Torsdag, 29.07.2021 08:20 Uke: 30
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Redusert kapasitet på
ferjeavgang

(I dag, kl 08:11)
Sørøst-Europa
stålsetter seg for
hetebøl...

(I dag, kl 08:02)
Mann pågrepet av
politiet

(I dag, kl 08:01)
Trafikkuhell i Sandnes
(I dag, kl 08:01)
PlayStation 5 og Xbox
Series X/S setter ...

(I dag, kl 08:01)
For full bilfører til
å avhøres

(I dag, kl 07:51)
MF Tranøy innstilt
(I dag, kl 07:51)
5 nye smitta
(I dag, kl 07:51)
Tre smitta i
Hamar-regionen

(I dag, kl 07:51)
USAs forsvarsminister
advarer Kina

(I dag, kl 07:51)

Sistedistrikt
156 hytter solgt på
Hitra og Frøya i
år....

(I dag, kl 08:12)
Sportsbåt- entusiast
etter ja til båtrac...

(I dag, kl 08:12)
"MGP-Emmy" (20) og
broren Erlend (24)
jo...

(I dag, kl 08:12)
Gøran ble reddet
midtfjords i
Breiangen:...

(I dag, kl 08:12)
Hans Petter fikk flere
tilbakemeldinger ...

(I dag, kl 08:12)
Sender ut nok et
farevarsel ? varsler
kr...

(I dag, kl 08:12)
Her summes det blant
annet om en Tesla-s...

(I dag, kl 08:12)
Straffes for brudd på
smittevernet

(I dag, kl 08:12)
Dette mener UNN om
luftambulansene: -
Be...

(I dag, kl 08:12)
Ingen gjorde som Glimt
? derfor ble det ...

(I dag, kl 08:12)

Mest lest siste uke
Dette skjer i OL i
natt

(I dag, kl 02:31)
Flere klager på NRKs
avpublisering av He...

(I går, kl 11:51)
Google innfører
vaksinekrav og
utsetter ...

(I dag, kl 01:41)
Brun/Strandli trakk
seg fra B-finale: ?
...

(I dag, kl 02:41)
Førstedose-vaksinering
en nærmer seg slut...

(I går, kl 10:01)
Vulkanutbrudd i
Indonesia

(I går, kl 13:41)
Oversvømmelse på
Stortinget

(I går, kl 14:41)
Ble stoppet i kontroll
? løsningen var e...

(I går, kl 18:11)
Skogbrann truer
tyrkisk ferieby

(I går, kl 18:21)
Flere kabinansatte
skadd på
Norwegian-fl...

(I går, kl 23:21)

Mest lest i dag
Mann til legevakt
etter trafikkulykke i
...

(24.07.2021, kl 12:01)
Jevn kjønnsfordeling
blant årets teologi...

(26.07.2021, kl 01:51)
Frankrike har vedtatt
omstridt koronalov

(26.07.2021, kl 01:41)
Rundt 60 cubanere for
retten etter demon...

(25.07.2021, kl 01:23)
Se, det er tilskuere i
OL!

(24.07.2021, kl 06:41)
EU-landenes statsgjeld
øker

(24.07.2021, kl 10:01)
17 nye smittetilfeller
på Romerike

(24.07.2021, kl 22:41)
Nye oversvømmelser i
Belgia

(25.07.2021, kl 00:01)
Mulig meteoritt over
Østlandet

(25.07.2021, kl 01:41)
OL-svømmer forsvarer
valget om å være uv...

(25.07.2021, kl 01:51)

Været i dag
SkyetOslo
17 °C , 4 m/s ØNØ.
SkyetBergen
17 °C , 1 m/s Ø.
Kraftig regnStavanger
15 °C , 2 m/s ØSØ.
Delvis skyetTrondheim
19 °C , 0 m/s SØ.
Delvis skyetTrømsø
10 °C , 5 m/s NNØ.
SkyetKristiansand
16 °C , 2 m/s SV.
KlarværBodø
15 °C , 5 m/s NØ.
RegnHalden
17 °C , 2 m/s SØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Det er meldt om tre nye smittetilfeller av covid-19 i Hamar-regionen i går kveld. To av tilfellene er i Hamar kommune, og det siste tilfellet tilhører Ringsaker kommune.
22 personer har fått påvist koronasmitte det siste døgnet i Vestfold og Telemark. Det er ni flere enn døgnet før, ifølge tall fra Folkehelseinsituttets meldesystem for smittsomme sykdommer. Horten har åtte av de nye tilfellene og Tønsberg fem.
Snåsa kommune fikk i går kveld beskjed om tre nye tilfeller av koronasmitte i kommunen. En av de smittede er ikke bosatt i kommunen. Alle de smittede er nærkontakter til ei smitta kvinne som oppholder seg i kommunen.
Den amerikanske stavhopperen Sam Kendricks, som har to VM-gull og en bronse fra Rio-OL i 2016, blir ikke å se i Tokyo. Han har testet positivt for covid-19.
I løpet av onsdag ble det registret seks positive prøver på covid-19 i Grimstad, hvorav fire har kjent smittevei. Onsdag kveld er det 44 i isolasjon, 106 i karantene og 77 i innreisekarantene. Kommunen ber folk ha lav terskel for å teste seg.
Det er registrert 37 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 15 flere enn forrige onsdag. De siste to ukene er det i snitt registrert 25 smittede per dag i Oslo.12 av de 37 smittede det siste døgnet er bosatt i Frogner bydel. Der er smittetrykket nå 110 per 100.000 innbyggere de siste to ukene....
Blant de rundt 60 nye smittetilfellene i Bærum de siste to ukene, er det fem fullvaksinerte personer og 20 som har fått én vaksinedose.
Det er registrert 37 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 15 flere enn samme dag forrige uke.
Blant de rundt 60 nye smittetilfellene i Bærum de siste to ukene, er det fem fullvaksinerte personer.
79 personer i OL-boblen i Tokyo har testet positivt for korona siden åpningen fredag. Kun seks av disse er utøvere.
Det siste døgnet er det registrert 353 koronasmittede personer i Norge. Det er 164 flere enn samme dag i forrige uke og det høyeste tallet nye smittede på ett døgn siden 1. juni da det ble registrert 384 nye koronasmittede.
Sverige har under coronapandemien gått for en litt annen strategi enn nabolandene. Det har Anders Tegnell fått mye kritikk for. Nå går han hardt ut mot Danmarks innføring av coronapass.
Kvam herad melder i dag om ein ny koronasmitta. Vedkomande vart testa som nærkontakt i ein annan kommune, skriv heradet på sine nettsider. Kvam har iverksett smittesporing.
Etter halvannet år med tom cruisehavn er de første skipene klare for å innta Bergen. Da kan 2.000 coronabeskyttede cruisepassasjerer og mannskap gå i land.
Norge topper listen i Bloombergs månedlige rangering av hvilke land som takler coronapandemien mest effektivt. 
Dei 36 koronatestane som har vore tatt dei siste to dagane har kome tilbake negative, seier vikarierande kommuneoverlege Morten Larsen. Han føler kommunen har kontroll over smittesituasjonen.
De siste uka har smitten i Storbritannia falt til tross for utbrudd av deltavarianten, noe som overrasker forskere. Samtidig stiger antall coronadødsfall.
Steinkjer kommune har i dag fått melding om et nytt smittetilfelle. Det er en kvinne over 65 år, med kjent nærkontakt, som nå er koronasmittet.
Kommuneoverlege Ivar Andreas Skogvold ønsker at flest mulig går med munnbind der de neste to ukene. Han håper politikerne bestemmer dette i formannskapet seinere i uka, skriver Kragerø Blad Vestmar. Skogvold mener det kan hindre koronasmitte i byen.
Ein ny person har fått påvist covid-19 i Alver kommune. Personen var i karantene då testen blei gjort. I Bømlo kommune har ein person fått påvist korona. Smitten kjem frå ungdomsmiljøet og smitteveg er kjend. Det er venta fleire positive prøvar.
Turister i Lyngdal er flinke til å teste seg både før og etter ankomst, mener leder for smittesporingsteamet, Åshild Gysland. Det skriver Lyngdals avis. Det har ikke vært noen positive koronatester i Lyngdal siden 7. juli.
Det siste døgnet har tolv personer fått påvist coronaviruset i Ålesund. Kommunen ber folk huske at det fremdeles er en pandemi.
Askøy kommune har tre nye smittetilfelle i dag. To har ukjend smitteveg og ein er nærkontakt. Smittesporing held fram, skriv kommunen i ei pressemelding. I Øygarden kommune er det ingen påviste smittetilfelle i dag.
Ein ny person har fått påvist covid-19 i Alver kommune. Personen var i karantene då testen blei gjort.
Den engelske Premier League-klubben Norwich har sett seg nødt til å avlyse kveldens treningskamp mot Coventry etter at det er oppdaget koronasmitte i laget.Avgjørelsen om å avlyse kampen er tatt for å være på den sikre siden etter et mindre antall positive koronatester i førstelaget, heter det i en ...
Stjørdal kommune er i gang med smittesporing, og så langt er 21 personer satt i nærkontakt-karantene.
Det er meldt to nye koronatilfeller i Stjørdal siden i går kveld, skriver Stjørdal kommune i en pressemelding. Begge er unge menn under 20 år.
En innbygger i Røros har testet positivt på covid-19. Vedkommende oppholder seg ikke i Røros og det er ingen nærkontakter i kommunen. Smittesporing foregår fra annen kommune.
Med hurtigtest og koronasertifikat var festivalen Fjordfesten i Sandefjord klar til å ta imot 5000 personer neste helg, men nå må de avlyse. Årsaken er at regjeringen vil ikke ta Norge inn i trinn fire av gjenåpningen ennå.
Fem nye personer er smittet av covid-19 det siste døgnet i Kristiansand. Kommunen melder at det er relativt få som tester seg i Kristiansand for tiden, og oppfordrer alle som får symptomer til å teste seg, også de som er vaksinerte.
En ansatt på hurtigruteskipet MS Nordlys er coronasmittet. Skipet ligger til kai i Trondheim. Vedkommende gikk om bord i Ålesund tirsdag.
En ansatt på hurtigruteskipet MS Nordlys fikk påvist smitte av covid-19 ved kai i Trondheim onsdag.
Seks nederlandske utøvere i koronaisolasjon måtte ty til streik for å få adgang til frisk luft. Aksjonen endte med ett kvarter med åpent vindu om dagen.De seks sitter i karantene på et hotell i Tokyo. Forholdene ble så uholdbare at de måtte ta i bruk en sitt-ned-aksjon for få forbedret sine boforhol...
En ansatt på hurtigruteskipet MS Nordlys fikk påvist smitte av covid-19 ved kai i Trondheim onsdag. Det bekrefter pressevakt Tarjei Kramviken i Hurtigruten til Adresseavisen. Vedkommende og noen nærkontakter i mannskapet er nå i isolasjon
Regjeringen er bekymret for Delta-varianten av coronaviruset og venter minst to uker med trinn fire i gjenåpningsplanen.
Dette sier regjeringen om coronasituasjonen i Norge.
En ansatt på hurtigruteskipet MS Nordlys fikk påvist smitte av covid-19 ved kai i Trondheim onsdag.
Regjeringen har bestemt å utsette trinn fire i ytterligere to uker, grunnet usikkerhet tilknyttet deltavarianten av koronaviruset. En ny vurdering vil bli tatt i midten av august. Samtidig kommer det flere lettelser i tiden fremover.
Regjeringen er bekymret for Delta-varianten av coronaviruset og venter med å gå over til trinn fire i gjenåpningsplanen.
Tre av åtte beboere i en fløy ved Kattem helse- og velferdssenter er smittet med korona.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.