Onsdag, 08.04.2020 03:42 Uke: 15
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Mann med alvorlig
hodeskade sendt til
sy...

(I dag, kl 03:31)
Lærere slitne etter
tre uker med
hjemmes...

(I dag, kl 02:51)
Fjellhøy anker dom i
Tindersvindler-sak

(I dag, kl 02:42)
Wuhan-borgerne kastet
seg ut av byen ett...

(I dag, kl 02:11)
Kommer du deg ikke på
butikken i dag? Le...

(I dag, kl 02:03)
Støre varsler oppgjør
om beredskapen ett...

(I dag, kl 02:01)
Han var pionér innen
dykkemedisin

(I dag, kl 00:23)
DAGENS RETT:
Langtidsgrillet
lammebog ti...

(I dag, kl 00:11)
2 av 3 støtter
regjeringens oppmyking

(I dag, kl 00:01)
To av tre støtter
regjeringens gradvise
...

(I går, kl 23:51)

Sistedistrikt
Skulle smittevaske
buss ? fant sovende
m...

(I dag, kl 02:08)
Kontroll på brann i
enebolig

(I dag, kl 01:33)
Fire unge kvinner vil
være lærling i Fol...

(I dag, kl 01:30)
Han var pionér innen
dykkemedisin

(I dag, kl 00:08)
Tre nye koronasmittet
i Sarpsborg

(I går, kl 23:57)
Flere hoteller lyser
fram sympatihjerter

(I går, kl 23:57)
Rykket ut til brann i
enebolig

(I går, kl 23:44)
Drama i nabolag: ? Jeg
hørte folk skrike...

(I går, kl 23:44)
Ny deltakerrekord på
påskestevnet på Bru...

(I går, kl 23:44)
Her ligger
butikksjefen bakbundet
på gul...

(I går, kl 23:44)

Mest lest siste uke
Barnehager og
småskolen åpner i
slutten ...

(I går, kl 16:32)
Hunden Tira funnet
etter seks dager i
fj...

(I går, kl 19:52)
Øv mens du venter på å
ta lappen

(I går, kl 08:11)
De bygget en kopi av
Odda sjukehus i Rom...

(I går, kl 12:06)
Her blir det intern
corona-strid

(I går, kl 23:02)
Dette kameraet kan bli
et viktig spor et...

(I går, kl 23:21)
Han var pionér innen
dykkemedisin

(I dag, kl 00:23)
Disse bøkene har
påvirket norske
toppled...

(I går, kl 08:05)
Slik utnytter
kriminelle
coronakrisen

(I går, kl 08:05)
Påskeværet - sol i sør
og snørekorder i ...

(I går, kl 08:05)

Mest lest i dag
Kommentar: «Utid for
utepils»

(04.04.2020, kl 13:11)
Donald Trump: Har
kontaktet Boris
Johnso...

(I går, kl 02:12)
Mannen som stengte en
hel by

(05.04.2020, kl 09:12)
Først ble hun
koronasyk, så ble
senteret...

(01.04.2020, kl 20:22)
Påskestille i
hytteparadiset: -
Påsken b...

(03.04.2020, kl 23:12)
Knivstikking på Jæren
? to siktet for dr...

(06.04.2020, kl 00:11)
Norge kan trenge 70
millioner sett med
s...

(04.04.2020, kl 22:11)
En tekstmelding fra
denne mannen gjorde
...

(05.04.2020, kl 17:41)
Sparket kaptein er
selv coronasmittet

(06.04.2020, kl 10:12)
Fant syv kritiske
sikkerhetsfeil hos
App...

(06.04.2020, kl 14:11)

Været i dag
Delvis skyetOslo
6 °C , 1 m/s SSØ.
SkyetBergen
8 °C , 8 m/s S.
SkyetStavanger
6 °C , 5 m/s S.
SkyetTrondheim
7 °C , 4 m/s SSV.
SkyetTrømsø
1 °C , 10 m/s VSV.
SkyetKristiansand
6 °C , 2 m/s SV.
Kraftig regnBodø
3 °C , 4 m/s SSV.
Delvis skyetHalden
5 °C , 2 m/s SSV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Dagens e-avis er en ekstra fyldig påskeavis spekket med godt lesestoff om blant annet corona-krisen, samt et eget quizmagasin og selvsagt vårt faste sportsbilag.
Ap-leder Jonas Gahr Støre mener regjeringen reagerte for sent på koronautbruddet og vil be om en gransking av måten pandemien ble håndtert på.
To av tre støtter regjeringens gradvise oppmyking av tiltakene i forbindelse med koronaviruset.Det viser en måling fra Opinion som ble gjennomført i ettermiddag etter at regjeringen la frem hvordan pandeminen fremover skal håndteres.64 prsoent støtter dagens beslutning, 16 prosent er uenig og 20 pro...
En måling foretatt etter regjeringens kunngjøring om oppmyking av de strenge tiltakene for å begrense koronasmitten, viser at to av tre støtter tiltakene.
Likestillingsombud Hanne Bjurstrøm skulle gjerne ha sett at også innvandrerorganisasjoner fikk penger til å drive opplysningsarbeid rett mot innvandrerne.
Norsk idrett liker å fremstå som en enhet med eggene i samme kurv. Nå kan det bli eggerøre mellom to stoler.
LONDON (VG) Mandag kom nyheten om at Storbritannias statsminister Boris Johnson er innlagt på intensivavdelingen. Tirsdag har 6159 liv gått tapt til coronaviruset i landet. London er plutselig en helt forandret by.
Bilder av hvite lunger fra corona-syke pasienter har florert i norske og internasjonale medier. Men hvorfor blir lungene hvite?
Norsk idrett liker å fremstå som en enhet med eggene i samme kurv. Nå kan det bli eggerøre mellom to stoler.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
I over ti år har flere hundre rånere dratt over grensen til Strømstad på rånetreff skjærtorsdag. På grunn av koronasituasjonen drar de i år til Lillestrøm, hvor det ved Norges Varemesse blir drive in-konsert, skriver Fredriksstad Blad.
USAs fungerende marineminister Thomas Modly tilbyr seg å gå av etter at han ga kapteinen på et hangarskip sparken for å ha varslet om koronautbrudd om bord.
Fungerende marineminister i USA, Thomas Modly har tilbudt seg å gå av etter at han ga kapteinen på hangarskipet USS Theodore Roosevelt sparken for å ha varslet om et coronautbrudd ombord.Det melder CNN.Han skal også ha kalt kapteinen «dum» i en beskjed til skipets crew, noe som har blitt avslørt i e...
Italia har bedt om hjelp, og Norge har svart. Nå reiser et kriseteam på 19 personer til det italienske coronaepisenteret for å behandle de syke. De er forberedt på tøffe inntrykk.
En billig forsikring er en dramatisk opprusting av helsevesenet, mener professor Steinar Holden. ? Det er viktig med tiltak så vi får en mye høyere kapasitet enn vi har i dag, nesten koste hva det koste vil.
En ansatt ved et sykehjem i Trondheim har fått påvist korona. Nå jobbes det på spreng for å kartlegge situasjonen ved flere sykehjem.
Folk i risikogruppene må beskyttes bedre mot smitte og få mer målrettet informasjon de nærmeste ukene, sier Folkehelseinstituttet (FHI). Men de bør ikke isoleres fullstendig fra samfunnet.
Etter 76 dager i «lockdown» starter byen Wuhan å løfte på restriksjonene som følge av coronaviruset.
Kronprinsparet skal onsdag ha et digitalt møte med tillitsvalgte fra tre avdelinger i Røde Kors. En av dem er Grindaheim Røde Kors hjelpekorps i Vang i Valdres. Kronprinsparet ønsker å hylle innsatsen som de frivillige gjør under koronakrisen.
God kveld! Her er dagens viktigste koronanyheter: ? Elleve nye dødsfall i Norge i dag, dermed er 89 døde totalt. ? Regjeringen mykner opp tiltakene, men barnehager og skoler er stengt en stund til. ? Konsertplaner i sommer? De første festivalene er avlyst, og flere kan bli det. Men TV-selskapene jo...
I over ti år har flere hundre rånere dratt over grensen til Strømstad på rånetreff skjærtorsdag. På grunn av koronasituasjonen drar de i år til Lillestrøm, hvor det ved Norges Varemesse blir drive in-konsert, skriver Fredriksstad Blad.
Professor og immunolog Anne Spurkland har de siste ukene brukt all ledig tid på å sette seg inn det som har vært gjort av forskning på corona. Hun er bekymret. Veldig bekymret. Men ikke redd.
I over ti år på rad har flere hundre rånere dratt over grensen til Strømstad på rånetreff skjærtorsdag. Nå må de tenke annerledes som følge av koronaviruset.
Mens det meste av Danmark har vært lukket og låst de siste ukene, var det et bordell som vendte det døve øret til og holdt dørene åpne for kundebesøk. Det resulterte i bot.
Uken før påske viste tallene fra FHI at fem prosent av de koronasmittede i Norge er somaliere. En rekke tiltak for å få ut relevant informasjon til personer med innvandrerbakgrunn er satt i gang de siste ukene.
Ti av totalt tretten personar som har fått påviste koronasmitte i Stryn kommune er no friskmelde, skriv Fjordingen. I alt 49 personar har fått påvist smitte i området til Helse Førde.
Koronaviruset kan skade norsk økonomi i mange år fremover.Det mener en ekspertgruppeRegjeringens avgjørelse om å lette gradvis på tiltakene er basert på råd fra Helsedirektoratet og analyser fra Folkehelseinstituttet og to ekspertgrupper.Ekspertgruppen sier til E24 at det er riktig å lempe på de str...
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Det nydelige været har fått det til å krible i fingrene til mange båteiere, og mange har satt ut båten. Flere planlegger påskeferie til sjøs, men båtfolket vil oppleve at noen gjestehavner er koronastengt, mens andre holder åpent.
Dødstallene som følge av koronaviruset synker i Italia.Det siste døgnet er det registrert 604 døde personer. Det er en liten nedgang fra forrige døgn viser nye tall fra helsemyndighetene i landet.Totalt er 17.127 personer registrert døde siden utbruddet startet i februar.
De samfunnsøkonomiske kostnadene av coronatiltakene kan bli svært store, mener en ekspertgruppe. Men en gradvis lettelse av tiltakene vil hjelpe godt.
10.328 mennesker er registrert døde i Frankrike som følge av coronaviruset.
I Frankrike har det det siste døgnet vært en voldsom økning i antall døde personer som følge av koronaviruset.1417 personer er døde av korona siste døgnet, det er en økning på 41 prosent fra i går, og det høyeste antall døde landet har registrert på 24 timer.Totalt har over 10.300 personer dødd av v...
Spania er mye mer sårbart enn Norge i møte med koronapandemien.
Tallet på koronarelaterte dødsfall i Frankrike har økt med 1.417 det siste døgnet og har nå passert 10.000.
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær forsvarer Premier League-spillerne mot kritikk om at de ikke er villige til å godta lønnskutt under koronakrisen.
Norges største apotekkjede Apotek 1, har permittert eller varslet permittering av over 50 årsverk som følge av koronakrisen.Det melder Dagens Medisin.Apotekene står på listen over samfunnskritiske tjenester, og har vært travelt opptatt med å håndtere kunder. Likevel ser apotekkjeden at særlig apotek...
Oslo nærmer seg toppen av koronaepedemien.Det kommer frem i en ny analyse fra Folhehelseinstituttet.De deler utbruddet i fem forskjellige faser og ifølge VG skriver de at Oslo og omegn nå nærmer seg fase tre og toppen av utbruddet.FHI skriver at forskjellige regioner i Norge befinner seg i ulike fas...
På flere dyremarkeder i Kina har handelen med ville, levende dyr tatt seg opp igjen, til tross for at corona herjer over hele verden. FN-topp foreslår globalt forbud, men advarer mot følgene.
De spanske Syden-favorittene kan bli de første feriedestinasjonene i Spania til å gjenåpne siden coronaviruset rammet Europa for full kraft.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.