Fredag, 05.03.2021 07:34 Uke: 09
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
«Beklager Oddvar Brå,
men nasjonen treng...

(I dag, kl 07:31)
Ryddet ved Våvatnet
(I dag, kl 07:31)
Bank får 14 millionar
i gebyr

(I dag, kl 07:31)
Menneskerettighetsfork
jempere om NFF-str...

(I dag, kl 07:21)
Hareide vil øke
fartsgrensene på
motorve...

(I dag, kl 07:21)
Stor pågang for
NAV-veiledere

(I dag, kl 07:21)
Vogntogtrøbbel ved
Våvatnet

(I dag, kl 07:21)
Mulig å passere ved
Åsen

(I dag, kl 07:21)
PRIV: NTB har
nettverksproblemer -
kunde...

(I dag, kl 07:21)
Nyheter på
Vinmonopolet: Vi kan
anbefale...

(I dag, kl 07:11)

Sistedistrikt
Farevarsel er sendt ut
? kan bli vanskel...

(I dag, kl 07:32)
Jenter vil og kan
(I dag, kl 07:32)
Kveldsturen endte med
at hunden Erling m...

(I dag, kl 07:32)
Personbil av veien ved
Setermoen

(I dag, kl 07:32)
Fantastisk vinslipp,
og her er gullkjøpe...

(I dag, kl 07:32)
Maria og Renathe har
utmerket seg i Bodø...

(I dag, kl 07:32)
«Beklager Oddvar Brå,
men nasjonen treng...

(I dag, kl 07:32)
Ryddet ved Våvatnet
(I dag, kl 07:32)
Bank får 14 millionar
i gebyr

(I dag, kl 07:32)
Nå skal Ski Bygg endre
navn: ? Aldri let...

(I dag, kl 07:22)

Mest lest siste uke
Tsunamibølger
observert etter
jordskjelv

(I går, kl 23:51)
Italia stanset 250.000
AstraZeneca-vaksi...

(I går, kl 19:31)
Chelsea påførte
Liverpool det femte
stra...

(I går, kl 23:51)
Inter med seks poengs
luke på tabelltopp

(I dag, kl 00:01)
New Zealand
nedgraderer
tsunamivarsel og...

(I dag, kl 02:01)
Tsunamifaren avblåst
på New Zealand

(I dag, kl 02:31)
Meghan anklager det
britiske kongehuset
...

(I dag, kl 03:31)
Elbil-salget går ned:
? Tallene bør beky...

(I går, kl 08:21)
Tuchel: ? Hyggelig å
bli sammenlignet me...

(I går, kl 08:21)
Boris Johnson
forsvarer bistandskutt
til...

(I går, kl 08:31)

Mest lest i dag
Ni nye coronadødsfall
registrert

(03.03.2021, kl 15:51)
Mjelde scoret da
Chelsea vant med ti
spi...

(I går, kl 00:12)
Manchester United avga
poeng i London-tå...

(I går, kl 00:12)
Slik irriterer vi
andre i trafikken

(26.02.2021, kl 17:41)
USA starter Johnson
&
Johnson-vaksin...

(01.03.2021, kl 01:21)
Norge med stafett-grep
i tolvte time i s...

(03.03.2021, kl 11:31)
Manchester United avga
poeng i London-tå...

(03.03.2021, kl 23:11)
Braithwaite sendte
Barcelona til
cupfina...

(I går, kl 00:21)
Tsunamibølger
observert etter
jordskjelv

(I går, kl 23:51)
Lege avskriver Tiger
Woods karriere: Umu...

(27.02.2021, kl 10:21)

Været i dag
Delvis skyetOslo
-2 °C , 1 m/s SSØ.
Delvis skyetBergen
0 °C , 1 m/s ØNØ.
LettskyetStavanger
0 °C , 2 m/s NNV.
SkyetTrondheim
-1 °C , 2 m/s VSV.
SkyetTrømsø
-5 °C , 3 m/s SSØ.
KlarværKristiansand
-2 °C , 3 m/s NNV.
Lett snøBodø
-1 °C , 3 m/s VNV.
KlarværHalden
-3 °C , 2 m/s NNV.

Værdata fra MET/ Yr.no

I slutten av desember i fjor fikk mannen påvist korona. Da ble det bestemt at mannen skulle settes i isolasjon på Havsteinekra botiltak og treffsted for psykisk helse - et sted mannen hadde fått besøksforbud mot.
De norske hoppgutta har to konkurranser igjen i Oberstdorf. Med Halvor Egner Granerud positive test har nervene steget hos de andre for å gjøre det samme.
To ungdomar frå Kinn som har vore i høgfjellet i vinterferien har testa positivt for korona, melder Firdaposten. Dette er to personar som har vore i ein kjent smittesituasjon i høgfjellet, og vart testa på veg ut av karantene, skriv avisa.
Nå kan du få kjøpt den nedlagte tollstasjonen på Linna i Åsnes. Den ligger 50 meter inn på svensk side av grensa. Med dagens koronaregler skaper det problem for nordmenn, som gjerne skulle vært på visning, skriver Glåmdalen.
Det ble registrert mindre enn 40.000 nye koronatilfeller i USA for første gang på fem måneder torsdag, ifølge oversikten til Johns Hopkins University.
Torsdag blei det registrert 307 nye tilfelle av koronaviruset i Oslo, ifølgje kommunen sine eigne tal. Det er 137 fleire tilfelle enn snittet for dei førre sju dagane. Ei årsak til det høge talet er etterregistrering, melder VG.
Brasils president Jair Bolsonaro ber landets innbyggere om å slutte med sutring over covid-19 og fornyer angrep mot smitteverntiltak.
Italia har stanset eksport av 250.000 doser med AstraZeneca-vaksinen til Australia, ifølge flere medier. Det er første gang EUs eksportkontroll håndheves.
Den australske regjeringen er «skuffet og frustrert» etter at Italia stanset en leveranse av 250.000 doser av AstraZenecas koronavaksine til landet.
Helsedirektoratet har vært bekymret over at regelmessige undersøkelser har vist at støtten til koronatiltakene har minsket. Nå har de funnet ut hvorfor.
Det siste døgnet er det registrert 570 koronasmittede i Norge. Det er 119 færre enn dagen før og 19 flere enn samme dag i forrige uke.
Vestli skole i Oslo stenger etter at det er påvist tilfeller av mutert coronavirus på seks av syv trinn. Også Stasjonsfjellet skole kjører digital undervisning etter at en ansatt er coronasmittet.
Statsminister Erna Solberg (H) avviser alle nye spørsmål om Statsministerens kontors rolle i Oslo-kritiske coronautspill. Regjeringen nekter også innsyn i kommunikasjon med lokale Høyre-politikere.
Rundt 65 elever ved Asker videregående er satt i karantene etter at en coronasmittet elev deltok på to fester i helgen. Nå oppfordrer ordføreren foreldre om å ta en prat med ungdommene sine.
Vestli skole i Oslo stenger for all fysisk undervisning etter at det er påvist tilfeller av mutert coronavirus på seks av syv trinn.
Halden viderefører den lokale koronaforskriften i kommunen i to uker til, men lar voksne over 20 år gjenoppta fritidsaktiviteter og breddeidrett. Det er fremdeles en ustabil smittesituasjon i kommunen, og smitten øker i nabokommunene. Den engelske varianten dominerer i gamle Østfold fylke.
VM-reserven som kom inn for koronasyke Halvor Granerud, Johann André Forfang, hoppet lengst i kvaliken med 133,5 meter. Det holdt til 2.-plass, like bak Stefan Kraft.? Jeg er glad for at jeg leverer på et sånt nivå jevnt, sa Forfang til NRK etter hoppet.Kvalifiseringen ble preget av tunge forhold, m...
Fredrikstad kommune vedtok torsdag en koronaforskrift hvor idrettsarrangementer forbys fra 9. mars. Det vil da ikke være tillatt med stevner, kamper, turneringer eller cup. Samtidig kan svømmehaller i byen åpne, skriver kommunen på sine sider.
Regjeringen innfører regionale tiltak i Færder, Holmestrand, Horten, Larvik, Sandefjord og Tønsberg etter at mutantvirus har spredd seg i området.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En ny koronasmittet person har dødd i Vestland fylke. Det er rapportert totalt 75 dødsfall i Vestland i uke åtte, viser FHIs ukesrapport. Det er én person mer enn uken før. Personen skal ikke ha dødd med korona på sykehus.
Oslo universitetssykehus (OUS) har det siste døgnet overtatt alvorlig syke covid-pasienter fra Ahus fordi pågangen er for stor. Ahus har de siste to ukene hatt en tredobling av antall covid-pasienter.
Italia har stanset eksport av 250.000 doser med AstraZeneca-vaksinen til Australia, ifølge flere medier. Det er første gang EUs eksportkontroll håndheves.
Vestli skole i bydel Stovner stenger i en uke etter at flere tilfeller av det muterte koronaviruset er påvist. Alle elever og ansatte, med unntak av tredje trinn, må også i karantene i 10 dager, skriver skolen på sine hjemmesider.Elevene vil få undervisningen digitalt.
Tre personer har fått påvist koronasmitte på en av Frøygruppens brønnbåter. Det skriver HitraFrøya. De smitta er satt i isolasjon og selskapet har satt båten og resten av besetningen i karantene.
Sykehus i Oslo har det siste døgnet overtatt alvorlig syke covid-pasienter fra Ahus fordi pågangen er for stor. Ahus har de siste to ukene hatt en tredobling av antall covid-pasienter.
Den siste tiden har antall coronapasienter økt på intensivavdelingen på Ahus i Lørenskog. Nå overtar Oslo-sykehusene pasienter, skriver VG.
Sykehus i Oslo har det siste døgnet overtatt alvorlig syke covid-pasienter fra Ahus fordi pågangen er for stor. Ahus har de siste to ukene hatt en tredobling av antall covid-pasienter, skriver Dagbladet.
De tre personene i Kvinesdal som fikk påvist covid-19 onsdag, er smittet av den muterte virusvarianten. Det opplyser Kvinesdal-ordfører Per Sverre Kvinlaug til Lister24.no. 27 nærkontakter er satt i karantene som følge av smitten.
EU har begynt vurderingen av den russiske Sputnik V-koronavaksinen, og helseminister Bent Høie bekrefter at vaksinen kan bli aktuell for Norge. Det melder NTB. Høie understreker likevel at det ikke er sikkert kjøp av Sputnik V er like aktuelt i juni.
En frivillig medarbeider har testet positivt på covid-19 i Sarons Dal i Kvinesdal. Personen skal ha vært innom kontoret tirsdag denne uken. Sarons Dal stenges helt ned og 16 personer er i karantene, skriver Lister24.no.
Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) bekrefter at den russiske covid-19-vaksinen Sputnik V kan bli aktuell for Norge.
Bærum kommune strammer inn tiltakene etter økte smittetall. Blant annet må innbyggerne oppgi adresse for å få lov til å drikke øl på pub.
Formannskapet i Bærum bestemte torsdag ettermiddag å innføre nye koronaregler. De innebærer blant annet at kun kommunens egne innbyggere kan gå på treningssenter eller spise og få servert alkohol ute. Samtidig stenges all fritidsaktivitet innendørs for voksne. De nye tiltakene trer i kraft fra midna...
Det er påvist koronasmitte hos én person på Family Sports Club på Iseveien i Sarpsborg. Det ble også registrert smitte på Family Sports Club Grålum tidligere denne uka. Der har fem personer fått påvist smitte.
Tirsdagens oppstart av coronatest-stasjonene på Universitetet i Oslo (UiO) har vært krevende. Det har vært stor pågang, noe som har ført til lange køer.
Samtlige videregående skoler i Vestfold går over til rødt nivå for å begrense spredningen av koronaviruset. Rødt nivå innebærer ikke en stenging av skolene, men er en kombinasjon av skoleundervisning og digital fjernundervisning.
Helseminister Bent Høie varsler nye coronatiltak neste uke.
30 elever og 4 ansatte ved Dahlske videregående skole i Grimstad er bedt om å gå i forebyggende karantene, fordi en medelev trolig er smittet av koronaviruset. Kommunen har bestemt at nærkontakter av dem som er i karantene, også skal ut i karantene.
Senterpartiets nye tilskudd, Jan Bøhler fra Groruddalen, støtter skjevfordeling av corona-vaksiner. Dermed kolliderer by mot land i Sp.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.