Tirsdag, 21.08.2018 12:39 Uke: 34
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Nå vet TV 2 hva som
lammet Sumo ?
varsle...

(I dag, kl 12:30)
Gode tv-tall selv om
stjernene uteble fr...

(I dag, kl 12:30)
Melding om brann i
enebolg

(I dag, kl 12:30)
Må svare om
helikopterberedskap

(I dag, kl 12:30)
Svensk politiker la ut
bilde av seg selv...

(I dag, kl 12:20)
Mistenker
vikepliktsbrudd

(I dag, kl 12:20)
Ventet mye nedbør
onsdag

(I dag, kl 12:20)
Oljefondet investerte
4,2 milliarder i s...

(I dag, kl 12:11)
Elvestuen tar opprop
på alvor

(I dag, kl 12:11)
NRK varsler 22.
juli-innspilling i
regje...

(I dag, kl 12:01)

Sistedistrikt
Innbrudd på Daftö
Resort

(I dag, kl 12:31)
Patrik Johannesen er
på veg mot forma. S...

(I dag, kl 12:31)
Nørsett og Rolland
blir nominert på
topp...

(I dag, kl 12:31)
Hattfjelldal og Hemnes
frifunnet etter å...

(I dag, kl 12:31)
Tyver stjal tre tonn
med høy ? Camilla s...

(I dag, kl 12:31)
Nå er sommeren over: ?
Kommer lavtrykk p...

(I dag, kl 12:31)
E134 Notodden
(I dag, kl 12:31)
SE BILDENE:
Førsteklassinger
Tromsø komm...

(I dag, kl 12:31)
TV2 vet hva som
skjedde da Sumo gikk i
s...

(I dag, kl 12:31)
Melding om brann i
enebolg

(I dag, kl 12:31)

Mest lest siste uke
Dette har blitt et
stort og dyrt
problem...

(I går, kl 12:31)
Mer bråk om
Nobelprisen

(I går, kl 12:40)
Aftenposten mener:
Tyrkia-krisen er
dårl...

(I går, kl 21:01)
Dette er Nvidias nye
RTX 20-serie

(I går, kl 21:20)
Brynetrenar får trolig
sparken

(I går, kl 21:30)
Åtte fotturister
mistet livet i flom i
S...

(I går, kl 23:11)
Dette må du vite om
fylkessammenslåingen

(I går, kl 23:31)
Liverpool har full
pott etter 2?0 over
C...

(I går, kl 23:31)
Bilde av svensk
politiker med våpen og
«...

(I dag, kl 00:41)
41 somaliere har
mistet flyktningstatus

(I dag, kl 09:21)

Mest lest i dag
Skal du selge bolig?
Dette bør du bruke ...

(16.08.2018, kl 13:41)
Tidligere innkjøpssjef
i Ica: ? Forskjel...

(16.08.2018, kl 15:10)
Prisen for en
digitalisert skole

(16.08.2018, kl 17:01)
Er dette den mest
skamløse
iPhone-kopien...

(16.08.2018, kl 18:01)
Meir lyn og torden i
vente

(17.08.2018, kl 06:41)
Märtha Louise selger
hytta - meglere kra...

(16.08.2018, kl 12:50)
La Liga til Amerika
(16.08.2018, kl 13:31)
Ekspert om
overgangsvinduet: ?
Jeg skjøn...

(16.08.2018, kl 13:31)
Søreide takker
islandske bønder

(16.08.2018, kl 13:41)
PSG forsterker
(16.08.2018, kl 13:51)

Været i dag
LettskyetOslo
17 °C , 2 m/s SV.
Delvis skyetBergen
16 °C , 1 m/s VNV.
LettskyetStavanger
17 °C , 0 m/s VSV.
Delvis skyetTrondheim
13 °C , 2 m/s V.
Lette regnbygerTrømsø
8 °C , 4 m/s V.
KlarværKristiansand
16 °C , 3 m/s SSØ.
Delvis skyetBodø
10 °C , 4 m/s V.
LettskyetHalden
15 °C , 2 m/s ØNØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Starter priskrig på havregrøt, makrell i tomat og kokt skinke.
I løpet av høsten skal navnet på den nye videregående skolen og idrettsanlegget i Tvedestrand bestemmes. Flere forslag har allerede kommet inn.
21. august opphører båndtvangen, og i annledning frigjørelsen for de firbente går fylkesmannen i Aust-og Vest-Agder ut og ber hundeiere om å ha den sårbare faunaen i tankene når hundene slippes løs.
I løpet av årets sommer har Redningsselskapet hatt 3496 oppdrag til sjøs, noe som er en økning på 17 prosent fra i fjor. Agder-fylkene stod for 378 av disse oppdragene. Agder-fylkene er også blant fylkene med tredje høyest grunnstøtinger i landet.
Røykutvikling i tunnel
Politiet har kontrollert over 200 bilførere i nærheten av skoler i forbindelse med skolestart. Foruten ett gebyr for manglende bilbelte var det ingen ytterligere reaksjoner. ? Bra!, poengterer politiet på Twitter.
Vaktmesteren ved Åmli og Tvedestrand videregående skole nekter å heise regnbueflagget i forbindelse med Skeive Sørlandsdager i morgen. I Agderposten skriver han i et innlegg at han føler seg krenket og diskriminert hvis homobevegelsens flagg heises.
Striden om sammenslåing av Troms og Finnmark påvirker ikke fusjonen av Agder-fylkene. ? Vi har en frivillig sammenslåing, riktignok med et knapt flertall. Jeg har ikke fått noen signaler om nye runder hos oss, sier Gro Bråten (Ap), fylkesordfører i Aust- Agder.
På et verandabord i Buvika har en av århundrets nordmenn blitt modellert av en utflyttet sivilingeniør fra Kamperhaug.
Stadig flere KrF-medlemmer på Agder forlater partiet etter at KrFs familiepolitiske talsmann viet kommunikasjonssjefen og hennes kvinnelige partner. På Agder har 17 medlemmer meldt seg ut de siste par ukene, men det skal også ha kommet innmeldinger.
Bassengkollapsen i Arendal har kostet over én million kroner. Arendal Havn regner med å få dekket godt over halvparten av kostnadene på forsikringen, men Terje Eikin, varaordfører og medlem av havnestyret i Arendal, mener havna skal tåle tapet selv.
NRK Sørlandet er på lufta igjen med morgensending på P1 klokken 0740. På grunn av teknisk utskiftning har NRK Telemark sin sending blitt sendt i Agder-fylkene denne morgenen. Arbeidet er en del av NRK Sørlandets flytting fra Tangen til Markens gate.
Morgensendingen på radio sendes fra Telemark inntil videre på grunn av en teknisk utskiftning ved NRK Sørlandet. Radiosystemet skiftes ut i forbindelse med flytteprosessen fra Tangen til Markens gate i Kristiansand.
Bøndene på Agder kan ha tapt til sammen 70 millioner kroner på dårlige avlinger etter tørken i sommer, viser beregninger Fylkesmannen har gjort. Landbruksdirektør Tore Haugum sier de forventer flere hundre søknader fra bønder som har tapt på tørken.
Det har vært tilløp til slåsskamp på jernbanestasjonen i Kristiansand. Partene er bortvist fra byen, opplyser politiet.
En mann i 20-årene ble pågrepet og siktet for en voldsepisode på Sira klokken 02.30, melder politiet. Personen som ble utsatt for volden ble ikke alvorlig skadet.
En 50 år gammel mann anmeldes i Grimstad for å ha kjørt i påvirket tilstand. I tillegg anmeldes mannen for å ha forsøkt å unndra seg trafikkontroll, opplyser politiet.
fra NRK Sørlandet
Fagforbundet Agder flytter sitt hovedkontor til Lillesand senter, dermed utvider kjøpesenteret med 1.000 kvadratmeter. Det skriver Agderposten. Senteret skal også få en helt ny fasade. Med Fagforbundet vil det komme rundt 25 til 30 arbeidsplasser.
Da Lyngørjenta Maria Lucas (39) ble alvorlig syk, måtte hun tenke helt nytt. Resultatet ble sommerens hårpynt på flere hundre hoder.
fra NRK Sørlandet
Vegårshei-dagene ble som vanlig innledet med en kulturkveld fredag. Der fikk publikum høre noen musikalske ungdommer, som ikke har opptrådt på dette populære arrangementet tidligere.
Politiet rykket ut til en privat adresse i Hortemo i Songdalen, etter melding om at en kvinne var utsatt for vold. Kvinnen skal ikke være alvorlig skadd, men behandles av helsepersonell. Gjerningspersonen er ikke på stedet. Politiet oppretter sak.
Da politiet rykket ut til Hortemo i Songdalen etter melding om vold, veltet en moped da utrykingskjøretøyet kjørte forbi på Songdalsveien. Mopedføreren skal ha fått skrubbsår.
To personer kjøres til sykehus med ambulanse etter en trafikkulykke ved innkjøringen til Lista Fly- og Næringspark. To andre personer kjøres til legevakten i Farsund. Politiet oppretter sak på forholdet.
Ordførerne i Lillesand og Kristiansand krangler om plassering av bomstasjon ved oppkjørselen fra E-18 til Ikea. Det er urimelig av Kristiansand å plassere bomstasjonen ved varehuset, som har adresse i Lillesand, mener Arne Thomassen. Sjefen på Ikea ber politikerne om å tenke nytt.
Lillesand kommune vil kjøpe en privateid strandeiendom utenfor sentrum. Eiendommen har en prisantydning på mellom 20 og 25 millioner kroner. Kommunen har allerede fått tilsagn fra staten om støtte for å by på eiendommen.
Det har vært en trafikkulykke mellom to biler ved Flyparken og Næringsparken på Lista. Nødetater er på vei.
TV-nyheter fra NRK Sørlandet
Programleder i Radio Norge Geir Schau betaler boten som Karl Naadland Janz fikk for å oppbevare en kniv i hanskerommet på bilen, det skriver Nettavisen. Boten var først på 8000 kroner, men ble satt til 9600 etter en rettsak.
Etter ti år på Bergsmyr, flytter Dag Øvernes Bilsenteret.
En person kjøres til sykehus etter en trafikkulykke mellom to biler på fylkesvei 405 mellom Vennesla og Birkenes.
To biler har kollidert på fylkesvei 405 ved kommunegrensa mellom Vennesla og Birkenes. Det skal ikke være snakk om alvorlig personskade, opplyser politiet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Mandag begynte 60 nye førsteklassinger på skole i Tvedestrand. Fire av dem hadde sin første skoledag på Sandøya. Liva, Ingar, Julius og Sigve begynte skolekarrieren med å lage sine egne navneskilt.
Tilreisende fra både Kilsund, Arendal og Gjeving hadde funnet veien til Pers brygge i Lyngør denne lørdagskvelden.
Politiet har ingen mistenkte etter at en mann i 30-årene ble overfalt i Lillesand lørdag ettermiddag, skriver Fædrelandsvennen. Mannen fikk brudd i nesa og andre skader, men er nå utskrevet fra sykehuset. Politiet i Lillesand ønsker nå tips i saken.
Flere kunder, mulig oppbemanning og en brygge i dårlig forfatning: Rådmannen vil la Fie bil og båt oppgradere den kommunale kaia i Trollbergvika.
I Hovedgata 54 har det vært virksomhet i snart 90 år. Bygget ble satt opp da deler av Møllebekken ble lagt under lokk for å gi plass til den nye Solveien. Nå får bygget nytt innhold.
Mobbetallene går ikke ned. Hva kan vi gjøre?
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.