Onsdag, 19.05.2021 04:36 Uke: 20
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
USA fordømmer Erdogans
Israel-kommentare...

(I dag, kl 04:31)
Nye funn: - Vekker
bekymring

(I dag, kl 04:01)
Frp-Wiborg med
bredside mot LO-støtte
ti...

(I dag, kl 03:51)
Ordkrig om Israel: USA
fordømmer Erdogan...

(I dag, kl 03:11)
TIX kom videre til
Eurovision-finalen:
?...

(I dag, kl 02:41)
Grand Theft Auto V til
PlayStation 5 og ...

(I dag, kl 02:11)
Fortsatt ingen enighet
i EU om vaksinepa...

(I dag, kl 02:11)
Ungdomsorganisasjoner
sliter fortsatt me...

(I dag, kl 01:51)
Kongressen har
vedtatt lov mot
hatkrimin...

(I dag, kl 01:41)
37 000 tok til
Minecraft for
17. mai-fei...

(I dag, kl 01:31)

Sistedistrikt
Det haglar med
udokumenterte
påstandar p...

(I dag, kl 04:12)
Reaksjoner på nye
flaskestørrelser i
but...

(I dag, kl 04:12)
Vil ha bussterminal
her: ? Helt
meningsl...

(I dag, kl 04:12)
Fra møbler til
luftfart i Hov ?
Airbus-v...

(I dag, kl 04:12)
Utvider på Kurland -
fire barn skal bo h...

(I dag, kl 04:12)
Bytter eiendommer: -
Det skulle vært ryd...

(I dag, kl 04:02)
Stenges ute fra godt
betalt jobb: ? Ubeg...

(I dag, kl 03:12)
Nytt selskap skal
lokke bedrifter til
da...

(I dag, kl 03:03)
Tix til finalen: ? Det
største jeg har o...

(I dag, kl 01:02)
Må vaksinere 21.000
tromsøværinger på
tr...

(I dag, kl 00:12)

Mest lest siste uke
VG anmelder
Eurovision: - TVer
skal kast...

(I går, kl 21:21)
Nærmest fritt fram i
Danmark fra fredag

(I går, kl 10:02)
Tix: Det største jeg
har opplevd. Ferdig...

(I går, kl 23:31)
Norges
FIS-representant:
«Stor mulighet»...

(I går, kl 17:51)
Anker dom for kjøring
i 221 km/t: ? Han ...

(I går, kl 10:42)
Line Andersens advokat
om sjokk-sjakkmøt...

(I går, kl 11:01)
Denne veien skal kunne
lade bilen mens d...

(I går, kl 11:11)
Hynne stiller i Doha
(I går, kl 15:31)
Skihopper fant seng i
naturen. Ble overr...

(I går, kl 15:31)
Fritjofsson blir ny
landslagssjef

(I går, kl 17:21)

Mest lest i dag
To personer hentet ned
fra Galdhøpiggen

(17.05.2021, kl 22:41)
Mannen Israel nå
jakter på

(14.05.2021, kl 00:31)
320 nye koronasmittede
registrert siste ...

(14.05.2021, kl 00:21)
- Bøllene styrer på
begge sider

(13.05.2021, kl 12:11)
Høyre vil ha
eksportløft for
IKT-næringe...

(14.05.2021, kl 12:41)
VG anmelder
Eurovision: - TVer
skal kast...

(I går, kl 21:21)
Dette koster det
egentlig å ringe fra
No...

(13.05.2021, kl 16:01)
Israelske styrker inn
på Gazastripen

(14.05.2021, kl 00:21)
Derfor kan det ta tre
dager før du motta...

(15.05.2021, kl 20:51)
Nærmest fritt fram i
Danmark fra fredag

(I går, kl 10:02)

Været i dag
SkyetOslo
10 °C , 2 m/s S.
RegnBergen
8 °C , 4 m/s SSØ.
SkyetStavanger
8 °C , 4 m/s V.
Lett regnTrondheim
9 °C , 1 m/s SSV.
KlarværTrømsø
7 °C , 1 m/s SSV.
KlarværKristiansand
8 °C , 4 m/s VNV.
SkyetBodø
7 °C , 7 m/s SV.
SkyetHalden
9 °C , 0 m/s SØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

To av de ansatte ved Frydeborgsenteret testet tirsdag kveld positivt for koronaviruset.
Alle russ i Agder er bedt om å teste seg for korona. Rundt 17. mai var det flere store russeansamlinger og det er frykt for at smittespredning blant annet skal ødelegge for gjennomføring av eksamener.
Den lokale forskriften i Lindesnes kommune oppheves fra i morgen. Fra da av er det de nasjonale anbefalingene og reglene som gjelder. Det har vært synkende smittetall i kommunen siden den lokale forskriften ble iverksatt.
I Arendal er det en organist som elsker å dele all slags musikk. Det gjør at det ikke bare kommer salmer fra kirkespiret i byen, men også uvante toner.
17. mai-fyrverkeriet i Kristiansand burde vært vurdert avlyst, mener politiet. Kommunen hadde på forhånd oppfordret folk til å ikke samles i Tresse, som mange bruker å gjøre under fyrverkeriet på nasjonaldagen. Minst et par hundre møtte likevel opp.
Nye Veier har lagt frem sitt forslag til detaljreguleringsplan for den nye E18 mellom Tvedestrand og Bamble. Etter det har antall viltoverganger og manglende tunneler vært i fokus. I kveld ble et annet argument trukket frem.
I morgen møtes Start og Jerv til lokaloppgjør i Kristiansand. På grunn av sanksjoner mot Start etter en rasismehendelse, slipper kun et fåtall inn på tribunen. Det stopper ikke supporternes engasjement rundt kampen.
Grått og vått er stikkord for gårsdagens 17. mai-feiring i Agder. Her er et lite tilbakeblikk på parader som preget nasjonaldagen.
Arendal kommune ber ungdommer som har vært på en strandfest natt til 16. mai om å melde seg. Det er avdekka en smitta person, og trolig må både deltakere og husstander nå i karantene, skriver Agderposten. Kommunen mener det var samla over 50 ungdommer på EB-stranden.
Det jobbes for fullt for å få til oppstart av Vegår videregående skole i august. Den viktigste brikken for å få dette til, er at det er elever som vil gå på skolen.
Fredag ble det kjent at Ivan Gujic (35) og bandet hans Blood Red Throne er signert på verdens største metallplateselskap, Nuclear Blast.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Det er redusert fremkommelighet på E39 ved rundkjøringen Brennåsen. Det er en lett motorsykkel som har truffet en bil. Det skal ikke være snakk om en alvorlig ulykke, ifølge politiet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ordfører i Vennesla, Nils Olav Larsen, har sendt brev til helseminister Bent Høie, der han krever at kommunen skal beholde vaksinene. Det kan bli aktuelt å gi fra seg vaksiner til østlandet, mens Vennesla nå har et av de største smittetrykkene i landet.
På Hanthos populære badeplass i Tvedestrand står det nå et splitter nytt stupetårn. Brygga under er også ny, og toaletter er på vei.
Politiet har rykket ut til en mopedbil som begynte å brenne syd for Vegusdal. Det er ingen personskade, og sjåføren selv oppdaget at kjøretøyet begynte å ryke.
Ti kommuneoverleger fra Agder har nå gått sammen og sendt brev til Folkehelseinstituttet om at det siste forslaget om geografisk omfordeling av vaksiner vil føre til store problemer med gjennomføringen av vaksinasjonen av befolkningen i deres kommuner. Kommuneoverlegene ber om at vaksinasjonen gjennomføres som tidligere planlagt.
Fredag lanserte Risør By AS et nytt skilt som skal erstatte gatebukker av forskjellige utforminger.
Finn Gundersen og Petter Lien bruker å møtes for en kaffe på tirsdagene ved Bertnes. Denne uken var det et trist syn som møtte dem.
FHI mener kommunene framover kan koronavaksinere sju dager i uka, etter at EMA besluttet at Pfizers koronavaksine kan oppbevares i kjøleskap i opp til en måned.Folkehelseinstituttet (FHI) opplyser at Det europeiske legemiddelbyrået (EMA) har besluttet at Pfizers koronavaksine kan oppbevares i vanlige kjøleskap i 2?8 grader i opp til én måned hvis vaksineglassene ikke er åpnet.? Med en økende mengde doser til Norge fremover, vil utvidet lagringstid i kjøleskap gjøre det mulig for kommuner å vaksinere hele uken. Videre vil det være mindre risiko for vaksinesvinn som følge av utvidet lagringstid i kjøleskap, sier Geir Bukholm i FHI.
Universitetet i Agder er blitt tildelt over 3,5 millioner kroner til to videreutdanninger innen digital ledelse som skal gjennomføres i samarbeid med arbeidslivet. Pengene er del av regjeringens kompetansereform og det er Kompetanse Norge som har fordelt pengene på vegne av regjeringen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Lyngdal kommune åpner fra i morgen 19. mai Lyngdal kino og ungdomsklubben Rocky. Innbyggertorgene i Lyngdal rådhus og Konsmo kommunehus åpner også. Innbyggertorgene og fritidstilbudene har tidligere vært stengt grunnen smittesituasjonen i kommunen.
Med en kostnadsramme på 300 millioner kroner, er den nye barneskolen Tvedestrand kommunes største investering noensinne. Det siste halmstrået for de som ikke ønsker investeringen er at den blir for dyr.
Behovet folk har for å være sosiale er blitt en utfordring for å holde kontroll på koronasmitten i Agder, mener fylkeslege Anne Sofie Syvertsen. Det ses en utålmodighet både blant de unge og eldre for å være sosiale og veien til større smitteutbrudd er kort sier fylkeslegen.
Lillesand ungdomsskole har ikke oppfylt aktivitetsplikten for å sikre et trygt og godt skolemiljø for to søstre på 14 og 15 år. Det slår Statsforvalteren i Agder fast, ifølge Utrop.no. De to jentene mener seg utsatt for mobbing og rasisme.
Norsk Maritimt Museum har funnet en øks i bronse i havet utenfor Arendal og skal nå gjøre flere undersøkelser, skriver Agderposten. Holkøksen er den første metallgjenstanden fra forhistorisk tid som er funnet i norske farvann.
Bygningsmassen på Apalvika er etter fylkeskommunens mening av kulturhistorisk verdi. Derfor anbefales det at den tidligere lagerbygningen bevares når det nå skal utarbeides en detaljreguleringsplan. Som tidligere meldt er ambisjonene å finne plass til 40 ferieleiligheter, båthavn, gjestebrygge og badeanlegg på dette arealet.
Politiet har satt i gang etterforskning etter at en bolig med to boenheter brant ved Helle i Valle natt til søndag, skriver Setesdølen. Det vil bli tatt kriminaltekniske undersøkelser i løpet av få dager. Brannårsaken er ennå ukjent. Ingen kom til skade i brannen.
Det er registrert fem nye tilfeller av koronasmitte i Kristiansand kommune det siste døgnet. Smitteveien er kjent for fire av tilfellene, den siste er ukjent. Kommunen har foreløpig satt tre nye personer i karantene.
60 personer knyttet til Risør ungdomsskole ble i går testet i Tvedestrand.
Forsikringsselskapet nekter Erling Lilleholt erstatning etter at taket på låven hans blåste av 9. april i år. Da han begynte å undersøke hvorfor ble han sjokkert. Han tror flere enn han kan være rammet av det han beskriver som en systemfeil.
Kriseledelsen i Lyngdal ønsker at innbyggere og besøkende til kommunen fortsatt skal benytte seg av munnbind på offentlig sted. Lyngdal kommune har nå ingen lokal forskrift om smittevern, eller andre lokale smitteverntiltak.
Nødetatene er ferdig på stedet etter at det var røykutvikling i en bolig i Kirkegårdsveien i Arendal, skriver Agderposten. Beboer kom seg ut. Røykutviklingen skyldtes en vaskemaskin, ni valper ble reddet ut av boligen og blir tatt med til veterinær for sjekk.
Det var ikke alle som koste seg på 17. mai, i en båt på brygga fløy nemlig en kvinne og tre menn i tottene på hverandre.
Det er røykutvikling i en bolig i Kirkegårdsveien i Arendal. Beboer har komt seg ut av boligen og brannvesen henter ut valper som ble igjen på stedet. Det er uklart om det er spredningsfare for brannen.
Politikerne i teknikk, plan og naturkomiteen er stort sett fornøyd med planen som legger opp til flere nye sjønære boliger ved Einersvika på Gjeving.
60 personer knyttet til Risør ungdomsskole ble i går testet i Tvedestrand.
Har du en gammel pins-samling, jakke eller kanskje et kaffeservise fra «tidenes beste vinter-OL»? Samlere og moteguruer kan være villig til å bla opp store summer for de rette gjenstandene.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.