Tirsdag, 27.09.2022 03:38 Uke: 39
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Færre
elsparkesykkelulykker

(I dag, kl 02:51)
Brann i barnehage
truleg påsett

(I dag, kl 02:51)
- Hun er som
psykiateren min

(I dag, kl 02:31)
Skadet mann funnet i
Trondheim

(I dag, kl 02:31)
DAGENS RETT: Lag en
fyldig og kremet
gry...

(I dag, kl 00:11)
21-åring dømt for å
festvoldtekter

(I går, kl 23:41)
En til sykehus etter
ulykke ved Kongsvin...

(I går, kl 23:31)
Keepertabbe ødela
mektig engelsk
snuoper...

(I går, kl 23:01)
Forskar håpar på
«pakke» til streikande
...

(I går, kl 23:01)
Se Midtnytt 22:55
(I går, kl 22:51)

Sistedistrikt
Færre
elsparkesykkelulykker

(I dag, kl 02:52)
Brann i barnehage
truleg påsett

(I dag, kl 02:52)
Skadet mann funnet i
Trondheim

(I dag, kl 02:32)
21-åring dømt for å
festvoldtekter

(I går, kl 23:42)
En til sykehus etter
ulykke ved Kongsvin...

(I går, kl 23:32)
Forskar håpar på
«pakke» til streikande
...

(I går, kl 23:02)
Se Midtnytt 22:55
(I går, kl 22:52)
Streiken: Regjeringa
ber om info om elev...

(I går, kl 22:52)
Se Vestlandsrevyen kl.
22.55

(I går, kl 22:52)
En fastklemt etter
singelulykke i
Kongsv...

(I går, kl 22:52)

Mest lest siste uke
Advarer Putin: -
Katastrofale
konsekvens...

(I går, kl 09:11)
Bøtelagt etter
hotellbråket

(I går, kl 10:21)
Tobarnsmor søkkrik på
Jesus-porno

(I går, kl 17:21)
Båt synker i Grimstad
(I går, kl 07:41)
Valgt som
sentralstyremedlem

(I går, kl 07:51)
Ny korsbåndskade for
dansk spiller

(I går, kl 07:51)
- Putin kan la seg
friste

(I går, kl 07:51)
Nordmann med assist i
NHL-oppkjøring

(I går, kl 08:01)
Boksing kan bli vraket
fra OL-programmet

(I går, kl 08:31)
Vil trekke
nederlendere med
julebyen

(I går, kl 09:01)

Mest lest i dag
Truet folk med kniv ?
politiet avfyrte s...

(21.09.2022, kl 06:51)
Drepte ekskona etter
strømkrangel

(21.09.2022, kl 21:12)
Tror flere
«dumpsterdiver» på
grunn av ø...

(20.09.2022, kl 21:33)
Anmeldt for ruskjøring
(23.09.2022, kl 19:51)
Sveriges landslagssjef
ikkje til Qatar: ...

(23.09.2022, kl 20:01)
Nedslitt kobling årsak
til nestenulykke

(23.09.2022, kl 11:51)
Krigsseilerne har
premiere

(23.09.2022, kl 19:51)
Ungdommer tente på
papp i Fyllingsdalen

(23.09.2022, kl 20:01)
Johannessen klarte
ikke cuten i Paris

(23.09.2022, kl 20:01)
Opp fra dypet: - Et
mareritt

(24.09.2022, kl 21:41)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Med en stor åpningsfest i Caledonien Hall i Kristiansand, åpnet utdanningsmessen og Yrkes-NM i kveld. På plass var både lærlinger, unge fagarbeider og deltakere i NM. 15.000 ungdomsskoleelever skal besøke messen som holdes i Sørlandshallen og Sørlandets Travpark.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Å kysse partneren bare noen sekunder lenger enn det du pleier kan kan gjøre underverker.Eksperter mener det ikke bare er bra for for forholdet, men også for helsa.
Grunnsteinen til Morrows batterifabrikk i Arendal ble lagt ned i formidddag. Statsministeren var til stede og kaller dagen historisk for norsk industri. Han tror batteri-industrien kan skape inntekter i «100 milliarder-kroners klassen».
Ordføreren i Lindesnes jubler over at Nye Veier gjenopptar byggingen av ny E39 mellom Mandal og Lyngdal. Direktøren for veiselskapet, sier trafikksikkerhet er hovedårsaken til at arbeidet starter igjen.
En bil skal ha kjørt i grøftekanten ved Laukrokveien ved Hægebostad. Brannvesenet er på plass for å hjelpe.Nødetatene er i kontakt med bilfører, som er oppegående. Bilen skal ikke være til hinder for annen trafikk, opplyser politiet.
En svært sjelden fugl ble observert i hagen til en leser, skriver Grimstad Adressetidende. Fuglen er en blyfasan og er en asiatisk hønsefugl i fasanfamilien. Den kommer opprinnelig fra området mellom Kina og Tibet.? Arten finnes ikke i Norge, så hvis man finner den i hagen sin er det nok en rømt burfugl, forteller ornitolog Andreas Winnem til avisen.
En person er pågrepet og kjørt til arresten etter ordensforstyrrelse på en privat adresse i Storgata i Grimstad. Politiet oppretter sak på forholdet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Det ble syv poeng til ungdommene ved Arendal International School i ettermiddagens runde av Klassequizen. Jim Knop, Silje Holthe Riis og Anthony Elnes slo til med full pott i siste kategori.
Det ble syv poeng til ungdommene ved Arendal Interrnational School i ettermiddagens runde av Klassequizen. Jim Knop, Silje Holthe Riis og Anthony Elnes slo til med full pott i siste kategori.
Flertallet i formannskapet i Arendal ønsker seg Inger Hegna som ny kommunedirektør når Harald Danielsen går av med pensjon, ifølge Agderposten.Avstemningen ble gjort bak lukkede dører, men nå er anbefalingen forelagt bystyret. Torsdag avgjøres det om hun får jobben.Hegna jobber i dag som kommunedirektør for Aurskog-Høland.
Flertallet i formannskapet i Arendal ønsker seg Inger Hegna som ny kommunedirektør når Harald Danielsen går av med pensjon, ifølge Agderposten.Avstemningen ble gjort bak lukkede dører, men er nå anbefalingen forelagt bystyret. Torsdag avgjøres det om hun får jobben.Hegna jobber i dag som kommunedirektør for Aurskog-Hølands.
En bil skal ha kjørt i grøftekanten ved Laukrokveien ved Hægebostad. Brannvesenet er på plass for å hjelpe.
Etterforskningsleder Halvor Hjelm-Hansen i Spesialenheten for politisaker bekrefter til TV 2 at Agder politidistrikt som foretak er registrert som mistenkt i tilknytning til Baneheia-saken.Spesialenheten har etterforsket hvorvidt det ble gjort noe straffbart fra politiets side i Baneheia-saken. ? I tillegg er det en person som har status som mistenkt. Det er ingen siktet i saken, opplyser han.
Universitetet i Agder er positive til å gi gratis bind og tamponger til studenter, dersom dette bestemmes av sentrale helsemyndigheter.Det sier kommunikasjonsdirektør ved UiA, Øivind Dagsvik Eskedal.Universitetet i Bergen har nylig begynt et prøveprosjekt som gir gratis mensprodukter til studenter. Student ved UiA, Helle Sofie Sagøy, har ønsker at UiA skal følge etter:
Statsminister Jonas Gahr Støre la i dag ned grunnsteinen for det som skal bli batterifabrikken til Morrow batteries i Arendal. Arendals-ordfører, Robert Cornels Nordli, mener dette er en minneverdig dag for landsdelen. ? Det er vanskelig å si hva dette egentlig vil bety. Men vi sammenligner dette med når Norge og Stavanger fikk olja. Dette er den største industrielle etableringen siden olja, sier Nordli.
Det skal ligge et armeringsjern på E39 i Fardalsbakken på Vigeland, opplyser politiet. Vegtrafikksentralen er varslet.
Hunden som skal ha vært i båten som sank ved Bioddgaten i Grimstad mandag morgen er fremdeles savnet, opplyser politiet.En mann ble reddet ut av vannet og sendt til sykehus etter at båten sank. Nødetatene er ferdig på stedet. Politiet oppretter sak på hendelsen.
Nye Veier tar opp igjen byggingen av ny E 39 mellom Mandal og Lyngdal og deler den 25 kilometer lange strekningen i to. Det skriver Nye Veier i en pressemelding.Dette betyr at Nye Veiers utbygging av ny E39 fortsetter vestover fra Mandalskrysset etter gjennomført konkurranse.? Det er viktig å komme i gang for å bedre trafikksikkerheten på denne strekningen, sier adm. direktør Anette Aanesland i pressemeldingen.
Det ble åtte poeng til Fevik skole i Klassequizen på Sørlandet. Tiendeklassingene Emma Tomine Jortveit, Thomas Bababe-Grobæk og Kai Ragnar Engenes Aaberg slo til med full pott i to kategorier.
Fjorårets drift ved Lindesnes havn får kraftig kritikk i en ny revisorrapport, skriver Lindesnes Avis. Rapporten viser blant annet at havnen drev på et budsjett som var urealistisk og lite egnet til å styre med.Styreleder for Lindesnes havn, Åse Lill Kimestad, sier til avisa at hun tar selvkritikk for den økonomiske styringen i fjor.
Julebyen Kristiansand skal nå aktivt markedsføres i Nederland. Den nye fergen mellom Nederland og Agder har brakt mange turister til landsdelen gjennom sommeren.Visit Sørlandet tror at «Julebyen» kan være et trekkplaster som også får nederlendere til Sørlandet på vinteren.
En mann er sendt til sykehus med ambulanse etter å ha blitt reddet i land da en båt sank ved Bioddgaten i Grimstad, mandag morgen. Det opplyser operasjonsleder, Hans Waage, i Agder politidistrikt. Nødetatene jobber med å verifisere at det ikke var flere personer i båten.En hund som kan ha vært i båten er ikke kommet til rette, ifølge politiet.
En person er reddet i land etter at en fortøyd båt sank ved Biodden i Grimstad, melder politiet.Skadeomfanget på personen er ukjent, men personen beskrives som bevisst og i live. Båten skal være en eldre fiskesjark.Det er enda ikke kontroll på en hund som skal ha vært i båten. ifølge politiet.
Det vil regne mye over hele Sørlandet de neste timene, før det klarner opp til ettermiddagen, ifølge statsmeteorolog Kristian Gislefoss.
En båt skal holde på å synke ved Bioddgaten i Grimstad, melder politiet. Båten skal ha vært fortøyd. Nødetatene er på vei til stedet.
Det skal være dieselsøl på riksvei 9 fra rundkjøringen på Langemyr og ned mot Kristiansand, melder politiet. Dieselen skal gjøre veibanen veldig glatt.Veitrafikksentralen er varslet.
Student ved Universitetet i Agder, Helle Sofie Sagøy, håper UiA vil følge etter Universitetet i Bergen som nå er først ute i landet med å tilby gratis bind og tamponger til studenter. I et prøveprosjekt har UiB satt ut dispensere på to fakultet, samt Studentsenteret i Bergen sentrum.Sagøy håper UiA også vil gjøre bind og tamponger mer tilgjengelig for studenter.
Riksvei 9 gjennom Setesdal kan bli landets første hydrogenvei. Bykle kommune fikk nylig 300.000 kroner i støtte fra Miljødirektoratet for å se på mulighetene for å både produsere og distribuere hydrogen langs hele riksvei 9. Prosjektleder, Tor Arne Johnsen, sier en satsing kan gi mange ringvirkninger, men at det kan ta lang tid å realisere hydrogenveien.
En ny politibåt er nå på plass i Farsund, skriver Lister24. Det er en spesialbestilt Marell M12 RIB bygget av Marell Boats i Sverige. Båten som har kostet rundt 7 millioner kroner, skal særlig være til bruk i røffe farvann lengst vest i Agder. Den skal i full operativ tjeneste neste sommer.
Vera Nystad (76) fra Søgne i Kristiansand løp inn til klasseseier og ny verdensrekord i klasse 75?79 i søndagens BMW Berlin Marathon, skriver Kondis. Den nye rekorden i klassen kvinner 75?79 år er på 3.38.58. Hun hadde selv den gamle rekorden.
19 personer fikk bøter for å ha kjørt for fort på Fylkesvei 41 i Froland. Høyeste hastighet ble målt til 75 km/t i en 50-sone, melder UP.
En bilfører fikk førerkortet beslaglagt etter at farten på bilen ble målt til 146 km/t i en 100-sone ved Gaupemyr i Lillesand.
ØIF Arendal vant 36?27 i dagens kamp mot Haslum i eliteserien i håndball for menn.
Dagens forhandlinger i forbindelse med lærerstreiken førte ikke fram. ? Da kan jeg dessverre meddele at vi dessverre ikke har kommet frem til en løsning i disse forhandlingene, sier riksmekler Mats Ruland.Han sier at partene oppriktig har gjort et forsøk, men dessverre ikke har klart å finne en felles plattform.
Amazon Grimstad vant 2?0 mot Medkila i dagens kamp i 1. divisjon for kvinner på Levermyr. Begge lagene står i fare for å rykke ned til 2. divisjon, men med dagens seier ser det litt lysere ut for Amazon Grimstad.
Den 4 år gamle gutten har kommet til rette, opplyser operasjonsleder Tom Einar Gausdal. Han kom bort fra sine foreldre ved Tangen i Kristiansand i 13.20-tida.
En 4 år gammel gutt har kommet bort fra sine foreldre ved Tangen i Kristiansand. Gutten har blondt hår og har på seg en turkis hettegenser. Han har en gul sykkel med 3-tall på. Eventuelle observasjoner meldes til politiet 02800.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.