Fredag, 03.12.2021 16:52 Uke: 48
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Vil ikke ha så mange
besøkende

(I dag, kl 16:51)
Trafikkulykke i
Seljord

(I dag, kl 16:51)
ECDC med nytt
smittekart

(I dag, kl 16:41)
Tolv omikron-tilfeller
bekreftet

(I dag, kl 16:41)
Elgpåkjørsel på
Sortland

(I dag, kl 16:41)
? Jeg vil kaste noen
brannfakler i denne...

(I dag, kl 16:33)
Gir 3000 kroner til
hver innbygger

(I dag, kl 16:33)
Smitteutbrudd på
Maarud

(I dag, kl 16:33)
Edvartsen fikk nytt
NFF-nei til å dømme
...

(I dag, kl 16:21)
Bekrefter
omikron-tilfelle i
Moss

(I dag, kl 16:21)

Sistedistrikt
ECDC med nytt
smittekart

(I dag, kl 16:42)
Tolv omikron-tilfeller
bekreftet

(I dag, kl 16:42)
Elgpåkjørsel på
Sortland

(I dag, kl 16:42)
Gir 3000 kroner til
hver innbygger

(I dag, kl 16:34)
Smitteutbrudd på
Maarud

(I dag, kl 16:34)
Bekrefter
omikron-tilfelle i
Moss

(I dag, kl 16:22)
Bil på taket på
Hardangervidda

(I dag, kl 16:22)
Mangler mobildekning
(I dag, kl 16:02)
Historisk lav ledighet
(I dag, kl 15:52)
Anbefaler
kollektivtransport

(I dag, kl 15:52)

Mest lest siste uke
Derfor skriver vi om
Trond Giskes ulovli...

(I går, kl 17:02)
Spisestedet i
Trondheim er
totalforvandl...

(I går, kl 21:11)
RBK-stjernen fikk
tilbakefall: - Dette
e...

(I går, kl 19:41)
? Blitt enda imponert
om han hadde våget...

(I går, kl 21:11)
Tråkket på spiker - så
skjedde dette

(I går, kl 22:41)
Trøbbel for Hovland
(I går, kl 20:01)
«Sitter fast» i
Sør-Afrika: - Litt
kaos

(I går, kl 22:32)
Rekord for
sjømateksport

(I dag, kl 07:41)
Selger F-16-fly til
amerikanere

(I går, kl 18:31)
Masete spøkelser fra
80-tallet(pluss)

(I går, kl 20:21)

Mest lest i dag
- Derfor senker vi
ikke
strømprisene(plu...

(I går, kl 07:11)
Derfor skriver vi om
Trond Giskes ulovli...

(I går, kl 17:02)
Nå blir det ny
årsrekord for
strømprisen...

(26.11.2021, kl 22:51)
Naken Gunnhild i ny
musikkvideo: - Det
e...

(01.12.2021, kl 17:11)
Gjett hvem som er
unntatt påbudet om
mun...

(01.12.2021, kl 22:11)
Giske leide ut ulovlig
hybel mens han va...

(01.12.2021, kl 22:12)
Spisestedet i
Trondheim er
totalforvandl...

(I går, kl 21:11)
FHI anbefaler innkjøp
av ny coronamedisi...

(30.11.2021, kl 03:02)
Dødssyk åttebarnsfar:
- Vi er livredde

(01.12.2021, kl 19:41)
Må overnatte på Ikea
(01.12.2021, kl 22:31)

Været i dag
SkyetOslo
-7 °C , 2 m/s ØNØ.
Lett sluddBergen
2 °C , 4 m/s SØ.
SnøStavanger
1 °C , 6 m/s ØSØ.
KlarværTrondheim
-9 °C , 3 m/s SØ.
KlarværTrømsø
-7 °C , 2 m/s SSØ.
Kraftig snøKristiansand
-2 °C , 6 m/s NØ.
SkyetBodø
-4 °C , 8 m/s ØSØ.
SkyetHalden
-4 °C , 3 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

Rundt 20 ansatte ved potetgull-fabrikken Maarud i Disenå har fått påvist koronasmitte i etterkant av et julebord som ble arrangert 27. november, melder Sør-Odal kommune. Ifølge pressemeldingen er det grunn til å mistenke at det kan være snakk om omikron-varianten.
Omikron-varianten av koronaviruset er bekreftet i Moss. Det melder Moss kommune fredag ettermiddag. Kommunen iverksatte tiltak da en person i Moss med tilknytning til utbruddet i Oslo, testet positivt for korona.Folkehelseinstituttet bekrefter at det er snakk om omikron.
En mann i 30-årene er dømt til fem og et halvt års fengsel for å ha lurt Nav for 9,9 millioner kroner, skriver AvisaOslo.Ifølge dommen har mannen fått koronasøtte, noe han ikke hadde krav på. Rettsaken har vart i over to måneder. Mannen erkjente delvis straffskyld i rettten.
Seks personer er registrert som koronasmittet etter å ha besøkt landbruksmessa på Lillestrøm i slutten av november. Torsdag ble 37.000 besøkende som hadde vært på landbruksmessa beskjed om å teste seg for koronasmitte etter at flere gjester var blitt smittet med viruset.
Både Lier og Drammen har nå bedt nasjonale myndigheter om å vurdere på nytt om disse to kommunene skal være omfattet av de regionale koronatiltakene som blant annet Asker, Bærum og Øvre Eiker er en del av. Kommunene har i dag fått en redegjørelse om situasjonen ved Drammen sykehus. Sykehuset melder ...
Det er i dag meldt om 38 nye koronasmittede i Askøy kommune. Det høye smittenivå medfører høyt sykefravær i helse- og omsorgstjenestene våre, skriver kommunen i en pressemelding. Kommunen ønsker å komme i kontakt med folk som har helsefaglig kompetanse.
En person i Stange er høyst sannsynlig smittet med omikronvarianten av koronaviruset, melder kommunen fredag ettermiddag. Smittetilfellet har tilknytning til innreise fra et sørafrikansk land, ifølge kommuneoverlege Yvonne Hagerup.
En italiensk mann som ville ha grønt koronapass uten å faktisk ta vaksinen, dukket opp på et vaksinesenter med en armprotese i et forsøk på å lure de ansatte.
Køer av flypassasjerer i testkø begynte å hope seg opp på Gardermoen fredag ettermiddag. En del blir sendt videre med hjemmetest. Ved midnatt kom regelen om at reisende fra utlandet må avlegge koronatest på vei inn til Norge. Reisende har 24 timer på seg til å avlegge denne testen.
En pasient på Haugtun omsorgssenter i Gjøvik har dødd med covid-19, skriver kommunen torsdag ettermiddag. Dette er det tredje dødsfallet på Haugtun omsorgssenter, og det femte på Gjøvik siden pandemiens start.
Det er lange ved teststasjonen på Svinesund, etter at det fredag ble pålegg om at alle reisene må ta koronatest etter ankomst til Norge.Leder ved Svinesund Internasjonale testsenter, Jostein Stø, forventer at pågangen kommer til øke ytterlige.? Vi ser allerede nå at det er en stor endring fra i går,...
Tre personer er det siste døgnet lagt inn på Sykehuset i Vestfold på grunn av koronasykdom. Sykehuset har nå fem koronapasienter, viser tall fra Helsedirektoratet. Sykehuset Telemark har også fem koronainnlagte, noe som er én mer enn i går.
Det er nå et smitteutbrudd ved sjukehuset på Notodden. Tre ansatte og en pasient har fått påvist covid-19. Sjukehuset skriver i en pressemelding at de smitta personene er isolert, og smittesporing er i gang. Det er ikke mistanke om at det dreier seg om den nye Omicron varianten.
Det er påvist koronasmitte hos en innlagt pasient og tre ansatte ved Notodden sykehus. Alle er isolerte, opplyser sykehuset, som betrakter dette som et smitteutbrudd.Testing av mulige kontakter har startet og så langt har ingen av disse testet positivt, men det er fortsatt en del ubesvarte prøver so...
Påbudet om hjemmekontor i Oslo og kommunene rundt gjør situasjonen for kollektivtrafikken enda vanskeligere, ifølge Ruters eiere Oslo og Viken.Begge fylkene sier til NRK at de forutsetter at staten dekker tapte billettinntekter ut hele neste år fordi det trolig vil ta enda lengre tid enn antatt før ...
Michelin-restauranten Maaemo i Oslo stenger dørene midlertidig fra i dag av på grunn av koronasituasjonen. Det skriver kjøkkensjefen i en e-post til alle som har reservert bord. Det skriver Avisa Oslo. ? Jeg skriver for å informere om at vi har tatt det uheldige, men nødvendige valget om å midlertid...
Det siste døgnet har 344 personer fått påvist koronavirus i Bergen. Tallet er det høyeste som er registrert på én dag gjennom pandemien. Samme dag i forrige uke ble det rapportert 158 smittetilfeller. Gjennomsnitt de siste sju dagene er 204 smittetilfeller per dag. 1641 personer testet seg torsdag.
Det siste døgnet har 344 personer fått påvist koronavirus i Bergen. Tallet er det høyeste som er registrert på én dag gjennom pandemien. Samme dag i forrige uke ble det rapportert 158 smittetilfeller. Gjennomsnitt de siste sju dagene er 204 smittetilfeller per dag. 1641 personer testet seg torsdag.
Det siste døgnet har 344 personer fått påvist koronavirus i Bergen. Tallet er det høyeste som er registrert på én dag gjennom pandemien. Samme dag i forrige uke ble det rapportert 158 smittetilfeller. Gjennomsnitt siste sju dager er 204 smittetilfeller per dag.
Totalt 15 personer er nå smittet av koronaviruset ved Marnardal omsorgssenter, melder kommunen. Omsorgssenteret er stengt for besøk inntil videre, kommuneoverlegen følger situasjonen tett. Seks nye smittetilfeller ble registrert i Lindesnes torsdag.
22 pasienter er nå innlagt med korona ved sykehusene i Bergen, 20 ved Haukeland og to ved Haraldsplass. Fire av pasientene får intensivbehandling.
Fire pasientar er innlagde med stadfesta koronavirus på Helse Førde. Totalt er det registert 96 positive prøvesvar av 497 analyserte prøvar sidan måndag. I tillegg er 2 pasientar innlagd med RS-virus og ein pasient får poliklinisk behandling for viruset.
Ved Haugesund sjukehus er det sju innlagte koronapasienter i dag, og det er tre færre enn i går.Gårsdagens tall med ti innlagte var det høyeste siden mars.To av pasientene i Haugesund må ha intensivbehandling.
Sandefjord kommune aukar kapasiteten på teststasjonen på Torp Sandefjord lufthamn som følgje av regjeringa sine nye innreisereglar. Alle som kjem frå utlandet må frå og med i dag teste seg for korona. I enkelte tilfelle med mykje trafikk, kan passasjerane bli pålagt å ta ein test i løpet av 24 timar...
Ledigheten i Innlandet fortsetter å synke.Ved utgangen av november var 6 273 personer i Innlandet helt eller delvis ledige eller arbeidssøkere på tiltak. Det var nesten 200 færre enn forrige måned, melder NAV Innlandet i en pressemelding. Andelen arbeidssøkere er nå er lavere enn før koronapandemi...
Oslo kommune har løst sine tekniske problemer. Det er nå mulig å bestille time til koronatest via nettsiden.Nå mottar kommunen testbestillinger igjen. Tidligere i morges hadde meldte Oslo kommune om tekniske problemer på sitt testbestillingsskjema på nett.
78 nye har fått påvist koronasmitte i Trondheim.
Stavanger universitetssjukehus opplyser om at det er seks personer innlagt med korona på sykehuset i dag, fredag. Ingen av disse trenger pustehjelp. Det er fire flere innlagte enn i går.
Det er en ny rekorddag for koronasmitte på Nord-Jæren, med til sammen 178 smittede.I Stavanger har 105 personer fått påvist koronasmitte siste døgn, mot 106 forrige døgn. 23 har enten ukjent eller usikker smittekilde.I Sandnes er 51 personer smittet, mot 36 forrige døgn.18 har ukjent smittevei, mens...
Byrådsleiar Raymond Johansen er kritisk til det daglege fokuset på smittetal. Han meiner det er med på å skape frykt. ? Vi må også sjå på talet fullvaksinerte. I Oslo er det 90 prosent. Over 65 prosent av dei som er over 65 har fått tredje dose.Og sjølv om det er ein liten auke i innlagde med korona...
Oslo kommune har tekniske problemer på sine nettsider. Det gjør at det per nå ikke er mulig å bestille time til koronatest via nettsiden.
Delte desinformasjon om coronaviruset gjennom hele pandemien.
Coronapasset er nå klart for nasjonal bruk. Tromsø-ordfører Gunnar Wilhelmsen tror en eventuell innføring vil føre til at flere vaksinerer seg.
Tønsberg kommune forlenger tilbudet med koronavaksinering på Farmandstredet. Ordningen gjelder for personer over 16 år som ønsker første eller andre dose av vaksinen. Drop-in-tilbudet skulle egentlig stenges, men kriseledelsen i kommunen har bestemt at det videreføres inntil videre.
Intensivavdelinga ved Bærum sykehus er under sterkt press. Så langt i år har de ansatte ved avdelinga registrert 7.100 overtidstimer. Det er 400 timer mer enn i hele 2020, som også var preget av pandemi. Det skriver budstikka. Samtidig som koronasmitten stiger, har sykehuset også tatt imot flere pas...
Det er registrert 134 nye koronasmitta i Telemark det siste døgnet. Det er sju færre enn dagen før. Porsgrunn har flest med 42 smitta, Skien har 31 og Midt-Telemark 22 smitta. I dei andre kommunane har Notodden 7 smitta. Drangedal, Nissedal og Seljord 4. Kviteseid har 3. Og Bamble, Kragerø og Tinn h...
Det er påvist koronavirus hos en elev på Oppeid skole i Hamarøy, melder kommunen sent torsdag kveld. Smitteveien er ukjent. ? Det er derfor veldig viktig at alle barn med symptomer på blant annet forkjølelse, hodepine, magevondt, feber holdes hjemme fra skolen og testes snarest. De aktuelle nærkonta...
Det er registrert 759 nye koronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er 315 færre enn dagen før, men 106 flere enn samme dag forrige uke.Et klart flertall av de smittede de siste to ukene er under 50 år gamle.I Søndre Nordstrand bydel, der smittetallene er høyest, er det et smittetrykk på 2.113 ...
211 personer i Vestfold har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Ifølge Folkehelseinstituttets meldesystem for smittsomme sykdommer er det registrert flest nye smittede i Sandefjord kommune. I går var to personer med påvist covid-19 innlagt ved Sykehuset i Vestfold.
I Oslo øker tallet på uvaksinerte som melder seg for å få koronavaksine. De siste ukene har tallet økt fra rundt 200 i uka til rundt 1000, skriver Dagsavisen. Kommuneoverlege Miert Lindboe sier det er rundt 74.000 personer over 12 år i Oslo som ikke er vaksinert.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.