Fredag, 22.02.2019 23:46 Uke: 08
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Foreldrepar erklærer
seg skyldige i tort...

(I dag, kl 23:10)
Buss og vogntog av
veien

(I dag, kl 23:10)
Gjerme kan bli
pinseleiar

(I dag, kl 23:10)
Norwegian-fly endelig
på vei hjem fra Ir...

(I dag, kl 23:10)
54 millioner til
verdensarv-steder

(I dag, kl 23:00)
Handsmål stoppet
Nordveit i
Fulham-debut...

(I dag, kl 22:41)
Nordtveit-tap i
Fulham-debuten

(I dag, kl 22:41)
R. Kelly tiltales for
grovt seksuelt mis...

(I dag, kl 22:30)
Rolf kom til verden 15
uker for tidlig

(I dag, kl 22:30)
Redusert
framkommelighet på E10

(I dag, kl 22:30)

Sistedistrikt
Verdensmester Vebjørn
(20) ble norgesmes...

(I dag, kl 23:41)
Statens vegvesen har
kontrollert nesten ...

(I dag, kl 23:31)
Turistgründer blir
jaget fra kai til
kai...

(I dag, kl 23:31)
SportYOppland:
Fjellkørling

(I dag, kl 23:31)
Verdensmester Vebjørn
ble norgesmester i...

(I dag, kl 23:21)
Det ustoppelige
damplokomotivet

(I dag, kl 23:21)
? Er ein heldig og får
vera med, er usik...

(I dag, kl 23:11)
Dette skjedde for 25
år siden: OL-bilden...

(I dag, kl 23:11)
Foreldrepar erklærer
seg skyldige i tort...

(I dag, kl 23:11)
Buss og vogntog av
veien

(I dag, kl 23:11)

Mest lest siste uke
Snø i Los Angeles: -
Folk visste ikke hv...

(I dag, kl 09:32)
Døde etter å ha spist
på Michelin-restau...

(I dag, kl 02:41)
Ekspert: ? Casper Ruud
kan gå til finale...

(I dag, kl 17:41)
Kvinne avdramatiserer
Giske-video

(I dag, kl 00:21)
Stockholm har hatt
elsparkesykkel-utleie.
..

(I dag, kl 11:50)
NSB svarer på
kritikken om
prisøkning: V...

(I dag, kl 14:43)
Pek-og-klikk-eventyret
Thimbleweed Park ...

(I dag, kl 01:41)
17-åring ranet på tog
i Asker ? politiet...

(I dag, kl 02:20)
Khloé Kardashian viser
følelser i sosial...

(I dag, kl 02:41)
Trenger vi kombinert?
(I dag, kl 03:11)

Mest lest i dag
Muellers kontor: Kan
bevise kontakt mell...

(16.02.2019, kl 00:32)
Viktig å fyre riktig
(17.02.2019, kl 17:21)
Hacker snublet over
kinesisk
databrøler:...

(19.02.2019, kl 22:11)
Bellona-leder vil ikke
stanse dumping av...

(16.02.2019, kl 18:21)
Minst ti biler
punktert mellom Son og
Ve...

(20.02.2019, kl 09:21)
Kjærlighetsbrev til
Bergen

(I går, kl 23:31)
Snø i Los Angeles: -
Folk visste ikke hv...

(I dag, kl 09:32)
Årets influensavaksine
var ekstremt tref...

(16.02.2019, kl 13:51)
Derfor tar mannlig
prevensjon aldri
helt...

(16.02.2019, kl 14:51)
33-åringen avslørte
korrupsjon og
hengte...

(17.02.2019, kl 07:30)

Været i dag
SkyetOslo
2 °C , 2 m/s SSV.
SkyetBergen
8 °C , 6 m/s SSØ.
SkyetStavanger
6 °C , 3 m/s SSØ.
SkyetTrondheim
4 °C , 3 m/s SSV.
Lett regnTrømsø
5 °C , 6 m/s SSV.
SkyetKristiansand
5 °C , 1 m/s SV.
RegnBodø
6 °C , 13 m/s SV.
SkyetHalden
3 °C , 4 m/s SV.

Værdata fra MET/ Yr.no

En person påtruffet i et parkeringshus i Kristiansand sentrum, anmeldes for bruk av narkotika. Vedkommende erkjente forholdet på stedet, melder politiet.
Tre bilister ble ilagt fartsbøter etter en fartskontroll i en 50-sone i Eiken, melder politiet. Høyeste hastighet var 75 km/t.
Mens sørlendinger avslutter vinterferien denne helgen, står andre fylker for tur i neste uke. Sirdal i Vest-Agder opplever vinterferiegjester to uker på rad, men sjelden har de hatt så lite snø å by på som i år.
I 2018 ble flere personer separert eller skilt, enn det var personer som giftet seg, ifølge Statistisk sentralbyrå. Samlivsterapeut Rune Zahl Olsen ved Sørlandet Sykehus tror folk nå venter lenger før de gifter seg, og at det kan forklare tallene.
Mai Marcussen Yoon (45) vokste opp på Gjeving, og nå har hun og mannen Tae-Young bygget sitt eget feriehus der.
Politiet melder om en bil som har sklidd av veien om lag fem kilometer nord for Mykland i Froland. Bilen sitter fast i en snøfonn og venter på bilberger. Ingen personskade, opplyser politiet.
Det har vært innbrudd i et bolighus i Flekkefjord. Politiet opplyser at de drar til stedet for å foreta åstedsundersøkelse. Sak opprettes.
Fire bilister er ilagt fartsbøter etter en fartskontroll på Hovden, melder politiet. Høyeste hastighet var 53 km/t i en 40-sone.
Hun trodde ikke hun skulle falle til ro uten sjøluft i nesa, men Line Lindland har falt for østlendingene i de indre bygder nær Flisa i Hedmark. - Der har de en helt rå humor; vi ler så vi klasker oss på lårene, sier Line, som ikke akter seg hjem til Tvedestrand med det første.
En voksen og tre ungdommer, gikk seg fredag ettermiddag vill etter en tur på Høietun i Kristiansand. Politiet opplyser at de fikk telefonkontakt med dem og at de ble funnet av en hundepatrulje. ? Slitne men i god behold, melder politiet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
På Hagefjordbrygga jubles det hos Kote Null, etter at de fikk innvilget 500.000 kroner i tilskudd fra Innovasjon Norge. Pengene skal de i all hovedsak bruke i jakten på Raet.
I vinterferien har UP hatt flere fartskontroller og bare på torsdag ble det utstedt nærmere 50 fartsbøter i Agder. Nå varsler UP-sjef Øystein Krogstad flere fartskontroller i helga. Han ber spesielt barnefamilier om å ta det med ro på veiene.
Ingen som beveger seg rundt i Tvedestrand sentrum skal være i tvil om at noe stort er på gang.
Mai Marcussen Yoon og ektemannen Tae-Young Yoon er begge arkitekter. Nå har de boltret seg ved siden av Mais barndomshjem, og bygget et sommerhus for hele familien på fem.
En mann er tiltalt for vold etter at han skal ha påført en annen person brudd i ryggsøylen i Mandal seint i fjor. Fornærmede skal også ha blitt påført brudd i ribbein, skriver Lindesnes. De to var bekjente.
På Hestemyr er grunnarbeidet til to kommunale boliger i ferd med å fullføres. Boligene blir kalt både «hærverkssikre» og «forsterkede boliger». Den beskrivelsen liker ikke NAV-leder Hege Kirkhusmo.
Susanne (18) er årets russepresident for avgangskullet ved Tvedestrand- og Åmli videregående skole. Det gleder hun seg til.
Tvedestrand Distribusjonsservice (TDS) ble kåret til Jetpaks mest presise leverandør i Norge i januar.
Etter at både Fylkesmannen og Kystverket har uttalt seg i forbindelse med spørsmålet om vinterlagring av Flisvika-havna i Bommen, opplyser nå kommunen at den vanskelig kan fatte et positivt vedtak.
Tvedestrands innbyggertall gikk ned med 0,3 prosent i fjor.
To bilførere er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand ved Oddernes i Kristiansand. Den ene bilen tauet den andre, og den ene føreren hadde ikke gyldig førerkort. De to blir fremstilt for legeundersøkelse, melder politiet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Salmonellautbruddet, som blant annet har rammet ett barn i Lyngdal, kommer trolig fra en matvare, sier smittevernoverlege Dagfinn Haarr. Han ber folk som blir syke tenke over hva man har spist, for at smittekilden blir funnet.
To sjåfører mistet førerkortet etter at utrykningspolitiet hadde kontroll på E18 ved Fevik i Grimstad fredag formiddag. Den ene føreren målte 126 km/t i 90-sonen, mens den andre føreren målte 120 km/t og mistet lappen for antall prikker.
Tre tenåringsjenter er dømt for angrep på en politibetjent i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. De tre jentene forsøkte å stoppe en arrestasjon av en 15-åring som var involvert i en voldsepisode i fjor sommer.
Kent Erik Bådstad (31) har fått kjenne hvor klar Kai Robin Havnaa (30) er for sin første tittelkamp neste lørdag.
Tom Nysted slutter som konsernsjef i Agder Energi i løpet av året. Nysted som har hatt stillingen siden 2006, sier til Fædrelandsvennen at han går av så snart styret har funnet en god erstatter.
I Aust-Agder var det totalt 95 konkurser i 2018, som er 23 fler enn i 2017, skriver Lillesands-posten som har hentet tall fra Statistisk sentralbyrå.
En mann er tiltalt for vold etter at han skal ha påført en annen person brudd i ryggsøylen under en hendelse i Mandal i desember 2018, skriver Lindesnes. Fornærmede skal også ha blitt påført brudd i ribbein.
På de verste snødagene, dumpes det snø både i Tjenna og i sjøen for å klare å holde gatene snøfrie. Slik kan det ikke fortsette.
I 2018 var det i Agder flere personer som ble separert eller skilt, enn det var personer som giftet seg, melder Statistisk sentralbyrå. I Agder-fylkene var det litt over 1000 giftemål i fjor, mens mer enn 1.400 par som enten ble separert eller skilt.
Charlotte Bull Andersen (25) har drevet butikk i tre år. Like mange år som det sønnen hennes er.
? Nordmenn er altfor slappe når det kommer til å hente inn tilbud fra flere meglere, advarer kommunikasjonsansvarlig Ingunn Mjønerud hos Eiendomsmegler.no.
Aust-Agder tingrett mener grunneieren på Gjeving hadde grunn til å bli irritert da han så en parkert bil på helikopter-landingsplassen på eiendommen sin. Han hadde også grunn til å føle seg provosert av bileierens oppførsel. Likevel gikk han alt for langt.
En person blir kjørt til legevakten etter å ha fått etsende væske i ansiktet under en arbeidsulykke på Vollmoen i Farsund, melder politiet.
Partiet Rødt er i vinden som aldri før ? med meningsmålinger som får brede glis frem hos marxist-leninismens disipler av i dag.
En 40 år gammel båttyv fra Kragerø ble avslørt av DNA-bevis på en ølboks, skriver Aust-Agder Blad. Mannen stjal en båt i Risør kommune i fjor sommer og var tiltalt for 10 andre forbrytelser. Han er dømt til 10 måneders fengsel i Aust-Agder tingrett.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.