Torsdag, 28.10.2021 12:17 Uke: 43
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Tengs-saken:
DNA-mutasjon kan felle
drap...

(I dag, kl 12:14)
Solveig Kloppen går
til Discovery

(I dag, kl 12:14)
Frykter sleipt
parkeringstriks: -
Pass p...

(I dag, kl 12:14)
Full overtenning på
campingplass

(I dag, kl 12:13)
Brenner på en
campingplass

(I dag, kl 12:02)
24 sjåfører fikk
fartsbot

(I dag, kl 12:02)
Koronasmittet
utenlands

(I dag, kl 12:01)
Nytt faglig råd på
koronautbruddet

(I dag, kl 11:52)
Advarer mot sleipt
parkeringstriks: -
Pa...

(I dag, kl 11:43)
Det foregår noe bak
ham som lover
godt(p...

(I dag, kl 11:42)

Sistedistrikt
Full overtenning på
campingplass

(I dag, kl 12:06)
24 sjåfører fikk
fartsbot

(I dag, kl 12:06)
Koronasmittet
utenlands

(I dag, kl 12:06)
Nytt faglig råd på
koronautbruddet

(I dag, kl 11:54)
Forsvaret øver på
Tarva

(I dag, kl 11:45)
Kunstsiloen blir 100
mill. dyrere

(I dag, kl 11:44)
Positivt resultat for
Eidsiva

(I dag, kl 11:44)
Antyder Tengs-rettssak
neste år

(I dag, kl 11:34)
Glimt legger ut
billetter

(I dag, kl 11:26)
Siri Økland er død
(I dag, kl 11:26)

Mest lest siste uke
Spektakulære bilder da
norske jagere ful...

(I går, kl 23:54)
Bayern-flause i den
tyske cupen

(I går, kl 22:41)
Kampen om
togtrafikken: Flytoget
vil ta ...

(I går, kl 22:55)
Nye
«Maskorama»-karakterer
avslørt

(I dag, kl 00:05)
Koeman sparket i
Barcelona

(I dag, kl 00:54)
Returnerer ikke
samlinger til Krim

(I går, kl 13:42)
Politiet trykket på
mobillenka. Den
ført...

(I går, kl 16:03)
Helland-magi og nye
Lehne Olsen-mål
send...

(I går, kl 21:54)
NRK Sørlandet kl.
22:55

(I går, kl 22:54)
City med cupsmell
etter straffekonk

(I går, kl 22:54)

Mest lest i dag
Maria Altmann
Haraldsvik (24) fikk
neste...

(25.10.2021, kl 19:42)
Bjørn Dæhlie selger
huset og forlater
«s...

(24.10.2021, kl 13:43)
Høy strømpris med
uforståelig
begrunnels...

(22.10.2021, kl 13:44)
Deltok i farlig
redningsaksjon

(26.10.2021, kl 00:53)
Her har de håp om funn
(26.10.2021, kl 00:53)
Nysingel Northug har
et klart mål(pluss)

(26.10.2021, kl 20:02)
Slo Leeds med Ødegaard
ute av laget

(26.10.2021, kl 22:44)
«Caro» sprudlet da
Norge tok tilbake
tab...

(26.10.2021, kl 22:46)
Spektakulære bilder da
norske jagere ful...

(I går, kl 23:54)
Slik var dramaet på
settet: ? Vi
trenger...

(23.10.2021, kl 00:53)

Været i dag
SkyetOslo
12 °C , 7 m/s S.
RegnBergen
12 °C , 5 m/s S.
RegnStavanger
12 °C , 8 m/s SSV.
Lett regnTrondheim
9 °C , 1 m/s NV.
SkyetTrømsø
3 °C , 11 m/s SSØ.
SkyetKristiansand
13 °C , 9 m/s SV.
SkyetBodø
9 °C , 13 m/s SV.
SkyetHalden
13 °C , 8 m/s SV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Nødetatene rykket ut like før klokken 10 etter melding om mulig brann i en enebolig i Hallingby. Operasjonsleder ved 110-sentralen sier til NRK at brannvesenet «er fremme og har startet innsats». Det skal ikke befinne seg personer i eneboligen.
Nødetatene er på vei til en trafikkulykke på Skollenborg i Kongsberg. Én bil har gått rundt og ligger i grøfta. Fører fremstår som uskadd melder politiet.
Folk i Viken har gitt 48 millioner kroner til årets TV-aksjon. Årets TV-aksjon går til Plans arbeid med å bekjempe barneekteskap. I Østfold har innbyggerne i Skiptvet gitt mest pr. person med 64 kroner. Marker var nest best med 60 kroner. Halden var beste bykommune i Østfold med 36 kroner i gjennomsnitt.
Et vogntog har fått stans i Oslofjordtunnelen, melder Vegtrafikksentralen på Twitter. Det har ført til at tunnelen er stengt i begge retninger mandag morgen.
Brannvesenet har rykket ut til et lagerbygg ved Galleri F15 på Jeløya. Det er fare for at brannen kan spre seg til nabobygg, melder Øst politidistrikt. Øst 110-sentral melder om full overtenning. Bygningen som brenner ligger i Albyalleen og skal være et vedlager.? Det er full fyr i et lagerbygg. Vi driver med utvendig slukking, sier vaktleder i 110-sentralen Thomas Silva. Han bekrefter at Galleri F15 ikke står i fare. ? Det er et lite stykke unna.Brannvesenet har så langt ingen informasjon som tilsier at det skal være personer i nærheten av bygningen som brenner, eller bygningene i nærheten.
Inga Marte Thorkildsen (SV) går ut av byrådet i Oslo.
35 personer er nå registrert smittet etter håndballkampen mellom Norge og Slovenia på Nadderud tidligere i oktober. Det melder Budstikka.17 av smittetilfellene er fra Bærum, mens 18 er fra andre kommuner.? Smitteutbruddet ble først oppdaget hos håndballspillerne, men det er usikkert om de er kilden, sier Bærums smittevernoverlege til avisen.Håndballforbundet sier de vil lære av hendelsen.
Et foreldrepar fra Romerike må tirsdag møte i retten for mishandling av sine tre barn over flere år.Ifølge tiltalen har de blant annet slått og sparket barna. De skal også ha truet dem og jevnlig låst dem inne på rommet sitt.Barna var mellom null og ni år da hendelsene skjedde.Et av barna har ifølge tiltalen blitt kvalt med en lommelykt, mens et annet av barna ble forsøkt hogget med kniv av moren. To av barna skal ha blitt kasta i veggen av foreldrene.Det er satt av ni dager til saken.
Juleforestillinger i Oslo står i fare for å bli avlyst, advarer Fagforbundet. Dette er som følge av den pågående kulturstreiken.Kulturstreiken har nå vart i over 40 dager. Flere kulturansatte ved teatre, orkestre og opera er tatt ut i streik.Streiken bunner i uenighet om pensjonsutbetaling for kvinner, sammenlignet med menns ordning.
Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) blir ikke en del av den nye Ap-Sp-regjeringen, bekrefter han selv til Avisa Oslo.? Jonas og jeg snakket gjennom valgkampen at det var viktig at jeg var i Oslo. Landets hovedstad er viktig for Arbeiderpartiet, skriver Johansen i en tekstmelding til avisa.
En person er pågrepet etter at en annen mann ble utsatt for omfattende vold, slag og spark på Jessheim på Romerike.Ifølge Øst politidistrikt skjedde voldshendelsen utenfor i Myrveien på Jessheim ved 21-tiden mandag. En yngre mann skal ha blitt angrepet av to menn som kom til stedet i bil.? Påført kuttskader i hodet, men ikke mer alvorlig enn at han reiste hjem etter å ha vært på legevakta, melder operasjonssentralen.Senere på kvelden ble én person pågrepet i Oslo.? Det tyder på at de involverte i saken har kjent hverandre/hatt en relasjon fra før, skriver politiet, som ber vitner melde seg.
I samråd med avdødes familie og deres bistandsadvokater går politiet nå ut med navn og bilde på mannen som ble skutt og drept på Mortensrud torsdag 7.oktober. Det var Hamse Hashi Adan.Politiet etterforsker saken for fullt med store ressurser. Foreløpig er ingen siktet og pågrepet for handlingen.
Igjen gjøres det funn av døde og døende lomvi i hovedstaden, skriver NTB.Fuglene har blitt funnet både i sjøen, i sentrum og i marka den siste tida, skriver Dagbladet.Håkan Billing i Ornitologisk forening forklarer til avisa at er det er matmangel som gjør at den kritisk truede fuglearten nå dukker opp i og omkring Oslo. Noen år har det vært flere tusen døde fugler.Han råder folk til å plukke opp svake fugler og sette dem ut i fjorden.
Nødetatene rykket til Sigurds gate på Tøyen etter melding om brann på en balkong omtrent klokken 10:00. Kort tid etter at brannvesenet kom fram til stedet, er brannen slukket.
To personbiler og en buss kolliderte ved Lillestrøm lørdag kveld. Ingen personer skal være skadd. Fører av en personbil mistenkes for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand, melder politiet i Øst på Twitter.
Kunder i Askim og Sarpsborg som i dag fortsatt hadde problemer med fastnettet etter torsdagens fiberbrudd på E6 har fått tjenestene sine tilbake. Det opplyser Telia. Det betyr at alle som var berørt av fiberbruddet nå er tilbake på nett.? Vi beklager ulempene dette medførte for berørte kunder, sier pressevakt Daniel Barhom i Telia.
En mann i 50-årene ble tatt på fersk gjerning da han knuste et vindu på politihuset i Drammen i natt. Han sitter nå i politiets arrest og skal avhøres i dag, og da får politiet kanskje svar på hvorfor han knuste ruta med et brannslukkingsapparat.
Togruta mellom Oslo og Stockholm vil starte opp igjen 12. desember.Det melder togselskapet SJ på sine nettsider.Ruta har vært innstilt i lang tid på grunn av pandemien. Men fra i dag er alle grenserestriksjoner mot Sverige fjerna.Dermed har billettsalget startet, og toget vil gå to ganger daglig, skriver selskapet.Siste nytt fra Oslo-området fikk du av Ingvild Silseth
Voi setter ut 300 elsparkesykler i Drammen i neste uke. De skal satse på tog- og busspendlerne i byen, skriver Drammens Tidende. Talsperson Øystein Rikheim Sundelin sier de også kommer til å vurdere andre byer, og Mjøndalen, Krokstadelva og Hokksund.
Maridalsvannet er i ferd med å fylles med for mye vann. Søndag kveld og natt til mandag øker Vann- og avløpsetaten i Oslo derfor vannføringen i Akerselva. I løpet av søndag kveld ble vannføringen økt til 30 kubikkmeter per sekund, skriver avisa Vårt Oslo.? Vi følger med på situasjonen og vurderer fortløpende om vannføringen skal økes ytterligere. Vi ber folk om å være svært forsiktige langs elva. Det er enorme krefter i sving, advarer etaten. Ifølge avisa er det ved Vøyenfallene lagt ut sandsekker som sikring mot flom.
Kvinnen i 30-årene som gikk seg vill på Hallingskarvet lørdag har kommet til rette. Hun skal ha gått hele natten og kommet frem til et hus på Hovet i Hallingdal. Hun var kald og blir ivaretatt av helse, melder politiet.
Politiet i Øst oppfordrer alle til å kjøre forsiktig i kveld på grunn av været. ? Vi mottar meldinger om trær som har falt over veien i Vestby og i Våler. Husk at det er noen som venter på deg dit du skal, skriver Politiet i Øst på Twitter.
En mann på 47 år er dømt til tolv års fengsel for å ha drept sin egen mor i en leilighet i Oslo i september i fjor.Oslo tingrett skriver at det er flere straffeskjerpende omstendigheter og at straffen skal settes til fengsel i tolv år. Aktor la ned påstand om fengselsstraff på 13 år.Mannen erkjente at han hadde utført vold mot moren og knyttet seg selv til handlingen, men nektet straffskyld. Han har forklart at det er store deler av hendelsesforløpet han ikke husker.Både mannen og moren var svært beruset da de havnet i slagsmål i en leilighet etter en tur på byen i september i fjor. Mannen oppsøkte selv helsevesenet dagen etter for å få behandling for sine skader, og uttrykte da at han var bekymret for morens tilstand.
Rakkestad kommune kjøper institusjonsplasser utenfor egne grenser. Samtidig står omsorgsboliger og sykehjemsplasser i Rakkestad ledige.
Kranene hos en rekke beboere på Borgen og Hafslund leverer brunt vann
Aktor Nils Vegard krever lang fengselsstraffer for fem av de seks unge mennene fra Sarpsborg som denne uka står tiltalt for å ha tatt en 14 år gammel gutt med makt opp til Kalnesskogen og mishandlet og truet ham på det groveste.
To haldensere har fått harepest etter insektsstikk.
Ett er sikkert: Det blir fortsatt rettslokaler i Mysen, men det kan bli med annen adresse enn i dag.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Sparta, som leder serien, får Stavanger Oilers på besøk hjemme i Sparta Amfi torsdag kveld. Kampen starter klokken 19.00, og du kan følge oppgjøret direkte her!
Ambulansetjenesten rykket torsdag ut til Borgen.
Ambulansetjenesten rykket torsdag ut til Borgen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Se stor bildeserie fra takterrassen og noen av leilighetene i Heiergården terrasse.
I Heiergården har takterrassen nå fått planter og gangbaner. Og inne begynner leilighetene å ta form.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
To haldensere har fått harepest etter insektsstikk.
Smaalenenes Avis er felt på ett punkt i Vær Varsom-plakaten da lokalavisa omtalte rettsaken hvor en lokal idrettstrener ble dømt for å ha misbrukt sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en 47 år yngre elev.
To haldensere har fått harepest etter insektsstikk.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.