Torsdag, 03.12.2020 20:22 Uke: 49
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Flere enn før mener
corona-tiltakene
bur...

(I dag, kl 20:13)
Fra eventyr til
julefortelling: Slik
ble...

(I dag, kl 20:13)
Jerv vant endelig
(I dag, kl 20:11)
Hauge scoret mot
Celtic

(I dag, kl 20:11)
Elever og barn i
karantene

(I dag, kl 20:11)
Turid fra Sortland
hedres med
frivilligh...

(I dag, kl 20:11)
Verden passerte
torsdag 1,5 millioner
co...

(I dag, kl 20:11)
Egyptiske
menneskerettsaktiviste
r løslat...

(I dag, kl 20:11)
Følg Norges EM-åpning
direkte

(I dag, kl 20:03)
Har kun scoret tre mål
på 23 kamper. Nes...

(I dag, kl 20:03)

Sistedistrikt
Disse eiendommene i
Tingvoll har
skiftet...

(I dag, kl 20:13)
Snøras stengjer
Vikafjellet

(I dag, kl 20:13)
Flere sliter på
vinterføre: ? Det er
van...

(I dag, kl 20:13)
Jubler for
KVU-bestilling: ? Har
kjempet...

(I dag, kl 20:13)
Fedje løyser opp
lokale tiltak

(I dag, kl 20:13)
Setter inn fem nye
skip fra nyttår: ?
Vi...

(I dag, kl 20:13)
Nå er en ny del av E6
Helgeland sør åpne...

(I dag, kl 20:13)
Njål (61) fant en
konvolutt med 20.000
k...

(I dag, kl 20:13)
Yngve (36) flytter
bedriften sin til
tre...

(I dag, kl 20:13)
Nå kan du kjøre
fortere på denne
strekni...

(I dag, kl 20:13)

Mest lest siste uke
30 prosent økning i
coronatilfeller i
Am...

(I går, kl 21:31)
FN-kommisjon fjerner
cannabis fra liste ...

(I dag, kl 01:11)
Sjåfør kjent skyldig i
lagmannsretten et...

(I dag, kl 02:11)
Stadig flere barn i
nød

(I dag, kl 00:11)
Sykehuset Østfold går
fra grønn til gul ...

(I går, kl 20:51)
Taliban og regjeringen
enige om forhandl...

(I går, kl 21:11)
Byrådet varsler
Oslo-tiltak inn i
julen

(I går, kl 21:11)
Esa har bedt om
informasjon om
karantene...

(I dag, kl 02:51)
USA: Høyeste daglige
koronadødstall side...

(I dag, kl 03:31)
Omdiskutert forsøk med
munnbind gir inge...

(I dag, kl 07:41)

Mest lest i dag
Kulturministeren lover
Folketeateret 47 ...

(26.11.2020, kl 22:31)
USA åpner for å
henrette flere ved
skyti...

(27.11.2020, kl 23:21)
Tusener demonstrerte
mot abortlegaliseri...

(29.11.2020, kl 00:31)
Tusener fulgte
Maradonas kiste på vei
ti...

(27.11.2020, kl 00:11)
Huset i Ytre Arna er
akkurat solgt. Kjøp...

(29.11.2020, kl 09:03)
Streikefare i
oljeserviceselskapet S
chlu...

(29.11.2020, kl 23:01)
Trump sender Kushner
til Midtøsten

(29.11.2020, kl 23:51)
Lederen for Polens
senat advarer mot
«po...

(27.11.2020, kl 23:21)
Støre vil ha
krisepakke for
utelivsbrans...

(27.11.2020, kl 23:21)
Mann satt fastklemt
etter ulykke i
Stein...

(28.11.2020, kl 01:21)

Været i dag
SkyetOslo
2 °C , 2 m/s ØSØ.
Lett regnBergen
4 °C , 5 m/s SØ.
Lett regnStavanger
3 °C , 6 m/s ØSØ.
SkyetTrondheim
4 °C , 1 m/s SSØ.
SkyetTrømsø
3 °C , 8 m/s S.
Kraftig regnKristiansand
4 °C , 11 m/s SØ.
Delvis skyetBodø
3 °C , 4 m/s SSØ.
SkyetHalden
1 °C , 3 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

Hver femte nordmann synes corona-tiltakene bør strammes inn, viser en ny VG-undersøkelse.
Statsminister Erna Solberg (H) sier verden må styrke sitt felles forsvar for å løse coronakrisen og sammen forberede seg på neste globale krise.
Jerv leder 1?0 hjemme mot Grorud i herrenes førstedivisjon i fotball. Michael Baidoo skåret sørlendingenes mål etter 14 minutter. Laget fra Grimstad har vært i karantene etter flere koronatilfeller i spillerstallen. Følg kampen her.
SAS har lenge vegret seg for å låne mer penger enn nødvendig for å komme seg gjennom coronapandemien. Situasjonen er likevel så krevende at selskapet nå vil banke på døren til den norske stat.
Askøy kommune har fått eit nytt smittetilfelle med covid-19. Det er ein nærkontakt med kjent smitteveg, opplyser kommunen i ei pressemelding.
Statsminister Erna Solberg håper på å få plass til tre kohorter på julaften. Bergen må endre sine coronaregler for at Solberg skal få feire julaften som planlagt.
FNs generalsekretær António Guterres sier at verden må kjempe mot coronavirusets ettervirkninger i flere tiår, selv hvis vaksiner raskt blir godkjent nå.
Nå blir én million hurtigtester for covid-19 delt ut.
Italia har registrert 993 coronadødsfall det siste døgnet, et tall som er høyere enn det landet noen gang opplevde da pandemien lammet landet i vår.
Samtidig som USA sette flere tragiske «rekorder» bringer en rekke medier historien om mannen og kvinnen som etter 47 års ekteskap begge døde av corona ? med mindre enn ett minutts mellomrom.
Langt fra alle er fornøyd med tilbudet fra svenske Air Leap. - De har ødelagt flytilbudet, sier stortingspolitiker Heidi Greni (Sp).
USAs smitteverntopp Anthony Fauci regner med å fortsette i sin stilling i kampen mot coronaviruset under påtroppende president Joe Biden.
Det blir ingen vanlig undervisning ved Universitetet i Sørøst-Norge i vårsemesteret som følge av koronapandemien. Etter juleferien blir det digital undervisning frem til den 11. januar. Det blir heller ingen skriftlig eksamen på noen av campusene.
Bare Arbeiderpartiet støtter Frps forslag om obligatorisk koronatesting ved grensen. Forslaget er ikke faglig begrunnet, mener Senterpartiet.
En bussjåfør i Trondheim er smitta med koronaviruset, skriver Adresseavisen. Smittevernkontoret er varsla og har satt i gang tiltak. Tide sier til avisa at de har gode smitteverntiltak internt for å hindre smitte blant sjåførene.
USA har registrert 3.157 coronarelaterte dødsfall det siste døgnet, noe som sletter rekorden fra første smittebølge i april.
Den svenske statsepidemiologen rapporterte i november om feil antall coronarelaterte dødsfall i Sverige. 
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
De rundt 30 ansatte ved Melbu Systems skal korona-testes etter at en ansatt har blitt smittet, skriver VOL. Det er ifølge VOL sannsynlig at vedkommende har blitt smittet på arbeidsplassen. Prøven er tatt i Hadsel, men den smittede skal nå befinne seg i Andøy kommune.
Alle ansatte som jobber med norsk kollektivtrafikk bør bli prioritert når vaksineringen mot Covid-19 kommer i gang. Det skriver flere organisasjoner innen norsk kollektivtrafikkdrift i et felles notat, som ble sendt til Folkehelseinstituttet i dag.
Siden i går kveld har sju testet positivt for Covid-19 i Kongsvinger, fire i går og tre i dag. 1200 er i karantene. Kommunen sier de har fått mer kontroll og oversikt. Breddeidretten forblir stengt. Det sier rådmannen i et nettmøte i avisa Glåmdalen.
Ordførerne i storbyene krever mer kontroll på virkemidlene i bekjempelsen av koronapandemien. - Vi må hindre at vi mister arbeidsplasser unødvendig, sier Rita Ottervik.
Fauske kommune melder om et nytt tilfelle av koronasmitte det siste døgnet. Det dreier seg ifølge kommunen om importsmitte, og personen var allerede i innreisekarantene. Personen har ingen nærkontakter i Fauske.
Fauske kommune melder om et nytt tilfelle av koronasmitte det siste døgnet. Det dreier seg ifølge kommunen om importsmitte, og personen var allerede i innreisekarantene. Personen har ingen nærkontakter i Fauske.
Fylkesmannen i Innlandet har fordelt ytterligere 82 millioner kroner til kommunene for å håndtere kostnadene med koronapandemien. Med dette har Fylkesmannen fordelt totalt138 mill. kroner til håndteringen av pandemien.
KOLDING (VG) Polen-trener Arne Senstad liker seg slettes ikke foran EM-åpningen mot Norge. Tre fjerdedeler av laget kommer mer eller mindre direkte fra coronasykdom. Han frykter sammenbrudd mot svigerinnen Heidi Løke.
Ordfører Siri Blichfeld Dyrland og kommunedirektør Per Dehli i Midt Telemark kommer med en sterk oppfordring om ikke å hetse personer med covid-19. Oppfordringen kommer etter at en person i kommunen ble smittet i går og 50 satt i karantene.
Det er registrert ti nye smittetilfeller av coronavirus i Bergen det siste døgnet. To av dem har ukjent smittevei.
Jonas Gahr Støre kaller det et «nitrist skue» å se budsjettforhandlinger handle om snus og sjokolade når hardt rammede bedrifter kjemper for å overleve.
Sparebank 1 SMN oppfordrer ansatte med arbeidssted i Søndre gate om å teste seg.
Utenlandsfødte personer bosatt i Norge, tester seg i samme grad som etnisk norske, men tester oftere positivt, ifølge en FHI-rapport.
Det siste døgnet er det registrert 10 nye smittede med covid-19 i Bergen, melder kommunen. Det er 12 færre enn dagen før. Én av dem er smittet i utlandet og to har ukjent smittevei. På sykehjemmene er fortsatt 10 beboere smittet.
Siste døgn er det ingen nye koronatilfeller i Lier. ? Det er selvsagt gledelig, sier kommuneoverlege Ingrid Bjerring. Antallet kan variere. ? Det kommer an på hvor mange som har testet seg, og når svarene fra laboratoriene kommer, sier hun.
47 prosent av unge mellom 16 til 19 år føler seg corona-ensomme, viser nye tall fra Opinion fra november.
En elev ved NTGs videregående skole på Kongsvinger har testet positivt for korona. Det har ført til at alle elevene er sendt hjem, skriver Glåmdalen.
Det er påvist 47 nye smittetilfeller i Østfold siden i går. Sarpsborg har flest med 18, Moss har nest flest med 12. Det er også registrert nye smittede i Fredrikstad og Indre Østfold. Ved sykehuset Østfold er 11 personer innlagte med covid-19.
Ytterligere to beboere ved Vindafjordtunet i Vindafjord i Rogaland er døde etter å ha blitt smittet med covid-19.
Antall koronainnlagte på sykehusene i fylket er på vei ned. Sykehuset Telemark har i dag to pasienter, noe som er én mindre enn i går, viser dagens tall fra Helsedirektoratet. Ved Sykehuset i Vestfold er det fortsatt seks pasienter.
To til av bebuarane på Vindafjordtunet i Vindafjord er døde etter å ha blitt smitta av koronavirus. Det melder kommunen. Totalt er no 4 av bebuarane døde.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.