Torsdag, 29.07.2021 08:56 Uke: 30
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Hovlands OL-åpning
avbrutt - spillet
gje...

(I dag, kl 08:51)
Kraftig styrtregn i
Vestfold og Østfold

(I dag, kl 08:51)
NAF: Én av to i Oslo
er bekymret for syk...

(I dag, kl 08:51)
Tsunamivarsel etter
jordskjelv utenfor
k...

(I dag, kl 08:51)
Tilbake på Lerkendal:
- Det var her jeg ...

(I dag, kl 08:41)
Tomasgaard holder
bronseplassen

(I dag, kl 08:41)
To til sykehus etter
ulykke

(I dag, kl 08:41)
? Den største
utvidelsen av det
kinesisk...

(I dag, kl 08:31)
100 millioner til
offentlige bad

(I dag, kl 08:31)
Vil utvide
flyaktivitet

(I dag, kl 08:31)

Sistedistrikt
Snart blir det
sydenvarme igjen!

(I dag, kl 08:53)
Eitt nytt
koronatilfelle i Kinn

(I dag, kl 08:52)
Eiendommen fra 1935
ligger ute som en
av...

(I dag, kl 08:52)
Hans Petter fikk flere
tilbakemeldinger ...

(I dag, kl 08:52)
Se bildene av de som
var på siste sommer...

(I dag, kl 08:52)
Trippelt farevarsel
for hele distriktet
...

(I dag, kl 08:52)
Kjørte av veien på E6
(I dag, kl 08:52)
Hovlands OL-åpning
avbrutt - spillet
gje...

(I dag, kl 08:52)
To til sykehus etter
ulykke

(I dag, kl 08:42)
Råning i Meland: -
Køyrer som dei har
st...

(I dag, kl 08:32)

Mest lest siste uke
Dette skjer i OL i
natt

(I dag, kl 02:31)
Flere klager på NRKs
avpublisering av He...

(I går, kl 11:51)
Google innfører
vaksinekrav og
utsetter ...

(I dag, kl 01:41)
Brun/Strandli trakk
seg fra B-finale: ?
...

(I dag, kl 02:41)
Førstedose-vaksinering
en nærmer seg slut...

(I går, kl 10:01)
Vulkanutbrudd i
Indonesia

(I går, kl 13:41)
Oversvømmelse på
Stortinget

(I går, kl 14:41)
Tenåringsjente slått i
hjel og hengt for...

(I går, kl 17:21)
Ble stoppet i kontroll
? løsningen var e...

(I går, kl 18:11)
Skogbrann truer
tyrkisk ferieby

(I går, kl 18:21)

Mest lest i dag
Mann til legevakt
etter trafikkulykke i
...

(24.07.2021, kl 12:01)
Jevn kjønnsfordeling
blant årets teologi...

(26.07.2021, kl 01:51)
Frankrike har vedtatt
omstridt koronalov

(26.07.2021, kl 01:41)
Rundt 60 cubanere for
retten etter demon...

(25.07.2021, kl 01:23)
Se, det er tilskuere i
OL!

(24.07.2021, kl 06:41)
EU-landenes statsgjeld
øker

(24.07.2021, kl 10:01)
17 nye smittetilfeller
på Romerike

(24.07.2021, kl 22:41)
Nye oversvømmelser i
Belgia

(25.07.2021, kl 00:01)
Mulig meteoritt over
Østlandet

(25.07.2021, kl 01:41)
OL-svømmer forsvarer
valget om å være uv...

(25.07.2021, kl 01:51)

Været i dag
SkyetOslo
17 °C , 4 m/s ØNØ.
SkyetBergen
17 °C , 1 m/s Ø.
Kraftig regnStavanger
15 °C , 2 m/s ØSØ.
Delvis skyetTrondheim
19 °C , 0 m/s SØ.
Delvis skyetTrømsø
10 °C , 5 m/s NNØ.
SkyetKristiansand
16 °C , 2 m/s SV.
KlarværBodø
15 °C , 5 m/s NØ.
RegnHalden
17 °C , 2 m/s SØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Arendal Lufthavn Gullknapp ønsker å øke antall flybevegelser i en ettårs periode. Elever ved OSM Aviation Academy på Gullknapp har måttet begrense antall flyvninger og bruke simulator, etter at lufthavnen bare fikk konsesjon på 18 000 flybevegelser. Gullknapp har nå bedt samferdselsdepartementet vurdere om fire tusen ekstra flybevegelser som vil gjøre hverdagen enklere for flyskolen.
En konsekvens av korona-pandemien er at det trolig blir slutt på å holde kommunestyremøter på kommunehuset.
Å redde ørretyngelen fra tørke er et overkommelig mål, mener Oddvar Løken.
Det meste er på stell på Åmli skule og Dølemo Oppvekstsenter, men ikke alt. Ihvertfall ikke når det gjelder å involvere elever og foreldre i arbeidet med skolemiljø. Det slår en tilsynsrapport fra Statsforvalteren i Agder fast.
Det er fortsatt ikke kontroll på droneaktiviteten i Norge. Over 400.000 nordmenn eier en drone, og hvis den er tyngre enn 250 gram må den registreres hos luftfartstilsynet. Men bare 21.000 privatpersoner har registrert seg siden regelen ble innført ved nyttår. Daglig leder Anders Martinsen i den norske bransjeorganisasjonen for dronebrukere ber folk registrer seg.
Når sommeren kommer, er det kun Dølemo camping i Åmli som gjelder for Liv.
Utviklingsplanene endres ikke, eiendomsselskapet satser på neste sommer.
En mopedfører har fått førerkortet beslaglagt etter mistanke om å ha kjørt i påvirket tilstand i Kristiansand i natt. Personen ble stoppet i Østerveien, og ble tatt med til legevakten for sikring av blodprøve. Politiet har opprettet sak på forholdet.
I løpet av onsdag ble det registret seks positive prøver på covid-19 i Grimstad, hvorav fire har kjent smittevei. Onsdag kveld er det 44 i isolasjon, 106 i karantene og 77 i innreisekarantene. Kommunen ber folk ha lav terskel for å teste seg.
En person er skadet etter slagsmål på en privatadresse i Espelundsveien i Kristiansand. Ifølge politiet skal det ha vært en fest på stedet som har kommet ut av kontroll. Flere vennegjenger skal være involvert. Den skadde har selv oppsøkt legevakten.
Prosjektleder Peder Tellefsdal gleder seg til å høre meningene til lokalbefolkningen i Kilsund.
Politiet ber om tips etter en kvelerslange har stukket av fra en privatadresse på Hamreheia i Kristiansand. Slangen er ca. 1,5 meter lang og ikke giftig. Ring politiet på 02800.
En person ble påkjørt i Krossnesveien i Søgne i Kristiansand. Bilen stakk av fra stedet. Politiet har nå kontroll på føreren av bilen som kjørte på personen. Ambulansen har kjørt personen til legevakt for videre sjekk og behandling.
Festivalgeneral på Canal Street, Mats Aronsen er glad for at de kunne gå i gang med musikkfestivalen i dag. Han sier de har vært skeptiske om det ville gå, men nå som festivalen er i gang er all tvil borte.
Tørste nordmenn på norgesferie sender salget på mange vinmonopol til himmels. På 12 turiststeder på Sørlandet har Vinmonopolet hatt sine travleste sommeruker noensinne.
En bil med en person er involvert i en ulykke på E39 ved Lenesfjorden i Lyngdal. Føreren er ute av bilen og bilen er ute av veien. Politiet ber folk om å tilpasse farten forbi stedet.
Fylkesvei 4210, Viraksveien i Sirdal er åpen for trafikk igjen. Veien var stengt på grunn av steinras.
MF Øisang er en opplevelse i seg selv, i tillegg til et praktisk transportmiddel for folk på Øysang når de vil ha seg en bytur.
Ved badeplassen Sjodiplane i Åmli ligger det nå to store sandhauger og sperrer nedkjørselen. De er lagt der med velsignelse av ordfører Baas.
Sjelden har klær laget på Sørlandet vekket så mye internasjonal oppmerksomhet som tidligere denne uka. Draktene til det norske landslaget i triatlon er nemlig laget i Lillesand.
Det er sølt mye maling i veibanen på E39 i vestgående retning, like før Tangvall i Søgne. Det er trafikale utfordringer på stedet og politiet er på vei. Veitrafikksentralen er varslet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Fylkesvei 4210, Viraksveien i Sirdal over et fiskeoppdrettsanlegg er stengt. Det har gått et steinras, melder Veitrafikksentralen.
I dag er det registrert tre ny smittetilfeller i Flekkefjord. Alle har kjent smittevei.
Daglig leder i Jerv, Trond Christoffersen, har sagt opp sin stilling i fotballklubben. Det skriver klubben i en pressemelding. ? Etter sin retur som daglig leder i 2019, går nå ferden videre til andre oppgaver utenfor fotballen, står det i meldingen.
Skogbrannfaren har vært de siste ukene i Sør-Norge er helt klart over, melder YR. Flere steder i Agder har det vært over 50 og 60 millimeter regn i går. Det er også ventet mer styrtregn i morgen.
Risør Havbadforening har den siste tiden jobbet med å klargjøre til montering av flytebrygga på Solsiden. Får de igjennom søknaden hos politikerne i høst, kan de sette i gang med badstuen.
Mellom alt regn- og tordenværet de siste dagene ble det rom til hagekonsertene på Utgårdsstrand også i år. Hele programmet kunne gjennomføres som planlagt tirsdag ettermiddag og kveld, i god sommertemperatur og uten regndråper.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ordføreren i Vennesla kommune, Nils Olav Larsen mener det er fornuftig av regjeringen å utsette trinn fire i gjenåpningen. Det skriver Vennesla Tidende. Kommuneoverlege, Per Kjetil Dalane er enig og ber folk vær forsiktige på grunn av uforutsigbarheten til Delta-varianten.
Natt til torsdag ventes kraftige regnbyger på Sørlandet. ? Det er store lokale variasjoner i intensitet og mengde, og været kan endres raskt, sier meteorolog Eldbjørg Moksness. Områdene med høyest sannsynlighet for kraftige regnbyger er kystnære strøk.
I ettermiddag startet festivalen Canal Street i Arendal. 1200 publikummere var tilstede for blant annet å se Jan Eggum og Halvdan Sivertsen. Canal Street er en av de få festivalene i landsdelen i sommer og foregår på Hove på Tromøya.
Det er røykutvikling i et næringsbygg på Lunde i Søgne i Kristiansand. Alle personene som var i bygget har kommet seg ut. Ifølge brannvesenet var det ledninger som har smeltet på en varm kokeplate.
Nå er det verste parkeringskaoset over for i sommer.
Turister i Lyngdal er flinke til å teste seg både før og etter ankomst, mener leder for smittesporingsteamet, Åshild Gysland. Det skriver Lyngdals avis. Det har ikke vært noen positive koronatester i Lyngdal siden 7. juli.
Vennesla kommune tilbyr drop-in vaksinering torsdag 29. juli og tirsdag 3. august. Unge venndøler som skal studere ved universitet og høyskoler kan også få andre dose så fremt det er tre uker siden de fikk første dose. Dermed blir de fullvaksinerte til studiestart.
I Kristiansand går vaksineringen nå raskere enn forventet. Hver dag vaksineres mellom 1400 og 1500 personer i kommunen. Til nå er 83 prosent av dem som skal ha vaksine i Kristiansand vaksinert med første dose.
Nå er budrunden i gang for denne eiendommen i Flosta.
I dag foretok Dyreparken den første helsesjekken av rødpandaungen som ble født 20. juni. Det viser seg å være en jente og hun har fått navnet Zaya. Vekten er 600 gram og hun er frisk og rask. Mamma Luna virker å ta godt vare på henne.
Politiet har i dag gjennomført en kontroll til sjøs i Tvedestrand.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.