Torsdag, 28.10.2021 13:20 Uke: 43
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Koeman sparket ? nå
hevdes Xavi å være
e...

(I dag, kl 13:14)
Klimamøte i kjølvannet
av ekstremvær og ...

(I dag, kl 13:14)
Helseministeren: ?
Kommer til å ta i
bru...

(I dag, kl 13:14)
Flest nissedøler ved
valgurnene

(I dag, kl 13:12)
Åpent igjegn på
Kroppan bru

(I dag, kl 13:12)
Tre nye smitta i
Gloppen

(I dag, kl 13:11)
Avis: Xavi enig med
Barcelona

(I dag, kl 13:03)
Stenger vegen til
Askvoll

(I dag, kl 13:02)
Narve (73) så fjøset
gå opp i flammer: ?...

(I dag, kl 12:54)
Solistprisen til
Amalie Stalheim

(I dag, kl 12:54)

Sistedistrikt
Åpent igjegn på
Kroppan bru

(I dag, kl 13:16)
Sykehus skjerper
smitte-sikkerhet

(I dag, kl 13:14)
Tre nye smitta i
Gloppen

(I dag, kl 13:14)
Flest nissedøler ved
valgurnene

(I dag, kl 13:06)
Stenger vegen til
Askvoll

(I dag, kl 13:06)
Årsak til brann ukjent
(I dag, kl 12:56)
Lite registrert smitte
i Bodø

(I dag, kl 12:55)
Stans i
helikoptertrafikken

(I dag, kl 12:44)
Softgun beslaglagt på
buss

(I dag, kl 12:44)
Kontroll på brann i
Moss

(I dag, kl 12:24)

Mest lest siste uke
Spektakulære bilder da
norske jagere ful...

(I går, kl 23:54)
Bayern-flause i den
tyske cupen

(I går, kl 22:41)
Kampen om
togtrafikken: Flytoget
vil ta ...

(I går, kl 22:55)
Nye
«Maskorama»-karakterer
avslørt

(I dag, kl 00:05)
Koeman sparket i
Barcelona

(I dag, kl 00:54)
Returnerer ikke
samlinger til Krim

(I går, kl 13:42)
Politiet trykket på
mobillenka. Den
ført...

(I går, kl 16:03)
Helland-magi og nye
Lehne Olsen-mål
send...

(I går, kl 21:54)
NRK Sørlandet kl.
22:55

(I går, kl 22:54)
City med cupsmell
etter straffekonk

(I går, kl 22:54)

Mest lest i dag
Maria Altmann
Haraldsvik (24) fikk
neste...

(25.10.2021, kl 19:42)
Bjørn Dæhlie selger
huset og forlater
«s...

(24.10.2021, kl 13:43)
Høy strømpris med
uforståelig
begrunnels...

(22.10.2021, kl 13:44)
Deltok i farlig
redningsaksjon

(26.10.2021, kl 00:53)
Her har de håp om funn
(26.10.2021, kl 00:53)
Nysingel Northug har
et klart mål(pluss)

(26.10.2021, kl 20:02)
Slo Leeds med Ødegaard
ute av laget

(26.10.2021, kl 22:44)
«Caro» sprudlet da
Norge tok tilbake
tab...

(26.10.2021, kl 22:46)
Spektakulære bilder da
norske jagere ful...

(I går, kl 23:54)
Slik var dramaet på
settet: ? Vi
trenger...

(23.10.2021, kl 00:53)

Været i dag
SkyetOslo
12 °C , 7 m/s S.
Kraftig regnBergen
12 °C , 5 m/s S.
RegnStavanger
12 °C , 7 m/s SSV.
SkyetTrondheim
9 °C , 0 m/s SSV.
RegnTrømsø
3 °C , 11 m/s SSØ.
SkyetKristiansand
13 °C , 9 m/s SV.
SkyetBodø
9 °C , 12 m/s SV.
SkyetHalden
13 °C , 9 m/s SV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Sørlandet sykehus skjerper tiltakene etter korona-utbrudd i Lyngdal og Farsund. Alle pasienter fra Lyngdal og Farsund - som skal til behandling ved en av klinikkene - bør ha en negativ hurtigtest fra de siste 24 timene. Resultatet kan gis muntlig. Ved blodprøvetaking eller røntgen holder det med bruk av munnbind.
Kunstsiloen i Kristiansand blir 100 millioner kroner dyrere enn planlagt. Årsaken er forsinkelser og økte byggevarepriser. Ako Foundation har garantert for disse 100 millioner kronene, skriver Fædrelandsvennen.Sørlandets kunstmuseum vil likevel søke staten om 28 millioner kroner for å dekke overskridelser som kommer av prisstigningen på byggevarer.Kristiansand kommune og Agder fylkeskommune vil ikke bli bedt om å dekke overskridelsene, sier direktør Reidar Fuglestad ved Sørlandets kunstmuseum til avisen.Prislappen på Kunstsiloen blir på 710 millioner kroner. Av dette betaler Kristiansand kommune 50 millioner. Åpningen er satt til oktober 2023.
Kloakkrøret som ble skadet tirsdag denne uken, er reparert. Det opplyser Kristiansand kommune. Etter et arbeidsuhell tirsdag rant urenset kloakk fra 10.000 personer ut i Otra. All kloakk går nå til renseanlegget igjen.
Kunstsilo i Kristiansand blir 100 millioner kroner dyrere. Årsaken er forsinkelser og økte byggevarepriser. Staten forventes å dekke overskridelsen som kommer av prisstigningen på byggevarer. Kunstsilo blir kostende 710 millioner.
Trass i høye og utskjelte strømpriser så bruker norske husholdninger i snitt nesten like mye strøm som før. Nedgangen på grunn av prisene kan beregnes til mellom 1 og 2 prosent, ifølge det Arendals-baserte analyseselskapet Volue Insight.
Trass i høye og utskjelte strømpriser så bruker norske husholdninger i snitt nesten like mye strøm som før. Nedgangen på grunn av prisene kan beregnes til mellom 1 og 2 prosent, ifølge det Arendals-baserte analyseselskapet Volue Insight.
På med regntøyet, sier statsmeteorologen.
På med regntøyet, sier statsmeteorologen.
Kristiansand kommune ønsker å styrke helse- og oppveksttjenester, heller enn å redusere eiendomsskatten. Det går frem i forslaget til nytt kommunebudsjett. Eiendomsskatten er foreslått økt med mellom 200 - 400 kroner årlig om du har en bolig på 120 kvadratmeter.
Hver fastboende husstand vil få utbetalt i underkant av tre tusen kroner. Valle kommune skal dele ut 1,5 millioner kroner til innbyggerne. Dette er ekstrapenger som kommunen har tjent på høye strømpriser.
Dør til dør-konseptet Svipp er godt mottatt i Vågsbygd i Kristiansand. Agder Kollektivtrafikk har startet et prøveprosjekt hvor eldre personer kan bli fraktet med minibuss når og hvor de ønsker.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Åtte personar ligg på Sørlandet sjukehus med koronasmitte. I Farsund er 54 personar no smitta av viruset. Smitten er blant tilsette, eldre innbyggjarar og folk som får helsetenester
På PCI-senteret ved sjukehuset i Arendal jobbar nokre av landets fremste ekspertar på hjartesjukdommar. I dag feira avdelinga at dei har behandla 40.000 pasientar.
I dag starta rettssaka mot ein 59 år gamal mann som er tiltalt for å ha skoten og drepe si mor i Lyngdal i år. Tiltalte seier han ikkje huskar så mykje av sjølve drapet. Påtalemakta vil leggje ned påstand om tvungent psykisk helsevern.
Svart arbeid og ulovlege arbeidsforhold er framleis eit stort problem i enkelte bransjar på Sørlandet. I eitt år har prosjektet Fair Play Agder kjempa mot brotsverk i landsdelen. Av 78 saker som er granska, går dei fleste vidare. I dag vart funna presentert i Kristiansand.
Fire personer har i dag testet positivt på koronavirus i Flekkefjord, opplyser kommunen. Smittekilden er kjent i alle fire tilfellene. Tre av personene er nærkontakter av tidligere smittetilfeller.
Kristiansand Topphåndball tapte onsdag kampen mot Kolstad i eliteserien i handball for menn. Resultatet vart 26?32, og Kristiansand er no nummer 10 på tabellen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Kristiansand Topphåndball ligg under 9?17 til pause heime mot Kolstad i eliteserien i handball for menn. Øyvind Frigstad er heimelagets toppskårar med tre mål.
Totalt 54 personer er nå smittet av korona i Farsund. Bare i dag er det registret 20 nye. Det opplyser kommunen. Smitten er blant ansatte i kommunen, eldre innbyggere og folk som mottar helsetjenester fra kommunen. De aller fleste som har fått korona, er fullvaksinerte.
Kristiansand Topphåndball tek imot Kolstad til kamp i eliteserien i handball for menn. Kampen startar klokka 18.30, og du kan følgje kampen her.
De neste fire årene skal det brukes til sammen 48 millioner kroner på å ruste opp kunstgressbanene i Kristiansand. 12 millioner kroner årlig er en dobling fra dagens nivå.
De kommunale avgiftene i Kristiansand kommune øker samlet med 1,6 prosentpoeng neste år. Avgiften for vann og renovasjon beholdes på dagens nivå, mens avløpsavgiften går opp 5,2 % og feieavgiften går ned 16 %.
Kristiansand kommune skal ta inn 360 millioner kroner i eiendomsskatt neste år. Dermed legges det ikke opp til en reduksjon. Dette går fram av budsjettforslaget som økonomidirektør Terje Fjellvang nå presenterer for bystyret. Politikerne har tidlig bedt administrasjonen arbeide for å redusere skatten betydelig.
At vi går inn i en kaldere årstid og vil oppholde oss mer inne vil gjøre at koronasmitten i Agder øker, mener fylkeslege Anne Sofie Syvertsen. Økende smitte i flere kommuner gir grunn til å tro at vi er på vei inn i en fjerde smittebølge, ifølge fylkeslegen.
Politiet ber folk i Tangvall og Volleberg om å undersøke garasjer, boder og andre deler av boliger, i søket etter mannen i 40-årene. Politiet regner det som søk etter en antatt omkommet person. Mannen har vært savnet siden 21. oktober.
Det er ikke blitt gjort funn av den antatt omkomne mannen ved Tangvall i Kristiansand etter at flere ressurser fra politi og frivillige har søkt området i dag, melder politiet. Politiet har avsluttet søket, men vil fortsette torsdag morgen.
20 nye personer har fått påvist koronaviruset i Farsund det siste døgnet, melder kommunen. 54 personer er nå smittet av viruset i kommunen. Smitten er fordelt mellom ansatte, tjenestemottakere og eldre innbyggere i kommunen.
Forsvarsspiller Henrik Robstad har fornyet sin kontrakt med Start til ut 2023 sesongen. Det opplyser Start på sitt nettsted.? Jeg ønsker å bidra så mye jeg kan til at vi kommer tilbake i Eliteserien, dit vi ønsker å være. Motivasjonen min er veldig sterk, sier Robstad.
Knut Olav Stormo, Edrina Aung Htoo og Sondre Elias Sørmo klarte seg fint i starten, men fikk bare ett poeng i siste kategori i Klassequizen. Laget fra Valle skule i Setesdal endte derfor opp med sju av tolv poeng.
Batterifabrikken Morrow Batteries i Arendal har inngått en avtale med selskapet POSCO Chemical om leveranse av batteri-materialer, skriver Agderposten. Detter er en viktig avtale som sikrer materialer nok til produksjon av battericeller, sier Jon Anders Skau hos Morrow Batteries.
Mopedføreren som var involvert i en trafikkulykke mot en bil på en parkeringsplass i Vennesla sentrum er kjørt til sykehus for sjekk og behandling. Politiet oppretter sak på forholdet.
En syklist er blitt kjørt til sykehus for behandling etter å ha blitt påkjørt i Kjosbukta i Kristiansand. Politiet er på stedet og innhenter opplysninger om hva som har skjedd.
Reparasjonen av avløpsledningen som gjør at urenset kloakk flyter ut i Otra ved Lund i Kristiansand vil ikke være ferdig før i morgen, da skaden på ledningen er mer komplisert enn først antatt. Det sier leder for ingeniørvesenets vann og avløpsenhet i Kristiansand kommune Torleif Jacobsen. Kloakken kan komme til å lukte vondt, men vil ikke gjøre noen skader på miljøet.
Forsvareren til 56-åringen som er tiltalt for drapet på en mann i Suldalen i Kristiansand i oktober i fjor, vil ha en rekonstruksjon av morgenen da drapet skjedde, skriver fvn.no. Det kom frem da ankesaken startet i Agder lagmannsrett onsdag. Forsvareren begrunner dette med at tiltalte har hatt en ryggsykdom i lang tid og derfor ikke kan ha klatret inn vinduet slik det ble konkludert med i dommen fra tingretten. Der ble han dømt til 15 og et halvt års fengsel.
En bil og en moped er involvert i en trafikkulykke i Vennesla. Skadeomfanget er ukjent. Nødetatene er på vei til stedet.
Høyre, KrF og Frp i Kristiansand foreslår gratis parkering i gatene og de kommunale p-husene i Kvadraturen eller klokka 17 i desember. I helgene skal det også være helt gratis på dagtid. Forslaget fremmes i bystyret i kveld, og er ment som en støtte til det lokale næringslivet etter pandemien.
Den narkotikatiltalte mannen fra Vennesla som tirsdag ikke kunne møte i retten grunnet en positiv hurtigtest for korona må i retten onsdag, etter at det viste seg at sykdommen var bihulebetennelse, skriver fvn.no. Mannen står sammen med tre andre tiltalt for å ha startet opp en egen cannabisplantasje på Moseidmoen.
Høyre, KrF og Frp i Kristiansand foreslår gratis parkering i gatene og de kommunale p-husene i Kvadraturen eller klokka 17 i desember. I helgene skal det også være helt gratis på dagtid. Forslaget fremmes i bystyret i kveld, og er ment som en støtte til det lokale næringslivet etter pandemien.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.