Torsdag, 09.07.2020 22:09 Uke: 28
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Bent Høie kalles inn
på teppet etter inf...

(I dag, kl 21:52)
Surfeparadiset rennes
ned. Nå får de lov...

(I dag, kl 21:52)
Premier League
direkte:
United-ledelse e...

(I dag, kl 21:52)
Alexander Blonz kåret
til verdens beste ...

(I dag, kl 21:52)
- Passer ekstremt
dårlig(pluss)

(I dag, kl 21:51)
Fine stråmenn,
Grønningen!

(I dag, kl 21:51)
Til sykehus etter
ulykke

(I dag, kl 21:51)
King-hands ødela for
nedrykkstruede Bour...

(I dag, kl 21:42)
Nasjonale turistveger
forandrer synet på...

(I dag, kl 21:42)
Frp-folkevalgte i
Bergen mener de blir
u...

(I dag, kl 21:42)

Sistedistrikt
Nye elbil-tall: Denne
kommunen har størs...

(I dag, kl 22:03)
Erna Solberg: -
Framdriftsplanen til
Avi...

(I dag, kl 22:03)
Strandturen ble et
mareritt for Sina
(4)...

(I dag, kl 22:03)
Slik pakker du
feriebilen

(I dag, kl 22:03)
Populær turistmagnet
stengt: ? Vil troli...

(I dag, kl 21:53)
Varaordfører reagerer
på skyte-søppel ve...

(I dag, kl 21:53)
Thea (25) mistet
følelsen i beina etter
...

(I dag, kl 21:53)
Fjellstua planerte og
bygde øltelt på fr...

(I dag, kl 21:53)
Strandturen ble et
mareritt for Sina
(4)...

(I dag, kl 21:53)
Omfattende og kraftig
hærverk mot to off...

(I dag, kl 21:53)

Mest lest siste uke
Person får livreddende
førstehjelp etter...

(I går, kl 22:11)
Får velge billettpris
selv

(I går, kl 22:21)
Gjellestadskip-utgravi
ng i gang

(I går, kl 22:21)
Kanyes selskap fikk
millionstøtte

(I går, kl 22:41)
Heidi Linde: ? Det har
vært for lite dor...

(I går, kl 22:52)
Salah inn i eksklusiv
Liverpool-klubb et...

(I går, kl 23:42)
Trump-møtet i Tulsa
bidro trolig til
smi...

(I dag, kl 00:51)
Fire personer pågrepet
etter masseslagsm...

(I går, kl 22:11)
Facebook stenger
kontoer

(I går, kl 22:11)
Sørlandet sykehus
endrer rutinene

(I går, kl 22:11)

Mest lest i dag
8.921 registrerte
koronatilfeller i
Norg...

(04.07.2020, kl 05:01)
Snowboard-verdensmeste
r omkom

(I går, kl 09:51)
8.927 registrerte
koronatilfeller i
Norg...

(05.07.2020, kl 04:51)
Endrer valgloven i
USA: Stater kan
overs...

(06.07.2020, kl 22:52)
Ny mobilinfo i
Hagen-saken

(02.07.2020, kl 23:21)
Her går det galt for
seilbåten: ? En liv...

(07.07.2020, kl 18:12)
Trump bak Biden på
målinger

(04.07.2020, kl 00:31)
Sjekk hva du må betale
for direktør-Merc...

(04.07.2020, kl 13:01)
Koronasmitten har
aldri vært større i
US...

(04.07.2020, kl 22:42)
Trump tross
smitterekorder: ? Vi
har mye...

(05.07.2020, kl 02:42)

Været i dag
SkyetOslo
18 °C , 0 m/s SV.
LettskyetBergen
14 °C , 3 m/s NV.
KlarværStavanger
13 °C , 4 m/s NV.
Delvis skyetTrondheim
14 °C , 1 m/s SSØ.
Delvis skyetTrømsø
11 °C , 2 m/s .
KlarværKristiansand
18 °C , 3 m/s V.
Delvis skyetBodø
13 °C , 3 m/s VSV.
Delvis skyetHalden
16 °C , 2 m/s ØNØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Forskere vil undersøke om bloddoping kan gjøre det lettere å puste for coronapasienter og beskytte dem mot skader som følge av et tungt sykdomsforløp.
Italia innfører reiseforbud fra 13 land.Grunnen er at at regner som høyrisiko for koronasmittespredning, opplyser NTB.Brasil, Armenia, Chile og Kuwait er blant landene.
Over en halv million er nå koronasmittet i Afrika.I tillegg er over 12.000 personer døde, ifølge Verdens helseorganisasjon og Worldometer.Den siste uken har smittetallet økt med 24 prosent.
En av Norges eldste kristen-festivaler lar seg ikke stoppe av koronapandemien. Mange andre kristne stevner er avlyst i år, mens Sarons Dal i Kvinesdal velger å holde åpent.
Et av landet største kunsthåndverksmarked, Villvin er i Risør. I år er det 47 kunsthåndverkere som presenterer og selger arbeid i keramikk, glass og tekstiler for å nevne noe. Men i år er det en litt redusert utgave på grunn av korona.
Antall registrerte tilfeller av koronasmitte på det afrikanske kontinentet har nå passert en halv million.
Greske myndigheter vurderer å gjeninnføre flere koronarestriksjoner neste uke ettersom mange ikke overholder smittevernseglene.
Italia innfører innreiseforbud fra Brasil og tolv andre land som regnes som høyrisiko for koronaspredning.
Etter et turbulent døgn svarer Abid Raja (V) på kritikken fra norske fotballedere: Kulturministeren stempler John Arne Riise som «bortkommen» i corona-debatten - og forklarer hvorfor breddeidretten ikke bør ha forhåpninger om gjenåpning allerede denne uken.
Demokratenes presidentkandidat Joe Biden lanserte i dag en kostbar plan for å redde den amerikanske økonomien. Han foreslår 7.000 milliarder kroner for å redde økonomien, som har fått seg en kraftig knekk som følge av koronaviruset.I tillegg vil han skape fem millioner arbeidsplasser, melder NTB.
Verdens helseorganisasjon (WHO) vil i november komme med sin første evalueringsrapport av den globale håndteringen av koronapandemien.
Fra 15.juli blir det lov å servere mat som buffet på hoteller og kantiner. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø til VG.Et av tiltakene for å bekjempe spredning av koronaviruset i Norge har vært å stengte buffeter.Det må fortsatt være en meter mellom kundene og god håndhygiene.Helsedirektoratet s...
Fra 15.juli blir det lov å servere mat som buffet på hoteller og kantiner. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø til VG.Et av tiltakene for å bekjempe spredning av koronaviruset i Norge har vært å stengte buffeter.Det må fortsatt være en meter mellom kundene og god håndhygiene.Helsedirektoratet s...
Demokratenes presidentkandidat Joe Biden lanserte torsdag en plan for å redde den amerikanske økonomien, som er sterkt svekket av koronaviruset.
Fra 15. juli blir det igjen lov å servere mat som buffet på steder som hoteller og kantiner.
Sykehusene i USAs tredje mest folkerike delstat sliter med å få plass til alle koronasmittede som har behov for intensivbehandling.
Ber folk være årvåkne.? Det er ikke overraskende at kommuner som har holdt seg smittefrie i flere måneder, nå får påvist koronasmitte. Det sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad.I dag opplyste Tromsø kommune at de har fått sitt første smittetilfelle siden 17. mai. Det dreier seg om person som...
Antallet oppsigelser i USA er fortsatt på vei ned.Forrige uke kom det inn 1,3 millioner nye søknader om arbeidsledighetstrygd i USA. Selv om dette tallet minker etter hvert som økonomien åpnes igjen, er det langt høyere enn før koronautbruddet.19 millioner amerikanere er fortsatt uten jobb.
Den siste uka har folk med korona-lignende symptomer måtte vente i flere dager på å bli testet. Kommunen sier de må prioritere de som har størst behov for å bli testet.
Verdens helseorganisasjon oppretter nå et panel som skal vurdere håndteringen av koronapandemien.Med 12 millioner tilfeller av Covid-19 verden over, skal panelet undersøke hvordan det ble respondert på krisen.WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus mener viruset har avslørt forskjellene i helsesystemene...
Bulgaria stenger fotballtribunene etter at antall koronasmittede har økt i landet den siste tiden. Det skjer én måned etter at helsemyndighetene åpnet for tilskuere på stadion, så lenge de holdt avstand og bare én tredel av stadion var i bruk.
Etter en avbrutt sesong i Madrid som følge av coronautbruddet, blir Wold å se i Everton kommende sesong.
Stavanger kommune sier opp avtalen med Bærum kommuner om kjøp av fire sjukehjemsplasser i Altea i Spania på grunn av koronapandemien. 20 personer har søkt om plass ved sjukehjemmet i Spania i høst, og de har fått beskjed om at de må bli hjemme.
En pasient er innlagt på Drammen sykehus med koronasmitte, skriver Drammens Tidende. Dette er det første tilfellet på sykehuset på tre uker. De ønsker ikke å opplyse om hvor pasienten er fra.
En person som jobber i hjemmetjenesten i Tromsø, har fått påvist coronasmitte. Smittetilfellet er det første i byen siden 17. mai.
- 12.000 mennesker verden over kan dø av sult hver dag som følge av koronaviruset.Det advarer den internasjonale hjelpeorganisasjonen Oxfam.Organisasjonen peker på arbeidsløshet, problemer med produksjon i jordbruket og med å få ut nødhjelp som årsaker til at flere kan dø av sult enn av selve viruse...
Åtte personer med koronasmitte er nå innlagt på norske sykehus.Det er samme antall som i går, viser tall fra Helsedirektoratet.Ikke siden 9. mars har det vært så få koronapasienter som det er nå.Kun én pasient får respiratorbehandling, én mindre enn i går.
Brasils coronasmittede president Jair Bolsonaro har lenge snakket varmt om malariamedisinen hydroksyklorokin som mirakelkur mot viruset. Nå hevder han at legemiddelet allerede har gjort ham «helt fin».
Oxfam advarer om at 12 000 mennesker hver dag kan dø av sult som følge av koronapandemien innen året er omme. Det er potensielt flere enn av selve viruset.
En ny rapport anslår ringvirkningene av Værnes til å være 5-7 milliarder kroner i økt omsetning årlig i Midt-Norge.
Tinder er stadig en av det mest populære platformene for nettdating, og under coronapandemien har ikke slik dating blitt?
- Nå som Norge har åpnet opp igjen øker antall anmeldelser om vold og overgrep.Det sier politidirektør Benedicte Bjørnland til TV2.Da koronapandemien gjorde at Norge stengte ned 12.mars stupte anmeldelsene, fordi vold og overgep i nære relasjoner ikke ble fanget opp. Bjørnland sier kriminaliteten er...
Dhub AS i Sandefjord er blant 26 selskaper som får støtte fra regjeringens krisepakke for gründere. Regjeringen gir til sammen 43 millioner kroner til forskjellige gründermiljøer for å sikre et innovativt næringsliv også når koronakrisen er over.
Koronakrisen ga flere positive erfaringer i barnehagene i Bergen.
Det er knyttet enorme forventninger til Volkswagens nyutviklede elbil, som har fått introduksjonen sabotert av koronaviruset. Nå har vi fått prøvekjøre ID.3. Blir den strøm-folkevogna? 
Tre selskaper fra Arendal og Kristiansand er blant de 26 innovasjonsselskapene og gründermiljøene som får til sammen 43 millioner kroner av regjeringen. Støtten skal sikre innovativt næringsliv, også når koronakrisen er over.
Norske dagligvarebutikker har hatt enorm vekst under koronakrisen.Nye tall fra analysebyrået Nielsen viser at bransjen har hatt en vekst på 12,1 milliarder kroner hittil i år, det tilsvarer en vekst på hele 13,9 prosent.Bare i andre kvartal var veksten på 20 prosent, sammenlignet med fjoråret.Nielse...
Flere tusen utenlandske statsborgere har blitt bortvist under coronapandemien. I sommer har antallet som vil inn i Norge skutt i været.
Koronakrisen har fått nordmenn til å større til nettbutikkene.38 prosent har i løpet av krisen handlet varer de normalt ville kjøpt i fysiske butikker, på nett, viser en ny undersøkelse Opinion har gjort for Prisjakt.no.Klær, sko og sports- og fritidsutstyr er blant tingene nordmenn har handlet mest...
Ett lag får ikke delta etter at ti spillere testet positivt, og ytterligere seks spillere er bekreftet smittet. Koronaviruset kaster lange skygger over fotballoppstarten i USA.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.