Onsdag, 22.11.2017 15:38 Uke: 47
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Kystruten inn i
klimafremtiden

(I dag, kl 15:34)
Ny rektor på Høgskolen
Kristiania

(I dag, kl 15:31)
Stenger alle
grunnskolene

(I dag, kl 15:31)
Moren om Joshua
Frenchs nye liv: Tror
ik...

(I dag, kl 15:24)
Biologar sørga for
leiteaksjon

(I dag, kl 15:21)
Kansellerer
fergesamband

(I dag, kl 15:21)
Lastebil har kjørt av
veien

(I dag, kl 15:21)
- Vær forberedt på
strømbrudd

(I dag, kl 15:21)
Motsetter seg ikke
varetekt

(I dag, kl 15:21)
To biler har kollidert
i Stjørdal sentru...

(I dag, kl 15:11)

Sistedistrikt
- Si hei, gi et smil,
en tommel opp og k...

(I dag, kl 15:34)
Skal vi tyvstarte litt
på klemme-dagen?

(I dag, kl 15:34)
Blankt nei til
Masfjordbrua

(I dag, kl 15:34)
Snøen skaper
forsinkelser i
flytrafikken

(I dag, kl 15:34)
Kommunen vil senke
terskelen for å
varsl...

(I dag, kl 15:34)
Kommunalsjefene har
trukket oppsigelsene

(I dag, kl 15:34)
Martin er tilbake i
fotballen

(I dag, kl 15:34)
Eks-spionen om
terrorismens sanne
vesen

(I dag, kl 15:34)
Olav ble angrepet av
tre forskjellige hu...

(I dag, kl 15:34)
Krev ikkje flytting av
rasmidlar frå Våt...

(I dag, kl 15:34)

Mest lest siste uke
Trump om
overgrepsanklager mot
Roy Moore...

(I går, kl 23:03)
Savnet sjuåring funnet
død i Askim

(I dag, kl 01:03)
- Skjulte øksa i
genseren da han gikk
r...

(I går, kl 18:31)
Frivillige bistår i
leteaksjonen

(I går, kl 22:01)
Gravide Marthe vil ha
tak i bilføreren s...

(I går, kl 22:11)
Melhusordføreren og Ap
gikk på nederlag ...

(I går, kl 22:11)
Syvåring savnet etter
skoleslutt i Askim

(I går, kl 22:25)
Leteaksjon etter sju
år gammel gutt i As...

(I går, kl 22:42)
Trump lar seg ikke
affisere av
overgreps...

(I går, kl 22:51)
En av tunnelene
forblir stengt

(I går, kl 23:01)

Mest lest i dag
Dag Olav Hessen tror
vi er på vei inn i ...

(17.11.2017, kl 20:32)
Prinsesse Märtha fikk
ikke en krone

(17.11.2017, kl 18:11)
Grindheim gråtende av
banen i VIF-seier

(19.11.2017, kl 20:04)
Russisk langrennssjef
benekter doping: -...

(16.11.2017, kl 19:03)
Kraftig lysglimt på
himmelen i
Nord-Norg...

(16.11.2017, kl 22:53)
Martha (3) kåret til
verdens styggeste h...

(17.11.2017, kl 15:21)
Sky: Fly og helikopter
har kollidert i l...

(17.11.2017, kl 16:03)
Jeg hadde ikke penger
til skolens solida...

(17.11.2017, kl 22:21)
Denne domstolen har
ført til
forbedringe...

(18.11.2017, kl 21:12)
Fortsatt på sykehus
etter hundebitt

(18.11.2017, kl 23:31)

Været i dag
SluddOslo
-1 °C , 4 m/s NØ.
RegnBergen
4 °C , 8 m/s SØ.
Kraftig regnStavanger
6 °C , 4 m/s SSØ.
SkyetTrondheim
-3 °C , 3 m/s SSØ.
Delvis skyetTrømsø
-3 °C , 11 m/s SØ.
Kraftig regnKristiansand
4 °C , 3 m/s NNØ.
Delvis skyetBodø
-3 °C , 10 m/s Ø.
Kraftig regnHalden
1 °C , 4 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

? Vi har hatt problemer med vind i Setesdal. Når brøytebilene jobber, flyr mye av snøen tilbake i veien, sier Sigurd Viberg, prosjektleder Vegvesenet i Setesdal.
Over 64 millioner kroner kommer innbyggerne i Tvedestrand til å bruke på årets julehandel. Bente Christensen i næringsforeningen Tvedestrand By håper mye av handelen blir i kommunen.
Arne Hallvard Holte ble onsdag hedret med Kristiansand kommunes frivillighetspris. ? Han er en ildsjel i å få kristiansandere ut på tur, og har bidratt i årevis med dugnad og turglede, sa ordfører Harald Furre ved utdelingen.
Eit ektepar frå Romania er arresterte for oppbevaring og sal av narkotiske tablettar. Ifølgje Fædrelandsvennen livnærer dei seg som tiggarar i Markens i Kristiansand. NRK har publisert fleire saker den siste tida med fokus på openlyst narkosal på gata.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Et rom i rådhuset skal nå tilpasses slik at det blir et passende sted å gifte seg borgerlig i Tvedestrand kommune. Men det skjer ikke med en gang. De første som vil erklæres som rette ektefolk må gjøre det på kontoret til ordføreren.
Eikerapen alpinsenter tapte over en halv million i inntekter da senteret gikk glipp av årets påskesesong som følge av snømangel, skriver Lindesnes avis. Alpinsenteret som ligger i Åseral har nå tatt en rekke grep for å bedre den økonomiske situasjonen.
BAMBLE: Bamblemannen, som i forrige uke tilsto å ha delt private bilder av håndballspiller Nora Mørk, får 15 000 kroner i bot.
En buss har kjørt av veien på Tveit i Kristiansand. Det skal ha vært en passasjer i bussen i tillegg til bussjåfør, men ingen har blitt skadet som følge av hendelsen.
Rune Hagestrands søknad til formannskapet om pengestøtte til Gjerstad Live, gikk ikke gjennom da formannskapet skulle behandle saken sist uke.
Kari Hilde French kom med kritikk mot det norske utenriksdepartementet for dårlig informasjon da hun onsdag lanserte sin bok om kampen for å få sønnen løslatt fra fengsel i Kongo.
Norges vassdrags- og energidirektorat melder om flomfare i vestlige deler av Agder fra onsdag kveld til torsdag. ? På utsatte steder kan det oppstå flomskader og oversvømmelser, sier vakthavende hydrolog Tommy Skårholen.
Leder for sakkyndig nemnd skulle få 22.000 kroner, mens leder for klagenemnda skulle få 13.000 kr. Men arbeidet med innføring av eiendomsskatt har blitt mye mer omfattende enn antatt. Nå får de to lederne mer enn dobbelt så mye.
Glatte veier skapte trøbbel for en lastebil fra Bring i formiddag. Lastebilen havnet i grøfta på en avkjøringsvei langs E18 ved Sundebru i Gjerstad. Sjåføren forteller at han måtte svinge unna en annen bil. Den tunge lasten gjorde at lastebilen skled ut av veien.
Mannen skal blant annet ha slått kvinnen i hoderegionen og/eller ansiktet, samt tatt tak i henne rundt halsen, og dyttet fingrene ned i halsen hennes.
Totalt 6700 husstander mistet strømmen da det begynte å brenne inntil en trafostasjon på Øye i Kvinesdal natt til onsdag. Brannen oppstod i et mobilt renseanlegg som renser oljen i en av de store transformatorene. Les mer
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
? Vi har hatt problemer med vind i Setesdalen. Når brøytebilene jobber, flyr mye av snøen tilbake i veien, sier Sigurd Viberg, prosjektleder Vegvesenet i Setesdalen.
Vind skaper problemer for brøytebilsjåfører i Setesdal, som opplever at mye av snøen blåser tilbake på veien. Det sier prosjektleder i Statens vegvesen i Setesdal, Sigurd Viberg.
Enhetsleder for omsorg og helse på Vegårshei, Anne Marie Isaksen, er glad for at den ledige jordmorstillingen endelig er besatt.
Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på ØStre Ålefjær i Kristiansand. Skadeomfanget er ukjent.
Det er fortsatt snø på veiene i Lyngdal, sier en tipser til NRK. Det er ikke meldt om hendelser som skaper trøbbel, men det går sakte på hovedveiene, melder veitrafikksentralen. Alt av brøytemannskap er ute, ifølge Statens vegvesen.
En ny avgang er forsinket fra Kristiansand Lufthavn Kjevik. Er Widerøe-fly til Kristiansund via Stavanger skulle oprinnelig ta av 09.20, men er ventet å ta av fra Kristiansand klokka 10.00.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Det er fortsatt snø på veiene i Lyngdal, sier en tipser til NRK. Det er ikke meldt om hendelser som skaper trøbbel, men det går sakte på hovedveiene, melder veitrafikksentralen. Alt av brøytemannskap er ute, ifølge Statens vegvesen.
TELEMARK: Kraftig snø, regn og vind fører til vanskelige kjøreforhold i store deler av landet onsdag. Vegtrafikksentralen oppfordrer folk til å kjøre etter forholdene. Flere biler har kjørt av veien og E134 over Haukelifjell er helt stengt.
SISTE: Meterologisk Institutt har gått ut med OBS-varsel for hele Agder og Telemark.
Ifølge politiet skjedde båtkantringen ved Ågerøya/Kjøbmannsvig i Lillesand da påhengsmotoren stoppet. De to som satt i båten var 400 meter fra land da hendelsen oppstod. De to klarte å komme seg i land på egen hånd.
Brannvesenet rykker ut på en båtkantring ved Kjøbmannsviga i Lillesand.
Et SAS-fly fra Kevik som skulle lande på Oslo Lufthavn 08.05 er over 30 minutter forsinket. Flyet er forventet å lande 08.38.
Kraftig snø, regn og vind fører til vanskelige kjøreforhold i store deler av landet onsdag. Vegtrafikksentralen oppfordrer folk til å kjøre etter forholdene.
Rv 7 Hardangervidda og E134 over Haukeli er stengt på grunn av uvær. Rv 13 over VIkafjellet er stengt. Det er innført kolonnekjøring på Rv 52 Hemsedalsfjellet, melder Statens Vegvesen.
Brøytebilsjåfør Håvard Vhile har ryddet veiene i Arendals-distriktet natt til onsdag. Han sier snøfallet på Sørlandet fører til slapseføre langs kysten, mens snøen legger seg i indre strøk. ? I Froland har det kommet 10-15 centimeter snø, forteller Vhile.
Det er meldt om kraftig vind på Sørlandsbanen, og Bane NOR høyner beredskapen mellom Kristiansand-Neslandsvatn.
Det er ikke meldt om hendelser som skaper trøbbel, men det går sakte på hovedveiene, melder veitrafikksentralen. Alt av brøytemannskap er ute, ifølge Statens vegvesen. På Sørlandet er det fare for vanskelige kjøreforhold på grunn av snø og sluddbyger.
Nødetatene fikk i natt melding om en brann i en høyspenttransformator på Øyelsetta i Kvinesdal. Ifølge Avisen Agder skal brannen ha ført til at store deler av både Kvinesdal og Flekkefjord var uten strøm i natt. Strømmen er nå tilbake igjen.
Statens vegvesen advarer mot forholdene på veiene på Sørlandet. De ber som at folk viser hensyn og kjører etter forholdene.
Ansatte i Mandal kommune får ikke fortsette ordningen med å skrive ubegrenset antall egenmeldinger. Arbeids- og sosialdepartementet har avslått søknaden om å fortsette. De ansatte i Mandal synes det er leit. Les mer.
Prosjektene til Nye Veier er for store for de fleste norske firma, og bør deles mer opp. Det mener Oskar Tore Åsen, daglig leder i Maskinentreprenørenes Forbund, Agder og Rogaland. Nye Veier sier det ikke er et mål at norske firma skal vinne anbudene. Les mer:
Det blir mye nedbør og sterk vind kommende døgn på Agder.
© 1997-2017 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.