Onsdag, 19.05.2021 04:00 Uke: 20
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Frp-Wiborg med
bredside mot LO-støtte
ti...

(I dag, kl 03:51)
Ordkrig om Israel: USA
fordømmer Erdogan...

(I dag, kl 03:11)
TIX kom videre til
Eurovision-finalen:
?...

(I dag, kl 02:41)
Grand Theft Auto V til
PlayStation 5 og ...

(I dag, kl 02:11)
Fortsatt ingen enighet
i EU om vaksinepa...

(I dag, kl 02:11)
Ungdomsorganisasjoner
sliter fortsatt me...

(I dag, kl 01:51)
Kongressen har
vedtatt lov mot
hatkrimin...

(I dag, kl 01:41)
37 000 tok til
Minecraft for
17. mai-fei...

(I dag, kl 01:31)
Tix: Nå har jeg
egentlig vunnet

(I dag, kl 01:11)
Chelsea hjalp seg selv
og Liverpool: 2?1...

(I dag, kl 01:02)

Sistedistrikt
Stenges ute fra godt
betalt jobb: ? Ubeg...

(I dag, kl 03:12)
Nytt selskap skal
lokke bedrifter til
da...

(I dag, kl 03:03)
Tix til finalen: ? Det
største jeg har o...

(I dag, kl 01:02)
Må vaksinere 21.000
tromsøværinger på
tr...

(I dag, kl 00:12)
? Vi gjør alt vi kan
for å stoppe smitte...

(I dag, kl 00:03)
Kommentarfeltet
eksploderte etter
dette ...

(I dag, kl 00:03)
«Gabler snakker som
Kevin Vågenes?
parod...

(I dag, kl 00:02)
Diggins med
treningsuhell: ? Jeg
ble lit...

(I dag, kl 00:02)
Skadd i ulykke med
elsparkesykkel

(I går, kl 23:52)
Nye F-35 leveranser
forsinket

(I går, kl 23:42)

Mest lest siste uke
VG anmelder
Eurovision: - TVer
skal kast...

(I går, kl 21:21)
Nærmest fritt fram i
Danmark fra fredag

(I går, kl 10:02)
Tix: Det største jeg
har opplevd. Ferdig...

(I går, kl 23:31)
Norges
FIS-representant:
«Stor mulighet»...

(I går, kl 17:51)
Anker dom for kjøring
i 221 km/t: ? Han ...

(I går, kl 10:42)
Line Andersens advokat
om sjokk-sjakkmøt...

(I går, kl 11:01)
Denne veien skal kunne
lade bilen mens d...

(I går, kl 11:11)
Hynne stiller i Doha
(I går, kl 15:31)
Skihopper fant seng i
naturen. Ble overr...

(I går, kl 15:31)
Fritjofsson blir ny
landslagssjef

(I går, kl 17:21)

Mest lest i dag
To personer hentet ned
fra Galdhøpiggen

(17.05.2021, kl 22:41)
Mannen Israel nå
jakter på

(14.05.2021, kl 00:31)
320 nye koronasmittede
registrert siste ...

(14.05.2021, kl 00:21)
- Bøllene styrer på
begge sider

(13.05.2021, kl 12:11)
Høyre vil ha
eksportløft for
IKT-næringe...

(14.05.2021, kl 12:41)
VG anmelder
Eurovision: - TVer
skal kast...

(I går, kl 21:21)
Dette koster det
egentlig å ringe fra
No...

(13.05.2021, kl 16:01)
Israelske styrker inn
på Gazastripen

(14.05.2021, kl 00:21)
Derfor kan det ta tre
dager før du motta...

(15.05.2021, kl 20:51)
Nærmest fritt fram i
Danmark fra fredag

(I går, kl 10:02)

Været i dag
SkyetOslo
10 °C , 2 m/s S.
RegnBergen
8 °C , 4 m/s SSØ.
SkyetStavanger
8 °C , 4 m/s V.
Lett regnTrondheim
9 °C , 1 m/s SSV.
KlarværTrømsø
7 °C , 1 m/s SSV.
KlarværKristiansand
8 °C , 4 m/s VNV.
SkyetBodø
7 °C , 7 m/s SV.
SkyetHalden
9 °C , 0 m/s SØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Det siste døgnet er det registrert 314 koronasmittede i Norge. Det er 159 mindre enn samme dag i forrige uke.
Et toppmøte i Paris om koronapandemien i Afrika går inn for at patenter på koronavaksiner oppheves slik at de kan produseres i Afrika.
Norge må vente til over sommeren med å få levert flere nye kampfly, melder NTB. Forsinkelsene skyldes koronapandemien. Luftforsvaret er i innspurten av utfasingen av F-16 som skal erstattes med F-35.
Sveriges distriktsminister Jennie Nilsson sier koronapandemien har vist at grensesamarbeidet mellom Norge og Sverige er mye skjørere enn man hadde trodd.
Siden mars 2020 har Larvik kommune registrert 613 coronatilfeller. 419 av dem stammer fra i år. Etter én utenlandsreise har en smitteklynge nå passert 60 tilfeller.
En religiøs samling i Melhus kirke den 8. mai har ført til coronasmitte i flere nabokommuner, skriver Adressa.
Alle russ i Agder er bedt om å teste seg for korona. Rundt 17. mai var det flere store russeansamlinger og det er frykt for at smittespredning blant annet skal ødelegge for gjennomføring av eksamener.
En religiøs samling i Melhus kirke den 8. mai er fellesnevner for koronasmitte i flere nabokommuner.
Norge må vente til over sommeren med å få levert flere nye kampfly, melder NTB. Forsinkelsene skyldes koronapandemien. Luftforsvaret er i innspurten av utfasingen av F-16 som skal erstattes med F-35.
Til sammen sju personer er bekreftet smittet i forbindelse med koronautbruddet i Snåsa kommune, ifølge ordfører Arnt Einar Bardal (Sp).
Universitetssykehuset Nord-Norges sykehus i Narvik fikk i ettermiddag inn sin femte korona-pasient. Sykehuset er nå i oransje beredskap. Det innebærer blant annet at en medisinsk sengepost gjøres om til covid-/avklaringsenhet, og at planlagte operasjoner i morgen avlyses, opplyser sykehuset.
Besetningen på det koronarammede malmskipet ved Narvik er på bedringens vei. ? De er i klar bedring og med avtakende symptomer, sier kommuneoverlege Sverre Håkon Evju til NRK.
Norge må vente til over sommeren med å få levert flere nye kampfly. Forsinkelsene skyldes koronapandemien.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Tidligere Frp-leder Siv Jensen erkjenner brudd på coronaregler i forbindelse med 17. mai-feiring hjemme hos moren. ? Beklager dette på det sterkeste, sier hun.
Siv Jensen bekrefter at hun brøt coronareglene under 17. mai-feiringen.
Siv Jensen braut koronareglane 17. mai, skriv TV 2. Til kanalen seier Jensen at dei var samla fleire enn ti personar. Totalt var dei 13 personar samla. Fem av dei var vaksinerte.? Vi hadde ikkje fått med oss dei nye anbefalingane frå FHI om å ikkje rekna beskytta personar i talet ikkje gjaldt for Os...
Tidligere Frp-leder Siv Jensen erkjenner brudd på koronaregler i forbindelse med 17. mai-feiring hjemme hos moren. ? Beklager dette på det sterkeste, sier hun.
Ingen som har symptomer på covid-19, er i karantene eller isolasjon, skal møte til eksamen denne våren, opplyser Statsforvalteren i Nordland. I slike tilfeller er det tilstrekkelig med egenmelding fra elever over 18 år og melding fra foresatte for elever under 18 år.
Kriseledelsen i Stange kommune bestemte tirsdag 18.5 at Ottestad skolekrets går til rødt nivå på alle skoler og barnehager. Årsaken er flere smittetilfeller av covid-19 de siste dagene.
FHI mener kommunene framover kan koronavaksinere sju dager i uka, etter at EMA besluttet at Pfizers koronavaksine kan oppbevares i kjøleskap i opp til en måned.Folkehelseinstituttet (FHI) opplyser at Det europeiske legemiddelbyrået (EMA) har besluttet at Pfizers koronavaksine kan oppbevares i vanlig...
Snåsa kommune opplyser at to personer har fått påvist koronasmitte i dag. Dermed er totalt seks personer smitta i det pågående utbruddet. Kommunen venter svar på om lag 100 koronatester tatt i går. Vel 100 snåsninger koronatestes på Steinkjer i dag.
Fem personar har fått påvist korona på Askøy i laupet av helga. To av dei har ukjent smitteveg, medan dei tre siste er nærkontaktar av allereie smitta personar.
Behovet folk har for å være sosiale er blitt en utfordring for å holde kontroll på koronasmitten i Agder, mener fylkeslege Anne Sofie Syvertsen. Det ses en utålmodighet både blant de unge og eldre for å være sosiale og veien til større smitteutbrudd er kort sier fylkeslegen.
11 personer har fått påvist koronavirus i Larvik så langt i dag. Ifølge ØP knyttes flere av tilfellene til en person som har vært utenlands. Kommunalsjef Guro Winsvold sier at smitten ble påvist etter at perioden på karantenehotell var gjennomført.
Rallyfører Andreas Mikkelsen er smittet av koronaviruset og kommer ikke til start i denne ukens VM-runde i Portugal.Det bekrefter motorsportprofilen på sin YouTube-kanal.«Jeg er selvsagt veldig, veldig skuffet over å gå glipp av Rally Portugal, men vi kommer tilbake til Sardinia», sier Mikkelsen.Han...
Det er registrert fem nye tilfeller av koronasmitte i Kristiansand kommune det siste døgnet. Smitteveien er kjent for fire av tilfellene, den siste er ukjent. Kommunen har foreløpig satt tre nye personer i karantene.
NEW DELHI (VG) Legen vedgår at han ble redd, da den andre coronabølgen slo inn i april: ? Vi fikk vel ti ganger så mange pasienter, sier Gour Pada Biswas (51).
Den siste oppdateringa fra Skien kommune viser 10 nye koronatilfeller i går. Ni av disse har en kjent smittevei.
Det er registrert tre nye smitte-tilfeller av covid-19 i Bodø siste. Alle er nærkontakter som var i karantene, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. Det er nå sju personer i isolasjon og 12 nærkontakter i karantene i Bodø.
Det er registrert tre nye smitte-tilfeller av covid-19 i Bodø siste. Alle er nærkontakter som var i karantene, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. Det er nå sju personer i isolasjon og 12 nærkontakter i karantene i Bodø.
Det er registrert tre nye smitte-tilfeller av covid-19 i Bodø siste. Alle er nærkontakter som var i karantene, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. Det er nå sju personer i isolasjon og 12 nærkontakter i karantene i Bodø.
For andre året på rad er Marispelet på Rjukan avlyst. Årsaken er koronapandemien. Styret i Marispelet sier de vil komme med et arrangement på den opprinnelige premieredatoen 21. juli, men at det ennå er for tidlig å komme med detaljer.
Premierekampen mellom LSK Kvinner og Lyn i Toppserien kommende helg er utsatt. En Lillestrøm-spiller har testet positivt på koronaviruset.Romeriksklubbens trener Knut Slatleim bekrefter smittesituasjonen i klubben overfor Romerikes Blad.Den aktuelle spilleren skal ha avgitt den positive virustesten ...
Skien kommune ber de som har bestilt time for vaksinering mot covid-19 digitalt på nett for uke 20 og 21 om å ikke møte til timen. En teknisk feil har ført til at det har ligget flere timer ute enn det som var tilgjengelig.
Røros kommune har fått svar på koronatestene fra lørdag og søndag, og alle er negative. Totalt er 108 nærkontakter i karantene, knyttet til utbruddet i nabokommunene.
I Sandefjord var elever unødvendig i koronakarantene i forrige uke. Årsaken er at to positive tester, viste seg egentlig å være negative. En klasse på Andebu ungdomsskole var i karantene tre og en halv dag, mens en klasse på Kodal skole satt en dag.
Så langt i mai måned har over 1000 personer testa positivt for korona i Vestfold og Telemark. Nasjonale tall viser at 1079 personer har blitt smitta i fylket. Det har vært høye smittetall de siste ukene, men tallene har gått ned de siste dagene.
Mens de nordiske forbrukerne har kuttet ned på sukker og alkohol under coronakrisen, har matvanene samtidig økt med mer snacks, og mange har lagt på seg et par kilo.
6000 leger i den japanske hovedstaden Tokyo legger press på myndighetene i landet om å overtale IOC til å avlyse sommerens OL.Legenes advarsel og klare oppfordring framkommer i et åpent brev til statsminister Yoshihide Suga. Brevet ble skrevet 14. mai, men ble først gjort offentlig mandag, melder Re...
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.