Fredag, 18.09.2020 15:10 Uke: 38
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Rosenborg kan møte PSV
på Lerkendal

(I dag, kl 15:01)
Ber om klart svar i
Stortinget

(I dag, kl 15:01)
Skogbrann på Flatåsen
(I dag, kl 15:01)
Tiltalt for vold i
fengselet

(I dag, kl 15:01)
Ny tøff trekning for
Glimt

(I dag, kl 15:01)
Trafikkulykke på Jaren
(I dag, kl 15:01)
12 nye smittede i
Bergen

(I dag, kl 15:01)
Svein Holden: Hagen
ser frem til å
flytt...

(I dag, kl 14:52)
Danmark strammer inn
etter smitteøkning

(I dag, kl 14:52)
Stoler ikke på metode
for å måle skolekv...

(I dag, kl 14:52)

Sistedistrikt
Lappar trafikkfarlege
holer

(I dag, kl 15:05)
Her står gaupa 10
meter unna René: ? En
...

(I dag, kl 15:05)
IMG_5257
(I dag, kl 15:05)
Kommunestyrene i
Lofoten hadde møte
denn...

(I dag, kl 15:05)
Så mye korona-støtte
har Vågan delt ut t...

(I dag, kl 15:05)
Feig utpressing eller
ansvarlig politikk...

(I dag, kl 15:05)
Geitebøndene Marielle
og Hugo vant 50.00...

(I dag, kl 15:05)
Politiet: ? Vi har
gjort et større
kokai...

(I dag, kl 15:05)
Se bildene fra Revva
gård - ullgris, mos...

(I dag, kl 15:05)
Eskild (23) har
intervjuet sin fars
drap...

(I dag, kl 15:05)

Mest lest siste uke
Dette mener Bill Gates
er eneste vei ut ...

(I går, kl 17:31)
Elverum med bragdseier
i mesterligaåpnin...

(I går, kl 23:41)
Antall koronatilfeller
i Oslo doblet den...

(I dag, kl 00:31)
Norge blant 29 land
som fordømmer
intern...

(I dag, kl 00:31)
Petter Stordalen: ?
Vil si unnskyld til
...

(I går, kl 18:11)
Kan ha funnet årsaken
til at nordmenn er...

(I går, kl 19:51)
Britisk avis avslører:
Saudi Arabia har ...

(I går, kl 20:31)
Dommer blokkerer
Trump-regjeringens
endr...

(I dag, kl 03:51)
Dette skjer i dag
(I dag, kl 06:11)
3.800 bussjåfører
streikeklare ? hele
Øs...

(I dag, kl 06:11)

Mest lest i dag
Hellas ruster opp
militært midt i strid
...

(12.09.2020, kl 19:51)
Neida, det er ikke
tilfeldig at denne
st...

(13.09.2020, kl 12:01)
Sverige: Uskyldig
frisør skutt i
brutalt...

(14.09.2020, kl 21:21)
Hva er det som skjer i
USA?

(15.09.2020, kl 18:01)
CDU gjør det bra i
tysk lokalvalg

(13.09.2020, kl 22:11)
Hareide varsler kutt i
revidert transpor...

(I går, kl 00:31)
Warholm åpner opp om
privat drama: ? Jeg...

(12.09.2020, kl 21:31)
Først ble Sandra Lyng
(33) stemt ut av «...

(13.09.2020, kl 13:51)
Rettssak mot
britisk-iransk kvinne
utsat...

(13.09.2020, kl 16:11)
Fem nye
smittetilfeller på
Bjørknes Høys...

(14.09.2020, kl 20:21)

Været i dag
KlarværOslo
19 °C , 2 m/s SSV.
Lett regnBergen
12 °C , 4 m/s SØ.
SkyetStavanger
15 °C , 2 m/s VSV.
SkyetTrondheim
12 °C , 4 m/s V.
RegnTrømsø
7 °C , 7 m/s V.
KlarværKristiansand
20 °C , 5 m/s VNV.
SkyetBodø
11 °C , 12 m/s V.
KlarværHalden
19 °C , 3 m/s V.

Værdata fra MET/ Yr.no

Danmark innskjerper de nasjonale coronarestriksjonene. Landet har det siste døgnet registrert 454 nye tilfeller av coronasmitte.
Det er ingen tegn til at koronaviruset sprer seg på skoler eller i barnehager.
Det er registrert tolv nye coronasmittede i Bergen det siste døgnet. Dermed fortsetter nedgangen i smitten i byen.
Kinesiske hackere har stjålet informasjon fra spanske laboratorier som jobber med å utvikle vaksine mot coronaviruset, melder El Pais.
12 personar har fått påvist korona i Bergen siste døgn, fortel byrådsleiar Roger Valhammer (Ap). ? Me er glad for at me kan sjå ein nedgang. Dette kan vera byrjinga på ei trend som går nedover.
Det bekrefter Åge-Christoffer Lundeby, kommunikasjonssjef i Vy, til Adresseavisen.
Andelen bedrifter som melder om oppsigelser øker fra ni til tolv prosent, etter en måned med smitteoppblomstring og nye corona-innstramminger i Norge.
Det er meldt om koronasmitte hos ansatte eller elever ved 20 skoler i Oslo. Syv av disse er videregående skoler. Ingen av skolene har vært helt stengt mer enn en dag. Det blir satt i gang hjemmeundervisning for de klassene som må i karantene
Oslo kommune vurderer å innføre strengere smitteverntiltak for å hindre videre spredning av koronaviruset. 14 av 15 bydeler har så høye smittetall at de regnes som røde. Og det er meldt om smitte på 20 forskjellige skoler.Kommunen skriver i en pressemelding at smitteøkningen er bekymringsfull, men a...
Coronasmitten i Oslo øker, og byrådsleder Raymond Johansen (Ap) er bekymret over utviklingen. Nå vurderes nye og strengere tiltak.
Stjørdalsbedriften Skala Maskon gir av overskuddet sitt til lokale lag og foreninger som har hatt det tøft under koronakrisen.
Smittetallene i Oslo har doblet seg den siste uken, nå vurderer byrådslederen å sette inn nye og strengere tiltak fra og med neste uke. Bare det siste døgnet er det registrert 68 tilfeller med covid-19 i Oslo.
En politiansatt ved Troms politidistrikt er bekreftet smittet av koronaviruset.Personen har vært i karantene siden mandag ettermiddag, og Tromsø kommune jobber nå med smittesporing.Politiet opplyser at de nå har iverksatt ytterligere smitteverntiltak.
Norske bedrifter opplever nå en ny økonomisk nedtur. Fra å gå fra en kraftig knekk da koronakrisen kom til Norge i mars, har bedriftene opplevd økt optimisme og omsetning - men nå snur det igjen. 18 prosent av de spurte i NHOs nye undersøkelse svarer at det går mot faktiske oppsigelser. Sjeføkonom Ø...
Det er i dag 16 koronapasienter innlagt på norske sykehus.Det er fire færre enn i går, og like mange som på onsdag.Ingen pasienter får respiratorbehandling.
Fire av fem som har hatt covid-19, beholder antistoffer i blodet i minst fire måneder, ifølge en ny svensk studie.
Åtte lag fra 1. divisjon spiller kvalifisering i slutten av denne måneden, mens 12 lag går rett inn i første runde av fotball-NM for kvinner. Det opplyser Norges Fotballforbund på sitt nettsted. NM for menn måtte avlyses som følge av koronapandemien.
En voksen har testet positivt for koronavirus i Moss siste døgn. Smittesporing er igangsatt, men foreløpig er smittekilden ukjent. Person er ansatt i barnevernstjenesten, og syv andre ansatte er satt i karantene. Det opplyser Moss kommune.
9 barn og to ansatte ved en privat barnehage i Vestre Aker bydel er satt i karantene etter at en av de ansatte har fått påvist covid-19 smitte. Det bekrefter Bydelsdirektøren. Hun ønsker ikke å gå ut med navn på barnehagen, men sier de allerede er i gang med samarbeid med smitteoppsporingsteamet.
To spelarar og ein trenar på handball-lag i Åsane har testa positivt for korona, skriv Bergensavisen. To handball-lag er difor sett i karantene og all trening er stoppa.
Stavanger universitetssjukehus oppdaterer om koronasituasjonen i Rogaland.
Er person innlagt med covid-19 ved Haukeland sykehus, er død, melder Helse Bergen. Det er det 267. koronadødsfallet i Norge.
Fotballklubben Start har søkt Lotteri- og stiftelsestilsynet om 7,6 millioner kroner i kompensasjon for tapte billettinntekter, skriver Fædrelandsvennen. Start anslår ifølge avisen å tape omtrent 700.000 kroner per hjemmekamp slik situasjonen er nå.
En pasient som var innlagt på Haukeland sykehus med koronasmitte er død.Helse Bergen opplyser at den døde er over 65 år gammel.Antall døde av viruset i Norge er nå oppe i 267.Samtidig er det bekreftet at tre nye ansatte ved sykehuset har fått påvist koronasmitte. Nå har antall ansatte i karantene øk...
En person som var innlagt på Haukeland med covid-19 er død. Personen var over 65 år. Det skriver Helse Bergen fredag. Sykehuset melder også om at tre nye ansatte har fått påvist covid-19.
Det melder NRK. 
Flere norske fotballklubber melder om vekst i antall medlemmer.Norges fotballforbund kartlegger frafallet i fotballen under koronakrisen, og deres siste undersøkelse viser, noe overraskende, at mange melder om motsatt effekt.21 prosent av de spurte klubbene sier de har fått flere medlemmer.Det er sæ...
IL Hødd er en av flere klubber som har klart å øke antall fotballspillere i coronaperioden. Faktisk gjelder det én av fem klubber i Norge.
Trondheim kommune opplyser at tre nye personer har fått påvist koronasmitte. Alle er voksne personer.
Ein ny person i Helse Førde sitt område fekk i går påvist koronasmitte, opplyser føretaket på nettsidene sine. Vedkomande høyrer heime i Gloppen kommune. I alt vart det analysert 280 prøver. Helse Førde har ingen innlagde pasientar med koronasmitte.
Tallet på coronasmittede i Oslo er på vei oppover. Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad er bekymret.
Kristin Holte (34) og Andrea Solberg (24) skal representere Norge i crossfit-VM. Men på grunn av koronarestriksjoner må de konkurrere hjemme i Norge, mens VM-prestasjonene blir filmet på mobil.
Ein person i Gloppen kommune har testa positivt for covid-19. Smittevernoverlege i Gloppen, Benny Østerbye Hansen, seier at personen ikkje har hatt symptom, men blei testa etter å ha vore i kontakt med ein som fekk stadfesta smitte.
Ei avdeling av Eplekarten steinerbarnehage i Sædalen i Bergen er stengt. Ein av dei tilsette fekk i går påvist covid-19. Den smitta har ikkje vore på jobb sidan 10. september. Karantenen til avdelinga går difor i utgangspunktet ut måndag.
Smittetallene øker mye i India nå.Det siste døgnet har 96.000 personer fått påvist koronasmitte. Totalt har antall smittede i India passert fem millioner, og nesten 85.000 er døde.
Spredningen av koronaviruset i Oslo er mer bekymringsfull enn i Bergen.Det sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad.Han viser til at smittetallene i Oslo er doblet den siste uken, og sier det gir grunn til uro.Nakstad ber igjen folk holde avstand og ellers følge smittevernrådene, melder NRK.
Spredningen av koronaviruset i Oslo er mer bekymringsfull enn den er i Bergen. Det mener assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Den siste uka har smittetallene i hovedstaden doblet seg og det gir grunn til uro, sier han
I Sunnfjord kommune er det no slutt på at ein må ringe legevakta for å få bestille time for koronatesting. No er det mogleg å bestille testing på nett, noko som betyr at ein unngår ventetid på telefonen.
Det er ikke bare lungene det kan gå utover på de som får korona, også hjertet kan få skader mener forskere. Siden koronaviruset nådde Norge har 40 pasienter vært innlagt for rehabilitering på sykehuset til Landsforeningen for hjerte - og lungesyke på Gardermoen. Sykehuset er nå med i en studie og lu...
De som jobb-pendler over grensen til Sverige skal nå testes ukentlig for koronasmitte, etter at regjeringen har skjerpet kravene til de som pendler fra røde land. Halden kommune håper å få dette til så raskt som mulig.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.