Fredag, 03.02.2023 21:00 Uke: 05
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Monsen må operere ?
mister prestisjeløp

(I dag, kl 20:52)
Trafikkulykke på Løren
(I dag, kl 20:52)
Person utsatt for
vådeskudd i Arendal

(I dag, kl 20:42)
Trafikkulykke i Tysnes
(I dag, kl 20:32)
Venter kraftig
værskifte

(I dag, kl 20:25)
Bombegruppa på plass i
Porsgrunn

(I dag, kl 20:22)
Trusselsituasjon i
Sandnes: bevæpnet
pol...

(I dag, kl 20:22)
Et titalls personer i
slagsmål

(I dag, kl 20:22)
Bevæpnet politi leter
etter truende menn...

(I dag, kl 20:12)
Bergane tapte
sekundstrid om gullet
- må...

(I dag, kl 20:02)

Sistedistrikt
Trafikkulykke på Løren
(I dag, kl 20:55)
Haugesund
journalistlag heidrar
Bjørn Ol...

(I dag, kl 20:55)
Person utsatt for
vådeskudd i Arendal

(I dag, kl 20:45)
Bombegruppa på plass i
Porsgrunn

(I dag, kl 20:25)
Et titalls personer i
slagsmål

(I dag, kl 20:25)
Trafikkulykke i Tysnes
(I dag, kl 20:25)
Trusselsituasjon i
Sandnes: bevæpnet
pol...

(I dag, kl 20:15)
Bergane tapte
sekundstrid om gullet

(I dag, kl 20:05)
Bevæpnet politi leter
etter truende menn...

(I dag, kl 20:05)
Vold mot vekter på
Lade

(I dag, kl 19:55)

Mest lest siste uke
Disse går blandet
stafett for Norge

(I dag, kl 12:32)
DAGENS RETT: Slik får
du brukt opp grønn...

(I dag, kl 00:11)
Levende kvinne sendt
til begravelsesbyrå

(I dag, kl 03:24)
Brevet kan tvinge
Erdogan

(I dag, kl 04:24)
Ni biler involvert i
ulykker

(I dag, kl 11:52)
Storhamar banket
Oilers

(I går, kl 21:32)
Erklært død - gispet
etter luft

(I dag, kl 09:15)
Mafiamedlem arrestert
- røpet seg selv

(I dag, kl 11:54)
Kanonprolog av
Myhrvold

(I dag, kl 12:32)
OL-ilden skal fraktes
fra Marseille til ...

(I dag, kl 12:32)

Mest lest i dag
Politiet har skutt
person i beinet

(27.01.2023, kl 21:32)
Kollisjon på
Helleveien i Bergen

(27.01.2023, kl 22:42)
Haaland og City videre
i FA cupen etter ...

(27.01.2023, kl 23:12)
Fant seks barn i
vinkjeller

(29.01.2023, kl 18:15)
Follobanen: Vy
iverksetter plan B ?
gjen...

(30.01.2023, kl 06:52)
Fikk sjokk
(30.01.2023, kl 22:05)
Videoer viser basketak
- avhøres onsdag

(01.02.2023, kl 22:55)
Kronprinsparet
planlegger
bakgårdsfest p...

(I går, kl 11:12)
E16 åpnet igjen
(30.01.2023, kl 12:32)
- Kunne endret krigens
gang

(30.01.2023, kl 17:34)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

En person er truffet av et vådeskudd under trening i regi av et skytterlag i Arendal. Vedkommende er våken og klar. Personen kjøres til sykehus for videre behandling. Politiet er på stedet og foretar undersøkelser.
Lister-regionen ønsker å løfte frem den blå næringen i det grønne skiftet. Havvind er ett av satsingsområdene. I Farsund planlegger et akvakulturanlegg mer enn å doble antall ansatte innen få år.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Folk har samlet seg på torvet i Kristiansand for å demonstrere mot helsetilsynets avgjørelse om å frata Esben Ester Pirelli Benestad autorisasjonen som lege. Demonstrasjonen pågår flere steder i landet.
Den norske sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum var overlegne i gruppekampen mot tsjekkiske Jan Dumek og Jiri Sedlak på verdenstouren i Doha fredag. De vant i strake sett med 21-11, 21?19. Dermed er de gruppevinner og klare for kvartfinale i sesongens første turnering.
Barn som har et sunt kosthold i oppveksten, scorer høyere på visse personlighetstrekk når de er åtte år gamle. Det forteller barnepsykiater og postdoktor Christine Helle og professor Nina Cecilie Øverby til Aftenposten. De jobber begge ved Universitetet i Agder (UiA) og er blant flere forskere som står bak den ferske studien.Forskningen viser blant annet at barna med et sunt kosthold gjennom oppveksten scoret i åtteårsalderen høyere på personlighetstrekk som planmessighet, åpenhet, ekstroversjon og medmenneskelighet.
Fergeselskapet Fjord Line gjennomfører en permanent ruteendring til Kristiansand som gjør at det blir et helårs fergetilbud mellom Kristiansand og Hirtshals.Når trafikken med fergene Stavangerfjord og Bergensfjord gjenopptas i henholdsvis mai og juni flyttes fergene fra Langesund til Kristiansand. De vil da seile på strekningen Bergen ? Stavanger ? Hirtshals ? Kristiansand.? Endringen medfører en høyere frekvens, helårstilbud mellom Kristiansand og Hirtshals, sier administrerende direktør Brian Thorsted Hansen i Fjord Line.
Politiet har pågrepet en kvinne etter at hun tok seg inn i luftambulansen på Sørlandet sykehus i Kristiansand og oppførte seg truende mot flere personer. Kvinnen spyttet også på politiet.Helikopteret skal ikke ha blitt påført noe skade og de kommer ikke til å anmelde hendelsen.Operasjonsleder Knut Odde sier til NRK at kvinnen trolig har vært påvirket av rus.
Totalt tre kjøretøy, en tankbil og to personbiler, og tre personer er involvert i en trafikkulykke på riksvei 42 ved Flottorp i Lyngdal.Først kolliderte tankbilen og en personbil, før en annen personbil kjørte inn i tankbilen bakfra. En person er skadet og fraktet til sykehus i Kristiansand med luftambulanse. Skadeomfanget er ukjent. Tankbilen frakter diesel, men det skal ikke være lekkasje fra denne.Veien er sperret i begge retninger, men det ser ut til at det ene kjørefeltet åpner snart. To av kjøretøyene må berges.
En bilfører er fraktet med luftambulanse til sykehuset i Kristiansand etter å ha vært involvert i en frontkollisjon mot en tankbil på riksvei 42 i Lyngdal, melder politiet. Skadeomfanget er ukjent.? Personen var bevisst etter ulykken, sier operasjonsleder Knut Odde i Agder politidistrikt.To personbiler og en tankbil var involvert i ulykken.Veien er stengt på stedet. Det ene kjørefeltet skal åpnes i løpet av kort tid, ifølge politiet.
Fergeselskapet Fjord Line gjennomfører en permanent ruteendring til Kristiansand.Når trafikken med fergene Stavangerfjord og Bergensfjord gjenopptas i henholdsvis mai og juni flyttes fergene fra Langesund til Kristiansand. De vil da seile på strekningen Bergen ? Stavanger ? Hirtshals ? Kristiansand.? Endringen medfører en høyere frekvens, helårstilbud mellom Kristiansand og Hirtshals, sier administrerende direktør Brian Thorsted Hansen i Fjord Line.
Boligprisene i Kristiansand økte nest mest i landet i januar. Det viser nye tall fra Eiendom Norge. Boligprisene i Kristiansand økte med 4,6 prosent. Korrigert for sesongvariasjoner var økningen 0,8 prosent.Boligprisene økte mest i Stavanger.
En person blir fraktet til legesenter etter å ha vært involvert i en trafikkulykke på riksvei 415 i Tvedestrand, melder politiet.To biler var involvert i ulykken. Føreren av den ene bilen blir anmeldt for å ha brutt vikeplikten og har fått førerkortet beslaglagt, ifølge politiet.
En bil og en lastebil er involvert i en trafikkulykke på riksvei 42 ved Flottorp i Lyngdal. Føreren av personbilen skal ha problemer med å få åpnet dørene, ifølge politiet. Veien er sperret.
Fire personer er involvert i en trafikkulykke på riksvei 415 i Tvedestrand, melder politiet. Alle skal være ved bevissthet og ingen skal være fastklemt. De to bilene som var involvert er ute av veien.Det må regnes med nedsatt fremkommelighet i forbindelse med nødetatenes arbeid på stedet, ifølge politiet.
To biler er involvert i ei trafikkulykke like nord for rundkjøringa ved Fiane i Tvedestrand. Skadeomfanget er ikke kjent. Begge bilene er ute av veien.
Agder Arbeiderpartis fylkesleder, Cecilie Knibe Kroglund er oppnevnt som statssekretær i Samferdselsdepartementet.Hun fortsetter som leder i Agder Arbeiderparti, og sier hun som leder i fylkespartiet på Sørlandet er glad for at landsdelen får enda en person i regjeringsapparatet.
Fergeavgangene til Holland Norway Lines mellom Kristiansand og Eemshaven i Nederland er kansellert lørdag og søndag, skriver Fædrelandsvennen. Fergen slet seg løs fra fortøyningene da den la til kai i Eemshaven på onsdag. Det er reparasjonene som gjør at avgangene er kansellert.Holland Norway Lines regner med at fergen kan gå som planlagt fra Nederland torsdag 9. februar.
En bil og en person er involvert i ei trafikkulykke ved avkjørsel til Havik i Farsund. Bilen ligger helt ute av veien, men det kan bli noe begrenset framkommelighet mens nødetatene arbeider på stedet, ifølge politiet.
En bil er involvert i en trafikkulykke på riksvei 43 ved Havik i Farsund, melder politiet. Skadeomfanget er ukjent. Ingen personer skal være fastklemt.Bilen er ute av veien og trafikken går forbi som normalt, ifølge politiet.
Fiskemottaket på Holmen i Risør drives videre med nye eiere og ny ledelse. Lillesandsbedriften Madverket har tatt over restauranten og butikken, mens Domstein driver mottaksdelen, som de tok over i mai i fjor, skriver Aust Agder Blad. Det skal komme delikatesseforretning og restaurant med både kjøtt og fisk.
Formannskapet i Lillesand kommune har enstemmig sagt ja til å bosette 110 flyktninger i 2023.54 av dem er allerede bosatt, skriver Lillesands-Posten.? Alternativet er at flyktninger skal sitte i mottak og det er ingen god løsning. Derfor er det bra at vi stiller opp, sier Oddbjørn Kylland.
Nødetatene har rykket ut til ei trafikkulykke i Grooseveien i Grimstad, i den krappe svingen helt nede ved sjøen. To biler er involvert, men ifølge politiet er det ennå ikke klart om noen personer er skadet.
En søppelbil har sklidd av veien på Risørveien, ifølge politiet. Det er satt opp varseltrekant på stedet og bilen skal ikke være til hinder for øvrig trafikk.
Politisk nestleiar i Agder Senterungdom Marianne Rossevatn meiner måten ein styrar sjukehusa på må endrast.Ho meiner sjukehusa no er som aksjeselskap, der målet er å drive pasientbehandling med overskot, og at omsynet til pasienten kjem i neste rekke.? Politikarane må skjere igjennom, få ned byråkratiet og gje meir rom for tenester og tilsette som jobbar med pasientar, seier ho til Setesdølen.Ho meiner helseføretaksmodellen ikkje fungerer når ein vil kutte i tilbodet samstundes som kapasiteten på sjukehusa er sprengt.
Politiet i Valle og Bykle fryktar at eit dårleg drosjetilbod gjer at fleire køyrer med rus, eller nyttar seg av pirattaxi. Det seier Dag Hovden, som er politiets tenestestadsleiar i dei to kommunane.Han seier at dei har tatt få for ruskøyring det siste året, men meiner at få drosjar aukar risikoen for ruskøyring.? I helgane har ikkje innbyggjarane i Setesdal tilgang til drosjer, i alle fall ikkje nord i dalen. Dermed er logistikken ei utfordring. Det fører til økt risiko for at folk tek sjansen på å køyre i rusa tilstand.
En person er mistenkt for å ha kjørt bil mens vedkommende var ruset, ifølge politiet.Fredag morgen ble en bil med kollisjonsskader funnet etterlatt i Tvedestrand, og da politiet oppsøkte eier av bilen innrømmet han å ha kjørt bilen.
Tirsdag har ledelsen ved Rec Solar kalt alle ansatte inn til møte, fem måneder etter at de over 200 ansatte i Kristiansand og Porsgrunn ble permittert, skriver Fri Fagbevegelse.Hovedtillitsvalgt Andreas Hadland sier han håper produksjonen kommer i gang igjen, mens andre tror selskapet vil gi beskjed om at de stenger for godt i Norge.Rec Solar produserer silisium til bruk i solceller, og stoppet produksjonen i august på grunn av høye strømpriser.
Agder Unge Høyre foreslår store kutt i fylkeskommunen. Partiet vil blant annet legge ned den kulturelle skolesekken, la private eie og drifte museer, og kutte i lønna til politikerne.Siri Heimdal Knudsen, som er leder i ungdomspartiet, mener unge ikke vil få de samme mulighetene som eldre generasjoner, dersom det ikke prioriteres tøffere framover.
Thomas Linnebo Mollestad fra Oddersjaa SSK tok i kveld bronse på 10 kilometer friteknikk i junior VM i Canada. Mathias Holbæk som representerer Vindbjart endte på 8. plass. Holbæk ble verdensmester på 20 kilometer klassisk tidligere denne uka.
Mannen som er siktet for drap etter en voldshendelse i Søgne 4. desember i fjor, hevder han ikke kan straffes fordi han handlet i nødverge.? Den foreløpige sakkyndige likundersøkelsen konkluderer med at dødsårsaken er dødelig knivstikk, skriver politiadvokat Henrik Bjugan Hegdahl i Agder politidistrikt i en epost til Fædrelandsvennen.Den avdøde ble funnet drept i gangen i en leilighet i Søgne 4. desember i fjor. 37-åringen ble pågrepet kort tid etterpå. Ingen andre vitner skal ha vært i nærheten da hendelsen skjedde.(NTB)
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
37-åringen som er siktet for å ha drept en 39 år gammel mann på Langenes i Søgne natt til 4. desember i fjor, hevder han handlet i nødverge. Det skriver Fædrelandsvennen. Politiet bekrefter overfor avisen at 39-åringen døde som følge av knivstikk. Den drapssiktede 37-åringen har vært fengslet siden pågripelsen.
Her er kveldens vinterbilder fra seerne våre.
Statsforvalteren har mottatt søknad om å justere Byremo skolekrets fra Lyngdal kommune til Åseral kommune. Begge kommunedirektørene anbefaler å si nei. Det skriver Lindesnes. 315 av de 700 innbyggerne i Byremor stemte for grensejusteringen. Det utgjør 53 prosent av befolkningen i bygda.
I dag slapp «Hele historien» podkasten om kirurgen fra Flekkefjord som i 11 år opererte pasienter uten å være ortoped. Journalist Kari Jeppestøl Arntzen har jobbet med saken de fire siste årene og var i kveld gjest i studio for å fortelle om podkasten.
En fotgjenger skal ha blitt påkjørt av en bil i krysset Festningsgata/Kongens gate klokka 20.00 torsdag kveld. Personen skal ikke være alvorlig skadd, men tas med til legevakt for en sjekk.
Flertallet i Birkenes kommunestyre sa i kveld nei til å bygge ut vindkraft i kommunen. Vedtaket ble gjort med 11 mot 10 stemmer.
I Vennesla har de et av verdens vakreste bibliotek. Men kommunen har også en av landets mest nostalgiske filialer. På Hægeland kan de se langt etter digitale lånekort og strekkoder på bøker. Der eksisterer fremdeles det analoge systemet, med gode, gammeldagse lånekort.
Sexolog Esben Esther Pirelli Benestad er fremdeles målløs etter å ha mistet retten til å være lege. Helsetilsynet mener Pirelli Benestad har skrevet ut vanedannende medikamenter og at hen mangler faglig innsikt. Mange som har fått behandling hos kjendis-legen er opprørt.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.