Fredag, 05.03.2021 08:05 Uke: 09
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Kryptisk melding fra
Salahs agent

(I dag, kl 08:01)
Vil åpne opp for flere
bekker og rø

(I dag, kl 08:01)
Sol over Agder
(I dag, kl 08:01)
Trafikkulykke E18
(I dag, kl 08:01)
Fyrverkeri årsak til
grasbrann

(I dag, kl 08:01)
Vil sjå nærare på
vaksinesamarbeid

(I dag, kl 08:01)
Norsk Hydro selger
valseverkene for
14,2...

(I dag, kl 07:51)
Er det gunstig bare å
spise kjøtt? Ekspe...

(I dag, kl 07:51)
Norsk Hydro sel
valseverka

(I dag, kl 07:51)
Støtter hedring av
Larvik-kvinner

(I dag, kl 07:51)

Sistedistrikt
Norsk Hydro selger
valseverkene i
Holmes...

(I dag, kl 08:03)
To nye smittetilfelle
(I dag, kl 08:03)
Lang ventetid for
teoriprøve kunne vært
...

(I dag, kl 08:03)
Politiet mener kvinnen
(32) stjal kredit...

(I dag, kl 08:02)
Melder knallvær i
helgen, men ikke la
de...

(I dag, kl 08:02)
62 nye smittede i
Vestfold og Telemark
i...

(I dag, kl 08:02)
To nye positive
koronaprøver

(I dag, kl 08:02)
Kryptisk melding fra
Salahs agent

(I dag, kl 08:02)
Vil åpne opp for flere
bekker og rø

(I dag, kl 08:02)
Sol over Agder
(I dag, kl 08:02)

Mest lest siste uke
Tsunamibølger
observert etter
jordskjelv

(I går, kl 23:51)
Italia stanset 250.000
AstraZeneca-vaksi...

(I går, kl 19:31)
Chelsea påførte
Liverpool det femte
stra...

(I går, kl 23:51)
Inter med seks poengs
luke på tabelltopp

(I dag, kl 00:01)
New Zealand
nedgraderer
tsunamivarsel og...

(I dag, kl 02:01)
Tsunamifaren avblåst
på New Zealand

(I dag, kl 02:31)
Meghan anklager det
britiske kongehuset
...

(I dag, kl 03:31)
Elbil-salget går ned:
? Tallene bør beky...

(I går, kl 08:21)
Tuchel: ? Hyggelig å
bli sammenlignet me...

(I går, kl 08:21)
Boris Johnson
forsvarer bistandskutt
til...

(I går, kl 08:31)

Mest lest i dag
Ni nye coronadødsfall
registrert

(03.03.2021, kl 15:51)
Mjelde scoret da
Chelsea vant med ti
spi...

(I går, kl 00:12)
Manchester United avga
poeng i London-tå...

(I går, kl 00:12)
Slik irriterer vi
andre i trafikken

(26.02.2021, kl 17:41)
USA starter Johnson
&
Johnson-vaksin...

(01.03.2021, kl 01:21)
Norge med stafett-grep
i tolvte time i s...

(03.03.2021, kl 11:31)
Manchester United avga
poeng i London-tå...

(03.03.2021, kl 23:11)
Braithwaite sendte
Barcelona til
cupfina...

(I går, kl 00:21)
Tsunamibølger
observert etter
jordskjelv

(I går, kl 23:51)
Lege avskriver Tiger
Woods karriere: Umu...

(27.02.2021, kl 10:21)

Været i dag
LettskyetOslo
-1 °C , 1 m/s SSØ.
SkyetBergen
0 °C , 1 m/s ØNØ.
LettskyetStavanger
0 °C , 2 m/s NNV.
SkyetTrondheim
0 °C , 2 m/s SV.
SkyetTrømsø
-5 °C , 4 m/s SSØ.
KlarværKristiansand
-2 °C , 3 m/s NNV.
SkyetBodø
-2 °C , 3 m/s VSV.
KlarværHalden
-4 °C , 2 m/s NNV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Det blir en fin og kald fredag på Sørlandet, og også resten av helga blir fin, ifølge statsmeteorolog Terje Alsvik Walløe. Lørdag blir det en del vind, opp til kuling i fjellet.
Et kjøretøy har kjørt av veien på E18 ved Vik i Grimstad. Nødetatene er på vei.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Minimum 40 ferieleiligheter, badeplasser, småbåthavn, gjestebrygge og et badeområde. Planene for Apalvika er mange og omfattende, og nå har WSP Norge bedt kommunen om et møte. Dette fordi det er utarbeidet et såkalt planinitiativ i forkant av at det skal lages en detaljreguleringsplan for den 54 mål store eiendommen.
Turistforeningene i landsdelen sier man må skynde seg om man i sommer vil feriere på fyrene og kystledhyttene på Sørlandet. Mange har i år bestilt tidlig, og flere steder er sommeren allerede fullbooket.
Innbyggerne i Flosta skal fortsatt kunne avgi sine stemmer ved valg til Storting, fylkesting og kommunestyre i gymnastikksalen på Flosta skole.
Sao Paolo i Brasil er med sine over 12 millioner Sør-Amerikas mest folkerike by. Nå skal et av byens barn gi gågata i Tvedestrand en liten touch av storby.
Flere kommuner på Sørlandet har den siste tiden tatt i bruk husstandskarantene. Fylkeslege i Agder Anne Sofie-Syvertsen mener dette er et viktig tiltak for å slå ned smitten raskt.
Fylkeskommunen ønsker å sette opp «all innkjøring forbudt»-skilt med underskilt at forbudet ikke gjelder for buss, i rundrundkjøringen på Bergendalshøgda ved Gjeving.
Rådmannens forslag om en økning i eiendomsskatten i Arendal er vedtatt. For mange innbyggere betyr det en doblet eiendomsskatt. 24 av bystyrets 39 medlemmer gikk inn for dette på et ekstraordinært bystyremøte i kveld.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Politiet har pågrepet en person på Hånes i Kristiansand som skal ha truet andre personer med kniv. Ingen skal være fysisk skadd. Politiet har avhørt flere personer og sak vil bli opprettet.
I Sagesund er det planer om en større brygge for flere hus- og hytteeiere. Nabovarsel er sendt, og søknaden klar.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Lindesnes kommune trenger nye vaksinasjonsbåser i løpet av få dager. Hjelpen får kommunen av elever på byggfag ved Mandal videregående skole.
Kristiansand kommune har anmeldt bingo-selskapet Quickbet for brudd på smittevernforskriften. Det skriver Fvn.no. Lokalet i Kristiansand skal ha hatt oppe sist uke til tross for at de burde hatt stengt, ifølge kommunen. Daglig leder er uenig.
Partiet Rødt fikk flertall i bystyret i Arendal for å øke bunnfradraget knyttet til eiendomsskatten. Det betyr at det økes fra 150.000 kroner til 225.000 kroner i 2021. 30 av 39 bystyremedlemmer stemte for forslaget.
Hver dag bruker Roya Sori i Søgne flere timer på å hjelpe andre i nød ? særlig unge menn som vil ta sitt eget liv. 30-åringen har en populær Instagram-konto hvor hun bruker mye av sin egen fritid på å snakke med menn med destruktive tanker.
Rådmannens forslag om en økning i eiendomsskatten i Arendal er vedtatt. For mange innbyggere betyr det en doblet eiendomsskatt. 24 av bystyrets 39 medlemmer gikk inn for dette.
Etter 25 år som øverste leder ber Jarle Storebø om å få en endret sin rolle i Stiftelsen Skjærgårdsgospel, som blant annet arrangerer Skjærgårds music & Mission Festival på Risøya.
Geir Fredrik Sissener (H) og opposisjonen ønsker en reduksjon i eiendomsskatten i Arendal på 25 prosent i 2021. I kveld stemmer bystyret over hvordan framtidens eiendomsskatt skal bli. Protestene over økningen har vært stor i sørlandsbyen.
Ambulansetjenesten i Arendal er sterkt preget etter at en ambulanse under utrykning ble påkjørt bakfra av en lastebil på E18 i Arendal. En kvinnelig ansatt i 60-årene ble alvorlig skadet i kollisjonen.
I kveld diskuterer politikerne i Arendal den omstridte eiendomsskatten. De fleste innbyggerne har måttet tåle en dobling av eiendomsskatten, mens noen har fått en økning på opp mot 400 prosent.
- Dette må være ulovlig, mener Asbjørn Erichsen.
Bompenger vil bli gjeninnført i Kristiansand for å kunne bygge ut Gartnerløkka. Utbyggingen legges inn i den nye nasjonale transportplanen, og staten vil bidra med litt mer enn en tredjedel av prisen på 3,3 milliarder:
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
? Det vi håper på er å motivere ungdom som er glad i kultur til å skape sitt eget lavterskel kino- og kulturmiljø på Risørhuset. Her er det i grunnen bare ungdommens fantasi som setter grenser, sier kulturkoordinator Bugge.
Nå kan ungdom mellom 13 og 18 år få penger til idrett eller kultur. Jarls ungdomsfond tar i mot søknader til smått eller stort.
Brannvesenet har i dag rykket ut til flere gress og krattbranner i distriktet. De oppfordrer folk om å vise forsiktighet. Mye fint vær og vind de siste dagene har ført til at vegetasjonen på bakken tørker fort opp.
Tobias Christensens overgang til Vålerenga er bekreftet. 20-åringen forlater Molde umiddelbart, skriver klubben på sine nettsider. Kristiansanderen kom til Molde i sesongen 2019 fra IK Start, og har skåret fire mål for klubben.
Utbyggingen av Gartnerløkka ? Kolsdalen på E18/E39 i Kristiansand er lagt inn i ny Nasjonal transportplan for 2022-2033. Det betyr at staten i første omgang bidrar med drøyt 1,3 milliarder kroner. Prosjektet er anslått å koste 3,3 milliarder kroner.
Storgata 11 ligger vegg i vegg med Embla-butikken, som måtte stenge forrige uke på grunn av skader etter brannen. Einar Johansen, som eier bygget, er lettet for at den ikke spredte seg videre, men forteller at det var en sterk røyklukt i kontorlokalene etter brannen.
De tre personene i Kvinesdal som fikk påvist covid-19 onsdag, er smittet av den muterte virusvarianten. Det opplyser Kvinesdal-ordfører Per Sverre Kvinlaug til Lister24.no. 27 nærkontakter er satt i karantene som følge av smitten.
En frivillig medarbeider har testet positivt på covid-19 i Sarons Dal i Kvinesdal. Personen skal ha vært innom kontoret tirsdag denne uken. Sarons Dal stenges helt ned og 16 personer er i karantene, skriver Lister24.no.
Koronaoppdatering fra Risør kommune, 4. mars. Video: iRisør.no
Aksjeselskapet er meldt konkurs, en ny stiftelse er opprettet, og ledelsen er bytta ut. Slik er Englegårds nye søknad til Helfo.
Havarikommisjonen vurderer nå om de skal etterforske dagens ulykke på E18, der en ambulanse og et vogntog kolliderte. Kommisjonen undersøker om ulykken har fellestrekk med ulykken fra i fjor vår, der en lastebilsjåfør ble påkjørt og drept av en tesla.
Mange i Flosta kjenner på savnet etter at Holmen restaurant & bar stengte for godt i 2020. Men nå blir det ny restaurant i området.
Viggo Kristiansen kommer til å be Borgarting lagmannsrett om å løslate ham fra fengselet. Det skriver VG. Hans advokat Arvid Sjødin opplyser at begjæringen vil bli sendt over helgen. Det er ikke lenge siden 41-åringen sist begjærte seg selv løslatt.
30 elever og 4 ansatte ved Dahlske videregående skole i Grimstad er bedt om å gå i forebyggende karantene, fordi en medelev trolig er smittet av koronaviruset. Kommunen har bestemt at nærkontakter av dem som er i karantene, også skal ut i karantene.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.