Fredag, 18.09.2020 15:18 Uke: 38
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Byrådsleiaren si bøn
til bergensarane: ?...

(I dag, kl 15:13)
Et felt stengt i
Fløyfjellstunnelen

(I dag, kl 15:11)
Anbefaler fortsatt
munnbind

(I dag, kl 15:11)
Rosenborg kan møte PSV
på Lerkendal

(I dag, kl 15:01)
Ber om klart svar i
Stortinget

(I dag, kl 15:01)
Skogbrann på Flatåsen
(I dag, kl 15:01)
Tiltalt for vold i
fengselet

(I dag, kl 15:01)
Ny tøff trekning for
Glimt

(I dag, kl 15:01)
Trafikkulykke på Jaren
(I dag, kl 15:01)
12 nye smittede i
Bergen

(I dag, kl 15:01)

Sistedistrikt
Brannvesenet har
rykket ut til
pipebrann

(I dag, kl 15:14)
Fant to vannskutere
senket på åtte
meter...

(I dag, kl 15:14)
Arne Dalbakk (59) fra
Gratangen døde i t...

(I dag, kl 15:14)
Fordobling av smitten
i Strömstad

(I dag, kl 15:13)
Søker folk som vil ta
presteboligen i br...

(I dag, kl 15:13)
Slik ser det ut på
prestegården

(I dag, kl 15:13)
Utdanning i og for
Distrikts-Norge

(I dag, kl 15:13)
FNs dag for avskaffing
av atomvåpen: Bli...

(I dag, kl 15:13)
? Dette var en
opplevelse

(I dag, kl 15:13)
Byrådsleiaren si bøn
til bergensarane: ?...

(I dag, kl 15:13)

Mest lest siste uke
Dette mener Bill Gates
er eneste vei ut ...

(I går, kl 17:31)
Elverum med bragdseier
i mesterligaåpnin...

(I går, kl 23:41)
Antall koronatilfeller
i Oslo doblet den...

(I dag, kl 00:31)
Norge blant 29 land
som fordømmer
intern...

(I dag, kl 00:31)
Petter Stordalen: ?
Vil si unnskyld til
...

(I går, kl 18:11)
Kan ha funnet årsaken
til at nordmenn er...

(I går, kl 19:51)
Britisk avis avslører:
Saudi Arabia har ...

(I går, kl 20:31)
Dommer blokkerer
Trump-regjeringens
endr...

(I dag, kl 03:51)
Dette skjer i dag
(I dag, kl 06:11)
3.800 bussjåfører
streikeklare ? hele
Øs...

(I dag, kl 06:11)

Mest lest i dag
Hellas ruster opp
militært midt i strid
...

(12.09.2020, kl 19:51)
Neida, det er ikke
tilfeldig at denne
st...

(13.09.2020, kl 12:01)
Sverige: Uskyldig
frisør skutt i
brutalt...

(14.09.2020, kl 21:21)
Hva er det som skjer i
USA?

(15.09.2020, kl 18:01)
CDU gjør det bra i
tysk lokalvalg

(13.09.2020, kl 22:11)
Hareide varsler kutt i
revidert transpor...

(I går, kl 00:31)
Warholm åpner opp om
privat drama: ? Jeg...

(12.09.2020, kl 21:31)
Først ble Sandra Lyng
(33) stemt ut av «...

(13.09.2020, kl 13:51)
Rettssak mot
britisk-iransk kvinne
utsat...

(13.09.2020, kl 16:11)
Fem nye
smittetilfeller på
Bjørknes Høys...

(14.09.2020, kl 20:21)

Været i dag
KlarværOslo
19 °C , 2 m/s SSV.
Lett regnBergen
12 °C , 4 m/s SØ.
SkyetStavanger
15 °C , 2 m/s VSV.
SkyetTrondheim
12 °C , 4 m/s V.
RegnTrømsø
7 °C , 7 m/s V.
KlarværKristiansand
20 °C , 5 m/s VNV.
SkyetBodø
11 °C , 12 m/s V.
KlarværHalden
19 °C , 3 m/s V.

Værdata fra MET/ Yr.no

Borgarting lagmannsrett har tilkjent Polaris Media ASA 100 millioner kroner i erstatning for tap som følge av feil ved advokatrådgivning.  
Personopplysninger fra 2,4 millioner mennesker i en rekke land er blitt lagret i en kinesisk database med kobling til landets etterretning, ifølge flere medier.
Kort tid før Donald Trump har varslet at han vil gjøre alvor av truslene om et TikTok-forbud, skal appens kinesiske eiere ha bestemt seg for hvem de ønsker seg til å ta over den amerikanske delen av virksomheten.
- Det kan være behov for flere kampanjer langs veiene for å sikre bedre samspill mellom alle som ferdes i trafikken.Det sier juniorforsker Katrine Karlsen i Transportøkonomisk institutt, TØI. En undersøkelse de har gjort viser at syklister, fotgjengere, bilister og elsparkesykler har utfordringer kn...
WHITE PLAINS (VG) I 2008 ledet han republikaneren John McCains presidentkampanje. Nå hisser han opp Donald Trump sammen med de andre grunnleggerne av «The Lincoln Project».
Regjeringen har som mål og kartlegge hvert selvmord her til landet. Det kom frem da de la frem sin handlingsplan for å forebygge selvmord i ettermiddag.De siste ti årene har rundt 600 mennesker i Norge tatt sitt eget liv, hvert eneste år.Helseminister Bent Høie sier det trengs mer systematikk når ma...
Med digitale nyhetsbrev og aktiv bruk av sosiale medier, vil Nye Veier holde trafikanter og beboere oppdatert under bygginga av ny E6 mellom Ranheim og Værnes. Nye Veier oppfordrer folk til å melde seg på nyhetstjenesten via deres nettsider, slik at de får en trygg og forutsigbar reise i anleggsperi...
Mari Holm Lønseth (H) vil jobbe for at det offentlige legger tilrette for at mor og far lærer mer om hva ungdom driver med på nett.
Unge i Norge og Sverige stoler mer på mediene enn unge i resten av verden.Globalt sier 43 prosent mellom 18 og 24 år at de har tiltro mediene de bruker.Tilsvarende tall for Norge og Sverige er 74 prosent, viser en rapport som Stiftelsen Tinius har gjort.Forbruksforsker Lisbet Berg ved Oslo Met sier ...
Covid-19 har gjort USAs valgkamp mer digital enn noensinne. I den kampen står Trump sterkest.
Donald Trump kalte i 2018 falne amerikanske soldater for tapere, ifølge magasinet The Atlantic og nyhetsbyrået AP. Trump forsikrer at han aldri sa noe slikt.
Mannen som var mistenkt etter at en Trump-supporter ble skutt og drept under en demonstrasjon i Portland, skal selv ha blitt drept da politiet forsøkte å pågripe ham natt til mandag.
Varsler om trakassering, hets og spredning av nakenbilder på sosiale medier øker kraftig.Hittil i år har politiets nettpatrulje i Oslo mottatt 3000 henvendelser. Det er en tredobling fra i fjor, melder NRK.Mange av sakene gjelder ungdom som blir hengt ut på appen Jodel, der man kan publisere ting an...
Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har samlet inn rekordhøye 364 millioner dollar i kampanjedonasjoner i august.
Italias tidligere statsminister Silvio Berlusconi (83) har testet positivt på covid-19, ifølge kilder i partiet hans Forza Italia.
Kampanjen «Vi rydder opp» skal renske opp i naturen etter årets Norgesferie. Kulturminister Abid Raja og idrettspresident Berit Kjøll er positive til tiltaket.
Stadig flere medier hevder at Ole Gunnar Solskjær er i ferd med å hente Donny van de Beek (23) fra Ajax. Det blir i så fall Manchester Uniteds første signering denne sommeren.
Stadig flere medier hevder at Ole Gunnar Solskjær er i ferd med å hente Donny van de Beek (23) fra Ajax. Det blir i så fall Manchester Uniteds første signering denne sommeren.
Lionel Messi skal ikke ha vært å se da Barcelona-stjernene møtte til obligatorisk virustesting foran den kommende sesongoppkjøringen søndag.
Lionel Messi (33) skal i utgangspunktet møte på Barcelonas treningsfelt for corona-testing søndag og trening fra mandag ? men en rekke medier melder at han ikke kommer til å dukke opp.
Lionel Messi har fortalt Barcelona at han ikke vil delta på klubbens første trening, ifølge ulike spanske medier.
Søndag kan Pernille Harder skyte Wolfsburg til mesterligatriumf mot Lyon. Neste sesong spiller den danske spissen i Chelsea, ifølge flere medier.
Etter en periode med rykter om helsetilstanden, holder Japans statsminister Shinzo Abe pressekonferanse fredag. Lokale medier melder at han kommer til å gå av.
Etter en periode med rykter om helsetilstanden, holder Japans statsminister Shinzo Abe pressekonferanse fredag. Lokale medier melder at han kommer til å gå av.
Koronakrisen påvirker fortsatt inntektene i Polaris Media negativt, men mediekonsernet ser en forbedring i slutten av andre kvartal. Og den sterke abonnementsveksten fortsetter.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Lionel Messi (33) skal ha sendt en faks til Barcelona der han uttrykker ønske om å forlate klubben. Det skriver argentinske TyC Sports og det samme melder flere spanske medier, deriblant Marca og Onda Cero.
Barcelona har bekreftet til nyhetsbyrået Associated Press (AP) at Lionel Messi ønsker å forlate klubben.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Manchester United-kaptein Harry Maguire ble tirsdag funnet skyldig i grov vold mot offentlig tjenestemann og gjentatte forsøk på å bestikke politiet.
Under republikanernes landsmøte ble president Donald Trumps håndtering av coronaviruset hyllet i et kampanjeklipp. Nå anklages republikanerne for propaganda.
Trond Giske blir innstilt som fylkesleder i Trøndelag Ap, erfarer Trønder Avisa og flere andre medier søndag kveld. Innstillingen skal være enstemmig.
Kunnskapsminister Guri Melby er enstemmig innstilt som ny Venstre-leder etter Trine Skei Grande, erfarer Aftenposten og VG.
Manchester United-kaptein Harry Maguire skal ha blitt pågrepet av politiet på den greske ferieøya Mykonos etter et slagsmål natt til fredag.
Petter Northug møter nå kl 12 media for å fortelle om siktelsen mot han, etter at han ble stoppet av politiet på E6 ved Gardermoen torsdag i forrige uke. Der ble han målt til 168 km/t i 110-sonen, og det er også mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. I tillegg skal politiet ha funnet narkotika ...
Lionel Messi (33) møtte Barcelona-trener Ronald Koeman torsdag, og hadde ikke gode nyheter. Det kan bli brudd etter et forhold på over 20 år.
En ny rapport slår fast at russiske myndigheter jobbet for å svekke Clinton og få Trump valgt.
Byr på historiebaserte oppdrag for opptil fire spillere.
I en underskriftskampanje mot endringer i genteknologiloven hevdes det at nordmenn risikerer å «bli prøvekaniner for eksperimentelle GMO-vaksiner». Det er ikke riktig, og heller ikke den eneste faktafeilen i kampanjen.
Helseminister Bent Høie er den tredje mest omtalte personene i norske medier hittil i år. Det er bare statsminister Erna Solberg, og USAs president Donald Trump som er omtalt flere ganger, viser tall fra analysebyrået Retriver, skriver Medier24.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.