Fredag, 20.05.2022 06:19 Uke: 20
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Trekker seg fra
brannsamarbeid

(I dag, kl 06:13)
Fartskontroll i Skien
(I dag, kl 06:03)
Russland testet
superubåt ved
Norskehave...

(I dag, kl 05:55)
Erkjenner
Fornebu-nederlag

(I dag, kl 05:43)
Kjøring i rus og høy
hastighet

(I dag, kl 05:43)
Trenger ikke plast i
hage

(I dag, kl 05:33)
Dømt til fengsel
(I dag, kl 05:33)
Arendal krever Staten
for 100 millioner

(I dag, kl 05:33)
Setter ekstra
beredskap for
skogbrannhel...

(I dag, kl 05:23)
Kjørte på elg
(I dag, kl 05:23)

Sistedistrikt
Strømkabler påvirker
strømprisen

(I dag, kl 06:16)
Flere
skogbrannhelikoptere
klare

(I dag, kl 06:16)
Fartskontroll i Skien
(I dag, kl 06:06)
Trekker seg fra
brannsamarbeid

(I dag, kl 06:06)
Kjøring i rus og høy
hastighet

(I dag, kl 05:49)
Erkjenner
Fornebu-nederlag

(I dag, kl 05:36)
Dømt til fengsel
(I dag, kl 05:36)
Setter ekstra
beredskap for
skogbrannhel...

(I dag, kl 05:26)
Stoppa ikke fra
politiet

(I dag, kl 05:26)
Avslutta fest
(I dag, kl 05:26)

Mest lest siste uke
Gutt (13) omkom i
skrekkulykke

(I går, kl 07:58)
Den greske
filmmusikeren Vangelis
er død

(I går, kl 23:03)
Hvorfor er Tyrkia med
i Nato?

(I går, kl 23:13)
Burnley rotet bort
ledelsen ? fortsatt
i...

(I går, kl 23:23)
Reinkind og Sagosen
hjalp Kiel til
slutt...

(I går, kl 23:33)
DAGENS RETT: Når du
servereR
kyllingfile...

(I dag, kl 00:12)
Fare for streik på
flyterigger

(I dag, kl 00:53)
Uskyldig fengslet for
drap i 18 år

(I går, kl 07:58)
Politihøgskolen i Oslo
får 80 nye studie...

(I går, kl 17:13)
Har «barnas dag» blitt
en dag for flatfy...

(I går, kl 17:13)

Mest lest i dag
Olena (22) om
skjebnetimene: -
Pulsen ra...

(14.05.2022, kl 20:07)
Alvorlig trafikkulykke
i Voss: Seks pers...

(15.05.2022, kl 10:45)
12-åringer ute i natt
(15.05.2022, kl 08:33)
Anmeldelse og
førerkortbeslag

(16.05.2022, kl 14:34)
Nekter skyld for
masseskyting: -
Ondskap

(15.05.2022, kl 02:45)
Ønskes velkommen til
kongen for å snakke...

(15.05.2022, kl 22:23)
Vann, men må vente på
tittelen

(15.05.2022, kl 22:53)
Kronprinsparet helste
på barnetoget

(17.05.2022, kl 09:03)
DAGENS RETT: Denne
kyllinggryten kommer
...

(14.05.2022, kl 00:12)
Sverige slo Tsjekkia i
VM

(15.05.2022, kl 22:13)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Myndighetene setter inn ekstra beredskap med skogbrannhelikoptere fra og med fredag til og med mandag på basen på Kjevik. Det blir ny vurdering om behovet for ekstraberedskap i forbindelse med skogbrannfaren på mandag.
Arendals-ordfører Robert C. Nordli vil i dag ha med seg resten av ordførerne i Agder til å kreve at staten betaler kommunenes ekstrakostnader til korona i år. For Arendal dreier det seg om 100 mill kr. Ordførerne møtes til Agdertinget i dag.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Vipers er klare for finalespill i sluttspillet i eliteserien i håndball for kvinner. De vant med 12 mål, 34-22 borte mot Molde i kveld. I forrige uke vant Vipers også cupfinalen mot samme lag i Jordal Amfi. Vipers møter Storhamar i finalen.
Jerv tok seg lett videre til 2. runde i norgescupen i fotball, og vant 7-0 mot tredjedivisjonsklubben Express fra Fevik.
En elbil har fått stans i østgående løp på E18 ved Vesterveien i Kristiansand. Politiet melder at elbilen fikk stans fordi den var tom for strøm. Bilister bes være oppmerksomme i trafikken.
Andredivisjonslaget Fløy tok seg lett videre og vant 6-0 mot Vindbjart i NM i fotball. Vindbjart spiller til daglig i 3. divisjon.
IK Start vant 6-0 mot Randesund i første runde i cupen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Eliteserielaget Jerv møter Express fra Fevik i første runde i fotballcupen. Til pause leder Jerv 3-0 mot hjemmelaget i tredje divisjon.
Fløy møter erkerivalen Vindbjart i første runde i Norgescupen i fotball. Til pause leder Fløy 2-0.
IK Start møter Randesund på Sukkevann i Randesund i første runde i cupen. Start leder konfertabelt 3-0 mot hjemmelaget til pause.
Et knapt flertall i Arendal bystyre er positivt til at den internasjonale skolen i Arendal øker elevtallet fra 220 til 330. Bakgrunnen er bl.a. den nye batterifabrikken. Mindretallet i bystyret mener det er for tidlig å si ja til en så stor økning nå og viser til at det er mange ledige plasser i de kommunale skolene. Det er Utdanningsdirektoratet som tar den endelige avgjørelsen, men bystyrets mening veier tungt.
En kvinnelig sjåfør, som 3. desember 2020 kjørte på et lite barn utenfor en barnehage i Arendal, er frikjent på nytt for uaktsom kjøring i Agder lagmannsrett, skriver Agderposten. Dette til tross for at flertallet i ankesaken mente kvinnen måtte dømmes. I oktober i fjor ble kvinnen enstemmig frikjent i Agder tingrett for å ha kjørt på 2-åringen.
Arendal bystyre har vedtatt (29-10) å stoppe salget av et sjønært areal på Nedre Haugerød ved Nidelva til fem grunneiere i området. Området har 150 meter strandlinje. Det skulle tinglyses byggeforbud og tilgang for allmennheten. Flertallet mener det er bedre å beholde området i kommunal eie.
I Grimstad ble Stine Sofies barnerettspris i dag delt ut til NRK Super, som er NRKs tilbud for barn fra 2 til 12 år. NRK-avdelingen får prisen for arbeidet med å være en troverdig nyhetsformidler for barn og unge og for å ha tatt opp temaer som vold, overgrep, rasisme og psykisk helse på en informativ og forståelig måte. Stine Sofies barnerettspris deles ut til en person, gruppe eller organisasjon som på en fremragende måte arbeider for en barndom uten vold og overgrep.
Politiet er på E18 på Varoddbrua i Kristiansand og bistår et vogntog som har mistet hjul. Hjulene er plukket opp ved brua over Rona. Tungbilberger er varslet, ifølge politiet
En kvinne i Vennesla holdes fengsles frem til ankesaken mot henne behandles i august. Det skriver Vennesla Tidende. Kvinnen ble i februar dømt til seks års forvaring for flere ildspåsettelser, blant annet i en søppelbod tilknyttet en omsorgsbolig. Det var flere personer i boligen, men ingen ble skadet.
Holmen som Grimstad-folk kjenner som Torskeholmen har nå fått nytt offisielt navn, nemlig Toskeholmen. Kartverket har nå tatt i bruk navnet på sitt nye sjøkart, skriver Grimstad Adressetidende. Stedsnavnet er likevel ikke avgjort ennå, ifølge avisa. Etter at navneendringen ble kjent i januar, klaget kommunestyret i Grimstad på Toskeholmen. Denne klagen er ennå ikke ferdig behandlet av Kartverket.
Politiet har bestemt seg for å etterforske en bilist som presset seg gjennom barnetoget i Liknes i Kvinesdal på 17. mai. Ifølge avisa Agder vakte hendelsen sinne og frustrasjon fordi barna og korps måtte vike plass for bilføreren som ville kjøre motsatt vei av barnetoget. Politikontakt Elisabeth Moi Lindland sier til avisa at dette var en traumatisk opplevelse for de som gikk i toget.
Nødetatene i Grimstad har rykket ut havna etter melding om en kvinne i vannet der. Brannvesenet er på plass og kvinnen har kommet seg til land. Det er uklart hvordan kvinnen havnet i vannet.
Torsdag kveld er det duket for flere lokaloppgjør i første runde av cupen i fotball for herrer. NRK er på plass og sender kampen mellom Express og storebror Jerv på Fevik stadion. Kampen går klokka 18.30, og du kan se den på nrk.no/sorlandet eller i NRK TV-appen.
Den eldre kvinnen som var savnet i Kristiansand, har nå kommet til rette. Det melder politiet.
Politiet i Kristiansand leter etter en kvinne på rundt 80 år. Hun skal være kledd i en rød jakke, ha på rød lue, brun bukse og brune sko. Kvinnen ble sist sett i Vågsbygd, men kan være andre steder, blant annet på buss.
Agder Energi har sikret seg opsjon på en over 100 mål stor industritomt i Lervika i Kvinesdal. Selskapet vil produsere grønt hydrogen og ammoniakk der. Grønt hydrogen kan blant annet brukes som utslippsfritt drivstoff til tungtransport og ferger.
Ufrivillig deling av nakenbilder er blitt et problem for mange voksne. Det sier stipendiat Roya Denise Haugen, på Institutt for sosiologi og sosialt arbeid. Flere deler bilder på nettforum eller blant venner som hevn når forhold er over.
Statsmeteorolog John Smith sier det vil regne litt i dag.
En rekke næringseiendommer i Mandal sentrum ligger nå ute for salg. Det skriver Lindesnes avis. Blant annet selger selskapet Arne Damman Eiendom AS sitt 1300 kvadratmeter store bygg. Mandal Handel- og Serviceforening håper dette kan bidra til nye bedrifter i byen.
Color Line sine ferger til Danmark har ingen fremtid på batteridrift. Det sier Nina Moland Andersen, markeds- og kommunikasjonssjef hos Color Line. Størrelse og vekt taler mot denne teknologien på store ferger.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Lyngdalsordfører Jan Kristensen etterlyser et ukrainsk flagg. I helgen hadde kommunen besøk fra den ukrainske ambassaden. Da har noen tatt det ukrainske flagget fra den kommunale flaggstanga foran rådhuset. Via sin Facebook-konto ber ordføreren om at flagget leveres tilbake snarest mulig.
Arendal Fotball går videre i fotballcupen etter 3-2-seier over Pors på bortebane i kveld. Dette var første runde i cupen.
For første gang siden 2019 ble 17. mai feiret på normal måte. Her får du noen inntrykk fra flere steder på Sørlandet i en liten kavalkade fra nasjonaldagen.
I Grimstad er det duket for et skikkelig lokaloppgjør i fotballcupen når Express i morgen tar imot storebror, eliteserielaget Jerv, i første runde. På Fevik stadion er det klare, men svært spente.
I en årlig konkurranse arrangert av Ung i trafikken har elever fra hele Norge deltatt ved å lage kampanjer mot ruskjøring. Risør videregående skole stakk av med både første- og andreplass.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.