Onsdag, 26.06.2019 20:17 Uke: 26
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Lunde er i gang med
opptreningen, og
mål...

(I dag, kl 20:11)
Fram til kvartfinale
(I dag, kl 20:11)
Fryktet biesykdom
tilbake

(I dag, kl 20:11)
Kongsvinger ute av
cupen

(I dag, kl 20:11)
Keeperkjempen før
England-møtet: ? Det
e...

(I dag, kl 20:01)
USA-stjernen irriterer
Trump ? igjen

(I dag, kl 20:01)
Brann-fiasko i cupen:
Fullstendig utklas...

(I dag, kl 20:01)
Ranheim feide Brann av
banen - til kvart...

(I dag, kl 20:01)
TUIL-børsen:
19-åringen var
lyspunktet d...

(I dag, kl 20:01)
Scoringsfest da Viking
tok seg til kvart...

(I dag, kl 20:01)

Sistedistrikt
Rykket ut til
mopedulykke

(I dag, kl 20:13)
Legger nede
hvitevareservice på
Fosseløk...

(I dag, kl 20:13)
Nå er
"Hitraskogen"
; på private...

(I dag, kl 20:13)
«Fullada» Neteland
skrytte over
måneland...

(I dag, kl 20:13)
Her er topplagenes
overganger så langt

(I dag, kl 20:12)
Åtte tatt for fart i
UP-kontroll

(I dag, kl 20:12)
Får ikke solgt motell
og kro ? nå forsøk...

(I dag, kl 20:12)
E134: Vær obs på
stanset vogntog

(I dag, kl 20:12)
Ligger igjen utstyr
for tusenvis av
kron...

(I dag, kl 20:12)
Skei Grande prøver å
hjelpe Jon Henrik: ...

(I dag, kl 20:12)

Mest lest siste uke
Cashmere Cat til topps
verden rundt med ...

(I dag, kl 00:11)
Den europeiske
dominansen fortsetter
i V...

(I går, kl 23:41)
Nederland vant mot
spillets gang

(I går, kl 23:41)
Slik spilles
kvartfinalene i
fotball-VM

(I går, kl 23:51)
Real Madrid bekrefter
kvinnesatsing

(I går, kl 23:51)
Skolen rotet med
dataprogram ? elever
ri...

(I går, kl 21:11)
«Episk bilde»:
Kjempeedderkopp spiser
py...

(I går, kl 22:11)
Sju av åtte lag i
kvartfinale er
europei...

(I går, kl 23:41)
To menn pågrepet etter
ran

(I går, kl 23:41)
Høyre: Ap-Raymond må
love tilbakebetalin...

(I går, kl 23:41)

Mest lest i dag
Hevdet narkotika var
fiskefôr. ? Det had...

(I går, kl 16:11)
Her bryter Eidsvåg
nesten tre år lang
fo...

(21.06.2019, kl 13:11)
Seks sexy siste
liten-tips for
sommarkro...

(23.06.2019, kl 14:51)
Forskerne «mistet»
17.000 lommebøker
ove...

(24.06.2019, kl 21:41)
Toppdiplomat: Mener
Iran driver med
desi...

(24.06.2019, kl 15:31)
Albumanmeldelse Trond
Svendsen & Tux...

(20.06.2019, kl 23:51)
? Det eksisterer mange
myter om autisme

(22.06.2019, kl 10:21)
Spansk avis: Ødegaard
i samtaler med Rea...

(22.06.2019, kl 10:31)
Carlsen om NSF dropper
Kindred-avtale: ?...

(22.06.2019, kl 18:51)
Norge til kvartfinale
etter straffedrama...

(23.06.2019, kl 00:21)

Været i dag
Delvis skyetOslo
22 °C , 1 m/s SV.
LettskyetBergen
13 °C , 4 m/s NV.
LettskyetStavanger
13 °C , 7 m/s NV.
SkyetTrondheim
12 °C , 4 m/s NV.
RegnTrømsø
9 °C , 7 m/s SSV.
KlarværKristiansand
22 °C , 5 m/s NV.
RegnBodø
10 °C , 8 m/s SV.
LettskyetHalden
20 °C , 4 m/s V.

Værdata fra MET/ Yr.no

En gårdbruker i Evje og Hornnes er pålagt å ødelegge over 220 bikuber etter å ha fått påvist en tarmsykdom blant sine bier. Mattilsynet frykter smitte til andre birøktere.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
I går dro ordfører Per Kristian Lunden (Ap) og prosjektleder Camilla Trondsen Solli kontoret ut. Sammen besøkte de Hope, Søndeled og Risør sentrum for å høste innspill og kommentarer til den nye kommuneplanen. I Søndeled møtte de musikeren, Robert Løkketangen som har en klar oppfordring til ordføreren.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
UP har hatt kontroll på E 39 ved Ime. Det ble utstedt 16 forelegg for bruk av håndholdt mobiltelefon. Fire forelegg ble ikke vedtatt på stedet og disse blir anmeldt.
Bjørn Erik Nilsen (82) sin fascinasjonen for knuter startet allerede i 5-årsalderen på bestefars kne. Nå har den livslange hobbyen blitt til boka: Knutebok for Hvermansen.
Kronprinsesse Mette-Marit gir til høsten ut bok. Ifølge VG kommer boka på norsk tidlig i september. Dag Solstad og Vigdis Hjorth er blant de 12 håndplukkede forfatterne i boka som heter Hjemlandet og andre fortellinger.
I en liten og koselig butikk i Strandgata 1 holder Galleri Nylund Larsen til. Heidi Nylund Larsen og mannen hennes Rune driver en butikk i første etasje, i tillegg til et galleri i andre etasje.
Lørdag er det klart for en ny utgave av Åmlidagen i sentrumsgata med en god blanding av handel, underholdning, spennende mat, musikk og folkedans.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En båt med fire personer om bord har gått på grunn utenfor Farsund. Redningsselskapet rykket ut i liten kuling, og både mennesker og båt er nå vel i havn, skriver Redningsselskapet.
Det har vært branntilløp i en komfyr på Slettheia. Brannvesenet har luftet ut og sjekket ventilasjonen for varmgang. Politiet melder at to personer er kjørt til legevakt for behandling.
Onsdag formiddag samlet folk seg på torvet i Risør for å se på lanseringen og publiseringen av den første utgivelse av Risørs byhistorie; «En liten åpen by», skrevet av Victor Norman.
- Mange spør etter spisesteder, gratis parkering og hvor de finner Badeparken. Turistene er ellers opptatt av alt mulig. De synes det er hyggelig å kunne snakke med et levende menneske på et åpent turistkontor, sier Emir Beganevic.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
I løpet av tre dager har 115 unger fra seks til tolv år lært at fotball handler om å ha det gøy og skaffe nye venner.
Daglig leder i Sør Bolig Prosjekt AS, Remy Diederiks, sier det er beklagelig at de ikke fikk sendt over dokumentasjonen til Risør kommune i tide. Men årsken skyldes
Professor Victor D. Normans første bind i historieverket om Risør er rett og slett imponerende.
Etter en lang prosess, ble de siste hindrene ryddet av veien i begynnelsen av juni. Willy Thorbjørnsen sier arbeidet med å realisere planene for den sjønære tomta i Sagesund er i gang.
En fire år gammel gutt fikk i seg narkotika og ble fløyet bevisstløs til sykehus etter å ha vært med foreldrene sine på festival i Kvinesdal helga. Gutten ble funnet i et telt og sendt med luftambulanse til sykehus i Kristiansand. Barnevernet er varslet.
Professor Victor D. Normans første bind i historieverket om Risør er rett og slett imponerende.
Filmskaperne Andre Løyning og Kristian Landmark fra Kristiansand får æren av å avslutte programmet under den norske filmfestivalen i Haugesund. De skal vise fram dokumentarfilmen de har laget om den folkekjære visesangeren Frank "Tønes" Tønnesen.
Riggselskapet Dolphin Drilling og kreditorene ble ikke enige, og selskapet, som tidligere het Fred Olsen Energy, slår i dag seg selv konkurs. Selskapet har hatt rigger i opplag i blant annet Rosfjorden. Det skriver E24.
Nå har det nye parkeringshuset på Kristiansand lufthavn Kjevik åpnet. Huset har plass til 145 biler og har kostet 12 millioner kroner, skriver Fædrelandsvennen.
Husker du ordfører Inger Løite utfordret Kommunestyret til dugnad for å gjøre det litt finere for de eldre? I går samlet 14 sjeler seg for å ta grønne, frivillige tak.
Aslaug Lia Pettersen og Jørn Pettersen satser på at treningssenteret deres på Vegårshei vil åpne i august 2020, men ville aldri turt å ta steget ut om ikke Lisa Fasseland Myhre hadde vært med på laget.
En kvinne er kjørt til sykehus etter at en dresin har kjørt inn i en annen dresin bakfra inne i en tunnel på den nedlagte Flekkefjordbanen. En mann sjekkes for skader på stedet, melder politiet.
Åmli er beverbygda fremfor noen, men den store gnageren skaper frustrasjon hos flere skogeiere. Kai Olav Tveit er en av flere som kan styre sin begeistring. Han har nå fått tillatelse til å felle ti bever på eiendommen sin.
- Vi trenger ikke alltid å ha hjelp av de mannfolka for å kunne klare noe, sier Elin Ellingsvik Vegersøl.
Nye Veier vil flytte det omstridte motorvei-krysset fra Bie til Spedalen i Grimstad. Styret for den nye E18 har i dag bestemt at endringen skal legges ut på høring. Det skal gjennomføres folkemøte om endringen.
- Vi trenger ikke alltid å ha hjelp av de mannfolka for å kunne klare noe, sier Elin Ellingsvik Vegersøl.
Kunnskapsminister Jan Tore Sanner er på Sørlandet og besøker Sommerskolen i regi av Kristiansand kommune. Sommerskolen har vært et prøveprosjekt i to år, og arrangeres fra og med i år som et permanent gratis tilbud til barn i Kristiansand.
Under Pride-paraden i Oslo på lørdag, skal folk ha ropt «Hvor er Ropstad» til de 20-KrF-erne som gikk i toget. En lokalkjent var blant dem som var misfornøyde med at Barne- og familieminister ikke var til stedet.
Nye Veier fortsetter undersøkelsene av grunnen i Grimstad for å sjekke muligheten for å bygge ny E18 i tunnel forbi byen. Resultatene vil foreligge i august. På styremøtemøtet for nye E18 i formiddag fikk ordfører Kjetil Glimsdal opplyst at det mest sannsynlig blir tunnel.
1. august om tre år åpner en moderne og fremtidsrettet barnehage på Bronsbu. Det vedtok kommunestyret sist uke. Den nye barnehagen skal erstatte Villa Utsikten og Skriverstua barnehager og muligens også Bøklia.
Minst hundre tilsette ved Rec Solar sin fabrikk i Kristiansand vert permittert, skriv Fædrelandsvennen. Årsaka er mindre etterspurnad etter solceller i den kinesiske marknaden. Fabrikken produserer silisium til solceller.
- Det var mer ustabilt enn normalt, sier Rolf Søraker.
En bil har kjørt av veien på fylkesvei 41 i Åmli. Politiet melder at de har kontakt med føreren av bilen og at det ikke er meldt om noen personskade.
Sykdommen åpen yngelråte har brutt ut hos en birøkter i Evje og Hornnes. Åpen yngelråte er en svært smittsom tarmsjukdom som kan føre til at infiserte stammer dør ut. Sykdommen bekjempes vanligvis med avlivning og destruksjon av bisamfunnene
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.