Torsdag, 03.12.2020 20:51 Uke: 49
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Kvinne i 20-årene
omkom etter kollisjon
...

(I dag, kl 20:41)
NRK Sørlandet kl.
19.45

(I dag, kl 20:41)
Billig strøm i år
(I dag, kl 20:41)
Tidligere
Bush-rådgiver til VG:
Republik...

(I dag, kl 20:33)
Årets julegavetips:
Kun harde pakker

(I dag, kl 20:32)
«Mari» er mistenkt for
eksamensjuks: - D...

(I dag, kl 20:31)
- Det skal mye til for
at man ikke får s...

(I dag, kl 20:31)
Tekniske tjenester i
bærekraftsperspekti...

(I dag, kl 20:31)
Filmer mer
tilgjengelige i 2021

(I dag, kl 20:31)
Bjørnar Moxnes på topp
i Rødt Oslo

(I dag, kl 20:31)

Sistedistrikt
Olve-ordførar på veg
til Stortinget, no ...

(I dag, kl 20:44)
Borgfjerdinger uten
vann i natt

(I dag, kl 20:43)
Vaksinene kommer på
nyåret: ? Vi er
prep...

(I dag, kl 20:43)
Nå er en ny del av E6
Helgeland sør åpne...

(I dag, kl 20:43)
Jens Petter med
drømmescoring og
assist!

(I dag, kl 20:43)
Et annerledes
fellesskap i et
annerledes...

(I dag, kl 20:43)
? Det er noe stort og
tungt der nede i N...

(I dag, kl 20:43)
NRK Sørlandet kl.
19.45

(I dag, kl 20:43)
Billig strøm i år
(I dag, kl 20:43)
Mye småtorsk gir håp
for fremtiden

(I dag, kl 20:43)

Mest lest siste uke
30 prosent økning i
coronatilfeller i
Am...

(I går, kl 21:31)
FN-kommisjon fjerner
cannabis fra liste ...

(I dag, kl 01:11)
Sjåfør kjent skyldig i
lagmannsretten et...

(I dag, kl 02:11)
Stadig flere barn i
nød

(I dag, kl 00:11)
Sykehuset Østfold går
fra grønn til gul ...

(I går, kl 20:51)
Taliban og regjeringen
enige om forhandl...

(I går, kl 21:11)
Byrådet varsler
Oslo-tiltak inn i
julen

(I går, kl 21:11)
Esa har bedt om
informasjon om
karantene...

(I dag, kl 02:51)
USA: Høyeste daglige
koronadødstall side...

(I dag, kl 03:31)
Omdiskutert forsøk med
munnbind gir inge...

(I dag, kl 07:41)

Mest lest i dag
Kulturministeren lover
Folketeateret 47 ...

(26.11.2020, kl 22:31)
USA åpner for å
henrette flere ved
skyti...

(27.11.2020, kl 23:21)
Tusener demonstrerte
mot abortlegaliseri...

(29.11.2020, kl 00:31)
Tusener fulgte
Maradonas kiste på vei
ti...

(27.11.2020, kl 00:11)
Huset i Ytre Arna er
akkurat solgt. Kjøp...

(29.11.2020, kl 09:03)
Streikefare i
oljeserviceselskapet S
chlu...

(29.11.2020, kl 23:01)
Trump sender Kushner
til Midtøsten

(29.11.2020, kl 23:51)
Lederen for Polens
senat advarer mot
«po...

(27.11.2020, kl 23:21)
Støre vil ha
krisepakke for
utelivsbrans...

(27.11.2020, kl 23:21)
Mann satt fastklemt
etter ulykke i
Stein...

(28.11.2020, kl 01:21)

Været i dag
SkyetOslo
2 °C , 2 m/s ØSØ.
Lett regnBergen
4 °C , 5 m/s SØ.
Lett regnStavanger
3 °C , 6 m/s ØSØ.
SkyetTrondheim
4 °C , 1 m/s SSØ.
SkyetTrømsø
3 °C , 8 m/s S.
Kraftig regnKristiansand
4 °C , 11 m/s SØ.
Delvis skyetBodø
3 °C , 4 m/s SSØ.
SkyetHalden
1 °C , 3 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Mye snø og mild vinter gir uttelling, og ekspertene lover billig strøm gjennom hele vinteren. En familie kan spare mellom fem og ti tusen kroner på strømregninga i år.
Det er mangel på torsk til jul. Men det kan se lysere ut for torsken i framtiden. Mange fiskere rapporterer nemlig om mye småtorsk.
60 personer i Vegårshei har torsdag testet seg for koronaviruset, etter at tre personer de siste dagene har fått påvist smitte. ? Nå er det viktig at Vegårsheiingene er ekstra påpasselige, sier ordfører Kjetil Torp i en pressemelding.
Nå må tusenvis av sitkagran fjernes på Lista.Treet er nemlig blitt en stor trussel mot naturen. Trærne ble i sin tid plantet for å gi beskyttelse mot vær og vind.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Vinmonopolet i Risør og på Brokelandsheia merker effekten av at folk ikke reiser til Sverige eller handler på taxfree. Daglig leder Maria Nemeth Kildahl oppfordrer nå folk til å handle inn i god tid før juleferien.
Mye snø og mild vinter gir uttelling, og ekspertene lover billig strøm gjennom hele vinteren. En familie kan spare mellom fem og ti tusen kroner på strømregninga i år.
Fartsgrensen på E18 mellom Lunde og Rømyr er satt opp til 90 km/t.
Etter fem strake tap, vant Jerv torsdag kveld 2?0 hjemme mot Grorud. Michael Baidoo skåret begge målene for sørlendingene, som nå ligger på tiendeplass i herrenes førstedivisjon i fotball. Laget fra Grimstad har tre kamper igjen av årets sesong.
Marte Olsbu Røiseland ble torsdag beste norske kvinne da skiskytterne var samlet til sprint i verdenscupen i Kontiolahti i Finland. Olsbu kom pÃ¥ fjerdeplass, omtrent et halvt minutt bak vinneren, svenske Hanna Ã-berg.
Jerv leder 1?0 hjemme mot Grorud i herrenes førstedivisjon i fotball. Michael Baidoo skåret sørlendingenes mål etter 14 minutter. Laget fra Grimstad har vært i karantene etter flere koronatilfeller i spillerstallen. Følg kampen her.
Ordfører i Arendal Robert Cornels Nordli sier kommunen vurderer hva de skal gjøre etter at en to år gammel gutt torsdag ble påkjørt på en parkeringsplass i Arendal.
En person er kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en bil på Tinnheia i Kristiansand. Ifølge politiet er personen ved bevissthet.
Formannskapet vil bruke to millioner kroner for å bygge ut bredbånd i hele Risør.
Sjåføren er ikke avhørt, og det er derfor ikke klart hva som skjedde da en to år gammel gutt torsdag ble påkjørt på en parkeringsplass i Arendal. ? Det er en påkjenning for vedkommende, sier politiets operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane.
En begravelse 18. november står sentralt i smitteutbruddet på Vegårshei. Under seremonien i Guds Menighets lokaler, var det rundt 80 personer til stede fordelt på to saler. Flere av de som deltok, både fra Vegårshei og andre kommuner, har i ettertid fått påvist smitte.
En av personene som ble smittet i begravelsen på Vegårshei, er bosatt i Tvedestrand. Vedkommende er nå i isolasjon.
Marte Olsbu Røiseland ble torsdag beste norske kvinne da skiskytterne var samlet til sprint i verdenscupen i Kontiolahti i Finland. Olsbu kom pÃ¥ fjerdeplass, omtrent et halvt minutt bak vinneren, svenske Hanna Ã-berg.
En person som deltok på quiz på Kilen restaurant på Sandøya lørdag, testet i etterkant positivt på korona. Nå er 25 personer som er bosatt i øysamfunnet i karantene.
Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF) og NHO Service og Handel har i dag kommet frem til enighet om en løsning på vekterstreiken, skriver forbundet i en pressemelding torsdag ettermiddag. Forbundsleder Anita Johansen sier at det ikke var forsvarlig å fortsette denne konflikten, både av hensyn til de streikende, bransjen og dens kunder. ? Resultatet viser at konfliktens lengde var nødvendig for å oppnå resultater, sier hun.
? Det er en tragisk hendelse for alle involverte, og spesielt for barnet og familien. Det sier ordfører i Arendal Robert Cornels Nordli, etter at en to år gammel gutt torsdag ble påkjørt utenfor en barnehage i Arendal. Skadeomfanget er uklart.
Ingrid Ovedal-Haugen, Stein Ivar Liland og Benedikte Fundal Gauthun fikk med seg solide åtte poeng i Klassequizen tirsdag ettermiddag. Gjengen representerer Tonstad skule i Sirdal, som er siste av totalt 58 skoler i Agder som har deltatt i høst.
Snøen legger seg på Hovden, der det nå er mulig å stå på ski. Torsdag er det ventet opp mot 50 centimeter med snø over 400 til 600 meter i Agder og Telemark.
En begravelse 18. november står sentralt i smitteutbruddet på Vegårshei. I en samlingsstund etterpå i Guds Menighets lokaler, var det samlet til sammen 100 personer. Flere av de som deltok, både fra Vegårshei og andre kommuner, har i ettertid fått påvist smitte.
De siste par ukene har politiet i Arendal ved to ulike anledninger bedt publikum om tips i Ørjan-saken. Den har vært under etterforskning siden 24-åringen ble funnet død i Steinsåsgruvene i mai. ? Folk har tatt oppfordringen vår på alvor, sier politiadvokat Vanja Bruvoll til NRK. Flere tips har kommet inn de siste ukene. Politiet undersøker samtlige.
Gutten som torsdag ble påkjørt av en bil i Arendal, fremstår ifølge politiet som alvorlig skadet. Hva som skjedde, og fullt skadeomfang, er uavklart. Gutten skal ha blitt påkjørt på en parkeringsplass ved en barnehage.
Det får trolig ingen praktiske konsekvenser at antall tingretter blir redusert, mener tingrettsdommer Gisle Johnson. Frp og regjeringspartiene har flertall for domstolsreformen. Tingrettene i Arendal, Farsund og Kristiansand blir ti lAgder tingrett. Aktiviteten i de tre lokalene blir som før.
Den Lille Dyrehage på Brokelandsheia var redde for konkurs tidligere i år og opplevde mye støtte fra befolkningen. Likevel har de hatt deres beste år noensinne og valgte derfor å gi 60.000 kroner barne- og ungdomsavdelingen ved Sørlandet sykehus i Arendal.
En gutt skal være påkjørt av en bil på Fredensvei i Arendal. Skadeomfanget er uklart, men gutten er kjørt til sykehus med ambulanse.
I 2017 inngikk Gjerstad kommune en samarbeidsavtale med frivilligsentralen i Gjerstad om ulike aktiviteter for eldre, unge og flyktinger. I august 2021 skal formannskapet vurdere om fortsatt drift av frivilligsentralen etter 2021 er til stede.
Kommunes hemmelighold rundt smitteutbruddet har skapt sinne blant innbyggerne på Vegårshei. De ønsker å vite om de har vært på steder der det har vært smittede.
Kommuneoverlege Hans Tomter og DDDs eier og daglige leder, Cecilie Møllergaard, har sammen tatt en avgjørelse.
Fallviltgruppa måtte ut i natt.
Tone Marie Nybø Solheim er innstilt som ny daglig leder av Region Kristiansand. Nybø Solheim sluttet nylig som kommunedirektør i Grimstad.
Tredje trinn ved Risør barneskole har rett og slett laget en gledessti gjennom Risør sentrum, for å gjøre deg glad.
Det nye fylkeshuset på Fløyheia i Arendal ble solgt for 243 millioner kroner. Det fikk politikerne i Arendal opplyst i dag Det innebærer at kommunen gjennom sine selskaper har tjent 12 millioner kroner på salget.
Kommunedirektørens forslag er å halvere den dagkasernerte brannvakta i Risør.
Kiwi og Meny dropper Trippel-Trumf i desember for å unngå at det hoper seg opp med folk i butikken. «Gjerrigknarken» reagerer kraftig.
Kiwi og Meny dropper Trippel-Trumf i desember for å unngå at det hoper seg opp med folk i butikken. «Gjerrigknarken» reagerer kraftig.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.