 registrerte
koronatilfeller i
Norg...

(04.07.2020, kl 05:01)
Snowboard-verdensmeste
r omkom

(I går, kl 09:51)
8.927 registrerte
koronatilfeller i
Norg...

(05.07.2020, kl 04:51)
Endrer valgloven i
USA: Stater kan
overs...

(06.07.2020, kl 22:52)
Her går det galt for
seilbåten: ? En liv...

(07.07.2020, kl 18:12)
Trump bak Biden på
målinger

(04.07.2020, kl 00:31)
Sjekk hva du må betale
for direktør-Merc...

(04.07.2020, kl 13:01)
Koronasmitten har
aldri vært større i
US...

(04.07.2020, kl 22:42)
Trump tross
smitterekorder: ? Vi
har mye...

(05.07.2020, kl 02:42)
Trump tross
smitterekorder: ? På
vei mot...

(05.07.2020, kl 03:22)

Været i dag
SkyetOslo
16 °C , 1 m/s Ø.
LettskyetBergen
12 °C , 2 m/s NNV.
LettskyetStavanger
11 °C , 3 m/s NNV.
Delvis skyetTrondheim
12 °C , 1 m/s SSV.
SkyetTrømsø
11 °C , 1 m/s NØ.
KlarværKristiansand
16 °C , 2 m/s V.
Delvis skyetBodø
13 °C , 3 m/s VSV.
Delvis skyetHalden
14 °C , 2 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

En motorsykkel har kjørt ut av veien på E39 ved Edlandsvatnet i Gjesdal, melder politiet. Fører blir tatt med av ambulanse. Skadeomfang er ukjent.
Nødetater er på vei til en trafikkulykke på E39 ved Edlandsvatnet i Gjesdal. Politiet har ikke mer informasjon foreløpig.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Stavanger kommune sier opp avtalen med Bærum kommuner om kjøp av fire sjukehjemsplasser i Altea i Spania på grunn av koronapandemien. 20 personer har søkt om plass ved sjukehjemmet i Spania i høst, og de har fått beskjed om at de må bli hjemme.
Innkrevingen av bompenger i Ryfast er ytterligere utsatt. Årsaken er at den leverandøren som skal teste utstyret for bompengeinnkrevingen, har fått tekniske problemer. Bompengeinnkrevingen i Ryfast kan ikke starte før alt utstyr viser seg å virke.
Mattilsynet sendte torsdag ut varsel om flekkbåndsneglen til hele landet, etter flere funn i blant annet Rogaland. Sneglen hører ikke hjemme i Norge, og skader planter. I motsetning til brunsneglen har den et sneglehus som kan bli fire centimeter.
Mange på byen tar ikkje omsyn til smittevernreglar, og Stavanger kjem nå med ei åtvaring før dei sett i verk strengare tiltak. ? Vi må følgje nøye med i helga, seier beredskapssjef Torstein Nielsen. Kortare opningstider eller vakter kan bli aktuelt.
Politiet har fått kontakt med mannen som gjekk langs E39 på Forus-sida av Auglendstunnelen i Stavanger like før klokka 08. Det viste seg at motorsykkelen hans hadde stoppa, og han var på veg for å skaffe hjelp.
Verdas kyr og sauer skal rape og prompe på ein meir miljøvenleg måte, er målet til eit internasjonalt forskingsprosjekt. Dei prøvar å finne den grasfôrblandinga som gjev minst mogleg metanutslepp når kyr og andre drøvtyggarar rapar og prompar.
Politiet har tatt førarkortet frå ein mann i 30-åra som blei stoppa i Klepp i natt. Dei meiner han køyrde bil i rusa tilstand. Dessutan fann dei narkotika på mannen, som køyrde gjennom Kleppekrossen ved 01-tida.
DNB har gått til anmeldelse av flere nye forsøk på å utnytte regjeringens støtteordninger for bedrifter rammet av koronatiltakene. Banken har anmeldt fire nye forsøk på å svindle til seg penger via støtteordningen, ifølge E24.
2,2 millionar tyskarar vurderer å reise på ferie til Noreg, viser ei undersøking gjort for Innovasjon Norge, ifølge Dagens Næringsliv. Spørjeundersøkinga viser at Noreg er eit meir attraktivt reisemål for tyskarar enn både Danmark og Nederland.
Bil blir det viktigst transportmiddelet for nordmenn på sommerferie i år. 77 prosent av de spurte sier at de i hovedsak kommer til å bruke bil som transportmiddel i sommerferien, ifølge Norsk koronamonitor fra Opinion. 17 prosent vil ikke bruke bil.
Til saman fem unge menn blei i natt viste vekk frå Stavanger sentrum på grunn av slåsting. Først hamna fire av mennene, alle rundt 18 år, i slåstkamp. Litt seinare slost to menn i 20-åra. Den eine blei sendt vekk frå sentrum.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Utrykningspolitiet har gjennomført laserkontroll i 60 sonen på Flyplassvegen i Sola. Atten førere fikk bøter og et førerkort ble beslaglagt. Det var en mann i slutten av 50 årene som kjørte i 94 km/t.
Aibel har blitt tildelt en rekke oppdrag av Equinor for modifikasjonsoppgaver på Oseberg feltet. Kontraktene er viktig for ansatte ved verftet i Haugesund. Verdien på kontraktene er over 2,5 milliarder kroner med
Suldal kommune er nå godkjent av Merkeordningen bærekraftig reisemål. Det er Innovasjon Norge som jobber for at reiselivet i Norge skal bli mer bærekraftig. Daglig leder i Suldal Vekst A/S Laila Steine sier dette er fantastisk og en bekreftelse på at vi er på rett vei.
Utrykningspolitiet har gjennomført en tretimers fartskontroll på E39 ved Bogafjell i Sandnes. 25 førere fikk bøter. Høyeste var 99km/t i 80-sone
Koronapandemien har ført til mindre kriminalitet, og det merker Konfliktrådet i sørvest. Tallet på straffesaker til Konfliktrådet hittil i år har gått ned med 10 prosent, fra 145 til 131 saker.
Utrykningspolitiet har gjennomført fartskontroll på Tysværveien ved Haukås i formiddag. 7 førere fikk bøter. Høyeste hastighet 80km/t i 60-sone.
Stavanger kommune må ta advarslene fra sentrale myndigheter på alvor når det gjelder utelivet, særlig i helgene, mener Henrik Halleland (KrF). Han vil stenge skjenkingen 23.30. Smittevernsrådene blir ikke fulgt på kveldstid og i helger, mener han.
Stavanger kommune må ta advarslene som kommer fra sentrale myndigheter på alvor når det gjelder utelivet, særlig i helgene. Det mener gruppeleder i Kristelig Folkeparti i Stavanger Henrik Halleland. Han vil stenge skjenkingen halv tolv på kvelden.
En mann i 40 årene falt og slo overkroppen i forbindelse med arbeid på et stillas på Mariero i Stavanger like før klokken ni onsdag. Fallet skal ikke ha vært høyt, men mannen er tatt med i ambulanse til sjukehus for sjekk. Politiet har opprettet sak.
Equinor har gjort funn av gass i en brønn ved Kvitebjørnfeltet i Nordsjøen. Størrelsen på funnet er beregnet til tre til 10 millioner standard kubikkmeter oljeekvivalenter, som tilsvarer 19?63 millioner fat olje. Nå skal lønnsomheten vurderes.
Ni av ti elever som tok eksamen i Sommerskolen, bestod eksamen. Totalt var det 93 elever i den videregående skolen som tok Sommerskolen, og 83 av disse bestod eksamenene, og er nå klare til å søke høyere utdanning, eller starte på fagbrevet.
Politiet kjenner til sju ran i Stavanger de to siste månedene, der ungdommer har ranet jevnaldrende, skriver Aftenbladet. Men politiet tror det kan ha vært flere ran fordi ungdommer som er ranet, blir truet med vold om de melder fra til politiet.
Den 56 fot store båten som brant ved kai i Ølensvåg, er en cabincruiser av typen Rodman. Cabincruiseren er helt utbrent. Politiet har dratt fra stedet etter å ha foretatt avhør, men kan ikke si noe om brannårsaken nå. Ingen var i båten da den brant.
Det startet å brenne i en 56 fot stor båt ved kai i Ølensvåg ved to tiden natt til onsdag. Brannvesenet fikk etter hvert kontroll over brannen. Det var ingen personer om bord. Brannårsaken er ukjent, og politiet undersøker brannen.
I en laserkontroll Utrykningspolitiet hadde på E39 på Bogafjell i Sandnes tirsdag kveld, fikk 16 bilfrørere bøter for å ha kjørt for fort. Høyeste hastighet som ble målt var 100 km/t i 80 sonen.
En ruset mann i 30 årsalderen ble satt i arresten etter å ha oppført seg på en skremmende måte i Haugesund sentrum natt til onsdag. Mannen ropte folk opp i ansiktet, og hyttet med knyttede never, ifølge politiet.
To menn i 30 årene stjal i tirsdag kveld tre sekspakninger med øl i en dagligvarebutikk i Skåegata i Haugesund. En politipatrulje fant mennene litt senere på kaia der de satt og drakk. Den ene ble satt i arrest pga. beruselse.
En mann og en kvinne i 40-årene blir anmeldt og er bortvist fra et kjøpesenter i Klepp. De to skal ha stjålet en kniv. De er begge godt kjente av politiet fra før.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Politiet i Egersund fikk melding i ettermiddag om et pågående innbrudd i en bolig på Skrivarsfjellet. Glasset i inngangsdøren var knust. Inne i boligen traff politiet på en kvinne i 30 årene og en mann i 20 års alderen. Begge er arrestert.
Mannen i 20-årene som ble tatt av politiet etter at stakk en mann i 30-årene på Varden på Storhaug i helgen er varetektsfengslet i fire uker. Det avgjorde Stavanger tingrett i dag. Det er ennå uklart om motparten vil anke kjennelsen.
Skoleskipet Gann er tildelt en økning på 6,4 mill. kroner som del av et årlig fast tilskudd til maritim drift. Dette er et viktig tilskudd til satsingen på maritim utdanning og grønn skipsfart sier styreleder Mirjam Ydstebø
Utrykningspolitiet har avholdt fartskontroll på Gamle Ålgårdsveien i Sandnes. Det ble skrevet ut 13 bøter, og høyeste hastighet var 56 km/t i 40 sone.
LOs helikopterutvalg krever at all helikopterflyging med 19 passasjerer dvs. full kabin må opphøre. Helsemyndighetene er klar i sin anbefaling om at det ut fra smittevernhensyn bør være et ledig sete mellom passasjerene, sier Henrik Solvorn Fjeldsbø som leder helikopterutvalget.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.