Fredag, 19.04.2019 22:57 Uke: 16
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Vinskolen: Hellig vin
(I dag, kl 22:51)
Slagbjørnmusikk fra
Vittula

(I dag, kl 22:51)
Overtidspoeng for
serieleiaren

(I dag, kl 22:51)
Opplever medlemsboom
(I dag, kl 22:51)
Brannfolk nede fra
fjellet

(I dag, kl 22:51)
Frode Thuen:
Kjærestens voldsomme
temper...

(I dag, kl 22:40)
Senator Warren: ? Bør
starte riksrettssa...

(I dag, kl 22:40)
Kontroll på krattbrann
i Agder

(I dag, kl 22:40)
Brannvesenet går
brannvakt på fjellet i
...

(I dag, kl 22:40)
Senator Warren: - Bør
starte riksrettssa...

(I dag, kl 22:31)

Sistedistrikt
Røde Kors: Roligste
påske på fem år

(I dag, kl 22:51)
Vinskolen: Hellig vin
(I dag, kl 22:51)
Slagbjørnmusikk fra
Vittula

(I dag, kl 22:51)
Opplever medlemsboom
(I dag, kl 22:51)
Brannfolk nede fra
fjellet

(I dag, kl 22:51)
Jostein fikk fartsbot
på 3800 kroner. Re...

(I dag, kl 22:41)
Nordmann vant over 10
millioner fredag k...

(I dag, kl 22:41)
? Jeg husker at jeg
betalte, mens jeg
te...

(I dag, kl 22:41)
Frode Thuen:
Kjærestens voldsomme
temper...

(I dag, kl 22:41)
Senator Warren: ? Bør
starte riksrettssa...

(I dag, kl 22:41)

Mest lest siste uke
Den døde
sykkelrytterens mor: ?
Hun lurt...

(I dag, kl 09:21)
Du bør snu eggene
(I går, kl 23:00)
Politiet betegner
dødsfall i Ski som
mis...

(I går, kl 23:10)
DAGENS RETT: Reinsdyr
a la crispy duck

(I dag, kl 00:31)
Lager TV-dokumentar om
kontroversiell se...

(I dag, kl 04:14)
Solskjær tror Chelsea
og Arsenal har for...

(I dag, kl 12:10)
Spøkelseslandsbyer til
salgs i Spania

(I dag, kl 18:40)
Mueller regner Trumps
svar i etterforskn...

(I går, kl 23:01)
Arsenal og Chelsea
videre til semifinale

(I går, kl 23:01)
Arsenal og Chelsea
videre til
semifinale...

(I går, kl 23:10)

Mest lest i dag
Opptil 86.000
mobilkunder rammet av
112-...

(12.04.2019, kl 23:11)
Nå strømmer «alle»
musikken sin. Men
dis...

(13.04.2019, kl 02:00)
16 personer drept i
demonstrasjoner i
Su...

(13.04.2019, kl 00:10)
Dette har RBK-treneren
jobbet med i jakt...

(13.04.2019, kl 09:21)
Nils (44) har et av
Norges beste skjegg
...

(13.04.2019, kl 01:41)
Kim Jong-un åpent for
nytt møte med Dona...

(13.04.2019, kl 02:40)
Fagforbundet med
gavedryss til de
rødgrø...

(13.04.2019, kl 01:50)
Norsk golfbragd av
Hovland: - Jeg
mistet...

(13.04.2019, kl 02:10)
Hacket føderale
nettsider - publiserte
p...

(13.04.2019, kl 02:51)
Kundene i førersetet
(13.04.2019, kl 07:50)

Været i dag
Delvis skyetOslo
13 °C , 1 m/s Ø.
KlarværBergen
11 °C , 2 m/s ØSØ.
KlarværStavanger
11 °C , 1 m/s ØSØ.
Delvis skyetTrondheim
12 °C , 2 m/s SV.
SkyetTrømsø
5 °C , 8 m/s SSV.
KlarværKristiansand
12 °C , 1 m/s NV.
LettskyetBodø
8 °C , 5 m/s SV.
Delvis skyetHalden
14 °C , 1 m/s NØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Natt til langfredag var det «klekke-boom» i rugekassa til NRK-kyllingane. Hele åtte nye kyllinger kom til verda. Nå er det 11 kyllinger som koser seg under varmelampa på Heimdal gard.
Danica Curcic er danskenes nye stjerneskuespiller. I Norge kaprer hun også de store rollene, sist i den prisbelønte «Ut og stjæle hester».
Telemark Røde Kors hjelpekors har behandlet ti voksne og fire barn i løpet av langfredag. Det skriver Telen. Det har for det meste vært sår og kuttskader i forbindelse med skianlegg eller terreng. Ingen av skadene skal ha vært alvorlige.
På NRK 2 i kveld kan du følge Henrik Ibsens Peer Gynt. Det blir en helaften med dokumentar, teater og etterprat med hovedrolleinnhaver Toralv Maurstad. Fra Det norske teatrets oppsetning i 2018.
Både kjendiskomikere og vanlige bergensere var usikre på hva de skulle forvente da verdenskjente Louis C.K. gjorde et sjeldent show etter metoo-skandalen.
Teresa Giudice (46) og ektemannen Giuseppe «Joe» Giudice (46), kjent fra «The Real Housewives in New Jersey», kan bli atskilt mot sin vilje.
Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen i Trondheim blir større enn noen gang.
Den norgesaktuelle rapperen (26) var formelt kledd i helhvitt da hun møtte i retten i New York langfredag, tiltalt for vold på en strippeklubb.
Det startet med at Yngvill Hopen malte et portrett av sin avdøde far. Nå blir historien hennes dataspill.
Gro Harlem Brundtland er en omstridt fornyer som ble kronet som landsmoder. I dag fyller hun 80 år.
Morten Svartveit er klar for nok en NRK-satsing. Dermed må han hoppe av «Heim 2».
Katedralens bikuber var antatt å ha brent opp i storbrannen. Men birøkteren kunne langfredag meddele at biene har klart seg. ? Jeg er så lettet, sier Nicolas Geant. Han har tatt seg av biene siden 2013, da kubene ble montert på taket til katedralen for å bidra til å øke antall bier i Paris. (NTB)
Skal være verdens lengste limousin.
? Ut av tidsånden tegner konturen av klimaprofitøren seg. Et løpsk udyr som har næret seg på klimakrisen, skriver arkitekt Knut Folstad på Ytring. Han synes vindmøller som arkitektur er elegante, men stiller spørsmålstegn ved den sprikende verdidebatten rundt konsesjonene.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Journalisten Lyra McKee (29) kalte seg et barn av våpenhvilen i Nord-Irland. Drapet på henne får nordirene til å tordne: Aldri mer.
Morten Svartveit er klar for nok en NRK-satsing. Dermed må han hoppe av «Heim 2».
USA har falt tre plasser og ligger nå som land nummer 48 på pressefrihetsindeksen, melder franskbaserte Reportere uten grenser. Leder Christophe Deloire sier populistiske og autoritære ledere pisker opp hat som i stadig større grad gir uttrykk i vold mot journalister. Tyrkia som har fengslet flere j...
Vegard Bjørsmo (bildet) er en av de ni unge, samiske musikerne som skal covre gamle Sámi Grand Prix-låter til årets sangkonkurranse. Les saken på samisk eller norsk.
Langs hele langsiden på Øye kirke i Surnadal var satanistsymbol og Heil Satan skrevet med blå spraylakk, natt til langfredag.
Morten Svartveit hoppet av «Heim 2» på Hordaland Teater og dro en snartur til Svalbard for å spille inn NRKs neste julekalender.
I Norge er langfredag en av årets stilleste dager. Andre steder i verden går det mer dramatisk for seg.
Det globale markedet for bruktklær kommer til å gå forbi salget av nye klær i motehandelen innen 2028. Bruktmarkedet vokser fort, unge konsumenter driver trenden fordi de er miljøbevisste, skriver Business of Fashion. Stadig mer av vintage-handlingen skjer på nett.
Den italienske stjernedirigenten Riccardo Muti nekter å «kaste bort tiden» på å opptre i det nye konserthuset Elbfilharmonien i Hamburg. Han mener akustikken er for dårlig og har strøket salen fra turnélista med Wienerfilharmonikerne og Chicago symfoniorkester, skriver tyske Kurier. Stjernetenoren J...
En kollega formidlet den avdøde journalistens siste melding på Twitter, skrevet under opptøyene hun dekket i Nord-Irland. Politiet anser hendelsen som terrorhandling. Les hele saken fra Urix.
En historisk del av nasjonalhelligdommen er solgt på auksjon for 2500 kroner. En halv katedral ligger på lager etter restaureringsarbeid, så det kommer flere biter på markedet.
Radikal nytenking rundt en av Agatha Christies beste historier, som åpenbarer skremmende likheter mellom stemningen på 30-tallet og nåtidens Brexit.
Hennes bøker inneholder både skikkelig dårlige relasjoner og grusomme drap internt i familier og andre tette relasjoner.
LONDON (Aftenposten): D.B John fikk selv en smak av Kim-regimet da han gjorde research til bestselgeren om akademikeren Jenna som blir CIA-agent i Nord-Korea.
Statens vegvesens ulykkesgruppe og krimteknisk var på stedet etter motorsykkelulykken på Os.
HBO gjør et dypdykk i NXIVM, den omstridte selvhjelpsorganisasjonen, der en «Smallville»-stjerne er tiltalt for medvirkning til sex-slaveri.
Regjeringa gir 33 millionar kroner til vedlikehald av kulturlandskap i 2019, skriv Nationen. Totalt er det 41 kulturlandskap som får støtte og i Sogn og Fjordane er det fire stadar på lista. Det er Grinde - Engjaneset, Hoddevik - Liset, Midtre Lærdal og Ormelid.
Bergensbandet Blood Command blir bare bedre og bedre.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Den nederlandske fiolinisten og orkesterlederen André Rieu har noen stillas til overs etter en konsert, som han gjerne vil donere til restaureringsarbeidet med Notre Dame, skriver The Strad. 700 tonn stålstillas ble brukt da han gjenskapte Wiens slott Schönbrunn i nær naturlig størrelse som scenebak...
Eva Hagen har brukt årevis på å forvandle boligen i Sandefjord til et overdådig palass, men å selge den er lettere sagt enn gjort.
Årets liste fra Time Magazine over verdens mest innflytelsesrike personer er offentliggjort. Svenske Greta Thunberg som har fått unge i hele verden med på skolestreik for klimaet er blant lederne på listen. Ariana Grande og Glenn Close (bildet) er blant kunstnerne. I år er det også en arkitekt med p...
Norsk Filminstitutt trekker tilbake støtten fra serier som HBO har kjøpt av norske produsenter. Dette til tross for mål om internasjonal suksess.
Den britiske skuespilleren Mya-Lecia Naylor ble bare 16 år.
Første episode av den 8. sesongen ble sett av 17,4 millioner og er den største kringkastingen HBO har hatt noensinne, skriver Mashable. Her kan du høre NRKs Game of Thrones-podkasten gå i dybden og analysere den første episoden. Podkasten har også et intervju med Bran-skuespiller Isaac Hempstad Wrig...
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.