Tirsdag, 15.10.2019 20:53 Uke: 42
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Tyrkia vil fortsette
Syria-offensiv «med...

(I dag, kl 20:52)
Også styret i
Venstrekvinnelaget vil
ha ...

(I dag, kl 20:51)
Norge U21 fikk bank i
EM-kvaliken

(I dag, kl 20:51)
Det trøblete
NATO-landet Tyrkia |
Theres...

(I dag, kl 20:51)
Fastlege svarer i
debatten om
smertestil...

(I dag, kl 20:51)
Seier for Stjernen
(I dag, kl 20:51)
Se nyhetene fra
Østfold 20.55

(I dag, kl 20:51)
Glatt på Melhus
(I dag, kl 20:51)
NRK Sørlandet 20:55
(I dag, kl 20:51)
Sjå Vestlandsrevyen
(I dag, kl 20:51)

Sistedistrikt
Statssekretær Lars
Jacob Hiim (H) på
Rau...

(I dag, kl 20:53)
En stor takk til
ansatte ved
Strannasent...

(I dag, kl 20:52)
Nærsynt kritikk av
statsbudsjettet

(I dag, kl 20:52)
En museumspolitikk fra
den kalde krigens...

(I dag, kl 20:52)
Navnet setter sinnene
i kok i Saltdal: -...

(I dag, kl 20:52)
Sist gang kom det over
800 ranværinger -...

(I dag, kl 20:52)
Inger Lise (45) lager
babysokker til all...

(I dag, kl 20:52)
? Vi er ikke trygge
her lenger. Vi var ...

(I dag, kl 20:52)
Nytt sykkelfelt rød
klut for Herbarium

(I dag, kl 20:52)
Også styret i
Venstrekvinnelaget vil
ha ...

(I dag, kl 20:52)

Mest lest siste uke
Presidentdebatten
tirsdag kan bli
avgjør...

(I dag, kl 15:22)
Det er økonomien,
dumming | Therese
Soll...

(I går, kl 21:11)
Fortnite Chapter
2-trailer har lekket ?
...

(I går, kl 21:41)
Sony og Nintendo
rykker ut for å
berolig...

(I dag, kl 02:11)
Influensa-påminnelse
til gravide og unge...

(I dag, kl 05:41)
Stadig dyrere å bo på
hotell i hovedstad...

(I dag, kl 08:21)
Dronning Elizabeth
brøt tradisjonen og
b...

(I dag, kl 00:11)
Hellas evakuerer
overfylt migrantleir

(I dag, kl 01:21)
Uten førerkort
(I dag, kl 06:21)
Norge kan møte Romania
igjen i finale om...

(I dag, kl 06:31)

Mest lest i dag
Slik avslører du en
psykopat

(I går, kl 18:51)
Kommentatoren mente
Carlsen «sovnet» og
...

(10.10.2019, kl 21:51)
- Han var for full til
å drikke mer og f...

(13.10.2019, kl 09:18)
- Siktede på Kapp har
gitt en grundig fo...

(10.10.2019, kl 15:21)
Hund savnet siden
2007: Funnet over
1800...

(12.10.2019, kl 12:11)
Sjokkavsløring i
Sverige: Hevder Burger
...

(09.10.2019, kl 07:21)
Newsweek: Tyrkia
feilbombet amerikansk
b...

(11.10.2019, kl 22:31)
Sier nei til dyr
migrenemedisin

(12.10.2019, kl 07:41)
Tre helikoptre rykket
ut: 17-åring risik...

(12.10.2019, kl 16:02)
Elizabeth Warren har
overtatt den demokr...

(13.10.2019, kl 23:11)

Været i dag
RegnOslo
7 °C , 4 m/s NØ.
Lett regnBergen
11 °C , 3 m/s ØNØ.
SkyetStavanger
11 °C , 5 m/s ØSØ.
Delvis skyetTrondheim
3 °C , 1 m/s V.
LettskyetTrømsø
-1 °C , 2 m/s SSØ.
Lett regnKristiansand
9 °C , 5 m/s NØ.
Delvis skyetBodø
3 °C , 3 m/s ØSØ.
SkyetHalden
9 °C , 5 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Sjømat Norge roser Risør dykkerklubb for arbeidet med å fjerne gammelt redskap i risørskjærgården.
Mannen i 70-årene som forsvant fra Kristiansand sentrum tidligere i kveld er kommet til rette igjen. Det melder politiet.
Sykehuset i Flekkefjord vil gi barn en bedre opplevelse når de er innlagt til behandling. Derfor er den lokale kunstneren Frank Øverland hentet inn til å tegne fargerike og morsomme bilder på veggene.
Vipers Kristiansand-trener Ole Gustav Gjekstad mener dommerstanden i mesterligaen ikke er god nok. Søndag tapte Vipers med ett mål borte mot kroatiske Podravka. Der stusset Gjekstad over dommerne ved flere avgjørende situasjoner.
Det kurdiske miljøet på Agder mobiliserer. Nå håper de at sørlendingene vil stille opp i demonstrasjon på lørdag, for å protestere mot tyrkiske krigshandlinger mot kurdiske områder i Syria.
En mann i slutten av 70-årene har forsvunnet fra Kristiansand sentrum. Mannen er 180 cm høy, slank og har lite hår. Han er kledd i grå genser med høy hals og dongeribukse. Ifølge politiet er det vanskelig å forstå når han snakker. Politiet ønsker tips.
Til velfortjent applaus fra kommunestyret ble Jarle Hagane tirsdag kveld tildelt Tvedestrands kulturpris for 2019.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Du har nok hørt det ? at risørungdommen ikke syns det er et bra nok fritidstilbud i kommunen. Kanskje har du tenkt det selv også. Nå åpnes dørene for ny aktivitet.
Politiet har fått inn tips i saken der det er etterlyst en rød Volvo 940 som skal ha presset en mopedist ut av veien i Vennesla i går kveld. 16-åringen fikk tre brudd i ryggen, og bilen kjørte videre. Ingen har så langt meldt seg som sjåfør av bilen.
En 43 år gammel mann fra Lister er tiltalt for å ha truet en ansatt ved en bensinstasjon i Flekkefjord med kniv. Han er også tiltalt for å ha brutt seg inn i en bolig og stjålet flere våpen og penger.
Forretningsdrivende i Mandal mener torget i byen skjemmes av rot og søppel og har tatt saken opp med politikerne. I dag ble saken diskutert av kommuneledelsen i et internt møte, sier avtroppende ordfører i Mandal, Alf Erik Andersen.
I dag ble lesertallene for alle norske aviser offentliggjorte.
Både julebrus og pinnekjøtt skal lastes opp på TDS sine biler fremover.
To av de varetektsfengslede i cannabis-saken i Vennesla har samtykket til videre varetektsfengsling, mens to av de andre siktede har motsatt seg. Påtalemyndigheten vil ikke si hvordan de stiller seg til siktelsene, skriver Vennesla Tidende.
Bostyret etter konkursen til Agder Havrafting AS mener Nils Nilsen har begått en rekke straffbare forhold, og at retten må gi ham konkurskarantene. Nilsen mener selskapet aldri burde blitt slått konkurs og at han han ikke har brutt lover og regler.
En lærer i Kristiansand er dømt til fengsel i 90 dager for å ha lastet ned overgrepsbilder og videoer av barn. I løpet av to år lastet han ned over 600 slike bilder eller filmer. Mannen har erkjent forholdet.
? 7-1 reflekterer ikke hvor tøff kampen var, mener Blandford.
En person er ifølge politiet blitt påkjørt av en bil på Åsevegen i Kvinesdal. Personen skal være ved bevissthet og lege er på stedet. Årsaken til ulykken er uviss.
En risørmann i 30-årene dro til privatbolig med en bensinkanne.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Kontrollutvalget skal i utgangspunktet kontrollere kommunen. Nå krever tre kommunestyrepolitikerne i Tvedestrand at kontrollutvalget selv kontrolleres.
HCB Nantes blir ØIF Arendals motstander i 3. kvalifiseringsrunde til Europacupen i håndball. ØIF-trener Kurtovic er tydelig på at franskmennene var den verste motstanderen arendalittene kunne ha trukket.
Når det kommer til å levere tjenester for sine innbyggere, er Setesdal den beste regionen i landet. Det mener avtroppende Bygland-ordfører, Leiv Rygg Langerak, ut ifra en gjennomgang av kommunebarometeret. I morgen takker han av som ordfører.
Årets Idrettsgalla Sør går av stabelen 2.november i Kristiansand, og to av dem som er nominert er lokale utøvere fra Nes Verk og Åmli.
Glenn Ivar Karlsen fikk et brev i posten som han anser som uønsket og uadressert reklamepost.
En lærer i Kristiansand er dømt til fengsel i 90 dager for å ha lastet ned bilder overgrepsbilder av barn. I løpet av to år lastet han ned over 600 bilder eller filmer. Mannen har erkjent forholdet.
Kommunedelplanen er enda ikke vedtatt, men Nye Veier er allerede i gang med å innløse eiendommer langs nye E18 østover.
En mann i sekstiårene i en kommune vest i Agder er dømt for seksuelle overgrep mot ei psykisk utviklingshemmet kvinne. Ifølge dommen mente mannen at han var bønnhørt ved at kvinna var «sendt» til ham. Mannen må sone ti måneder i fengsel og betale 75 000 kroner i erstatning.
For to uker siden gikk høringsfristen ut for en utvidelse av Øytangen sør hyttefelt og småbåthavn. Vel?et i Bota er blant dem som har kommet med innspill, og mener både kommunen og utbyggerne bør tenke seg om før de skal bygge videre.
ØIF Arendal får en svært vanskelig oppgave med å kvalifisere seg til gruppespillet i EHF-cupen etter å ha trukket franske HBC Nantes i 3. kvalifiseringsrunde. Det franske laget var en av finalistene fra Champions League-finalen i 2018.
Åmli kommune sier ja til at Stein Larsen kan bruke snøscooter til nødvendig transport av ved og bagasje til familiens hytte.
I ettermiddag er det duket for nok et høstmarked ved Risør barneskole. Elever og ansatte har jobbet målrettet mot markedet, og her kan man sikre seg mange skatter, bli livredd i spøkelsesstien eller spise rykende fersk middag laget av barna.
Politiet leter etter en eldre Volvo 940, som stakk fra stedet, i forbindelse med at en mopedist ble presset ut av veibanen i Vennesla mandag. Mopedføreren har fått pådratt seg brudd i ryggen etter hendelsen. Politiet etterlyser også vitner.
Kort oppsummert blir det vått og grått.
I Tvedestrandsposten lørdag 12. oktober omhandles et utspill fra Xtra-lista og Krf om å fremme et betingelsesløst forslag for Vidar Holmsen Engh som ny ordfører i Tvedestrand på det konstituerende kommunestyremøtet den 22. oktober.
I går kveld var det medlemsmøte i Arbeiderpartiet i Tvedestrand. På sakslista stod en gjennomgang av den politiske plattformen som er utformet sammen med Høyre, Venstre og Fremskrittspartiet. I den forbindelse ble også et åpent brev fra Xtra-lista og KrF diskutert.
De lange køene på Oddernesbrua på E18 i Kristiansand er i ferd med å løse seg opp. Fire biler var involvert i en kjedekollisjon og to personer er tatt med til legevakten for sjekk, opplyser politiet.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.