Tirsdag, 28.05.2024 02:28 Uke: 22
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Bungie vant søksmål
mot nettside som
sel...

(I dag, kl 02:23)
Viaplay-profil blir
butikksjef for
pantb...

(I dag, kl 02:12)
Biskop reagerer på
Rafah-angrepene

(I dag, kl 02:12)
Venstres Rotevatn vil
ha eksamen i alle ...

(I dag, kl 01:52)
Situasjon på Ullersmo
fengsel løst ? inn...

(I dag, kl 01:52)
Joe Exotic vil bli
USAs neste
president:...

(I dag, kl 01:22)
Dobbeltangrep mot
russiskokkupert by
øst...

(I dag, kl 01:22)
Ble tiltalt og
frifunnet for drapet
på V...

(I dag, kl 00:42)
MDG ber regjeringen
sende skip med
nødhj...

(I dag, kl 00:42)
Vil gå Mount Everest -
i Hafjell: ? Hold...

(I dag, kl 00:32)

Sistedistrikt
Bil kjørte inn i
bygning i Oslo

(I går, kl 23:58)
Kommunen fraråder
bading i Oslo

(I går, kl 23:38)
Selger flest boliger i
Damsgårdssundet

(I går, kl 23:08)
? Å klage på eksamen
er ikke alltid en ...

(I går, kl 23:08)
Sjå Vestlandsrevyen
22.55

(I går, kl 22:58)
Innsatte truet ansatte
med slagvåpen på ...

(I går, kl 22:48)
Glimt stenger
treningen tirsdag

(I går, kl 22:48)
Se siste nytt fra
Sørlandet klokken
22.5...

(I går, kl 22:38)
Kastet egg på Time
rådhus

(I går, kl 22:38)
Person skadet seg på
topptur i Bodø ? re...

(I går, kl 22:38)

Mest lest siste uke
Joost Klein krever nye
politiavhør ? og ...

(I går, kl 18:22)
Minst 35 drept i
israelsk angrep mot
Raf...

(I går, kl 02:22)
USA-forsker frykter
eksistensiell krise
...

(I går, kl 06:12)
Krigen i Ukraina:
Historiker advarer om
...

(I går, kl 07:42)
Skuespiller Johnny
Wactor (37) drept

(I går, kl 07:52)
Marie (20) forsvant
sporløst -
henlegger...

(I går, kl 08:07)
Tror på opptur for
«verdens kjedeligste
...

(I går, kl 10:07)
Opp mot 40.000
lynnedslag i Sør-Norge
de...

(I går, kl 10:23)
Politiet søker etter
gjerningsmann etter...

(I går, kl 10:32)
USA-forsker frykter
eksistensiell krise
...

(I går, kl 10:48)

Mest lest i dag
Sandra (39) begravd
levende

(21.05.2024, kl 15:47)
Meklingen fortsetter i
staten og Oslo ko...

(21.05.2024, kl 06:52)
Mann pågrepet etter
vold på
massasjeinst...

(21.05.2024, kl 18:02)
To biler i
frontkollisjon i
PorsgrunnABC...

(21.05.2024, kl 18:02)
Nye tall: Så ofte må
batteriet byttes i ...

(25.05.2024, kl 17:42)
Lena Sløgedal Paulsens
foreldre ber om r...

(22.05.2024, kl 13:42)
Trump med
sjokkanklager mot
Biden og FBI...

(23.05.2024, kl 15:52)
Israel vurderer kreve
Norge fjernet fra ...

(24.05.2024, kl 17:22)
Frank Løke bekrefter
brudd med kjæresten

(26.05.2024, kl 10:02)
Beslaglegger utstyr: -
Galskap

(21.05.2024, kl 17:37)

Over 30 000 husstander har mandag mistet strømmen som følge av lynnedslag og kraftig regnvær.Elvia kan nå melde at de aller fleste skal ha fått strømmen sin tilbake igjen.? Det aller meste skal være fikset, og vi har beredskap gjennom natten om noe skulle skje, sier kommunikasjonssjef i Eliva, Morten Schau.Likevel er det noen kunder i Våler, Marker og i Halden som fortsatt sliter med strømmen.Det er ventet mye vær tirsdag også. Kommunikasjonssjefen sier det står klare om det igjen vil skape problemer for strømkundene.
Rett før klokken 17.00 kunne Elvia melde at det er strømbrudd flere stedet i Østfold.Blant annet har et større område på Greåker og på Grålum mistet strømmen.I tillegg er det områder i Fredrikstad, Halden og Indre Østfold som er strømløse etter hardt vær i dag.
De siste månedene er det gjennomført en rekke grunnundersøkelser rundt Sarpsfossen i Sarpsborg.Undersøkelsene viser at det må gjennomføres store og omfattende tiltak for å bygge ny Sarpebru på grunn av grunnforholdene, sier Sigmund Vister, direktør Samfunn.Undersøkelsene er gjennomført som en del av planleggingsarbeidet med ny bru, som Østfold fylkeskommune skal bygge gjennom Bypakke Nedre Glomma.Hvilke tiltak som må gjennomføres er ikke avklart og beregnet, men ifølge Østfold fylkeskommune blir det kostbart.
Brannvesenet har kontroll på en liten skogbrann ved Kleverveien i Halden, opplyser Øst 110-sentralen. Slokkingsarbeidet pågår.
Brannvesenet for Romerike, Follo og Østfold får mandag ettermiddag inn mange meldinger om innvendige vannlekkasjer etter en kraftig regnbyge som har passert områdene.? Vi jobber på spreng med å pumpe vann og begrense skade, skriver Øst 110-sental på X.
Brannvesenet for Romerike, Follo og Østfold får mandag ettermiddag inn meldinger om innvendige vannlekkasjer etter den kraftige regnbygen som har passert områdene.? Vi jobber på spreng med å pumpe vann og begrense skade, skriver Øst 110-sental på X.
Over 22.000 strømkunder mistet strømmen etter at et lyn slo ned i en høyspentledning i Tegneby i Indre Østfold, rett etter klokka 13. Hele trafostasjonen i nærheten ble slått ut, sier kommunikasjonsdirektør Morten Schau i Elvia.? Vi er i gang med å gjeninnkoble, og har fått inn en del tusen abonnenter allerede. Jeg regner med at dette ikke vil vare så veldig lenge, med mindre det har skjedd noe ekstraordinært vi ikke har oversikt over nå, sier Schau.
En ansatt i Statens vegvesen er tiltalt for å fabrikkere kjøredata i flere straffesaker.Det skriver Dagbladet.Mannen er tiltalt for å ha manipulert fartsdata i tolv trafikkulykker mellom 2015 og 2019.To av sakene er fra Østfold.En trafikkulykke i Trøgstad 3. april 2016 og en trafikkulykke i Sarpsborg 5. desember 2017.I begge sakene skal han ha oppgitt uriktig hastighet på bilene, ifølge avisa.Mannen nekter straffskyld.
I dag startet meklingen mellom NHO elektro og EL og IT-forbundet.Dersom meklingen ikke fører fram, vil over 2700 elektrikere her i landet, inkludert lærlinger, være i streik fra onsdag morgen, 113 av dem i Østfold.
For å øke tilgjengeligheten til politiet, får igjen Rakkestad et eget polititjenestested.Det skal være operativt senest 1. oktober og ligge i Rakkestad rådhus.Politiet i Rakkestad skal sortere under Indre Østfold politistasjon, skriver Indre Østfold kommune.Bemanningen skal være minst fem årsverk, og tjenestestedet skal ha faste åpningstider.
Stengsler i strandsonen i Moss er under kartlegging. Nå står Jeløy for tur.Moss kommune skriver på sin nettside at de skal kartlegge hindringer og tiltak som ikke er godkjent. De skal også følge opp funnene som blir gjort i henhold til lovverket.Arbeidet startet i fjor. Da ble strandsonen i Larkollen og Kurefjorden kartlagt. Jobben på Jeløy starter i slutten av mai.
Mandag ettermiddag er det fare for styrtregn og tordenvær.I Oslo, på Romerike og i Østfold kan det komme kraftige regnbyger, noe som kan gi lokale oversvømmelser.På Østlandet er det også ventet mye lyn og lokalt kraftige vindkast, ifølge yr.no.Meteorologene har utstedt i alt tre farevarsler for Østlandet, det er også skogbrannfare inntil det kommer nedbør av betydning.
Politiet melder om en brann i et kjøretøy ved Skjebergkilen Marina. Brannen er slukket, men en mann blir kjørt til Kalnes. Det er ikke snakk om alvorlige brannskader. Veien blir stengt en periode.
Etterforskning av straffesaker kan ta lengre tid nå som politiet streiker. Det sier Ingvild Dahl, nestleder i Politiets Fellesforbund Øst lokallag og leder av streikekomiteen Unio stat øst.Hun forteller at ansatte som jobber med etterforskning ved politistasjonene i Ski, Ås og Askim er blant dem som er tatt ut i streik. Også utrykningspolitiet (UP) i vårt distrikt blir berørt av streiken, sier Dahl.
Politet medlte om en brann ved Skjebergkilen Marina. Brannen er slukket, men en mann blir kjørt til kalnes. Det er ikke snakk om alvorlige brannskader. Veien blir stengt en periode.
Kampen mellom Sarpsborg 08 og Strømsgodset ente 1-3. Dette blir fjerde gangen på rad Sarpsborg taper mot klubben fra Drammen.
En mannen er siktet for en rekke lovbrudd som omhandler overgrep mot mindreårige. Den siktede har vært ansatt som behandler ved flere virksomheter i Østfold. Nå er det fire identifiserte fornærmede i saken.Den 16. april ble han varetektsfengslet, han sitter fengslet fortsatt.Politiet sier de etterforsker bredt for god oversikt over omfanget, det utelukkes ikke at det kan være flere fornærmede i saken.De som kan ha informasjon i saken kan ta kontakt med politiet på 64 99 40 60. Denne telefonen er bemannet fra kl. 09.00?21.00.
Kl. 14:28 rykket en politipatrulje ut etter melding om pågående innbrudd i et bygg på Trosvikstranda .Innmelder sier til politiet at det også har vært tyveri fra innmelder sin båt denne natten. Politet har sjekket bygg, uten funn av skader eller person. Hendelsen vil bli anmeldt.
Kl. 14:28 rykket en politipatrulje ut etter melding om pågående innbrudd i et bygg på Trosvikstranda .Innmelder sier til politiet at det også har vært tyveri fra innmelder sin båt denne natten. Politet har sjekket bygg, uten funn av skader eller person. Hendelsen vil bli anmeldt.
Bandet Norma fra Halden hanket inn seieren i klassen «Årets nykommer» under Fjording 2024.Det skriver Halden Arbeiderblad.Fjording er Norsk Americana Forums prisutdeling, og det er tredje gang de kårer prisvinnere i seks kategorier.Prisutdelingen gikk av stabelen på Aladdin scene i Halden på lørdag.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
To kniver fant politiet på en mann i 20-årene som ble kontrollert utenfor Fredrikstad stadion i går.Han ble avhørt på stedet og er anmeldt, melder politiet.
Politiet fikk melding om en mann med kniv som gikk i sentrum.Mannen var i 50 årene og politiet fikk raskt kontroll på mannen. Vitneobservasjoner forteller han hadde truet andre med kniven.Mannen er nå pågrepet.
Fredrikstad tok imot TIL på Fredrikstad stadion i dag.Etter 20 minutter fikk Stray Molde rødt kort og hjemmelaget var i mindretall. FFK klarte å holde nullen, men ingen av lagene fikk ballen i nettet. Kampen endte 0?0Seier i dag hadde ført hjemmelaget til tabell toppen.
Fredrikstad tok imot TIL på Fredrikstad stadion i dag.Etter 20 minutter fikk Stray Molde rødt kort og hjemmelaget var i mindretall. FFK klarte å holde nullen, men ingen av lagene fikk ballen i nettet. Kampen ente 0?0Seier i dag hadde ført hjemmelaget til tabell toppen.
Flere meldte om en mann som gikk midt i veien og stanset biler i Dyrendalsveien. En mann i 30 årene er nå brakt til arresten og er anmeldt for ordensforstyrrelse.
Flere meldte om en mann som gikk midt i veien og stanset biler i Dyrendalsveien. En mann i 30 årene er nå brakt til arresten og er anmeldt for ordensforstyrrelse.
I 16.30 tiden rykket brannvesenet ut etter at innringere observerte røyk i skogkanten i Oksvikveien.Årsaken skal være fyring, brannvesenet melder at det ikke er brann eller noe farlig.
Fredag 31. mai er fristen for å levere skattemeldingen for næringsdrivende, eneste mulighet for å levere senere er å søke om utsettelse. Rundt 145 000 har fortsatt ikke levert.? Alle som har mottatt skattemeldingen for næringsdrivende må levere elektronisk innen fristen.? Det gjelder selv om du ikke har endringer, ikke har hatt noen aktivitet i året som gikk eller om du har lagt ned virksomheten din, det forteller skattedirektør Schanke Funnemark.
Selbak Pizza har vært utsatt for grovt tyveri i løpet av natten.Tyvene har knust et vindu for å komme seg inn, og det er stjålet gjenstander og penger, melder politiet.En patrulje er på stedet for å sikre spor og opprette straffesak.
En mann i 30-årene er pågrepet og mistenkt for drapsforsøk etter at en kvinne ble knivstukket i Strömstad i natt.Kvinnen ble angrepet i et hjem i byen, skriver Stömstads Tidning.Politiet sier til avisen at kvinnen ble kjørt til sykehus i Norge. Hun skal ikke ha fått livstruende skader.
To menn i 40-årene er anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt på stedet etter å ha kjørt langt over fartsgrensen på Innfartsveien ved Mosseporten.Den ene sjåføren ble målt til 100 km/t, den andre til 97 km/t da UP hadde trafikkontroll i en 60-sone på veien i går.Ytterligere tre personer ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt på grunn av for mange prikker, melder operasjonsleder Atle Vesttorp.37 andre sjåfører fikk forenklede forelegg for fart.
20 tiden rykket politet ut i Moss. Flere meldte om en bil som kjørte vinglete langs Helgerødgata. Bilen kjørte også i et trafikklys. Politet stoppet bilen, og mistenker at fører har kjørt i beruset tilstand.
UP gjennomført fartskontroll på Fv120 og Bjørnerudveien. Det har resultert i 18 forelegg, to anmeldelser med førerkortbeslag.
Utrykkningspoliti avholdt kontroll i Bjørnerudveien, Moss. Det ente med 16 reaksjoner og en anmeldelse med førerkortbeslag.
Marie Sneve Martinussen ble fredag ny partileder for Rødt. Martinussen er bosatt på Jeløy utenfor Moss sentrum. Hun ble valgt på et landsmøte i Oslo.
En kvinne i slutten av 70-årene var i 10-tiden meldt savnet i Moss i dag.Politiet sier nå at kvinnen er kommet til rette, og er i god behold.
I dag skulle kunnskapsministeren Kari Nessa Nordtun møte representanter fra skole-Norge til krisemøte om volden i skolen. Nå er møtet utsatt på ubestemt tid. Streiken mellom Unio stat og Akademikerne gjør at hverken Utdanningsforbundet eller Lektorlaget vil delta.Kunnskapsdepartementet opplyser at møtet er utsatt, og at de vil komme tilbake med ny dato senere. Krisemøtet kom i stand etter at NRK i april omtalte den sterke økningen i rapportert vold i skolen.I en ny spørreundersøkelse va Respons Analyse svarte 7 av 10 lærere, mer enn dobbelt så mange som i 2018, at de hadde opplevd å bli truet eller trakassert siste år
En kvinne i slutten av 70-årene er var i 10-tiden meldt savnet i Moss.Politiet sier nå at kvinnen er kommet til rette, og er i god behold.
En kvinne i slutten av 70-årene er savnet fra Ekholt i Moss.Politiet beskriver henne som en slank kvinne med kort, grått hår. Iført brun-oransje jakke og blå jeans. I tillegg har hun sko med rosa lisser.Ring politiet på 64 99 91 30 hvis du ser henne, skriver politiet.
© 1997-2024 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.